16 Юли, 2021 11:02 5 555 31

Семейство предложи почивка на детето, върнало чанта с над 10 000 лева

  • ангел георгиев-
  • чанта с пари-
  • симеоновград

Постъпката на момчето предизвика вълна от положителни емоции

Семейство предложи почивка на детето, върнало чанта с над 10 000 лева - 1
Снимка: Нова тв

11-годишното момче, което преди дни намери и върна на собствениците чанта с над 10 хиляди лева, получи стотици поздрави. А семейство от Бургас предложи на детето ваканция на море, съобщи Нова тв.

Когато в понеделник Ангел намира чанта с пари на улицата и малко по-късно я предава на семейството, което я е изгубило, той не е очаквал, че това ще предизвика толкова емоции и у близки, и у непознати хора.

„Хубаво е, всичко е наред, хората искат да ме снимат”, разказва Ангел Георгиев.

Семейството, чиито пари той намери и върна вече му е дало малък подарък, а сред първите, които спонтанно решиха да поощрят малкия герой е и семейство Моллови от Бургас. Те са работили в сферата на туризма и имат голяма къща, която решиха да предоставят на Ангел и родителите му за почивка.

„Останахме очаровани от това хубаво дете и постъпката му”, посочва Димитър Моллов.

Семейството на Ангел цял ден получава похвали. Те отклониха с благодарност поканата и отстъпиха възможността на някой, който не може да си позволи почивка.


Поставете оценка:
Оценка 4.9 от 41 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Благороден

    57 0 Отговор
    жест !
  • 2 Си ган

    52 0 Отговор
    Малкият беше много готин, докато го гледах, хубаво дете :) Много се смях като каза "Баба влезе да се къпе"...

    Коментиран от #8

  • 3 Хайде

    32 1 Отговор
    пак думи извадени от контекста. Факти, давайте линк към репортажите, за да са наясно хората за какво става дума. Излиза така, че детето е върнало парите, за да го снимат. Защо не написахте, че и друг път е намирало пари и пак ги е връщало. Защо не цитирахте думите на бащата и на сем. Моллови от Бургас?
  • 4 царевичак

    14 6 Отговор
    А какво биха предложили на крадците от ПП гЕРб ?

    Коментиран от #7

  • 5 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    41 0 Отговор
    БРАВО на това ЧЕСТНО ДЕТЕ ИСТИНСКИ ЧОВЕК ДА Е ЖИВО И ЗДРАВО
  • 6 Българин

    38 4 Отговор
    Така са децата,чиито родители не работят за герб...

    Коментиран от #12

  • 7 Как какво

    5 2 Отговор

    До коментар #4 от "царевичак":

    Дайвинг с бордюр на шията.
  • 8 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    21 0 Отговор

    До коментар #2 от "Си ган":

    ПРИЯТЕЛ малко ХОРА са като това ДЕТЕ
  • 9 Тези деца

    0 10 Отговор
    Вчера над 10 бона, днес над10 бона.
  • 10 Механик

    33 1 Отговор
    Благородна постъпка на детето! Респект!
    Благородна постъпка и на изгубилите парите, и на смейството, предложило почивка на тия хора!
    И отново благородна и достойна постъпка на реднините на детето, които преотстъпват тази екстра на хора, които не могат да си я позволят!
    Браво! Докато има такива хора, не всичко е загубено в тая разграбена и унижена държава!

    Коментиран от #14

  • 11 Филип Георгиев

    15 0 Отговор
    ТОВА Е НАИСТИНА НОВИНА. ВСЕ ПАК СЕ НАМИРАТ И ЩЕ СЕ НАМИРАТ ХОРА В Т'ВА МОРАЛНО И ИНТЕЛЕКТУАЛНО ОСКОТЯЛО ОБЩЕСТВО. ЗА БОKOЛAHДИЯ ТОВА Е НАИСТИНА НЕВЕРОЯТНО. БРАВО НА ДЕТЕТО. И ПОНЕЖЕ Е ЗАПОЧНАЛО НЕЩО ХУБАВО, КАТО МУ ПРАВЯТ ПОДАРЪЦИ НА МОМЧЕТО, ИМАМ ЕДНО ПРЕДЛОЖЕНИЕ. ДА НАПРАВИМ ПОДАРЪК НА БOKО, ЗА ПAЧКИTЕ KОИТО ТОЙ HAMЕРИ ПРЕДИ ВРЕМЕ В ШKAФЧETO CИ. АМА НЕ ЗНАМ ДАЛИ ГИ ВЪРНА ИЛИ ЗАБРАВИ.
  • 12 Механик

    11 3 Отговор

    До коментар #6 от "Българин":

    Докато има такива "българи" като тебе, дето въртят една и съща плоча, независимо от събититето, до тогава и няма да се оправим!
  • 13 бау

    8 1 Отговор
    А тиквата и неговия антураж, колко съдби на деца ограбиха, за да се снимат доволни и щастливи със собсвените си.
  • 14 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    2 0 Отговор

    До коментар #10 от "Механик":

    така е господине
  • 15 ники

    20 0 Отговор
    Браво на детето !!! Браво на семейство Моллови !!! Да са живи и здрави !!!
  • 16 Рей

    0 15 Отговор
    Аз бих взел парите и оставил само портмонета на видно място та поне документите да си намерят хората, че е разправия.

    Коментиран от #20

  • 17 Голям Слон

    26 0 Отговор
    Бяло лястовиче! На фона на цялата мър.ш.а около него похвала и почивката е най-малкото, което заслужава. В години, когато всички около него и на неговата възраст се давят в завист, злоба, арогантност и откровена т.ъ.потия, такива като него ярко се открояват. И от мен едно ГОЛЯМО БРАВО!
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 И ще

    14 1 Отговор

    До коментар #16 от "Рей":

    забогатееш с тях? И ще живееш с чиста съвест без да те интересува как се чувстват хората, които са загубили тези пари? Човекът е работил в Германия, посъбрал пари и се върнал да направят малък ремонт на жилището си. Докато има хора като тебе, тази държава никога няма да се оправи. Добре, че има и хора като това дете.

    Коментиран от #21, #22

  • 21 И ТВА ДЕТЕ ША СА РАЗВАЛИ

    2 3 Отговор

    До коментар #20 от "И ще":

    КЪТ ГЛЕДА БАЩИЦАТА ББ КО Е ЗАРОВИЛ ПОД ЗАЙЧАРНИКА КОЛКО ПРИЯТЕЛКИ ИМА КВИ ЧЕКМЕДЖЕТА ИМА КЪК ГОВОРИ........ВЕДНАГА ША ИСКА ДА ЗАМЯЗА КЪТ НЕГО...
  • 22 Рей

    0 6 Отговор

    До коментар #20 от "И ще":

    Да си ги е пазил...
  • 23 Поздравления

    16 1 Отговор
    и за семейството на Ангел. Изглежда са хора, съхранили и предали на детето си морални ценности, които, за съжаление, вече са на изчезване, като че ли. Особено ми допада и отказът от предложената им почивка. Сам по себе си жестът на сем. Моллов е хубав, но монетата има две страни - не е добре едно дете да се учи, че направи ли нещо добро (което по принцип би трябвало да е нормалната човешка реакция, а не сензация - но в такъв свят живеем вече), трябва да очаква награда в замяна. Научи ли се да очаква нещо добро в замяна или някаква награда за добрината си, рано или късно ще бъде разочаровано. Още веднъж- моите уважения!
  • 24 Помечтах си

    12 2 Отговор
    След репортажа,как в Родината ни, се раждат и възпитават 3-4 милиона точно такива българчета.След 30 години,най развитите държави в Европа,ще ни дишат прахта.Не говоря " патриотарски" а жива истина.Почти 7 милиона население.По площ също не сме дребосъци- 8 държава по площ в Европа.Най възловото географски положение в цяла Европа.Четири сезона,и уникално съчетание на море,и планини.Уникален чернозем,изобилие на водни ресурси,на подземни ресурси.Ако всеки преследва интересите на обществото,а след товс личните такива,това ще подобри живота на всеки и в личен план в огромни мащаби.Спрях да мечтая,защото показаха в следващия репортаж, как учиндол подава оставка на правителство,което не е избрано.За да предложи Еднолично резервен вариант.Не е хубаво да мечтаеш в днешните времена!
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Уйке

    7 0 Отговор
    То и Борисов беше приготвил съдържанието на чекмеджето за връщане на народа, ама го ядосаха,, комунистите" се отказа!
  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 ЦЪНЦАРИН

    9 0 Отговор
    БОЙКО АКО ГИ БЕШЕ НАМЕРИЛ НЕ БИ ГИ ВЪРНАЛ , ЩЯХА ДА ОТИДАТ В ЧЕКМЕДЖЕТО ! ТРИФОНОВ ЗАЩО НЕ ПРЕДЛОЖИ ТОВА ДЕТЕ ДА ПОЧИВА В САРАИТЕ НА ПРИЯТЕЛЯ МУ ДОГАН НА РОСЕНЕЦ !

    Коментиран от #30

  • 29 Студопор

    14 0 Отговор
    Браво на хлапето! Повече такива деца да има!
  • 30 Черноризец

    9 0 Отговор

    До коментар #28 от "ЦЪНЦАРИН":

    що се излагаш бе, баце за 10к няма и да се наведе..

    Коментиран от #31

  • 31 ТРЪМП

    2 0 Отговор

    До коментар #30 от "Черноризец":

    ТОЙ И БЕЗ ПАРИ СЕ НАВЕЖДА , ДОРИ ЕДИН МУ ВЗЕ 3 МИЛИАРДА ДОЛАРА И ТОЙ СЕ НАВЕДЕ , НЕ ПОМНИШ ЛИ ?
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове