Last news in Fakti

16 Юли, 2021 08:54 7 775 100

Станислава Армутлиева отказа да бъде министър в кабинет на "Има такъв народ"

  • саня армутлиева-
  • станислава армутлиева-
  • министър на културата-
  • итн-
  • има такъв народ-
  • слави трифонов

Музикалният продуцент благодари на Слави Трифонов за оказаната чест

Станислава Армутлиева отказа да бъде министър в кабинет на "Има такъв народ" - 1
Снимка: БГНЕС

Музикалният продуцент Станислава Армутлиева е отказала да стане министър на културата в евентуален самостоятелен кабинет на партия "Има такъв народ". Това оповести самата тя с публикация в личния си профил в социалната мрежа Facebook. Армутлиева благодари на Слави Трифонов за оказаното ѝ доверие и сподели, че остава на разположение за помощ на "двигателите на промяната".

Ето и аргументите за решението на Армутлиева:

Когато ми предложиха да съм кандидат за министър на културата, първата ми реакция беше чиста изненада, предвид това, че в някакъв смисъл съм рискова - не съм и никога не съм била част от нечий политически отбор, включително техния, свободолюбива съм и държа на автономността си при взимането на решения, имам ясни и категорични позиции свързани с дълга и последователна борба за законност в защита на правата на автори, изпълнители и продуценти. Една голяма част от хората, които свикнаха да използват тези права без никакво възнаграждение за техните създатели и притежатели, виждат в мое лице носител на заплахата, че рано или късно безнаказаната кражба на творческо съдържание ще бъде преустановена. Около мен, освен прекрасен кръг от умни, успешни и добри хора, има и цирей от омраза и номинацията ми за поста със сигурност ще провокира за пореден път неговото пукване. А пък и обективно погледнато нямам никаква нужда от министерски пост – заедно с екипа си работя по десетки вдъхновяващи и успешни проекти. Моят свят ражда смисъл всеки ден и ме радва, въпреки трудния контекст.

Това беше първата ми реакция.

В същото време обаче си дадох сметка, че съм свидетел на силна вълна от хора, които оставят бизнеса си или успешната си кариера, за да влязат в политиката с идеята да променят нейния дневен ред и съответно бъдещето на България. Може би наивно схващане, но предпочитам в този случай да бъда наивна. Реших, че идва един момент в живота, когато си струва да се пробваш да скочиш по-високо и да вложиш себе си в нещо по-голямо и важно за повече хора, въпреки всичко, от което трябва да се откажеш в личен план. Иначе има риск да останеш в редиците на тези, които все се оплакват, че нещата не са наред, но когато им се отдаде възможност те да диктуват реда, отказват да поемат горещия картоф на отговорността.

Години наред се опитваме да променим средата, в която творческият сектор диша. Наричаме я враждебна, отчайваща, безнадеждна, защото изкуството продължава да не е надеждно занимание у нас, без значение колко си успешен. Няма достатъчно уважение към интелектуалния труд, за да си плащаме за него, няма и правоприлагане, за да има механизми за защита на творческото съдържание. И не става дума само за полето на музиката, където работя, сърцето ми е в литературата, театъра, киното, изобразителното изкуство.

И започнах, да визуализирам най-смелите си идеи. Представих си как правя така, че политическата класа да престане да подмята културата и да я търгува евтино в рамките на поредната коалиция. Представих си още как сядам с двамата министри - финансовия и икономическия (бяха ми представени различни имена от обявените, но да кажем, че това е „малко“ несъответствие още на старта) и намираме интелигентен и работещ механизъм трайно да увеличим бюджета за култура, да създадем условия за производство на чуждо кино у нас, силно подкрепяйки и българското, или пък с министъра на образованието – как да създадем възможност децата да имат активен досег с изкуство от малки, защото това наистина може да формира различни възрастни. Представих си и как убеждаваме Нетфликс да възложи първите си български сериали, как не се отказваме по бюджетни причини от участие в Евровизия, защото е единствената сериозна платформа, на която имаме шанс да покажем потенциала на българската музика и артисти, как правим така, че българският театър да започне да стои още по-съвременно и онези, които го създават да живеят достойно и без трудно поносими компромиси и халтури, как биха се променили българската музика, присъствието ѝ в ефира и шансът ѝ за успех извън България, ако дадем възможност на нашите композитори, текстописци и музикални продуценти да обменят редовно опит с чуждите си колеги от цял свят в рамките на творчески обучения и програми, как да осигурим достъп до култура в по-малките населени места чрез модернизиране на читалищната дейност и разнообразни пътуващи инициативи, как да сложим четенето в центъра на живота на българите, как да елиминираме сивия сектор в творческите индустрии и като французите да дадем на младите хора ваучери за култура.

Размечтах се, казах си, че това е уникална възможност, която някой ми дава и ще е нечестно да не я приема, въпреки гигантския личен дискомфорт, отказа от онова, което съм постигнала до момента и заставането на амбразурата като обект на дори още повече негативна енергия.

Част от колебанията ми дойдоха по линия на разнообразните компетенции на един министър на културата. Дадох си сметка обаче, че имам натрупано познание в толкова много посоки, заради оцеляването на база на творческо съдържание в един бързо и постоянно променящ се свят, а пък съм и добър ученик, с радост си намирам учители. И още - не мога да кажа, че някога съм общувала с министър на културата, от чиито познания да занемея. Обикновено хора като мен са били източник на информация за всички на тази позиция.

И приех, защото вярвам, че точно липсата на култура е в основата на корупцията и ниското ниво на функциониране на демокрацията и точно културата трябва да не е периферия, а достойно да стои в центъра на интересите на една държава.

Културата е инвестиция в демокрацията. Но културата и изобщо движението към цивилизация са специфични състояния на духа на обществото и са възможни единствено като общо усилие и споделени ценности.

Ето защо се отказах от поста още във вторник.

Благодаря на Слави и екипа му за доверието и честта, която ми оказаха. Ще съм на линия да помагам и на тях, и на всички онези, които приемат предизвикателството да бъдат двигатели на промяната и които счетат, че имат нужда от моя капацитет, колкото и както го видят и преценят.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 43 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кирил

    147 18 Отговор
    Пародията продължава...тъпа като шоуто с хумор за дебили и ромски ритми.

    Коментиран от #40

  • 2 Пепо

    152 9 Отговор
    Леле, ИТН ще се разпадне преди свикването на НС. Слави, Слави , Слави , що ти беше на баир лозе.

    Коментиран от #28, #90

  • 3 Jonansson

    105 10 Отговор
    Тая е за психото. То си личи.
  • 4 хихи

    121 4 Отговор
    Да изтеглим по един торент в нейна чест.

    Коментиран от #44

  • 5 Пея

    87 5 Отговор
    Там където някога седеше Вазов, сега ще седне Станислава?
  • 6 Ю.кортес

    121 3 Отговор
    още не са ги назначили, те почнаха с оставките.май накрая ще остане само северен македонец за космонавт

    Коментиран от #75

  • 7 армута

    111 2 Отговор
    отказала щото видя че никой не я иска за министър , хитра лисица ,качила се на каруцата и се праи на умряла

    Коментиран от #27

  • 8 Електра

    22 87 Отговор
    Само как се кефя, като гледам колко са жалки тия червени екскременти, че не можаха да се наредят на софрата. Техния рев на убодени камили, е музика за ушите ми. Язък им за билбордовете, язък им за напъните. Браво на Слави, че изджагърка тези червени екскременти от Дай България и мутрите на Костинбродската мутреса, Браво, че Импексовата БСП, дирастия напразно се облизваха. Браво, че ПедеРашков ще е бивш и настоящ червен б.олук. Браво, че идва края на хунтата на Кауна Радеф, Браво, казах го...

    Коментиран от #45, #76, #82, #85

  • 9 вижда се

    28 2 Отговор
    Долно пс-е
  • 10 Браво

    40 15 Отговор
    По умна излезе отколкото я мислех.

    Коментиран от #25

  • 11 Сани- мани

    59 2 Отговор
    Тази е "изключително голям експерт", в нейно лице чалгата ще бъде постна като учиндолските манджи
  • 12 Слави е Бареков 2

    59 2 Отговор
    Учиндолецът е бетер Бареков, а му се присмиваха в шоуто.

    Коментиран от #18

  • 13 ТИЯ ШЕ СЕ РАЗПАДНАТ

    53 5 Отговор
    ПРЕДИ ДА ГИ ....ГЛАСУВАТ.....СЛАВЧО, МАЙ НЕ ТЕ БРЪСНАТ ЗА СЛ.....
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Деньо Йолов

    23 4 Отговор
    А Йоло Денев, чалгарят да покани него
  • 16 ники

    58 3 Отговор
    Интересното е защо точно сега Армутлиева "отказва" да стане министър на културата след като вчера Славчо обяви, че "оттегля" предлагеното правителство. От дългия любовно емоционален пост виждаме една нестабилно психическа личност.
  • 17 Тита

    49 2 Отговор
    Грозница д базедови изпъкнали очи, че и нагла, направи се на велика все едно, че някой я е искал
  • 18 Първолашки

    17 8 Отговор

    До коментар #12 от "Слави е Бареков 2":

    глупости! Детска радост, розови бонбонки!
  • 19 Деньо Йолов

    13 2 Отговор
    А Йоло Денев, чалгарят да покани него
  • 20 плюс минус

    44 2 Отговор
    Тя ли сама се отказа, или хората не я искат?
  • 21 ники

    28 4 Отговор
    Интересното е защо точно сега Армутлиева "отказва" да стане министър на културата след като вчера Славчо обяви, че "оттегля" предлагеното правителство. От дългия любовно емоционален пост виждаме една психически нестабилна личност.

    Коментиран от #95

  • 22 Даката

    7 15 Отговор
    За сега,единствените сигурни неща са,че са изчегъртани всички министри на Радев.Пита се ,по чия поръчка.Сещам се за говорителя на сараите
  • 23 НаукатаEслънце

    11 2 Отговор
    Тия що не се разберат зад ъгъла кои кандидати да издигнат, преди да ги публикуват в сурат-тефтера? FB се оказа по достоверен и легитимен начин за управление на държава, от държавен вестник...
    Айде както е тръгнало след ден-два да прочетем и за искрения отказ на мин-предложенията за Здравеопазването, Образованието и Енергетиката. Да ходят да си практикуват езиците при господарите им.
  • 24 Aaaaaa

    7 8 Отговор
    Започна борба за почтеността! Колкото и идеализъм да си натрупал в себе си, да влезеш в плаващите пясъци на политиката и да оцелееш без подкрепа е не саможертва, а самоубийство.
  • 25 ХаХаХа

    24 1 Отговор

    До коментар #10 от "Браво":

    Отказала, като разбрала че няма да и се получи.
  • 26 Ген. Пасов

    21 1 Отговор
    Какво ли мисли Кеми Тодорова за нея.

    Коментиран от #99

  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Какво разпадане

    2 17 Отговор

    До коментар #2 от "Пепо":

    Николай Василев и Армутлиева не са част от партията.

    Коментиран от #100

  • 29 АУУУУУ

    20 17 Отговор
    ИЗБОРИ ДО ДУПКА !!!! ХАЙДЕ ДА ВИДИМ КОЙ ЕЛЕКТОРАТ Е НАЙ-ВЕРНИЯ ? СЛАВИТУ ТВЪРДО Е РЕШИЛ ДА РАЗОЧАРОВА ВСИЧКИ СВОИ ИЗБИРАТЕЛИ ПРЕДИ ОЩЕ ДА Е ЗАПОЧНАЛ ДА УПРАВЛЯВА .......РАШКОВ ПРОДЪЛЖАВАЙ ВСЕ ТАКА....... ПРОБЛЕМА ТИ Е ЧЕ ТАКА ПОВЕЧЕ СПЛОТИ РЕДИЦИТЕ НА ГЕРБ ...... РАДЕВ КАК Е ? НЕЩО ПЛАНА НЕ СРАБОТИ ....... ХА ХА ХА

    Коментиран от #81

  • 30 Ха ха ха

    15 3 Отговор
    коя е тази леличка (с много добър външен вид) ?
  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 файчо

    11 1 Отговор
    Рошави истории,майна!
  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 гела

    20 1 Отговор
    Какъв министар може дае тази злобна ,безкруполна лелка.Тук говорим за министър на културата не за пари.
  • 35 Мнение

    29 2 Отговор
    Екипажа напуска кораба ИТН!
    Да се отделят свестните като Мика Зайкова и Ива Митева, да се обединят със служебния кабинет и да си направят своя партия, която да подкрепим наесен! А Слави да допълни името на партията си Има Такъв Народ за НДСВ!!!
    Не е проблем, ако се беше объркал с предложението на Николай Василев! Проблемът е, че се опитваше да ни убеждава колко голям специалист бил и как се изсипвала кал върху него???!!! Г-н Трифонов, кал върху въпросния г-н има още от както приватизира БТК за жълти стотинки!!! А за това същество - царя, дето си заграби имотите изсече горите и си замина, няма да коментирам!!!
  • 36 Някой

    25 1 Отговор
    ИТН е партия, нали? Тия хора не се ли събират някъде да си говорят, да спорят ако щете и като стигнат до решения,тогава да стават достояние на народа. По това което се разиграва в момента имам чувството, че ИТН е просто име или аз нещо не схващам. Може би се опитват да бъдат толкова прозрачни в действията си за да не се съмняват хората в добрите намерения. Ние, обикновените ставаме част от кухнята на тази партия. Тази жена не говори ли със Слави ами трябва чрез фейсбук да се отказва от пост, който преди това е приела. Просто недоумявам на какво ставаме свидетели. Всичко изглежда толкова несериозно!

    Коментиран от #56

  • 37 Гавра

    17 2 Отговор
    ХаХа няма такава гавра с Чалара. Първо Боко му се присмя че трябва да влезе в рекордите на Гинес че е предложил 2 мин председателя и оттеглил за отрицателно време, сега и тази, после Мая Манолова и Поптодорова му се натискат да го изнасилят е няма такава гавра сраааааам.
  • 38 дддд

    15 1 Отговор
    Е котьо защо чак сега се сети за отказ?
  • 39 БУ ...😅😅..БУ!...😁😁... ха-ха-ха-ха

    17 3 Отговор
    Никой няма шанс срещу незабравимата,неповторимата, вечната певица Луна която ще бъде министър на културата
  • 40 Оракула

    16 2 Отговор

    До коментар #1 от "Кирил":

    Покрай абсурдната номинация на Николай Василев,
    и
    "Кикимората" Армутлиева , се усети ,
    че вече стана за резил,
    Сега вече е време за първия конгрес на ИТН,
    със всички депутати ,
    за да се види, накъде ,потъва кораба" Шоуто на Слави Три"фонов"?
    Улчиндолското селянче ,сам си вдига" кирливите бели ризи,
    и това е ясен знак за предаване?
    Но не предаване по 7/8 ТВ , а на живо?
    Съвестта на избраните депутати ,
    от ИТН ще определи ,
    живота на Слави в Политиката!
    А и българския модел за поне 4 години!
    Те могат да гласуват и за неговото пенсиониране веднага?
    Или като Валери Симеоновите конгреси ,
    ще се избере сам ,
    или предложен от заместник председателя?
    И докато се наумуват всички останали депутати ,
    преброяването на гласовете ще е приключило ,
    така, както приключват всички партийни събрания в България?
    Депутатите от ИТН ,имат думата !
    Сега !
    Защото после ,е много късно!

    Коментиран от #78

  • 41 123

    14 1 Отговор
    "няма такава партия" да открие следващото народно събрание под надслов " няма такъв цирк".Тоя славитУ, доган старата хиена , ще го изяде с парцалките горкия.Хал хабер си няма къде се намира горканчо.
  • 42 Джипсито

    16 0 Отговор
    Мися че, следващият министър на културата ще бъде Ванката от прогнозата за времето:)
  • 43 Механик

    21 0 Отговор
    И що чака 10 дни, че да откаже? Като е толкова аполитична и НЕвластолюбива, защо не е отказала на момента, че да не четем по-късно как била отказала?
    Аман от калинки и мисирки.

    Коментиран от #70

  • 44 55656

    5 0 Отговор

    До коментар #4 от "хихи":

    Е хайде :))))))))
  • 45 Еклектик

    2 0 Отговор

    До коментар #8 от "Електра":

    Явно само при практикуване на чурковей, Ви влиза нещо в главата почитаема Електра :)))
  • 46 много са умни

    6 0 Отговор
    вчерашните ученици , които днес имат право да гласуват и въодушевено си избраха Слави , защото много ги кефи и е пич , сега родителите им да им обяснят какво са направили .
  • 47 БАЦО ...ПАК ЩЕ ВИ УПРАВЛЯВА..

    7 10 Отговор
    НЕМА СЕ ПЛАШИТЕ....БАЦО ДИДО И ААМЕТААА...ША НАРЕДЯТ НОВ КАБИНЕТ НА СЛАВИТУ...ТОЗ ПЪТ ША ГО ГЛАСУВАТ...БАЦО ВИ ИЗЧЕГЪРТА...УЖ ЗАГУБИ...А ПАК УПРАВЛЯВА...ИЗЛЯЗОХ ПРАВ....

    Коментиран от #51, #83

  • 48 Някой

    5 13 Отговор
    Да кажа още нещо, смятам че Слави се опитва да направи нещо различно от досега приетото, трудно му е явно защото политиката е мръсна игра. Той прави това различно нещо по свой си начин. Много хора гласуваха за него, нека бъдем малко търпеливи и да изчакаме връчването на мандата за съставяне на правителство. Виждате, че и президента ги изчаква. Дайте шанс на човека, не е лесно изведнъж да станеш политик.

    Коментиран от #80, #93

  • 49 Унуфри

    5 2 Отговор
    Пускам сълза
  • 50 мислещ

    10 0 Отговор
    Още една чума оттече!
  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 Перо

    5 0 Отговор
    Добро решение за всички!
  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 Сузи

    6 1 Отговор
    Цирка е пълен - няма такъв народ хахахаххаха
  • 55 saki

    6 0 Отговор
    Чак очите и съскат от злоба ,че не стана министър. Пък уж каза ,че от 30 години се подготвяла.
  • 56 Шабан

    4 6 Отговор

    До коментар #36 от "Някой":

    Ами нещата са много прости! Никой не ще да налапа горещият картоф на отговорността към хората който тънат в мизерия вече 30 години! Всеки си мисли че е лесна и угодна работа това да управляваш а като му се даде възможност разбира че, мръсотията е много голяма и хищниците много гладни и си подвива опашката!

    Коментиран от #73

  • 57 0808

    5 0 Отговор
    .... не, ти никога не си била наивна, напротив ти си с вълча захапка....пак добре, че ти е останал малко акъл да се откажеш..
  • 58 Софиянец

    7 0 Отговор
    Говори за авторски права а ограби всички които е продуцирала, няма някой който да не я съди.
  • 59 Granik

    5 0 Отговор
    Преди две години Слави беше поканил Павел и Венци Венц.Тогава Павел се избъзика ,че Слави и Саня са гаджета и Дългия му реагира много злобно и брутално и момчето се извини сконфузено. Интересно ми е защо го каза в ефира тогава Павел.
  • 60 СТОЙЧО КАЦАТА

    5 0 Отговор
    ААА НЕ! НИКАКВО ОТКАЗВАНЕ! ПОДБРАЛИ СМЕ САМО ДЕБИЛИ, РАЗВАЛЯШ ЕКИПА МА.
  • 61 Емил

    1 8 Отговор
    Мисля, че българина гледа много черногледо на всяка една идея. Нека и дадем шанс, после да оценяваме.
  • 62 небрежнев

    1 8 Отговор
    Да, като чета коментарите, разбирам защо Армутлиева се е отказала. На прост народ култура не му трябва, а още по-малко министър. Чака рака, злоба, завист и салата с ракия си вървят и без министър на културата.
  • 63 МАНГЪР ДЕБИЛОВ

    6 6 Отговор
    ДЪЛГИЯ ДЕБИЛ С ТАТУСИТЕ ЩЕ НИ СТАНЕ ЛИ ПРЕМИЕР? ДА ВЗЕМЕ ЗЕЛЕНИ ЧОРАПИ ОТ ФАТМАКА И Е ГОТОВ УПРАВЛЕНЕЦ! КВО СЕ МОТАЕ?
  • 64 Мим

    6 1 Отговор
    Как миже Слави да предлага все такива фигури отвлечени от настоящето.Той имаю чувството,че е загубил ум от ежедневието и реалността в света който живее.Да се отказва изобщо от политика,за да не му се подиграва народа...
  • 65 гост

    9 0 Отговор
    Плъховете напускат кораба хах.комединото шоу продалжава
  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 МИ НЕТОВ

    7 0 Отговор
    ТАА КОЛКО ЕЗИКА ЗНАЕ?
  • 68 MIG

    8 0 Отговор
    Късно е чадо!
    Госпожата неше уволнена преди да е назначена, Та не можа да се оттегли сама даже.
  • 69 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 70 Правилно

    2 4 Отговор

    До коментар #43 от "Механик":

    Не изчака да види че ще я използват за корисни цели. Някакви млади анонимници и безгласни букви и на върха пионката Ники Василев. Умен човек като нея веднага и е светнало лампата на кого ще служи и че ще бъде употребена.
  • 71 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 74 Ал Тъпоне

    4 2 Отговор
    За да бъде един човек министър на каквото и да е министерство трябва да бъде добър администратор и организатор и не е нужно на спорта да бъде настоящ или бивш спортист или пък на културата настоящ или бивш артист или културен деятел. Доколкото за опита да се предложат за изпълнителната власт крадливите юпита на Царя мисля, че повторният опит за нещо по същият начин, който се е оказал недобър първият път се нарича фарс и то много грозен вече фарс!

    Коментиран от #77

  • 75 Хахаха

    1 0 Отговор

    До коментар #6 от "Ю.кортес":

    Разсмя ме
  • 76 А пък

    4 0 Отговор

    До коментар #8 от "Електра":

    Белата златка-пак без субсидийка.Волен Гюлето.От над един милион симпатизанти този потопи Атака на дъното на Черно море.със 6,7хил.гласа.на разни прошляци
  • 77 Голям Слон

    4 1 Отговор

    До коментар #74 от "Ал Тъпоне":

    Позволи ми да не се съглася с теб. Добър организатор на каквото и да било можеш да бъдеш, единствено и само, ако познаваш естеството на материята. Няма как да бъда началник производство на завод за автомобили, ако преди това не съм бил част от системата и не ми е ясна всяко звено от тази добре смазана машина. Ние всички знаем, че Миглена Кунева, например, е готова за всеки един пост, даже и за Главен мюфтия, ама хайде вече стига. Министър на спорт трябва да бъде задължително спортист и задължително добър организатор. По-скоро в обратния ред... Какъв Министър на здравеопазвнето можеш да станеш, ако нямаш и един ден трудов стаж там. Респективно, ако не си медицинско лице...

    Коментиран от #89, #91

  • 78 изрод от ГЕРБ

    1 6 Отговор

    До коментар #40 от "Оракула":

    ТОТАЛНО ПРОЗАИЧНО БЕЗСИЛИЕ В СТИЛ "БКП" СИГУРНО ТИ Е ХАРЕСВАЛО ШОУТО НА ЦИТИРИДИС ПО ТОЛУПСКАТА БТВ, НО ЗА ГОЛЯМО ТВОЕ СЪЖЕЛЕНИЕ ГО СПРЯХА ,А СЛАВИ ЩЕ ГО ИМА!!!!!!!!!!!!!
  • 79 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 80 Пинчо

    4 6 Отговор

    До коментар #48 от "Някой":

    Пич, има логика в думите ти и няма да ти дам минус. НО, Слави ме дразни с омразата си към Герб. Извинявай, но не може да се плюе по най- успешната партия досега. Изглежда като реваншизъм неговото, не като широко скроен джентълмен.
  • 81 LOSHIA

    6 1 Отговор

    До коментар #29 от "АУУУУУ":

    ГЕРБ ЩЕ ОТНЕСЕТЕ ОЩЕ ПО ДЕБЕЛА ТОЯГА МАКАР И СПЛОТЕНИ!
  • 82 Електрошок

    2 0 Отговор

    До коментар #8 от "Електра":

    Уникален словесен продукт,породен предполагам от външен вид и възраст!
  • 83 изрод от ГЕРБ

    0 7 Отговор

    До коментар #47 от "БАЦО ...ПАК ЩЕ ВИ УПРАВЛЯВА..":

    ТОТАЛНО ПРОЗАИЧНО БЕЗСИЛИЕ В СТИЛ "БКП" СИГУРНО ТИ Е ХАРЕСВАЛО ШОУТО НА ЦИТИРИДИС ПО ТОЛУПСКАТА БТВ, НО ЗА ГОЛЯМО ТВОЕ СЪЖЕЛЕНИЕ ГО СПРЯХА ,А СЛАВИ ЩЕ ГО ИМА!!!!!!!!!!!!!
  • 84 Не нам тия

    7 0 Отговор
    Отказа се когато разбра всенародната "любов" къ нея.
  • 85 Шабан

    2 5 Отговор

    До коментар #8 от "Електра":

    Напълно съм съгласен! Здраво им се клатят гащите от страх че, вече са в небитието. Което е добре!
  • 86 Чиба

    8 1 Отговор
    Отказала... като научи какво мислим за нейната неуважаема особа.
  • 87 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 88 вЕрвайте ми

    0 0 Отговор
    Айде някой с по-голяма стойност, ама не финансова!
  • 89 Шабан

    1 3 Отговор

    До коментар #77 от "Голям Слон":

    Слоне, не знам защо изтриха коментара ми, обаче погледни нещата реално! В една умираща държава със намаляващо население ти какво ниво очакваш да създадеш. Та те хората останали в тая държава дишат с акумулатори ти искаш перфектност и съвършенство. Просто няма да стане!
  • 90 чичо

    2 0 Отговор

    До коментар #2 от "Пепо":

    На южен баир става най-хубавото грозде.
  • 91 Ал Тъпоне

    1 0 Отговор

    До коментар #77 от "Голям Слон":

    Министърът на здравеопазването няма да лекува. Това е безумно, както беше безумно изказването на бившия министър г-н Ангелов, че видите ли той лично се ангажирал със здравеопазването на всеки един български гражданин. Демагогско е. Трябва да лекуват лекарите! Редовите лекари. Министърът не управлява еднолично за да е нужно да бъде лекар, а може да има заместници, които задължително да имат голям практически опит в областта на медицината, но Министерството на здравеопазването има за задача да организира самото здравеопазване така, че да подсигури материално и ако щете психологически редовите лекари за да могат да лекуват населението. Ето затова този човек трябва да бъде преди всичко добър администратор и организатор за да може да има отчетност, да налага и контрол, за да не се краде и разхищава и тогава и само тогава може да има добре функционираща система , в каквато и да било област да е тя, а не пак да цитирам бившия министър г-н Ангелов, като е станал ръководител на Александровска болница да натръска 60-70 милиона борчове за нула време и после пък да отива да става и министър. Това е безобразие и то лекарско безобразие на лош администратор и организатор, макар и лекар!
  • 92 mmmmda

    3 0 Отговор
    хаааааахаха, та нали точно тази и такива, като нея, са причината в България музиката да е морално и умственно изостанала с един светлинен век.. скрий се, петно
  • 93 5298

    0 0 Отговор

    До коментар #48 от "Някой":

    Защото не познаваш егото, стила му на работа и ред други.
  • 94 дидо

    0 0 Отговор
    oo ма нима тя ощипаната не е знаела че я предлагат че сега отказла о милата аман от театрите ви.....слави се издъни и повече никои нема даму се върже на шоъменчето на задкулисието
  • 95 СТАЛИН

    0 0 Отговор

    До коментар #21 от "ники":

    УМНО МОМИЧЕ, А НЕ ШЕСТАК КАТО ТРИФОНОВ.....
  • 96 Фифи

    1 0 Отговор
    Какво да се очаква от един чалгар
    Как не е предложил Мара Отварачката или някоя порно звездя куция изкуфялник
  • 97 Дрън дрън

    0 0 Отговор
    Преоблякал се Илия и накрая пак в тия!
  • 98 Киро Жарта

    1 0 Отговор
    Че и изпапкам поничката 😄
  • 99 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 100 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове