Last news in Fakti

1 Август, 2021 13:31 17 174 189

Христо Иванов: Получихме черна кутия от Слави Трифонов

  • христо иванов-
  • итн кабинет-
  • слави трифонов-
  • слави трифонов правителство

Цялата власт да е концентрирана в един човек

Христо Иванов: Получихме черна кутия от Слави Трифонов - 1
Снимка: Архив

Начинът, по който ИТН са представили кандидата си за премиер Пламен Николов много притеснява съпредседателят на "Демократична България" Христо Иванов.

В предаването "Неделя 150" по БНР той потвърди тезата на депутата Николай Хаджигенов от ИСБНИ, че в петък с "Има такъв народ", само часове преди идването на Пламен Николов в президентството, за да приеме мандата, единственото обсъждано име е Петър Илиев. И от "Демократична България" не само са били резервирани, а са били против.

По думите на Христо Иванов в процеса на изпълване на мандата и преговорите с ИТН няма предсказуемост и самият процес не отговаря на критериите за това да бъде излъчен един кабинет.

Най-доброто, което според Христо Иванов можело да се каже за Пламен Николов е публичната информация, която излиза. Не мога да кажа, че кандидатът за премиер от ИТН Пламен Николов е убедителна, посочи той.

"Това е една черна кутия, която излъчва човек за премиер, който не отговаря на нашите очаквания. За този пост ние очаквахме човек, който да носи политическа отговорност", категоричен бе Христо Иванов.

Христо Иванов обаче все още не знае каква е формулата за бъдещия кабинет.

В един момент получаваме една черта кутия около Слави Трифонов. Ние не можем да подпишем празни чекове и да чакаме едва след това да бъде сложено нещо на масата, подчерта той.

Христо Иванов се притеснява, че фундаменталният маниер на управление на Бойко Борисов - цялата власт да е концентрирана в един човек, отново започва да се очертава - "започваме да навлизаме в ситуация на център на взимане на решения около Слави Трифонов."

Надява се процесът в самите ИТН да бъде преосмислен. ДБ са готови да дадат подкрепа за силно реформаторско управление, което може да промени България.

Христо Иванов не смята, че е допуснал грешка, като е споменал имената на трима от служебните министри от трибуната на Народното събрание. ДБ решили, че е редно да дадат индикация и примери с хора за подражание, а с тях вече ИТН са преговаряли и харесали. Всеки, който влезе в с усилието за промяна и се превърне във фактор става обект на атаки. Христо Иванов даде пример със себе си и всички водещи фигури в "Демократична България".

"Кирил Петков и Асен Василев са атакувани, защото те като лидери направиха неща в своите сектори, които са трансформационни. Те спряха парични потоци, те са ядрото, зад което стои решението на служебния кабинет да вземе твърди мерки след списъка "Магнитски", открои той.

Въпреки напрежението от последната седмица според Христо Иванов в 46-ия парламент би могло да се формира съществено мнозинство около ясно лидерство при ясно заявени политики. В последния момент ще ни бъде поставен състав на Министерски съвет - да изберем да бъдем виновни или да избираме. Не става така, категоричен бе съпредседателят на ДБ.

Той не може да каже какво ще бъде отношението на ДБ към съставянето на кабинет, но според Иванов липсва критичната минимална доза информация на база, на която да се вземе решение.

ДБ са в ситуация, която не могат да структурират един процес на предварителен диалог по ключовите въпроси за партията - хората, целите, програмните ангажименти, как ще бъдат гарантирани, каква ще бъде структурата на парламентарната подкрепа.

ДБ ще бъдат в позиция на изчакване да видят дали ИТН искат тяхната подкрепа. Ние сме готови да споделим тежката отговорност за едно управление, ако то е реформаторско, каза още Христо Иванов.

Той е сигурен, че ако ДБ е встрани от правителството, ДПС щели да бъдат много щастливи да го подкрепят. А също най-вероятно и ГЕРБ. Ние не сме взели окончателно решение за подкрепа и ще изчакаме до последния момент, за да се види ИТН в каква посока ще тръгнат или все пак ще има възможност за изграждане на някакво партньорство. Не ни плашат предсрочни избори или изолация, добави Христо Иванов и обясни, че ДБ могат да останат встрани от управление, да останат извън парламента, но никой не може да изгони "Демократична България" от фронтовата линия, където се води битката за бъдещето на България.

Той се притеснява от всичко, което може да се окаже в чувала на ИТН, но остава с надежда. Лично Христо Иванов не затваря врата, но засега начинът на действие на ИТН нямало как да доведе до добър резултат.


Бел.ред.
И двете партии, ИТН и ГЕРБ, обещаха на избирателите си мажоритарен вот и получиха общо 128 депутата. Сега ще изпълнят ли обещанието си? Линк към резултатите


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 102 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 El boko

    93 7 Отговор
    Да, ама още не е прочетена черната кутия хихи

    Коментиран от #80, #159

  • 2 ИТН искат да продадат ББР

    96 40 Отговор
    на ДПС , за да може ШИШИ да я фалира и замете кредитите.
  • 3 choki

    151 32 Отговор
    ИТН пускат от самото начало лоши сигнали?!
  • 4 Последния Софиянец

    106 28 Отговор
    Един въпрос!?Как мисли Слави да прави промяна с една четвърт от депутатите?

    Коментиран от #10, #24, #106, #122, #186

  • 5 Севда

    35 64 Отговор
    Бойко иска реванш на есен!

    Коментиран от #18, #76

  • 6 3.14К

    89 86 Отговор
    Христо и неговите хора са огледалния образ на ДПС.

    Коментиран от #96

  • 7 Не си

    85 28 Отговор
    губи времето с чалгари , паляци и сергиджии , човеко ! Та те се гаврят с българите , опитват с покер , но покерът иска мозък !!!

    Коментиран от #116

  • 8 pepi777

    98 24 Отговор
    Абе, те от ИТН да не смятат, че имат 120 депутати в НС ?!

    Коментиран от #134, #137

  • 9 ТаУмВзе

    33 32 Отговор
    Проекта на доган ефенди, чалгарчето с тоя шнорхел е повече от успешен! Сега ицко, гледай да те наредят от Козяк, че лошо. Бухахах Гаврата да пребъде е важно.
  • 10 Тошко

    33 16 Отговор

    До коментар #4 от "Последния Софиянец":

    Той смята и тези на ДПС и ГЕРБ малко ли са ?
  • 11 Шуши

    36 37 Отговор
    На следващите избори първата политическа силамще предложи най-подготвения за премиер БМБ и Ристе ще каже ДА

    Коментиран от #13

  • 12 1618

    91 24 Отговор
    Cтaниcрлaв Трифoнoв дa oбяcни прeд цялa Бългaрия зaщo прeдлaгa фaлшив и зaвиcим нeзнaйнo oт кoгo миниcтър прeдceдaтeл!Вcичкo oт държaвнитe рeгиcтри дo публикaциитe, линковете и уикипeдия e билo прoмeнeнo в пoчивнитe дни!Дoри дaтитe ca прoмeнили на уж направените му дисертации! Oт кoгo e зaвиcим кaндидaт прeмиeрa? Тoвa e бeзoчливa нaглocт и пълнa пoдмянa нa вoтa!

    Коментиран от #15, #38

  • 13 Баце

    32 24 Отговор

    До коментар #11 от "Шуши":

    Ще му даде правосъдието и ще му назначи главен пуркорор. Той Ристе това сака

    Коментиран от #45

  • 14 1618

    103 25 Отговор
    Cтaниcлaв Трифoнoв и ИТН ca cбирщинa oт некадърници!Тe ca пълeн прoвaл и иcтинcкo рaзoчaрoвaниe!Нeщo пoвeчe-cрaм и пoзoр ca зa цялa Бългaрия заради предателството си и подмяната на вота!Демократична България и Изправи се са най- добрия барометър дали Станислав Трифонов се опитва да подмени вота за пореден път!Ако те не подкрепят предложения кабинет,а той се подкрепи от БСП и ДПС това означава пълен провал за ИТН!Дори ГЕРБ ще го подкрепят като излязат от залата за да намалят кворума и след това да гледат злобно и доволно сеир как се провалят ИТН!Дебелото его на Станислав Трифонов вече е смачкано!Той не смее да се покаже в ефир и на улицата пред хората заради предателството си!Става ясно,че предложения премиер в последния момент като заек от шапка ще бъде марионетка в ръцете на Трифонов,който се готви да управлява задкулисно!Точно това им е целта,и за това потърсиха компромати срещу Асен Василев,защото от Служебното правителство им заявиха,че ако те продължат да управляват няма да допуснат да ги командват по телефона!По този начин ИТН си вкараха автогол!Народа ще се вдигне отново на бунт и протести,а с кариерата на Станислав Трифонов като политик и щоумен е свършено!Той няма да може да се покаже дори на улицата,защото ще бъде освиркван!

    Коментиран от #20, #68

  • 15 Бацо

    14 12 Отговор

    До коментар #12 от "1618":

    Зависим е от когото е зависим и ДМитов на Козяк. Затуй другия път за бат Коце
  • 16 Последния фазан

    31 18 Отговор
    И ти си същия като боко, корумпирам, я корупцията беше но те изгони таралежа и сега партия направи да крадеш още
  • 17 1618

    54 13 Отговор
    Разкрита е голяма лъжа , манипулация и огромна задкулисна зависимост по отношение на предлагания премиер Пламен Николов!Какви задкулисни сили стоят зад кандидат-премиера?Дори в почивния ден са манипулирали и променили основен държавен регистър? Дори са създадени фалшиви линкове , променили са регистри , прередактирали са и са допълвали текстове в Уикипедията! Кой има властта дори да променя медийни публикации, пълнейки ги с ново съдържание за някаква дисертация, която днес са антидатирали с вчерашна дата не само в редица явни Пеевски медии, но и в най-основни информационни сайтове у нас? Как се защищава научна степен у нас и доколко може да се осланяме на информацията в държавните регистри , след като те са променени специално за Пламен Николов? Възможно ли е регистрите на научните степени, а и в други подобни регистри да съществува игра – да се оставят, образно казано, празни редове, ако и когато се наложи те да се използват за фалшива информация?Това ли успя да ни представи Задкулисието и говорителят му „Има такъв народ” – пореден скеч на тема премиер и поредни лъжи за него?

    Коментиран от #58, #175

  • 18 Ала Бала

    13 6 Отговор

    До коментар #5 от "Севда":

    И ще го получи...в СЦЗ при бай Ставри...
  • 19 оня с коня

    30 24 Отговор
    Христо негодува че е получил черна Кутия и иска Бяла.Пък тя струва пари...Абе ристе,подкрепяйте с БСП-то Слави,щото ако не щете,ДПС САМО ЧАКАТ да го направят вместо Вас и ще гледане Власт през Крив макарон!:)
  • 20 ДаБаДа

    43 18 Отговор

    До коментар #14 от "1618":

    Костовистите на Ристе ги знаем кви реформи правят вилат им Перватизация, продават мационалните интереси, четат лекции в Хамерикански колежи после за по некой милион и туй не е корупция
  • 21 Дададаад

    34 33 Отговор
    ИТН искат пряко да носят политическата отговорност, за да може да си понесат вината, в случай че не успеят да се справят.." Кога сте чули партия да заявява това? До сега такава заявка не е имало. Май искате да се върне оня и да ви кара с 200, а? Да ви напомня,че на тях все някой друг им е виновен и няма да ги чуеге да излязат с такова изявление като ИТН. Мн заядлив и ограничен народ остана тук. Мислещите и можещите избягаха по света...

    Коментиран от #43

  • 22 67778

    29 32 Отговор
    Истината е че, каквото и да бяха предложили ИТН пак щеше да бъде оплюто, защото ДБ искат да си сложат министри, а ИТН не им дават.
    Надявам се да има нови избори и избирателите да оценят предателството на ИТН и Ибни или както там е дебилното им име

    Коментиран от #63

  • 23 Ристе

    13 16 Отговор
    Да лаже кал точно Прокуратурата ще стане независима като я вкарат в изпълнителната власт? Не е ли редно да гласуваме за прокурори
  • 24 яяяяя

    34 12 Отговор

    До коментар #4 от "Последния Софиянец":

    А Пинокио къде се бута с един файтон хора?
  • 25 Джи Ди

    15 6 Отговор
    Както го изпя Ицо Хазарта : ,,Не ме еве кой ще управлява, искам само да фукам кока и плява,,
  • 26 Демократична България - Търново

    50 25 Отговор
    Най-доброто за България би било служебното правителство да продължи дейността си като редовно.

    Коментиран от #31, #148

  • 27 Киро

    31 8 Отговор
    Все нещо му пречи ,неудачник
  • 28 push

    35 15 Отговор
    Според мен ДБ и Мая се правят на недостъпни, защото ако директно подкрепят ИТН ще покажат, че са излишни. След няколко дни дружно ще подкрепят ИТН, но засега го играят опозиция на опозицията.

    Коментиран от #34, #62

  • 29 сорош вън

    42 17 Отговор
    Джендърите от "Демократична България"финансирани от Сорос ревът-шансът да узаконят перверзиите удрят на камък
  • 30 JEFF

    28 24 Отговор
    Прекалено много компромиси им правите на ИТН . Стига толкова . Не заслужават доверие.
  • 31 Гоце

    18 5 Отговор

    До коментар #26 от "Демократична България - Търново":

    По добре за вас троловете но не и за България
  • 32 Наглост без край

    31 5 Отговор
    """"За този пост ние очаквахме човек, който да носи политическа отговорност", категоричен бе Христо Иванов."""" Ще ми говорят за политическа отговорност 😂😂😂 все едно до сега някой политик е бил отговорен? При наличието на доказателства, че народа бе лъган и грабен, някой в затвора? А Пламен Николов все едно е бил до сега в политиката и не е носил отговорност. Егати цирка се получава. Пародия на политика и чест. Парите и властта ви обезчестиха.
  • 33 овцъта

    32 13 Отговор
    Добре е Христо и Мая да внимават в картинката, че върне ли се Бойко и ще има репресии, за каквито не са и сънували. Та е добре да спрат с глупостите за подмяна и другите тъпотии.

    Коментиран от #39

  • 34 Последния Софиянец

    25 22 Отговор

    До коментар #28 от "push":

    Те не могат да подкрепят кабинет на сляпо след двете издънки на Слави.Ами ако е писал в новия кабинет Тиквата и Доган?
  • 35 ХАН КРУМ

    33 23 Отговор
    ВЗИМАЙТЕ ТРЕТИЯ МАНДАТ,ВРЪЩАЙТЕ СТЕФАН ЯНЕВ И СИЛНИТЕ СЛУЖЕБНИ МИНИСТРИ,СМЕНЯЙТЕ СЛАБИТЕ И ДЪРЖАВАТА ДА СЕ ОПРАВЯ.
  • 36 Тарикати

    30 18 Отговор
    Това е истината Хаджигенов, Капон, Иванов казват посочен бе Петър Илиев, Слави и моржа излъгаха че не е!!!! Вярвам и на Григор Лилив за Пацо Шнорхела тези хора се мислят за много умни щото са сценаристи а са просто едни селски тарикати!

    Коментиран от #72

  • 37 РАДИО ЕЛТО

    24 7 Отговор
    Да се беше обръснал заприличал е на Голямата стъпка

    Коментиран от #44, #67

  • 38 Българка

    27 24 Отговор

    До коментар #12 от "1618":

    Слави предлага министерски съвет ЗАВИСИМ от Слави и ИТН, какво чудно има. Те ги предлагат, естествено , че са зависими от ИТН. Служебните подлоги са 100% зависими от фърчилото, какъв е проблема.

    Коментиран от #48, #65

  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 Платеният

    33 9 Отговор
    мишок на прокопиев се разтроли! Нещастници!
  • 41 Христо

    29 6 Отговор
    Е болшевик. Който не вярва да провери!

    Коментиран от #89

  • 42 Професионалист

    35 23 Отговор
    Ако Хр.Иванов е честен,искрен и мисли за благото на България, то аз съм космонавт. Слави, действай смело и ще спечелиш,както и ние българите.Успех!
  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 Ако се обръсне

    27 3 Отговор

    До коментар #37 от "РАДИО ЕЛТО":

    Ще се видят петолъчките по брадата му
  • 45 Психо от Курило

    32 8 Отговор

    До коментар #13 от "Баце":

    Не самия Ристо, а тия зад него искат правосъдно министерство и главен прокурор. Тия с по над 10 обвинения от прокуратурата, спонсорите му.
  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 Нане

    23 4 Отговор
    тоя е творение на лаборанта от Драгалевци
  • 48 Фалшива българке

    18 5 Отговор

    До коментар #38 от "Българка":

    Не замърсявай форума
  • 49 Българка

    19 32 Отговор
    Христо Иванов е уравновесен, със самообладание и политическа последователност реформатор. Правилно отбеляза, че ДБ ще бъде на предната фронтова линия за бъдещето на България
    ИТН са пълен провал като политици на промяната. Те копират и успешно прилагат едноличното управление на ГЕРБ от Борисов и ДПС от Доган. Само това трябва да свтне мноооооого червени лампички кои са моделите на подражание и съмишленици

    Коментиран от #54, #61, #70

  • 50 Гандалф

    18 1 Отговор
    Нали знаеш, много баби, келяво бебе...всеки ще дърпа чергата към себе си...какво като в един ще е концентрирана власта...като сгреши, знае се кои носи отговорност...а при коалиция, размита отговорност, всеки обвинява другия...
  • 51 Кво създаде

    19 4 Отговор

    До коментар #46 от "Последния Софиянец":

    бре? Ник използван от мекерета на продажника ристьо, представител на дб, борещи се за новото статукво на прокопиев и кръговете му! Няма да се учудя, ако стои и някой журналист на капитал или дневник, зад този ник! Тотално падение! Кой ли не ви видя излагацията! Трябва да сте много глупави да си мислите, че с драскането на лъжи и манипулации, не рефлектира върху вас!
  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 Васил

    25 9 Отговор
    Алооооооо ДБ с какво сте по различни от ДПС-то ламтите за пари и власт едно говорехте преди изборите а сега се обърнахте на 360 градуса.
  • 54 Да бе да...

    23 7 Отговор

    До коментар #49 от "Българка":

    Тои само си мени окраската, политически хамелеон...реформатор, консерватор според обстановката...за Христо Иванов иде реч...
  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 изрод от ГЕРБ

    26 8 Отговор
    Слави ви харзулна за трети път ВЪРВИТЕ КЪМ КОШЧЕТО НА ИСТОРИЯТА РИСТЬООООООООО???
  • 57 Съжалявам за Служебното Правителство! За

    34 14 Отговор
    Съжалявам за Служебното Правителство! За първи път усетих грижа и уважение към България и Народа! От можещи Министри!

    Коментиран от #66

  • 58 Ще ти викаме откривателя

    11 5 Отговор

    До коментар #17 от "1618":

    Искаш ли да станеш премиер? Виж колко си честен, умен, знаеш всичко за всеки. Мисля че си идеалният Премиер 🤤
  • 59 овцъта

    21 6 Отговор
    ДБ глупаци запомнете - не ИТН са чалгарите, а ви сте чалгарите.
  • 60 Психо от Курило

    7 0 Отговор

    До коментар #55 от "67778":

    Дааа, а тези от лявата страна бяхме ние от психо-диспансера в Курило. Видял си ги след като вече бяхме прибрали доста от тях иначе са към петдестина начело с разпопения и един сещайте се с розови маратонки и раница.
  • 61 Само не знам

    21 11 Отговор

    До коментар #49 от "Българка":

    кой копира от герб и дпс? Я да видим! Герб плащат на тролове за лъжи, манипулации и простотии и ДБ прави същото! Герб плаща и изкарва всякакви нафталинови "герои" по медиите, да сеят лъжи и манипулации и ДБ същото! Зад герб стои доган и кръговете му, зад ДБ прокопиев и кръговете! Герб се бори за задкулисни интереси и ДБ се бори за задкулисни! Подлост от едните, подлост от другите! Гьонсурати едните, гьонсурати и ДБ! Открийте разликите? Ама няма! Та не знам кой какво копира! Знам единствено, че от ценните коментари които пускаше и беше на високо ниво, падна много! То не пречи! Смени ника и готово! Ще се правим, че не виждаме!

    Коментиран от #71

  • 62 Тошетт

    9 5 Отговор

    До коментар #28 от "push":

    Напротив, Мая никак не е недостъпна, вече пожела успех на Николов :) объркала е една тръпка под пъпа с политическа симпатия или е от статуквото и Хаджигенов затова не може да я диша?
  • 63 И ОТНОВО

    19 7 Отговор

    До коментар #22 от "67778":

    Народа знае прекрасно кои са предателите и ще им го покаже ,а ристъо и мая отиват в историяата!!!!!!!
  • 64 pesh

    17 9 Отговор
    Цялата пумия, която се излива ввърху ИТН няма да им попречи, напротив изглежда, че лоша реклама няма. Не знам нарочно ли го правят, но изглежда тактиката им работи

    Коментиран от #73

  • 65 Българчке

    18 7 Отговор

    До коментар #38 от "Българка":

    Ти си десен човек. Защо защитаваш Христо. Да той е издънка болшевишко котило. Не може да не го знаеш?

    Коментиран от #74

  • 66 Българка

    12 24 Отговор

    До коментар #57 от "Съжалявам за Служебното Правителство! За":

    Ти си за съжаление, щом съжаляваш за подлогите фатмашки.
  • 67 зъл пророк

    6 0 Отговор

    До коментар #37 от "РАДИО ЕЛТО":

    Мноо нерви, брат... нема време
  • 68 ИВАНЧО

    22 5 Отговор

    До коментар #14 от "1618":

    Ристьо е ясен,отива в забвението
  • 69 Ъи да висиш

    22 3 Отговор
    Преди да бъде назначено служебното правителство, хаджиГенчо обяви , че бил готов да се жертва за министър председател!?

    Коментиран от #81

  • 70 Психиатъра

    21 8 Отговор

    До коментар #49 от "Българка":

    Много си зле, пиле. Все едно двама или повече спорят в тебе. Запомни едно Ристю е на хранилка на сорос.

    Коментиран от #117

  • 71 Пиша

    10 1 Отговор

    До коментар #61 от "Само не знам":

    Ти няколко плюса++++++++
    За този коментар
  • 72 LOSHIA

    10 0 Отговор

    До коментар #36 от "Тарикати":

    Липсата на ум обикновено е съпроводена с простотия в излишък‼️
  • 73 хи хи ХО

    3 1 Отговор

    До коментар #64 от "pesh":

    Там има шоумени с опит все пак :)
  • 74 Българка

    10 5 Отговор

    До коментар #65 от "Българчке":

    Естествено , че го знам и съм съгласна с теб. Никога и по никакъв начин не съм защитавала Ристо и ментора му Иван Костов.
  • 75 Анонимен

    19 7 Отговор
    Ейй, иска си министерски постове тоя Ристьо и това е. От девет кладенеца вода вади.
  • 76 Севдалинкеее

    13 7 Отговор

    До коментар #5 от "Севда":

    ББ може много да иска , но... Има НО!!! Него някой иска ли го истински или и вие от ГЕРБ го искате за да си зазите постовете и пачките?!
  • 77 АМОН

    18 12 Отговор
    "Можеш да лъжеш целия народ за известно време. Можеш да лъжеш част от народа през цялото време, но не можеш да лъжеш целия народ през цялото време." - Ейбрахам Линкълн.

    ТРИФОНОВ И ПАРТИЯТА МУ СЕ ОКАЗАХА ЕДИН ЛОШ ПРОЕКТ СЪЗДАДЕН ОТ ТЕЗИ КОИТО ТРИДЕСЕТ ГОДИНИ НИ ГРАБИХА И ЛЪГАХА.

    СБОГОМ СЛАВИ!! Сбогом илюзии, че ти ще донесеш промяната и ще изгониш от властта БОРИСОВ -ПЕЕВСКИ -ДОГАН, ще възмездиш за гаврата на ЦАЦАРОВ - ГОШЕВ !!

    ВРЕМЕ Е ДА ВИ ИЗМЕТЕМ ЗАЕДНО С ОСТАНАЛАТА В ПАРЛАМЕНТА ПАСМИНА ОТ ЕООД -та НА ЗАДКУЛИСИЕТО.

    Коментиран от #94

  • 78 ФАКТ

    15 11 Отговор
    СЛАВЧО, ДОГАН И БОКО СА ЕДНО НЕЩАСТИЕ ЗА НАРОДА НИ.
  • 79 KKK

    16 2 Отговор
    Колко е гладно това недоразумение

    Коментиран от #100

  • 80 АМОН

    14 11 Отговор

    До коментар #1 от "El boko":

    ПРОЧЕТЕНА Е ОТ ГРИГОР ЛИЛОВ И НЕГОВОТО РАЗСЛЕДВАНЕ ЗА СЛАМЕНИЯ ЧОВЕК ПРЕДЛОЖЕН ОТ ИТН ЗА ПРЕМИЕР.

    ЗА МЕДИЙНИЯТ МУ ОБРАЗ И ПОКАЗВАНЕТО НА ДОКТОРСКАТА МУ ПРЕЗЕНТАЦИЯ ЗА НЯКАКВИ ВОДОРАСЛИ СА СЕ ПОГРИЖИЛИ ТЕЗИ КОИТО СЪЗДАДОХА ДПС И ПРОЕКТА БОРИСОВ.

    Този палячо управлявал някакъв магазин за водни принадлежности ли ще управлява България бе?!!
    По добре нови избори и продължаване мандата на сегашното правителство , което се справя отлично с изчегъртването на ОПГ на БОРИСОВ -ПЕЕВСКИ - ДОГАН !!!
  • 81 И ОТНОВО

    7 1 Отговор

    До коментар #69 от "Ъи да висиш":

    Той е подлога на Божков.
  • 82 Начинът, по който ИТН отказват да подпиш

    12 15 Отговор
    Начинът, по който ИТН отказват да подпишат споразумението, предложено от Христо Иванов, показва че те не желаят да носят никаква отговорност за това, което ще направят. И тук, смятам че ДБ не трябва да прави никакви отстъпки. Всичко вече намирисва на друго. Може и да не съм права, но работата не е чиста.

    Коментиран от #84, #86

  • 83 ПУТИН

    20 10 Отговор
    ЗАЩО ИМ ТРЯБВАШЕ НА ВЕЛИКИТЕ ШОУМЕНИ ДА СЕ НАНИЗВАТ НА ТОЯ ТУР? ИМАХА СИ ТВ, НИКОЙ НЕ Я ГЛЕДАШЕ И ЩЯХА ДА СИ КРЕТАТ С ПРОСТОТИЙКАТА СИ? АМА НЕ, ПОЛИТИЦИ ЩЕ МИ СТАВАТ? Я ДА ВИДЯТ СЕГА ХУБАВО ЛИ Е ВСЕКИ ДЕН ВСИЧКИ ДА ГИ ПЛЮЯТ, КАКТО ПРАВЕХА ТЕ ГОДИНИ НАРЕД!

    Коментиран от #95

  • 84 ТО НЕ НАМИРИСВА, А ВОНИ!

    12 7 Отговор

    До коментар #82 от "Начинът, по който ИТН отказват да подпиш":

    ТО НЕ НАМИРИСВА, А ВОНИ! В ТЕЗИ ЖЕГИ НИ ГОЩАВАТ ОТ И.Т.Н. С РАЗВАЛЕНА РИБА!

    Коментиран от #85

  • 85 София

    16 9 Отговор

    До коментар #84 от "ТО НЕ НАМИРИСВА, А ВОНИ!":

    Не съм очаквала такова нещо. Толкова се кълняха че са принципни и честни и държат на думата си,( аз гледам 7/8) как можаха така да се извъртят? Нямам думи.
  • 86 Психо от Курило

    7 4 Отговор

    До коментар #82 от "Начинът, по който ИТН отказват да подпиш":

    Вие сигурно сте врачка. Сбъркали сте канала, колегите ви са в Канал 3 или нещо подобно.
  • 87 ПУТИН

    13 8 Отговор
    КОЙ ГЛАСУВА ЗА ЧАЛГАРИТЕ, НОСАЧИТЕ НА КОВЧЕЗИ И ЗА МЕКИТЕ КИТКИ? РАЗТУРИХЕ ДЪРЖАВАТА И СЕГА ЧАКАЙТЕ ШНОРХЕЛА ДА ВИ Я ОПРАВИ!
  • 88 Безпристрастен

    16 4 Отговор
    Тази черна кутия,е заложена много отдавна. Затова ИТН не пуснаха списък за евентуалните техни избранници.Заложената" мина" е самия закон.В Петък е крайният срок ,и ИТН в лицето на кандидат- Премиера,е длъжен да представи този списък ,пред НС.Но тук е коварното! Гласуването на списъка е " Ан блок". Обсъждане,на отделни кандидатури,други предложения,просто не са разрешени.Или подкрепяте всички,,или-не!
  • 89 И ОТНОВО

    6 0 Отговор

    До коментар #41 от "Христо":

    Имаш пред вид родословното му дърво?
  • 90 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 91 Бойко Доганов

    9 13 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Слави Трифонов се е продал на Бойко и Доган . Взел е 150 милиона еврака за да провали опитите за съставяне на правителство на протестните партии .
  • 92 ПУТИН

    12 9 Отговор
    ДА ОПРАВЯШ БАЛЕРИНИТЕ И ДА ОПРАВЯШ ДЪРЖАВАТА НЕ Е ЕДНО И СЪЩО!

    Коментиран от #99

  • 93 ПУТИН ЧАЛГОВ

    7 8 Отговор
    ЩЕ СЕ ОПРАВИМ КОГАТО ВСИЧКИ БЪЛГАРИ ДА СЕ ТАТУИРАТ!
  • 94 И ОТНОВО8434

    4 6 Отговор

    До коментар #77 от "АМОН":

    Имаш остра нужда от неотложна медицинска грижа.
  • 95 LOSHIA

    8 9 Отговор

    До коментар #83 от "ПУТИН":

    Ходи си в Русия,там ще те плюят по добре
  • 96 Топло

    14 6 Отговор

    До коментар #6 от "3.14К":

    Няма ги патриотарите и ицко им взе и акъла и опорки и дестуктивното поведение. Гледаш ицко , а чуваш валерко.
    Имам един въпрос ама сериозно. Вилма по-книгата на Стоев за мутрите. Няма ли нищо да кажете за Атанасов.

    Коментиран от #101, #103

  • 97 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 98 Случайно ли Борисов във всички видеа нап

    9 16 Отговор
    Случайно ли Борисов във всички видеа напада Христо Иванов?! Случайно ли Тошко и ДПС привиждат враг в Да България. Кой не разбра, че ГЕРБ+ ДПС+ИТН са заедно?!

    Коментиран от #102, #107, #114

  • 99 ДЖАМБО

    7 4 Отговор

    До коментар #92 от "ПУТИН":

    Е те сега ще оправят такива като тебе ,балерините няма да им избягат.........ха ха ха ха хюа
  • 100 И ОТНОВО

    5 1 Отговор

    До коментар #79 от "KKK":

    Има да връща не малко пари.
  • 101 Българка

    10 5 Отговор

    До коментар #96 от "Топло":

    Тоя мушмул се изявява като сив кардинал, но е толкова т ъ п , че крадливото Ристе му е забранил публични изяви. Същото е положението и при Мая Галева, тя си има две чучела и се чуди как да го озапти. На това му казват "всеки си има скелети в гардероба"
  • 102 Питай

    10 5 Отговор

    До коментар #98 от "Случайно ли Борисов във всички видеа нап":

    кой разбра! Ще ти кажа! Подобни простотии и лъжи, ги разбират всички платени подлеци на ДБ, с парите на прокопиев и кръга капитал! Няма как да искате достойните хора да разбират лъжите и манипулацията на тези подлеци! Нещо не ясно? Ще повторим пак! Не се притеснявайте да си изкарвате жалките монети!
  • 103 И ОТНОВО

    4 1 Отговор

    До коментар #96 от "Топло":

    Той е ясен и си трае.
  • 104 Иван

    10 4 Отговор
    Този пък вечно на контра
  • 105 Тираджия

    15 13 Отговор
    Не го харесвам Христо, обаче в случая е прав! Чалгарите са като надут балон , който скоро очаквам да гръмне!
  • 106 Додо

    19 1 Отговор

    До коментар #4 от "Последния Софиянец":

    Промяната с 65 депутати се прави така:
    Предлага се политика.Ако тази политика е по-скоро добра,отколкото по-скоро лоша се гласува,,за" от други депутати от другите цветове.Ако се гласува,,не" , значи ,,не" и се отива на избори.
    Коалиционно правителство не може да се прави,защото сборът на предварително заявилите да правят коалиция не събира 121 гласа.

    Коментиран от #162

  • 107 LOSHIA

    9 3 Отговор

    До коментар #98 от "Случайно ли Борисов във всички видеа нап":

    Да не би да пиеш Белина като предпазно средство против Делта варианта?
  • 108 Тапата

    11 1 Отговор
    Не се разбра какви са размерите на черната кутия, която са му изпратили чалгарите. Дали е с размери на човешки ръст, или кутийка за златен ПРЪСТен?
  • 109 JEFF

    13 6 Отговор
    На ИТН кутиите им са празни , кухи и фалшиви като кандидат -премиера им.С лъжи и измами ли ще променяме държавата ? Да връщат мандата. Подиграха се с всички.
  • 110 ККК

    7 2 Отговор
    Получи черната кутия а вътре от трите най дългото трифонoof
  • 111 баста

    3 9 Отговор
    Всички тия съботажи, на уволнените крадци, калинки и очакването, че ББ ще се върне, са се основавали явно на информацията която им е била спусната от ББ, чий е новия инженерен проект.Двойно подсигуряване, по кагебенски учебник.Шиши и Бойко явно са се хванали на мантрата на оня професор за дебилите.Сякаш като си професор или доцент си имунизиран от дебилизъм.ГЕРБ сега официално ще подкрепи сламеното правителство, а след това следва пак подмяна, вместо промяна.
  • 112 Прекалиха

    17 7 Отговор
    Първо да кажа,че не съм привърженик на ДБ,защото я смятам за подводен камък и еврогейско копие,което ще загърби суверенитета на България.....Но Хр.Иванов и неговите разсъждения са логичната истина в много мек вид.С предложението на ИТН за премиер на някакъв измамник от "Ало измамниците",чашата преля.СВ-то му е пълна измама и не отгояваря на истината.Тoзи,кoйтo ИТН ни прeдcтaвят зa прeмиeр e пълeн въздухaр и лъжeц.Работил е за български автоджамбази като продавач на коли.В момента работи в американската фирма Финис Юръп ООД с 8 служители (ЕИК 201011432) с представител за България-Джон Артър Микс,а самия лъжльо е на граждански договор/прoдaвaч нa шнoрхeли.Никога не е имал собствен бизнес а камо ли да е управлявал компанията,за която декларира че я ръководи.Смеехме се на мутропитека че от 10 изречения 9 са лъжа но този определено го бие.Последните данни са че,в регистрите на Австрия,няма такова лице Пламен Николов,да е защитил докторат.Не знае, дали е брал ягоди или е работил в Тирол в някой хотел,но докторат няма.Това е подигравка както с България,така и с целиоя български народ

    Коментиран от #128

  • 113 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 114 Пеевски

    8 7 Отговор

    До коментар #98 от "Случайно ли Борисов във всички видеа нап":

    В момента Президента и ДБ са най големият враг на Пеевски и той е в паника. Не е очаквал че ще разкарат пионката му Ники Маус и прави грешка след грешка.
  • 115 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 116 ДЖАМБО

    4 0 Отговор

    До коментар #7 от "Не си":

    А възможно ли е да даваш съвети,свързани с мозъка ,без да имаш такъв в наличност??
  • 117 Дилема

    4 6 Отговор

    До коментар #70 от "Психиатъра":

    А Слави на Доган и Пеевски. Какво правим сега?

    Коментиран от #133

  • 118 Лустрация

    5 4 Отговор
    съд и затвор
    Както се очакваше-христо бивш министър при Бойко
    атанас ченге от времето на социализма
    мая и татяна коминистки
    Подлъгахс младите да гласуват за тях
    Като лъжеха че имат програма като на ИТН
    И сега нож в гърба-комунистически приом
  • 119 Феодал

    3 3 Отговор

    До коментар #115 от "Две димящи дула":

    Дано си прав за БСП, защото индикациите им са, че ще подкрепят мафията.Прекалено непоследователна е Нинова напоследък

    Коментиран от #124, #126, #136

  • 120 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 121 ПЕНКО

    6 1 Отговор
    ... " ИМАМЕ ИНСТРУКЦИИ --- ИМАМЕ МЕРАК " !!!!! НИЕ ОТ -ДАЙ БЕ !!!
  • 122 Пепи

    4 3 Отговор

    До коментар #4 от "Последния Софиянец":

    Абе ти си голям философ. Плюеш когото зърнеш, но не съм прочел и ред от теб с някаква смислена идея.

    Коментиран от #130

  • 123 Редник

    7 5 Отговор
    ДПС поде атака срещу служебните министри Слави продължи. ДПС каза ако има минустри от служебното оравителство няма да ви подкрепим Слави козирува. ДПС каза искаме Ники Маус за МП Слави се съгласява. Това е оародита на редник Трифонов.
  • 124 Корни

    5 7 Отговор

    До коментар #119 от "Феодал":

    Напротив Корни е супер последователна, пази си ду пе то. Ако има избори тя изхвърча понеже БСП пада под 10 процента.
  • 125 И ОТНОВО

    9 4 Отговор

    До коментар #115 от "Две димящи дула":

    БСП проумяват при едни избори на къде отиват,а ДБ и ИБГНИ като по бавно развиващи се още не ,но надявам се ,ще има развитие.
  • 126 Две димящи дула

    7 9 Отговор

    До коментар #119 от "Феодал":

    Възраждане и БСП , заедно с протестиращите са реално партиите, които изнесоха битката с мафията на гърба си, включвам и президентът. Не случайно всички те бяха непрекъснато хулени и репресирани от бандитите. Христо се приобщи по-късно като усети накъде духа вятъра. Той си е такъв, все пак меките китки чакат мъжете като Нинова да им свършат работата. Въпреки това нека да им отдадем заслуженото. Иначе, итн са мръсен задкулисен проект!

    Коментиран от #132

  • 127 Ender

    11 5 Отговор
    Има надежда за ново реформаторско правителство и кой започна да заплашва съществуването му - Иванов, т.е. той е предател, колкото и да се опитва да овъртва нещата!

    Коментиран от #143

  • 128 Социалист

    5 6 Отговор

    До коментар #112 от "Прекалиха":

    Идеалният пролетарят е индивид,готов да продаде и майка си за пари.Подмолен и прикрит да пише доноси за най близките си,само той да е добре.Често неможе да пише камо ли да се изразява с думи.Поради липса на каквито и да е кчества ,той компенсира с подлост
  • 129 АНАЛОГОВ

    7 3 Отговор
    Христо Иванов да не се притеснява, че Славуца му праща черна кутия, защото можеше да са 20 карамфила примерно. 😂
  • 130 И ОТНОВО

    3 0 Отговор

    До коментар #122 от "Пепи":

    Абсолютно невъзможно е това от негова страна!.........по понятни причини!?!
  • 131 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 132 LOSHIA

    9 5 Отговор

    До коментар #126 от "Две димящи дула":

    ИТН не са мръсен задколисен проект,но ти в момента се опитваш да твориш такъв.НЯМА ДА ТИ СЕ ПОЛУЧИ!!!!!!!
  • 133 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 134 Математика

    2 1 Отговор

    До коментар #8 от "pepi777":

    Защоицрюето и хаджигенов имат ли ги?
  • 135 Ввв

    10 11 Отговор
    Иванов не е от най-любимите ми политици,но е брутално прав в случая,Славчо хал хабер си няма какво прави и ще се ходи на избори пак

    Коментиран от #138

  • 136 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 137 Математика

    5 2 Отговор

    До коментар #8 от "pepi777":

    Защо, ицето и мая имат ли ги?
  • 138 Че каво лошо има в нови избори.

    9 2 Отговор

    До коментар #135 от "Ввв":

    Че каво лошо има в нови избори
  • 139 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 140 Голем смях

    10 4 Отговор
    Тя черната кутия се търси след катастрофата.Вие ..и ти лично комунистически боклук получихте среден пръст...Този блюдолизец на Иван Костов май се взема на сериозно.То не бе Гешев ,то не бе чудо.Явно Божков яко му опъва ушите.
  • 141 Затвор

    5 6 Отговор

    До коментар #139 от "Не позна":

    Е той Делян Пеевски иска да стисне ръката на прокопиев, но явно в затвора. Славчо и ти на там си отиди доброволно с делянчо ще си гукате.
  • 142 Сорош вън

    9 2 Отговор
    Соросоидите от ДБ защо ревът? Няма държавни пари за техните фондации ли?
  • 143 Партньор

    2 2 Отговор

    До коментар #127 от "Ender":

    Пеевски никога не е искал реформаторско правителство. От ден първи казваше не искаме партньори, всички порции са раздадени на Пеевски. Забрави ли това като не искаш партньори понеже вече си имаш гоооолям партньор в лицето на Пеевски няма и да го получиш.
  • 144 Ю.Кортес

    8 4 Отговор
    Чалга правителството ще мине с извеждане на депутатите на ГЕРБ и подкрепа от БСП.Така от герб ще осигурят мнозинство на останалите в залата от 51% гласували ЗА.Сметката е следната 240-63 : 2...искат се 89 гласа ЗА. Чалгата и БСП ги имат...ще дойде някой глас и от маинитемутри
    Всъщност,правителството ще бъде гласувано с решаващата помощ от герб.

    Коментиран от #151, #156

  • 145 Рашко

    7 2 Отговор
    Мишок,като се правите на тежкари сега ще гледате как управлява итн с бсп и ще се тюхкате че изтървахте кокала
  • 146 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 147 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 148 Само с мандат на БСП

    6 5 Отговор

    До коментар #26 от "Демократична България - Търново":

    Ще има правителство, но с мандат на БСП и то ще бъде основно с хора от служебното правителство и то със срок една година.... така ще бъде подкрепено от всички без прокажените ГЕРП и ДПС!!!!

    Коментиран от #161

  • 149 Наблюдател

    2 3 Отговор
    Ще си върнем Винету на бял кон...Нека,това си заслужаваме!Господ да пази България!
  • 150 ddddd

    4 2 Отговор
    Тоя защо винаги се изказва като лелка от пейката ти какъв си бе като губещ с най нисък процент избиратели да казваш кой какво спичелил изгубил тъй като са имали най висок брой гласоподаватели тъпир
  • 151 Ми няма лошо

    3 2 Отговор

    До коментар #144 от "Ю.Кортес":

    Нали за това са напъвате всички ПроСтестъри? Получавате подарък-дръта Червена бракма. Оглозгайте държавата и да се приключва
  • 152 авеее Ице

    3 4 Отговор
    Ние сме виждали как се краде при правителства с министри според гласоподавателите.
    Тройни,че и четворни коалиции , най безсрамно забравяха какво са обещавали и си крадяха на поразия.
    Дошло е време Слави Трифонов да поеме ,,политическата отговорност,,
    Дайте им власта и поне 100 дни -
    Такава е традицията.
    Поне 100 дни , бе Ицеееееееее
  • 153 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 154 Логика

    7 6 Отговор
    Правят впечатление всекидневните изказвания на Б. Борисов, с които медиите с удоволствие продължават да ни облъчват. В яда и злобата
    си, че остана извън властта той оплюва Хр. Иванов, Радев , Рашков и служебните министри. Но, не е толкова критичен към ИТН и Слави Трифонов, които реално го свалиха от властта. Дори вчера каза, че му харесвал кандидат премиера Пл. Николов.
    Хора, не ви ли прави това впечатление? Борисов хвърля вина и помия по всички, но не толкова към партията на Слави. А когато Тошко от парламента си позволи да очерня министър Василев, ГЕРБ и ДПС го аплодираха, докато партиите на протеста онемяха. И това стана в синхрон с оплюването на служ. министри от ДПС. Само за това трябва да светва червената лампичка, че след като искат до последно да крият министрите, а в същото време искат подкрепа за тях - има нещо много гнило и съмнително. ИНТ държат изцяло да е в тях властта, криейки се зад думата отговорност. Да не би старите приятели Б.Б и Сл. Тр. да са заровили томахавките и да върнат мафията на власт?

    Коментиран от #163, #170, #179

  • 155 Страх и памперс

    10 5 Отговор
    Хора събудете се статуквото ни пробутва ИТН, нови предсрочни избори това е. Слави се погаври с надеждата на Българския народ.
  • 156 Даката

    5 5 Отговор

    До коментар #144 от "Ю.Кортес":

    Сметката излиза дори без маините депутати и ДПС.Герб напускат залата и вместо 121 гласа ще са нужни 89 гласа.Чалгата имат 65 и БСП 36 ,предостатъчно.На излъганите камилчета,честито.След това си назначават зам министри от ДПС и хранилката действа.Парите по ресори минават през зам министрите.
  • 157 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 158 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 159 нее

    5 2 Отговор

    До коментар #1 от "El boko":

    Не ти говорят за такава черна кутия, а за метод - пускаш сигнал на входа и анализираш резултат на изхода, съдържанието е неизвестно. ИТН нямат интерес от нови избори и въпреки това продължават да ни водят натам.

    Коментиран от #160

  • 160 Не ИТН

    5 3 Отговор

    До коментар #159 от "нее":

    няма интерес драги, а хората! На ИТН им е все тая! Като искат другите да се преброим наново, ще се броим!

    Коментиран от #166

  • 161 Ender

    2 2 Отговор

    До коментар #148 от "Само с мандат на БСП":

    Това ви се иска, защото тези хора са със зависимости, но нормалните хора не искат пак стари муцуни, а нещо ново!
  • 162 asdf

    6 4 Отговор

    До коментар #106 от "Додо":

    Преди да предлагате политики обаче, трябва да получите подкрепа за кабинет. Решихте, че не е нужно да го представяте, затова и няма да я получите. Четенето на биографии по телевизията беше възможно най-лошото решение.
  • 163 Ами

    5 4 Отговор

    До коментар #154 от "Логика":

    прави впечатление, кой ви плаща за лъжите и манипулативните глупости! 😃 И въпроса е, с какви пари ДБ ви плаща? Данъци платени ли са? Ами със сигурност не, защото идват от черните каси на кръга капитал! Нали не си мислиш, че ще помислим, че ицко вади от дюшека? 😃 А ника малко си го сбъркал! Че хората с логика, гледат действията, а не приказките! Чи ако бяхме като твойта "логика", трябваше да ти се върже човек на глупостите! Пази боже! 😃
  • 164 инстиграм

    7 4 Отговор
    Славчо усещаш ли на къде духа вятъра? На път си скорострелно да бъдеш издухан от народното недоволство и скоро ще бъдеш поредната партия еднодневка в компанията на НДСВ, ВМРО,Атака,Воля и останалите. Явно това беше началото на твоя край. Искрено се надявам проектокабинета ти да не мине иначе тежко и горко ни.
  • 165 ХеРо

    3 3 Отговор
    Христо Иванов и мая и неиния последен истински мъж са били и са и сега в интимни отношения с Доган ,нямат и електорална подкрепа с такива типични представители на статуквото нищо не може да се промени към добро.
  • 166 аха

    0 0 Отговор

    До коментар #160 от "Не ИТН":

    Това ли била идеята? С такова мислене ставате за хайджакери, но не и за политици.

    Коментиран от #180

  • 167 Нови избори и мислещите хора ще...

    5 6 Отговор
    Изберат първа сила : Д Б !

    Коментиран от #173

  • 168 ХеРо

    4 3 Отговор
    за Славчо не може нищо добро да се каже типичен селски политически угодник на всички правителства до сега с изключение на ЦАРЯ който усмиваше. мазнеше се и на диктатора от Банкя, не случайно 20 години беше в БТВ. НАРОДЪТ не гласува масово защото проста няма за кой.
  • 169 Изненада !

    7 2 Отговор
    Учиндолският Шрек вече е на самотек....
  • 170 Буден

    5 3 Отговор

    До коментар #154 от "Логика":

    Разбира се, итн имат подкрепа именно от партиите на статуквото. Забравете реформи, не питайте за мата хари, прокурорчето, дето мутрата му е шеф ще си стои, докато дпс дърпа конците. И този вот в подкрепа на статуквото ще бъде наречен "отговорност, стабилност, необходимост, практичност". Ей в такъв целофан ще ги сервират тия. Тоя път трябва да играе сопа по депесарските изроди.
  • 171 Аз съм за нови избори наесен !

    5 2 Отговор
    С ИТН живота няма да е лесен с тоз кръг тесен
    Вече не ми е до песен ! Васко кръпката.
  • 172 Май, имаше такъв народ ?! Без род !

    4 1 Отговор
    Народняци ! Пълни селяци !
  • 173 Дб фурнаджииска лопата

    6 4 Отговор

    До коментар #167 от "Нови избори и мислещите хора ще...":

    Са са корупирани предатели предадоха избирателите си и в следващите избори ще имат не повече от3 процента
  • 174 Може би трябва...

    2 4 Отговор
    Ице, избори! Не се оплитайте с тези клоуни. Стабилизирайте структорите в провинцията и тези не ги мислете.
  • 175 48958

    3 2 Отговор

    До коментар #17 от "1618":

    Регистрите може да ги манипулира шефката на НАЦИД - гербаджийска овца - правете си изводите за новия премиер подкрепен от Герб!!!
  • 176 Депутати на Да България

    3 0 Отговор
    Те са по малко от Изправи се БГ....ДБ имат 34 една трета са 11 макс 12 депутата.Какво се занимавате с Христо Иванов не знам .В миналия парламент ДБ имаха 27 депутати това делено на 3 прави 9 а минимум е група от 10бр.ако ДБ се разделят Да България ще отидат при Патриотичните формации зад БОРДА!!!!!!!
  • 177 Повишаване на изборна активност

    1 2 Отговор
    Как ниската избирателна активност предпази народа ни и слава на Богу ,че не се стигна до математическа коалиция Изправи се БГ ,ИТН и ДБ........сега нещата се изясниха и те са 4 отбора 1 ИТН 2 Герб 3 БСП,ДБ ИБГНИ 4 ДПС...... До 50 НС дано някои от тези отбори да стигне до 121 депутата..... Успех на всички!!!!
  • 178 Да ходим на избори

    1 5 Отговор
    И там ДБ - първа политическа сила!

    Коментиран от #188

  • 179 Дядо Гъдю

    3 2 Отговор

    До коментар #154 от "Логика":

    Елементарно Уотсън.Ако Слави направи правителство Нашият човек може да търка наровете и да му изгонят всички калинки ,затова бие отбой и се прави на благ,докато воюва срещу всички други.Знае,че ако се орепчи на всички едновременно ще потъне безславно.Може да е пр0зт,но е хитър и има инстинкти.Не го подценявайте.В тайфата му има доста умни,които чертаят стратегии.
  • 180 Ами

    2 2 Отговор

    До коментар #166 от "аха":

    ако прочетеш по внимателно, ще видиш, че питаш глупав въпрос! Ако се стигне до избори, не е заради ИТН и те нямат грам проблем, щом другите така искат!

    Коментиран от #182

  • 181 Конник

    1 1 Отговор
    Хайде бе, политическа отговорност!? Май ти си за статуквото. Това ще е премиер-професионалист а не пионка на статуквото.
  • 182 qwerty

    3 0 Отговор

    До коментар #180 от "Ами":

    Не, ти се правиш на умряла лисица. Не сте единствена опция, но се държите като такава, защото разчитате на неотложност за съставяне на редовно правителство.

    Коментиран от #183

  • 183 А каква

    3 2 Отговор

    До коментар #182 от "qwerty":

    е другата опция? Може би да вкараш всички задкулисници във властта? Ами мерси! Вече повече от 30 г. това имаме! Та каквото пожелаят! Това е!
  • 184 6372

    0 2 Отговор
    И всичко това само защото Трифонов не се кандидатира за министър-председател. Иска мнозинството на ГЕРБ през първят им мандат, което може и да стане на предстоящите нови избори.
  • 185 Реалист

    2 1 Отговор
    Не му клякайте на Слави . Водете битката до края. Искаме демокрация , а не нов тоталитарен строй .

    Коментиран от #187

  • 186 Подкрепа за Борисов

    2 0 Отговор

    До коментар #4 от "Последния Софиянец":

    Ти си Никой Божковист Върви да се търкаляш на Орлов мост само това знаеш
  • 187 Отговори

    3 2 Отговор

    До коментар #185 от "Реалист":

    Слави иска нови българи да управляват България А Маджо Иска да се настани на софрата Не става Маджо
  • 188 Подкрепа за Борисов

    3 0 Отговор

    До коментар #178 от "Да ходим на избори":

    Тия Комуняги от Дай България Нямат потенциал Прокопиев и слуги Слави ви отразя Колко рев
  • 189 Твърде амбициозно

    1 0 Отговор
    След като си набута свои фирми в плана за възстановяване, с проекти за няколко милиарда, ДБ иска да наложи на Слави три важни министерства, на финансите, икономиката и образованието. А е четмърта политическа сила. ДБ игра с Радев/БСП, сега опита да се наложи на ИТН.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове