15 Юли, 2021 20:14 6 309 29

Настимир Ананиев: Оттеглянето на Николай Василев показа, че има чуваемост

  • настимир ананиев-
  • слави трифонов-
  • слави трифонов правителство

Коментар на представителя на “Изправи се! Мутри вън!”

Настимир Ананиев: Оттеглянето на Николай Василев показа, че има чуваемост - 1
Снимка: БГНЕС

“Гафът на Борисов с астронафатите е международен скандал”, заяви Настимир Ананиев от “Изправи се! Мутри вън!”, който беше гост в на Евроком.

Ананиев припомни, че колажът е направен на базата на снимка на астронавтите от совалката “Колумбия”. Той беше категоричен, че това е недопустимо.

Гостът коментира и политическата ситуация у нас. Той изтъкна, че този път трябва да се състави кабинет. Той взе отношение и по поста на Слави Трифонов, от който става ясно, че последният оттегля кандидатурата на Николай Василев за премиер. Според Ананиев този акт на Трифонов показвал чуваемост.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 31 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 БКП=герп=сдс

    23 10 Отговор
    Вярно е!
    Важно е да има компромиси, но в интерес на държавата!
  • 2 Има страхуваемост

    30 9 Отговор
    Славуца да не падне от магарето,на което току-що се е качила..

    Коментиран от #22

  • 3 Тошко

    20 3 Отговор
    Нестимирчо ЛГБТ сте вътре бе. Мая е съгласна на всичко , дори предлага служебното правителство да стане ваше!?!?!?
  • 4 Буха ха

    14 2 Отговор
    май има и духаемост
  • 5 Верно ли

    11 4 Отговор
    Аз все още си мисля, че "гафът" може да е нарочен!
  • 6 нннн

    28 2 Отговор
    "кралят умря. Да живее кралят!" За това ли бе цялата тупурдия? Да сменим цар Тиква с цар Чалга? Имало чуваемост - дрън-дрън. Имаше скандал! Следват пак декрети по Фейсбук и тв....
  • 7 Смешен

    20 1 Отговор
    Ако мисли да продължава да се лигави плешивият няма да го бъде, жалко, че толкова хора гласуваха за него, ще овърта и ще иска следващи избори най вероятно
  • 8 Алооо

    13 0 Отговор
    Маха него, слага друг от ДПС.Това е схемата.
  • 9 марони

    18 1 Отговор
    Ех,успокоих се!Чалгарят-божествен,можел и да чува!А аз си мислех,че може само да плещи стойностни глупости!
  • 10 Тука има-тука нема

    17 0 Отговор
    Или знаеш какво правиш или се нагаждаш по соц. мрежи. Назначавам, /вече/ не назначавам. Събрахме протестният вот и ... се'а к'во да го пра'им ? Хубава работа, ама чалгарска. Едно е да пълниш стадион, друго -държава. По тая логика - Азис министър председател, Софка - председател на НС (има глас :-) . И всичко ще си дойде на мястото. Майтап държава, майтап мат'риал с майтап правителство.
  • 11 ССсс

    23 0 Отговор
    Абе Настимирчо.Коректно ли е партия,която не е била на протеста,но го яхна с три скеча,да избира задкулисно кабинет и в същото време да декларира,че ще се бори срещу задкулисието.Гледахме го 12 години един толуп,който се правеше на велик и еднолично взимаше всички важни решения.Сега твоя бос,не го ли копира по всички показатели.Еднолично взима решения,без да се съобразява с другите,като че ли е някаква месия.Парламента е създаден с идея да се дискутират всички важни за държавата решения а не да се прескача от самозабравилисе лидери като толупа и гологлавия.На нас не ни трябвеат полиглоти и англосаксонски лакейчета,а хора с топки,като служебния кабинет,които да се борят срещу коруопцията и да спрат ограбването на България и нейното изчистване от пипалата на октопода,който я е завладял.Най малкото трябва да се допита с партиите на протеста,за съставянето на нов кабинет а не да им поставя нещата пред свършен факт.Политиката не е скеч и имитация на политика.

    Коментиран от #13

  • 12 Нека играта почне....СЕГА !

    5 0 Отговор
    джокер обади се на комунист
  • 13 До 11

    15 1 Отговор

    До коментар #11 от "ССсс":

    Абсолютно сте прав,или права! Но той няма полезен ход.Още при създаването на ИТН, Слави е Параван за пред публиката.А зад паравана стоят истинските диригенти.Това е многоходова,добре планирана операция,поне от две години назад. Не от Слави,в това съм убеден.Операция за проникване през тяхно прокси във Парламента,а от там във властта." Списъка" му е даден със точните имена и длъжност,още преди предишните избори.Но нямаше достатъчно представители в групата. Затова отказа мандат,и запази мълчание.Сега ,защото ситуацията е различна,му беше спусната заповед: Обявявай списъка веднага.Така ще поставиш останалите пред свършен факт.Иначе,ще трябва да влезеш в преговори.Но тогава нашите " кандидатури" във възлови министерства и самия Премиер изобщо може да отпаднат от схемата. А и Ти няма да имаш възможност да предложиш пълния комплект.Диригентите разчитаха на важния фактор.Че останалите без него изпадат в безтегловност.А трети предсрочни избори може да променят изборните резултати на останалите.Целият този сбор,ще ги принуди да приемат,срещу дребни,козметични промени.Но Кошера се разбръмча, и кофата с ако,паднаха върху вентилатора.Затова скоростно влиза в действие резервния списък.А народа да чака коча да загуби топките си!

    Коментиран от #14

  • 14 ССсс

    15 1 Отговор

    До коментар #13 от "До 11":

    Мъж съм и по възгледи съм националист(нацист)Аз знам кой му дърпа конците,но подходих в коментара си от страната на морала,без да навлизам в подробности,защото веднага ще се явят тролове или олииигофрени,които ще ме обявят за Русофил.Аз съм против всякава външна зависимост и да си върнем суверениитета на държавата.Твоят коментар е логичен и много близко до истината за личноста на С.Трифонов и неговата партия и задкулисието което го ръководи.Но ще си позволя един коментар под формата на хипотеза.ГЕРБ беше създадена от(нищото)от една държава,която използва различни фондове за своите пъклени цели(фонда беше от Германия но парите не са германски),за да и служи най вече заради геогравското си положение.След като партията си свърши работата,за осигуряване на стратегическа територия и влияние върху икономиката,дойде време да бъде подменена с друга,най вече,че народа вече не я иска и и 12 години противоречат на всякаква теоретична демокрация.Новата лакейска партия се нарича ИТН а ГЕРБ никога няма да се върне на власт,защото беше заменена с ИТН.

    Коментиран от #24

  • 15 Що за Народ сме

    11 1 Отговор
    Всичките българи.Всеки е гласувал според мироглед, виждания за бъдещето. И въз основа на това избира политическа Партия,или коалиция.Но този шут,се изхрачи върху лицето на всички ни още с първия вариант на МС.Без изключение за кого сме гласували.Включително и върху неговите привърженици.Сега с този кръгом на 180 градуса направо и директно,се изп,ика върху лицата ни.А имаше време,когато и аз приемах за чиста монета" бунтовника" в негово лице.В листата му,със сигурност има и читави хора.Но Той наистина е " токсичен" за цялото общество.Направо избеснях от наглостта му,когато каза,че Василев бил чудесен избор,но Той се съобразявал с настроенията в обществото!? И затова щял да предложи друг кабинет.Слушай Славчо,това не магазин за обувки. Да ни предлагаш друг модел,защото предишния не ни харесва!

    Коментиран от #23

  • 16 нн аз

    6 1 Отговор
    Браво, бе аФтора ............. ако е ББ е безхараактерност, но когато шута се коригира е чуваемост???????????????

    Ашколсун!!!!
  • 17 демократ

    7 0 Отговор
    Кой чу Нестимире-Тиквата от Банкя, Шушумигата от Дръндар, Малограмотника от Мадрид?!?
  • 18 Електра

    4 0 Отговор
    Кривоустия хамелеон, влезна ли в парламента.
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 хахаха

    6 0 Отговор
    НАСТИМИРЕЕЕ ТЕБЕ ТЕ ПОМНЯ ОТ ПРЕДАВАНЕТО НА МИЛЕН ЦВЕТКОВ ЛЕКА МУ ПРЪСТ С УМОПОМРАЧИТЕЛНО ТЪПИ ИДЕИ ЗЕМИ МЛЪКНИ ЧЕ ТИ МАЩЕ СИ НОВИЯ БИКОВ АРЕ ПО ЛЕКО СЛЕД ПРЕБОЯДИСВАНЕТО
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 уеиуеи

    3 4 Отговор

    До коментар #14 от "ССсс":

    То хубаво ама аз слушах предлагания за министър на МВР от ИТН Радулов да защитава Русия за случая Навални - как това се връзва с твоята теория? Освен това ако Козяк стои зад теб едва ли ще си набутан в някаква кабеларка изгонен от БТВ

    Коментиран от #26

  • 25 Електра

    3 5 Отговор
    Само как се кефя, като гледам колко са жалки тия червени екскременти, че не можаха да се наредят на софрата. Техния рев на убодени камили, е музика за ушите ми. Язък им за билбордовете, язък им за напъните. Браво на Слави, че изджагърка тези червени екскременти от Дай България и мутрите на Костинбродската мутреса, Браво, че Импексовата БСП, дирастия напразно се облизваха. Браво, че ПедеРашков ще е бивш и настоящ червен б.олук. Браво, че идва края на хунтата на Кауна Радеф, Браво, казах го...
  • 26 ССсс

    5 0 Отговор

    До коментар #24 от "уеиуеи":

    Те и братя Домусчиеви продаваха джапанки на сергиите на пловдивския пазар,но от както станаха официален доставчик на синтетична дрога за ЦРУ владеят половин България(или поне като поставени лица).И не ми вади изборно думи от контекса.Написал съм с малки изключения.А Навални може да бъде защитаван само от американска марионетка на която липсва мисловния процес.
  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Бай Шиле

    0 0 Отговор
    И.Костов министър председател!Ген.Атанасов вице премиер по всичко! Само така българите ще просперират.
  • 29 Бай Шиле

    0 0 Отговор
    Ананиев за министър зимните и пролетните гуми!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове