15 Юли, 2021 09:04 3 803 47

ГЕРБ: ЦИК прие Борисов да не е депутат заради "техен човек"

  • цветомир паунов-
  • тома биков-
  • цик

Според партията съставът на Комисията е „неадекватен”

ГЕРБ: ЦИК прие Борисов да не е депутат заради "техен човек" - 1
Снимка: БГНЕС

Централната избирателна комисия е одобрила заявлението на Бойко Борисов да не бъде обявен за депутат, защото в противен случай би се засегнал и „техен човек”, визирайки кмета на Благоевград, избран и за народен представител. Това обяви на брифинг Цветомир Паунов от ГЕРБ.

„Основната задача на ЦИК, освен да организира и проведе избори, е да се ръководи от законите. Но намесването на силните политически елементи в нейната работа явно се диктуват от някои други. С Борисов - ЦИК в стремежа си да „изчегърта” и да покаже своята сила, тя предприема и конкретни действия, които са базирани на друга основа”, посочи още Паунов.

Според Тома Биков съставът на Централната избирателна комисия е „неадекватен”.


Поставете оценка:
Оценка 1.8 от 35 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 хах

    79 10 Отговор
    Тия по 5 брифинга на ден,ама щом реват всичко е 6

    Коментиран от #15, #30

  • 2 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    56 9 Отговор
    ГЕРБ БОРИСОВ са престъпници мутри рекетьори изеха бизнеси унищожиха ХОРА
  • 3 NAZI

    66 6 Отговор
    Тиквата сам си подал заявление да не е депутат, тия пак твърдят за конспирации. Ей, шизофренията не е лесна работа.
  • 4 ПОДКРЕПЕТЕ СЛАВУЦА

    7 44 Отговор
    ИЗЧЕГЪРТВАТЕ БСП КОМУНЯГИТЕ И ПРАВИТЕЛСТВОТО НА РАДЕВ ОТ...ВЛАСТА.....НА НАРОДА МУ ПИСНА ОТ....ИЗБОРИ
  • 5 БАЦО ПОДКРЕПЯ СЛАВУЦА

    6 34 Отговор
    ИЗЧЕГЪРТВАТЕ БСП КОМУНЯГИТЕ И ПРАВИТЕЛСТВОТО НА РАДЕВ ОТ...ВЛАСТА.....НА НАРОДА МУ ПИСНА ОТ....ИЗБОРИ

    Коментиран от #25

  • 6 сара

    46 6 Отговор
    ББ поискал ли е да не бъде депутат ? Да. Къде тогава им е драмата ? какъв техен, нетехен човек - не искал бб да е депутат - ок. Защо се кандидатирал тогава е неизвестно . Да громи в "лидерски" битки май.
  • 7 РАЗДВОЕНАПАМЕТ

    44 5 Отговор
    ВЕРВАМ НА БИЧЕТО ..............."Бoриcoв нe e диктaтoр. Тoй e кaрикaтурa нa диктaтoр. Втoрoтo нe e пo-мaлкo врeднo oт първoтo. Тoзи чoвeк дoтoлкoвa cи e пoвярвaл, чe e зaбрaвил кoй e и oт къдe идвa. Пo-лoшoтo e, чe cякaш и ниe зaпoчвaмe дa зaбрaвямe…Oбeщaвaм ви, чe щe нaпрaвя кaквoтo зaвиcи oт мeн Бoйкo Бoриcoв, никoгa пoвeчe дa нe ceднe в крecлoтo нa миниcтър-прeдceдaтeля“...................БИЧЕТО, СЕГА КОГО ЗАЩИТАВАШ .....ШУШУМИГАРЧЕ...........?????
  • 8 Погнуса

    47 5 Отговор
    Тия счупиха ТЪПОМЕРА или аз нещо не разбирам моля обяснете ми цитирам: ЦИК е одобрила заявлението на Бойко Борисов да не бъде обявен за депутат. ББ иска нещо, одобряват го и сега що го одобряват, е вече прекалявате с простотиите си, все си мислех че не може да има чак толкова пр.....сти хора.
  • 9 гадно

    35 5 Отговор
    Смешници та нали тиквата сам се отказа от депутатското място за него това е едва ли не обидно.
  • 10 Тия ме разсмяха...🤣!!!

    33 5 Отговор
    Борисов сам се отказа,а лизачите му заподозряха конспирации със сюжет от фантастични филми,с примеси от детективски детайли...😂😛😆😉🤣
  • 11 БАЙ Х@Й ‼️

    40 5 Отговор
    Буци заявил, че не иска да е депутат, а шапката му сега реве защо ЦИК му позволили‼️ Тия вече не знаят какво искат !

    Коментиран от #19, #23

  • 12 Психо - отклонения

    28 5 Отговор
    На загубилите изборите ГЕРБ. Тия си мислеха че ще векуват а гражданите ще им слугуват.
  • 13 Г-н Биков...

    27 5 Отговор
    ...,ТИ не само си Лизач на Борисов,а и КАРИКАТУРА на Лизач...!!!
  • 14 Българка

    17 7 Отговор
    ГЕРБ след скандалната изцепка на Слави са самоуверени и спокойни. Ако зависи от Слави и Тошко няма да има съдебна реформа, нама да има ревизия. Гешев ще наглее и защитава мутрите, накратко -няма да има промяна. Не исках да вярвам в конспиративните теории, че ИТН е инженерингов продукт на ДС- същите, които инсталираха царя, а след това Борисов. Но явно съм грешала. Явно е истина, че ИТН са имали за цел да неутрализират истинската партия на протеста - ДБ и да попречат на ревизия и съдебни процеси. Срам ме е и се извинявам на всички от форума, че в коментарите съм причислила ИТН към партиите на промяната!
  • 15 Естествено

    25 5 Отговор

    До коментар #1 от "хах":

    Днес до края на деня задължително ще има поне още 2 брифинга. Специално днес, предвид един разпит, може и 3 брифинга да станат.
  • 16 ДА ИЗМЕТЕМ ГЕРБ

    15 6 Отговор
    Бай, бай, ГЕРБерасти, към канала...
  • 17 ГОРСКИ

    20 5 Отговор
    Герб вие вече залязвате до тук бяхте, искаме да ни управляват хора които не крадат!!!!!!!
  • 18 пешо

    16 5 Отговор
    тиквата няма да стъпи в парламента за да не отговаря на въпроси .
  • 19 Провинция

    14 4 Отговор

    До коментар #11 от "БАЙ Х@Й ‼️":

    Действително не разбирам защо е този брифинг. Имам чувството, че за всяко нещо, било то и незначително, много държат да се показват и да критикуват. В случая страданията им са напълно неуместни.
  • 20 Този Паунов...

    13 2 Отговор
    ...става само за един креслив -...ПАУН...в зоопарка...🙄😔🙄!!!
  • 21 Го4о

    1 10 Отговор
    ГЕРБ обръща мача! Четвърти мандат е все по близо! Христо Иванов показа, че е десен човек и мястото му е при ГЕРБ - СДС!
  • 22 Пич

    3 7 Отговор
    Народа е предимно прост... Идиоти , които мислят само в права линия... Един иска президентска република , друг ще маха Гешев , трети се самоизчегъртаха с чалгарите... А работата е проста - гледаш кое ще направи така , че да живееш по добре... Гешев ли като махнеш , ще живееш по добре , или кауня ще те направи по богат... За съжаление , и народа е прост... Радва се , че махна тези , които най бързо и най много им увеличаваха доходите... И наивниците мислят , че примерно , като се направи съдебната реформа , някой ще вземе парите от богатите , и ще ги даде на тях... Такава наивност гранични с идиотия... Никой политик в света , не работи за заплата...

    Коментиран от #24

  • 23 БАЙ Х@Й ‼️

    0 2 Отговор

    До коментар #11 от "БАЙ Х@Й ‼️":

    ШАЙКАТА* / изв. ред./
  • 24 Турбо

    3 1 Отговор

    До коментар #22 от "Пич":

    Явно пичовете преизбират байХ е гроб толкова години.... Явно умните пичове са направили.съпоставка за ръста на доходите в БГ и на другите страни от ЦИЕ, или не? Защото е добре да се сравняват ябълките с ябълки, играта с портокали не води до верните изводи

    Коментиран от #37

  • 25 БАЦО Е АУТ

    7 1 Отговор

    До коментар #5 от "БАЦО ПОДКРЕПЯ СЛАВУЦА":

    ГЕРБАВИТЕ НЕ ЗНАЕТЕ КЪДЕ СЕ НАМИРАТЕ
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 За добро или лошо...

    6 0 Отговор
    Трифонов е приключен! Бомбата "Слави Трифонов" е почти обезвредена, смята Първан Симеонов. Това можеше да е политическа бомба, политическо избухване, а това прилича на преждевременен взрив, обясни той. Според него, ако утре има избори, партията на Слави Трифонов няма да отбележи голям резултат. И го казвам като първият човек, който изрази мнение в национален ефир, че Слави Трифонов може да спечели изборите, ако те са предсрочни, припомни директорът на "Галъп интернешънъл болкан"
  • 28 Вида

    1 8 Отговор
    На брифинга става въпрос за новоизбрания кмет на Благоевград, който е и' депутат от ИТН! Отначало ЦИК не разреши Б.Б. да се откаже, но когато се отказа "техния човек" (кмета), ЦИК разреши отказа и на двамата!!?? Ето тук е двойната игра на ЦИК!!!!

    Коментиран от #32, #35

  • 29 Фактъ

    7 1 Отговор
    Биков е провинциален субект и много иска да го приемат за софиянец . Не му се удава .
  • 30 Хахаха

    3 2 Отговор

    До коментар #1 от "хах":

    Е, те непрокопсаниците цяла година ни занимаваха с тяхните "всенародни въстания" и т.нар. "протести" блокираха Софето, магистрали и какво ли още не, а вие сега за някакви брифинги мрънкате. Е де, стига мрънкайте. Като ви пречат не ги гледайте.
  • 31 Бивш гербер

    5 1 Отговор
    Ей, както казват старите хора:"За пример бяхме, за смях станахме." Скрийте се, че много се излагате вече.
  • 32 любопитен

    3 1 Отговор

    До коментар #28 от "Вида":

    Е нали е изпълнено и желанието на Вожда? Последно Винету иска ли СИК да го освободи или не от дУпетатския ангажимент? Или иска СИК да освободи кмета а него не за да може да квичи? При първите избори от Април Вожда беше ли освободен или не? Тогава що не цирикахте герберски вувузели?

    Коментиран от #34

  • 33 Тошко

    1 2 Отговор
    Само ГЕРБ в момента обещава съдебна реформа и Дъ Бъ няма да пропуснат този момент да прокарат програмата си, която ще бъде част от Европейския план за развитие.
  • 34 Вида

    2 1 Отговор

    До коментар #32 от "любопитен":

    Защото джагъртането на Слави започна вече, от свои и чужди и така до края на света!
  • 35 Глупости

    2 0 Отговор

    До коментар #28 от "Вида":

    ХеХе как няма да разрешат на някого да се откаже да бъде депутат :))). Това звучи абсурдно :)). Само на затворник може да бъде отказано да бъде освободен, парламента да не е затвор, човек като не иска да е депутат няма сила която да го задържи в парламента.
  • 36 коко

    4 1 Отговор
    Стига бе Биков. Цял народ вече разбра, че целия герб е неадекватен. Та вие от мъка вече незнаете какво да измислите, за да останете в светлината на прожекторите. Спрете се, вече сте размазана муха и никой не ви обръща внимание.
  • 37 Пич

    2 3 Отговор

    До коментар #24 от "Турбо":

    Съпоставка се прави , ако сте стартирали с някой от еднакви позиции... Ние влязохме в Европа като най бедни , благодарение на БСП и техният грабеж ( хиперинфлацията ) . Ако някой направи нещо , за да започнете да живеете като европейци последните 30 години , това е Борисов... Единственият български политик , който спази всяко едно обещание по отношение на пенсиите и заплатите , което даде на народа... Няма други такива...

    Коментиран от #47

  • 38 Кирил

    2 7 Отговор
    ББ наесен ще бие Фат-мака на изборите за президент! Сега показа на простолюдието, че не го е страх от репресиите на Радев и Рашков и не му е нужен депутатски имунитет! Успех ББ, демократично мислещи българи сме с теб, мачкай червената мафия!

    Коментиран от #41, #42

  • 39 Перо

    3 0 Отговор
    Толупът няма да спре призовките с имунитета на депутат! Само усложнява процедурата и отваря работа на Прокуратурата и НС по снемането му! Всички знаят с какво се е занимавал и никое ново правителство няма да го остави,колкото и да надува свирката за публичност! Само приближените подсъдими ще го чуят!
  • 40 Хе хе

    3 0 Отговор
    Е, ДЕ! ТО ЧОВЕК НЕ МОЖЕ ДА ИМ УГОДИ НА ТИЯ ОТ ГЕРБ - ЩО ЦИК НЕ УВАЖАВАЛ БОРИСОВ И ИСКАНИЯТА МУ, ЩО ПЪК МВР ГО УВАЖАВАЛО И ИСКАЛО ДА ДАВА СВЕДЕНИЯ, ЩО БАЙ СТАВРИ СЕ ИНТЕРЕСУВАЛ ОТ БЪДЕЩЕТО НА БОРИСОВ.
    Е, АМИ УТОЧНЕТЕ СЕ НАЙ-СЕТНЕ ИСКАТЕ ЛИ ДА ГО УВАЖАВАТ ИЛИ НЕ.
  • 41 Перо

    6 0 Отговор

    До коментар #38 от "Кирил":

    Толупът ще мачка нещо друго при бай Спиро!
  • 42 Тоа па

    2 0 Отговор

    До коментар #38 от "Кирил":

    Бегай бързо на къра,че ти избегаха козите.
  • 43 Фактолог

    4 0 Отговор
    Тея (...) имаха за правен господ Барни Ръбел, дето четеше Закона като готварска книга за устана БМБ ...
    А сега, според неадекватния Тома, съставът на избирателната комисия бил неадекватен ...
    На глупавия не е дадено да върви по улица за умните – ще се загуби – и ще твърди, че другите са се изгубили ...
  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 chi

    2 1 Отговор
    ГЕРБ се брактиса!
  • 46 Абе

    1 0 Отговор
    Къде е бойко
  • 47 Киркор

    1 0 Отговор

    До коментар #37 от "Пич":

    Вярваш ли си,защото аз не ти вярвам?
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове