30 Юли, 2021 13:54 8 034 61

Корнелия Нинова: Петър Илиев е бил консултант на БСП в парламента

  • корнелия нинова-
  • бсп-
  • петър илиев

Националният съвет на партията трябва да реши дали ще има подкрепа

Корнелия Нинова: Петър Илиев е бил консултант на БСП в парламента - 1
Снимка: БГНЕС

Удовлетворени сме от преговорите с ИТН. Ще вземем окончателно решение дали да подкрепим кабинета на ИТН, но след заседание на партията. Това заяви председателят на Корнелия Нинова по време на брифинг.

Петър Илиев е бил консултант на БСП по няколко конституционни жалби и това така, допълни Нинова по повод спряганото име на премиер от ИТН.

Корнелия Нинова потвърди, че са приключили преговорите по секторни политики с „Има такъв народ“ и има висока степен на съвпадение в приоритетите между двете политически сили.

На въпрос на БНР дали вече има яснота около параметрите на потенциално споразумение за следване на политики, за каквото левицата настоява, Нинова заяви:

Нинова потвърди, че са приключили преговорите по секторни политики с „Има такъв народ“ и има висока степен на съвпадение в приоритетите между двете политически сили.

„Петър Илиев е бил консултант на парламентарната група на БСП по няколко конституционни жалби, които сме пускали до Конституционния съд - това е така. Моля ви, на въпроси „ако“ да не отговарям сега“, посочи лидерът на социалистите.

На въпрос на БНР - дали вече има яснота около параметрите на потенциално споразумение за следване на политики, за каквото левицата настоява, Нинова отговори:

„Формата, по която да го направим, остава отворена. Ще продължим разговорите, но да, ние бихме искали да има споразумение, което да гарантира, че всичко това, което сме се договорили, ще се свърши“.

„Демократична България“ е помолила левицата да отложат преговорите помежду си за следващата седмица поради ангажираност, а групата на „Изправи се БГ! Ние идваме!“ все още не е отговорила на отправената покана.

Петър Илиев бе кандидат за правосъден министър в проектокабинета, предложен от лидера на ИТН Слави Трифонов на 12 юли, ден след изборите.

Той е юрист, магистър от СУ, преподавател по конституционно право. Специализирал е английско търговско право и право на ЕС в Бъкингамския университет във Великобритания. Говори 4 езика, на 43 години.


Бел.ред.
И двете партии, ИТН и ГЕРБ, обещаха на избирателите си мажоритарен вот и получиха общо 128 депутата. Сега ще изпълнят ли обещанието си? Линк към резултатите


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 18 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 БОЛШЕВИК

    52 7 Отговор
    Тоя масон ако го подкрепят за премиер, сигурно ще взриви ситуацията!

    Коментиран от #4, #13, #17

  • 2 pepi777

    36 37 Отговор
    Нека да не бързаме да оплюваме момчето- може да е читав!

    Коментиран от #54

  • 3 Знаем

    35 6 Отговор
    МА! Знаем, че ви е изневерил и отишъл масон при Цацаров, а в тази група е и Гешев. Като свински черва сте навързани. Ти, какво? Гордееш ли се!

    Коментиран от #44

  • 4 все в порядке

    37 6 Отговор

    До коментар #1 от "БОЛШЕВИК":

    Нормално е Слави рептила да предложи масон.

    Коментиран от #18

  • 5 Жоро

    36 4 Отговор
    Аз се кокебаех дали за ИТН или БСП да гласувам! Казах си ще избера нещо ново. А то било все тая. Верно, че Изборите са Преброяване на глупаците
  • 6 pepi777

    22 6 Отговор
    Сега за БСП е важно да си изпълнят ИТН обещаните точки!

    Коментиран от #8, #19

  • 7 адаша

    18 8 Отговор
    Корнелия Барбаронска...
  • 8 choko

    17 1 Отговор

    До коментар #6 от "pepi777":

    Ама те нищо не са подписали черно на бяло, май?!

    Коментиран от #47

  • 9 Той

    12 1 Отговор
    какъв ли не е бил ?

    Коментиран от #24

  • 10 Жан Виденов

    11 6 Отговор
    Аз бях най добрия премиер но ми направиха мръсно и излъгаха хората с Промяна като сега сигурно 90% съжаляват, че неса гласувализа мен
  • 11 ами

    10 6 Отговор
    тoвa прaвитeлcтвo e нecъcтoятeлнo, гeрб бcп дпc ли щe рaзcлeдвaт ceбe cи и зaдкулиcиeтo зaд тях? Тeзи кoитo в злобата си заедно бламираха парламента и oбикaляхa cтудиaтa нa прoдaжнитe тeлeвизии, които заедно ce върнаха в партийния дом пред очите на цялата държава, които почти успяха да наложат феодално-олигархичния строй, които превърнаха парламента в тото за далавери?

    Въпрoca e кoй cтoи зaд итн, oтнoвo зaдкулиcиeтo? Пoрeдния тeхeн прoeкт? Изглeждa чe вeчe ce изяcнявaт oтгoвoритe нa тeзи въпрocи.

    Коментиран от #26

  • 12 Тупан

    23 2 Отговор
    Демек имаме нова Тройна коалиция - Славун (НдсВ), БсП(к) и ДпС (дс) в сянка.....чалгаризацията на нацията все пак даде плодове - нова подмяна и дългогодишно буквален във всичко

    Коментиран от #27

  • 13 Тези се

    23 2 Отговор

    До коментар #1 от "БОЛШЕВИК":

    подиграват с хората. Това ли им е чистата личност! В канала, бе, гьотверени! Ако някой подкрепи тази партия с този министър - председател е съучастник в задкулисието, а нас нищо добро не ни чака.

    Коментиран от #39

  • 14 БУДЕН ГРАЖДАНИН

    20 0 Отговор
    ЩЕ СИ КАЖЕТЕ ВИЕ,ВСИЧКО ЩЕ СИ КАЖЕТЕ!!КОЙ ОТ БСП,КОЙ ОТ ДПС КОЙ ОТ ДС!!!ВСИЧКО ЩЕ СИ КАЖЕТЕ!:)))
  • 15 врели некипели

    9 0 Отговор
    Като е бил та какво , в конфликт на интереси ли сте ? Никога , ама никога някой който е консумирал и консумира власт , няма да бъде един от нас , това е гарантирано от ''системата '' , от ресурсите , които им дава тази система и които и те самите си присвояват , които си самоопределят. Дълбоко порочна е самата система на държавно управление за съжаление и то в 21 век , народа единствено лицемерно е наричан суверен , лъжовно управлението се осъществява в негов интерес , нищо подобно , хората са господин никой в тази схема.
  • 16 опг

    15 1 Отговор
    социалистите-комунисти биха си сътрудничили не само с масонството, но и с ислямизма
  • 17 БУДЕН ГРАЖДАНИН

    11 2 Отговор

    До коментар #1 от "БОЛШЕВИК":

    НЕ ВЗРИВИ,АМИ ПЛОЩАДА ЩЕ ЗАВРИ ЗА ЕДИН ЧАС!!!КАДЪР НА БСП,ДПС И ДС!!!

    Коментиран от #23, #34

  • 18 Това име

    13 0 Отговор

    До коментар #4 от "все в порядке":

    се появи в публичното пространство още на другия ден след като този маркуч се отказа от Николай Василев.
  • 19 Нали

    17 0 Отговор

    До коментар #6 от "pepi777":

    ИТН посочи три партии на статуквото, с които нямаше изобщо да преговарят. Хаааааа, а то какво излезе!
  • 20 ИТН излъгаха народа

    21 4 Отговор
    Каква Долна лъжа. ИТН начело със Слави Трифонов излъгаха жестоко и се подиграха на всички техни избиратели. Нямаше да търсят никаква подкрепа и да се коалират с БСП, а всъщност те се разбраха задкулистно с БСП и издигат БСП кадър за премиер. ( Илиев е правен Консултант на БСП от повече от 10 години и зет на дясната ръка на Корнелия Нинова)
    Какъв позор. Това което излезе че ИТН начело със Слави Трифонов и Тошко Йорданов са създадени от БСП и ДПС , за да върнат комунистите на власт. Истината излезе на яве. Затова направиха и безпрецедентна пресконференция с Николай Василев на която всъщност се оправдаваха защо не могат да имат демократично дясно правителство и една седмица по-късно издигат БСП кадър от масонската секта в която членуват много от маститите БСП кадри, ДС агенти и олигарси. ИТН взеха ляв завой защото така задкулистното играчи и олигарси от БСП и ДПС са им наредили. ИТН излязоха най-големите лъжци и измамници на политическата сцена.
    С една дума ИТН са създадени и продължение на БСП. Не е чудно че само за 3 дни имат съгласие по всички теми за управление с комунистите. Всичко е задкулистно наредено ИТН да върнат на власт комунистите, мутрите и олигарсите. ДПС ще се отметнат като казаха че няма да подкрепвят правителство със служебни министри и ще ги подкрепят. Това е новата тройна коалиция и новият Орешарски.
    Мутрата Слави Трифонов приятел на ВИС, СИК, Мултигруп и други криминални герои осребри като за последно нищожният си рейтинг и продаде Б

    Коментиран от #46

  • 21 помисли

    8 5 Отговор
    За сетен път повтарям, че всички сте толкова омагьосани от мантрата ДПС и Пеевски, че не проумявате, че на сцената излиза другия олигарх Прокопиев, огледален образ на досегашното зло. Не бяхме цяло лято на площада, за да заменим единия с другия. ИТН му поставиха бариера и той откачи, затова се "взриви" и държавата, защото който контролира медиите, той контролира и дневния ред. Не бъдете овце, а вижте какво се случва пред очите ви.

    Коментиран от #40

  • 22 смерш

    7 0 Отговор
    Въпросът е в следващото служебно правителство на Президента Радев дали ще присъствуват "оплютите"от странната групичка нарекла се итн министри на сегашното!
    А иначе вече е абсурдно да се очаква правителство с мандата на итн!
    Вероятноста пишман генералово правителство начело с Митев съществува,но не е много възможна да се осъществи,а правителство на БСП с евентуален трети мандат окончателно ще закопае тази партия в екзотичното пространство на по близкото и по далечно минало!

    Коментиран от #48

  • 23 БОЛШЕВИК

    3 4 Отговор

    До коментар #17 от "БУДЕН ГРАЖДАНИН":

    е и на ГЕРБ си пропуснал!
  • 24 Любимец

    10 0 Отговор

    До коментар #9 от "Той":

    и на Огнян Герджиков е бил, ха! Пустата му любов към този цар!
  • 25 виж ти

    7 1 Отговор
    Учудваме се, че не сте оценили управленския му потенциал още тогава. ;))
  • 26 Ето че

    4 0 Отговор

    До коментар #11 от "ами":

    сам си отговори на въпроса!
  • 27 Къде оставяш

    3 2 Отговор

    До коментар #12 от "Тупан":

    ГЕРБ! "Казах му аз на Слави...."
  • 28 www

    8 1 Отговор
    Може ли да знаем кои са 4-те езика, които говори?
  • 29 консултация

    10 0 Отговор
    какво ви е консултирал, как се правят далавери, как да прекарвате хората, как да си защитавате усвоеното? И за тези консултации, какви пари е получавал?

    Коментиран от #42

  • 30 Последния Софиянец

    12 0 Отговор
    Не искаме премиер от БСП ! Промяна, а не Подмяна!

    Коментиран от #50

  • 31 опг

    5 4 Отговор
    взривихте държавата, новото статукво ИТН-ГЕРБ БСП ДПС, време е за нови още по-големи протести, МУТРИ ВЪН
  • 32 www

    12 1 Отговор
    Корни, ако подкрепиш правителство на ИТН, повече няма да гласувам за теб!
  • 33 така така

    15 0 Отговор
    Храненик на БСП... Това вече ни стана ясно. Ти ли ще го командориш, Нинова??

    Коментиран от #49, #51

  • 34 Този

    10 1 Отговор

    До коментар #17 от "БУДЕН ГРАЖДАНИН":

    "чистичък" човек, едва на 43 години, кога успя да ошета толкова партии! Не си е губило времето "момчето"! Как успяха да го проверят, че е като момина сълза! С една дума КОЙ го предложи! Веднага отговарям. Николай Василев - несъстоялият се премиер, а този беше предложен за министър в "онова" правителство! Освен партиите на статуквото, тези юнаци реанимират и НДСВ. Утре ще предложат Неговото Величество за президент. Абе, разкарайте се, бе!
  • 35 Закриваи

    10 0 Отговор
    Корнелия работи да закрие БСП сто процента. Всички от ИТН казаха ясно и категорично ние няма да се подпишем никъде само даваме дума които иска да вярва. Е аз питам какво ще подкрепите празни приказки водени тайно които никои не може да види щото разговорите са на закрити врати? дА НЕ БИ ДА СТЕ СИ РАЗДЕЛЯЛИ НЕЩО ТОГАВА?
    Хаиде да видим ще закрие ли Нинова БСП като подкрепи нещо без да има черно на бяло подписана програма?
  • 36 АМОН

    11 1 Отговор
    ТАКА , ТАКА КОРНИ,

    КАТО СИ КАЗАЛА "А" ЗА ПЕТЪР ИЛИЕВ ЩЕ СЕ НАЛОЖИ ДА ИЗБРОИШ И ЦЯЛАТА АЗБУКА ЗА ТОЗИ ЧОВЕК ЗАЩИТАВАЛ ПРЕД КОНСТИТУЦИОННИЯ СЪД ИНТЕРЕСИТЕ НА МУТРА ОТ СИК И ГЕРБ, КОЯТО БЕ ИЗДИГНАТА ЗА НАРОДЕН ПРЕДСТАВИТЕЛ ОТ БСП.

    ИДВА РЕЧ ЗА ИВАН ИВАНОВ КОЙТО БЕ ИЗБРАН ЗА НАРОДЕН ПРЕДСТАВИТЕЛ ОТ БСП И ИДИГНАТ ЗА ЗАМ. МИНИСТЪР НА ВЪТРЕШНИТЕ РАБОТИ В ПРАВИТЕЛСТВОТО НА ОРЕШАРСКИ .

    МУТРАТА ИВАН ИВАНОВ КОЯТО Е КОМПИЛАЦИЯ ОТ ГЕРБ НА БОРИСОВ , НАРОДЕН ПРЕДСТАВИТЕЛ ОТ БСП ПРОСЪЩЕСТВУВА КАТО ЗАМ МИНИСТЪР НА ВЪТРЕШНИТЕ РАБОТИ ЦЕЛИ ДВА ЧАСА, БЕЗ САМИЯТ ТОЙ ДА ЗНАЕ ЗА НАЗНАЧАВАНЕТО СИ.

    ТОЗИ ГАФ НА БИБЛИОТЕКАРИТЕ БЕ ЗАМАЗАН ОТ АДВОКАТСТВАЩИЯТ ПРЕД КОНСТИТУЦИОННИЯ СЪД АДВОКАТ ПЕТЪР ИЛИЕВ.

    ТОВА , ЧЕ ИЛИЕВ Е ЧОВЕК НА ДКУЛИСИЕТО НЯМА НИКАКВО СЪМНЕНИЕ.
    СКАНДАЛА С ДЕПУТАТА ИВАН ИВАНОВ представител и на ГЕРБ и на БСП РАЗКРИ , ЧЕ В ПАРТИИТЕ НА ПРЕХОДА НЯМА РАЗДЕЛИТЕЛНА ЛИНИЯ.

    ТЕ СЕ ПОДИГРАВАТ СЪС НАС.

    ЧАЛГАДЖИИТЕ БЯХА ЕДИН НЕУСПЕШЕН ПРОЕКТ НА ДРУГАРИТЕ ОТ СЛУЖБИТЕ УПРАВЛЯВАЛИ НИ ПОВЕЧЕ ОТ ТРИДЕСЕТ ГОДИНИ.
  • 37 бсп НИКОГА

    12 1 Отговор
    НАМИРИСВА НА ПРОТЕСТИ!

    Коментиран от #41

  • 38 Та да

    9 0 Отговор
    продължим с още "нови" лица - Ради Найденов, предложен за външен министър - тотално комунистическо чедо, произхождащо от казионното БЗНС. През 1993 г. завършва курс за млади дипломати към Европейския колеж за изследвания в областта на международната политика и политика за сигурност – център „Джордж Маршал“. Специализира в Германия, Франция и САЩ.
    Сега се дръжте да не паднете - От 2001 до 2002 г. е заместник-министър на отбраната. След това става началник на кабинета на министър-председателя Симеон Сакскобургготски! На това какво му се вика!
  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 Ти само

    4 1 Отговор

    До коментар #21 от "помисли":

    гледай какъв ще е съставът на правителството. После ще говорим за Прокопиев. Ако въобще остане време!
  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 И цялата

    5 0 Отговор

    До коментар #29 от "консултация":

    тази "нищожна" услуга срещу 50 бона на година. Защо така всички продължават да ни вземат за прост човешки мат,риЯл!
  • 43 иво

    3 0 Отговор
    СТИГА ГИ 4ЕТКА ПОД КОРЕМА ДЕ ! СТИГА ! ТАЯ , ааа..., ТАКОВА , ааа..., МЪЖ НЕМА ЛИ !!!
  • 44 АМОН

    8 1 Отговор

    До коментар #3 от "Знаем":

    СЕРИОЗНО ЛИ ПОДКРЕПЯШ МАСОН И ЧОВЕК НА ЦАЦАРОВ И ГЕРГОВ ОТ ЛОЖАТА "СЛЪНЦЕ ОРИЕНТ" БЕ ДРУГАРКО ПРИВАТИЗАТОРКЕ!!

    АМИ ТО И ТИ СИ ЕДНА КИТКА ПАНАГЮРСКА МИРИШЕШТА С ВРЪЗКИТЕ СИ С ПЕЕВСКИ В БУЛГАРТАБАК.

    ЗАРАДИ КОНТРАБАНДАТА В БУЛГАРТАБАК И РАЗКРИТИЯТА В ТУРЦИЯ ТИ И ДЕБЕЛОТО БЯХТЕ ОТСТРАНЕНИ ОТ ПРАВИТЕЛСТВОТО НА СТАНИШЕВ.

    РАЗКАЖИ КОЙ СЕГА Е СОБСТВЕНИК И КОЙ УПРАВЛЯВА "ТЕХНОИМПИКС 98" !!!!

    КАЖИ КОЙ Е НОВИЯТ СОБСТВЕНИК НА ФИРМАТА ТИ УГЪРЧИНСИ И КАК Е СВЪРЗАН С ГРУПИРОВКАТА ТИМ НА МАРК РИЧ И ТРИМАТА ВАРНЕНСКИ ПАЛЯЧОВЦИТЕ ПОКАЗВАНИ НИ КАТО СОБСТВЕНИЦИ НА ГРУПИРОВКАТА.

    БОЖЕ МОЙ,
    Кога ща се отървем и станем нормална държава?!!
    Кога ще бъде сложен краят на това продължило 31 години задкулисие на бивши структури на ДС наслагали агентите си по всички нива на държавата.

    КОГА ЩЕ ИЗЧЕЗНАТ ОТ ЛИЦЕТО НА ПОЛИТИКАТА АГЕНТИТЕ : Гоце , Сава, Павел , Буда , Иван Крупие Румянцев .......???
    Ще доживеем ли да визим държавата ин свободна без ГЕШЕВЦИ , ЦАЦАРОВЦИ ?!

    НА КОГО ЩЕ СЛУЖИ ТОВА ПАЛЕ КОЕТО СМЯТАТЕ ДА НАЗНАЧИТЕ ЗА ПРЕМИЕР - на Ццаров и ложата му СЛЪНЦЕ ОРИЕНТ или на държавата БЪЛГАРИЯ?!!

    Коментиран от #53

  • 45 Вземи си

    1 0 Отговор

    До коментар #39 от "Хаджи Стою":

    ги у вас! Цялото правителство, което ще предложи. Явно обичаш суджуци от свински черва.
  • 46 Това

    2 1 Отговор

    До коментар #20 от "ИТН излъгаха народа":

    беше за мат,риЯла, докато минат изборите.
  • 47 Кака Мара

    3 0 Отговор

    До коментар #8 от "choko":

    Барбадоска е новата и фамилия., а Пешо Сикаджийски ще направи офшорка на партията. А да ви е честито!
  • 48 Това го

    2 0 Отговор

    До коментар #22 от "смерш":

    каза и Кирил Добрев вчера при Ризова. Е сега вече ѝ взеха главата.
  • 49 АМОН

    5 1 Отговор

    До коментар #33 от "така така":

    МОЛЯ ТЕ,
    Питай нея кой командва.
    Виж кой е вбил в управата на ТЕХНОИМПЕКС 98.
    Говорат ли ти нещо имената:

    БОГДАН ВАСИЛЕВ УГЪРЧИНСКИ

    МИХАИЛ СТЕЛИЯНОВ МИХАЙЛОВ

    "ХОЛДИНГ НОВ ВЕК" АД, ЕИК/ПИК 121643011


    АКО НЕ ЗДАЕШ ХОЛДИНГ НОВ ВЕК Е НА ДРУГАРИТЕ ОТ ТИМ , а техният генезис е ХИМИМПОРТ и другаря МАРК РИЧ.

    ТА ДРУГАРКАТА ТИМАДЖИЙКА СИ Е ИСТИНСКА МУТРЕСА , НЕ ПО РАЗЛИЧНА ОТ БАТ БОЙКО И ОТ ДРУГАТА СГАН ПРЕВЗЕЛА ДЪРЖАВАТА.
  • 50 Ама ние

    4 0 Отговор

    До коментар #30 от "Последния Софиянец":

    и масон не искаме!
  • 51 Аааа не

    1 1 Отговор

    До коментар #33 от "така така":

    само Нинова! Цялото задкулисие на дълбоката държава!
  • 52 Хлъц

    3 0 Отговор
    Барбадос е една от най сигурните,и същевременно неизвестна за широката публика,офшорна дестинация.Чист английски протекторат във всеки смисъл.И като финансово скрито пристанище,и като форма на управление.Всеки ,който ползва услугите,веднага след това е в кадифените лапи на англосаксите.Тайна,тайна,но когато Шефовете от Острова ти скръцнат със зъби,ще им поднесете всичко- до цент.
  • 53 Кандидат Милионер

    5 0 Отговор

    До коментар #44 от "АМОН":

    Капитализъм се прави от Капиталисти.95 % от БВП се реализира от Частни Фирми....КОЙ от Комунист се превърна в Капиталист е друга тема,но бай Пешо - стругаря,фрезиста,шофьора,шлосеромонтьора не са достатъчно Компетентни ....Приватизацията я реализираха Директорите на Държавни фирми подпомогнати от Главния счетоводител и юристконсулта....Приемете го и го Преглътнете....Всички са омазани в ла@ната до шията.....Номенклатурата на БКП/БСП ,ДС и КГБ е Навсякъде по етажите на Властта - пребоядисва се,де оцветява се,развява всички Байраци,за да е на ВЛАСТ!!!Всеки да се оправя САМ как може или Досвидание!!!

    Коментиран от #58

  • 54 Уйке

    2 2 Отговор

    До коментар #2 от "pepi777":

    Е няма как!,, какво да се прави, като сме си Българи"е казал големия Български революционер Г. Делчев! Няма как да не бъде оплют, дамгосан и оцапан всеки, и то още в НС! Има само един,, праведник" от Банкя, но него го искат само най-големите лизачи!
  • 55 0506

    2 3 Отговор
    Оставете служебното правителство , доказа че е най работещото за 30 годишният преход. Хората му имат и доверие.Не искарвайте пак хората на улицата.
  • 56 Жоро

    2 1 Отговор
    Важното е да видим кои ще гласува за него в парламента поске всичко ще стане ясно и няма да може да кажат ама не е това което изглежда що си е баш това.
  • 57 АМОН

    3 0 Отговор
    От ТР откривам името на ПЕТЪР РАДОСЛАВОВ ИЛИЕВ сред съвета на директорите на "КРАУН МЕДИА" ЕАД, която ако си спомняте бе собственик на ТВ 7 !!!!!

    Предприятието е част от кипърското дружество „КРАУН МЕДИА ЛИМИТЕД“.

    По информация от сайта на СЕМ изпълнителният директор на „КРАУН МЕДИА“ ЕАД е Десислава Тошева Тошева. От това име нататък следите се губят.

    Е, СЕГА СЕ ПОЯВЯВАТ В ЛИЦЕТО НА БИВШИЯТ ЧЛЕН НА СЪВЕТА НА ДИРКТОРИТЕ НА „КРАУН МЕДИА“ ЕАД.

    Дългът, който медията имаше към КТБ и заради който беше подложена на полицейски натиск, е в размер на 5 млн. лв.

    От кого е получил инструкции частният съдебен изпълнител Ненчо Митев и адвокат Кристина Димитрова, ТВ7 да бъде спряна от ефир, е потърсен отговор, но такъв не е получен.

    ТВ7 бе използвана за политически цели. От нея започна животът на политическия проект "България без цензура" на Николай Бареков, който дълго време заемаше ръководни постове в телевизията, а фирмата му "Ноу фрейм медия" получаваше външни продукции. Бареков произведе и т.нар. скандал с бюлетините от Костинброд. ТВ7 е медията, чиято собственост е банкера Цветан Василев.
  • 58 АМОН

    0 0 Отговор

    До коментар #53 от "Кандидат Милионер":

    Предлагаш опцията "ВСЕКИ ЗА СЕБЕ СИ , ГОСПОД ЗА ВСИЧКИ"

    ЛОШО Е КОГАТО ЖИВЕЕМ В СВЯТ ПРЕВЪРНАТ ОТ НЯКАКВИ ДЕГЕНЕРАТИ В ДЖУНГЛА , В КОЯТО НИ МАЧКАТ И УБИВАТ ВЯРАТА НИ В БОГА ВСЕКИ ДЕН , ЕЖЕЧАСНО , ЕЖЕМИНУТНО.

    ГАДНО Е ДА ПРЕГЛЪТНЕШ , КАК ЕДНА ОПГ ТЕ ФКАРВА В НЯКАКЪВ ЦИРК , В КОЙТО НЯКАКВИ ДЕГЕНЕРАТИ КАТО ТОШКО , ГОШКО , СЛАВЧО И ВСЯКАКВА ЧАЛГАРСКА ИЗМЕТ СЕ Е ПРЕВЪРНАЛА В ПОСЛЕДНАТА СЛАМКА ЗА КОЯТО СЕ ХВАЩА УБИТИТЕ И СМАЗАНИ ХОРА ЧИИТО ДУШИ СА ПЪЛНИ С БОЛКА И ОМРАЗА КЪМ ТЕЗИ КОИТО ГИ ПРЕДАДОХА ЗА ЖЪЛТИ СТОТИНКИ.

    ПРЕДАДОХА ГИ ТАКА КАКТО ЮДА ПРЕДАДЕ ХРИСТОС.

    ЮДА имаше някакво чувство на вина и се закачи на дървото , а при тези дегенерати и това го няма.

    НЕКА СЪДБАТА ИМ ДОНЕСЕ ТОВА КОЕТО ЗАСЛУЖАВАТ.
    НЕКА НЕМЕЗИДА ВЪЗДАДЕ НА ВСЕКИМУ ДЪЛЖИМОТО.
  • 59 КРОКОДИЛА

    0 0 Отговор
    ДОЛЕ БЕСЕПЕ - ПРЕДАТЕЛИ - УУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУ
  • 60 КРОКОДИЛА

    0 0 Отговор
    ДРЪТА КУРКА УУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУ
  • 61 Павел пенев

    0 0 Отговор
    Искам да попитам, Илиев зет ли е на Червеняков,може ли от БСП да покажете едно негово конкултантско становище и дали този почетен Консул обслужва офшорната сметка на Славчо суверенна.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове