Last news in Fakti

1 Август, 2021 11:31 112 688 169

Гарелов посочи наследника на Бойко Борисов

  • иван гарелов-
  • бойко борисов

"Демократична България" има интерес от избори, нейните мотиви са разбираеми

Гарелов посочи наследника на Бойко Борисов - 1
Снимка: БГНЕС

"Времето на площадните герои е дотук. Нямам предвид просто протестиращите, а въобще на идеолозите, на партийците, тези, които искат непременно да се очертаят тези граници". Това заяви журналистът Иван Гарелов по БНТ.

Според него идва времето на технократите, на тези партии, които държат на специалистите. "Другите робуват още на представите, че трябва да са с лозунгите", допълни той.

Гарелов коментира, че Бойко Борисов трябва да осъзнае, че неговото време си е отишло. "И от тези, които се наместват там и още не са си разделили властта, по-перспективно според мен е технократското крило, което се олицетворява от Томислав Дончев", каза Гарелов.

"Демократична България" има интерес от избори, нейните мотиви са разбираеми, затова те искат повече участие при обсъждането на сегашния състав на кабинет. БСП направи интересна крива, те засега се държат на повърхността. Работиха против Слави през цялата кампания и въпреки това останаха единствените приемливи, заяви Гарелов.

По думите му най-естественото е управление между "Има такъв народ" и БСП. Определи служебното правителство като може би най-силното, което сме имали.


Бел.ред.
И двете партии, ИТН и ГЕРБ, обещаха на избирателите си мажоритарен вот и получиха общо 128 депутата. Сега ще изпълнят ли обещанието си? Линк към резултатите


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 239 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 El boko

    272 46 Отговор
    Най-големия противник на Борисов е Христо и Радев!

    Коментиран от #81

  • 2 Фатих

    358 71 Отговор
    ИТН са задкулисна партия!

    Коментиран от #4, #33, #57, #159

  • 3 ТаУмВзе

    169 122 Отговор
    Абе изгорелов! Соросоидчето ицко, бившия гербераст на краварска хранилка и не само. Като ни отвъртят истанбулската конвенцийка и 32 пола, никой да не пита, какво стана.

    Коментиран от #40, #54, #166

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 бечев

    179 77 Отговор
    Вратовръзката Гарелов умишлено лъже или дълбоко греши.По голям измамник от Дончев няма,нищо,че е от Габрово.Гарелов още се надява да хапне от гербаджийската пица.
  • 6 Бай Манол

    307 123 Отговор
    Да си остане служебното.Иначе Борисов че препълзи пак .Нема по некадърен от тоя.И Бай Тошо беше прост,но мислеше за народа.

    Коментиран от #27, #43, #53, #108, #131

  • 7 1618

    187 35 Отговор
    Разкрита е голяма лъжа , манипулация и огромна задкулисна зависимост по отношение на предлагания премиер Пламен Николов!Какви задкулисни сили стоят зад кандидат-премиера?Дори в почивния ден са манипулирали и променили основен държавен регистър? Дори са създадени фалшиви линкове , променили са регистри , прередактирали са и са допълвали текстове в Уикипедията! Кой има властта дори да променя медийни публикации, пълнейки ги с ново съдържание за някаква дисертация, която днес са антидатирали с вчерашна дата не само в редица явни Пеевски медии, но и в най-основни информационни сайтове у нас? Как се защищава научна степен у нас и доколко може да се осланяме на информацията в държавните регистри , след като те са променени специално за Пламен Николов? Възможно ли е регистрите на научните степени, а и в други подобни регистри да съществува игра – да се оставят, образно казано, празни редове, ако и когато се наложи те да се използват за фалшива информация?Това ли успя да ни представи Задкулисието и говорителят му „Има такъв народ” – пореден скеч на тема премиер и поредни лъжи за него?

    Коментиран от #156

  • 8 Сссс

    193 49 Отговор
    Не знам какво виждат в габровския гологлавник, какво техмократско, като горкия е селския Мунчо!

    Коментиран от #30, #63

  • 9 El boko

    154 8 Отговор
    Смятах че ще има 99% кабинет, но сега започнах да размислям :\

    Коментиран от #134, #152

  • 10 Българка

    162 27 Отговор
    Пo думитe му нaй-ecтecтвeнoтo e упрaвлeниe мeжду "Имa тaкъв нaрoд" и БCП. Oпрeдeли cлужeбнoтo прaвитeлcтвo кaтo мoжe би нaй-cилнoтo, кoeтo cмe имaли."
    За това ли бяха протестите- подмяна, а не промяна. Новият кандидат премиер философът-търговец каза, че няма да има изчегъртване. На кого да вярваме на Слави и ИТН, че ще изчегъртат ГЕРБ или на кандидат-премиера. И за благодарност към "новата" линия на ИТН от ГЕРБ оповестиха, че удобно ще се оттеглят от пленарна зала, когато се гласува правителство. Апелирам БСП, Мая Манолова, че и част, почтената част от ИТН да не подкрепят правителство, редено на тъмно, пазено в тайна и със зависими и свързани с ДПС кандидат-министри!
  • 11 Смешки

    157 46 Отговор
    Е И ГЛАСУВАШ ЗА ПРОМЯНА,ПЪК ТО БСП .БОЖЕ МНОГО Т Ъ П СЦЕНАРИЙ НИ ГОТВЯТ
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 JEFF

    156 18 Отговор
    Опитвам се да не коментирам, но Томислав Дончев технократ ? Гарелов пак гледа да угоди на всички. До кога и за кога ?
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Сашко

    55 15 Отговор
    Тоз пък кой беше? Реколтата привършва, пъпешите нивгиш!!
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 най естествено

    66 27 Отговор
    би било управление между итн и бсп е АКО итн са излъгали избирателите си и не искат да променят последните 30 години а само да заменят боко с подобно крадливо управление. относно технократи в герб....там са корумпирани,крадливо субекти които дори и професионалисти не биха добринесли за забогатяване на България и народа а само до собственото си добруване както беше и до сега

    Коментиран от #125

  • 18 комиците

    103 35 Отговор
    Дончев технократ? Бурен смях в залата.

    Коментиран от #22, #127

  • 19 БОЛШЕВИК

    112 73 Отговор
    Ей тия лакеи още не могат да забрават Боко Тиквата!
    Тиквата не трябва да бъде забравян, само от разследващите и Прокуратурата. Хората трябва да забравят тая Тиква колкото се може по-бързо.
  • 20 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    84 112 Отговор
    господин БОЙКО БОРИСОВ е незаменим

    Коментиран от #25, #29

  • 21 А ЗАЩО?!?

    81 36 Отговор
    ДОНЧЕВ ДО СЕГА БЛЯ И ПОДЪРЖАШЕ БИБИ????!?
    ЗАЩО ЛИЗА МАЗА ТЯЛОТО
    НА БИБИТКО. А СЕГА УРААА
    РЪКОВОДИТЕЛ. КОИТО СЕ Е
    ОМАСКАРИЛ ВЪН.
  • 22 По- вярно би било

    92 40 Отговор

    До коментар #18 от "комиците":

    Дончев- тихокрад! Тихия и хитър крадец на короната на БиБи!
  • 23 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    91 57 Отговор
    мястото на БМБ е в затвора

    Коментиран от #86

  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Бойко идвай

    83 77 Отговор

    До коментар #6 от "Бай Манол":

    Служебното е назначено България е Парламентарна Република Гадев беше до тук Разбра се с какви изпечени Крадци се е оградил БОЙКО ИМА РАБОТА ЗА ДОВЪРШВАНЕ И ПОСЛЕ ДА СИ УПРАВЛЯВАТ МЛАДИТЕ КАЧЕСТВЕНИ БЪЛГАРИ РАЗНИ ЧАЛГАРИ РАЗТИ МАДЖОВЦИ РАЗНИ МАЯТА РАЗТИ ОТРОВИ ВСИЧКО ТОВА Е ИЗМЕТ УТАЙКАТА НА ОБЩЕСТВОТО КОГАТО БЪЛГАРИТЕ ГО РАЗБЕРАТ ТОГАВА ЩЕ ИМАТ УСПЕХ
  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Бойко идвай

    81 109 Отговор

    До коментар #20 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    650000българи са зад теб и все повече ставаме Ела да си довършиш Проектите А после Млади ОБРАЗОВАНИ Иновативни Българи Продължавайте

    Коментиран от #62, #105, #126, #140

  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Слави готви Бибитко за визита...

    55 30 Отговор
    При бай Ставри !
  • 32 плюс минус

    80 4 Отговор
    Оказва се, че едни и същи хора са се качили на въртележката на властта, повъртяват се кръгче или две, центробежната сила влиза в действие, излитат и чакат отстрани пак да се качат.
    А през това време народът – лош или добър, умен или прост, работлив или мързелив, се е разделил на стотина партии и партийки и се чуди на кого да даде гласа си, за да го яхнат пак и да изпразнят празните му вече джобове.
    Не знам дали прекалено многобройната ни партийно разпиляна система е виновна за състоянието на хора и държава?
    Може би трябва нова конституция?
  • 33 Доан Ахмедов

    78 32 Отговор

    До коментар #2 от "Фатих":

    ИТН са наши момчета!! Не са никакви " протестъри",щото умеят само да ме слушат и да изпълняват!! Ама Христо Дебаркиращия ги разконспирира!! Вай вай!!
  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 PIN КОДА ОТ КИТАЙ

    20 22 Отговор
    ДОСТОЙНИЯТ ПРЕМИЕР МУШЕНГИЯ👍👍👍
  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 Фигуранта

    93 134 Отговор
    РАДЕВ е най голямото Зло за България и целия политически хаос на който днес сме свидетели и всичко което се случва в България с разделението на нацията, партийните боричкания за власт и тласкането на страната към пропастта на безвремието от една добре функционираща, стабилна и с признат висок международен и кредитен рейтинг държава по времето на управлението на Борисов, е непосредствено последствие на това, което направи Радев и за което трябва да си понесе отговорността! Той излезе с юмрука напред и със своите прокламации,вдъхнови, организира и подбуди опозицията за протести с цел държавен преврат , като през цялото време подкрепяше и даваше насоки на протестното движение и дори противоконституционно се намеси при избора си на негов послушен служебен кабинет, като стана представителна фигура на задкулисието, която най много влияе в моментна, на посоката на бъдещето политическо развитие на България...!!!

    Коментиран от #142

  • 38 ШНОРХЛАНДИЯ

    46 14 Отговор
    АМИ ПЛАВНИКА СИ ЛИЧИ,ЧЕ Е ОТ ГОРНА ОРЯХОВИЦА,АЛО ОБАЖДАМ СЕ ОТ М.К.С. ХВЪРЛЕТЕ ПРЕЗ БАЛКОНА НА НАШ „КОСМОНАВТ” ТОРБИЧКА С ДВАДЕСЕТ ХИЛЯДИ ЛЕВА ЗА РЕМОНТ НА 🚾 🛰🛰🛰
  • 39 Активист на БКП

    47 30 Отговор
    Внасяме месо,плодове, зеленчуци ,защо не внесен политици от СССР ? Венсеремос !!!
  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 Не може да бъде

    69 20 Отговор
    Ако Дончев беше технократ, още преди години трябваше да въведе електронното правителство. Парите изчезнаха, резултат нула! И това ако е технократ....Хахаха...Гарелов или е изкукуригал, или гони определена цел
  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 до бай Манол

    56 55 Отговор

    До коментар #6 от "Бай Манол":

    А бе Маноле ти за много умен ли се имаш, след като дьржиш на служебно правителство? тизи които обьрнаха Бьлгария с краката на горе, че сега и 5 години няма да се измькнем от батака, половината от тях излезнаха мушенници , А за Рашков да не гговорим, болен мозьк ама с 14 кинефа, ти колко имаш можеш ли да го стигнеш по брой на апартаменти.
  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 Георги Ненов

    21 7 Отговор
    ДС говори
  • 46 оня с коня

    56 15 Отговор
    Проскубалата се с годините Дърта лисица Гарелов ПРОДЪЛЖАВА да раздава Ум и Разум,щото ако Държ. Сигурност/чийто заслужил Член е/ не ни посочи "Верния път",КОЙ тогава?И с назидателен тон Десарът ЗАДЪЛЖАВА Борисов ДА ОСЪЗНАЕ,че времето му си е отишло.АМИ АКО Борисов ей-тъй - от Простотия ОТКАЖЕ да осъзнава Гарелови Наставления - кво Прайми?Естествено Ченгето е предвидило и тоя вариант и ХИТРО коронова Т.Дончев за "Технократ" и "Носител на новото" в ГЕРБ,като Идеята му е ДА ВБИЕ КЛИН в Партията и да противопостави Дончев на Борисов,пък...дано се избият взаимно!Ма КЪДЕ СИ ХУКНАЛ бос през лука с тия Ченгеджийски изтъркани номера под Мишка бе Гарелов?Ами нали там за където си се запътил,НИЕ СЕ ВРЪЩАМЕ?:)
  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 Готви се вариант "Беров": ИТН+БСП+ ДПС.

    49 19 Отговор
    Готви се вариант "Беров": ИТН+БСП+ ДПС. И изолиране на ДБ.
  • 50 червен

    30 26 Отговор
    ГАРИ НАСЛЕДНИКА НА БОКО е като наследника на ЦАРЯ.НИКОЙ НЕ ГИ ИСКА.ЗА ТЯХ ГЛАСУВАТ САМО АДМИСТРАЦИЯ И ПЛАТЕНИ ЦИГАНИ
  • 51 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    65 71 Отговор
    РУМЕН РАДЕВ най достойния БЪЛГАРСКИ ПРЕЗИДЕНТ

    Коментиран от #65

  • 52 Анонимен

    47 17 Отговор
    Така и не разбрах защо преди 5 години, Борисов не издигна Томислав Дончев за президент. Сега бере плодовете на това. Мисля че оттам тръгна залеза на ГЕРБ. Кандидатурата беше подигравка и много хора се разочароваха.
  • 53 Съвест ли

    61 30 Отговор

    До коментар #6 от "Бай Манол":

    Много мислеше бай Тошо за народа!Подсигури наследниците до 9поколение! А партията му ограби България като за последно!
  • 54 Да те питам

    42 11 Отговор

    До коментар #3 от "ТаУмВзе":

    Конвенцията ли ти е проблема на тебе ? Епа да ти имам проблемите, щото хората се чудят как да си платят сметките и да си хранят семействата !!! Тотално си се изчерпал, хич не си интересен

    Коментиран от #77, #96

  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 Балъка BG

    33 22 Отговор

    До коментар #30 от "Аз Човек":

    Качествата на Дончев са да потроши милиарди за електронното правителство и да се прави на ударен като го питат за него.
  • 57 не са

    8 1 Отговор

    До коментар #2 от "Фатих":

    не е доказано
  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 Буха ха

    30 13 Отговор
    Най голямото постижение на “технократа” Томислав е електронното правителство. Никой не може да похарчи толкова много пари за нищо, магистралите са скъпи, некачествени, но все пак има нещо там да се води че е направено.
  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 сила 7С

    36 15 Отговор
    Гласуваш за ИТН и получаваш ГЕРБ и ДПС 2 в 1. Каква ПОДМЯНА само.Само че тук кукловода вместо Бойко ще е Слави. Не чакайте промяна. Шапката багажчето и навън. Тук няма НИКОГА да се оправи.

    Коментиран от #148

  • 62 6 милиона

    23 37 Отговор

    До коментар #29 от "Бойко идвай":

    и половина сме против мутрата и крадец , партньора на шиши и доган боко тиквата !

    Коментиран от #80, #116

  • 63 мунчо

    17 27 Отговор

    До коментар #8 от "Сссс":

    Защо ме обиждаш бе - Този габровски нищоправещ
    и нищоможеш го сравняваш с мен.Да си го води боко с него - в Банкя,
    Дубай, на някой екзотичен остров.
  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 хеий

    16 14 Отговор

    До коментар #51 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Като толкова го харесваш защо не си го вземеш у вас, може и да те отмени в някой действиял

    Коментиран от #69

  • 66 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    16 27 Отговор

    До коментар #60 от "Оня с коня":

    никой не ме е подлагал на геноцид а за,
    БОЙКОБОРИСОВ си има свише правосъдие у нас е корупция но при БОГ тия номера не минават виж как стигна ХАМСТЕРА получи си заслуженото свие свише защо да мразя БМБ та БМБ не ОБИЧА НАРОДА СИ той едвуличник лицмр сикаджия мутра престъпник

    Коментиран от #72

  • 67 Опааа

    34 7 Отговор
    Това тъпо ченге Гарелов какви глупости ръси ?
  • 68 до Алооо

    6 3 Отговор

    До коментар #64 от "алооо":

    Като ме хванеш най много да подмокриш гащите.
  • 69 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    12 19 Отговор

    До коментар #65 от "хеий":

    копираг ми ника БМБ ще си получи всичко което причини на хората
  • 70 Остаря,

    7 2 Отговор
    И още по неразбираем си, имаш некакъв говорен дефект...!
  • 71 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 72 Алфа Вълкът

    21 11 Отговор

    До коментар #66 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Стига си писал едно и също беден дъртак? БМБ и подобни и кълнеш. То Господ тебе наказа не Бойко. Да си беден стар, грозен и самотен. Какво общо има тук Хамстери бе изтърcako? Колегата пита къде са Аудитата ти прошляko?
  • 73 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 74 Алфа Вълкът

    13 13 Отговор

    До коментар #73 от "оня с коня":

    Точно така колега. Този който те заплашва ако те види на живо и ще трепери като листна въшка. Така ще го удари силния ток че направо ще го изгори. ЩЕ се увери ГЕРБЕР как млати щом е РАЗЯРЕН.
  • 75 Станчо куфара

    18 9 Отговор
    кривата уста не е никакъв технократ а обикновен селски тарикат и ако не беше във власта сега щеше да е някъде на нивата
  • 76 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 77 ТаУмВзе

    13 4 Отговор

    До коментар #54 от "Да те питам":

    За народ, който мисли за хлебчето си днес, Няма Утре!

    Коментиран от #93

  • 78 безпартиен

    26 3 Отговор
    Така ще бъде и за напред-ще ни управляват ДС,ще ни дават съвети ДС,ще анализира и прогнозират ДС!Нищо ново 45+32 години!
  • 79 Бай Коко

    26 1 Отговор
    И изведнъж става ясно, че са пълни идиоти. И какво да ги правим сега тея кавали `щот така или иначе вече сме ги избрали? Не ви ли омръзна да ви лъжат на дребно?
  • 80 АМИ ЧЕ

    29 13 Отговор

    До коментар #62 от "6 милиона":

    Като махнеш последните 5 нули от милионите, това сте вие които плюите по Бойко, и понеже сте безмозьчни , не знаете какво искате.
  • 81 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 82 Още

    21 7 Отговор

    До коментар #81 от "Ристе":

    На следващите избори първата политическа сила ще предложи за премиер БМБ и Ристе ще каже ДА
  • 83 Навалний

    6 4 Отговор

    До коментар #30 от "Аз Човек":

    Беше говорител в радиоточката в Габрово!
  • 84 Не съм софиАнец

    7 0 Отговор
    АМА ТОЗЬИ ОТ КЪДЕ ЗНАЕ КОЙ Е... смехурко, нафталинен
  • 85 Новата тройна коалиция

    28 3 Отговор
    ИТН-БСП-ДПС!Да ни е честита!
  • 86 Истина

    8 2 Отговор

    До коментар #23 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Толкова ли си сигурен за да го кажеш, тогава го дай на сьд, ако ли пьк не той ще те осьди за измишльотини, затова не си проветрявай вмерисаната уса ВОНИШ.
  • 87 Гарелов

    16 8 Отговор
    Бойко трябва да си иде а останалите мастии кога те новички за промяна ли ти се виждагне те е срам цял живот хранилка на работата лекото на хляба мекото и ти си за чистене от как се помня а това е половин век 50 години само теб гледам как се мяташ от К на К
  • 88 хеий

    6 3 Отговор

    До коментар #71 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    НА ТЕБ ВЕЧЕ ТЕ Е УДАРИЛ ОНЗИ ОТ ГОРЕ, ЖАЛКО СЬЩЕСТВО.
  • 89 Бамбука

    8 14 Отговор
    Дончев се доказа като вице премиер при който се загробиха 2 млрд. за електронно правителство и накрая нула. То вярно и при ББ магистралите клонят към нула ефективност, но Дончев е шампион. По-д-бре да изберат Тома Биков артиста. И той е нищо правещ, но има диплома за артист, така че какво да очакваш от него освен едно плямпане.
  • 90 Не си в час

    14 4 Отговор
    Агент Талев, официалните документи от личното му кадрово дело в архива на Комисията по досиетата показват – пиянство, загуба на секретна карта.
  • 91 срам

    37 1 Отговор
    Срам ме е от тоя народ който гласува за чалгаря. При светлите образи, които България е имала като Левски, Ботев и още хиляди... сега да се сринем до един болен глупак.

    Коментиран от #97

  • 92 Васил

    19 12 Отговор
    На следващите избори с такава нагласа ДБ няма да мине и 10% хората видяха алчните им лица едно говорят ако ги изберат се извъртат.

    Коментиран от #157

  • 93 Да те питам

    7 6 Отговор

    До коментар #77 от "ТаУмВзе":

    Не си ме разбрал, аз точно за ,,утре,, мисля. Кога например, ще се вдигне стандарта на живот на българина, нещо в което половете не играят роля, не знам дали ти е ясно ! Другия вариант е наистина да мислиш, че половете генерират икономически ръст, с което окончателно и безвъзвратно се изчерпваш и толкоз......

    Коментиран от #94, #98

  • 94 ТаУмВзе

    1 5 Отговор

    До коментар #93 от "Да те питам":

    Хайде, папкай и толкоз да е! Хахахха
  • 95 Бай Коко

    13 1 Отговор
    Добър вечер уважаеми зрители. Спите ли или чакате да дойдат поредните спасители? Колко пъти се повтаря старата история?
  • 96 До мрънкача 54

    23 4 Отговор

    До коментар #54 от "Да те питам":

    Кой народ няма пари да си плати сметките? Като гледам какви коли се движат по пътищата, колко нови жилища се продават ежедневно и какъв фраш е на морето мога да повярвам единствено в духовната бедност на българите, не в материалната
  • 97 Срамежлив

    9 10 Отговор

    До коментар #91 от "срам":

    При 60% от говедата, които не са гласували!? Не разбрах от какво те е срам? 11 г. сикаджия начело на държавата!? Разбирам те - СРАМУВАЙ СЕ!!!
    Преди да пишеш - мисли! Ако не можеш да мислиш - не пиши!
  • 98 До мунчо #93

    25 9 Отговор

    До коментар #93 от "Да те питам":

    Какъв стандарт? Реалната средна заплата у нас вече е около 800 евро, без да броим доходи от ренти, най-голям брой собствени жилища в ЕС, най- ниските данъци и най-ниските цени. Стига мрънкахте за стандарт! Бедни са само една част от пенсионерите. Работещите са си ОК, е без да броим тези които нито са пенсионери нито им се работи.

    Коментиран от #110, #130

  • 99 Здрав разум

    26 4 Отговор
    80%простотии. Не ви ли е срам! Започвам да мисля, че средният българин иска да е гладен, гол, на режим на тока и водата, без заплата и на купонна система. Нормалните народи не се връзват на голите обещания на новоизлюпените псевдо политици, не прощават националните катастрофи и не избират фатмаци за държавни глави.

    Коментиран от #141

  • 100 Харвард

    20 3 Отговор
    Гарелов да не е намерил дамаджаната на Рашков.
  • 101 Доротея

    14 12 Отговор
    Изкуфела дедко полковник! Какъв технократ може да бъде един философ като Дончев Тонислав? Технократ, означава преди всичко физик електрик! Никола Тесла е технократ. Явно в курсовете на ДС са ти чели лекцията ,,Буржоазни представи за развитие на обществото", в частност - възгледите на технократите, но си изкуфял! И тази лекция започваше с критика на тези боржуазни учения. Защото най вярно е учението на Маркс и Ленин.

    Коментиран от #103

  • 102 Iwan

    11 7 Отговор
    Ха, ха, ха - тоя журналистически труп Гарелов, прогнози взел да прави
  • 103 Иван

    16 6 Отговор

    До коментар #101 от "Доротея":

    Откога пък драсканиците на Марк и Ленин се наричат "учение" ?

    Коментиран от #104

  • 104 Доротея

    9 7 Отговор

    До коментар #103 от "Иван":

    Тогава бяха учение, а възгледите на еврокомунисти, технократи, конвергенцията и Ота Шик критикувани! В главата на Гарелов е останала неразсеяна мъгла от такива лекции, примесени с алкохолни изпарения, сиратки, крехки начеващи журналистки и волна младост! Сам разказа в шоуто на ИТН как кьоркютюк пиян, пял в полусънно състояние ,,Риксе мя зара кали" на гръцка яхта, мислейки, че е с компанията някъде около Созопол.
  • 105 Именит

    14 17 Отговор

    До коментар #29 от "Бойко идвай":

    650 хиляди били зад боко Тиквака , НО 4.5 милиона са срещу него!
  • 106 Тити

    12 2 Отговор
    Г-н Гарелов, много бъркате, или ви плащат да пишете глупости.
    Незнам някъде по света, но тук е направено от Чалга шоу мен:- "КАСТИНГ" ЗА МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛ И МИНИСТРИ !!! ДАЛИ НА ТОЗИ ЧАЛГА ШОУМЕН СА МУ ИЗВЕСТНИ КРИТЕРИИТЕ ПО КОИТО ДА ИЗБИРА РЪКОВОДИТЕЛИ НА ЕДНА ДЪРЖАВА? ДЪЛБОКО СЕ СЪМНЯВАМ! ЗА ТОЛКОВА ГОДИНИ "ДЕМОКРАЦИЯ"- НЕ ВИДЯХ НИТО ЕДИН ЧИТАВ ПОЛИТИК, ЗАЕМАЩ ТАЗИ ДЛЪЖНОСТ! ЗА ДА БЪДЕШ МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛ - ТРЯБВА ПРЕДИ ВСИЧКО, ДА СИ ИЗУЧИЛ НЯКОИ НАУКИ, ДА ИМАШ ДАННИ ЗА РЪКОВОДИТЕЛ, ДА ИМАШ ВИЗИЯ ЗА РАЗВИТИЕТО НА ДЪРЖАВАТА, НО НЕ САМО ПОЛИТИЧЕСКО, А ГЕОПОЛИТЕЧЕСКО, ИКОНОМИЧЕСКО, ТРЯБВАТ ПОЗНАНИЯ ОТ ПРАВНАТА СИСТЕМА, ТРЯБВАТ И ДЕМОГРАФСКИ ПОЗНАНИЯ, ДА СИ ЕРОДИРАН, ОСВЕН ЕЗИЦИ И ЕДНО ВИСШЕ ОБРАЗОВАНИЕ! ДА ТРЯБВА ТИ ЕКИП ОТ УМНИ И МЪДРИ ХОРА, А НЕ СБИРТОК ОТ ХРАНТУТНИЦИ НА ДЪРЖАВНА ХРАНИЛКА! НАРОДА СЕ НАГЛЕДА НА ПОЛИТИЧЕСКИ ЕКСПЕРИМЕНТИ! СТИГА ТОЛКОВА!
    А за ЮТЕХНОКРАТ НЕ НИ ПРОБУТВАЙТЕ - ТОМИСЛАВ ДОНЧЕВ - 12 ГОДИНИ МУ ВИДЯХМЕ ТЕХНОКРАТСТВОТО!!!
  • 107 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 108 Казуар

    7 4 Отговор

    До коментар #6 от "Бай Манол":

    И когато социалистическата система фалира Бай Тошо спря да мисли за народа.
  • 109 Макробиолог

    10 1 Отговор
    Има такива клоуни ще излъчат сарай2 кабинет,това е толкоз просто и логично...
  • 110 Да те питам

    8 3 Отговор

    До коментар #98 от "До мунчо #93":

    Може, само че би следвало да се отнася за нормално работно време, а не да бичим по 12-13-14 часа на надница, не е случайно това, че само тука не се плаща на час т.е. за това дето викаш 800 евро не отговаря на необходимия стандарт, дето е в цяла Европа, само тука още не моем излезем от средновековната полу-робия

    Коментиран от #121

  • 111 Шердан Българов

    11 2 Отговор
    ГАРЕЛОФФ НЕ Е ЛИ ВРЕМЕ ДА НАПИШЕШ АВТОБИОГРАФИЯТА СИ СЪС ЗАГЛАВИЕ ОТ ТРИПЕРА В МОСКВА ПРЕЗ ПАНОРАМА И ТАНЦУВАЙ С МЕН ДО ПЮЕНЕТО СРЕЩУ БОЙКО? ПИЯНИЦО НЕЩАСТНА!
  • 112 ТЪЙ ДЕ

    4 11 Отговор
    ГАРЕЛОВ НИЩО НЕ МОЖЕ ДА ПОСОЧИ , ЩОТО БОЙКО ПОМИЯРА НЯМА НАСЛЕДНИК !
  • 113 3455

    2 4 Отговор
    Всички са едни и същи. Живяхме по време на соца, през демокрацията, разлика е, че унищижиха предориятия, селото и сие. И кой имаше връзки по време на др. Живков се уреждаше бкп. Завършили селскостопански техникуми и по живково, началници: на предприятия, статистиката и сие. А днес даваш пари под масата и над масата и имаш, йво си пижелаеш_работа, евтино или под наем държавно жилище, земя и т н. Завършили по живково не работиха това, за което бяха учили, същото и при демокрацията, бкп старата нименклатура, кво си пижелав ит кмета има, а там са роднини всички. Давал пендар пи живково, коза, теле, фитки и ти даваха жилище, а бе трудно, чрез кмета, но трябва връзка да имаш цк на бкп, може чистачка, шофьор и то едно към едно, пи действителни случаи, а не измислици. Бг бизнесмени изкупиха и без пари от бг турци 1979 и дбес мръсни, с галоши, но фирмаджии и слагане на дограма. Вторите благодарвние на турците си изучихме деца, а внуци доктори. И днес се нахвърля октурчин към нямащуят българин, вместо към номенклатурата на бкп, но няпстн, богати с богати. Прехода свърли и на итн като му бутне дпс пендат, теле, картофи и ще забрави за народ бг. Лично мнение, но тряжва да си наблюдателен и живял след 1944,а родители ридени в днешна гърция през 1914,1917,1919,1927,1970 край на имащите, 1946 им е било до цент всичко от комуниста Тодор Живков. Сега левитебслед 1989,3000 лева за долар, на улуцата цели семейства с малки деца сдс, ндсв и герб погреба маса млад народ. Поне д
  • 114 Анонимен

    3 1 Отговор
    П. К. Бг..
  • 115 112

    2 6 Отговор
    Анархия, а не Демокрация. Знаете ли кво се говореше и вярвам, тия, които са гласували за герб получиха санирани блокове, мога да ги назова от 5 до 9ти блок.
  • 116 Айде бе

    11 0 Отговор

    До коментар #62 от "6 милиона":

    Ако бяхте, щяха да се вдигнат да гласуват за друг- избор голям! При 2/3 негласували всеки, който твърди , че представлява народа , е лъжец!
  • 117 Гражданин

    0 3 Отговор
    И който да дойде, Богат, беден.. Е, номенклатурата на бкп с връзки и пари, кво си пижелае, а честният гледа, колко са долни и прости тези същите, описани пи-горе. Закривай или убивайте бедните пред площада, бойко б ще извърши покулението, той създаде най-много да се случи описаното и очаква ит тях да го върнат обратно, но преди да го върнат, нека изпълни, което направиха неговите комунисти след 1944.той го може и разчитане на бб и час по скоро мнозина да се отървен от муки и теглила
  • 118 разума

    13 11 Отговор
    Това е и истината служебното правителство е най доброто което сме имали до сега. Сега можете да плюете колкото си искате но е факт.Най добре ще е да го запазим за следващия път както са тръгнали нещата

    Коментиран от #122

  • 119 Анонимен

    3 4 Отговор
    До 1618. Жив свидете. Сменяха комунисти и разни други оценки на кандудат студентски изпити. Прехвърляха се от олатени в су, право и в Пловдив, срещу 5 000 лева, 2003 година. Дори кога бяха ученици, кога приемат, преди 24 г бе, вашите деца в поделение, ела и ни кажи, а си купи от казанлък село в града и в поделение, тежки думи, позна, а детето му бе на 3 г тогава, дядо богат, има земя в Пловдивско село, има тракрири много. И са го пенсионирали. Продава жилището си. В пиделение със значки ни казваха нашите, а от дома старлини и тук далавери и не ме интересува, и не любопитствах, има ли висше, жена му в шивашка фирма. От селяндурите има много противни хора, хора с пари, а далу имат нужно възпитание, отговорете си сами. Винаги в бг парите, а навън, ти гледат в главата кво имаш. Подобие на турция. Балкански първобитни хора сме без изключение.

    Коментиран от #128

  • 120 1111

    2 0 Отговор
    Чака ПКх боби да я качи на фадромата и да я закара в народното, но е заето местото от на Стабислав момата от Видин.
  • 121 До мрънкача #110

    13 3 Отговор

    До коментар #110 от "Да те питам":

    Каква робия? Само майсторите работят по 12-14 часа, за изкарват 250-300 лв. на ден. А ти, ако си общ работник и едвам си издаянил до осми клас какво повече очакваш?!? 60-70 лв на ден би трябвало да са ти абсолютно достатъчни. Пък ако искаш да видиш какво е робия - иди в Южна Италия да я видиш наживо. Много си е добре България материално, само че простотията на българина е в повече

    Коментиран от #136

  • 122 До неразумна #118

    11 11 Отговор

    До коментар #118 от "разума":

    Прецедентът Радев е най-гадната фигура в днешния ни политически живот. Ще го разберете, но ще е късно. Той е слугата на Херо, а не Бойко! За съжаление, мозъците на масата българи още се моделират от телевизията
  • 123 Gggg

    2 3 Отговор
    Итн, кой ви купи костюмите. Те знаеш ли преди кво говориха огладнелите хора, не стига, че от турция са облечени, а ругаят нашият пичетен представител доган. Но години минали. Дпс ще им даде по някоя парица, пендар и ще забравят за майка и сестра. Има и честни, не вземат, но повечето са, а те и на запад запичнали, но.. Тук при раждане, торти, алкохол, бонбони и лекари кво тва?!!, а една жена щерка й лекар на запад, Испания, там си има надзирател и не мижеш копче, игла, кърфица да внесеш, а каму ли нещо като торта, но тук сме балкански хора. Дребни за чорбаджиите, но те дават и след това отгладуват и не одобрявам, а кой дава кеш има, ще има и славуна от дпсто
  • 124 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 125 Клептокрация

    4 8 Отговор

    До коментар #17 от "най естествено":

    ГРУ на Русия е тук,още преди изборите, по време на протестите, руснаците заложиха на не протестиращият Славуца,който мразеше протестиращите и нито един от неговите хора не ги подкрепи,заставайки с името си.Много е лесно да разберете,защо пазят в тайна имената на министрите,кои ще са силовите ,министрите на икономиката и финансите?тук не става въпрос за връзки с ДПС и Герб,връзката с БСП е връзка с Москва,още от първите месеци това човече мин председателя ще забрави за съдебна реформа и Пеевски,Трифонов ще работят заедно с Москва за АЕЦ Козлудуй,в България няма условия да развитие на демокрация, 2 милиона българи са с манталитет на фудболни фенове,те гласуваха в полза на Славуцкият референдум,заради намаляне на субсидията,като покрай това мина и мажоритарният избор,който новият мин председател подкрепи,ИТН няма да спечелят повече толкова гласове ,но ГЕРБ и Бсп с ДПС и Пеевски ,който просължава да ръководи България,оформят про Руският политически кръг.ДА България и Исправисе, ще бъдат оклеветени ,омерзение от медиите,ще започнат гонения и разправа с лидерите им и тези,които не са минали на страната на про Руските партии.

    Коментиран от #132

  • 126 Клептокрация

    2 5 Отговор

    До коментар #29 от "Бойко идвай":

    Про Руските партии,ще властват,до изграждане на АЕЦ Белене,след протестите руснаците разбраха ,че не могат,да задържат повече Бойко с Герб и задкулисно ДПС и БСП,той си свърши работата за която го назначи Путин,Турски поток,сега предстои изграждане на АЕЦ Белене,40 милиарда за 10 год.трябва им стабилно мнозинство от про РУСКИ партии а те са новата ИТН,БСП,ГЕРБ и ДПС и Пеевски с ченгетата от ДС
  • 127 Дончев

    1 1 Отговор

    До коментар #18 от "комиците":

    е Каишков с каиша! Нищо повече от това!
  • 128 Къф си ти, бе?

    3 0 Отговор

    До коментар #119 от "Анонимен":

    В този пост или пишат пияни индивиди или подобния на човеци. И тези отпадъци из онзи ден са гласували!!! ТПУ!
  • 129 ГЕРБ=ДПС=ВМРО

    2 2 Отговор
    Аз пък смятам, че Иван Гарелов греши. Наследник на Борисов и капитан на потъващ американо-московски "самолетоносач" ГЕРБ е Даниел Митов. Този "самолетоносач" ГЕРБ ще бъде потопен с дружните усилия и на американци и на руснаци. Защото се опитваше, но неуспешно да е двоен и троен агент. На Москва, Вашингтон и Бруксел едновременно. И в един момент се оказа враг и на трете сили.
  • 130 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 131 уточнявам

    3 5 Отговор

    До коментар #6 от "Бай Манол":

    Бай Тошо беше всичко друго но не и простт.

    Коментиран от #135

  • 132 ГЕРБ=ДПС=ВМРО

    5 0 Отговор

    До коментар #125 от "Клептокрация":

    И какво лошо има в намаляване или дори спирането на партийните субсиди. Защо пък "всички" и политици и народ са против това партиите сами да се издържат от членси внос. Откъде накъде, трябва да ги издържаме ние данъкоплатците, пък и да си докарват допълнителн и чрез слугуване на чужди централи в Моква и
    във Вашингтон. Това, че партиите у нас получаваха и все още получават тлъсти държавни субсидии. По никакъв начин не ги е спряло да слугават на Брюксел, Москва или Вашингтон във вред на българският народ. По никакъв начин тлъстите държавни субсидии, не са спрели политиците да слугуват на чужди интереси. Също така не ги е спряло да изнудват бизнесмени като Божков, Стайков, Арабаджиеви ... Или пък да взимат комисионни от "законно" раздаване на държавни поръчки за магистрали стадиони, небостъргачи... Тлъстите държавни субсидии, по никакъв начин не са спрели политици да продават български паспорти и да купуват на народа ни ненужни скъпи изтребители, бойни кораби и подводници, бронирани военни машини ... Докато шпенсионери ровят в кофите за боклук за храна
  • 133 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 134 ГЕРБ

    0 1 Отговор

    До коментар #9 от "El boko":

    Кой те пита бе
  • 135 ГЕРБ

    2 2 Отговор

    До коментар #131 от "уточнявам":

    О беше много прост но също така и селски тарикат
  • 136 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 137 Дедо

    5 4 Отговор
    При Бойко имахме държава,сега имаме чалга парти!
  • 138 Битката за президент

    1 0 Отговор
    Финала е октомври...... Парламент и Президент.Избори,които ще разплетат възела..... Но за първи път президентските избори ще се окажат много по значими,от всякога в България ,ако не се ядосат и се отиде до Осмо Велико Народно събрание.В което няма нищо лошо!!!

    Коментиран от #146

  • 139 Пойчето са, неграмотни

    2 0 Отговор
    Затова ще бъдем на тоз хал винаги...!
  • 140 Дядоти

    0 1 Отговор

    До коментар #29 от "Бойко идвай":

    Завършили осми клас или пщак повтаряш😉
  • 141 Весела

    8 4 Отговор

    До коментар #99 от "Здрав разум":

    Роналд Рейгън беше актьор,Шварценегер също е актьор.Явно ако си имаш маята да си лидер се получава.Никой не се учи да бъде лидер,то се носи в гените.Между другото повечето световни лидери не знаят чужди езици,нормалната процедура е да се ползват преводачи.Не разбирам защо Данък толкова се е вторачил в езиците!
    Аз имам две дипломи и два университета (единият е в Лондон),владея три езика и никога не съм била на власт.Значи според стандартите на Гама Балкански аз съм готова за Премиерата,може и президент.По-добра съм от шахматистка или водолаз,а летеца го бия по всички точки!Чакам предложения!

    Коментиран от #144, #150

  • 142 Справедлив

    3 1 Отговор

    До коментар #37 от "Фигуранта":

    Алоу фигуранта,ти наистина си голям фигурант-сигурно си тренирал фигурно пързаляне!!!
  • 143 9365

    1 1 Отговор
    Демократична България" има интерес от избори, нейните мотиви са разбираеми - Прокопиев да замести Пеевски.
  • 144 7801

    4 2 Отговор

    До коментар #141 от "Весела":

    Весела, никак не е весело, Шварценегер едва не фалира един от най-богатите щати през 2009 г. "Губернаторът на най-големия американски щат Арнолд Шварценегер обяви извънредно положение заради 24.3 млрд. долара дефицит в бюджета." Всяка жаба да си знае гьола и мястото в него.
  • 145 До Мрънкача #136

    9 1 Отговор

    До коментар #136 от "Мрънкача":

    Проблемът с боклуците е, че и у нас и в чужбина все са си боклуци. Огромната част от отишлите на запад живеят там по зле от нас, ама се срамуват да се върнат. Който не може да се справи тук не може и там и все други са му виновни. Лично аз такива приятели нямам. Хората около мен си живеят съвсем добре в България. Ако ти не се справяш търси вината в себе си, а не в други
  • 146 5092

    2 0 Отговор

    До коментар #138 от "Битката за президент":

    За да има битка са нужни поне двама. Кой е другият, че не знам?
  • 147 ганю

    4 0 Отговор
    аха има и наследник на простотията
    българия има интерес от велико народно събрание
    боклуците в затвора
  • 148 Еми

    4 0 Отговор

    До коментар #61 от "сила 7С":

    Ако повтаряме, че няма да се оправи няма да се оправи.
  • 149 Селянин

    0 4 Отговор
    Боли ме фара кой ще е премиер. Аз пак ще съм си на село и ще си копая доматите. От мен нищо не зависи. Всичко е въпрос на договорки и интереси.
  • 150 Бивш канадец

    0 5 Отговор

    До коментар #141 от "Весела":

    Предложения чакаш, да? Готово! Ако имаш и компютърна грамотност, веднага те вземам за хигиенистка!
  • 151 Япа Я

    5 7 Отговор
    И КОЕ Е НАЙ-СИЛНОТО НА ТОВА ПРАВИТЕЛСТВО-СИЛНОТО ЧЕГЪРТАНЕ ,НЕДОМЛЪВКИТЕ НА РАШКОВ ИЛИ СИЛНИТЕ ПРОСТОТИИ В СТРОИТЕЛСТВОТО???МОЖЕ БИ ЗДРАВНИТЕ НЕДОРАЗУМЕНИЯ ИЛИ ПРАВОСЪДНАТА НЕМОЩ НА ПРАВОВИЯ МИНИСТЪР!!!
  • 152 Япа Я

    2 1 Отговор

    До коментар #9 от "El boko":

    ЗНАЧИ ,ДОКАТО СМЕТАШ НЕ МИСЛИШ,А ПОСЛЕ САМО МИСЛИШ....
  • 153 Голем смях

    3 0 Отговор
    То и времето на комунето и агента Гарелов отмина ..но се държи на повърхността .
  • 154 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 155 Ти ли си

    7 2 Отговор
    ментора на Слави,ти ли го насади да плюе и с компромати да се издига.Жалка работа си ти !Язък за подкрепилите Слави ,втори път няма да сгрешат.ИТН ще си отиде най-бързо,благодарение на ментори като теб и Райчев.
  • 156 Това тролене

    3 2 Отговор

    До коментар #7 от "1618":

    е страхотно падение за дб! Направо се закопаха! Никаква разлика от герб! Ужас! Голям гнус!
  • 157 Анджело

    2 2 Отговор

    До коментар #92 от "Васил":

    Нещо бъркаш ДБ с ИТН
  • 158 Развийш ли

    6 0 Отговор
    Дрът комунист доносник от ДС пропагандатор
  • 159 Точно като

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "Фатих":

    ДПС(ДС). Нали?
  • 160 НЕ БЪРЗАЙ

    3 0 Отговор
    ХЕЙ, стар журналистически хитрец, вместо да се опитваш да манипулираш обществото от ТВ-екран, ходи да се по-пързаляш на големия лифта на Пампорово и си гледай старините - твоето времето отдавна е отминало за да ни даваш политически съвети. Много сме ги слушали такива като теб, с комунистически манталитет, хайде, отма! Как мислиш, 45-годишното политико-криминално управление на БКП-БСП за което е забранена със закон, не е ли изтекло отдавна за да бъдат още в политиката, и не е ли време да бъде изчегъртвана? - А да, те си смениха името от БКП на БСП и сега са вече нови, сега са вече други. - Ясно, както вълкът сменя козината си, но въпреки всичко пак си остава вълк. МНОГО сте се разбързали, да отписвате г-н Борисов от политиката - ами ако ГЕРБ си смени името, както 45-годишното си име БКП на БСП - примерно вместо ГЕРБ на " Ние идваме! - мутри комунисти вън!"! Какво ще кажеш тогава " другарю" Гарелов, ще говорим ли, че ГЕРБ са отписани от времето?! Да, едно име може да се отпише, но хилядния електорат на една цяла партия...?! В тази държава нищо не може да се промени докато има комунисти във властта, това е факт! Нито БКП-БСП, нито Демократична България - която хвалиш, нито тези новите-стари които си сменят името като носна кърпичка при хрема - "Изправи се, наведи се - Мутри вън" не могат да бъдат партии на каквато и да е промяна! Партията на Трифонов е млада партия, и тези стари вълци ще я пречупят като житен клас от който народа няма да получи очаквания
  • 161 НЕ БЪРЗАЙ

    1 0 Отговор
    ... хляб, това е факт! Народе мой, ИТН прекрачи ли този праг - " Надежда всяка оставете...!" Те, ще направят всичко възможно за да и дърпат конците, да диктуват и управляват задкулисно - тя вече е обречена влизайки в съюз с тях, и ще бъде опорочена! "Другарю " Гарелов, българския народ казва : " Нов бардак със стари труженички не става - ще фалира бизнеса!". Времето ще го покаже, а то, никого не щади, и никога не лъже!
  • 162 Именно

    2 1 Отговор
    Единственото което Томислав Дончев олицетворява е - шушумигите!
  • 163 Един

    1 0 Отговор
    Венци, не научих Гарелов кой посочи като наследника на Бойко Борисов? съмнявам се Гарелов да знае! Пък и на сутринта едва ли помни!
  • 164 СЕДМОКЛАСНО

    3 0 Отговор
    "Другарю" Гарелов, защо не се съберете с " другарката " вицепрезидент, да си поговорите, да поспорите - защото както виждаме, вие сте с коренно различно мнение по въпроса! Тя, президентшата, пред журналисти каза, че -" Времето на специалистите е отминало, сега е времето на политиците!" ?!... Това ми прозвуча, и ми напомни за времето от 44-та година когато дойдоха превратаджиите, които 73% от тях бяха със седмокласно образование, избиха българската интелигенция и се самонастаниха на ръководни постове в държавата - тогава беше времето на все още недодяланите политици които получаваха инструкции от Москва! Май, изглежда днес сме решили да върнем отново старото време, и нямаме нужда от специалисти в управлението, а от добри и верни на партията политици. Гарелов, поговорете, разберете се - защото ние обществото сме на съвсем различно мнение от вашето!

    Коментиран от #168

  • 165 Cveti

    2 1 Отговор
    Нищо няма да чета..от коментарите имам си мнение..
    Абе ей хора..какво харесвате на Хр.Иванов
    .това че РАЗВЯ байрака на РОСЕНЕЦ...🤣🤣🤣🤣ТОВА Е НАЙ - АЛЧНИЯ ПОЛИТИК ЗА МИНИСТЕРСКО КРЕСЛО...Нали беше министър и кво направи":Едно голямо нищо"-Бойко му би шута...
    А сега палячото пак търси министерски пост..
    Мога да гарантирам 101% че на следващите избори Христо Иванов ще е с по- малък % Просто да подкрепи Слави..
    Не съм гласувала за Слави..Но посланието му е ясно:Управляваме сами..щом ще носим отговорност...
    На Христо не му ли стига депутатското място явно иска и министерско кресло..🤣🤣☕Ей ОПИЧАЙ СИ АКЪЛА ЧЕ СЛЕДВАЩИЯ ПЪТ..НЯМА ДА СИ В ПАРЛАМЕНТА.../

    Коментиран от #167

  • 166 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 167 Мими

    0 0 Отговор

    До коментар #165 от "Cveti":

    За Христо сте прав,за Слави не.Слави е по-голям боклук и от Б.Б.Бог да ви е на помощ!
  • 168 Диди

    0 0 Отговор

    До коментар #164 от "СЕДМОКЛАСНО":

    По всичко личи,че това са решили/ тези,които решават/Никога не са се отказвали от комунистическия манталитет и русофилството.Нашенецът от простолюдието ,т.е.мнозинстворо е ограничен първосигнално тип и ,ония времена го устройваха.Уви! Родили сме се на лошо място и в лошо време!
  • 169 ГДР-иеца кайто говори на ГДР-ииски!!

    0 0 Отговор
    Итн +ДБ +четворката белот > 121гласа сега и ножа и хляба са в БСП ае да видим дали от протеста и да ще работят за народа без тях няма правителство няма закони в полза на народа
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове