Last news in Fakti

20 Юли, 2021 11:53 4 543 89

Шефът на Специализираната прокуратура: Работата ни в последната година е на изключително високо ниво

  • валентина маджарова-
  • специализирана прокуратура-
  • спецпрокуратура

Специализираната прокуратура е атакувана, не защото не работи, а точно защото работи, убеждава Валентина Маджарова

Шефът на Специализираната прокуратура: Работата ни в последната година е на изключително високо ниво - 1
Снимка: БГНЕС

Административният ръководител на Специализираната прокуратура Валентина Маджарова е убедена, че институцията е атакувана "не защото не аботи, а точно защото работи".

"Работата на прокурорите от Специализирана прокуратура в последната година е на изключително високо ниво. Магистратите от Специализирана прокуратура спазват закона и изпълняват задълженията си такива, каквито мъдрият законодател им ги е делегирал. За миналата година сме приключили, въпреки кризата с коронавирус, огромен брой дела. Лично аз съм изключително доволна от обстоятелството, че са налице 192 влезли в сила осъдителни присъди. Доволна съм, че са налице влезли в сила присъди и по отношение на корупционни престъпления – тема, която е изключително чувствителна за обществото и за Специализираната прокуратура“, заяви Маджарова на пресконференция.

"От 274 дела, касаещи корупция по висшите етажи на властта, са приключени голям брой от тях. Като 56 лица са предадени на съд. Това означава, че за 56 лице – в това число и кметове, заемащи висши властови позиции, вървят съдебни процеси, които са публични. Призовавам ви – присъствайте на тези съдебни заседания, те са открити. Там се въздава правото и вие можете да формирате своето лично вътрешно убеждение по фактите и правото и да изградите своя позиция за ситуацията, корупцията и работата на Специализираната прокуратура“, продължи тя.

„Специализираната прокуратура е атакувана от доста дълго време. Ние не спряхме да работим. Специализираната прокуратура е атакувана, не защото не работи, а точно защото работи. След промените след 1989 година има изключително раздвижване по темата тероризъм и шпионаж, по темата разбиване на финансова неприкосновеност на определен кръг лижа. Всичко това се дължи на Специализирана прокуратура. За тези лица, които са били дълго време считани по една или друга причина за неприкосновени, в момента текат съдебни битки. Единствено спрямо едно лице делото не е пренесено в съдебната му фаза, но това е обективни причини, тъй като това лице се намира в Дубай. Има процедура и закон. Това лице има права, които ние ще спазим и спазваме към момента“, заяви още Маджарова.


Поставете оценка:
Оценка 1.7 от 53 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Последния Софиянец

    130 9 Отговор
    В четвъртък пред ВСС да вземем оставката на Гешеф!

    Коментиран от #11, #17, #18, #71, #76, #78

  • 2 Ххх

    106 6 Отговор
    Закривай и прокуратура и спец и цялата държава напрао си на дъното.. ЗАКРИВАЙЙЙЙЙ
  • 3 Съмнявам се

    80 6 Отговор
    Някой съмнителни не ги закача те. Сещате се.

    Коментиран от #38

  • 4 Рошко

    114 8 Отговор
    Покажете ми осъден политик от 30години насам, та да видим колко е високо

    Коментиран от #20, #87

  • 5 плюс минус

    82 7 Отговор
    А през изминалите години, що свършихте?
  • 6 Значи Мата Хари е 100нива над тия

    85 7 Отговор
    Фърчат пачки и кюлчета , корупция , докато си пият кафенцето.
  • 7 Закриване на Трибуналите!! Не сме ВСВ!

    65 6 Отговор
    Не сме във Война!! Нито с външен враг, а Мафията Управлява все още на много места!!
  • 8 Таня

    75 5 Отговор
    На изключително високо ниво спец прокуратурата действа като ОПГ по случаят "Осемте джуджета"! Сбогом мафиоти!
  • 9 Перо

    43 5 Отговор
    Специализираната прокуратура има много работа, тиквата има много врагове!
  • 10 Верно ли

    49 2 Отговор
    Хахаха, нима???
  • 11 Ще му вземеш

    10 11 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    Знаеш ,какво!?Няма ,как да го напиша тук.
  • 12 Гладен брокер

    49 2 Отговор
    Тази мома от снимката ли е ръководител?
  • 13 Напълно излишни

    52 5 Отговор
    но добре платени търтеи.
  • 14 123321

    62 2 Отговор
    То май проблема не беше, че не действате, а че много избирателно действате от специализираната прокуратура. Защо Пеевски, Доган и други олигарси не ги докосвате?

    Коментиран от #37

  • 15 явно високо

    51 3 Отговор
    Буци и Шайка защо не са изправени пред съд , като сте толкова успешни ? Там на ''високото ви ниво '' , явно в облаците , не го ли откривате ?
  • 16 успех

    8 42 Отговор
    Те и за това толкова ви мразят. Нищо, не ги мислете. Продължавайте да мачкате бандюгите
  • 17 Ти ли

    11 8 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    ще я вземеш с твоите изхвърляния! Като се взе за толкова велик смени /ама лично/ ВСС, смешншик. Рашков и служебното правителство полагат достатъчно усилия, за да се буташ там, където не ти е работа.
  • 18 някой

    6 16 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    Най много да му вземеш шлифера!
  • 19 chi

    56 5 Отговор
    Прокуратурата е най-големият закрилник на мафията!
  • 20 Как да ги

    2 25 Отговор

    До коментар #4 от "Рошко":

    Осъдят ,като на фърчилото хората ги пускат.А осемдесет процентовите се подмокрят от кеф.
  • 21 Аз съм

    27 3 Отговор
    Аз от последното банкянско управление научих, че трябва да вземам пари напред.После дали ще му бачкам на чорбаджията аз решавам.

    Коментиран от #23, #30

  • 22 Пинко

    34 3 Отговор
    Закривайте бухалките на Дебелян и Боеко.
  • 23 Надай се

    9 2 Отговор

    До коментар #21 от "Аз съм":

    Мъжо на пияна жена.
  • 24 Българка

    40 2 Отговор
    Публикувано във факти.бг:
    Шефът на Специализираната прокуратура: Работата ни в последната година е на изключително високо ниво"
    Да последната година на мноооооооооого високо ниво специализираната прокуратура дейставше като ОПГ с мутрите от мафията! Защо няма повдигнати обвинения за къщата в Барселона и пране на пари за финансирането на мис гащи? Разследването не е прекратено от Испания, а е прехвърлено на българската прокуратура! Защо няма повдигнати обвинение на Петьо еврото, жена му Любена и спец. прокурори за рекет и грабеж на милиони и килограми злато? Защо няма разследване за Мата Хари, кюлчетата и милионите в чекмеджето на Борисов? Защо спец прокуратурата е издавала десетки/стотици разрешителни за СРС срещу политически лица и граждани от протеста? Защо няма повдигнати ИСТИНСКИ ОБВИНЕНИЯ СРЕЩУ ИСТИНСКИТЕ ВИНОВНИЦИ ЗА ФАЛИТА И РАЗГРАБВАНЕТО НА КТБ? Има още десетки/ стотици защо?
    Важният въпрос е кога най-сетне ще бъде закрито извънредното правосъдие- спец.прокуратура и съд и кога ще бъде уволнен главатря на това ОПГ от позицията главен прокурор? Да бъде разследван и осъден!

    Коментиран от #48

  • 25 По високо

    15 1 Отговор
    Високи етажи.. Демек хора дето не сме ги чували и виждали
    Хверляйте им папките на тез и след една година пак да кажат на кой етаж са
  • 26 джаба

    23 1 Отговор
    аха-аха да си повярваш и ти ,защото НИКОЙ НЕ ВИ ВЯРВА ЛАПАЧИ ДОЛНИ
  • 27 Mile

    23 3 Отговор
    Гешев, ВСС и спец. прокуратурата са последните бастиони на мафията.
  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Проблема на България е

    16 2 Отговор
    Че има необразована номенклатура и необразована престъпност като и двете искат да използват будните българчета за своите си цели и както се казва от два стола на земята
  • 30 моооже

    6 1 Отговор

    До коментар #21 от "Аз съм":

    Шъ земиш , ама трее да върнеш ресто 70 % и после ако искаш бачкай , ако искаш харчи останалото , ама ако нещо се обърка изгаряш като бушон при късо съединение.
  • 31 оня

    16 2 Отговор
    Работите, но няма осъдени. Само кокошкари.
  • 32 Бибитко

    24 2 Отговор
    Валентина Маджарова е назначена от Бойко Борисов, както и Иван Гешев. На нея й личи, че е калинка, още преди да си е отворила устата, за да каже нещо. А като говори, тя лъха на наглост и високомерие. Била получила съгласие от съдия, за да нахлуе специализираната прокуратура в президентството! В България стана норма да се извършват своеволия по законен начин! Тази абсолютна ненужна институция трябва да се премахне от 46-тия парламент!
  • 33 Пипи Чорапчето

    24 1 Отговор
    "Oт 274 дeлa, кacaeщи кoрупция пo виcшитe eтaжи нa влacттa, ca приключeни гoлям брoй oт тях. Кaтo 56 лицa ca прeдaдeни нa cъд. Тoвa oзнaчaвa, чe зa 56 лицe – в тoвa чиcлo и кмeтoвe, зaeмaщи виcши влacтoви пoзиции, вървят cъдeбни прoцecи..."
    Т.е. 20 от "многото дела" са стигнали до съда. Като за "най-корумпираната държава в ЕС" не ми се виждат много, ако и шефката да твърди, че са се изгърбили миналата година от работа.
    И това за "лицето в Дубай" - ок, но "лицето в Дубай" твърдеше едни работи за едни лица на висши държавни позиции, които са си пък в България;) Там нещо, а - или е нормално финмин да си строи палати, една бивша вече депутатка да му пише удобни закони, а пък една пиарка - и тя с палати от "ежемесечни откази"?;))
  • 34 Алооо

    20 2 Отговор
    На какво високо ниво??!!Вие сте стигнали дъното и за толкова години, не сте осъдили нито един политик за толкова видимо фрапираща корупция.
  • 35 Виктор

    21 2 Отговор
    Госпожа , Така е..Мой Роднина е виден адвокат и знам какви подкупи взимате да пуснете някой на домашен.Ако.не гние с Години..Всички там сте за затвор..Корупционна шайка..Която няма място в съдебната власт..
  • 36 Гешефт

    20 3 Отговор
    Прокуратурата в България е подразделение на мафията
  • 37 перничанин

    10 8 Отговор

    До коментар #14 от "123321":

    Защо ли, защото Доган си узакони всичко на времето ,когато се целуваше уста в уста със Станишко. Тогава взе едни милиони като консултант, взе и ТЕЦ Варна, взе и така наречения "студен резерв" . Сега всичко му е легално, чисто и законно, и не могат да го пипнат. На Шиши "имането" незаконния старт му започва още при Виденов , парите на мама , продължи да се трупа при Царо и тройната коалиция и стана огромно при Станишев. Той като Доган сега е чист, законен и никой не може да го пипне. Американците могат да го санкционират, но по нашите закони си е невинен. Голяма част от тия които му помогнаха да натрупа милиарди сега са в ИМВ,БСП,ДПС и ДБ.
  • 38 чекмедже 2

    4 10 Отговор

    До коментар #3 от "Съмнявам се":

    Чак пък толкоз не сме стигнали..ви пък.висшите ешелони ..говорим за селски кметове. по-скромно го давайте..Все едно говорите за ББ ...е как може..засрамете се ..този човек толкова много направил за нас..за вас не знам..
  • 39 LOSHIA

    17 2 Отговор
    РАБОТАТА НА СПЕЦИАЛИЗИРАНАТА ПРОКУРАТУРА Е НА ТАКОВА ВИСОКО НИВО,ЧЕ ЧАК НИЩО НЕ СЕ ЗАБЕЛЯЗВА И НЯМА НИКАКВИ РЕЗУЛТАТИ............ББ И ШАЙКА ОПЛЯЧКОСАХА ЦЯЛАТА ДЪРЖАВА........А НА ПРОКУРАТУРАТА САМО НИВОТО И БИЛО ВИСОКО.................СМЯХ.......
  • 40 ко речи

    6 1 Отговор
    ма да ти ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,аха сещай се - до девето коляно
  • 41 сороснерес

    6 1 Отговор
    високо ниво, когато станеш кмет на Долно уйново..
  • 42 Сър Пичук

    3 17 Отговор
    "Шефът на Специализираната прокуратура: Работата ни в последната година е на изключително високо ниво"
    Точно това е проблема на защитниците на мафията, които искат закриването на спец-съдилищата и оставката на Гешев.
    Настъпени от арестите на няколко олигарха, те реагираха като ужилени и мобилизираха всичките си сили - явни и тайни за да спрат, премахнат и изчегъртат тези, които си позволиха да им посегнат.
    Тон даде резидента Радев, който вдигна юмруче като Чапай и призова от името на едните мутри другите мутри да си ходят.
    После изкараха хора на площадите, с което той плашеше отдавна. Това беше съгласувана операция, където ролите бяха добре разпределени - едни осигуряваха хората, други клакьорите, трети парите, четвърти яйцата и сламата и т.н. Много честни хора се подлъгаха и ги последваха, но после се погнусиха и оттеглиха, като останаха само щатните и тези на хонорар.
    В акцията бяха включени и придворните политолози, ссоциолози, журналисти, общественици и медии.
    След това дойде ред и на личните чегъртачи на Радев - стари комунистически и ДС призраци като Я. Стоилов, Рашков, Кацаров, комунистическото скулптурче Минеков и други тоталитарни динозаври, които би трябвало да са отдавна на бунището на историята и обществено-икономическия живот.
    Ще има още напъни, сега вече на парламентарно ниво и е много важно да се устои на напъна. А когато дойде време за президентските и новите парламентарни избори, трябва чегъртачите да бъдат изчегъртани и да бъде за

    Коментиран от #53

  • 43 милиционер

    16 2 Отговор
    Тази на снимката и тя ли е от Нашата ШКОЛА или от "елитните университети" в Благоевград и Свободните такива из цялата страна?!!
  • 44 Страхил

    14 1 Отговор
    "Шефът на Специализираната прокуратура: Работата ни в последната година е на изключително високо ниво."
    На колко "високо" ниво е вашата работа ще стане ясно днес,като излезе Докладът на ЕК за върховенството на закона в ЕС,в който лицето, което е споменавано най-често като проблемен фактор в правосъдната система, е главният прокурор!
  • 45 българин

    15 2 Отговор
    "Работата ни през последната година е на изключително високо ниво"?????
    Госпожицата се само оценява! Какви са преценките от народа? Какво е становището, мнението , на европейските комисии?
    Смях в залата! Има пълно и 100% несъответствие!!
    Къде ви са осъдените? Колко дела с клиентела от по висши чиновници , разследвахте? Колко сигнала заметохте!
    Момичемце за поръчки!!!
  • 46 Стар терикат

    12 2 Отговор
    Как не те е срам да ги говориш тия глупости..високо ниво..
  • 47 az #МУТРИ, ВЪН!

    15 1 Отговор
    ХАХАХАХАХА! СБИРЩИНА НА МУТРИ И КАЛИНКИ! ДНИТЕ ВИ КАТО ИНСТИТУЦИЯ СА ПРЕБРОЕНИ! #ИЗЧЕГЪРТВАНЕ!
  • 48 БСП в канала

    2 16 Отговор

    До коментар #24 от "Българка":

    Хубаво си почнала да питаш ЗАЩО. Аз ще продължа, защо не се разследва как са придобити имотите на Рашков, оня за 8 милиона например? Защо не се разследва оня фатмашкия съветник за торбичките с пачки? Защо не се разследна Хаджиментов, за участието му във фалита на КТБ. Защо не се разследва злоупотребата с влияние при назначаването на Деса фатмашка? Защо Мая Галева не е в затвора? Защо Христо Иванов не се разследва за шпионаж в полза на НПО на Сорос и анти конституционни внушения. Защо Жан Виденов , Р. Овч. не са в затвора?Пропускам доста защо. ЗАЩО,ЗАЩО,ЗАЩО......ЗАЩО???.
  • 49 Ахахаха

    15 2 Отговор
    Затова ние данъкоплатците плащаме вашите каши в Европейския съд!
  • 50 Пешо от блока

    14 1 Отговор
    И тая специализирана прокурорка живее в паралелен свят, в който работи много. А ние обикновените хора нищо не виждаме...
  • 51 124

    17 1 Отговор
    Доста е нагла, като Гешев! Ще има присъди за мафията.
  • 52 НЯКОЙ

    12 3 Отговор
    Абе докога в България всеки сам ще си дава оценки, и това ще се приема за нормално а не абсурдно, каквото е?От целия свят , САЩ, ЕС, оценката за работата на прокуратурата е СЛАБ, такава е оценката и на гражданите на България, какво лъже и маже тази госпожа, която е персонално заинтересована да говори глупостите който говори, и има ли някой да и се вързва.
  • 53 перничанин

    4 5 Отговор

    До коментар #42 от "Сър Пичук":

    Много си прав.Тука доста от пишещите са платени , доста минусчета ще получищ.
  • 54 big

    13 1 Отговор
    Дрън-дрън, не само специализираната, но и обикновената прокуратура са пълна "боза" и за нищо не стават, поне по отношение на конституционните им задължения! За другото: корупция, клиентелизъм, шуробадженачество, мързел, некомпетентност са на световно ниво!
  • 55 Бай Иван

    9 0 Отговор
    Само дето знаковите дела ги опраскахте, пардон оправихте ....
  • 56 Бивш канадец

    10 0 Отговор
    Тая кака е права, нивото им е много високо. Но не е уточнила, ме става въпрос да заплатите - щото минималната такава в тая служба е...6000 лева. Колкото до другото ниво - то се вижда и от Марс. За три години осъдените за корупция или други престъпления са точно НУЛА! А да всеки върнат в хазната лев са похарчили"само" 13.7 лева.
  • 57 big

    10 1 Отговор
    Някой, ако мисли, че ВСС ще гласува против Гешев е много наивен! Всички там са оплетени в най-различни схеми и зависимости като "свински черва"! При избора му, само двама съдии гласуваха против него и после беше пусната фабриката за компромати срещу тях! Нещо да се променило досега? Вярно, БМБ не е на власт, но той все още държи "конците" на много хора от различните "власти"!
  • 58 xxl

    8 1 Отговор
    И да пищят и да се усукват е все тая -пътници са. Господарите им отекоха в канала.
  • 59 оферта

    3 1 Отговор
    Високо, високо застаааани, да тее видя.....че нещо чезнеш от екрана
  • 60 Anon

    7 0 Отговор
    Каква в тази калинка? Каскет Гешев да не я намерил в някакъв стриптийз клуб като жена си ?
    Какво точно е свършила спец прокуратурата? Седемта джуджета? КТБ?
  • 61 F.F

    8 0 Отговор
    ВСС също са част от проблема, защото и те са зависими от модела Пеевски-Борисов. Трябва да се реже до корен.
  • 62 Тая не може

    8 0 Отговор
    да се среше,каква работа може да върши.За какво ниво говори.Ниво на съчинени обвинения ли и рекет.Там сте НЕНАДМИНАТИ.Спец.съда да бъде закрит.Ние вярваме в българския съд,но не и в това рекетьорско звено и бухалка.Съдът да бъде един за всички,другото е ФАШИЗЪМ.
  • 63 †††

    5 0 Отговор
    Каква работа? Сатанистите контролират държавата. Подставени калинки за да си мислят хората че още има държава.
  • 64 майко мила

    7 0 Отговор
    мъдрият законодател ....Маджарова я по сериозно малко. Стана за смях и на децата
  • 65 а какво става

    4 0 Отговор
    с другото лице в Дубай....
  • 66 ТЪЗ ПЪК

    7 0 Отговор
    ААААХАХАХАХАХАХХАХА ЗА ТОВА ЛИ ВИ НАХОКАХА ХАМЕРИКАНЦИТЕ ПО МАГНИТСКИ , ПОНЕЖЕ СТЕ НА МНОГО ВИСОКО НИВО , СЕГА ЩЕ ВИДИШ КОН БОБ ЯДЕ ЛИ ХАХАХАХАХАХХАХАХАА
  • 67 Нели

    3 0 Отговор
    МАФИЯ СТЕ! ЧУПКА!
  • 68 Насекомите

    3 0 Отговор
    Калинка, малинка!

    Коментиран от #80

  • 69 Така ще

    5 0 Отговор
    То бива бива наглост, но това минава всички граници. Само с важенце на вратленце и показно и да ви няма. Изроди такива

    Коментиран от #83

  • 70 Бат Гечо

    4 0 Отговор
    Кой е тоя бизнесмен от Дубай? Дебелянчо ли? Или той не съществува за вас?
  • 71 гост

    2 5 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    АЛООО- виж си материала в дир-а - НА ТВОЯ СПОНСОР БОЖКОВ СА МУ ПОВДИГНАТИ НОВИ ОБВИНЕНИЯ ЗА РЪКОВОДСТВО НА ГРУПА, КОЯТО ДА НАНАСЯ СРЕДНИ ТЕЛЕСНИ ПОВРЕДИ СРЕД МИРНО ПРОТЕСТИРАЩИТЕ, И ПОСЛЕ ДА ОБВИНИ ЗА ТОВА ТОГАВАШНИЯ КАБИНЕТ И МВР...КАК НЕ ВИ Е СРАМ, БЕ- ПЛАТЕНИ СТЕ ОТ ПРЕСТЪПНИК, ТОЙ ВИ ИЗПОЛЗВА НА МАКС, ГАЗИТЕ С МРЪСНИТЕ СИ КРАКА И ДУШИ ВИСШИЯТ НИ ЗАКОН, А ПРЕТЕНДИРАТЕ ЗА ЗАКОННОСТ... Платени, ПРОДАЖНИ политически м8рши...

    Коментиран от #74

  • 72 зимбабве

    5 1 Отговор
    Иска да каже на високо партийно ниво - клон на ГЕРБ и ДПС.
  • 73 Морски

    1 0 Отговор
    Ха ха ха ха ха😂я по добре замълчи ма шма... ко
  • 74 Курило

    4 1 Отговор

    До коментар #71 от "гост":

    Ма за пеефски нема обвинения нал тъй :)

    Коментиран от #77

  • 75 Санкциониран Олигарх

    4 1 Отговор
    Евала каскетура ! Достойни ученици на Юрий Чайка и Вишински . А олигарсите пафкат пура , глътват коняк и си местят в другия крачол. Само за кокошкара бай Асан от Столипиново няма прошка !
  • 76 Оракула

    3 1 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    "Да се хвалиш сам ,колко си добър ,
    мирише на развалено"!

    Стара Шведска поговорка!


    "Когато няма кой да те похвали ,
    може и сам да се похвалиш"!

    Отговора на Шефката на Специализираната
    "Доганова" Прокуратура, Маджарова?
  • 77 гост

    1 2 Отговор

    До коментар #74 от "Курило":

    НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА НИ ПЕЕВСКИ, НИ СПОНСОРА ТИ БОЖКОВ- И ЗА ДВАМАТА АБСОЛЮТНО ВСЕКИ НОВОЗАВЪРШИЛ ЮРИСТ ЗНАЕ, ЧЕ СА МАФИОТИ, ВЪОПРОСЪТ Е ТЕБ ДАЛИ НЕ ТЕ Е СРАМ ПРЕСТЪПНИК ДА ТЕ КУПУВА КАТО ВЕЩ, КАТО РОБ, ЗА ДА ПУБЛИКУВАШ ЪУДОБНИ НЕМУ КОМЕНТАРИ СРЕД ЛЯТО... Какво ли се чудя- пвно нямаш завършено и средно образование, или си антиваксър, но ковид те е докопал, нетрудоспособен си и то трайно и сега си намерил този АПМОРАЛЕН начин за препитание... Нормален човек с над средно образование НИКОГА няма да приеме да стане платен политически трол, още повече- на престъпник, който искаше да направи противоконституционен държавен преврат в България. НЯМАМ И НИКОГА НЕ СЪМ ИМАЛА пари в ПИРАМИДАТА КТБ, но явно ТИ си имал, затова те боли...
  • 78 Оракула

    4 0 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    Какно ще правим с "Виваком" г-о Маджарова,
    Делян Пеевски я заложил за 4.2 милиарда лева негови заеми ,въпреки,
    че не е негова?
    Ще продължаваме ли да мълчим, или ще дремем докато гръмне държавата?
  • 79 За дванадесет години,полувина година...

    1 1 Отговор
    Работа?То не е за хвалене,но сигурно е имало и по големи периоди на безработица?То си личи и по състоянието на държавата,последна в Европа и предпоследна в Света по правораздаване,журналистика и стандарт на живот....
  • 80 Без коментар

    1 1 Отговор

    До коментар #68 от "Насекомите":

    Завършила е Бургаския свободен университет!!!
  • 81 гост

    1 3 Отговор
    Значи- за сега не ми се налага, но в четвъртък може да ми се наложи да мина пеша покрай ВСС. ИСКАМ ЧИСТ ТРОТОАР ЗА ПРЕМИНАВАНЕ ПОКРАЙ СГРАДАТА. Ако престъпника божков пак се пробва да инсталира там платените си мекерета и те ЗАТАПЯТ ИЛИ ЗАПУШАТ ЦЕЛИЯ ТРОТОАР. ВАДЯ законното си оръжие и отстранявам пречките по пътя си, още повече, че не са заявили протеста си в общината и с това протестът им автоматично става незаконен. Или ще се научите да спазвате законите, или вървете на ма8ната си при свети Петър- вашите спонсори- престъпници не оставят на нормалните граждани друг избор.А само смейте незаконно да окупирате пътното платно на кръстовището на Орлов мост- дава се газ 250 км/ч/ и се минава ПРЕЗ вас, а после божков да плаща кръвнина на близките ви...
  • 82 Грую

    0 0 Отговор
    Какви са преценките от народа? #####$$$$$$##$$##$#$$#$$$$$
    Ами ,такива са другарю.Не искат комунягите да управляват.
  • 83 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 84 Пройко

    0 0 Отговор
    Това да не ти е 9 септември 44 г.
  • 85 ежко

    2 0 Отговор
    Сори, ама от къде на къде сами ще си пишете оценки?Що така мнението ви за самите вас е точно обратното на общественото мнение?!?
  • 86 Наблюдател

    0 0 Отговор
    Ха, ха... лъжи , лъжи и само лъжи с надежда изведнъж да станат Истина! Xа, ха...!
  • 87 Има как ,но ни управляват

    1 0 Отговор

    До коментар #4 от "Рошко":

    Ахмед Доган …
  • 88 СрамИПозор

    1 0 Отговор
    Сериозно ли ПБПатицо мислиш това за поръчковата прокуратура, която оглавяваш,или Сийка ти го каза!
  • 89 ТЕ РЕ ЗЕ

    0 0 Отговор
    Абе за работата се съмнявам.Ама за заплатите съм сигурен че са на високо ниво.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове