Last news in Fakti

31 Юли, 2021 20:56 12 578 158

Хаджигенов: Слави е Бог и Тошко е неговият пророк!

  • адвокат-
  • николай хаджигенов-
  • итн кабинет-
  • слави трифонов правителство

Искаме за премиер Бойко Рашков, той е достатъчно луд, за да направи нещата, които трябва

Хаджигенов: Слави е Бог и Тошко е неговият пророк! - 1
Снимка: Архив

Другата част на коалицията решиха, че трябва да има БГ за благозвучност и стана по дълго. Изправи се БГ не стига, ние сме от другата част, на хората от площадите.

Това заяви адвокат Николай Хаджигенов пред Нова ТВ, коментирайки решението на коалицията, в която влиза, да промени името си.

"Не не познавам, не съм го виждал в парламента. До вчера не знаех кой е. Трябваше да видя в интернет", каза пък Хаджигенов, коментирайки кандидат-премиера на "Има такъв народ" Пламен Николов.

Говорейки относно консултациите с партията на Слави и дали в хода им е било споменавано друго име за кандидат-премиер, въпреки отричането от страна на ИТН, което в последствие е било оттеглено - Пламен Илиев - в резултат на натиск от страна на ИБГНИ, Хаджигенов разкри:

"Да уточним, Слави е Бог и Тошко е неговият пророк? Не е възможно всичко, което кажат те, да е скрижалите на Мойсей, да е изсечено върху камък. Няма да правим коалиция. Слави има тежката задача да направи правителство. Не се справя добре. Нашите усилия очевидно не са достатъчни. Те също полагат усилия, но са далеч от нещата все още".

"Демократична България поставиха условие да подпишат някакво споразумение. Това не означава коалиция. Никой не иска коалиция. Аз до вчера нямам за себе си лична концепция, дали ни трябва това нещо или не. Трябва ни политически акт от страна на ИТН.

Причината поради която искаме политически акт, е че трябва да има ясно разграничение кои сме ние, кои сме другите. След вчера актът трябва да има вида на някакво споразумение. Правната стойност е никаква, но политическата е огромна.

Всичките неща, за които сме се разбрали на 95%, трябва да ги обектвираме по някакъв вид", продължи Хаджигенов.

По думите му, правителство ще се състави доста трудно заради поведението на ИТН. "Рядък песимист съм, че ще има правителство, но това не ме спира да работя. Ще направим всичко възможно това да се случи, защото трябвам, въпреки усилията на ИТН.

Трудно, на моменти почти невъзможно ще работим с ИТН. Има някаква форма на егоизъм в политиката на "Има такъв народ", но има и някакъв странен фокуснически номер, има един цилиндър, който е розов и от него не знаем какво ще се извади - заек или нещо друго

Не съм причината Петър Илиев да не е кандидатиран за премиер. Гледайки как медиите ги кълвете, най-вероятно няма да остане- казах на журналистите на път към стаята за преговори", разкри още Хаджигенов.

По думите му в хода на консултациите между двете формации се е говорило само за профил на човек като Петър Илиев.

"Не е възможно да се работи по друг начин, освен с плаващи мнозинства. В противен случай остават онези, които не искат. Срамежливо трябва да се приеме подкрепата на БСП само в замяна на добро управление. Нищо чудно и БСП да са се разбрали с тях, техните политики са сходни с нашите", каза още Хаджигенов.

Хаджигенов увери също, че не е обиден от начина, по който е научил кой е реалният кандидат на ИТН за премиер.

"Ако бях обикновен адвокат, щеше да хвърчи перушина от ИТН до Перник и обратно, но аз сега не съм тук за да се обиждам. Отчетено е, подходът е меко казано неподходящ. Ако мандатът дойде при нас, аз бих приложил коренно различен подход. Бих поканил всички формации на промяната - по единично и заедно, бих говорил с БСП за подкрепа.

Бих говорил и с ДПС по чисто принципни съображения. От тях не бих искал нищо, но трябва да се говори с тях. Ние знаем какво да ДПС. ДПС са умния противник за разлика от ГЕРБ. Ние се справихме със силния противник. Сега няма как да зачеркнем ДПС от картата. Демокрацията не работи така. Те имат избиратели, няколкостотин хиляди. Те са български граждани", поясни лидерът на ИБГНИ.

Той обаче категорично отрече, че е склонен да направи компромис с ДПС. С тях ще обсъдим как да изглежда правосъдието. Гешев е на ДПС. Дали са готови те да си откъснат опашката", уточни той.

Помолен да коментира решението на потенциалния партньор БСП да гласува във Висшия съдебен съвет по отстраняването на главния прокурор в синхрон с ДПС, Хаджигенов каза: "Математиката обаче не излиза".

Хаджигенов бе категоричен, че на ИТН трябва да се даде възможност да се опитат. "Дали кандидат премиерът ще се справи, нямам представа. Само знаем, че се е явил на кастинг. Аз не бих подбрал такъв човек.

Давам пример. Трябва ни човек, който има повече гражданско самосъзнание и граждански тестостерон. Наскоро дадох пример с Бойко Рашков. Той трябва да прави неща, които на никой друг не му стиска. Ако ние правим правителство, нашият премиер ще отговаря на този профил.

Според мен на сегашния кандидат премиер не му достига малко острота. Той може да има, предстои да видим. Трябва да направим всичко възможно да помогнем на Господ Бог - Слави Трифонов", поясни Хаджигенов.

Според него би било желателно ИТН да си представи министрите преди да влезем за гласуване. "Ако не стане, значи ще вадим още нещо от цилиндъра. ИТН реагират правилно, като настъпват мотиката и като ги заболи започват да мислят. Смятам, че ще постъпят правилно", заключи лидерът на ИБГНИ.


Бел.ред.
И двете партии, ИТН и ГЕРБ, обещаха на избирателите си мажоритарен вот и получиха общо 128 депутата. Сега ще изпълнят ли обещанието си? Линк към резултатите


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 118 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 фен на Копейкин

    15 84 Отговор
    копейкин ще е премиер

    Коментиран от #85, #130, #135

  • 2 ЧАЛГА ПРЕМИЕРИ

    121 18 Отговор
    СЛЕД ШАХМАТИСТКАТА -СЕГА Е НОМИНИРАН ТАБЛАДЖИЯ. ТОА НОВИАЯ БИЛ МНОГО ДОБЪР НА ТАБЛА!

    Коментиран от #68, #119

  • 3 Просветен илюминат

    100 13 Отговор
    Събраха се едни специалисти и цирка стана пълен.
    Ще се оправим,ама не се знае кога.
    Засега остава желанието.
  • 4 Я го виж ти

    57 136 Отговор
    Наглото Адвокатче пак се изказа. Предателя! После гласувайте за него....като Тома Биков е.

    Коментиран от #54, #111

  • 5 Е-л съм Ги!

    129 5 Отговор
    Искам да няма мутанти и мафия в българия, не ми пука за славита, тошковци, брйковци, прасета, шапки.. България не е бакалия! МУТРИ - ПОЛИТИЦИ - МАФИОТИ ВЪН!

    Коментиран от #63

  • 6 777

    89 4 Отговор
    Явно няма да има сватба на ИТН с ДБ. Децата им биха се родили с увреждания

    Коментиран от #15

  • 7 ПУТИН

    88 15 Отговор
    ЧЕТВЪРТИЯ ЯСНО - НЕ СТАВА, ПОНЕДЕЛНИК ДА ОБЯВЯВАТ ПЕТИЯ ЧАЛГА ПРЕМИЕР! СОФКА И АЗИС СЪЩО ЗНАЯТ ЕЗИЦИ.

    Коментиран от #28

  • 8 русенец

    80 10 Отговор
    На мен ми писна от все по-евтини циркове. Защо София не се отдели в отделна държава, че поне да даде шанс на колониите си?
  • 9 Ами АмджикГеов

    43 16 Отговор
    за туй рипахте на Опелов мост

    Коментиран от #11

  • 10 Последния Софиянец

    24 72 Отговор
    Хаджигенов пък е предател.Да не си отварям устата кой ни предаде на 2 ри септември.

    Коментиран от #75

  • 11 Последния Софиянец

    20 56 Отговор

    До коментар #9 от "Ами АмджикГеов":

    Хаджигенов никога не ходеше на Орлов мост.С нас от Орлов град не се разбираше.

    Коментиран от #16, #30, #79

  • 12 адвокате

    66 8 Отговор
    а Господ(Славчо) и Пророк(Тошко), дали ще разберат, това което говориш, ако го прочетат, разбира се?

    Коментиран от #91

  • 13 ИМПИЙЧМЪНТ

    46 61 Отговор
    ВСИЧКО ПОСКЪПНА С ТИЯ НЕКАДЪРНИЦИ,А ДЪРЖАВАТА Е В ПЪЛЕН ХАОС, ТАКОВА БЕЗХАБЕРНО УПРАВЛЕНИЕ НЕ СМЕ ИМАЛИ !!!

    Коментиран от #93

  • 14 Ender

    43 44 Отговор
    Много ги е яд, че няма да са министри и да си делят баницата!
  • 15 МАЙ ДА

    74 8 Отговор

    До коментар #6 от "777":

    МАЙМУНЯКА ГОШКО АФРИКАНСКИ И НЕГОВИЯ БОГ - ТАРЗАН ТРИФОНОВ. МИ ТОГАВА НИЕ КВИ СМЕ? НЕОХОДИМИТЕ ИДИОТИ?
  • 16 Е ,ти си АмджикСтойко

    17 10 Отговор

    До коментар #11 от "Последния Софиянец":

    Ко ми дреме за божкова подлога
  • 17 надежда

    60 10 Отговор
    Тя България затова е на дъното. Защото се кланя на такъв бог с пророк Тошко Африкански. Но след като се видят, има надежда някои да се осъзнаят. И тогава може да се отблъснем.

    Коментиран от #19

  • 18 ОпелГрад

    20 5 Отговор
    Зимата не ги търси ,опел и цuraнин
  • 19 Бойко

    6 12 Отговор

    До коментар #17 от "надежда":

    Добър опит , червена лезио
  • 20 пародив

    27 11 Отговор
    Тоя се изказа дават им един списък с 15 човека и те гласуват. Ама дали са осъждани, дали са от ДС, дали са мафиоти, предатели, агенти, важно е да вземат заплатката, айде разкараите се всички. До вчерс Манолова искаше служебните министри, днес Пеевски ги атакува те се съгласяват като мълчат. Пълна пародия.

    Коментиран от #95

  • 21 Ангел

    22 36 Отговор
    Д-р. Хаджигенов, явно не е чувал приказката, че със стари к_ рви, нов бардак не става. Хората на ИТН трябва да опитат сами правителство с нови хора, които никога не са били в политиката или управлението, иначе си приказваме празни приказки.

    Коментиран от #61, #149

  • 22 жалко

    31 43 Отговор
    Резултат от четри годишното президентстване на Румен Радев.
  • 23 Лоша идея

    27 34 Отговор
    Рашков е много избухлив. Ще тегли една май... и на Македония и на всеки. Няма да има консенсус по никакъв спор.

    Коментиран от #124

  • 24 Продължение

    40 9 Отговор
    И рече сЛафчо още: "И да нямаш друг Бог освен мене. И да не вдигаш ръка срещу заграбеното от Ближния Доган. И да не питаш както и Гешев не пита. И да даваш и малкото , което имаш, защото който няма ще му се вземе, а на който има ще му се въздаде. И да даваш на ченгетата ченгеджийското, а на мафията - мафиотското. Да почиташ Пеевски, Борисов, Домусчиев, Цацаров и цялата банда повече от майка си и баща си, защото те се погрижат за теб, за ослицата и за роба ти повече от тях..."

    Коментиран от #29

  • 25 доц. недин

    49 21 Отговор
    Жална ни майка , още не можем да се отървеме от задушаващата хватка на Бат' Бойко и попаднахме на чалгаря Слави и Тошко Африкански - от трън та на глог ! Христо Иванов е напълно прав в случая , въпреки , че не му симпатизирам . Чалгаря ще се коалира с ДПС , БСП със скритата подкрепа на ГЕРБ за да се запази статуквото и да не се търси отговорност за кражбите на герберастите . Очаква ни не промяна , а подмяна !

    Коментиран от #33

  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 ПУТИН

    30 40 Отговор
    БОЙКО РАШКОВ БИЛ ДОСТАТЪЧНО ЛУД ЗА ДА НИ СТАНЕ ПРЕМИЕР? АЙДЕ СЕГА И ОТ КАРЛУКОВО ЩЕ СИ СГЛОБЯВАМЕ КАБИНЕТА? БРАВО БЕ ХАДЖИГЕНЧОВ, ПО МИЯРИТЕ ОТ УЛИЦАТА НЕ СТИГАТ ЛИ ЗА МИНИСТРИ И ЗАМЕСТНИЦИ? ЙОЛО ДЕНЕВ ЧАКА НАЗНАЧЕНИЕ И ОНАЯ ЛУ ДИЧКАТА -СЪЩО!
  • 28 ПУТИН

    17 2 Отговор

    До коментар #7 от "ПУТИН":

    ПИТИЯ ЩЕ Е ДОБЪР НА ДОМИНО, ШЕСТИЯ НА НЕ СЕ СЪРДИ ЧОВЕЧЕ!

    Коментиран от #66

  • 29 Амин

    2 5 Отговор

    До коментар #24 от "Продължение":

    Амин
  • 30 ББ ГС

    13 3 Отговор

    До коментар #11 от "Последния Софиянец":

    Ти ква си тиня

    Коментиран от #82

  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Гост

    12 16 Отговор
    Хаджижендов, ако не си разбрал ние не щем такива, които познаваме! Като малкия Мук, безкнижния, гей Станишев, костофф, комарджия та от Мадрид, Духан, ПееФски и н. Щото усетихме на какво са "способни"....

    Коментиран от #121

  • 33 В Русия съм

    16 6 Отговор

    До коментар #25 от "доц. недин":

    Русия 2 тоест Путин-Медведев става Слави-Боко. Сега титукяра си почива доеолен в Банкя.
  • 34 Слави е Бог и Тошко е неговият пророк!

    9 15 Отговор
    Слави е Бог и Тошко е неговият пророк!
  • 35 ПУТИН

    40 3 Отговор
    ТУРИ НЯКОЯ БАЛЕРИНА БЕ, ДА ПЛАКНЕМ ОКОТО, ЧЕ ОКОЛО ТОШКО САМО ОРУНГЕЛИ!
  • 36 Hoho Boho

    16 6 Отговор
    Хи хи.:))
    "ИТН реагират правилно, като настъпват мотиката /.../ Смятам, че ще постъпят правилно"
  • 37 Хадж

    9 4 Отговор
    Свещена война
  • 38 маалата

    25 24 Отговор
    Откакто РРадев взе властта, природния газ поскъпна с 150%!!!!!! Цените?????? Вие си мерете пишките с Тошко Галошко....

    Коментиран от #46

  • 39 Уточнение

    22 18 Отговор
    А Хаджигенов какъв е? Някой чул ли е той да протестира срещу названието "Отровното трио",което им беше лепнато на него,Минеков и Бабикян? Тоест Хаджигенов негласно е признал че е същият мошеник,далавераджия и измамник като Боко Тиквата и шайката му.
  • 40 Хаджигенов

    15 10 Отговор
    ти си самостоятелен електрон. Остани си такъв!
  • 41 Нови избори

    17 7 Отговор
    Това е толкоз просто и логично !
    Като къпан гербер !
  • 42 ИТН води Хадж

    5 5 Отговор
    Ислямски Татов Народ свещеная Война Родину Шах Мать Зоветь
  • 43 Хаджи Генчо

    15 8 Отговор
    Що не сложите Разпопеният поп начело ...!
    Щото чалга без фойерверки не върви някакси ...?
    ...
    България Цяла сега Вази гледа !
    ...И СЕ БЛЕЩИ !

    Коментиран от #99

  • 44 ЦИГУЛАРЯ

    28 10 Отговор
    ЕЙ, КВИ МИНИСТРИ ЩЕ НИ УПРАВЛЯВАТ, ПЪЛНИ ДЕБИЛИ И ИЗРОДИ! АМА ЗНАЕЛИ ЕЗИЦИ? А БАШ ШЕФА ИМ НЕ ЗНАЕ ЕЗИЦИ, ПРОСТО Е ПРОЗД СЕЛЯНИН, НО ПЪК ИМА ТАТУИРОВКИ, ШМЪРКА И НЕ Е ДОБРЕ?
  • 45 Най точно разсъждава адвоката !

    21 11 Отговор
    ИТН с двата крака....
  • 46 До 38

    17 21 Отговор

    До коментар #38 от "маалата":

    Колкото и да поскъпне руският природен газ за България,фанатичният комунист и кремълски слуга другарят Мунчо Радев ще продължава да се подмазва на Путин и да го възхвалява. Повече отколкото бай Тошо се кланяше на Брежнев. Разликата обаче е че Брежнев се отзоваваше на поканите да посети страната ни,а Путин високомерно ги отхвърля. Въпреки че пРезидентът няколко пъти официално го покани на посещение. Тоест на Радев му беше показано че слугите на чужди държави са презирани дори от собствените им господари.

    Коментиран от #73, #117

  • 47 Хаджиментов

    22 17 Отговор
    Този вместо в затвора е в Парламента. И той ще оправя държавата.
    Може, ама друг път.
  • 48 Бойко

    11 1 Отговор
    Епизод 3 отмъщението на Ситите .....койт не го е гледал
  • 49 Лъжец

    17 20 Отговор
    Лъжец си Хаджигенов! А се съмнявам да лъжеш за спорта! Какво? Договори се с дб? Ами честито за брака! Краставите и подли магарета се надушват! А те уважавах на протестите!
  • 50 Тангра

    37 2 Отговор
    Има Такъв Народ ! Но няма Такава Държава !
    Циркът продължава !

    Коментиран от #114

  • 51 ПУТИН

    16 12 Отговор
    ДАЙТЕ НА ХАДИГЕНОВ ДА РЕДИ ПРАВИТЕЛСТВОТО БЕ! ПОПА СЪЩО СТАВА. ЖЕНА МУ РЕНЕТА - ПИЯНИЦАТА СЪЩО. АБЕ АЗ ЛИ ДА ВИ КАЗВАМ? КОЙТО Е МЯТАЛ ПО-ТОЧНО ЯЙЦА И ДОМАТИ ДА ВЛИЗА В ПРАВИТЕЛСТВОТО!

    Коментиран от #108

  • 52 Бат Вальо

    16 16 Отговор
    Адвокатчето, и ся кво ... вие пак сте на сухо, а ... язък за кряскането и опиканите мегдани ... ти кво си въобразяваше, че някой ще покани на трапезата, а ... тя, трапезата, е само за умните и находчивите, а ти и твоите аверчета сте интелектуално ощетени, така че ... до няколко месеца народът ще моли Бойко да се върне на власт ...
  • 53 ОТ ЧУЖБИНА МАЧКАМЕ ЯКО

    15 10 Отговор
    Абе протеже на Божков, предадохте с Бабикян протестиращите само и само да сте в парламента. А че битката е агент Сава срещу Прокопиев е ясно само че така връщат Питека от Банкя на бял кон ще поживеем ще видим.

    Коментиран от #147

  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 БОЖКОВ от ДУБАЙ :

    10 3 Отговор
    Нови честни избори !!!
    Надуха %-тите за Шрек !!!
  • 56 ОТ ЧУЖБИНА МАЧКАМЕ ЯКО

    9 9 Отговор
    Абе протеже на Божков, предадохте с Бабикян протестиращите само и само да сте в парламента. А че битката е агент Сава срещу Прокопиев е ясно само че така връщат Питека от Банкя на бял кон ще поживеем ще видим. Или всичко това е точно за това да замажем огромната корупция на Шайката, Шкафчето еврата златото Барселона и тн. и Тиквата се връща като спасител ........

    Коментиран от #151

  • 57 Фаро

    12 14 Отговор
    Самопровъзгласилите се за партиите от протеста не могат да преживеят своето място в парламента и независимо че все пак са в парламента не им носи никакво удовлетворение.Тогава да си вземат трибуната и от площада дето ни я нахендриха докато ние свободните граждани протестирахме и да вървят на м.ай.нат.си.Слави постъпи и продължава да постъпва разумно а вие селяци герберски ще пищите и ще спрете времето лекува
  • 58 ПУТИН

    11 15 Отговор
    БОЖКОВ НАРЕДИ НА ФАТМАКА ПРАВИТЕЛСТВОТО, НО ЧАЛГАРЯ МУ СВИ МРЪСЕН НОМЕР И ГО ПЕЕВА? ОТСВИРИ МУ ОПУЛЕНИЯ И ДРУГИТЕ СЛУЖЕБНИ ПУДЕЛЧЕТА.

    Коментиран от #65

  • 59 Матей

    26 2 Отговор
    Май не осъзнаваме как изглеждаме отстрани,с тоя театър на абсурда,избутват напред все по-нечитави кандидати и накрая ще се изтъпани боци и ще заяви:вижте се какви сте смешници,вие ли ще ме изчовъркате от политиката.А може и турция да ни прати някой валия ,та да мирясат чорбаджиите.Цялата конфигурация от партии е толкова непродуктивна и гнила,би трбявало да се иде на нови избори

    Коментиран от #67

  • 60 Шрек зад тиква....

    4 1 Отговор
    Как пониква...и всичко изниква...
  • 61 Тъпан

    19 4 Отговор

    До коментар #21 от "Ангел":

    Ще опитат метлата бъди сигурен.Тоя Учиндолски селски тарикат е вече в небитието.Измекяра се крие и не иска да поеме отговорност.
  • 62 Бат Вальо

    10 14 Отговор
    Бас слагам, че до няколко месеца народът на колене ще моли Бойко да се върне на власт ...

    Коментиран от #69, #100

  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 Когато избираме човек с дайре....

    8 3 Отговор
    Сме на туй гайле....и дереже...

    Коментиран от #102

  • 65 Урко

    3 3 Отговор

    До коментар #58 от "ПУТИН":

    Бошков .Сретан,Цветан взсички дебнат.
  • 66 Вече заспивах

    2 0 Отговор

    До коментар #28 от "ПУТИН":

    Ти ме разсъни ха-ха-ха-ха
    Отличен коментар браво
  • 67 МАТЕРЯЛА КОФТИ

    7 1 Отговор

    До коментар #59 от "Матей":

    МАТЕЙЧО, МИ ТО ДВА ПЪТИ ИЗБОРИ И ВСЕ ЕДНИ И СЪЩИ БЕ? ЯНАКИ СТОИЛОВ Е ОТ 1989 ГОДИНА В ПАРЛАМЕНТА И ВЕЧЕ Е В ПЕНСИОННА ВЪЗРАСТ С ПЕНСИЯ-ТАВАНА И ЗАПЛАТА? ОВЧАРОВ, КИРЧО, ДЪРЕВА, ГЕРГОВ, НИНОВА - ГРАБНАКА НА БСП! ТИЯ СА КАТО ОТ ВИЦА - КРАДА САМОВАРИ, А КАТО ГИ ЗГЛОБЯВАМ В КЪЩИ ВСЕ НА КАЛАШНИЦИ СТАВАТ?

    Коментиран от #118

  • 68 BigBulgarianBoss

    7 1 Отговор

    До коментар #2 от "ЧАЛГА ПРЕМИЕРИ":

    Аз съм много добър на пасианс, скоро идва моя ред. След мен да го мисли шампиона по дартс
  • 69 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 70 Орел,рак и щука....

    14 2 Отговор
    И със ИТН дотука... Не ми пука !
  • 71 Чалгопитек Дарвинов

    18 2 Отговор
    Слави-Шебек, Тошко-Мамун. Доган-свързващо то звено.

    Коментиран от #77

  • 72 Анонимен

    16 0 Отговор
    Абе май пак ще се стои по площада, и най добре да се разделим на зони и да си оправлйват всички в зоната си, дотазахме че изобщо не сме народ единен, а племена по интереси...
  • 73 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 74 Тъпан

    5 2 Отговор
    Шистовият газ е най ценен в криматориума.Успешно унищожава Българщината.Дерзай бл-дь,
  • 75 Я млъквай

    17 4 Отговор

    До коментар #10 от "Последния Софиянец":

    Не ти харесва, защото не се подведе по шантавата ти глава да надува вувувзел в Банкя пред къщата на Боко. Не може един адвокат по наказателно право да слезе на нивото ти. Иначе достатъчно направи, за да падне вождът. Сега целта му е Гешев.
  • 76 Васко кръпката

    13 1 Отговор
    Сега ще усетите на чалгаря тръпката
  • 77 Да дааа

    5 0 Отговор

    До коментар #71 от "Чалгопитек Дарвинов":

    Нареждат ни . Пак сме на пързалката.
  • 78 Мнение

    7 8 Отговор
    зеленият чорап се провали...

    Коментиран от #87

  • 79 Колко пъти

    6 0 Отговор

    До коментар #11 от "Последния Софиянец":

    да ти казвам, че ти не беше в Орловград. Спри да се изхвърляш. Ти ще ми кажеш , че не е бил там, перко!
  • 80 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 81 Страх и памперс

    13 5 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Хора събудете се статуквото ни пробутва ИТН, нови предсрочни избори това е. Слави се погаври с надеждата на Българския народ.
  • 82 Много е

    2 0 Отговор

    До коментар #30 от "ББ ГС":

    объркан, ама не знае!
  • 83 Дубай

    4 2 Отговор
    Всички въртите, сучете и хайде на приказки с дпс. Все сте до тях
  • 84 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 85 Копейчо

    0 7 Отговор

    До коментар #1 от "фен на Копейкин":

    Смей се ти, ама кожето ще удари десет процента другия път и ще мине ристе соросоидския
  • 86 BigBulgarianBoss

    6 2 Отговор
    Представете си заседания в ЕК излиза наш представител и спикъра обявява Maia Manolova from PP.,, Stand Up Gangsta Out,, ххахаха о боже не мога

    Коментиран от #107

  • 87 Споко

    2 4 Отговор

    До коментар #78 от "Мнение":

    Провали се престой му втори тур който ще е без лубрикант. Свиквайте крадливи мазохисти.

    Коментиран от #94

  • 88 Шуши

    1 9 Отговор
    Заради мая и ажиментю не мога да гласувам за изправи се, бацо, медю и корнина са ясни, трютонетката на ванче К соросоидскинсъщо, остават ИТН или бат Коце
  • 89 Емо

    10 9 Отговор
    Правителство няма да има и изхода е само един: Президентът Радев да прави партия.

    Коментиран от #97

  • 90 Сложно е

    0 0 Отговор

    До коментар #63 от "Колт":

    и не много Богоугодно
  • 91 Вероятно

    2 1 Отговор

    До коментар #12 от "адвокате":

    нещо подобно е написал в Славчовия профил във Фейсбук /защото трети ден там не спират негативните коментари/, но не, няма да го разберат. Елементарни "джентълмени" са.
  • 92 ПАРАВАН

    6 1 Отговор
    ОТЗАД ДОГАН
    Но пасаран !
  • 93 Я се

    6 3 Отговор

    До коментар #13 от "ИМПИЙЧМЪНТ":

    разкарай! Превителство и цени! Да си чувал за вътрешен и международен пазар! Това да не е соцът, когато държавата дотираше. Това е пазарна икономика, ама това е понятие недостъпно за малкия ти ум.
  • 94 Ами да

    2 0 Отговор

    До коментар #87 от "Споко":

    Първо граматиката, после си пиши заплашителните свовоблудства...
  • 95 Я кажи

    3 1 Отговор

    До коментар #20 от "пародив":

    къде е Пеевски?!
  • 96 ИСТИНАТА

    14 3 Отговор
    Чалгаря постигна това за което бе проектиран! Успя да измести народната омраза и гняв от ДПС,Гешев и Борисов към него и сбирщината му. Вниманието сега е насочено към него, какъв състав на правителство ще предложи и кои ще го подкрепят! Борисов пое глътка въздух! И това е целта- престъпленията му са се размиват напред във времето! Чалгаря увери че няма да има нито един представител от служебното правителство , чийто рейтинг е 60%. Най висок за изпълнителна власт от промените! Проектирания в лабораториите на мафията и олигархията от ДПС и ГЕРБ успешно върши своята роля. Но зимата всичкия народен гняв ще се стовари върху него и както бе казал политическия анализатор Октай " от тях няма да остане ни партия , ни телевизия".

    Коментиран от #103

  • 97 На амбразурата

    4 1 Отговор

    До коментар #89 от "Емо":

    Всичко по реда си скед вт.рият мандат.
  • 98 Бай Ставри е в удивление...

    5 2 Отговор
    Още е в усамотение...но няма примирение...
  • 99 Разпопеният

    8 1 Отговор

    До коментар #43 от "Хаджи Генчо":

    поп обикаля нещастникът с Последния софиянец и групичката от 5-6 ...и аз не знам как да ги нарека.
  • 100 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 101 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 102 троловете реват

    4 7 Отговор

    До коментар #64 от "Когато избираме човек с дайре....":

    А когато избираше пожарникар какво беше дережето ? помниш ли ?
  • 103 Проззз

    10 1 Отговор

    До коментар #96 от "ИСТИНАТА":

    Чалгаря надскочи очакванията на проектантите От патерица се оказа в лидерската позиция.Затова е в патава ситоация.
  • 104 Адвокате

    8 9 Отговор
    голям страх имат от Бойко Рашков ИТН. Има едни пари, едни милиони и едни офшорки, на които им е вдигнал мерника.
  • 105 Щом БИБИТКО не закачат....

    8 6 Отговор
    От итн ще плачат.... 😭
  • 106 Доктор

    1 1 Отговор
    Ти си за доктор бе бате.
  • 107 Вече е

    1 3 Отговор

    До коментар #86 от "BigBulgarianBoss":

    We are coming, така че написаното е просто тъпо!

    Коментиран от #139

  • 108 Я пак

    1 1 Отговор

    До коментар #51 от "ПУТИН":

    На кого е жена Инджова, че не разбрах!
  • 109 Justice for All

    11 6 Отговор
    Да се връща вече БОКО, че народа от улиците все повече изпадна в демонски видения и бесовски желания и започва да се кланя на чужди богове и на Дявола, за да въздаде с желязна ръка Правда и Справедливост за всички и да отмери с везните : "На всекиму според заслуженото и навсекиму според НАПРАВЕНОТО"...!!!
  • 110 Таралежите се раждат без бодли

    5 7 Отговор
    Затова сега РАЗБОЙКО го боли
    А герберастите тихомълком в храстите
    Докато преминат страстите
  • 111 розово

    10 5 Отговор

    До коментар #4 от "Я го виж ти":

    Наглото адвокатче сме го виждали знаем мнението му. Кандидат премиера никой от гласоподавателите на ИТН не е чувал за него да не говорим че не го е виждал а Слави вече и па телевизията не можеш да го видиш. Защо ли коментирам?
  • 112 Не се гаси туй що не гасне

    7 0 Отговор
    Всичко скоро ще си пасне !!!!
  • 113 Гост

    9 7 Отговор
    Слави е гей, но истината е, че Хаджигей завижда на Трифонов по партийна( педиоснова), и от там идва цялата скрита ненавист към Трифонов, нищо ,че Аджигея си пада по Трифонов и иска да се омъжат.
  • 114 Ами

    8 1 Отговор

    До коментар #50 от "Тангра":

    Имало такъв народ ИТакаНататък....
  • 115 Рок енд рол от Учиндол 👅

    8 2 Отговор
    С Доганови стъпки....
    Вече сме в тръпки....
  • 116 ОТ ЧУЖБИНА МАЧКАМЕ ЯКО

    2 8 Отговор
    Явно за тоя сайт мнението на неплатени те не е важно важно е платените на Прокопиев и Питека да се карат кой е по по най
  • 117 Четете малко

    4 3 Отговор

    До коментар #46 от "До 38":

    Абе бастун,руския газ поскъпна защото българската Булгаргаз която е посредник и се държи от мафията вдига цените до небесата..Газпром искаха да се елиминира този ненужен посредник който товари цените с 45 % ама нашето правителство било червено или синьо досега твърдо отказва..
  • 118 Така де

    4 0 Отговор

    До коментар #67 от "МАТЕРЯЛА КОФТИ":

    ама Янаки Стоилов не е в парламента. ѝсамо не казвай, че ще се върне като му свърши мандата в това правителство. Просто не е в парламента. Не беше в листите.

    Коментиран от #152

  • 119 ФАКТ Е

    3 10 Отговор

    До коментар #2 от "ЧАЛГА ПРЕМИЕРИ":

    Слави поистъпи честно!
    Още преди изборите каза,
    че няма да се кандидатира нито за депутат, нито за премиер!

    Точно обратното!
    Комунистът Борисов подло излъга симпатизантите на ГЕРБ!
    Първо се кандидатира, дори от два избирателни района, за депутат,
    а после избяга от Парламента!
  • 120 Дидо

    8 1 Отговор
    Хаджигенов му се иска да е голямата работа, има едни изказвания един път Бойко ще го махна, Гешев ще го махна, умиране има, отърване от нас няма, един такъв подигравателен, мисли че зависи нещо от него, казва няма да редим министри и след малко нее този не подобре Пеканов, Рашков, Василев, да ама си с 5 процента, когато спечелиш изборите тогава.
  • 121 А какви

    10 1 Отговор

    До коментар #32 от "Гост":

    искаш? Гладни и непознати лакомници ли! Я влез в парламент бг и виж депутатите на ИТН - голишарчета, които вървят под строй.
  • 122 Решетников

    14 1 Отговор
    Абе боклук коите пита кво искаш радвали се че си минал 5 процентовата граница хванете за ранички с Рашков и се хвърлете от некои висок мост
  • 123 Who you bol 2

    12 2 Отговор
    Абе, с тези 5 процента за къде сте...
  • 124 Той Хаджигенов си го

    6 1 Отговор

    До коментар #23 от "Лоша идея":

    Е избрал Рашков,да е като него .
    Пали от четвърт, ама за премиер не става.
  • 125 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 126 От Има Такъв Народ става

    9 4 Отговор
    Имаше такъв народ...
    Не става за разплод...
  • 127 Баце се хили и цвили ...

    6 2 Отговор
    ИТН му станаха мили....
    Ами! Дебили !
  • 128 Гладна

    6 0 Отговор
    Кокошка,просо сънува. Тия само за власт се борят и нищо друго не ги интерисува. Дявола да им предложи,ще са на едно мнение камоли БСП и ДПС,пази Боже България!
  • 129 Размисли

    5 1 Отговор
    От тяхната коалиция само Дончева има по дълбоко мислене и интелектуален капацитет .Свиренето на цигулка и помага да разбере какво си мисли Слави.Пък е завършила и СУ ЮФ а не НБУ или приравнявала с изпити от СССР .Все пак е била прокурор и е работила в Мултигруп а те прости хора не вземаха.Тя си играе нейната игра . Хаджигенов двете каки или ще го отракат или ще го сготвят
  • 130 хе хе

    1 2 Отговор

    До коментар #1 от "фен на Копейкин":

    По-добър избор отвсякъде е. При него обаче остротата е в повече, трябва да се научи да се владее.

    Коментиран от #140

  • 131 гост

    6 5 Отговор
    ХАДЖИГЕНОВ Е ПРЕДАТЕЛ И СЛЕД НОВИ ИЗОРИ НЯМА ДА ВЛЕЗЕ В ПАРЛАМЕНТА . ДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ С НАЧАЛНИКА СИ ХРИСТО ИВАНОВ Е ПОД ЧЕХЪЛА НА КОСТОВ . ТОЛКОВА МУ ЛИЧИ , ЧЕ ИСКА ПОСТОВЕ , ДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ ЩЕ ВЪРНЕ ТИКВАТА НА ВЛАСТ . МРЪСНИК //
  • 132 Осман Октай: Слави Трифонов слага кръст

    6 2 Отговор
    Осман Октай: Слави Трифонов слага кръст на политическия си проект.. Много пъти съм казвал, че след Пеевски, че след Борисов задкулисието ще подготви нов политически проект чрез протестите. Натам отиват нещата. Осъзнавайки в каква ситуация е изпаднал, Слави Трифонов търси елегантен изход от тези зависимости... По думите му на дневен ред ще дойде дебатът за президентско управление на страната. А ниската избирателна активност се дължи на желанието на хората служебният кабинет да продължи да работи.Слави, Както избяга да стане народен представител, сега ще избяга от създадения от него политически проект. От днес Слави слага кръст на политическия си проект".
  • 133 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 134 Стари боклуци

    9 2 Отговор
    Тъпо адвокатче с купена диплома от Нов антибългарски университет нали не искате никакви постове в правителството? След като това правителство ще изпълнява и вашата програма какво повече? Лакоми сте за постове за да крадете. Сега ще си проличи ако не подкрепите Слави що за продажни муцуни сте. Много бързо ви изучи на мурафети Мая Манолова. Май искате да провалите това правителство с надежда на нови избори да повишите резултатите си благодарение на популистките си обещания?
  • 135 Тоя Хаджи да си записва защото,

    6 0 Отговор

    До коментар #1 от "фен на Копейкин":

    си противоречи. Всеки ден лъжи, лъжи, лъжи!
  • 136 Констатация

    3 2 Отговор
    Татяна Дончева много сбърка, че се отказа от съюз с БСП. Мая Манолова и нея ще предаде и провали.
  • 137 чалгари вън

    2 4 Отговор
    "Даже ние ще излезем от залата, за да намалим кворума и да си изберат правителство."

    Горното е изхождане на ББ пред мисирките на 31.07.2021. Да няма неразбрали! ОПГ ГЕРБ ще подсигури служебното избиране на правителството на НДВС2+ДПС чрез игра с кворума!
  • 138 Скрий се

    4 2 Отговор
    Бе каУн. Какво служебно те гони.Че там са само комуняги, протежета на фърчилото.
  • 139 Е,и....

    1 0 Отговор

    До коментар #107 от "Вече е":

    С "We are coming ", още по тъпо.
  • 140 Мармалад

    1 2 Отговор

    До коментар #130 от "хе хе":

    Копейкин е определение за селски тарикат.Ооределено е по умен от повечето и разбра че трябва да играе сам Прави същите номера като Волен окупира държавни сгради и все пак реално води протести лично.Но е подличък и парите наистина го интересуват.Изявява се повече в страната защото не го познават като хулиган.Той е взел от Витков запомнящо се име Възраждане.ОтСлави много не говори.Смени коженото яке с костюм и си промени агресивния тон.Изкара повече сам от всички патриоти и Божков които купуваха гласове.На фона на другите не е по лош дори е по добър от Мутрите вътре.
  • 141 Защо

    2 4 Отговор
    вcички гeрбeри зaляхтe мeдиитe,зa дa пoкaзвaтe кoлкo cтe рaзoчaрoвaни oт ИТН?Вaшaтa aкция нe cтрувa пoглeднeтe cи брoйкaтa бoрeщa ce зa плюcoвe,кoлкo e мaлкa и нeщacтнa.Избирaтeлитe нa ИТН нe кoмeнтирaт пo caйтoвeтe,зa дa cпoрят c рaзни тъпaни прaвeни oт eдин бaщицa извecтeн c мaлкия cи мoзък и гoлямa крaтунa.Тe глacувaт зa прoмянaтa и прoтив пoрoчния мoдeл нa пoлитикa.Днec e Cлaви утрe мoжe дa e друг вaшия крaй вce някoгa щe дoйдe и кoлкoтo пo-къcнo тoлкoвa пo-бoлeзнeнo зa вac
  • 142 вили

    2 2 Отговор
    изчегъртайте суджуците ограбили народ с европари и общински поръчки и къщи за гости и асансьори

    Коментиран от #150

  • 143 Онуфри

    3 0 Отговор
    Щом комунягите квичат, значи сме на прав път.
  • 144 Бай Кольо

    6 0 Отговор
    Сега разбрахте ли господа протестъри каква беше целта на Радев? Чрез протестите да докара БСП на власт.А след това БСП ще му осигури втори мандат.Всички други партии и партийки са параван за основнота цел на БСП - власта,а ИТН са тарана,който проправя пътя на БСП.А ИТН си мислят,че те водят играта - наивници!

    Коментиран от #148

  • 145 Васил

    3 0 Отговор
    И това го казва човек който едвам прекрачиха 4% бариера смешник
  • 146 Гражданин

    4 0 Отговор
    Каквато му е физиономията на тази снимка,такъв му е хаоса в главата!
  • 147 Бойко идвай

    4 1 Отговор

    До коментар #53 от "ОТ ЧУЖБИНА МАЧКАМЕ ЯКО":

    Клозетаджии каква стана сега Много се хвалете Чалгарите Рептил И ви изпързаляха Ха Ха Ха.Хаджито дава мило и драго да постави още малко на хранилката че ВИЖДА ДЕБЕЛИЯТ А МАЯТА ГОРКАТА С КАКВИ НОМЕРА ВЕЧЕ ЩЕ ЛЪЖЕ НЕЗНАМ МРАЗЕЩИТЕ БЪЛГАРИЯ ВРЕДИТЕ САМО И ЕДИНСТВЕНО НА БЪЛГАРИЯ
  • 148 Бойко идвай

    4 0 Отговор

    До коментар #144 от "Бай Кольо":

    Здравомислещ Българин Поздравления Дано Повече Българи сега си научат урокът
  • 149 И аз да кажа

    2 0 Отговор

    До коментар #21 от "Ангел":

    Имаше прилични хора сред политиците от миналото- нищо лошо не може да се каже за Гаврийски( шефа на БНБ, когото Тройната коалиция смени предсрочно, за да курдиса Искров, който допусна източването на КТБ) или за Филип Димитров и за още няколко бивши министри ( в момента не се сещам името на един на здравеопазването при Борисов, когото средният ешелон в министерството му изпързаля ). Не е нужно всеки пък да се почва с революции и кланета- трябва да има граждански контрол и натиск за отстраняване на прегрешите. Нищо не ни гарантира, че новите ще са по-свестни; напротив- като знаят, че хоризонтът им е по-къс, те качат за десет. Борисов поне имаше ухо да чуе, когато някой беше нежелан от хората. Така че популизмът ( не предизборно, а когато реално се управлява) не е лошо нещо.
  • 150 Айде бе

    5 0 Отговор

    До коментар #142 от "вили":

    Я виж служебната министърка на строежите- две къщи за гости си е спретнала с дъщеря си от предишното си щуране в това министерство! А я Рашков!?Поздравления за "неопетнените" на Радев
  • 151 И аз да кажа

    3 0 Отговор

    До коментар #56 от "ОТ ЧУЖБИНА МАЧКАМЕ ЯКО":

    Яко мачкате, ама не мислите - не ви ли направи впечатление, че всички атаки срещу Боко са половинчати- Черепът големи разкрития щеше да прави, на снимките с Боко няма пачки, а само без него. Аз отначало си мислех, че нарочно не пускат всичко, което имат, за да го накарат да се оттегли. Ама не стана така, затова взех да оглеждам обратното- ами ако ДРУГ е джапнал и е за затвора, а Гешев и Бойко са заплаха и затова истерично се драпа да ги махнат? И се сещам поне за тримца такива- единият ви е много любим и одобряван. Не знам, само гледам- защото ако Боко беше причината, защо без него е още по-голям батак и още по-крадливи ни предлагат?
  • 152 Вярвай си

    1 0 Отговор

    До коментар #118 от "Така де":

    Щото спазари да го устроят в Конституционния съд! Наивник си
  • 153 Рашков премиер

    3 1 Отговор
    Правилно, Бойко Рашков е напълно подходящ за премиер. Още повече, че кандидатът на чалгарите не е това, за което се представя- образование, бизнес, фирми и т.н. Всичко при чалгарите е лъжа и измама.
  • 154 Луди всякакви

    4 1 Отговор
    Този май и със себе си не е напълно съгласен!
  • 155 дребен вреден

    3 2 Отговор
    Тошко Африкански е хитър, напорист, нахален, но прост ямболски селянин. Дребен и вреден.
  • 156 ЧОБАН

    3 2 Отговор
    РАШКОВ Е НАЙ ЧЕСТНИЯТ КРАДЕЦ КОГОТО ПОЗНАВАМ А РАДЕВ Е НАПРАВО ЗА ГЕНЕРАЛИСИМУС ХА ГЛУПАЦИТЕ
  • 157 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 158 Пешо

    2 2 Отговор
    Спешно трябва да се изчегърта Радев. Тогава България ще се отърве от Злото. 👹👹👹👹
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове