Last news in Fakti

15 Юли, 2021 20:09 35 323 288

Бунт в ИТН! Депутати заплашили Слави Трифонов с напускане заради Николай Василев

  • слави трифонов-
  • слави трифонов правителство-
  • итн

Името на Василев буквално взривило хора като Ива Митева, Мика Зайкова, проф. Чорбанов, които категорично отказали да го подкрепят като министър-председател

Бунт  в ИТН! Депутати заплашили Слави Трифонов с напускане заради Николай Василев - 1
Снимка: БГНЕС

Скандал тресе спечелилата изборите партия "Има такъв народ".

Изявени депутати с име в публичното пространство са заплашили Слави Трифонов с напускане на парламента, ако той внесе кандидатурата на Николай Василев за премиер, научи Епицентър.бг.

Това е причината тази вечер Трифонов изненадващо да обяви, че оттегля номинацията на Василев с мотива, че "Само за три дена върху него се изля огромна помия". Трифонов обяснява, че "медии и политици са нарочили Николай Василев за проводник на ДПС, твърдение, което няма нищо общо с истината".

Истината е, че икономическите зависимости на Василев и негативната оценка за него са причината за недоволството в ИТН срещу кандидатурата му, твърди сайтът.

Скандалът в ИТН се вихри от понеделник, когато Трифонов обяви проекто-правителство, начело с Василев, за което не е уведомил депутатите си.

Името на Василев буквално е взривило хора като Ива Митева, Мика Зайкова, проф. Чорбанов, които категорично са отказали да го подкрепят в парламента. За тях Василев бил пример на задкусилие и търгашество в политиката.

Това принудило Трифонов бързо да вземе решение за оттегляне на Василев.

Кой ще е новият номиниран от него премиер, никой не знаел. Както и не се знае какви рокади ще прави Трифонов в проекто-кабинета си и защо.

Някои политици от други партии се надяваха, че отказът от номинацията на Василев е знак за промяна в курса на поведението на Трифонов, продиктуван от осмисляне на политиката като територия за диалог, но това не е така. Страхът от разпад на групата и опасност от раздяла с публично известните имена като бъдещи депутати е причината Трифонов да се раздели с Василев, пише Епицентър.

Лидерът на ИТН не е водил разговори с никой от лидерите на т.нар. партии на протеста за бъдещите си намерения като мандатоносител.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 182 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ххх

    400 77 Отговор
    Да напускат възможно най бързо и Слави да предложи настоящето служебно правителство иначе след 2-3 месеца пак тр се събираме 100 000 на Ларгото!

    Коментиран от #15, #23, #64, #139, #171, #195, #196, #243, #254, #274, #278

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 мислещ

    406 15 Отговор
    Това е умерено добър знак, но ако е само заради василев, няма да го бъде. Няма нито едно читаво име в списъка. Армутлиева, някаква бясна ваксърка, ченгета.

    Коментиран от #35, #60

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Ще гласувам за Костов

    356 51 Отговор
    Ние от народа не искаме нищо вече от СЛАВИ ТРИФОНОВ

    Коментиран от #154, #165

  • 6 123321

    272 7 Отговор
    Е това е модела на бащицата. Бащицата казва едно, партийните членове друго, но в крайна сметка се взима думата на бащицата. Кoгa щe ce измъкнeм oт мoдeлa нa бaщицaтa и нaшитe хoрa - вaшитe хoрa? Cпoрeд мeн прoблeмът e в пaртиитe. Пaртии пo aвтoритaрeн мoдeл нe мoгaт дeмoкрaтичнo дa упрaвлявaт държaвa и дa oчaквaмe дa нямa ширeщa ce шурoбaджaнaщинa - тoя кaтo e нaш чoвeк cи гo пaзим. Трябвa вeчe дa ce cпрe c тoвa" кaквoтo кaжe лидeрът", дaжe нe трябвa дa имa eдинcтвeн лидeр, a cъвeт oт мнoгo хoрa нaчeлo. Вceки друг мoдeл нa oргaнизaция нa пaртия трябвa дa бъдe зaбрaнeн. Инaчe кaквoтo кaжe бaщицaтa - тoвa ce прaви.

    Коментиран от #83

  • 7 Факти

    199 7 Отговор
    Явно Доган има прст и там!
  • 8 ШиШи

    188 12 Отговор
    Шеф на Слави

    Коментиран от #101

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 РЪМПЕЗИ

    151 71 Отговор
    СЛАВИ...ПРЕДЛАГАШ РАДАН КЪНЕВ ЗА МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛ И БОРИСОВ И ДОГАН ПОЛУЧАВАТ СЪРДЕЧНА НЕДОСТАТЪЧНОСТ ...ТИ СТАВАШ НАЦИОНАЛЕН ГЕРОЙ...НЕ ГО ЛИ ПРОУМЯВАШ...

    Коментиран от #33, #39, #127, #162, #204, #256

  • 11 Хъхрх

    242 9 Отговор
    "От понеделник не мога да гледам хората в очите. Нали говорим за нещо ново, а изваждаме Николай Василев за премиер, заедно с любовницата секретарката му като министри, барабар с фирмите му, които са с наказателни глоби. Ако знаех, че това ще ни е премиерът, нямаше да участвам в кампанията", заявява категорично един от избраните вече депутати, скочили срещу избора на Трифонов.

    "Не ми е минавало през ума, че точно ние ще предложим Николай Василев за премиер", казва друг парламентарист от ИТН и подчертава: "Аз заставам с името си пред хората. Ако други имат бизнес, който трябва да защитават чрез нас, отказвам се!" ..... Туй ако не е жълто. Без имена, без пред кого е казано.....Мисирки

    Коментиран от #91

  • 12 NeXu s

    75 137 Отговор
    Ясно е, че някой стои зад проекта на Чалгаря и му плаща. Дпс? Съмнително. По-вероятно да е Бкп с Мунчо Естонски, които 12г не са помирисвали власт, а партийната каса е празна вече.

    Коментиран от #44, #51, #74

  • 13 Кючекиня

    145 5 Отговор
    А не бе, то бива гаври, ама то се прекали! Пък като не знае- да пита.
  • 14 Софиянец

    269 10 Отговор
    Подготвяна от седмици изненада, сринала до кота нула идеята за която гласуваха избирателите му. Честито, няма такъв и д и о !
  • 15 3747

    77 5 Отговор

    До коментар #1 от "Ххх":

    Поздравления за коментара!. Абсолютен синтез на всичко което ще се изпише по темата тези дни!
  • 16 Ами

    225 10 Отговор
    Слави Трифонов да напуска като ръководител на ИТН, защото очевидно партийните члкенове са по - адекватни от него.

    Коментиран от #106

  • 17 Най много ми хареса ..

    230 2 Отговор
    Това което са казали депутатите на ИТН на Трифонов -: "Какви са тези таблети, какъв е този космос - това го няма в програмата ни, за която се скъсахме да обясняваме на хората", негодуват в групата на ИТН. Иокономисти на ЕТН обясняват, че никой от тях не си е и помислял за приватизация на ББР, какъвто приоритет обяви Трифонов.
  • 18 Славуца не

    169 4 Отговор
    ли много нахален,със само 645 000 гласа да управлява сам?

    Коментиран от #56

  • 19 гост

    119 6 Отговор
    Мдааа- генезиса и това чии интереси ще защитава реално в НС партията на славиту, вече започва да излиза наяве....Сега- всеки, който е дал гласа си за него, да му сърба попарата- ако ще, да реве, да си скубе косите и т.н.Интересно- каква точно е политическата платформа на тази нова икономическа- пардон ''политическа'' партия;0
  • 20 Гошо

    21 76 Отговор
    Абе къде кога официално го публикуваха списъка на това правителството бе Аман с тоя нероден Петко

    Коментиран от #255, #264

  • 21 Ххх

    47 102 Отговор
    Ива Митева е най достойна за премиер!!!
  • 22 ШЛЯВИ

    134 4 Отговор
    шляви говори за задкулисие, но предложи един задкулисно скалъпен кабинет, който явно не е обсъждан в партията му. А сега явно се готви да ни предложи друг скалъпен състав. Иначе договорките щели да стават пред нас.... Явно на него му трябват хора да натискат бутоните, да се обърне към кадрите на ДПС и ГЕРБ, дано депутатите от ИТН се еманципираат от некадърния си лидер.
  • 23 NeXu s

    49 86 Отговор

    До коментар #1 от "Ххх":

    Не ни трябват червени крадци! За 2 месеца сте опоскали 2 млрд!

    Коментиран от #176

  • 24 Има

    130 7 Отговор
    Много народни поговорки.. Едната.. Кой каквото си надроби това сърба.. Трифонов се подхлъзна в бързането да угоди на доган, ши*ши то и задкулисието... Ако беше се замислил и огледал щеше да види че доган вече е никой (с пощта на Да бг) и нищо не може да разпредели.. Светът е друг, но някой хора не могат да го осъзнаят
  • 25 СЛАВЧО ТВА ДА НЕ ТИ Е ШОУТО

    152 4 Отговор
    ТУКА ИМА, ТУКА НЕМА......КАК ДА ТИ ВЯРВАТ ХОРАТА....ОЛЕКВАШ СЛАВИ...ОЛЕКВАШ
  • 26 Хахаха..

    179 6 Отговор
    Боко се наа.ка на 12 година,а Славчо на 12 час и надмина всички преди него с 200..
  • 27 БОЛШЕВИК

    158 15 Отговор
    Това сигурно ще е най-бързо разпаднала се партия!
    ГЕРБ е в процес на разпадане, но изкара много дълго за такава крадлива партия.

    Коментиран от #163

  • 28 хахахаха

    162 7 Отговор
    Слави е Бареков 2
  • 29 Славчо

    76 2 Отговор
    Еййй няма да изчакате да ви управгям
  • 30 Fenasi Kerim

    170 11 Отговор
    Слави Трифонов се изложи много. И аз му повярвах но вече и Христос или Мохамед да предложи за Премиер файда няма. При нови избори ще видите как ще се стопи подкрепата за партията. За съжаление имах надежда, че нещата се оправят но уви. Трифонов е като Борисов. Аз очаквах хора от служебното правителство да бъдат в неговото правителство. И много други го очакваха.
  • 31 бб57758696

    97 12 Отговор
    Влезте си спокойно в парламента закълнете се и си напрвете група отделно от шоу тиквениците.

    Коментиран от #272

  • 32 Иван

    102 6 Отговор
    Има хора който не искат Слави да ги употреби за да обслужва сарайските кръгове и после да ги захвърли.Това е политическо самоубийство за тях.

    Коментиран от #92

  • 33 Чичо

    36 7 Отговор

    До коментар #10 от "РЪМПЕЗИ":

    А не Лодкаря ще предложи Радан, също може да предложи и Ванче К

    Коментиран от #107

  • 34 Behemoth

    90 7 Отговор
    Ми те бяха приятелчета с ТИКВАТА ама не се разбраха за процентите... хахахх....
  • 35 БОЛШЕВИК

    106 7 Отговор

    До коментар #3 от "мислещ":

    мания Армутлиева, ама тоя Дацов ако стане министър - жална ни майка!

    Коментиран от #49

  • 36 Бацо

    31 22 Отговор
    Другите предсрочни ги печеля аз, тей че правете коалиция
  • 37 Цвят Курадойнов

    7 25 Отговор
    Аз предлагам Красимир Петров за премиер или министър на икономиката.
  • 38 Фффффф

    121 3 Отговор
    Новата тиква, сутринта едно казва, вечерта ново двайсе...
  • 39 Ми то

    90 8 Отговор

    До коментар #10 от "РЪМПЕЗИ":

    само педал не сме имали за министър председател.

    Коментиран от #121, #149

  • 40 ха-ха-ха

    88 6 Отговор
    Стартира нова порция гей-соросоидна любов към г-н Трифонов (довчера Чалгар)!
  • 41 Ами

    84 16 Отговор
    Единственият ход, който може да направи сега е да напусне като ръководител на партията, и без това се вижда колко иска (и може) да е в политиката. Ива Митева или някой друг да е ръководител.
  • 42 Мунчо Радев

    113 6 Отговор
    И какво се оказа... Депутат на Слави от Търговище е осъждан на дилърство и наркотици... След това е бил уволнен от полицейски пост...
  • 43 БСП най крадливата партия

    127 8 Отговор
    А къде е Тошко африкански да му се посмеем на интелектуална дейност.
  • 44 Герга и Томка

    56 16 Отговор

    До коментар #12 от "NeXu s":

    Стига рЕди простотии, ами идвай у Банкя,че не можем да насмогнем на "началника" с гъбите с оцета! Вдигна кръвното и менискуса - 7-мия му, пак се скъсА!;)
  • 45 СЛАВЧО

    91 5 Отговор
    МАЙ НЕ КОНТРОЛИРАШ ПАРТИЯТА....ИТН ТИ Е ВДИГНАЛА МЕРНИКА
  • 46 от космоса

    68 1 Отговор
    цигулка на задкулисието, която си поиска половината от герб? Прекъснете връзките си със задкулисието, изчистете се от техните пешки и се отворете към българските граждани.
  • 47 101010

    9 30 Отговор
    Тази Статия Не посочвам никакъв източник на информацията си. Каква Поражда известни съмнения

    Коментиран от #70

  • 48 Ю.кортес

    69 3 Отговор
    Ми,чалгари,сър
  • 49 мислещ

    60 4 Отговор

    До коментар #35 от "БОЛШЕВИК":

    Тоя не го знам по принцип, ама като съдя по тези, дето ги знам и по желанието на чалгаря за изчегъртване на опозицията, вместо на тиквата, ясно е всичко по дефиниция и няма как да има читав човек в списъка. А всеки читав в партията му трябва незабавно да се отцепи след влизането си в парламента. Начело с Чорбанов.
  • 50 Големи

    78 3 Отговор
    Думи казаха и големи обещания дадоха и на края едно голямо НИЩО! Само не подходящи избори за кандидатури за постове в евентуалното правителство което иска да направи Г-н Станислав Трифонов! Преди да правиш партия трябва да обмислиш коя кандидатура за кой пост е подходяща! Само се излагат и лъжат хората като не могат да намерят подходящ човек за поста на примиер! Те по между си имат неразбирателства, а са от един"отбор"!
  • 51 Колю

    7 31 Отговор

    До коментар #12 от "NeXu s":

    Най после свестен коментар в този сайт.

    Коментиран от #152

  • 52 среднощен

    86 2 Отговор
    "...Явно тепърва ще научаваме за задкулисните зависимости на Трифонов и тепърва ще ставаме свидетели на политиката му, стъпила на бизнес интереси."; Както казва народът - "когато избираш малко кутре, гледай майката", а ние "гледахме чалга концертите" му...? Слави Трифонов е "заплатен продукт", който няма думата... Още се чудя на хората, които гласуваха за него..?

    Коментиран от #250

  • 53 Съжалител

    81 4 Отговор
    Славчоооо,няма да ти се вярва какво ти се пише,тепърва ще разбираш.
  • 54 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    56 4 Отговор
    БОРБА ЗА КОКАЛА някой искат задкулисието да си е на власт да ни управляваат мутри олигарси омърсени люде а ВАСИЛЕВ е от ДС псеводним РУМЯНЦЕВ някой искат ДС ПЕЕВСКИ ДОГАН БОРИСОВ СТИГА
  • 55 Чичо

    18 27 Отговор

    До коментар #2 от "ИСТИНАТА":

    Туй, че слави сгафи ще дигне гласовете на лодкаря и барбарян. Ся се чудя кой ме кефи повече. Тия дето гласувахме срещу бацо, пак срещу него ще гласуваме. Гепинси отиде. Чигър чигър чигър

    Коментиран от #59

  • 56 гост

    55 4 Отговор

    До коментар #18 от "Славуца не":

    Именно- мутрата борисов поне имаше мнозинство в НС, а славиту има само 2 депутата повече от герб, обаче иска да управлява сам... ДА, МОЖЕ да управлява еднолично, но... само ако си учреди ЕООД, и е уоравител на собствената си фирма. Дори ако учреди ЕАД, пак НЕ МОЖЕ сам да решава в тоѝзи вид търговска фирма. Този ''умник'' не се ли е светнал още, че тази власт му е ДАДЕНА от ен брой граждани, и - за разлика от собствеността в едно ЕООД, тези граждани на следващите избори, когато и да са те, можгат и да си я ОТТЕГЛЯТ...
  • 57 Слаучо

    28 5 Отговор
    Шави оправя бе ,споко сарули поръчал съм ферарита за всички трайте малко де,няма толкова червена боя.Ама Амет обеща
  • 58 МАНИПУЛИРАТ ГО..ПЕРЕКЕНДЕТАТА 🤣

    15 20 Отговор
    ДА НЕ ИЗПУСНАТ ТОПЛИТЕ ДЕПУТАТСКИ КРЕСЛА И ЗАПЛАТИ 🤑
  • 59 Чичо

    29 7 Отговор

    До коментар #55 от "Чичо":

    А другия път ще влезе и бате Коце. Гепи да са фаща за палците
  • 60 И останалите

    43 2 Отговор

    До коментар #3 от "мислещ":

    А финансовата, а образователната, а енергийния и другите. Транспортната, хеле пък регионалната
  • 61 Бриго Бичкията

    78 6 Отговор
    ГосподинЪт Трифонов много бързо си показа рогцата. А пък тия от партията му не знаели с кого обсъждал бил разни постове, ха ха ха, еми за какво сте там?, ако вие не знаете, то кой да зное?. Гламари.
  • 62 Кирил

    34 23 Отговор
    Вероятно самият Николай Василев се е отказал от чалгарите
  • 63 ...

    86 8 Отговор
    Кирил Петков го каза,че са имали различия когато е заявил,че иска да се спрат кражбите,честито на малоумните избиратели на чалгаря

    Коментиран от #219

  • 64 Слави Т.

    54 4 Отговор

    До коментар #1 от "Ххх":

    Изтегли се с мир.. Ти искаше да обслужиш пеевки, доан, шапката... ! Излез от пп Итн и остави свестните там да работят за българия!
  • 65 Фейк

    11 67 Отговор
    Абсолютен фейк! В партията въобще не е имало скандали и дори точно споменатите имена са били в час, кой ще се предложи! Щом вече няколко дена бълва от фейкове и платени коментари, то значи Слави сериозно е уплашил задкулисието с отказа си да прави коалиция с партиите им подлоги!

    Коментиран от #109, #225

  • 66 СЛАВЧО

    31 7 Отговор
    ПИ ЛИ СИ ДНЕС....ХАПЧЕТАТА
  • 67 Слави Трифонов

    45 4 Отговор
    Народе спокойно , ще предложа за премиер Ванката - човека дето ми носи кафе
  • 68 Hoho Boho

    69 4 Отговор
    Има и честни хора в ИТН, и те не са малко. Поздравявам ги!

    Майтапът е, че самите депутати от ИТН няма да подкрепят собственото си правителството и теретично то може да стане реалност с подкрепата на врага - ГЕРБ и ДПС

    Това е България - няма такава държава ...другаде по света.:))
  • 69 ГА ЯДОХТЕ ЛAЙHATA НА И.Т.Н

    28 11 Отговор
    НА 11.07.21 НИ РЕВАХТЕ😬ПО _ЗЛЕ СТЕ ОТ ИДИОТИТЕ НА ИГНАТОВ ОТ СЪДЕБЕН СПОР😠
  • 70 123321

    11 2 Отговор

    До коментар #47 от "101010":

    Това трябва да се забележи от повече хора. Никъде не намирам подобна информация.
  • 71 Алооо

    50 2 Отговор
    Ще сложи друг боклук, от кръга Монтерей.
  • 72 Дора

    42 3 Отговор
    Какво е това правителство,още не е почнало работа и дава оставка
  • 73 Буря в чаша вода!! Няма никакъв бунт!!

    19 25 Отговор
    Не включихте ли вече, че и Н Василев ЩЕЕ толкова Премиер, колко къдравата Сю!! Това беше блъфа на Слави!! Следва Второ действие!??
  • 74 С тези приказки

    42 3 Отговор

    До коментар #12 от "NeXu s":

    Проявяваш някакво раздвоение в менталността. Хем някой няма пари, хем плаща за влияние!!! Иначе, случващото се си е типично в стила на Слави, което може да ви потвърди всеки, който го познава, а партията си я има за собствена фирма.
  • 75 ДС на НРБ

    55 2 Отговор
    Слаби досуш като Баце- сутрин едно, вечер обратното!
  • 76 Ясно е

    45 7 Отговор
    Ако не се договори с партиите на протеста, това ще означава, че се е договорил с партиите на статуквото.
  • 77 .......

    9 55 Отговор
    ЗАД ТЕБ СМЕ СЛАВИ СМЕЛО С ТВЪРДА РЪКА ДЕЙСТВАЙ,ЧЕГЪРД ,ЧЕГЪРТ
  • 78 3848т8

    47 13 Отговор
    Каква Ива Митева ви хапе по.. зовете та тя е дпс отвсякъде!!!

    Коментиран от #82

  • 79 Матей

    35 4 Отговор
    Ето че има и достойни хора,всъщност са могли да постъпят и още по -правилно,като го изритат слави и издигнат достоен водач ,защото итн има потенциал,но ако остане слави,ще стигнат до провал.Издънките му едва започват,защо не го питат кой му е внушил и натрапил никито и останалите,едва ли го е измъдрил сам.Сега пак мъдри уж сам,а може би в сарая или загадъчни кръгове от заговорници и да видим кого ще представи.

    Коментиран от #95

  • 80 Народе

    8 31 Отговор
    Това е фейк несе връзвайте на мутрите хора.
  • 81 Чочо

    41 2 Отговор
    По важното е че остава приоритета за северен македонец космонавт.Предлагам Коце пръдлето от село Дрене,Крива паланка
  • 82 мислещ

    39 3 Отговор

    До коментар #78 от "3848т8":

    И хубаво си показа рогата в предното народно събрание като стана дума за пенсиите.
  • 83 Буха ха

    18 3 Отговор

    До коментар #6 от "123321":

    Не очаквам жалки отрепки които заемат някакви постове само защото са безпределно предани на Вожда да му се възпротивят.
  • 84 Кой открадна последните 32 години..

    10 25 Отговор
    Сега се снишава...говори глупости..и иска да хвърлят вината върху Слави Трифонов...той да опере пешкира..виновните през последните 32 години откраднаха милиарди..и направиха милиарди дългове..🤑
  • 85 Слави Трифонов

    11 17 Отговор
    Епицентър е гербав сайта финансиран с европари от герб
  • 86 abcds

    46 5 Отговор
    ЗДРАВНАТА МИНИСТЪРКА E НА СЛУЖБА В БИГ-ФАРМА И ИСКА ДА НИ СПАСЯВА ЗАДЪЛЖИТЕЛНО - С ВАКСИНИ
  • 87 Вой на изчегъртани тикви и кратуни !

    6 45 Отговор
    Слави ви пробва бе главанаци Да види
    WHO is WHO 🤣🤣😁😁 !
    Сега се разбра,кой за какво се бори !
    В тез Авгиеви обори ! Сори !
  • 88 Го4о

    47 5 Отговор
    Изявлението на чалгаманяка не променя нищо! Той пак възхвалява Малкия Мук и го величае като добра кандидатира! И продължава не с политика, а с чалгаизраза "ДЖАГЪРТАМ" което показва ниското му АЙ-КЮ!
  • 89 Казан

    38 3 Отговор
    Въртящи се човечета, фурнаджийски лопати това е цялата картина в тази страна! Никой не Ви иска никъде
  • 90 Тъй, тъй

    15 7 Отговор
    Сиромахов предложи добро правителство!
  • 91 Сух

    32 2 Отговор

    До коментар #11 от "Хъхрх":

    Това е абсолютен шантаж. В момента това са циркаджийски номера, правят се на ядосани, цупят се, ще бъдат заменени доброволно някои второстепенни фигури от дъската за да може да бъде пробутат новия чеп за чалга-Ганьо все пак милиардите идат..
  • 92 Бриго Бичкията

    52 3 Отговор

    До коментар #32 от "Иван":

    За това 60% не са гласували, в това число и аз. Писна ми да ме лъжат разни наглетци...а после да събираме капачки.
  • 93 Fenasi Kerim

    58 6 Отговор
    Като гледам какви драми се случват всеки ден - Един милион лева завлечени от НЗОК чрез Пирогов, Бойко отива на разпит и 30 души крещят Бойко Бойко - журналистите са повече от поддръжниците на Борисов. Слави върши глупости. Няма нужда от филми и сериали.
  • 94 Математика

    14 4 Отговор
    112 е същото като 92 или 120..... Нищо не става Слави иска правителство не служебно да прави президентските избори иначе отдавна да е заявил че връща мандата.
  • 95 гост

    35 2 Отговор

    До коментар #79 от "Матей":

    Както написах преди, славиту не е разбрал една основна особеност на получаването на държавното управление- за разлика от ЕООД-то, то не става по желание на кандидата, не зависи от неговата воля и е ДАДЕНО- т.е. ДЕЛЕГИРАНА ВЛАСТ, а този, който я делегира, МОЖЕ ДА СИ Я ВЗЕМЕ ОБРАТНО- за разлика от учредяването и прекратяването на ЕООД....Славиту не ще да разбере тази съществена разлика между търговското образувание ЕООД, на нкойто той е собственик, и избирането на учредената от него политическа партия на избори. Е- може да е добър бизнесмен, но не става нито за политик, нито за изпълнителната власт, камо ли за премиер...
  • 96 Сам Боха

    53 5 Отговор
    Слави, Слави, кактв боклук си ти!
  • 97 Браво

    25 6 Отговор
    Ако това е вярно(не мога да намеря новината никъде другаде) е добър пример от членовете ИТН. Не следват сляпо вожда като членовете на ГЕРБ.
  • 98 Съвет

    26 3 Отговор
    Бате Славчо, викай Тити Папазов и да ги почваме
  • 99 Независим

    6 36 Отговор
    Това решение на Слави показва, че помислите му са чисти и наистина иска възмездие за корумпетата и по добър живот за хората !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Слави, ако наистина осъзнаваш значението на "Силата е в истината" ще намериш правилните решения на всички въпроси, НО само ако осъзнаваш значението на тези думи !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • 100 Павлин

    36 2 Отговор
    Лъсна вече не само кубето на Трифонов. За някои работи цяр няма. Но ,царски кръгове с много пари има все още . защо обаче трябваше да се размирисват и да се афишират ? Ех, пуста власт ! парите многото не стоят мирно и влачат егото от обикновенна алчност към показност чрез власт. за това пък може да очакваме " Магнитски 2 и 3 " До януари.
  • 101 Не е шеф

    27 1 Отговор

    До коментар #8 от "ШиШи":

    Спонсор му е, това е много по-зле.
  • 102 туризмът страда

    36 2 Отговор
    Сега е добре да се вгледат и в предложения за министър на туризма, защото фирмата му за консултиране или е укривали доходи или е нямала дейност от разкриването си. Първото прави предложения за крадец, а второто за лъжец. Поредния измамник.
  • 103 СЛАВЧО

    31 7 Отговор
    ДЪРЖАВАТА НЕ ТИ Е ШОУ......СЛАБА РАКИЯ СИ....ТИ СИ ПОБЕДИТЕЛ, ТИ ПРЕДЛАГАШ...ЩОМ И ОТСЕГА СЕ ОГЪВАШ......КАКВО ОСТАВА ЗА ТВОЕТО УПРАВЛЕНИЕ
  • 104 Слави не му пука и ще ги подпука !

    7 29 Отговор
    Марш в ъгъла гербави комонуидни буболечки !
  • 105 Тони

    23 10 Отговор
    ЧАЛГАРСКА РАБОТА… мирише на зелен чорап
  • 106 Чичо Тони

    33 5 Отговор

    До коментар #16 от "Ами":

    Тези хора не са партийни членове и той не им е "ръководител". Те са депутати и се кълнат, че са депутати на всички българи (не че това досега се е случвало) и ще се ръководят от собствената си съвест. Освен това, след като сформират група в парламента и си изберат председател, президента ще връчи мандат на председателя на групата - не на Трифонов! От което следва, че хората с чиста съвест от ИТН могат да започнат преговори с другите партии за приоритетите в следващите месеци и след като се разберат за тях, да търсят подходящите хора да ги изпълнят. А сценаристите могат да станат "независими" депутати.
  • 107 Куку бенд

    34 2 Отговор

    До коментар #33 от "Чичо":

    Кога ще е конкурса за космонавти?Космонавтката от балет" Магаданс" ли е?
  • 108 Дочо Бочев

    18 4 Отговор
    Голямо браво на бунтарите!
  • 109 Профес Трол

    11 4 Отговор

    До коментар #65 от "Фейк":

    Нее фейк, щяхме да разберем!

    Коментиран от #123

  • 110 .......

    14 6 Отговор
    ЧУВА СЕ НЕЩО ОКОЛО ЖЪЛТИТЕ ПАВЕТА , ЧЕГЪРТ ,ЧЕГЪРТ

    Коментиран от #120

  • 111 Канчето

    30 5 Отговор
    Това самовлюбено,нарцистично парвеню същото като Боко. Нали заедно са изяли шопар в Учиндол. Дано депутатите му му набият канчето.

    Коментиран от #116

  • 112 мдда

    7 18 Отговор
    Е той вече оттегли кандидатурата. Стига повече страсти. Достатъчно за 1 ден..
  • 113 Яшар

    12 8 Отговор
    Епицентър.бг...сайт от рода на ПИК, Блиц и останалите Мисирски сайтове.
  • 114 Го4о

    25 3 Отговор
    Плащаш 50 бона за депутатско място и накрая пак избори..... и пак пари, и пак....каква мъка е това за ИТН!? Ще се изядат!
  • 115 будалата

    17 3 Отговор
    преди питахме ,а бе къде е батко, а сега питаме ,а бе къде е тошко. ето ви министърпредседател.
  • 116 Значи

    16 24 Отговор

    До коментар #111 от "Канчето":

    Единствените, които останаха адекватни са Демократична България. Боко е ясен, Слави взе да става подобен на Боко, БСП и ДПС са ясни, Манолова също.

    Коментиран от #134

  • 117 асан

    4 28 Отговор
    Абе факти пълни глупости пишете Публикувано във факти.бг: Бунт в ИТН! Депутати заплашили Слави Трифонов с напускане заради Николай Василев.
    Слави щом всички се вдигнаха срещу теб, значи си на прав път,ако ще върни царя.Важното е от 30години закопалите се във власт и лъжепатриотизъм да изчегъркаш.Топчето гръъъмна!
  • 118 Журналистка от Беларус

    28 11 Отговор
    Колко жалък беше генерал Борисов днес
    При посещението си в Полицията. Жалък !
  • 119 хмммм

    13 13 Отговор
    Ива Митева е твърдо зад Слави. Така че, много прилича на фейк новина наистина.
  • 120 гост

    11 6 Отговор

    До коментар #110 от ".......":

    Пффф- хайде, стига и ти с тези глупости, ве....Какво ще изчегърташ- депутатите на герб, ли... Ако салвиту искаше действително да промени нещо, що всички гласоподаватели не са гласували за него,м... Явно нещата изобщо не са такива, каквито ти хги представят и той, и партията му... Да си чувал до сега свестен човек- с морал и съвест- да е бил политик и да е останал такъв в България, защото аз не съм....Целта на ВСИЧКИ политици е една- СТАНИ, ЗА ДА СЕДНА АЗ НА ДЪРЖАВНАТА ТРАПЕЗА- толкова ли е трудно за схващане...Фактите са си факти- герб ИМА солиден електорат- при 41 процента гласували, пак си има твърдо ядро...Що ме караш да ти обяснявам елементарни неща, след като аз не гласувам по принцип на избори и НЕ ВЯРВАМ на нито един политик- независимо стар или нов...
  • 121 Факт

    1 0 Отговор

    До коментар #39 от "Ми то":

    Имахме.Фил Колинз.
  • 122 Бунт трябва да има в главите на

    5 12 Отговор
    Герберастите ! Ама те са дървени !
    Същото се отнася и за БСП !
  • 123 Ами да си разбрал!

    2 0 Отговор

    До коментар #109 от "Профес Трол":

    Аз какво да направя, че се водиш от драсканиците, а не от фактите и логиката!
  • 124 Без топки

    46 6 Отговор
    Aбcoлютнo cъм cъглaceн,чe пocтъпкaтa нa Гoлoглaвия e кoпиe нa пocтъпкитe нa Бoриcoв.Тoвa чe cи cпeчeлил избoритe,блaгoдaрeниe нa прoтecтитe нa хoрaтa и нa жeлaниeтo им зa прoмянa нe тe прaви eднoличeн лидeр нa пaрлaмeнтa и дa прecкaчaш вcички ocтaнaли e нaй мaлкo нeeтичнo.Oщe пoвeчe чe ИТН нe e билa пaртия нa прoтecтa a пaртия кoятo гo яхнa c 3 cкeчa.Cпoмням cи пo врeмeтo нa прoтecтитe,някoй бeшe нaпрaвил фaлшив прoфил в Фeйcбук нa Трифoнoв,c идeятa дa изпoлзвa имeтo му зa дa привлeчe пoвeчe хoрa нa прoтecтa,кaтo бeшe oбявил и чac зa cъбирaнe нa нeгoвитe фeнoвe.Кaквo бeшe учудвaнeтo,кoгaтo Трифoнoв oпищя мeдиитe,чe прoфилa e фaлшив и тoй нe e oргaнизирaл нищo,кaтo ce oбaди и нa Бoриcoв,дa кaжe чe тoвa нe e вярнo.Пocтъпкa нa cтрaхливeц,кoитo в пocлeдcтвиe oбърнa пaлaчинкaтa.Ceгa дa ни нaтриca кoмпрoмeтирaни личнocти кaтo Вacилeв и oтнoвo някaкви измиcлeни юпитa,знaeщи eзици.Нa нac нe ни трябвaт пoлиглoти a хoрa кaтo тeзи oт cлужeбнoтo прaвитeлcтвo,кoитo нe ги e cтрaх дa зaпoчнaт вoйнa cрeщу oктoпoдa и мaфиятa,кoятo e зaвзeлa Бългaрия.Тoтaлнo рaзoчaрoвaн cъм oт Трифoнoв,нo нaй мнoгo cъм рaзoчaрoвaн,чe мнoгo глacoпoдaвaтeли му ce пoдвeдoхa и глacувaхa зa нeгo,кoйтo oпрeдeлeнo нямa тoпки.
  • 125 .......

    4 5 Отговор
    НАПАХВА НЕЩО ОКОЛО БАНКЯ ,ЧЕГЪРТ ,ЧЕГЪРТ
  • 126 КРОКОДИЛА

    18 3 Отговор
    ЧОВЕКА НА ДОГАН - КОЧ КАФАЛИЯТА .......................
  • 127 винету

    5 8 Отговор

    До коментар #10 от "РЪМПЕЗИ":

    рамадан е гей
  • 128 SAAB

    18 3 Отговор
    Лично да заеме поста....министър патладжан.....кючека е във вените му !
  • 129 КРОКОДИЛА

    15 3 Отговор
    ВЕДНАГА ДА ГО - ПРЕМАХНАТ ОТ ПОЛИТИКАТА - МНОГО Е СЪМНИТЕЛЕН .............................................
  • 130 Го4о

    29 3 Отговор
    Славуцата е дълъг и става за Фурнаджийска лопата!
  • 131 Българин

    28 4 Отговор
    Дългучов ще бъде между чука и наковалнята. Мислеше си че ще диктува на неговите хора каквото си поиска ама уви. Скоро ще разберете че от всичко това което е говорил за суверенна няма нищо общо. Поредната сладкодумна кукла.
  • 132 Един

    29 5 Отговор
    Чалгаря си мисли, че ще е както в телевизийката му- “Добре шефе”, “Слушам шефе”. Струва ми се, че все още не знае къде се намира.
  • 133 Мая Манолова с пост и танцува

    4 27 Отговор
    👏Браво на Слави и "Има такъв народ"!
    Приветстваме решението на Слави Трифонов да предложи друг състав на кабинет. Това е стъпка в правилната посока към постигане на консенсус на партиите на промяната за общи действия. Борисов да бърза да влиза сам в затвора.

    ‼️Усилията за устойчива промяна на модела изискват именно намирането на съгласие, прозрачност и гаранции за реформи. Това са повишаване на доходите, преизчислявяне на пенсиите, незабавна подкрепа на малките и средни фирми след пандемията, помощ за хората с увреждания, децата и семействата, съдебна реформа и ревизия на управлението на Борисов.

    ➡️Сигурна съм, че готови за такива решителни реформи хора ИТН може да посочи до дни в един силен отбор. Прозрачно. С дневен ред какъвто хората очакват. И с персонален състав приемлив за широката общественост. Браво, Слави! Днес не беше добър ден за Борисов.
  • 134 Да да!

    6 18 Отговор

    До коментар #116 от "Значи":

    А защо плащат на тролове като са честни и адекватни? Факт е, че единствените които не си служат с подли похвати, са итн! И като се има предвид това, цялото тролене и платени коментари по медиите, са тотално падение, за ползващите ги!

    Коментиран от #137

  • 135 мисли

    4 23 Отговор
    надявам се само бкп и дпс да са вкарали по възрастен депутат от недоразумението зайка микова.
    Резил ще е ако тя отново открие събранието.
  • 136 Тоалетната хартия

    35 10 Отговор
    Разбирам простолюдието , което гласува за славуца. Но не мога да разбера, що за шматки са тия, които са съгласили да бъдат в партията му. Тия са наивници или далавераджии. България няма нужа от такива. Служебеното правителство е най-доброто, което България има от 20год.насам!!!!

    Коментиран от #138

  • 137 Кажи

    14 8 Отговор

    До коментар #134 от "Да да!":

    Откъде доказателствата, че плащат на тролове? А колкото до ИТН не искам Борисов версия 2

    Коментиран от #140, #211

  • 138 ЧЕ СЛУЖЕБНОТО ПРАВИТЕЛСТВО НА РАДЕВ

    12 29 Отговор

    До коментар #136 от "Тоалетната хартия":

    НИ ДОНЕСЕ, НОВИ, МНОГО ВИСОКИ ЦЕНИ...КАКВО ДРУГО НАПРАВИ ЗА НАС, ЧЕ НЕ СЕ РАЗБРА......

    Коментиран от #145

  • 139 Голем смях

    13 14 Отговор

    До коментар #1 от "Ххх":

    Никой не е гласувал за служебното правителство бе ватенка.
  • 140 Ами доказателствата

    7 3 Отговор

    До коментар #137 от "Кажи":

    ще ги видиш сам, ако си направиш труда да се поразходиш по форумите и да анализираш платените глупаци!

    Коментиран от #150

  • 141 И Т Н LOS ANGELES & CHICAGO

    4 28 Отговор
    Подкрепям изцяло Слави Трифонов !
  • 142 демократ

    16 11 Отговор
    Всички умни, необременени депутати от партията на Слави, след Тези ходове на Вожда - имате ИЗБОР: при Демократична България и Изправи се мутри вън!
  • 143 Алекс

    18 9 Отговор
    Не излъчат ли правителство и не ги ли подкрепят останалите партии то ГЕРБ ще се върнат много скоро.Сега е момента всички ,които искаха да изчегъртат ББ да покажат ,че имат воля да го направят докрай.
  • 144 жжжжжж

    16 2 Отговор

    До коментар #2 от "ИСТИНАТА":

    преждевременна еякулация е слави и без кондом.

    Коментиран от #218

  • 145 Е истината е,

    4 4 Отговор

    До коментар #138 от "ЧЕ СЛУЖЕБНОТО ПРАВИТЕЛСТВО НА РАДЕВ":

    че онуй от Банкя е виновно, но ко ти пука! Нали дава някое лукче, да приличате на него! Та драскай си глупостите! Те не пречат на нас, а на онуй глупавото! Но то пък няма с ко да разбере!
  • 146 Има такъв политик

    18 2 Отговор
    Сам да си махне главата. Евала, уникално изпълнение
  • 147 Живко

    32 3 Отговор
    Трифонов е новия ББ. Днеска едно, утре друго, ама стъпи накриво. Сега и от Марс да доведе министри, все тая.
  • 148 Учиндолският цървул

    31 5 Отговор
    утре ще предложи Банкянският бандит за премиер. Ха, честито на наивниците!
  • 149 Имахме,

    12 0 Отговор

    До коментар #39 от "Ми то":

    съргея станишеф...
  • 150 По форумите

    6 16 Отговор

    До коментар #140 от "Ами доказателствата":

    виждам само платени тролове на ГЕРБ и БСП. Тук - там на ДПС.

    Коментиран от #175

  • 151 ГОСТ

    17 5 Отговор
    ДА СЕ ПРЕДЛОЖИ ВРЕМЕННОТО ПРАВИТЕЛСТВО, КОЕТО СЕ ДОКАЗА ЧЕ МОЖЕ ДА РАБОТИ. В ПРЕДЛОЖЕНИЯ МУ КАБИНЕТ МУ ИМА ХОРА КОИТО СА ОТ СЪЩОТО КОТИЛО.... А ОСТАНАЛИТЕ СА БЕЗ ОПИТ. И 100 ЕЗИКА ДА ЗНАЕШ, ТОВА НЕ ДОКАЗВА, ЧЕ СИ КОМПЕТЕНТЕН...
  • 152 свестен

    3 0 Отговор

    До коментар #51 от "Колю":

    коментар!? Колко пък е свестен...?
  • 153 44444

    7 1 Отговор
    axaxaxaxaxaxaxaxaxax палячовци палячовци....
  • 154 пепи

    29 3 Отговор

    До коментар #5 от "Ще гласувам за Костов":

    Не преговаря ли с партиите, които изнесоха борбата срещу герб - ДБ, ИМВ и БСП, тая фирма ИТН няма място в парламента по никакъв начин.
  • 155 Климатолог

    12 5 Отговор
    Българските тпци не могат да си изберат лидер.
    Племето е мъртво закривайте българия няма по голям кнеф на Планетата

    Коментиран от #168, #208

  • 156 XAAXAAAXA

    22 2 Отговор
    Франкенщайн отдавна не е наясно с мислите си... От прашеца ще да е !
  • 157 Умен и красив ром с диплом

    12 12 Отговор
    Колкото и да ви е мъчно, вече повечето роми
    ще гласуваме за Има Такъв Народ по съвест!
    Защото Слави Трифонов, единствен досега
    предложи наш министър! Евала бате Слави!
    И от сега нататък винаги ще печели изборите!

    Коментиран от #159

  • 158 оня

    28 0 Отговор
    Това май ще е най бързо разпадналата се партия. Жалко за надеждите на хората, които гласуваха за Слави:))
  • 159 мислещ

    15 0 Отговор

    До коментар #157 от "Умен и красив ром с диплом":

    Тия нищо друго освен 50-те лв не може да ги убеди да гласуват.

    Коментиран от #210

  • 160 гост

    12 11 Отговор
    Пак ще го напиша, за да стане ясно- явно е, че герб си имат твърдо ядро и е явно, че то не е малък процент спрямо броя гласували. Ако тези хора искаха промяна, те щяха да гласуват за друга партия. Само, че те не са постъпили така. Нали сега се гласува с машини, нали вече купеният вот е сведен до минимум- е- защо партията на славиту има само с 2 депутата повече от герб- не си ли задавате този въпрос...По принцип не гласувам, а г-жа вице президентката ще получи едно яко изсмиване от мен, ако ме издири по ЕГН, защото не съм гласувала и поиска да ми се наложи някава административна мярка относно факта, че не съм гласувала. Ще я скъсам от дела, но ще им дам и публичност, за да разберат всички политици, че не могат да си играят с правата на гражданите...Смешна вице президентка- не познава нито законодателството ни, нито онституцията ни, но... вече е гтотова да иска държавата да налага наказателни постановления на негласувалите граждани- хахаха.....

    Коментиран от #233

  • 161 РЕАЛНО

    20 0 Отговор
    ИМА ТАКЪВ ЛУД.

    Коментиран от #166

  • 162 Валери

    5 2 Отговор

    До коментар #10 от "РЪМПЕЗИ":

    Може и Яне Янев
  • 163 реалис

    2 7 Отговор

    До коментар #27 от "БОЛШЕВИК":

    Ами комунистите колко време съществуват за такава гепеща партия?
  • 164 Въпрос

    27 0 Отговор
    Е щом депутатите му не искат Василев, тогава кой е редил правителството?

    Коментиран от #170

  • 165 Пепи

    8 2 Отговор

    До коментар #5 от "Ще гласувам за Костов":

    А като дойде Костов ще гласуваш за царя и така бавно и полека ще разбереш, че незнаеш какво искаш.
  • 166 Пепи

    3 2 Отговор

    До коментар #161 от "РЕАЛНО":

    А има и един много прост.
  • 167 Ъхъъъ

    30 3 Отговор
    Вече всички са 100% сигурни, че Длави има кукловод които му спуска хората които да назначи !!!
  • 168 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 169 Чудя се

    25 1 Отговор
    Чудя се колко дена ще изкара ремонтираното правителство с новия премиер?
  • 170 спомени

    21 1 Отговор

    До коментар #164 от "Въпрос":

    Много резонен въпрос на който ние простосмъртните нямаме отговор. Отскоро ми се върти спомен за едни думи на Божков за Слави Трифонов: Публикувано във факти.бг: Слави - силен егоцентризъм, още по-силни зависимости. Стабилна патерица за #хунтата. Жалко.
  • 171 Бурканбанк

    5 24 Отговор

    До коментар #1 от "Ххх":

    Ако предложи служебното правителство за редовно, пак ще се събираме 100 000 на Ларгото.
    Никой не е гласувал за това правителство! То е назначено от Румен Радев и е спуснато от "Козяк", както и това правителство на Славян! Освен това аз не виждам Бойко Борисов и Иван Гешев да са в затвора, а досега трябваше да са ги вкарали и двамата там.
  • 172 да бе

    9 6 Отговор
    Утре обявяват Тошко за премиер!
  • 173 Предупреждение

    25 1 Отговор
    До тези които биха приели да участват във “второто” правителство на Трифонов, не се учудвайте ако утре ви се случи това което се случи на “първото” правителство, т.е. да ви изхвърли като употребен condom
  • 174 Стар терикат

    13 2 Отговор
    На любо дацов дъщеря му палома митева упражнява най-древната професия

    Коментиран от #198

  • 175 Ами значи не гледаш достатъчно!

    13 2 Отговор

    До коментар #150 от "По форумите":

    На божков не виждаш ли? А на възраждане? Ако си по наблюдателен, само по темата, ще знаеш и кои ще са най активни!
  • 176 Горски

    9 2 Отговор

    До коментар #23 от "NeXu s":

    А не се прави, че ги разбираш щото съм сигурен, че не си отварял КФП, ако въобще си наясно какво означава. - Иначе вземи да се разходиш между разходите и приходите на онзи ревящия от сутрин до вечер ... - От зайчарника.
  • 177 еМпотентов

    5 0 Отговор
    - голем смех ГолемСи
  • 178 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 179 Пепо

    15 1 Отговор
    Бързо президента да свика НС, че току виж партията на Слави може да се разпадне ако много се протака .Хи, хи.
  • 180 ...

    29 2 Отговор
    Слави да си ходи в предаването с Тошко подръка и да оставят Ива Митева като председател на партията, а Мика Зайкова зам.- председател. Поне двете знаят какво да направят, за разлика от Слави и Тошко, единият избира премиер от НДСВ, другият обижда бъдещи си коалиционни партньори ДБ и ИСМВ. Аман, да си ходят в предаването, да вземат и македонеца - космонавт със себе си.

    Коментиран от #181, #197

  • 181 питане

    6 3 Отговор

    До коментар #180 от "...":

    Шегуваш ли се с Мика Зайкова?

    Коментиран от #188, #192

  • 182 Два козела( ББ и Сл.Т)

    26 1 Отговор
    се срещнали на мост и ..... българския народ изпатил!!!! Така е всеки народ си заслужава некъдълните ( престъпни) водачи!!!! Тоя чалгар (досега не си позволявах тоя обиден израз), явно въобще не знае, няма си понятие от що е туй политика, демокрация и парламентаризъм!! Заедно с Тошко ще са по вредни и от ББ!!!! Слави по- голямо престъпление от теб надали друг е извършвал в българската нова история - ти излъга, ти взриви, ти унищожи и последната искра у народа за промяна, за ново начало, ги си некъдърен и неможещ политик, впрочем явно никога не си бил такъв, просто си въздух под налягане! ОТВРАТ това сте вие с ББ!!!

    Коментиран от #217

  • 183 Anonymous

    20 0 Отговор
    То добре ама кажи кой ти го предложи а отегли и другите мишки щото са неопитни и за тях кажи кой ти ги диктува за да ги предложиш глупак такъв, е то може и да не кажеш но ние знаем бонак такъв.
  • 184 Цигулката Станислав

    17 0 Отговор

    До коментар #2 от "ИСТИНАТА":

    Искате ИСТИНАТА?? Добре!! А тя е,че ВРЪЩАМ МАНДАТА!! Ясно??
  • 185 Божев

    29 1 Отговор
    Има такъв прост народ с вожд селянина Трифонов от Плевенските села
    Боклук гаден
  • 186 Десарски

    24 1 Отговор
    Чалгарят е човек на ДС и мафията, ще му се върне тъпкано
  • 187 1111

    5 14 Отговор
    като не го искате си вземете боко да ви оправи
  • 188 Цигулката

    5 3 Отговор

    До коментар #181 от "питане":

    Не бе!! Шегувам се с Мика Котаракова!!
  • 189 ЧАЛГАРЯ

    14 2 Отговор
    ХАЙДЕ ПАК ДА СИ ИГРАЕМ НА ИЗБОРИ! ТОВА ВЕЧЕ ГО МОГА.
  • 190 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 191 Белия прашец

    27 0 Отговор
    Дрогираният простак от Учин дол се подигра с хората
  • 192 ...

    19 5 Отговор

    До коментар #181 от "питане":

    Не, изобщо не ми е смешно, а за Мика Зайкова - жената е много възрастна, да, ама знае какво прави.
  • 193 Милен

    20 1 Отговор
    Почна се, борба за кокала 🤣🤣🤣
  • 194 ТЪПО ТЪПО

    31 1 Отговор
    КОЛКО ТРЯБВА ДА СИ ТЪП ЗА ДА ИСКАШ ЕДИН ДЪЛЪГ ШОУМЕН ДА УПРАВЛЯВА ЦЯЛАТА ДЪРЖАВА? ДА ВЪЗЛАГАШ НАДЕЖДИ НА ЕДИН ТАТУИРАН ЧАЛГАР?
  • 195 Прошко

    12 1 Отговор

    До коментар #1 от "Ххх":

    100 000 на Ларгото? Май си спал на течение в тия жеги, а?
  • 196 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 197 ТИР

    17 1 Отговор

    До коментар #180 от "...":

    Милечо Велчевия Също е на линия,Бизнеса с хотелите по Морето не чак така силен.
  • 198 Кайзера

    12 0 Отговор

    До коментар #174 от "Стар терикат":

    А аз още имам запаси от царско време

    Коментиран от #229, #236

  • 199 недоволен

    13 2 Отговор
    Вий хубаво ще се съберете, ами ние кво шъ ядем! Няма ви чакаме 1 година, докато съставите правителство!
    Кво искате, нали ББ падна! Кой ви пречи?
    Кой ви е крив сега?
    Шъ са събирали на Ларгото!
    Дето и да са съберете, нищо няма да излезе!
  • 200 излъган

    10 4 Отговор
    Без скрупули избраните умни, необременени и независещи от олигарси
    и мутри избрани депутати от ИТН отивайте в ДБ и ИМВ, или формирайте нова антибоковистка група и образуване на Реформаторско мнозинство.
  • 201 Царят

    25 0 Отговор
    Каквото можах, взех, оставих за мой наследник Малкия Мук
  • 202 ПУТИН

    12 4 Отговор
    КО ПРАИМ СЕА БЕ? СЛЕД ПРЕДИШНИТЕ ИЗБОРИ НОВИТЕ СЕ ЗАДЪРЖАХА ПОНЕ ЕДИН МЕСЕЦ, А СЕГАШНИТЕ СЕ ИЗПОКАРАХА ОЩЕ НА ТРЕТИЯ ДЕН И СИ РАЗПЪРДЯХА ПРОМЯНАТА И ПРОТЕСТА? МИ ТО НЕ БИЛО ТАКА КАКТО ИМ ИЗГЛЕЖДАЛО? КВО БЕШЕ ЛЕСНО ДА МЯТАШ ЯЙЦА И ДА НОСИШ КОВЧЕЗИ?
  • 203 1234

    28 1 Отговор
    Повръща ми се от този алчен шут на мутрите!
    Винаги е лъхал на неграмотност и простотитя.
    Ето че доживяхме шутът на мутрите да оглави простаците.

    Коментиран от #220

  • 204 Милен

    1 6 Отговор

    До коментар #10 от "РЪМПЕЗИ":

    Рада Дълбоката ли
  • 205 Няма бунт в ИТН, това е част от Сценария

    9 7 Отговор
    Никой на сериозно нее вземал, Н Василев за Премиер, и, той играе ролята Кандидат премиер!!? На Пресконференцията, ще бъде обявено края на "първо действие!!добрите шахматисти мислят 4-5 хода на пред, без емоции и излишен ентусиазъм!!

    Коментиран от #213

  • 206 Антикомунист

    26 1 Отговор
    Няма такъв народ,
    има такъв идиот
  • 207 Нали ще има министерство на...

    13 0 Отговор
    Източните Роми в Евро съюза и Евро зоната
  • 208 скрий се бе

    13 0 Отговор

    До коментар #155 от "Климатолог":

    Преждевременната радост е като правителството на Дългия.
  • 209 ФИЦ

    21 1 Отговор
    Не бунт бе хора. Бой по Славуцата защото нема да сте депутати. Славуцата го командват от другаде - не е Русия със сигурност. КАК МОЖАХТЕ НА ТОЗИ ЧОВЕК ДА СТАНЕТЕ ДЕПУТАТИ?
  • 210 правилно

    3 0 Отговор

    До коментар #159 от "мислещ":

    Щях да кажа същото.
  • 211 анонимен

    3 0 Отговор

    До коментар #137 от "Кажи":

    Доказателства няма,обаче пляскат едни дълги чаршафи без логика.Крещят и обикновенно бъркат У с О и Ъ с А.
  • 212 А бе

    4 8 Отговор
    Новият премиер ще е жена.
    Жокер: Р.И.
  • 213 Дацов врътката

    21 0 Отговор

    До коментар #205 от "Няма бунт в ИТН, това е част от Сценария":

    И Кайзера Панайотов е знаел, както и Велчев, Шулева, цялата царска сбирщина на ДС
  • 214 Мда

    21 0 Отговор
    Накрая ще се стигне до това, че българският народ ще намрази абсолютно всички, както и трябва.

    Коментиран от #216

  • 215 Данчо

    27 0 Отговор
    Правят си експерименти с народа, ама като се опразнят хладилниците досегашните протести ще им се сторят като летен бриз.
  • 216 111

    16 1 Отговор

    До коментар #214 от "Мда":

    Винаги ще има някой, който още не е получил шанс. Мислете за кого гласувате!
  • 217 недоволен

    12 0 Отговор

    До коментар #182 от "Два козела( ББ и Сл.Т)":

    Така е !Прав си!
    Но и ние имаме вина! Щото все чакаме някой , на бял кон, да ни поведе!
    Като чета коментарите, има толкова разумни предложения, дори и в саркастична форма, които, ако има кой да ги събере и аранжира, ако може така да се каже, да ги изкара в някаква платформа- може да стане чудо!
    Не мога да се начудя?! Защо трябва да чакаме Слави Трифонав да ни поведе? Имаше протести! Роди се някакво "трио", за съжаление, дали беше отровно или не, не можа да ни поведе! Нямахме късмет ли, да се появят някакви млади и напористи личности, дето не им пука за материални облаги, че да се вдигнем и ние след тях! Нямаше да има кой да ни спре!
    Някой ще каже -утопия! И сигурно ще е прав!
    Сега надеждите ни са в някакъв уморен и преуспял шоумен, с голямо его, който и да загуби, нищо няма да загуби!
    Ние обаче, ако загубим, не се знае, кога ще можем да спечелим!
  • 218 Плевин

    6 0 Отговор

    До коментар #144 от "жжжжжж":

    На пет ракии плевенски
  • 219 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 220 Валентин

    5 20 Отговор

    До коментар #203 от "1234":

    Слави бръкна с боксова ръкавица отзад на стандартните псевдополитици , те още не могат да се осъзнаят и рев
    ат на умряло , ампутирани са от мисъл , за тях без пазарлък няма политика , жалко за правоъгълното мислене.

    Коментиран от #226

  • 221 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 222 Питам

    21 1 Отговор
    Щом не е съгласувал с депутатите от групата, значи има други кукловоди.
  • 223 Некой от Червен бряг да назначи

    9 0 Отговор
    Като Вълко Червенков навремето и Велко Вълканов в полскио фиат126 р
  • 224 нов бизнес

    19 0 Отговор
    долорес арсенова е 20 пъти милионер
    някой пита ли защо и как
    ??

    Коментиран от #239

  • 225 Дори и този

    10 5 Отговор

    До коментар #65 от "Фейк":

    начин на "опровержение" - за отричаш очевидното - прокадва сянката на гербаджийството върху Слави Трифонов. Едно е да си мислиш, че си, друго е да си вярваш, че си над всичко, трето е да можеш да си това, за което се мислиш. Болест на самовлюбеността - "от Мен започва всичко..." Не ви ли се привижда сянката на едно нищожество от Банкя?
  • 226 Не се изхвърляй

    11 1 Отговор

    До коментар #220 от "Валентин":

    - "стандартен политик" не е знак за безсилие в политиката. Длави Трифонов е "бръкнал" в надеждите и очакванията на хиляди, гласували за него - това хубаво ли е- и го направи не от "изключителност", за какъвто се мисли, а от непознаване и незачитане на законите на етиката в политиката.
  • 227 интерено

    16 1 Отговор
    Много интересна новина! Депутатите от ИТН не са знаели за министрите на Трифонов! Значи Трифонов действа точно като Борисов. Но ако Борисов е от шефовете на мафията, Трифонов е тяхната патерица. Каква промяна, каква партия на протеста е тогава ИТН?! Тя е 100% партия на статуквото.
  • 228 баба Цола

    9 1 Отговор
    Има такъв народ ще бъде последния хит на дългия. Ако успее да го задържи на върха ще бъде чудо. Защото политическата ДС, трансформирана , феодално подкрепена от държавната администрация машина ще го смачка.
  • 229 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 230 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 231 титаник

    3 0 Отговор
    буцито ще се шокира
    пропадна поредният му звезден план
    пък те му обещаха
  • 232 СЕВЕРОЗАПАДА

    6 7 Отговор
    Ей, не чегъртайте по жълтите павета. Белото ви е повече, а там са зелените чорапи и генералското правителство, съобразявайте се да не ви се стъжни.
  • 233 анонимен

    4 2 Отговор

    До коментар #160 от "гост":

    Отговарям ти на въпроса,който си задаваш и не можеш да си отговориш.8% купен вот,щеше да е разделен м/у герб,патриотите и дпс.Напълно достатъчно гербавите да са първи,а каракачаносимеонови да влязат.
  • 234 Sion

    0 2 Отговор
    Факти, Мадам В ли почнахме да цитираме?! Акде малко по-сериозно!
  • 235 опа драма

    3 2 Отговор
    буци
    другият път като ходиш да лапаш на ердоган кажи му да метне 10000 гласа че кризата е налице
    или нямаше нужда да ходиш изобщо
  • 236 Мони Трабанта

    5 1 Отговор

    До коментар #198 от "Кайзера":

    И аз.Даже със Слави си разменяме бял прашец
  • 237 смноговнимание

    1 0 Отговор
    факт
    ердоган ви уважава повече от самите вас
    извод едни хора тука много са я закъсали
  • 238 !!!?

    12 1 Отговор
    Имало такъв народ......и баба реже лук и приказката до тук !!!?
  • 239 Доли

    10 0 Отговор

    До коментар #224 от "нов бизнес":

    Обслужвах царя с ласки.Малкия Мук ме уреди, едвам завърших УНСС
  • 240 Всезнаещ

    8 0 Отговор
    Дайте номера на дъщерята на любо дацов разбрахме че вършее из мъжките обятия за 120лв на час

    Коментиран от #245

  • 241 Тиква

    1 13 Отговор
    Слави нарочно бъзика всички и.се вижда кои плюят още от самото начало. И аз бих подходил талка. Как един не пожела успех и напред.
  • 242 Ех Слави

    15 1 Отговор
    Пусни си твоята песен "Няма такава държава" и се виж какви ги вършиш. Уж ще изчегъртваш Боци, а правиш така , че той да се чувства все по-щастлив от твоята неадекватност. От утре ще те вземе на подбив с надеждата да се върне на бял кон. Като оттегляш предложението си за Н. Василев, защо утре не ти, а той него пращаш на тая пресконференция да отговарял на въпроси? В качеството си на какъв, след като народа изрази масовото недоволство от неговата кандидатура? А ти самия след като така хвърляш предложенията си за кабинет, без да си водил никакъв диалог с останалите партии, защо няма да си на тая пресконференция и лично да отговаряш на зададените въпроси? Че то, така скрит от фейсбук всеки може. Преглътни егото си, извини се на суверена и спазвай конституцията без да унижаваш и принизяваш парламента както правеше вожда от Банкя. Иначе излиза, че си залязал преди да изгрееш.
  • 243 asd

    3 5 Отговор

    До коментар #1 от "Ххх":

    Ти май си за въдворяване обратно в Карлуково... И прави разлика между 10 000 с ретарди от футболните агитки... и наистина 100 000, които ще се съберем, за да върнеме някаква нормалност обратно..
  • 244 Лейка

    2 10 Отговор
    Понеже всички политици и все са много Умни и.Слави ги избъзика много добре. И точно се видя Кой,.кой е! И аз бих постъпил точно така.
  • 245 Професора

    7 0 Отговор

    До коментар #240 от "Всезнаещ":

    Тази същата е строшила над 300 краставици само в софия
  • 246 Владимир

    11 1 Отговор
    С този материал долу и горе в тази измислена държава толкоз.А на младото поколение,в което все още е останало сиво вещество ще кажа спасението Ви мили приятели е терминала.Единственото,което за мен е изненада,че още сме членове на ЕС и НАТО, но скоро и от тези организации ще бъдем елегантно поканени......На всички им честитя перестройката от 1989г.Някога може и да се реформираме само не се знае кой век.
  • 247 БЯГАЙТЕ

    12 3 Отговор
    ТРИФOНOВ CE OТТEЧE В КAНAЛA C НAЧAЛНИК КAТO COПOЛA .............. ДOБРE ГO ПOДРEДИ ТOЙ C ТOВA ИЗНEНAДВAЩO ПРAВИТEЛCТВO ........... ТAКA E КAТO НE CТAВAШ ЗA ПOЛИТИК И НЯМAШ УCEТ ЗA ПЛAВAЩИ ПЯCЪЦИ ....... ВЪПРEКИ ТAБEЛИТE .............. ПOТЪНA OТ ПЪРВИЯ ДEН НA ЛEЛEЯНAТA , ЗA НEГO , КAТO УЧИНДOЛCКИ CEЛЯНДУР НOВA РAБOТA В COФИЯ ............ КЪДE БЯХA НEГOВИТE CЦEНAРИCТИ OТ CEВEРOЗAПAДA ДA ГO OЗAПТЯТ ДA НE CE CAМOЗAБРAВЯ И ЗAГИНE МЪРЦИНA ! ДA БEШE ПOПИТAЛ ВAНКAТA И ТOЙ ЩEШE ДA МУ КAЖE OНOВA ЗA БAРДAКA КAК НE CТAВA ! НA ВCИЧКOТO OТГOРE НE ИЗКAШE И ПAРЛAМEНТA ДA ПИТA , КOПИРAЙКИ УПРAEВЛEНИEТO НA ТЪПAКA OТ БAНКЯ ..........НЕ Е ИЗКЛЮЧЕНО И КОВИД19 ДА Е ПРИЧИНАТА ЗА СЛУЧИЛОТО СЕ И С ДВАМАТА ДРУГАРИ ПРЕЖИВЕЛИ ГО , АКО ТОЙ УДРЯ КАКТО ТВЪРДЯТ В МОЗЪКА ВЪПРЕКИ ЧЕ БОЙКО ОТ МАЛЪК НЕ БЛЕСТИ С УМ СЛЕД КАТО ВЕДНЪЖ ТВЪРДЕШЕ ЧЕ Е МЪДЪР !
  • 248 ТОЙ Е ГОТОВ

    16 0 Отговор
    Николай Василев: Да, готов съм за премиер ............... АМА И МИНИСТЪР ДА ГО НАЗНАЧИ НЯКОЙ ПАК ЩЕ Е ГОТОВ -- ТАКЪВ ДА ГО ПУСНЕШ В КЛАДЕНЕЦ , НЕ Е ГРЕШКА !
  • 249 голяма бъркотия

    14 5 Отговор
    Този Слави, защо поне със своите хора не е по говорил. По зле е и от Борисов, за който казват , че е самоуправленец. Напоследък, след като чуваме , че Борисов и виновен за всичко, взех да се вглеждане в този човек. И виждам, че си и супер. Доста диалогичен, бъбрив и емоционален .Топъл човек, народен. Та си мисля , че не са чак толкова глупави тези, които са го избрали пред някакъв четящ сфинкс.
  • 250 Моряка

    17 3 Отговор

    До коментар #52 от "среднощен":

    Ко се чудиш,бе приятел.25 години Славчо опросточва поколенията,синхронизирано със затъпяването от новите учебници,диктувани от Америка за България и Сороснята.И събаряне на паметници от тэмносините идиоти.Иди в Банско и се огледай в къщата музей на Вапцаров-едни филмчета за Пирин,рекички,тревички и невинни стихове за тях.И снимки без поясняващи надписи.Всичко има,само дето от духа на Вапцаров и помен няма.Така е навсякъде.И хоп-резултата.

    Коментиран от #271

  • 251 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 252 Само да питам

    3 1 Отговор
    Други от нафталина има ли ? Мики Маус направи от БТК ,тиквената държанка Цуци милярдерка.
  • 253 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 254 Чоко

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "Ххх":

    Колко...Това някакъв Виц ли е .Хахаххаха
  • 255 гост

    2 1 Отговор

    До коментар #20 от "Гошо":

    ами като не можеш да четеш си е твой проблем славчо лично го представи умнико аман от хора не знаещи на кой свят са
  • 256 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 257 Танев

    6 4 Отговор
    Най-добрият ход на ИТН е оставането на настоящето правителство на експертите. Това правителство работи много добре, но му е необходима Парламентарна подкрепа с пакет от закони, които да му осигурят разгръщане на неговите възможности, с които да се справи с финансовоикономическата бъркотия в държавата и извеждането ѝ от дъното но Европа. ИТН заедно с другите парти в парламента трябва да осигури нормалва юридическа атмосфера, да отстрани всички натрупани изкривявания на законите. В момента, където и да подбутнеш - гнилота: армия, просвета, транспорт, медии. Необходима е дълбока реорганизация на държавата, нещо, което може да свърши настоящото Служибно правителство от експерти.
  • 258 пагане

    6 1 Отговор
    Това е за вас български политици, за това което натворихте

    аз веч нямам мило-драго,
    а вий... вий сте идиоти!
    Хр. Ботев
  • 259 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 260 наско

    4 1 Отговор
    БРАВО НА БАБА МИКА.
  • 261 Тредстоун

    6 0 Отговор
    Не става въпрос за василев или друг , въпроса е начина по който ги стовари , през кабеларката от трона , като всесилен владетел на раята. За нищо не стават тия славчовци , грам понятие си нямат с какво се захващат , ще ги направят диви и щастливи обиграните политици и "бизнесмени" , такива като отседналия в братски дубай. Орките на зеления чорап не са решение , много от тях вече са компрометирани с доказани шменти капели , бързо ще олекнат , сега и калинката здравен министър , директно го обвиниха в лъжа за "дребни политически дивиденти" , както каза лекуващия го лекар, куци коне са те и много лъжат , време е да хвърлят кърпата
  • 262 Гришата

    5 1 Отговор
    ха,ха гласувалите за слави всъщност са гласували за ДПС и да им е честит мамин шиши делянчо за министър председател
  • 263 фАНТОМасс

    2 3 Отговор
    Според вас , може ли подобен БУНТ да има в партия като ПП ГЕРБ например ? Там всички мислят и действат както вождА им иска !
  • 264 5662

    1 0 Отговор

    До коментар #20 от "Гошо":

    Ами намери го. Има го и на видео. 12.07.
  • 265 ЪРП

    5 0 Отговор
    ИСТИНАТА Е ,ЧЕ ТРИБУКВЕНИЧКОВЧЕТАТА МУ РЕДЯТ КАБИНЕТА И СЦЕНАРИЯ НА СЛАВЧО!!!!!!

    СТРАШНО СЪМ ОГОРЧЕН ,ЧЕ МУ ГЛАСУВАХ ДОВЕРИЕ!!!!
  • 266 MIG

    4 1 Отговор
    Бунт, бунт! Колко да е бунт?
    Та този Славчо толкова ли е неграмотен, че даже и с депутатите си да не е консултирал кабинета?
    Че той надмина и Доган и Борисов по форма на еднолично взимане на решения!
    Тежко ни!
  • 267 МЕДИУМ

    4 1 Отговор
    От цялата програама на Слави най-много ми хареса това за северомакедонеца в Космоса. Ако можем всички да ги изпратим там и на запад да граничим със Велика Албания ще бъде най-добре.
  • 268 аз съм Веска

    0 2 Отговор
    Зад Ива Митева стои прокуратурата .А ЩОМ ПРОКУРАТУРАТА СИ Е КАЗАЛА ДУМАТА , КАК Н.В. ЩЕ ПРЕДЕ .
    АЗ НЕ МОГА ДА РАЗБЕРА КАКВО СЕ УПРАЖНЯВАТ ЗА КАБИНЕТИ . ДА ПИТАТ ПРОКУРАТУРАТА КОИ ПРЕДЛАГАТ , И ДА ПРЕСКОЧИМ СМУТОВЕ И ДРАЗГИ .
  • 269 Ал Тъпоне

    3 0 Отговор
    Слави да рече кой му даде тоз акъл да предложи за премиер една от най-спорните фигури от крадливите юпита на Царя?
  • 270 Goshe

    2 1 Отговор
    Теа ще се разпаднат до следващите избори, май следват пътя на ... , забравих името на партията на Бареков. И на "Воля", и на НДСВ, тип еднодневки
  • 271 Фъкoff

    2 1 Отговор

    До коментар #250 от "Моряка":

    Духа ти вятър в главата! Вапцаров е руски терорист, при това македонист. Чудя се на изкукуригалите, които се врат в музея му като оффце. Ей! Докато се кланяме на предатели на Отечеството, няма бял ден да видим. А учебниците ги пишат русофили и комуняги, които продължават да повтарят великоруските и великосръбски мантри под всякаква форма. Докато оня с шмайзера, извисил се над цялата държава засенчва умовете на простите българи, България ще е най-смотаната държава на света. Русофилството ни изтребва!!!
  • 272 Dani

    1 2 Отговор

    До коментар #31 от "бб57758696":

    Могат да направят това, но са много малко за да имат влияние. Ще трябва да се договарят с прекалено много партии, имащи различна визия за България.
    Единствената възможност е да се съберат всички партии, готови за промяна, да определят един краткосрочен дневен ред който да устройва всички, с най-важните неща. Да се подпишат под клетвена декларация със срокове и напролет - на нови избори.
    Но повечето нямат акъл да предложат такива точки, които да устройват всички.
    Сякаш само Мая има по-комбинативно мислене.
  • 273 Тути

    5 0 Отговор
    И каква стана тя?

    продавача на мартеници пред ЦУМ, пеячката Славчо с подарено музикално образование се прави на велик.

    На всички е ясно първоначалната подкрепа на Овергаз и Сашо Дончев го направи велик.

    И той си мисли,че е нещо. Прави се на борисов говори само през Фейсбук

    ТЪП ОВЧИ БЪЛГАРСКИ НАРОДЕ ЗА ТОВА ЛИ ЧУЧУЛО ГЛАСУВА?
  • 274 Спиро

    3 1 Отговор

    До коментар #1 от "Ххх":

    Натресе ли ви го тоя неграмотен селски двукнижник.
  • 275 Maнчо

    1 1 Отговор
    Оле мале, какво мислих - какво направих? Ами сега накъде? Дали пък не замириса? Ще има ли санкции срещу МЕН!? "Да бъда или да не бъда" ?? " Ние сме на всеки километър, от тук -до края на властта" УРА!
  • 276 Ъхъ

    3 0 Отговор
    Оттеглянето на Николай Василев е прекрасна новина, но кога ще оттегли гладената за министър на регионалното развитие и благоустройството Михаела Лашова от Фортън, Кушман и БЛД. Тя ще качи поредните държавни строители и тясно свързана с Николай Василев.
  • 277 НЕ ЗА Слави

    3 3 Отговор
    Славца мога да го определя с една дума ЛЕКЕ.Вие трябва да сте много наивни и слепи да очквате нещо добро от този болен нарцис. С Борисов са си лика прилика. Явно на кукловодите това им е профила за марионетка.А и не виждам алтернатива. ОТЧАЯН СЪМ
  • 278 Няма да се съберете,

    1 1 Отговор

    До коментар #1 от "Ххх":

    вече няма кой да ви плаща,а и сте тотално изчегъртани до дни.
  • 279 3297

    0 0 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Изявени депутати с име в публичното пространство, да бе, една жена каза! Как да са изявени, като не са депутати, не са положили клетва като такива. Ако са бивши депутати, то сред новоизбраните от ИТН няма бивши. Абе Шум за се вдига.
  • 280 Ender

    0 0 Отговор
    Фалшива новина!
  • 281 Наблюдател

    4 0 Отговор
    Чалгаджиев халхабер си няма от кадрова политика и си въобразява че кокаина може да я замести! Ха, ха....!
  • 282 ИНЖ

    2 0 Отговор
    Ами логично е премиерът да бъде знакова фигура от ИТН. То е свързано и с поемането на отговорност, нали!? А така: Ники Маус, тоя, оня, другия, Жоро вратарчето....Като чичо Митко!!!
  • 283 Търговията

    2 0 Отговор
    започва. Нов бардак със стари к........ не се прави. Още един-два такива прости хода и ИТН и ще са вече в историята. Явно приза на следващите избори ще бъде за Манолова. Тя поне се е доказала хитруша. Статуквото и задкулисието са непобедими. Слави или ще се хваща на хорото или ще се завре в бостана на Учиндол. Няма как да избяга от двойната хватка на народа и корумпираната аристокрация. Ще му се наложи да прави политика, а не евтини пазарлъци. Иначе е пътник.
  • 284 До Живко

    1 0 Отговор
    На вълка му е здрав врата, защото си върши работата сам. Околните е могат да ти помогнат да живееш по-добре, могат лесно да ти помогнат да живееш по-зле. Намери си верен партньор в живота и ще престанеш да мислиш за хората. Не ти ли омръзна да задаваш все едни и също въпроси. Ако имаш търсена професия и в чужбина ще се уредиш добре. Разбира се трябва да говориш местния език много добре, но основното е търсената професия, езикът е съпровождащ фактор, говори се от всички местни.
  • 285 Хей

    2 1 Отговор
    Нали уж Слави бил оттеглил кандидатурата на Николай Василев, а в момента Николай Василев дава пресконференция заедно с другите от ИТН и представя програма със сини корици все едно е от ГЕРБ. Не е ли много нагло? Никой не го иска, а той се натиска? Групировките яко го подпират.
  • 286 лби

    3 0 Отговор
    За първи път тази година се въздържах от гласуване защото не виждам читав политически субект.
    Колкото до "победителят" Трифонов отношението ми към него от дълги години може да се опише с поговорката "Не тръгвай след бръмбър, защото ще те заведе на л-йно!"
  • 287 Анджело

    0 0 Отговор
    Ами Саня Армутлиева???? Чуднай
  • 288 Калоян

    0 0 Отговор
    Каквото си избрахте това ще сърбате.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове