Last news in Fakti

28 Юли, 2021 20:25 13 467 150

Татяна Кристи за ФАКТИ: Очаквам много голям срив във вота за "Има такъв народ", ако има нови избори

  • има такъв народ-
  • слави трифонов-
  • станислав трифонов-
  • татяна кристи-
  • коментар-
  • избори

"Няма да спра да повтарям, че са нужни нови избори и нови избори, и нови избори, и нови избори, докогато има нужда", категорична бе журналистката

Татяна Кристи за ФАКТИ: Очаквам много голям срив във вота за "Има такъв народ", ако има нови избори - 1
Татяна Кристи, снимка: Личен архив

Поведението на спечелилата изборите на 11 юли партия "Има такъв народ" събуди възмущението на мнозина български граждани. Включително се възмутиха и хора, гласували за въпросните политически дейци, които упорито обаче крият дейността си и не разкриват бъдещите си намерения. Всъщност на хората с политически усет ни е ясно какво представлява партията на Слави Трифонов още от момента на създаването ѝ, че и преди това.

Сега всички сме в очакване да видим второто предложение за състав на правителство на "Има такъв народ", за да затвърдим впечатленията си, че тази партия е ГМО продукт на задкулисни икономически и политически фактори, партия, която вероятно бе създадена, за да обере протестния вот срещу партия ГЕРБ и евентуално да я замени.

Докато чакаме обаче, от ФАКТИ продължаваме разговорите си със значими общественици, които имат нулева търпимост към псевдополитическото поведение на партия "Има такъв народ" и персонално на лидера ѝ - Станислав Трифонов.

На Вашето внимание предлагаме разговор с журналистката и пиар експерт Татяна Кристи, която не пести аргументираните си критики към ИТН в една от социалните мрежи:

- Г-жо Кристи, кои са основните сигнали, които Ви карат да смятате, че бъдещо правителство на "Има такъв народ" ще бъде такова на подмяната?

- Най-големият сигнал е правителството, което обяви Станислав Трифонов преди това и което оттегли заради натиска от обществото. Аз нямам никакви илюзии, за да вярвам, че това правителството, което евентуално предстои да бъде предложено, ще бъде много по-различно от предишното. Това поставя много въпроси, като например защо това важно правителство, което бе предложено, се направи "на тъмно", без предварително обсъждане, с хора, които са изключително проблематични за много българи, имайки предвид, че са участвали в изхабения проект НДСВ, който е свързан с изключително много корупция. Всичко това е скандално, предложихa ни „новото“ старо! Защо българите чакат някакъв повелител, който се крие в къщата си месеци наред, да им определи бъдещето с някакви фигури, които вади като зайци от шапка на фокусник? След първото му предложение, можем само да разчитаме на подобно. Маските на проекта Трифонов паднаха и много започнаха да го наричат холограма на кукловодите си.

Друг момент и изключитeлно тревожен факт е, че министрите от служебното правителство, които показаха на българските граждани, че вършат работа - особено Кирил Петков, но и други, въобще не се споменават като вариант да продължават своята работа в едно редовно правителство на "Има такъв народ".

- Притеснява ли Ви хипотеза, в която БСП, ДПС и "Изправи се.БГ! Ние идваме!" подкрепят негодно правителство на "Има такъв народ" и лошо проведени реформи oт него и до какво би могло да доведе това?

- Да, опасявам се, че може да имаме такова правителство, което да е повторение на олигархичния модел, в който живеем десетилетия наред. Ако в бъдещо правителство присъства ДПС - дали директно в правителство, дали с негласна подкрепа, както беше при правителствата на Борисов, ние не може да очакваме реформи.

Мисля, че за всяка от изброените от вас партии е изгодно, по една или друга причина, да има редовно правителство. Това, което ние евентуално ще видим, ако има някаква договорка между тези партии - две, от които са партии на статуквото (БСП и ДПС) и от тях особени промени не може да очакваме, са някакви козметични реформи. Може да очакваме и отмятане от обещани реформи.

Най-страшното за мен е, ако тези партии в Парламента направят законодателни поразии, каквито за мен биха били въвеждане на мажоритарно гласуване и установяване на партийна субсидия от 1 лев по идея на Станислав Трифонов още от референдума му през 2016 година.

Субсидия от 1 лев за партиите в България ще убие партийния плурализъм. Това означава, че партиите на статуквото ще имат бетонирано, буквално запазено място в Народното събрание, защото те не разчитат на субсидия, а на корупционни схеми, с които да се финансират. Дали това ще е рекет на бизнеса, дали това ще е крадене на еврофондовете, дали ще е директно крадене от бюджета, дали на хранилка на Русия или Турция - всичко това са схеми, на които сме се нагледали, но за съжаление главният прокурор не ги разследва, бидейки защитник на статуквото.

Докато при по-малките партии - ако те получават субсидия от 1 лев, възможността за партиен живот при тях ще е убита. А пък с мажоритарни избори възможността в Народното събрание да влезе по-малка реформаторска формация е минимална. За съжаление тези две точки не бяха разяснени достатъчно многозначно на публиката и Слави Трифонов години наред промиваше мозъците на хората от частна телевизия, каквато е bTV, прокарвайки политическа пропаганда от своето шоу. Още тогава светна първата "червена лампа" на част от хората, които си задавахме въпроса как така една частна телевизия дава възможност на един телевизионен водещ да пропагандира някакви свои политически идеи. В същото време, спомняте си, че в годините около въпросния референдум започнаха невероятни репресии срещу свободната журналистика в България от правителството "Борисов 3". А шоуто на Слави бумтеше в ушите на зрителите като „алтернатива“ без никой да го закача и сваля от ефир години наред.

- Бихте ли доразвили тезата си за мажоритарното гласуване?

- Няма нищо лошо в мажоритарния вот при работеща демокрация, каквато обаче нашата не е. Но ще дам пример, който ще илюстрира колко е опасно да се въвежда мажоритарно гласуване в България, когато няма честни избори, когато няма работеща Прокуратура и съдебна система като цяло. Във Варна има една госпожа на име Славена Точева. Тя е една никому неизвестна дама, която бе избрана два пъти за народен представител от ГЕРБ - и в 45-ия Парламент и в настоящия 46-ти, мажоритарно, разбирайте с преференции. На изборите през април тя имаше 7000 преференции, много повече от водача на листата на ГЕРБ във Варна - Костадин Ангелов. Резултатът на тази госпожа е шокиращ, защото тя е една студентка, която се занимава с някакви бизнес партньорства с политици или близки до политици хора. Рационалният извод води това, че някой е посочил тази госпожа да стане депутат. Местни хора направиха анализ за това как така въпросната Точева може да получи толкова много преференции, като се оказа, че по разни села, най-вече Долни Чифлик, хората масово са гласували за тази никому неизвестна госпожа. Граждани ходихме дотам, правихме разследване, питахме хората в Долни Чифлик дали я познават, но никой не познаваше Славена Точева. Този случай е пример за мажоритарно избран политик.

Същото се получи и на последните парламентарни избори, но с три пъти по-малко преференции за въпросната от първия път през април, като по всяка вероятност това е така заради машинното гласуване и невъзможността да има масов купен вот. Но е факт, че има запазено място в Парламента за подобни хора като Славена Точева, която не знам дали знае защо се намира в Парламента и какво точно ще прави там, но знаем, че тя е изпратена в Народното събрание от определени хора с определени бизнеси интереси. В този смисъл, ако в текущите български условия има мажоритарен вот, всеки един местен дерибей ще може да си купи или място в Парламента, или място в Прокуратурата, или място като шеф на МВР, тъй като Трифонов искаше и началници от системата на Министерството на вътрешните работи да бъдат избирани пряко. Чисто и просто в тези ни условия мажоритарното гласуване е опасно по ред причини, една от които е, че нямаме независима Прокуратура, която да преследва купуването на гласове, което съпътства българските избори през целия преход досега.

- Друга поразия, която биха могли да сътворят конфигурацията "Има такъв народ", БСП, ДПС и "Изправи се.БГ! Ние идваме", е да вкарат главния прокурор и въобще Прокуратурата в изпълнителната власт. Чувал съм споделяне на тази идея и от представител на "Има такъв народ", и от представител на "Изправи се.БГ! Ние идваме!", а БСП и ДПС според мен биха подкрепили такава псевдореформа с радост. Имате ли опасения и в тази посока?

- Могат да минат всякакви законодателни перверзии, каквито видяхме в 44-тото Народно събрание на "Мутри-обединени". Пример за такава законодателна перверзия е създаването на специализираните съд и прокуратура. Имаше всякакви лобистки закони, които не са в интерес на гражданите.

Освен това се прокарва една идея, дори от хора, които не са свързани с партиите на статуквото и са професионалисти от системата на правосъдието, че в България не е нужно да има главен прокурор. Може би изхождат това, че по Конституция главният прокурор у нас има неограничена власт, но аз съм абсолютно против тезата им по същество. Трябва да има фигура на главен прокурор, в повечето демокрации има такава фигура и тази фигура, при независима и добре работеща съдебна система, върши прекрасна работа, ако не е избрана с партийни квоти и ако не е избрана от мутри-магистрати. А връщайки се към същината на въпроса ви, страшно опасно е Прокуратурата по някакъв начин да бъде интегрирана в изпълнителната власт. Против съм това. Още повече, че по този начин се погазва идеята за разделението на властите, а за да работи една демокрация както трябва, ние трябва да имаме независим обвинител и независим съд. Ако те по някакъв начин са свързани с изпълнителната власт, няма как да са независими.

- След като получихме достатъчно сигнали, че проектът на Станислав Трифонов е функция на задкулисието, трябва ли коалиция "Демократична България" въобще да си прави труда да преговаря с тези хора?

- Според мен абсолютно трябва, докато не стане ясно кой върху какво стои. Досега "Има такъв народ" с лидера си в сянка отказва да излезе на светло, отказва да каже кого ще предложи и какви политики ще прави. Досега от тях ние виждахме само едно отмятане - казват едно, после се отмятат, а после отново. Това показва, че на тези хора някой им дърпа конците. Политикът трябва да бъде изключително последователен, а те ни представиха една смешна партийна програма, изчетена от Слави Трифонов във Фейсбук, на която може да се изсмее абсолютно всеки студент по пиар и комуникации в първи курс. Не знам как не им е било неудобно да пуснат това на гражданите. Явно ги имат за изключително глупави.

От своя страна "Демократична България" е в много сложна ситуация, защото тя не може да отрече нещо, което все още не е видяла на хартия. От обединението казват, че слагат червени линии, а и те не са видели куп детайли, които трябва да се изясняват. Не бих винила "Демократична България" в този момент за това, че не дават категорична позиция за "Има такъв народ". Това е така, просто защото партията на Трифонов не им дава достатъчната информация какво смятат да правят. А това е изключително обидно и към целия български електорат, защото така не се прави политика. Така се прави политика в недемократични страни, в азиатски и африкански диктатури с криещи се вождове, с хора, които си правят каквото си искат и не излизат в публичното пространство. Затова и непрекъснато питам къде е Слави Трифонов и защо не е в публичното пространство.

Години наред той се занимава с политическа пропаганда - първо шоу в bTV, после и собствена телевизия. Трифонов е длъжен да ходи на пресконференции, да отговаря на въпроси на различни журналисти, да участва в дебати, да обяснява защо е в политиката и да отговаря на въпроси, които се появяват в дневния ред и които не са от неговия личен телевизор! Той обаче е решил да прави република от Фейсбук, както неговият политически близнак Бойко Борисов, който също смята, че не дължи отговори на никого и може да живее в политическото пространство чрез нелепи лайфове във Фейсбук. Крайно неприемливо е това, хората трябва да държат сметка на политиците за подобно поведение. Не само, когато говорим за Слави, разбира се. Към всеки един политик трябва да има изискване в политическата си дейност той да оперира прозрачно и да комуникира с медиите, защото именно те са посредникът между гражданите и властта. Също са и коректив на властта. Ако Трифонов игнорира медиите, то той игнорира всички български граждани, като в това число и неговия електорат. Включително е важен въпросът и за здравословното състояние на Трифонов. Това е абсолютно легитимен въпрос и го казвам като човек, който е работил в медии в САЩ. Публичните личности имат много по-малка протекция за лично пространство.

- Именно като журналист и човек, който следи обществените нагласи, смятате ли, че неясната ситуация в момента работи в полза на ГЕРБ?

- На първо място, моята теза е, че ако ние имаме Парламент и правителство, то ще бъде правителство щета и ГЕРБ ще играе ролята на псевдоопозиция. Ако не са във властта и ДПС може да го играят псевдоопозиция, но по този въпрос все още няма развитие. За мен всяко протакане и "тупане на топката" е лошо за българската демокрация. Не мога да кажа дали ГЕРБ печели, вземайки и предвид факта, че тази партия е страшно компрометирана и колкото повече "пиар изяви" от кухни на хора, от села и паланки виждаме, както и нелепи речитативи на гражданина Бойко Борисов, толкова повече ще са подронва авторитетът на ГЕРБ. Хората не могат да забравят какво причини ГЕРБ на България, така че аз не мисля, че те печелят каквото и да е в този конкретен случай. Но не печелят и гражданите. Защото, ако целта на задкулисието е да подмени ГЕРБ с някакво тяхно подобие, губят гражданите, защото нищо няма да се промени. Ще се печели време, гражданският протест може да затихне, ако пипат леко, ако пипат меко, защото е много лесно да се бездейства или да се имитират действия. Те могат да отнемат време, особено в очите на хората, които са си въобразили, че Слави Трифонов е антипод на Борисов и статуквото. То се оказа, че всъщност е същото или поне изглежда така.

Според мен е важно да има нови избори максимално бързо, защото ако има правителство се опасявам, че то няма да върши работа, няма да е в полза на гражданите и ще е губене на много ценно време за възстановяването на България. Няма да спра да повтарям, че са нужни нови избори и нови избори, и нови избори, и нови избори, докогато има нужда.

- A очаквате ли сериозен срив за "Има такъв народ" при нови избори?

- Да, очаквам. Следя какво се случва в социалните мрежи и виждам как хора, които са гласували за него, са много разочаровани. Много хора от живия живот, извън социалните мрежи, които са гласували за формацията на Трифонов, също са шокирани от това, което се случва. Това са хора, които са по-отворени да се информират за политическия живот в страната и са по-отворени към други гледни точки. Тези, които гледат само 7/8 TV и са си изградили поредния кумир, те вероятно ще гласуват за абсолютно всеки, който им кажат, щом се примириха да ги представляват някакви сценаристи и бяха примирени пред перспективата да ги управляват непознати за тях хора, въпреки че те са гласували за Слави. Това означава, че те са абсолютно безкритична маса.

Очаквам много голям срив във вота за "Има такъв народ", ако има нови избори и покачване за "Демократична България", защото това е формацията, която не отстъпи от своите принципи и категорично заявява какво иска и че ще влезе във властта само при определени условия.


Бел.ред.
И двете партии, ИТН и ГЕРБ, обещаха на избирателите си мажоритарен вот и получиха общо 128 депутата. Сега ще изпълнят ли обещанието си? Линк към резултатите


Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 85 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Радев

    70 84 Отговор
    Радев да прави бързо партия, иначе България си отива.

    Коментиран от #48, #82, #99, #108, #145

  • 3 русенец

    85 67 Отговор
    А защо да ходим на избори когато нямаме избор? Дали ще е ГЕРБ, дали ИТН - разлика няма! Стигнахме дъното.

    Коментиран от #7, #91

  • 4 илийката

    39 143 Отговор
    След 2-3 месеца Бойко пак ще е премиер. Дръж се, народе!

    Коментиран от #30, #50, #64

  • 5 Срив

    58 18 Отговор
    ли ? Ще дълбаят дъното !

    Коментиран от #11

  • 6 Госпожо

    55 35 Отговор
    Мафията гроп-вмро на власт ли са?! Искате ли да са на власт мафията гроп-мвро? .. Явно вие сте свикнала да носите маска (Милен Цветков) за да угаждате на някого и това ви харесва!

    Коментиран от #13

  • 7 Да се знае

    60 38 Отговор

    До коментар #3 от "русенец":

    Татяна Кристи е ДС!

    Коментиран от #12

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Чичо

    57 79 Отговор
    Аз пак ще гласувам за ИТН, на пук на комунисти бацовисти и костовисти

    Коментиран от #14, #62

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 ЗНАНИЕТО е СИЛА

    37 10 Отговор

    До коментар #5 от "Срив":

    Прочетете чл.67 от Конституцията на РБ!
    Там ясно е казано, че мандатът е необвъзващ!
    Всеки депутат представлява целият народ
    и трябва да гласува според собствените си разбирания и съвест!

    Четете бре!
    Функционални неграмотници!

    Коментиран от #18

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Гойко

    24 5 Отговор

    До коментар #6 от "Госпожо":

    Освен че угажда получава и облаги от мутантите
  • 14 Дреме

    27 10 Отговор

    До коментар #9 от "Чичо":

    му на някой за кого ще гласуваш ? Ако изобщо!
  • 15 Фаро

    47 30 Отговор
    Тия гербераси са супер нагли прости и некадърни.Итн и 1000 пъти да кажат и покажат кои са и към какво стремят гербераса си знае неговото да дразни до смърт.На времето такива са висели по дърветата или в клетки да ги ядат гарваните
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Истината днес

    39 17 Отговор
    Истински терор ВМА София....идват двама и се заявява на персонала който не е ваксинират да слиза долу в този кабинет ...принудителна ваксинация някой са получили на първия ден след ваксината болки и силно неразположение ....още един случай мъж на 50 умира от доброволна ваксина... Разпространявайте тея ни бутат в някаква касапница ...българи стига!!!!съединението прави силата да се борим не се предавайте .не се карайте обединете се защото е страшно
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Тома неверни

    68 22 Отговор
    ИТН са една куха конструкция, ама и народа е същия!

    Коментиран от #21

  • 20 Пешо

    35 16 Отговор
    Да наричаш измислените преференции в партийната листа мажоритарно гласуване е висша глупост. А че ИТН са продукт на ДПС ще се види по това, че няма да видим никакви мажоритарни избори...
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 стипендиат нои

    58 20 Отговор
    Уважаема г-жо Кристи,трябва да ви стане ясно,че НИЕ-избирателите,ИЗПОЛЗВАХМЕ партията ИТН,само за да свалим ГЕРБ от власт.При следващите избори МОЖЕ да използваме и други партии за тази цел.За 30 години и ние станахме прагматици като политиците.И никакви чувства,моля.Гледам само хладилника!

    Коментиран от #58, #60

  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Кольо

    24 19 Отговор
    Тази коя е???
    Напомня ми за Бразди.....

    Коментиран от #123

  • 25 шундурко

    17 14 Отговор
    шундурка накаква
  • 26 СЪД И ЗАТВОР

    37 20 Отговор
    Бойко Борисов договорил с президента на Турция Реджеп Ердоган да бъде насочен бежански поток към България. Целта е да се компрометира служебното правителство, назначено от президента Румен Радев. Борисов поискал тази „услуга“ като реванш за върнатите на Анкара турски граждани от правителството на Бойко Борисов преди време.

    Бившият български премиер искал на всяка цена да злепостави Радев и служебния вътрешен министър Бойко Рашков, които предприеха ограничаване купуването на гласове за изборите на 11 юли.

    Говори се, че Борисов е правил и други услуги на Ердоган, които са били в ущърб на българската държава и са уронвали името й по света. Затова Ердоган не могъл да му откаже на молбата, макар услугата да е в графа „мръсни поръчки“.

    Коментиран от #140

  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Тая герберска подлога

    22 20 Отговор
    Кой го интересува нейното мнение.
  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 ПРАВ СИ

    12 30 Отговор

    До коментар #4 от "илийката":

    ДЕКЕМВРИ ЩЕ ИМА ДВЕ РОЖДЕСТВЕНСКИ СЪБИТИЯ БОРИСОВ ЧЕТВЪРТИ ...И СИНА БОЖИЙ😇😇
  • 31 Иво

    17 14 Отговор
    Коя е Татяна Кристи?. Странно , вчера една дама на пътя до Ботевград , така се представи.
  • 32 Т Кристи ГЕРБ какво да каже??

    18 12 Отговор
    Т Кристи ГЕРБ какво друго да каже???

    Коментиран от #37

  • 33 Хрисима Петракиева Надупайска

    6 3 Отговор

    До коментар #29 от "Лъчо Мозъка":

    Точмо тъй ,дрогарю !
  • 34 Събуди

    9 5 Отговор
    възмущение във всички тролове и подлеци! Ти също, побърза да не останеш по назад!
  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 Петко

    30 15 Отговор
    Започна да им лъска лека полека че ИИН са същото ДС проектче като НДСВ и герб... Ама за чалга народ, чалга политици. Това е положението.
  • 37 Не е от герб

    19 8 Отговор

    До коментар #32 от "Т Кристи ГЕРБ какво да каже??":

    От ДБ е! За тях троли! Изниква въпроса, защо го правят дружно с герб!

    Коментиран от #136

  • 38 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    24 8 Отговор
    а герб сте до тук

    Коментиран от #47

  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 Справедлив

    31 8 Отговор
    Баце е мобилизирал всички БОКЛУЦИ да дезинформират,но това няма да му помогне-по-скоро ще го вкара на топло!ЗАТВОР ЗА ГАДОВЕТЕ!
  • 41 ЗНАНИЕТО е СИЛА

    19 2 Отговор

    До коментар #18 от "Не обиждай":

    Не наставлявам, а констатирам!
    Депутатите ся се заклели в Конституцията,
    без да са я прочели!
    Какви са тези консултации по партийни групи?
    В Конституцията ясно е записано, че депутатът трябва да гласува
    според собствените си разбирания и съвест, а не според договорките!
    Прочети пак чл 67 от конституцията на РБ!
    Нещо неясно?
  • 42 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    20 10 Отговор
    КРИСТИ е от ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ

    Коментиран от #74

  • 43 Юрист

    15 9 Отговор
    Няма никаква актуализация на пенсиите. Защо лъжете пенсионерите?. Чисто и просто вкарват Бойковата добавка за постоянно в пенсиите. Ето как го правят! 1.Тавана на пенсията в момента е 1440 + 50 лева добавката на Бойко =1490 лева. Такава пенсия получава всеки тавански пенсионер месечно. 2. Правителството предлага новият таван да стане равен на 1500 лева. Тоест вдигат тавана на пенсията само с 10 лева. Тези 10 лева се вземат от малките пенсии, които от 350 лева с Бойковата добавка (300+50),ще станат вече 340 лева.Тоест с 10 по малко. Просто като бобена супа. Аман от манипулатори.

    Коментиран от #46

  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 Линфорд Кристи

    10 3 Отговор
    има глисти , а Татяна е $$$$$ засмяна
  • 46 Каква

    15 5 Отговор

    До коментар #43 от "Юрист":

    добавка бълнуваш! Това си беше чисто подкупване, което го взимаха всеки месец от различни пера на бюджета! Това е супер грешно! Трябва да е заложено в бюджета, а не да се ощетяват всеки месец различни сектори и да трупаш проблеми по този начин на други места!

    Коментиран от #59, #77

  • 47 Село Мандърми с лук

    5 3 Отговор

    До коментар #38 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Пиша ти минуси да ти е кеф
  • 48 Дълбоко виждащ

    12 10 Отговор

    До коментар #2 от "Радев":

    Коя е тая лелка? за лудница е виждам

    Коментиран от #67

  • 49 Дарт Мол

    8 6 Отговор
    И аз го очаквам. Те са новото герп, а то вече не работи. Жалко за полит- ижинеринга. Имах по- високо мнение за тях. Остаряват и като, да не им пука! Тухла в стената, експеримент или който го може- отцелява. Ще става много "овълчено" като в Юс еЙ. Пушката ще е писалка или молив!
  • 50 Ха дано

    3 2 Отговор

    До коментар #4 от "илийката":

    Ама надали
  • 51 Бесен Язовец

    11 2 Отговор
    В ТОЯ БОК * ЛУК СОРОСОИДЕН САЙТ ЩО СЕ ТРИЕ МНЕНИЕТО НА НАРОДА???
  • 52 Даскала

    4 2 Отговор
    А БЕ БОК*УЦИ НЕ СТИГА, ЧЕ ПРЕПИСВАТЕ НИВИНИ ОТ ПРЕДИ 3 ДНИ АМИ И ТРИЯТ СМЕШОВЕ
  • 53 Мъка мъка

    13 3 Отговор
    Тая вестникарка "много знае"! При 60% НЕ гласували, какъв ще е броят избори, за да сбъднат нейните "мисли". Броят на не гласувалите у нас ще расте поради тоталната простотия и без книжност, с която ежедневно ни заливат т.н. експерти, политолози, вестникари, политици и пр. В Белгия им отне 510 дни.

    Коментиран от #84

  • 54 Бесен Язовец

    16 7 Отговор
    Имайте предвид, че тая е бесна текезесарка и на фейса и вонящ личи
  • 55 Бесен Язовец

    14 6 Отговор
    Tая е на 35 години, а е заприличала на Тутанкамон щото никой цял живот не и е показвал Uiiiii
  • 56 Пена Джонсън

    17 8 Отговор
    Тая хем грозна хем прозда!Найз,а?

    Коментиран от #66

  • 57 Бойко

    7 18 Отговор
    Мачкай Баце! ИТН ще ги изчегъртаме завинаги! Шоумена се опитва да се мери с теб ли?! Некадърник!

    Коментиран от #63, #68, #71

  • 58 преминаващ

    18 1 Отговор

    До коментар #22 от "стипендиат нои":

    Споделям написаното и само мога да добавя че ако се наложи отново да гласуваме-най-крадливата партия ще изчезне!
  • 59 Юрист

    3 5 Отговор

    До коментар #46 от "Каква":

    Иди и кажи това на пенсионерите да видиш какво ще се получи. Обучение си маратонки за всеки случай.

    Коментиран от #65

  • 60 Много точно казано!

    18 9 Отговор

    До коментар #22 от "стипендиат нои":

    Аз също гласувах за ИТН,не че много вярвам на Слави...!Но само и само тази омразна,крадлива и корумпирана Шайка-ГЕРБ,начело с простака-Борисов,да не е на власт...!!!
  • 61 12345678

    6 4 Отговор
    ТО БИВА ДА СИ ПОРЪЧКОВ И ПРОДАЖЕН ДРАСКАЧ,АМА ЧАК ТОЛКОВА ..... НЕ БИВА
  • 62 00000

    5 19 Отговор

    До коментар #9 от "Чичо":

    Само ГЕРБ!Смешни чалгари!

    Коментиран от #70

  • 63 Ко речи...,Ко...?!

    12 5 Отговор

    До коментар #57 от "Бойко":

    Баце щял да ,,мачка" ...?!И как и с какво моля,като вече много му е омекнал...,,престижа"...😉😆😀?!?!
  • 64 Юлия

    11 1 Отговор

    До коментар #4 от "илийката":

    Мечтите са безплатни!
  • 65 Ами спор няма за пенсионерите!

    3 5 Отговор

    До коментар #59 от "Юрист":

    Най онеправдани и вечно прецакани! Ама коментирахме на Борисов простотиите! А вместо да крадяха с дпс, имаха сумати и години да помисли за тях!
  • 66 Бесен Язовец

    9 2 Отговор

    До коментар #56 от "Пена Джонсън":

    Още носи глава крумид в джоба обаче Танчето се прекръстило на Кристи кат си мисли,че много вървежно западно. Да слага забрадката и да ходи да прегледа арпаджика за насекоми!
  • 67 Да бе...?!

    9 2 Отговор

    До коментар #48 от "Дълбоко виждащ":

    За първи път я виждам тая лелка...?!Не е нужно да си ,,дълбоко виждаш",за да видиш,че лелката просто не става...
  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 бързи са

    6 2 Отговор
    за 2-3 месеца се поооооосраха :)))
  • 70 Само...!

    10 3 Отговор

    До коментар #62 от "00000":

    Ще си останете с лозунгите,смешни ГЕП-аджии...!!!
  • 71 Какво да се мери бре!

    9 8 Отговор

    До коментар #57 от "Бойко":

    Достойнството на Слави, срещу 0тпадъка борисов! Та срещу Слави да тича тая 0трепка, пак не може да го стигне! Толкова е заорал тоя лъжец!

    Коментиран от #72

  • 72 амиии

    5 2 Отговор

    До коментар #71 от "Какво да се мери бре!":

    Прав си - чат на патката главата....
  • 73 На следващите

    10 9 Отговор
    избори, ако има такива, Манолова ще дръпне доста гласове на ИТН. Славчо нещо се дъни. Да забрави за трети шанс.

    Коментиран от #76, #148

  • 74 МАГАФИ

    7 14 Отговор

    До коментар #42 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    И дори Кристи да е от Държавна сигурност какво. Когато имаше Държавна сигурност имаше държава и имаше и Беляне на всички отрепки. Имаше работа и ред и законност.
  • 75 Васил

    13 5 Отговор
    Ще има дълго да си мечтаеш за отлив от ИТН
  • 76 Аха

    7 3 Отговор

    До коментар #73 от "На следващите":

    Така всите тролове и на миналите избори го отписваха и се надпреварваха да го закопават, а той взе, че първи стана! Сега пак същото! Да не изфръкне двойно? Че ако ще губи, кой ще си арчи залуди парите по вас! 😂

    Коментиран от #79

  • 77 Пенсионер

    5 9 Отговор

    До коментар #46 от "Каква":

    Като станеш един ден пенсионер и да не може да си купиш лекарствата ще видиш ти подкупване. Пишеш глупости. Откачалки като теб пълно във Форума.

    Коментиран от #78

  • 78 Фактите не са глупости!

    9 6 Отговор

    До коментар #77 от "Пенсионер":

    Това е реалността! Имаше три мандата, да реши поне частично проблема! Ясно е, че там проблема е огромен и решението ще е дългогодишно! Защо не си мръдна пръста? Трябваше да станат протести и да прави глупости с бюджета!

    Коментиран от #80

  • 79 Тра ла ла

    7 9 Отговор

    До коментар #76 от "Аха":

    На Народа явно му е домъчняла Виденовата зима и иска да си ги припомни. Новите властници ще му я припомнят. Никaк не са добре нещата нa фoнa нa прeдcтoящaтa мъчитeлнa cглoбкa нa някaкъв Прaвитeлcтвeн кaбинeт.... Повишение на пенсии и заплати няма да има! Чакат ни кризи, глад, мизерия и галопиращи цени. Това е. Впрочем цените на стоки и услуги вече тръгнаха...

    Коментиран от #100

  • 80 Пенсионер

    6 7 Отговор

    До коментар #78 от "Фактите не са глупости!":

    Бе той Виденов и БСП най добре решиха проблема сякаш на пенсиите.... Гледам пак се натискат за властчица. Кат нищо доларът меже да повтори разменен курс 3000лева.

    Коментиран от #81, #101

  • 81 баба вуна

    10 8 Отговор

    До коментар #80 от "Пенсионер":

    аз гласувах за има такъв народ .Слави Трифонов,това ми беше най голямата грешка в живота,не гласувайте по вече за КЛОУНИ

    Коментиран от #85, #102

  • 82 към

    8 7 Отговор

    До коментар #2 от "Радев":

    референдум за президентска република
  • 83 Емо

    3 5 Отговор
    Бойко Борисов договорил с президента на Турция Реджеп Ердоган да бъде насочен бежански поток към България. Целта е да се компрометира служебното правителство, назначено от президента Румен Радев. Борисов поискал тази услуга като реванш за върнатите на Анкара турски граждани от правителството на Бойко Борисов преди време.

    Коментиран от #86

  • 84 Пенчо Харисън

    6 2 Отговор

    До коментар #53 от "Мъка мъка":

    Споделям! Лелката не е добре с мисловния процес!
  • 85 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 86 село Мандрейково

    1 0 Отговор

    До коментар #83 от "Емо":

    пиша ти миноси да та е кев !
  • 87 Отврат

    4 3 Отговор
    А бе, гербопитеците не бяха така злостни и противни като вас, защитниците на този инженеринг Слави.Явно не сте и третия изхвърлен от ББ резерв, ами 7-8-ми.С мълчание първоначално се печели, но после следва лъсване на истината когато си отвориш устата.Това, че някои пък плашат, че щял да се върне Бойко, говори за , че наистина някои мислят избирателя, а не политическите им марионетки за дебили.
  • 88 Пенсионер с таван

    5 3 Отговор
    Какво стана сега с тавана на пенсиите? Докъде стигнаха работите? ИТН какво мисли по въпроса!!? Нещо много са се умълчали .
  • 89 Тома

    1 4 Отговор
    Слави е аватар на ДС т.е. БСП под прикритие. Но това не означава че КН печели. Тя също има началници.
  • 90 Пенсионер

    4 2 Отговор

    До коментар #85 от "Теко":

    Нищо не смърди. Каза ви го в очите ачик.
  • 91 Бой по тиквата...

    4 4 Отговор

    До коментар #3 от "русенец":

    Има разлика...!По-дълбоко дъно от ГЕРБ,едва ли някой някога ще достигне...!!!
  • 92 Пожарникар

    4 5 Отговор
    Мaчкaй Бaцe. Тeя нeкaдърници caмo прoтaкaт нeщaтa! Тaкa нямa дa cтигнeм дo никъдe. Дa избирaт Мaйчeтo oт "Изпрaзни ce мутрo вън" зa миниcтър прeдceдaтeл и дрaмaтa дa приключвa!Кaк ни прeeб@хa чуждoзeмcкитe бългaри!! Мa к'вo ли им пукa!
  • 93 що бе како

    6 0 Отговор
    и коя е тази кристи и кой го интересува какви словесни курешки ще нацвъка каката?
  • 94 Тони

    2 4 Отговор
    Сензационно! Изплуват лица от списъка на 38-те! Паника тресе шайката
    Сензационно! Изплуват лица от списъка на 38-те! Паника тресе шайката
    Публикуването на имената ще разкрие зловещата картина на мафиотизирането на предишната власт и необяснимото забогатяване на въпросните хора. Ще лъснат и зависимостите в т.нар. елит.



    Преди дни прокуратурата се опита да манипулира обществото като обяви, че преди повече от две години тогавашният главен прокурор Сотир Цацаров е изискал от ДАНС цялата налична информация за лица, заемащи висши публични длъжности, недекларирали банкови сметки в чужбина, недвижими имоти или друго имущество на значителна стойност, участие в търговски дружества в чужбина, включително в офшорни компании и извършени разходи и инвестиции в чужбина.
  • 95 баста

    4 3 Отговор
    Когато хората избухваха за някой с ограничено мислене, държане и капацитет, Бойко на секундата го сменяше.Много такива имаше и явно се групираха около Слави и ей ти го ИТН.Христо Иванов да ви показва немедлено червения картон и на ИЗБОРИ.Имаме си нормално и добро правителство и нямаме нужда от провалили се калинки, политици, приватизатори и мошеници.
  • 96 ми грозна е

    3 0 Отговор
    дано не прозвучи секситки, ама това същество е толкова грозно, че и евангелие да напише, няма да събере фенове
  • 97 баба вуна

    2 1 Отговор

    До коментар #85 от "Теко":

    а ти теко на кво смърдиш ,чак тук се усеща
  • 98 А бе...

    4 0 Отговор
    ...да си призная нещо...!Тая не ме кефи...- ни по външност...,ни по разсъждения...!!!
  • 99 Луна президент

    3 2 Отговор

    До коментар #2 от "Радев":

    Това е сестра ми аз не съм президент все още, но и тя има амбиции за власт, горката ми сестра.....
  • 100 Изправи се

    2 3 Отговор

    До коментар #79 от "Тра ла ла":

    Стига се държа за палците! Платената простотия, пречи единствено на теб!

    Коментиран от #103

  • 101 Като сменяш

    1 3 Отговор

    До коментар #80 от "Пенсионер":

    Никовете и драскаш една и съща платена глупост, дали променяш нещо? А? 😀
  • 102 За да гласуваш

    1 3 Отговор

    До коментар #81 от "баба вуна":

    за достойни хора, за да не си продаваш задницата, трябва да имаш нещо в между ушието! А ти дали си имал? 😀
  • 103 Тра ла ла

    6 2 Отговор

    До коментар #100 от "Изправи се":

    Ох дано да си прав, че като гледам как професорът Гечев се е затирил за власт лошо чак ми станва.Тоя е голям специалист по докарване на кризи... Вече го видяхме какво може по време на Виденовата зима.

    Коментиран от #104

  • 104 Аз съм прав!

    3 2 Отговор

    До коментар #103 от "Тра ла ла":

    Ана ти кога ще се изправиш? 😀
  • 105 хммм

    4 5 Отговор
    Румен Гечев отново е в Играта! Банки дръжте се, Гечев иде със съдействието на ИТН.

    Коментиран от #107

  • 106 Пенсионер с таван

    4 1 Отговор
    Пак да попитам? Какво правим с тавана на пенсиите? Докъде стигнаха нещата.
  • 107 Верно ли

    2 2 Отговор

    До коментар #105 от "хммм":

    А сига ва! Кой каза? Бонбон дади ли? 😀
  • 108 Сух

    3 1 Отговор

    До коментар #2 от "Радев":

    Ко разправяш, искаш Мустафато да ни управлява ли?.

    Коментиран от #128

  • 109 Гаврош

    3 1 Отговор
    Ти целия скован от злоба си,о шумен и разблуден град,и твойте електрични глобуси всуе тъй празнично блестят!Че всяка вечер теменужена ти виждаш бедните деца и обидата незаслужена по изнурените лица.Съдбата рано ги излъгала,живота сграбчил ги отвред и ето ги:стоят на ъгъла,с прихлупен до очи каскет.Какво им даваш от разкоша си ти - толкоз щедър към едни,а към бездомните Гаврошовци жесток от ранни младини?Пред твоите витрини блескави накуп застават често те и колко скръб в очите трескави, и колко мъка се чете! Но тръгват си те пак одрипани, с въздишки плахи на уста,а тез витрини са обсипани с безброй жадувани неща.Ти целия скован от злоба си,о шумен и разблуден град,и твойте електрични глобуси всуе тъй празнично блестят!
  • 110 Земя на туземци

    4 7 Отговор
    Лудите повтарят едно и също и очакват различен резултат. Набийте си го в главите че Бойко е единствения лидер в България в момента. Докато не намерите алтернативен лидер, е абсолютна загуба на време да крякате "оставка" и да правите "нови избори". Просто няма какво да се избере! А сега гласуващите били "изненадани" че Слави не става за политик или лидер. Това е пример как някои гласуват без никаква критична мисъл в главата, като туземци.

    Коментиран от #112, #115, #116

  • 111 Бойко

    3 7 Отговор
    Мачкай Баце!
    Накъдет' и да погледнеш, само крадци! Жалка работа!

    Коментиран от #118

  • 112 Гост

    5 3 Отговор

    До коментар #110 от "Земя на туземци":

    Абе кажи им го направо: - Празноглавци!. Сега като изгладнее Народът и Вера цъфне с палатките пред Парламента, ще видят къде зимуват раците.
  • 113 Павел Пенев

    2 3 Отговор
    Ако мисирките плащат изборите нека да ги провеждаме през 3 месеца.

    Коментиран от #114

  • 114 Гражданин

    6 2 Отговор

    До коментар #113 от "Павел Пенев":

    Мисирките нищо не плащат.Те гледат само как повечко пари да вземат и вечно се умилкват в коляното на победителят. Погледни само телевизиите кого само канят? Кьорав гербажия няма вече в студията.Не чи сами мили обаче не ги пускат вече в ефир.Гледаме Крум Зарков и Сие политически тарикати. Мая Манолова, адвоката и прочие недоразумения.Това е.

    Коментиран от #119

  • 115 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 116 За кой говориш

    4 4 Отговор

    До коментар #110 от "Земя на туземци":

    Предполагам за Бойко Рашков! Че имаше преди една друга 0трепка бойко пак, ама тя е скрита в един зайчарник, та ква оставка да дава? А Слави! Него няма кво да го мислите! Българите са достоен народ, те за достойни гласуват! Та за него не бери грижи! Пак ще го изберат! Няма я за подлеци да гласуват! 😃

    Коментиран от #133

  • 117 Матреалните

    3 4 Отговор
    Ами колкото и да е зловещо ща га дуаате народе , жалко за тоз народ
  • 118 Мачкам

    3 2 Отговор

    До коментар #111 от "Бойко":

    те тук в зайчарника съм се омачкал от всякъде! Затова си поизпускам нервите! Ама страх пусто! 😃
  • 119 Е кой да канят

    6 2 Отговор

    До коментар #114 от "Гражданин":

    Подлият продажник копейкин ли? Имаме си достатъчно 0тпадъци, че още един да каним!
  • 120 5942

    3 2 Отговор
    Това е края на ерата ДОГАН.
  • 121 Sion

    10 1 Отговор
    Стана ясно и за слепите, че ДБ искат парче от баницата..Не за себе си, щото те са никои, аза олигарха Прокопиев, който през 2009 , заедно с Цветелина Бориславова ни докараха ГЕРБ на власт.Като избирател на ИТН съм против това, някакви смешковци, да ни извиват ръцете..Избори и да видим до къде ще я докарат тия, дето управляваха с ГЕРБ и целуваха ръцете на Доган с исторически компромис.
  • 122 бай Даньо

    7 3 Отговор
    А госпожо умно-красивите обсъждате ли варианта в който ЕвроДеБилите си оставате със същите 12% , а ГЕРБ си връща част от дебилите (и отиват към 30%) тия същите дебили който гласуваха за Слави и сега са разочаровани. Пак ли ще сте готови с шпатулите да чегъртате и да обръщате гръб на първите на изборите!? Да уточня те дебилите в България са си едни и същи те докараха цара, Бойко , даже бай Тошо им се привиди голям държавник за това гласуваха за БСП на първите свободни избори ... То защо да предположим друг сценарии след като за антипод и алтернатива на ГЕРБ и спасител дебилите припознаха Слави, а той ги разочарова (тук спор няма) , защо да мислим за по сложен сценарии !? Защо си мислите че дебилите ще ви припознаят вас евроДеБилите за спасители някога като сте да го кажем така статуквена опозиция не от вчера!? Ай хаирлия да са нови избори и аз така казвам! И по малки шпатули за чегъртане че колкото по големи ги вадите по ще боли. А представяте ли си госпожо най големия кошмар идва пак Бойко или поне ГЕРБ в някакъв вид прави правителство и понеже е популист прави правосъдната реформа така както се пени Ристьо небръснатия алкохолик от вашите!? Мале!

    Коментиран от #126

  • 123 Руски трол

    3 1 Отговор

    До коментар #24 от "Кольо":

    А ти да не си тракториста ...?!
  • 124 Игор

    5 2 Отговор
    Ае теа зелени комсомоци от ДБ не видеха ли Христо-Маджото -Бойкикев-Пиноки0 как се поклони на Тошко?!? Май ДЕМОнократите не са оше наясно, че половината проектокабинет на Славуца го наредиха менторите им от Ъмерика за България?! Само че неска Тошко се изпусна нешо да се изкаже не мноо ласкаво за факсините в НС... и сега устатите, образованите и умнокрасивите ще го набележат за горене на клада...
  • 125 8875

    3 4 Отговор
    Доказано е че Доган, Борисов, Пеевски се крият зад антикомунистически клишета и етнически страхове. А са си за затвора.
  • 126 Х0Йчо

    5 4 Отговор

    До коментар #122 от "бай Даньо":

    Най-големияа кошмар за умно красивите са Националистите! Но те засега май са безопасна игла.... Представяте ли си гласовете за Дългия, за Божков и за Виденов ако бяха отишли към ВМРО ,Атака и Възраждане... и те да направят правителство, заедно с БСП... и те да изчегъртат ГЕРБ , ДПС и Гешев.. и да си наложат техните ценности... Не че тва ми е детската мечта.. ма просто искам да видя лицето на Хр.Иванов при подобен сценарий

    Коментиран от #127

  • 127 Ужас

    2 2 Отговор

    До коментар #126 от "Х0Йчо":

    Пази боже! Добре, че хората са умни и не гласуват за подли 0трепки!
  • 128 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 129 Azsam

    2 2 Отговор
    Трябва да ИМА независими адвокати журналисти АМА НЯМА!!!

    И трябва и да са интелигентни ама няма Кристииии.Стига сте давали мнения на малоумници.
  • 130 ХАН КРУМ

    1 4 Отговор
    БЪЛГАРИЯ СИ ИМА ПРАВИТЕЛСТВО В МОМЕНТА. И ВМЕСТО ИТН,ДА СЕ НАПЪВАТ ДА РАЖДАТ ГЛУПОСТ СЛЕД ГЛУПОСТ, ПРОСТО ДА ГО ПРЕДЛАГАТ,ДА СЕ ГЛАСУВА И ДА РАБОТИ.СЛЕД ТОВА ДА СЕ СЪСРЕДОТОЧАТ ВЪРХУ СЪДЕБНАТА СИСТЕМА И ГЕШЕВ,ДА ПРОМЕНЯТ ЗАКОНИТЕ И ДЪРЖАВАТА ДА ЗАЖИВЕЕ НОРМАЛНИЯ СИ ЖИВОТ.НОВИ 30 ГОДИНИ ПРЕХОД СТИГАТ.СТИГАТ И ГЛУПАЦИ,КРАДЦИ И БАНДИТИ. КАТО ГЛЕДАМ ПАРЛАМЕНТА ,МАЙ САМО ИТН НЕ ЗНАЯТ ЗА КАКВО СА ТАМ.ИМАТ ШАНС ДА ИЗЛЯЗАТ ОТ СИТУАЦИЯТА АКО ИСКАТ–СЛУЖЕБНИЯ КАБИНЕТ СТАВА РЕДОВЕН И ТЕ, С ДБ С ИЗПРАВИ СЕ И БСП ГИ ПОДКРЕПЯТ И МАЧА СВЪРШВА.ДРУГОТО Е ПОРЕДЕН ПРОВАЛ И САМОИЗЧЕГЪРТВАНЕ НА ИТН.ЗА ТЯХ ГРЕШЕН ХОД Е ЛИКВИДАЦИЯ С ВСИЧКИ ПОСЛЕДИЦИ.ХАМЕЛИОНИ НИКОЙ ВЕЧЕ НЕ ПОНАСЯ И НЕ ИСКА.

    Коментиран от #147

  • 131 Кинжал

    4 6 Отговор
    Герб се създаде от утайката на БКП, а ИТН от утайката на герб ! Другият пълнеж е един и същ материал!

    Коментиран от #135

  • 132 Лустрация

    2 1 Отговор
    Съд и затвоооор

    Коментиран от #134

  • 133 Мата Космата

    3 2 Отговор

    До коментар #116 от "За кой говориш":

    По това че не знаеш кой е "Бойко" лидерът, е ясно че си от групата на кратунковците които описах. Прочети ми пак поста и този път се опитай да разбереш какво казвам.

    Коментиран от #137

  • 134 Мозък 000

    5 2 Отговор

    До коментар #132 от "Лустрация":

    Заради такива като тебе НИКОГА няма да се оправите! Изисква се МИСЛЕНЕ и ПЛАН с години напред а не само да сваляш правителства без капка мисъл какво ще правиш след това! В момента сте точно в такова небрано лозе и продължавата с безумието.
  • 135 ИТН отврат

    8 3 Отговор

    До коментар #131 от "Кинжал":

    ИТН даже не е утайка на партия. Те са сбирщина от политически неграмотни и неспособни некадърници. В сравнение с истински политици са художествена самодейност и елементарни неграмотни сценарии.
  • 136 КОЙ

    1 2 Отговор

    До коментар #37 от "Не е от герб":

    Троли защото така са и казали от кораба майка,А и ще припечели някой долар.
  • 137 Ади нема

    0 2 Отговор

    До коментар #133 от "Мата Космата":

    нужда! Те такива слово блудства и един път им е много! Като узрееш, ако узрееш, тогава може и да ти отделя време! 😃
  • 138 Пенсионер

    2 4 Отговор
    Много се радвам,че Баце не е на власт.Нищо,че откакто другарите са на власт станах още по гладен.И вероятно това ще продължи,като гледам цените как растат а пенсията същата.Но пък Бацо не е на власт.Венсеремос.
  • 139 бъркаш са

    4 4 Отговор
    Само да отбележа, въпросната госпожа лъже че "Демократична България" били доказали че са последователни и с принципи. Нищо не са доказали. Това е сиганина Костич, скрит във храстите и пуснал напред аватарите си. Да не забравяме колко лесно се бяха гушнали с разбойника от Банкя. Нищо не са доказали.
  • 140 Съвест ли

    4 2 Отговор

    До коментар #26 от "СЪД И ЗАТВОР":

    Само болни комунистически мозъци виждат навсякъде конспирации!Като сте импотентни в управлението,космоса ви пречи!Обвинихте Борисов в човекоядство!Какво следва?Минахте и под дъното!
  • 141 Arbeit

    1 1 Отговор
    Алтернативата беше само 1 , но уви заблудените искат нов бардак със старите.... Бъдете здрави !
  • 142 Анонимен

    4 1 Отговор
    А госпожата Кристи, само да не си прави тънки сметки, че тези които са гласували за ИТН при следващи избори ще гласуват за ДБ?? Нека има в предвид, първо защо хората гласуваха за Слави, нима защото го харесват? И второ страшно много поддръжници на Мая, гласуваха за ИТН, само за да не се разпиляват гласове. А за ДБ -с тези непрекъснати оплювки по всеки, с това лансиране на джендъризма и с тези масови спонсорирани реклами, които отвсякъде ни ги поднасят, незнам кой би гласувал точно за тях.
  • 143 Анонимен

    2 2 Отговор
    Да остава служебното правителство да работи и референдум за президентска република! Натам вървят нещата сред като постоянно се оплювате и не искате да се съюзите и разберете.
  • 144 Стоян Хлебаров

    1 4 Отговор
    Съгласен съм за нови и нови избори-само че аз знам докога...а пък не съм журналист- ЩЕ ИМА ИЗБОРИ,ДОКАТО ЦЯЛАТА ТАЗИ СГАН СЕ РАЗПАДНЕ,И ХОРАТА ДАДАТ ПЪЛНО МНОЗИНСТВО НА ДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ...

    Коментиран от #146

  • 145 СТАЛИН

    2 2 Отговор

    До коментар #2 от "Радев":

    Ако Радев направи партия, то и тя ще бъде ZIG-ZAG като другите
  • 146 СТАЛИН

    3 1 Отговор

    До коментар #144 от "Стоян Хлебаров":

    Стояне, и ДБ са същите КЕЛЕМЕТА....
  • 147 СТАЛИН

    2 0 Отговор

    До коментар #130 от "ХАН КРУМ":

    Круме, със Сл. Правителство можем да направим Четвърти Райх на SS-овеца Р. Радев и ти за Хан.......
  • 148 СТАЛИН

    3 1 Отговор

    До коментар #73 от "На следващите":

    Ако паа има избори, Манолов ще ми хване за п тата...
  • 149 Гост

    2 1 Отговор
    Селяци, ще го търсите Батко

    Коментиран от #150

  • 150 направо

    1 1 Отговор

    До коментар #149 от "Гост":

    с букета.....
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове