Last news in Fakti

20 Юли, 2021 08:50 26 750 84

Нешка Робева: Г-н Трифонов ще съжалява

  • нешка робева-
  • слави трифонов-
  • народ

Този предстоящ живот вече не е мой, той е на младите хора, които трябва да се усещат българи и удобно на своята земя, каза легендата в художествената гимнастика

Нешка Робева: Г-н Трифонов ще съжалява  - 1
Снимка: БГНЕС

Меко казано ме тревожи това, което в последно време чувам и виждам. Оказва се, че ние наистина не можем да бъдем народ. Населяваме една географска ширина и това е. Всичките надежди на народа ни, че нещо ще се промени, че новите лица идват... Идват нови лица, но със стар манталитет и старо мислене. Чух обръщението на г-н Слави Трифонов към народа. Той казва: Вие ме познавате, и е убеден в това, което иска да направи. Но той не познава народа си. Този народ, който днес му ръкопляска, утре ще го накара да съжалява стократно, че се е заловил с нещо и не го е довел докрай. Това заяви пред Bulgaria ON AIR легендата в художествената гимнастика Нешка Робева.

В скорошен пост във фейсбук тя призна, че не е гласувала на предсрочните парламентарни избори на 11 юли.

"Това ми е вторият път, в който не гласувам. Твърде сложно става едно гласуване. Да си преместваш регистрация, това трябва да се облекчи. Апатията, която обхваща народа ни, някак и мен ме притиска. Този предстоящ живот вече не е мой, той е на младите хора, които трябва да се усещат българи и удобно на своята земя. На президентските избори ще гласувам. В момента най-стабилно стои г-н Румен Радев", обясни Робева.

По думите ѝ политиците ни се държат толкова фамилиарно и дори просташки, че губим усещането, че държавниците ще могат да ръководят държавата. Робева иска политиците ни да вдъхват доверие.

"Започнахме Прехода с твърде неподготвени хора и изведнъж всичко се зачеркна. Поставиха под един знаменател този, който е работил добре и този, който е злоупотребявал. Нямаше приемственост. Ние нямаме потомствени политици", категорична е най-добрата ни треньорка по художествена гимнастика.

Робева сподели още, че е объркана след представения от Слави Трифонов проектокабинет. И отбеляза, че Николай Василев, чиято кандидатура за премиер набързо беше оттеглена от "Има такъв народ", е човек с опит в администрацията и управлението на държавата.

"Не може всеки, който е бил в управлението, да бъде сатанизиран. Така се подхожда и към ДПС. Зад тази партия също стоят избиратели. Кои сме ние, започваме всички други да ги изхвърляме, защото не гласуват за български партии. Защото не им вярват! Харесва ми министърът без портфейл. Трябва да се отдели специално внимание върху ромската общност. Впечатли ме наблягането на знанието на много езици. Да, трябва да знаят английски и задължително руски. Каквито и дипломи да представиш, тук въпросът е какъв е опитът", посочи Нешка Робева.

Според нея Слави Трифонов е избързал с представянето на хората, които трябва да управляват държавата.

"Искам да видя мисълта за народа и държавата. Категорично не е уместно в момента да се дава път отново на неолиберализма - силният изяжда слабия. Битува мнение, че всеки може, ама е мързелив. Не е така. На едни природата е дала повече. Тези, на които не е дала, трябва да се подпомогнат да изживеят този живот", убедена е легендарната треньорка.

На 12 декември Нешка Робева смята да чества с голям концерт 20-годишнината от създаването на нейната трупа. Това ще бъде и последният спектакъл.

"Искам да се сбогувам с публиката и да ѝ благодаря. Много ми се иска да го направим и ако няма специални мерки, ще го направим на 12 декември в Зала 1 на НДК. Иска ми се още да няма нови избори и да усетим, че нашите политици сядат на масата и мислят за държавата и народа", завърши Робева.


Бел.ред.
И двете партии, ИТН и ГЕРБ, обещаха на избирателите си мажоритарен вот и получиха общо 128 депутата. Сега ще изпълнят ли обещанието си? Линк към резултатите


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 108 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 1115

    31 68 Отговор
    Няма да му липсваш.

    Коментиран от #57, #58

  • 2 Часове

    113 20 Отговор
    след пресконференцията, на която Димитър Патарински, репортер на Нова нюз, някогашната Канал 3, зададе единствения неудобен въпрос – дали Слави е бил на запис и кога точно е било записано обръщението му към нацията в кабеларката 7/8, той е получил документи за освобождаване.

    Според запознати никой от ръководството не е обяснил на репортера мотивите за уволнението.

    Що се отнася до Патарински, едва ли има репортер с повече отразени протести на живо от него.

    Коментиран от #3

  • 3 Иванов

    130 5 Отговор

    До коментар #2 от "Часове":

    Патарински е поредната жертва на масовите чистки, които се правят в Нова от началото на годината. Поне 20 журналисти са изхвърлени зад борда. Първо телевизията, която нон стоп се хвали с приходи от реклами и невиждана гледаемост, ги освобождаваше уж заради извънредното положение. По този начин печелещата милиони Нова не плащаше обезщетения на уволнените журналисти, а ги пращаше на борсата. Сега обаче новите шефове на Нова дори не си дават зор дори за такива врътки и вече показват директно вратата на непослушните. А на тяхно място назначават добре познатите стари мисирки.

    Да живее свободата на словото!

    Коментиран от #5, #41, #48

  • 4 Ауууу

    4 22 Отговор
    Русйе Ве
  • 5 Слави

    134 14 Отговор

    До коментар #3 от "Иванов":

    беше на запис, разбира се. Толкова много години предаването му също беше на запис? Защо? Страхува се от живото предаване? А то е тръпка, професионализъм, добър рефлекс, адреналин, предварителна добра подготовка.

    Е, друго си е години наред да си седиш на стола в студиото и да гледаш и да говориш със строг вид.

    Но политиката и живият живот не са на запис, Слави!

    Коментиран от #7, #46

  • 6 Баба Нешка

    67 65 Отговор
    Бегай ма. Помним как рекламира Бареков . Старческа деменция

    Коментиран от #30, #36

  • 7 Което

    95 11 Отговор

    До коментар #5 от "Слави":

    още веднъж потвърждава , че тази теза е напълно вярна >>> някой е продиктувал текста на Слави с правителството и той го е записал дни преди изборите …всичко е нагласено, пунта мара.

    Коментиран от #47

  • 8 Майна

    74 19 Отговор
    Робева е голям професионалист, но нека не се опитва да дава компетентни мнения за НИКИТО ВАСИЛЕВ защото не е в областта на компетентността и ..... Умните хора ,когато не са добре информирани би трябвало да не дават трибуна на мнението си

    Коментиран от #23, #26, #35

  • 9 Имало

    73 14 Отговор
    едно време един такъв заблуден народ, „градацията“ на управление на който вървяла от цар(хазартно зависим, без професия и трудов стаж), към пъдар(без сериозна професия и трудов стаж), към шут(без сериозна професия и трудов стаж).

    Как може да избираме такива хора, без опит, без образование, без визия?!
    Мазохисти ли сме?

    Вместо професионални политици избираме първия срещнат на околовръстното. Не случайно България е на последно място в ЕС.

    Имало едно време такъв народ!…

    Коментиран от #73

  • 10 Зограф

    28 50 Отговор
    Света Смешка Робева, изографисана от Тъмнин Русеф в църквата на баба Ванга.

    Коментиран от #28

  • 11 ТаУмВзе

    62 7 Отговор
    Без значение, че чалгарчето щял да съжалява. Ние го отнасяме по норматив, както винаги.
  • 12 Робева

    22 42 Отговор
    стига мрънка и плака , Бсп да беше спечелило поне едни избори !
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 РАДЕВ, КВО СТАВА

    12 42 Отговор
    ЩЕ ПРАВИШ ЛИ ПРАВИТЕЛСТВО.... ЧЕ ОВИСВАМ С 40 ДЕПУТАТА ПРИ СЛЕДВАЩИ ИЗБОРИ?!

    Коментиран от #19, #34, #68

  • 15 Ха ха ха

    22 48 Отговор
    както обичаше да се изразява един мой познат "една майка ги е раждалА" ! Сите ляво полит. ориентирани хора сте хрантутници .... слаБИ, нешка и всякакви други дърти комуняго-болшевишки-трокцисти !

    Коментиран от #84

  • 16 русенец

    77 4 Отговор
    Бе то хубаво да има министър , който да обръща специално внимание на циг**аните, ама кога най-сетне ще има министри, които да обгрижват данъкоплатците? Стига привилегии за едни племена, от които особена полза няма, а само неприятности!
  • 17 !!!?

    24 43 Отговор
    Нешка иска потомствени политици, ама да са млади ! Ами защо гласува за Радев, а не номинира някой млад роднина на Георги Димитров или на правешкия селянин...те сигурно знаят руски !!!?

    Коментиран от #31

  • 18 Анонимен

    23 26 Отговор
    Публикувано във факти.бг: "Започнахме Прехода с твърде неподготвени хора и изведнъж всичко се зачеркна. Поставиха под един знаменател този, който е работил добре и този, който е злоупотребявал. Нямаше приемственост. Ние нямаме потомствени политици"
    Защо ли това ми напомня случилото се след 9 септември 1944г.?! Защото тогава бяха ликвидирани тези чиито деца и внуци можеше да са днешните потомствени политици! Тогава България беше окупирана държава, а сега?!

    Коментиран от #69

  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 сериозно

    55 5 Отговор
    Слави нека си съжалява. След изцепката тип НДСВ ще пада само на долу. Липса на каквато и да е собствена мисъл - да дадем матистралите на концесия, да приватизираме и малкото останало... Все идеи и действия на НДСВ. А на царя имотите пак ли ще връщаме?!
  • 21 един от многото

    56 6 Отговор
    Бъди сигурна , че вече съжалява където си пъхна учиндолската глава , на място в което не му отговаря на умствените и интелектуални способности!
  • 22 Бибияна

    52 4 Отговор
    Оляха се още преди да са почнали! Докато Слави държи около себе си тези чворове сценаристите, които го издънват всеки ден по няколко пъти! И при положение, че той самият не блести с възпитание и образование - редно е да си наеме НЯКОЛКО от най-скъпите пиар-агенции, да се заобиколи с компетентни хора. Най-вреден несъмнено е Тошко, това всички го виждат. Той носи огромни негативи и на партията си, и на всичките й фенове. Вече е срамно да признаеш, че си гласувал за тях. Тоше, иди, кака, в месокомбината на село при баба, там ти е мястото, да действаш с тесличката!
  • 23 2894

    8 4 Отговор

    До коментар #8 от "Майна":

    Това важи и за Вас, или това че сте без име Ви дава някакво право?
  • 24 Слави е шут на Доган

    28 5 Отговор
    Слави Трифонов предай се... Ама никой не те иска

    Коментиран от #45

  • 25 Слави не е летец

    32 4 Отговор
    а парашутист,сега се спуска плавно надолу.Пак се припознахме..
  • 26 некомпетентен

    13 4 Отговор

    До коментар #8 от "Майна":

    Всеки е свободен да си изкаже мнението!
    Нищо не го задължава да е компетентен!
    На теб също, никой не иска да си доказваш компетентността!
  • 27 Бат боико ака Дъ Вожд

    12 6 Отговор
    Що не предложи няколко депутата като предния път, май не си толкоз отворен вече!?!
  • 28 Лорънс

    12 10 Отговор

    До коментар #10 от "Зограф":

    Е тя нали му бе гадже, при все че и двамата си имаха съпрузи! Ей така - изневярата за тях беше нищо и много странно, че Ванга подкрепяше тази изневяра?!

    Коментиран от #42

  • 29 РАДЕВ, КВО СТАВА

    11 15 Отговор
    СВАЛИ МАЛКО ТИЯ ЦЕНИ ЧЕ.... ТРОЛОВЕТЕ МИ МНОГО ГЛАДНИ, НЯМАТ ПАРИ ДА ЯДАТ И ВДИГАТ НАДНИЦАТА...ПЪК АЗ ЖЕНА И ДЕТЕ ИМА ДА ХРАНЯ В БАРСЕЛОНА!!!

    Коментиран от #37

  • 30 напомняне

    8 4 Отговор

    До коментар #6 от "Баба Нешка":

    Спомни си приказките/ако можеш/, като почнеш някой ден да си цапаш кюлотите!
  • 31 Анонимен

    18 3 Отговор

    До коментар #17 от "!!!?":

    Не е трудно и не е лошо да се знае руски език/знаенето и употребата на всеки, който и да е чужд език е богатство/! В крайна сметка руския език е на около 60% български + 10% чешки + 20% полски +10% пак български, но на онези българи дето сега ги наричат татари и са около град Казан в днешния Татарстан! Лошо е постоянното приклякане на нашите управници пред всякакви външни влияния и то срещу дребни подаяния, а много често и без подаяние!
  • 32 БИБИ КИНГ

    11 3 Отговор
    И АЗ ЩЕ СЪЖАЛЯВАМ НА СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ ЧЕ..... ОЩЕ 20 ДЕПУТАТА ИЗГОРЯХА!
  • 33 неблагодарници

    15 7 Отговор
    "Деменция, смешка, ади бегай ма..."
    Неблагодарен и късопаметен народ!
    Той освободителите си поруга, че една жена ли ще пожали?
    А навремето "Нешка- нямаше грешка" нали?!
  • 34 Паталан

    6 11 Отговор

    До коментар #14 от "РАДЕВ, КВО СТАВА":

    Кой увисва с 40 депутата? Да не имаш предвид разбилия Борисов, господин победител Трифонов?
  • 35 И ОТНОВО

    7 4 Отговор

    До коментар #8 от "Майна":

    Ами ти ,който непрекъснато даваш мнения,очевадно некомпетентни,в коя категория попадаш?
  • 36 И как се

    8 15 Отговор

    До коментар #6 от "Баба Нешка":

    изявяваше като лихварка на черно. Тази не беше ли свързана с Трактора? Цял живот е подг.зувала на властта.
  • 37 РАДЕВ КВО СТАВА...

    10 19 Отговор

    До коментар #29 от "РАДЕВ, КВО СТАВА":

    ОГЛАДНЯ НАРОДА...ПРИ КАУНЯ И РАШО..ОЛИО 5 ЛЕВА...ЛУКАНКА 25...МЛЕКО 2 ЛЕВА...НАРОДА СКОРО ИЗЛИЗА И ША УДАВИ...СЛАВУЦА И КАУНА...В БЛИЗКИЯ ШАДРАВАН....

    Коментиран от #49

  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 нннн

    15 1 Отговор
    Английски и руски - добре. Но и китайски трябва. А китайския антикорупционен закон направо да го препишем без изменения!
  • 40 гол охльов

    15 3 Отговор
    Новият Зеленски, но гологлав.
    И този филм е стар на Нешке, но явно не е пробван у нас.
    Сега следва паметника пред американското посолство да го слажат на мястото на мавзолея и г-жа Окенче и Салмон да стоят на стража там и да обясняват колко повече НАТО, толкоз по добре.
    Аман от слугинаж и концесионирани "български" политици!
    Изглежда, че с БДС окончателно е свършено и минаваме изцяло на евро-атлантически и еврогейските ценности, на които резултати всички сме зрители и свидетели - простотия и невежество от политик до черен българин.
  • 41 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    17 1 Отговор

    До коментар #3 от "Иванов":

    така е прав си неудобните ЖУРНАЛИСТИ като ГОСПОДИН ПАТАРИНСКИ ги махат щото казват питат ИСТИНАТА
  • 42 Зограф

    10 4 Отговор

    До коментар #28 от "Лорънс":

    Тя им беше заложница. Те направиха фондация на нейно име и си правеха каквото си искат. Тя се разболя и не можеше да им се противопостави. Паразити...

    Коментиран от #61

  • 43 Права е Робева

    18 18 Отговор
    Верно, "че наистина не можем да бъдем народ" според Робева...

    От добре функционираща, стабилна и сигурна за гражданите си демократична държава без инфлации и с непрекъснато нарастващи доходи и пенсии за населението и с европейска визия за развитие при управлението на Бойко Борисов, да си недоволен и да се послуша "президента с юмручето" за да започнат улични протести с искане и търсене на някаква ПРОМЯНА / към какво, ако не към нещо по зле/ си е направо български народен самомазохизъм...и не знам дали Трифонов ще съжалява , но НАРОДА е гарантирано че ще съжалява... !!!
  • 44 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    16 8 Отговор
    НЕШКА няма грешка
  • 45 Слави Номер 1

    9 29 Отговор

    До коментар #24 от "Слави е шут на Доган":

    Кви са тия всезнаещи експерти, изведнъж отвсякъде мнения раздават. Да вземат да направят една партия като са толкова можещи. Най - лесно е да говорят глупости. Всеки с прогноза... Когато постигнат и половината от успехите на Слави Трифонов, тогава да се изявяват. Той няма за кво да съжалява. 700 000 души сме зад него и пак ще бъдем. Само ИТН ще оправят България. Силата е в истината. Горда съм, че в тази прекрасна страна има толкова истински и достоен човек, борбен и независим... Завинаги Слави Трифонов.

    Коментиран от #54

  • 46 LOSHIA

    11 7 Отговор

    До коментар #5 от "Слави":

    Мислиш ли че някой нормален,ще се върже на просташките ти внушения и манипулации.Да не би ваш бацко да влизаше с джипката в студиата............. ха ха ха ха
  • 47 Слави Номер 1

    8 18 Отговор

    До коментар #7 от "Което":

    Мноо сте умни... Откъде ще знае резултатите дни преди изборите? Записано е след тва.. по пътя на логиката. Ама на който както му е удобно, така си говори. Завинаги Слави и ИТН.
  • 48 Сандо

    4 1 Отговор

    До коментар #3 от "Иванов":

    А кой купи Нова?
  • 49 Харизанов

    7 5 Отговор

    До коментар #37 от "РАДЕВ КВО СТАВА...":

    спри да цивриш!Отивай да работиш на полето,без да вадиш тръбите!
  • 50 Кирил

    17 2 Отговор
    За чалгарина,не знам,ама простото бг племе ще съжалява

    Коментиран от #70

  • 51 Иван

    17 10 Отговор
    Нешке гледай си пенсията и старините. Ти си толкоз отнесена, че един път с Бареков друг път с БСП, трети път с незнам кой. Почивай си на вилата.
  • 52 Що за глупост

    8 5 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Да, трябва да знаят английски и задължително руски.....?
  • 53 asd

    10 9 Отговор
    Тая другарка, като е писала доноси и сътрудничила на терористична банда, не е ли мислила след време какво ще последва? Сега иначе "компетентно" мнение дава. Всички калинки като нея е време да бъдат съдени. За престъпления срещу човечеството не трябва да има давност и срокове.
  • 54 див сейанин

    13 4 Отговор

    До коментар #45 от "Слави Номер 1":

    -!!!! -700 000?????????? Абе, верно ли толкова са много шараните в България??????????
  • 55 Шматката

    9 6 Отговор
    -Малииййй, много изпърдела таа бе!!!!
  • 56 БАРЕКОВ 2

    16 2 Отговор
    Нешка има лоши спомени от Бареков, а Славчо е тръгнал точно по Барековия път!
  • 57 Смешка Робева

    10 6 Отговор

    До коментар #1 от "1115":

    А другарката Смешка Робева забрави ли че беше на копанка при месията Барекоф ???
  • 58 Оракула

    15 4 Отговор

    До коментар #1 от "1115":

    Нешке, като спортист си беше перфектна,
    като треньо добра,
    което въобще не е гаранция,
    че ставаш за всичко?
    Същото е и със Слави Трифонов,
    че разстяга "локуми" ,
    през екрана с предварително, режисирана програма ,
    не е никаква гаранция ,че "лайв" във Парламента ,
    ще може въобще и дума да обеле?
    Защото там се задават въпроси , и се търсят отговори ,
    които не са режисирани ,ЗА шоуто на Слави!
    Виждаме че Слави е един" плямпач" ,
    които вече е със изчерпан ,политически репертоар!
    Човека не може повече ,толкова му е "багажа ",
    става с един два финта , да разсмееш някой,
    но да караш глупав "Скислалом," през политическите проблеми ,
    на който ти се смеят от всички разнородни партий и
    държави, е чистао и просто непосилно за теб бреме !
    И затова Слави ще се крие,
    като Доган и Бойко Борисов в някойя къща,
    далече от погледите на медий и експерти!
    Не, този Слави Трифонов, не става за държавник!
  • 59 гюлдан

    11 1 Отговор
    ЛЪЖАТА - ИТН
  • 60 СЕБЕХА

    16 4 Отговор
    ПРАВА Е ДРУГАРКАТА ОФИЦЕР ОТ ДС - ЗАПИСЪТ Е НАПРАВЕН ПРЕДИ ИЗБОРИТИ И ИЗЛЪЧЕН ПРЕДИ ДА СА ЯСНИ ОКОНЧАТЕЛНИТЕ РЕЗУЛТАТИ .КУКЛОВОДИТЕ СА ОЧАКВАЛИ КАТЕГОРИЧЕН РЕЗУЛТАТ В ПОЛЗА НА ИТН НО .... ИЗНЕНАДА . БЪЛГАРИНА НЕ БИЛ ТОЛКОВА ПРОСТ НАРОД !
  • 61 нечовеци

    7 2 Отговор

    До коментар #42 от "Зограф":

    а комунисти,с две думи казано..

    Коментиран от #63

  • 62 НЕЖКА Робева Едвали да не знаеш, какво

    3 2 Отговор
    Се случваше, 31гогод,и последните 11в държавата!! Харасвашелити!!!
  • 63 Зограф

    3 0 Отговор

    До коментар #61 от "нечовеци":

    От най-лошите!
  • 64 Павел пенев

    1 3 Отговор
    Дойде и умът и на тази,макар твърде късно.
  • 65 Нечето

    3 3 Отговор
    Поредната смешка от Нешка!Кой навремето рекламираше Дудука?
  • 66 Язе съм бе

    12 1 Отговор
    Слави вече осрался, тепер му предстоит омазатся. Руският ми е прекрасен, нали? Като на Слави английския.
  • 67 Слави

    5 0 Отговор
    как става това сам да се застрелваш,а "уж" си ловец.Менторите сигурно ти са виновни да те припознаем вече в Рачко пръдлето от който в едно изявление се разграничаваше с думите " ДА ВИ ПРИЛИЧАМ НА РАЧКО ПРЪДЛЕТО".Ей,как ставаш това,което не искаш трябва да си обясним със СПОНСОРИТЕ ТИ СИГУРНО.Абе да не е БАЦЕ,той по ларж от него с държавните пари нямаше???????
  • 68 всеки го знае

    10 0 Отговор

    До коментар #14 от "РАДЕВ, КВО СТАВА":

    На чалгата доверие не може да се има!
  • 69 Дантелин Гошко

    1 0 Отговор

    До коментар #18 от "Анонимен":

    Ми аз съм от тях, наследник . Сашо Йорданов и той и още колко има. Ние ще възродим България, вервайте ни.
  • 70 да, да

    1 1 Отговор

    До коментар #50 от "Кирил":

    Ще съжалява, а ти колко си умен си пролича по коментара!
  • 71 Нешка Робева!! Талант и като Спортист и

    4 5 Отговор
    Треньор!! Спомняш ли си "Централна Лекторска група към Лекторско дружество Г Кирков" към Партийния дом!! Може името да НЕЕ дословно така! Обикаля ше с още един лектор, трудови, медицински и други колективи и изнася ше, лекции за Добрия, почти победил Социализъм!! Обикновено говореше ти, човека с теб не вземаше думата!! Ти беше по Известната! !! Когато критикуваш някой за поведението му като Политик, се върни в Миналото и си спомни за себеси!!!
  • 72 ЦЪРВЕНКЬО

    6 1 Отговор
    ТРИФОНОВ НЕ Е ГОСПОДИН А ДРУГАР !
  • 73 Нона

    5 2 Отговор

    До коментар #9 от "Имало":

    Да.Народ достоен за съдбата си!Това сме за съжаление!
  • 74 Васил

    1 3 Отговор
    И това го казва върлата комунистка Робева дето си живее живота грабнала червеният билет свърши вашата.
  • 75 Сали

    0 1 Отговор
    Кога ще възстановиш. 150000$
  • 76 Слави е само ГАЙДА с глас !

    4 2 Отговор
    И нищо повече ! Амплоато му е Шишо Бакшишо, Бай Шиле , Станислав Хр. Христосков, Отец Нафърфорий и Деса Поетеса и НИЩО ДРУГО ! Куха ГАЙДА ! Та той вече БЯГА и се КРИЕ , кйорав ЛАФ неможе да обели за национална политика ! Момчето е ПИШМАН хиляди пъти , че се хвана на туй хоро ! А сега нека да го " Друса " в такт 7/8-ми " Тъпан Бие - Гайда Ручи !" Сега да види бай Шиле Слави как ще го Олигави !
  • 77 А овчата маса тръгна подир Чобанита !

    2 1 Отговор
    Овце ! Овча им работа ! Бе е е .. и на чеверме ! Овце , та нали Слави сам такива ги направи !
  • 78 Господин Трифонов ?

    0 2 Отговор
    Господин ?! ГАЙДА - тъпа , куха Родопска Гайда и много въздух !
  • 79 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 80 Торквемада

    0 3 Отговор
    грешка гробова я чака кладата.
    DEUS LO VULT !
  • 81 заката

    0 0 Отговор
    ПАТАРИНСКИ НЕ ЗАДАДЕ ЕДНИ СМИСЛЕН ВЪПРОС ПРЕЗ ВРЕМЕТО НА ЩАЙКАТА НА СУДЖУЦИТЕ БЯГАШЕ ПО ОКОРОВРЪСТНОТО И СЕГА КАКВО СТАНА
  • 82 войводата

    0 3 Отговор
    КАКА НЕШКА НЯМА ГРЕШКА ЕЙЙЙ ЩЕ СЪЖАЛЯВАТЕ АКО ПОДРИТНИТЕ БСП ПОМНЕТЕ
  • 83 Станислав

    0 0 Отговор
    Аз съм Станислав Христор Ристосков искам утре заедно всички да го на бутаме на суджуците
  • 84 Велин

    2 0 Отговор

    До коментар #15 от "Ха ха ха":

    Слаба,слаба. Колко да е слаба!? Що преди да пишеш не попрочетеш за успехите на Нешка!? Или всичките европейски и световни титли са купени от бай Тошо!? Трошеше гимнастичките на СССР дето ги барне! Това един слаб човек и хрантутник на властта не го може!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове