Last news in Fakti

2 Август, 2021 08:27 72 289 143

Осман Октай: Дясната ръка на Пеевски е ходил в 7/8 без да участва в интервюта

  • осман октай-
  • слави трифонов-
  • пеевски-
  • има такъв народ

"Убеден съм, че някой е предложил на Слави изгодни условия за финансиране на телевизията", каза още той

Осман Октай: Дясната ръка на Пеевски е ходил в 7/8 без да участва в интервюта - 1
Осман Октай; Кадър: "Денят с Веселин Дремджиев"

"Вървим към предсрочни избори през есента, но не "две в едно" с президентските".

Това каза Осман Октай в предаването "Денят с Веселим Дремджиев" по TV+ и TV1.

"Слави Трифонов направи обявяването на проектоправителството на Николай Василев по толкова груб начин ми показа, че той не е готов да управлява и ще търси начин някой друг да е виновен за предсрочните избори.", смята още той.

Никога не съм казвал, че Слави Трифонов е купен. Но в бизнес отношенията, особено при сложни времена, настъпват моменти, в които човек действа различно дори от своите желания. Днес виждаме при него пълно съвпадение с позициите и поведението на "модела Пеевски" в нападението на служебните министри и ДБ. Виждаме много жестоката съпротива на мафията, която е проникнала навсякъде в държавата", коментира той.

"Въпросът е защо Трифонов прие среща с хората на Пеевски. Има два отговора: или му е наредено от хората, които стоят зад Пеевски, че с тази среща трябва да легитимира моделът "КОЙ". Другият отговор е - нарочно да раздразни дотолкова ДБ, че след нейните действия да я посочи като виновник за нови избори", обясни Октай.

"Вече съм убеден, че след като не се е разбрал с Васил Божков, някой му е предложил изгодни условия за финансиране на телевизията. И изведнъж зад тези пари излизат образи. Имам информация, че през последните месеци Камен Костадинов, който е дясната ръка на Пеевски, е ходил в 7/8 без да участва в интервюта", каза още той.

"Още след изборите на 4 април, когато беше ясно, че ще има повторен вот и сигурна победа на Слави, някой е отишъл при него и е казал - "ще забравим парите, но предложи ето този кабинет". Убеден съм, че днес той вече иска да се оттегли от политическия си ангажимент и проектите си и да предложи младежи да ръководят партията", смята Осман Октай.

"Политическите партии са в пълна зависимост от милиардите на мафията. Слави не знае ли че зад николайвасилевци и миленвелчевци прозира банката на Москва? Когато попаднеш в ситуацията на "курт капан" или трябва да бягаш, както прави Слави, или да ги обслужваш", коментира още той.

Целия разговор може да видите във видеото:


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 223 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дададаад

    106 424 Отговор
    Много хора взеха да получават заплата от чекмедэето. За бай Осман не очаквах, че ще се изложи и той....

    Коментиран от #2, #109

  • 2 хъхъ

    115 339 Отговор

    До коментар #1 от "Дададаад":

    Бай Осман няма една вярна политическа прогноза през последните 5г, когато следя ТВ участията му. Празни приказки, обвити в мъгла.

    Коментиран от #46

  • 3 Doni Brasko

    397 29 Отговор
    Истината е, че Слави не иска да управлява и бяга. Защо е друг въпрос.

    Коментиран от #17, #30, #53, #80, #116

  • 4 67778

    93 291 Отговор
    Ако на Слави му трябваха пари нямаше да върне няколко милиона субсидия - взел е за предните избори 4 милиона и сега около 5 милиона субсидия. Октай е клеветник. Отделно в търговския регистър може да се видят отчетите на фирмите на Слави

    Коментиран от #26, #57, #59, #142

  • 5 Все ДС

    115 168 Отговор
    Агент Огнян (О. Октай) гостува на агент Богдан (В. Дремджиев)...мила родна картинка.

    Коментиран от #15, #16

  • 6 пешо

    61 101 Отговор
    "прозира банката на Москва"

    и на тоя не са му всички говеда, както казваше баба ми.

    Коментиран от #91

  • 7 И т.н.

    175 27 Отговор
    Ако перефразирам самия чалга Слави "За играч не ставаш сине ти си будала" Ше се наиграе Славчу и единствения ефект е че ще се опитат да ни ваксинират масово!

    Коментиран от #43

  • 8 Време е за ВЪЗРАЖДАНЕ

    208 44 Отговор
    ИТН да се продали на Бандата, която измисли Сакскобургготски и импорта му за ОГРАБВАНЕ на България и обслужване на ЧУЖДИ ИНТЕРЕСИ !!!!!!!! Унищожиха армията, икономиката, енергетиката, образованието здравеопазването.... цялата стратегическа инфраструктура на България ЗА 7 ГОДИНИ от 2001 до 2007 !!!!!!!! ЧАЛГАРИТЕ излъгаха младите и необразованите.... Време е за Възраждане

    Коментиран от #73, #74, #83, #86, #87, #92

  • 9 гтнгтн

    57 160 Отговор
    Смешно е да се твърди, че някой - в случая Слави ще предаде избирателите си за няколко стотин хиляди лева, при положение, че е взел милиони субсидия, отделно телевизията има абонати, отделно има реклами. Осман Октай или не знае, какво говори или са го активирали по линия на турчулята

    Коментиран от #65

  • 10 Точен анализ

    267 24 Отговор
    Право в десетката. Добавям и манията за величие, алчността и простотията на Трифонов и екипа му. Това не е за подценяване.

    Коментиран от #94, #125, #143

  • 11 И така нататък

    148 14 Отговор
    Славуца връща Тиквата на куцо магаре, малелей.

    Коментиран от #20

  • 12 Лъжа

    64 118 Отговор
    Октай, дълбоко те уважавам приятелю, но да правиш такива инсинуации, от теб не съм го очаквал. И знаеш, че ще излъжеш, но въпреки всичко го направи. Камен Костадинов е много, ама много далеч от дясна ръка на Пеевски. Всички в средите знаят, че Пеевски от доста време е избутал Камен настрани и нямат близки контакти. Същият Камен беше на среща и с Арман Бабикян, ама тогава си замълча и нищо не каза. Дясната ръка на Шиши е съвсем деуг човек и още преди няколко месеца техният кръг е получил НЕ от Слави и екипа му за каквито и да е било уговорки, парчета, баници и такива ти работи. Ти си достатъчно информиран, но недей да лъжеш. Ти поне недей, не ти отива.

    Коментиран от #67

  • 13 БАЙ Х@Й ‼️

    184 20 Отговор
    ФАКТ е , че Трифонов, Борисов и Доган управляват партиите в Парламента БЕЗ ДА СА В НЕГО !!!! Ако това не е ЗАДКУЛИСИЕ- здраве му кажи!!!!

    Коментиран от #70, #75

  • 14 Пич

    148 12 Отговор
    Е кое не е вярно... Че зависимостта на чалгарите от ДС всички я видяхме... И аз искам да ми извадят диплома за докторантура и да ме впишат в регистъра за една нощ , ама като не познавам никой от ДС...

    Коментиран от #19

  • 15 И така нататък

    40 87 Отговор

    До коментар #5 от "Все ДС":

    Шестакът Дремджиев е любимия душеприказчик на евроатлантиците демократи от Де Бъ.

    Коментиран от #71

  • 16 Интересува ме

    39 63 Отговор

    До коментар #5 от "Все ДС":

    Октай и Велева на какви хапове са?? Второ управление още ли не виждат, че света буквално преживява апокалипсис, а тия в главите все власт и пари вирее. Психопати! Абе глупаци, като изгори или се наводни всичко в Бункери ли ще живеете с хартийките си??? Осъзнайте докато е време!!!
  • 17 овцъта

    36 105 Отговор

    До коментар #3 от "Doni Brasko":

    Не Слави не бяга Ицето бяга. Искам да ви видя, какво ще дрънкато, когато Слави направи кабинет - каква опорка ще измислите тогава?
  • 18 Бисер

    25 31 Отговор
    Ти ква фурнаджииска лопата СИ

    Коментиран от #40

  • 19 Все ДС

    51 43 Отговор

    До коментар #14 от "Пич":

    Смешно е двама агенти на ДС да коментират зависимостите от ДС.
  • 20 МнениЕ

    44 17 Отговор

    До коментар #11 от "И така нататък":

    Няма вече Бацо, пачки да реди у Шкафа!
  • 21 6767

    104 10 Отговор
    Като не можете да оборите истината, ояернете източника на инфо. Убий вестоносеца- това е тактиката на герберските тролове, които тия дни са особено активни. А, че Слави е в някакви договорки, е ясно като бял ден.
  • 22 Гост

    85 8 Отговор
    АБСОЛЮТНО ВЕРНО И ЛОГИЧНО....В ТАЗИ ,,ТЕРИТОРИЯ,, ОТ 30г,НИКОГА НЕ СЕ Е СЛУЧВАЛО И НЯМА КАК ДА СЕ СЛУЧИ НЕЩО СЛУЧАЙНО.........,,СВИНЯТА МАЙКА,, Е ЕДНА......

    Коментиран от #127

  • 23 Американеца

    94 8 Отговор
    Бай Октай ,аз това за парите на ДПС го разправях още преди всички избори ......
    ........ Слави Чалгаря 30 години прави копие на Нощното Шоу на Джей Лено .... даже шегите му плагиатства ..... Как да очакваш да е оригинал :))
  • 24 Само един факт

    40 52 Отговор
    Само един факт, понеже се изписаха невероятни простотии. Фактът, че личният журналист на Доган, Велева, се спука да плюе денонощно по ИТН, може да ви отговори за “близките” отношения между Слави и Доган.
  • 25 Допълнение

    60 7 Отговор
    Както би казала Мафията "Карай,бе. Важното е нашето да не се губи... И.Т.Н."
  • 26 888

    77 8 Отговор

    До коментар #4 от "67778":

    КАКВО СА ДА ВЪРНЕ 5 милиона СУБСИДИЯ,НА ФОНА 500 милиона КОИТО СА МУ ДАЛИ..................ЗА ДА ЗАБЛУДЯТ ,,ЗАБЛУДЕНИТЕ ДУШИ,, ТАКА ДА СИ ПОМИСЛЯТ КАТО ТЕБ......В ШАЙКАТА ИМА ПОНЕ 10 милиарда.....

    Коментиран от #34

  • 27 Бамбука

    53 4 Отговор
    Браво и какво винаги на ниво с коментара.
  • 28 Американеца

    74 7 Отговор
    Слави Трифонов цял живот копира Американските нощни шоу програми ... като Шоуто на Джей Лено .... Тъпи плагиати

    Коментиран от #32

  • 29 Емо

    57 12 Отговор
    Важното е мафията ГЕРБ-ДПС да се държи далеч от властта.

    Коментиран от #52

  • 30 Защото усети

    73 6 Отговор

    До коментар #3 от "Doni Brasko":

    жегата изпод г.за си и разбра, че "то вече се е намърдало отзад и си се върти". Спонсорите на телевизийката му имат условие: или предлагаш този министерски съвет или ще има "оправяне с 200". А тошковци, станевци ..., са да се опитват да мажат с парцала, потеклото през крачола на шефа им.
  • 31 България

    33 58 Отговор
    Един здраво мислещ Българин, трябва да се замисли какво точно правят тези хора от Демократична България и Изправи се БГ като постоянно плюят ИТН и очевидно няма да подкрепят правителството.Добре нови избори,но я сега ко не можете да се замислите просто проверете и сравнете в сайта на ЦИК броят на гласоподавателите на тези 2 партий на 4април и 11юли.Аз ще ви кажа за тези който ги мързи да влязат в сайта.Демократична България имат на 4ти април 302 280 А на 11 юли 345 311 (40 хиляди повече) а Изправи се Бг 4ти 150 940 А на 11ти 136 885(24 000 по малко). Според вас защо плюят толкова ИТН?? Те съвсем ясно знаят че няма да спечелят и другите избори.Защо го правят тогава? Излагат ИТН, хората им вярват и ГРОБ ще спечелят пак изборите....но тогава не се знае дали Нинова И ДПС няма да кажат "стига толкова избори набутахме държавата с еди колко си милиона ,ще подкрепим ГРОБ но с коалиция(За да не страда българския народ) " .....И ние отново сме в изходна позиция нали така???Ами дайте шанс на ИТН вие сте в парламента ако нещо от тях не ви хареса няма да се гласува и така нататък ако пък усетим че ИТН са такива каквито ги наричате ние ще си преценим (гражданите)ли не правим протест и сваляме ИТН и тогава нови избори.Не е ли така правилно ?

    Коментиран от #129

  • 32 6767

    55 7 Отговор

    До коментар #28 от "Американеца":

    Оказа се, че и един от министрите, който Слави подготвя, бил плагиатствал от чужд труд.
  • 33 Фен на копейкин шчикията

    6 14 Отговор
    Браво
  • 34 vinety$

    13 35 Отговор

    До коментар #26 от "888":

    как се дават 500 милиона бе разбирач? В куфарче по банка, в биткойн, нали веднага е те надушат я едните я другите от изток или от запад, да не мислиш, че тия са мякалви играчи? селяндури от балканите. веднага ще им ги конфискуват, тя световната олигархия ги върти тея овчарчета, андрешковци. така се въртят милярди...

    Коментиран от #44, #58, #72

  • 35 ИСТИНАТА

    80 11 Отговор
    Чалгаря във видео включване каза - "Аз знам какво иска Христо Иванов. Иска постове в новото правителство. Те са 4 политическа сила и когато станат 1-ва тогава ще имат" . Ей чалгар с вид на бавнорaзвиващ! Значи всички други да ви подкрепят да управлявате еднолично само с ваши номинации но всички партии от протеста да носят негативите на вашите некадърни избраници! Я си спомни чалгар безмозъчeн кога досега формации които са подкрепяли управление не са участвали със свои представители за да носят отговорност също. Спомни си тройната коалиция БСП-НДСВ-ДПС формулата бе 8-5-3 според гласовете и процентите. Спомни си предишния парламент и коалицията ГЕРБ-ОП? ГЕРБ имаха 95 депутата а ОП 27. И ОП имаха вицепремиер и министър на отбраната Каракачанов , вицепремиер Валери Симеонов , министри на околната среда Ненов и министър на икономиката Емил Караиванов от квотата на Атака. Имаха областни управители като Илиан Тодоров на Софийска област и на други области. А ГЕРБ тогава имаха 95 депутата а ти сега 65. А искаш еднолично да управляваш и крадеш Европейските фондове а останалите са длъжни да ти ръкопляскат. ОП имаха 27 депутата и Борисов им даде толкова министерски постове а сега ДБ 34 но казваш искали някое министерство. Ей чалгар мутренски, осъзнай се. Не знаеш ни най малко какво те очаква. Та дори Борисов бе коректен с партньорите си спрямо теб!
  • 36 Американеца

    60 10 Отговор
    Ако живееха при нас в САЩ , Боци Рапона щеше да е някой страдащ от артрит пенсиониран гард в някое казино в Лас Вегас ,
    А Слави Чалгата щеше да е изгонен за наркотици и алкохол , от парка на Уол Дисни клоун, дето трябва да расмива посетителите
  • 37 Методи

    76 8 Отговор
    Чалгаря постигна това за което бе проектиран! Успя да измести народната омраза и гняв от ДПС,Гешев и Борисов към него и сбирщината му. Вниманието сега е насочено към него, какъв състав на правителство ще предложи и кои ще го подкрепят! Борисов пое глътка въздух! И това е целта- престъпленията му са се размиват напред във времето! Чалгаря увери че няма да има нито един представител от служебното правителство , чийто рейтинг е 60%. Най висок за изпълнителна власт от промените! Проектирания в лабораториите на мафията и олигархията от ДПС и ГЕРБ успешно върши своята роля. Но зимата всичкия народен гняв ще се стовари върху него и както бе казал политическия анализатор Октай " от тях няма да остане ни партия , ни телевизия".

    Коментиран от #54

  • 38 Ужас

    12 50 Отговор
    Как можа толкова да паднеш и да си съсипеш името октай! Поне да се беше постарал, да не изглежда толкова евтино, че грам не ти подхожда! Мафиите в България са сериозно притеснени от липсата на контрол, щом вадят един след друг някой да хейти и той да изглежда толкова не готов да го прави! Срам!
  • 39 Развеселен

    45 6 Отговор
    Коментар на Николай Бареков снощи в своя профил - Ликувайте! Глупакът Трифонов приключва заедно с палячовците си и завлича всички. Супер!

    Коментиран от #45, #101

  • 40 Денислав

    10 16 Отговор

    До коментар #18 от "Бисер":

    Точно така!
    А като му гостуваше през ден в новата телевизия друга песен пееше и много мъдро и с доверие го раздаваше.
    Гольо
  • 41 мое си мнение

    56 11 Отговор
    ДПС, както и ГЕРБ, по същество политическото представителство на едни организирани престъпни групировки. Те нападат служебните министри защото последните им режат каналите за крадене на милиарди. Но Слави и екипа му от неопитни опортюнисти с огромно его, нападат сружебните министри защото виждат че ги засенчват и нямат с какво да изпъкнат пред тях. ИТН се водят единствено от егото си.
  • 42 Бях ЗА Слави...!

    76 11 Отговор
    НО!Откакто Тошко,ни в клин,ни в ръкав обвини и то от трибуната на НС,един от най-успешните министри на Служебното правителство,си казах...!До тук съм с вас...!Изгубихте ме...!!!

    Коментиран от #89

  • 43 111

    24 5 Отговор

    До коментар #7 от "И т.н.":

    Вие пък не давайте да ви ваксинират! Никой не може насила!

    Коментиран от #48, #51

  • 44 Гост

    31 9 Отговор

    До коментар #34 от "vinety$":

    ,,разбирач,, нали видя ,,джобните,, на ПРИМАТА ОТ БАНКЯ........2 милиона....А,ТОЙ Е ,,СЛУЖИТЕЛ,, на ТЕЗИ С ИСТИНСКИТЕ ПАРИ.......направи си извод,ако можеш
  • 45 супер ли

    11 8 Отговор

    До коментар #39 от "Развеселен":

    Този по-добре да се фокусира върху собствената си непригодност!
  • 46 Глупости

    44 7 Отговор

    До коментар #2 от "хъхъ":

    До една прогнозите му са се сбъдвали. Когато си бил в сърцето на ДПС и си се отказал сам от тази партия още през 90-те , не ти щраква червената лампичка. Ти знаеш ли с какво се занимава сега Осман Октай!
  • 47 среднощен

    43 7 Отговор
    Да... "Ти закъсняваш понякога Истино - но винаги, винаги идваш при нас.."! Осман Октай "познава кухнята в детайли", заради това и анализите му са ценни...
  • 48 222

    15 16 Отговор

    До коментар #43 от "111":

    Някои явно не се умориха от глупавите конспирации,че някой искал насила да ваксинира и чипира населението на света...!Глупости на ента степен...

    Коментиран от #56

  • 49 А бе

    41 6 Отговор
    Ясно е като бял ден.
    Излъгани сме,това е.
    Нови избори.
  • 50 Парашутистът

    38 5 Отговор
    шнорхел КОЙ го изпрати на интервю!
  • 51 И т.н.

    23 6 Отговор

    До коментар #43 от "111":

    Aаа те и французите и гърците сигурно така са мислили, че не може да ги ваксинират насила, а гледай, какво става !! На мен новия премиер ми прилича на хибрид между Мицотакис и Макрончо ?
  • 52 Лошото

    21 18 Отговор

    До коментар #29 от "Емо":

    че освен тази мафия, се появи и мафията ДБ - прокопиев - кръга капитал! Въобще държава окупирана от най високо в кланове и интереси! Всяка минута някой палячо като тоя се активира и от депесарският клан и от прокопиевият! Изпаднали са в луда паника, че изпускат юздите!
  • 53 Защото

    34 2 Отговор

    До коментар #3 от "Doni Brasko":

    бързо му лъснаха зависимостите! Няма начин Христо Иванов да не го е разбрал, няма начин Боко да не го знае. БСП изобщо не ги интересува кой КОЙ е. Там жаждата за власт си казва думата. Сега се чудя каква ще е реакцията на Манолова! За Хаджигенов съм сигурен.
  • 54 www

    29 5 Отговор

    До коментар #37 от "Методи":

    Едва ли може да има изместване, той просто се присъедини към групата на ДПС и ГЕРБ. Ако се опитат да пробутат мажоритарния вот, всички да знаят за кого не трябва да гласуват.
  • 55 Лъжите на Дългия

    40 9 Отговор
    Дългите лъжи на Дългия и измамите на Късия хобит (Тошко)
    В предизборната кампания ИТН се кълняха и разправяха как няма да се коалират с партии на статуквото като БСП и ДПС а сега искат коалиция и подкрепа от БСП. Министрите на ДБ били много леви а съществременно 90 % от пвижданията им за управление съвпадали с БСП.
    Това показва тотална шизифрения, тотална подмяна, тотална измама на Станислав Трифонов от село Учиндол Плевенска.и неговата чалгарска партийка.

    Коментиран от #60

  • 56 111

    9 3 Отговор

    До коментар #48 от "222":

    Ще ви видим и вас! Засега глупостите ви на N-та степен не спират.
  • 57 Мислещият

    4 4 Отговор

    До коментар #4 от "67778":

    човек си личи! Браво!

    Коментиран от #61

  • 58 Мразим да мислим

    18 1 Отговор

    До коментар #34 от "vinety$":

    Офшорките не са от вчера.
  • 59 Чакай малко

    28 7 Отговор

    До коментар #4 от "67778":

    Слави няма пари да поддържа телевизията и огромния си екип. Милионите са си негови и няма да извади пари, за да плаща заплати. Освен една-две реклами, други не съм виждал по телевизията му. То толкова я гледам, де. Не ми свидят стотинките, но не я гледам и мисля да се откажа.

    Коментиран от #99, #100

  • 60 Троленето

    7 1 Отговор

    До коментар #55 от "Лъжите на Дългия":

    иска и да се почете! Без да знаеш що е коалиция, много прозираш! Смешно е! Не за друго!
  • 61 личи ли си

    20 5 Отговор

    До коментар #57 от "Мислещият":

    Не пречи официално да си върнеш субсидията, за да получиш повече от някоя черна каса. Парите на корупцията са безотчетни.

    Коментиран от #64

  • 62 Огоста

    11 10 Отговор
    Прекалената мнителност не е полезна за никого. Забравихте за Каскета всичките.
  • 63 анти чалга

    36 8 Отговор
    Чалгарите са маши в ръцете на мафията. От тях нищо не зависи, прости хора, които трябва да изпълняват. Лошото е, че освен прости, излязоха и измамници, некоректни, подли хора.
  • 64 Коментара

    11 8 Отговор

    До коментар #61 от "личи ли си":

    беше написан до мислещ човек, а не до евтин платен глупак на дб и прокопиев!

    Коментиран от #68

  • 65 ШиШиШиШи

    27 6 Отговор

    До коментар #9 от "гтнгтн":

    Не виждаш ли, че ни пробутват мекеретата на братя Велчеви ? Бандата, която ограби България не по-малко от ТИКВАТА и Доган, които са също под техен контрол
  • 66 Жотев

    38 4 Отговор
    Ами то в България няма разследваща журналистика. Има само платени медийни "регистратори". Не напразно истинските журналисти казват: "Следете парите и това ще ви доведе до истината". Пътя на парите ще покаже на кой господар се кланя Слави. Никой не разследва откъде идва финансирането на 7/8 или просто това е тема табу.
  • 67 Хайде

    24 4 Отговор

    До коментар #12 от "Лъжа":

    с доказателства: "Камен Костов Костадинов е български политик от ДПС, народен представител от парламентарната група на ДПС в 40-ото и 41-вото Народно събрание" - Уикипедия
    "Камен Костадинов от ДПС засечен с ромски босове – дилъри на гласове е под лупата на МВР за купуване на гласове" - 07.07.2021 година.

    Коментиран от #69

  • 68 така ли

    5 2 Отговор

    До коментар #64 от "Коментара":

    Не, беше написано към всички, които не мислят самостоятелно! Нямам нищо общо с тези, с които ме свърза, което показва, че ти си платения глупак!
  • 69 Хайде де

    4 4 Отговор

    До коментар #67 от "Хайде":

    А какво ми “доказваш” по-точно с този пост, че не мога да разбера ?

    Коментиран от #96

  • 70 Подкрепа за Борисов

    13 23 Отговор

    До коментар #13 от "БАЙ Х@Й ‼️":

    Могат Това са силни Личности а Този е огромен лъжец Октай спри се
  • 71 Има едни

    25 5 Отговор

    До коментар #15 от "И така нататък":

    хора тук, които не знаят нито какво е шестак, нито какво е доносник, нито какво е агент. Както ви объркаха мозъците с тези досиета /защото не сте свиделите/ така ви объркват мозъци от 30 години насам. А и не четете и не искате да знаете. "Във вестника пише" и "една жена каза" са основните ви източници. Сега заслужавате цялото правителство да е депесарско и когато се е усетите ще е безнадеждно късно. Чакайте ГЕРБ и Гешев да бъдат изчегъртани. Един законопроект не са внесли досега ИТН.
  • 72 МИЛИАРДИ

    22 5 Отговор

    До коментар #34 от "vinety$":

    20 и кусуп милиарда евро идва по плана за възстановяване. ОПГ-то ГЕРБ+ДПС си точи зъбите за тези пари и атакува както може всеки конкурент. А колко му е и шляви да върне някорко мириона субсидия на фона на милиардите, идващи за крадене?
  • 73 Драйфус

    7 9 Отговор

    До коментар #8 от "Време е за ВЪЗРАЖДАНЕ":

    Кои са тези Възраждане???

    Коментиран от #135

  • 74 Възраждане

    22 20 Отговор

    До коментар #8 от "Време е за ВЪЗРАЖДАНЕ":

    Само Възраждане!
    Продадохме суверенитета си на "ЕС да ни храни, НАТО да ни брани".
    За кражбите, Концесиите, безобразното поскъпване на ток, вода, газ, парно-са теми табу за соросоидите.
    А 220 хиляди подписа за иницииране на референдум срещу ЕВРОТО???? НЯМА МЕХАНИЗЪМ ЗА ИЗЛИЗАНЕ ОТ ЕВРОЗОНАТА.
    Сега ще профукат по наши фирми 22 милиарда за влизане в еврозоната, а българите кучета ги яли.
    Само със СТО ЛЕВА НА МЕСЕЦ обедняхме от вдигането на цените и влизането в чакалнята.
    И накрая се хвалят с помощи за парно на бездомните, кога бе, кога е имало Помощи за отопление при Живков.
    А какво правим с масовите чисти заплати от 1200 лева, като само ток и парно, вода са: 25-30% от средната работна чиста заплата.
    Никъде по света няма подобно безобразно крадене от ВЕЦ-ове, перки, фотоволтаици, болници на депутати.
    Безобразно поскъпване на храни.
    Точене на НЗОК, заплати по сто хиляди лева на шефове на държавни и общински болници, максималната заплата не трябва да е повече от 4000 за шеф на болница, това са десетки милиони на месец от нашите вноски за заплати на директори.
    Антибългарски партии са в Парламента.
    Заплатата на депутат не трябва да е повече от 1500 лева, безплатна карта за градски транспорт и никакви служебни автомобили.

    Коментиран от #76, #84, #88

  • 75 Задкулисие

    10 12 Отговор

    До коментар #13 от "БАЙ Х@Й ‼️":

    е Доган и кръговете около него зад дпс и Борисов! Задкулисие е прокопиев и кръга капитал зад ДБ! А не лидер на партия, който не е в парламента!
  • 76 За продажници

    14 7 Отговор

    До коментар #74 от "Възраждане":

    и подлеци, не гласуваме!
  • 77 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 78 панагюрец

    25 9 Отговор
    Изключително точно! Нсичко казано до момента е вярно! Славунчо е един гол охльов и се стреми да пързаля другите!
  • 79 поредния

    14 17 Отговор
    една жена му казала че дясната ръка на шиши ходила в 7/8 айде посмали малко бе порeзняк :)
  • 80 Защото

    10 6 Отговор

    До коментар #3 от "Doni Brasko":

    е обикновен себевлюбен лаладжия и няма топки ! Няма чувство за отговорност и е болезнено нерешителен !
  • 81 Папагали

    22 10 Отговор
    Значи като започнат хора да пишат неща, които не знаят и не са си направили да проверят. Прокопиев семката му е червена, както и на Бобокови. Но не са олигарси. Те са единствените, които направиха работещи предприятия от нулата, а не са на държавна хранилка. Пеевски и сие крадат и фалират. Справка Булгартабак, скоро и други

    Коментиран от #85

  • 82 4444

    10 15 Отговор
    Активира ха и Октай срещу ИТН, но ще се справят
  • 83 Време е за карлуково

    6 9 Отговор

    До коментар #8 от "Време е за ВЪЗРАЖДАНЕ":

    Евала копейкин
  • 84 Време е за карлуково

    9 5 Отговор

    До коментар #74 от "Възраждане":

    Правилно
  • 85 3233

    9 8 Отговор

    До коментар #81 от "Папагали":

    Прокопиев го финансират чужди фондации като герб беше в началото

    Коментиран от #93

  • 86 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 87 Фен на копейкин шчикията

    4 12 Отговор

    До коментар #8 от "Време е за ВЪЗРАЖДАНЕ":

    Браво
  • 88 Фен на копейкин шчикията

    8 5 Отговор

    До коментар #74 от "Възраждане":

    Само така още къщи за копейкин шчикията
  • 89 Може би Асен

    7 8 Отговор

    До коментар #42 от "Бях ЗА Слави...!":

    Наистина е направил нещо нередно. Да покаже документи, че е печелил делата, а не само на думи! Щом е откраднал преди, въпрос на време е да го направи и след време!

    Коментиран от #98

  • 90 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 91 Пипи Чорапчето

    15 3 Отговор

    До коментар #6 от "пешо":

    Пешо, "банката на Москва" е ВТБ.
    А сега ето ти един цитат от м.4.2020 г. от участие на Милен Велчев в БНТ;)):
    "...Това каза пред БНТ представителят на руската банка ВТБ у нас и бивш финансов министър Милен Велчев."
    А после пък вземи провери с кои доста скандални сделки е свързана у нас ВТБ;))
  • 92 Копейкин шчикията

    8 6 Отговор

    До коментар #8 от "Време е за ВЪЗРАЖДАНЕ":

    Кръв повръща къщи не връщам
  • 93 Тия Гербаджий само на мен

    5 3 Отговор

    До коментар #85 от "3233":

    Не дадоха да ги е. Цялата махала шукарив кара ЕС класи. ПФУ!
  • 94 Пепи

    6 4 Отговор

    До коментар #10 от "Точен анализ":

    Точен анализ не се прави с ,,Убеден съм", а с факти.
  • 95 Американеца

    16 5 Отговор
    Слави се е продал поне за 20 милиона евро ..... в кеш на ръка ....
    ............. За какво ти е субсидия когато Прасчо и Зайчаря плащат кеш , без фактура
  • 96 Ами

    2 2 Отговор

    До коментар #69 от "Хайде де":

    мисли. Това ти показвам!
  • 97 !?!

    19 4 Отговор
    Абе щом задкулисието врегна всичките си медии и тролове да плюят по ДГ, явно е че искат подмяна!
  • 98 А на

    27 9 Отговор

    До коментар #89 от "Може би Асен":

    Тошко къде му бяха доказателствата за Асен Василев? Оплюването беше наистина от дългата ръка на ДПС.

    Коментиран от #102, #108

  • 99 Пепи

    6 3 Отговор

    До коментар #59 от "Чакай малко":

    Не му гледаш телевизията, ама знаеш.
  • 100 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 101 Пепи

    11 3 Отговор

    До коментар #39 от "Развеселен":

    Само факта , че четеш Бареков ми е достатъчен.
  • 102 4444

    6 18 Отговор

    До коментар #98 от "А на":

    Като ви затвори пак Стойчо назначен от Радев ще си говорим пак, а като почнете да мрете от ваксата сами ще изгоните Радев.

    Коментиран от #113

  • 103 Уйке

    18 4 Отговор
    Единственото истинско около Слави е бенда и невероятната Невена! Добре, че поне тях не забърка в политическите л.йна!
  • 104 ГЛАВАНАК БАНКЯНСКИ

    26 5 Отговор
    С огромно удоволствие го гледам и слушам Октай. Няма по-добър анализатор от него. Всичко казано от него е право в десетката. Да е жив и здрав.
  • 105 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 106 pesh

    5 18 Отговор
    Действията на ИТН въобще не показват бягане от властта - точно обратно. Но явно Октай е изкукал и не знае, какво говори, което е нормално - той е на два пъти годините на средния избирател на ИТН. Хората над 60 са тотално неадекватни в днешния свят. Промяната винаги идва от младите, протестите винаги се водят от младите.
    Много скоро Октай ще бъде опроверган и ще трябва да лъже и маже за да се оправдае

    Коментиран от #114

  • 107 Подписът

    5 2 Отговор

    До коментар #105 от "Подписът":

    Цар Иван Асен II заповядва височайшите пленници да бъдат откарани в столицата,
    а заловените обикновени войници да бъдат нахранени и пуснати по домовете им.
    Заради нечуваното си благородство и човечност, цар Иван Асен II е почитан и обичан
    „...и не само от българите, но и от ромеите, и от другите народи“ –
    пише византийският летописец Георги Акрополит.
    В чест на голямата победа, Иван Асен II заповядва да се изгради църквата „Св. Четиридесет мъченици“
    в престолния град Търново.

    -Подписите под договора на Рибентроп и Молотов изобщо не гарантират вечната любов
    между националсоциалиста Хитлер и социалкомуниста Сталин!

    -Според едни върху салфетка, според други върху цигарена кутия,
    в Ялта Сталин, Чърчил и Рузвелт са се подписали за %-ти на влияние в следвоенна Европа
    и провеждане на демократични избори.
    Тези подписи не възпрепятстваха Сталин, с кръв и терор да превърне Източна Европа
    в социалистически концлагер по подобие на СССР!

    -Подписите под приетата нова Конституция на РБ,
    не гарантираха демократични избори в България!
    В Избирателният закон се съхрани ръководната роля на партиите чрез "избираемите места".
    Затова и депутатите не гласуват по съвест, а по партийни инструкции, защото решаващ за изборът
    им е това дали са водачи на листата или са на "избираемо място",
    а не от преференциите дадени за тях!

    И пак ще повторя!
    Всеки развод е предшестван
    от подпис под брачен договор, нали?

    Тогава погледнато политически и истори

    Коментиран от #141

  • 108 67778

    12 12 Отговор

    До коментар #98 от "А на":

    Асен Василев е парашутист типичен. Между другото Радев преди беше назначил Герджиков от НДСВ за служебен министър председател, къде бяха всички сополи плюещи по Николай Василев да кажат, че Радев е НДСВ2 ? Повдига ми се от прости българи - много са

    Коментиран от #115

  • 109 Оракула

    14 10 Отговор

    До коментар #1 от "Дададаад":

    Както винаги ,Осман Октай,
    е верен на истината,
    и винаги е бил Швейцарския часовник ,
    по който
    всеки един журналист, ще трябва да свери ,
    политическия си часовник!

    Поздрави за коментара Османе!

    Истината е една, и тя е тази!
  • 110 Само да питам

    15 6 Отговор
    Защо Славуца,през всичките си години на шоумен,никога не спомена Цветелина Бориславова-Карагьозова,сикаджийката отроче на баща от ДС ? То е явно кой е "сивия кардинал" в кочината !
  • 111 опг

    24 7 Отговор
    за първи път имаме министри oт cлужeбнoтo прaвитeлcтвo нa прeзидeнтa, които говорят истината в прав текст, и рaбoтят бeз тeлeфoнни oбaждaния и пиcъмцa! Битката е между българските граждани от една страна и цялата клептокрация oт другaтa cтрaнa свикнала да ограбва държаватa и народа с милиарди и милиарди. Тази битка ще е тежка, защото са успели да корумпират и омърсят безброй много хора, които ѝм служат сляпо. Овладели са почти всички политически партии, особено тези на статуквото герб, бсп и дпс, както изглежда и итн. Време е всеки да заеме страна. Министри от служебното правителство да поведат надигащите се вълни от новите протести! Политическите партии, институции, медии бяха корумпирани в услуга на клептокрацията и олигархията. Пaрлaмeнтaрнaтa cиcтeмa бeшe прeвзeтa, корумпирана и рaзбитa, и нe рaбoти в пoлзa нa бългaрcкитe грaждaни и държaвaтa.
  • 112 аз съм Веска

    5 15 Отговор
    В страна без авторитети , се пръкнал ОСМАН ОКТАЙ .
    ОСМИ НА ОСМИЯТ .
    ДОПУСКАМ , ЧЕ :
    ОСВЕН КОМЕНТАРИТЕ КОИТО ПРАВИ , ВЪВ ВРЕМЕНА РАЗДЕЛНИ , ДАВА РАМО НА ПОИСКАЛИТЕ .
    И СЕГА ТУК СЪМ В НЕВЕДЕНИЕ .
    КОИ СА ПОИСКАЛИТЕ .
    ОСМИЯТ ГО ЗНАЯ , НО ЕДВА ЛИ ЩЕ Е СЪГЛАСЕН ХЕМ ДА ПЛАЩА , ХЕМ ДА ГО СЛОЖАТ НА ДУЗПАТА .
    ДА Е НА БСП , ЕДВА ЛИ .
    НЕ СЪМ ЗАБЕЛЯЗАЛА ДА Е ПРИСТРАСТЕН КЪМ ЧЕРВЕНОТО .
    ЗА ДПС АКО СЕ ЗАПИТАМ, ТАМ НЕЩАТА ЩЯХА ОТДАВНА ДА СА ФИНАЛИЗИРАНИ ПРЕЗ ХОДЖИТЕ , АКО ОСМАН ОКТАЙ
    НЕ ИГРАЕ ПО ПРАВИЛАТА .
    ОСТАВА ЕДНО НЕДОСТОЙТО ПОВЕДЕНИЕ ДА Е ВДЕЙСТВИЕ .
    / като например ... политическа проститутка / .
  • 113 5555

    6 0 Отговор

    До коментар #102 от "4444":

    Бая си тъпичък...
  • 114 Чичо от село

    10 1 Отговор

    До коментар #106 от "pesh":

    Протестите ги правят младите, после управляват старите! Колко млади командващи армии познавате! Едно е да знаеш какво искаш и съвсем друго да умееш да го постигнеш!
  • 115 5678

    6 3 Отговор

    До коментар #108 от "67778":

    Повдига ми се от прости хора,постоянно привиждащи им се разни тъмни и сложни конспирации...!Много са...
  • 116 Николай

    1 0 Отговор

    До коментар #3 от "Doni Brasko":

    Страх го е за живота си. Много пари идват за крадене
  • 117 Пепи

    17 6 Отговор
    ИТН е поредния ДС проект за измама на балъците. Да същите тези които гласуваха за "спасителя" Симеон- дето за 800 дни ги натакова. Същите тези, които си кланяха на "човека от народа"- пожарникаря които ги оправя 10 г. Е сега чалгаря също ще ги оправи...

    Коментиран от #124

  • 118 волен сидеров

    3 3 Отговор
    УЖАС-БЪЛГАРИ ЮНАЦИ,ЗАЩО ПОДЯВОЛИТЕ СМЕ ТАКЪВ НАЛОД
  • 119 Четиримата танкисти и 🐕 - то

    8 1 Отговор
    Ооо, защо няма радост, простичко щастие за тоз народец. Мнооого сложно стана за обикновения човек.
  • 120 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 121 незнайко

    0 0 Отговор
    Явно наистина израза е точно такъв щом ми махнаха коментар 120 .
  • 122 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 123 хахаха

    3 7 Отговор
    Октай е на служба на Козяк, от където получава готов текст, който да наизусти и предаде чрез медия като свой.
  • 124 Гост

    5 6 Отговор

    До коментар #117 от "Пепи":

    ДС е и присъства само в празната ти тиква, подобно на тиквун Борисов.
  • 125 Лекар БГ от Чикаго

    3 2 Отговор

    До коментар #10 от "Точен анализ":

    Крайно време е Станислав Трифонов да излезе пред СУВЕРЕНА и да каже истината за здравословното си състояние!! Страда ли от множествена склероза?? И ако да,е известно че това заболяване е придружено с психически отклонения,по- специално Манио- депресивни епизоди! Фаза- мания за величие и непогрешимост и фаза - депресия!!! Той трябва да знае,че в живота и особено в политиката, скрито-покрито - НЯМА!!
  • 126 Лекар БГ от Чикаго

    3 3 Отговор
    Крайно време е Станислав Трифонов да излезе пред СУВЕРЕНА и да каже истината за здравословното си състояние!! Страда ли от множествена склероза?? И ако да,е известно че това заболяване е придружено с психически отклонения,по- специално Манио- депресивни епизоди! Фаза- мания за величие и непогрешимост и фаза - депресия!!! Той трябва да знае,че в живота и особено в политиката, скрито-покрито - НЯМА!!
  • 127 Фастер

    3 2 Отговор

    До коментар #22 от "Гост":

    И се нарича бсп -дс!Така извръткаха народонаселението и след 90та с лилавото сдс и мекио преход към демокрация,демокрация ама по ганьовско -комунистически!И така до края на света!Бойко каза голема истина преди години-"Кмо да правиш -материал!"Така е 70% е материал населението !Да гласуваш за чалгар и поклонник на мутрите от 90те?!?!Или за стари муцуни/маймуни/ с нови имена/дончева,манолова /в комбина на шкембе бохеми -анархисти!Е айде да ви е честита промяната/премяната/ !Отровно трио,чалгари патриоти всякаква сган ,избрана от прост мазохистичен материал!
  • 128 О.Октай

    6 2 Отговор
    турчин по произход, свободен по мислене и служещ на справедливост и истина, удря всичките ни политикани в земята и е от най-надеждните политици не само у нас. Някой нещо важно като излъже или изпусне, Осман го поправя или допълва.
    Да бяха повече такива...

    Коментиран от #137

  • 129 Гръч

    1 2 Отговор

    До коментар #31 от "България":

    Всички с изключение на ИТН са патерици и не е тайна на кого.Те дори не допускат управление на ИТН, защото знаят какво ги чака опозиция с неизвестен край.От всички без ИТН само БСП и ДПС имат най-дълъг живот в парламента,защото винаги знаят кого да подкрепят в случая ИТН,като по-малкото зло искащо само промяна с малко власт.Промяната ще донесе промяна а не някоя партия,затова Слави прави това което трябва и слуша суверена.Останалите нито слушат нито четат,като повечето плюещи тук по ИТН
  • 130 Д- Куин

    1 3 Отговор
    Оставете го Бай Октай!! Странно защо не коментирате колегата от # 126 ?? Щото не ви отърва ли бе тикви??
  • 131 Вижте гласуването Петък

    2 3 Отговор
    И после говорете....... Наблюдавайте кои как гласува и после говорете и пишете.Двете турски партиий Герб и ДПС няма да гласуват За!!!!!
  • 132 АМОН

    5 1 Отговор
    КОГАТО ЕДНА ДЪРЖАВА СЕ РАЗПАДА, ПЪРВОТО НЕЩО КОЕТО УМИРА Е ВЯРАТА В ХОРАТА.
    ТЕ СТАВАТ ЛЪЖЦИ И ЛИЦЕМЕРИ.

    ВИЖТЕ КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА СЛАВИ ТРИФОНОВ.
    ЧОВЕК БЕЗ МОРАЛ, ДРЪЗНАЛ ДА ПРОДАДЕ КАТО ДОБИТЪЦИ ПОВЕРВАЛИТЕ МУ СТОТИЦИ ХИЛЯДИ ХОРА.

    И ЮДА ИСКАРИОТСКА Е ИМАЛ МОРАЛ И СЕ Е ОБЕСИЛ НА ДЪРВОТО

    ДЪЛГИЯТ НЕ МОЖЕ ДА СТИГНЕ ДОРИ ДО МОРАЛА НА ЮДА.
  • 133 Stan

    3 1 Отговор
    Слави е румънец /от левия бряг/ и го държат със записи.
  • 134 коко

    3 1 Отговор
    занимавам се с интернет търговия, демек съм колега на потенциалния ни бъдещ премиер, знам 3 езика и имам 2 висши и самочувствие , но никога не бих се кандидатирал за премиер или нещо подобно, за да си такъв не е нужно да знаеш езици, а да ти е вродено!
  • 135 ffffffffuuuuuk

    0 1 Отговор

    До коментар #73 от "Драйфус":

    Важно е да знаеш Боковци, костовци, догановци .... Какво те интересуват Боец и Възраждане....
  • 136 фърер

    1 2 Отговор
    На мен Карадайъто от ДПС, ми е много по-симпатичен от този предател Октай!

    Цитат - " Христо Иванов стартира акция "Росенец-2" с отговора на Слави Трифонов, мобилизира на макс силния "анти-ДПС" вот в София

    Христо Иванов, съпредседател на "Демократична България" стартира акция "Росенец-2" с отговора на Слави Трифонов и мобилизира на макс силния "анти-ДПС" вот в София.

    "Росенец-1" вдигна тройно вота за "ДБ" - от 3-4% на 12%. "Росенец-2" може да добави още няколко процента при предсрочни избори и коалицията да стане незаобиколим фактор за формиране на мнозинство и съставяне на правителство.

    Слави Трифонов работи за "ДБ" с атаката срещу Христо Иванов, който се възползва да обори тезата на Бойко Борисов, че коалицията е задкулисна "партия" с ДПС.

    Христо Иванов не само оборва тезата, че "ДБ" е в задкулисна договорка с ДПС, но и посочва ИТН като властови инструмент на Сарая.

    Корупционен картел на Сараите, стратегическа нацинална задача - да отстраним ДПС от властта, патосът на Христо Иванов е изцяло срещу Сарая и ДПС.

    Това на практика е предизборна риторика - "ДБ" не подкрепя кабинета и става категорична опозиция, която в предсрочен вот да превърне коалицията в първостепенна политическа сила.

    Атаката на Слави Трифонов срещу Христо Иванов всъщност му вдигна топката, за да стартира акция "Росенец-2" и да повиши резултата на коалицията при предсрочни избори."
  • 137 да ма не

    2 2 Отговор

    До коментар #128 от "О.Октай":

    Тоя предател Октай , предава не само българи и турци , но и цялата нация , а предателите следва да бъдат наквазани, така е по закон!
  • 138 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 139 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 140 Гената

    0 2 Отговор
    Османчо, досега ми беше забавен, но вече почна да си съчиняваш. Абе не е ли време да почнеш да пищещ политически трилъри, криминалета. Знаеш ли кви мангизи може да изкяришь а ?
  • 141 Гената

    0 0 Отговор

    До коментар #107 от "Подписът":

    Аз недоумявам, какво са се уловили за тия подписи и писмени споразумения ! Досега някой, някога и някъде видял ли е от неспазено междупартийно споразумение да е произтекъл съдебен процес ? По кой закон ще се съдят , в кой съд ? Какви санкции ще произтекат, кой ще ги плаща ? Вие не се ли разберете пред народа с честни слова, и кофа мастило да изпишете , файна йок !
  • 142 Гого

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "67778":

    А ти си сигурен че Слави ще го правят 4/5 милиона
  • 143 Джейсън дин Алт

    0 0 Отговор

    До коментар #10 от "Точен анализ":

    И преди не беше за подценяване. Сега е късно - този ще отиде на трети избори исъс скоростта, с която служебното правителство заключва търговията на ГЕРБ с гласовете ще си имаме чисто нов авторитарен кадровик, на който му липсва само кафявата униформа
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове