2 Август, 2021 10:16 8 849 100

Валерия Велева: Откъде го изкараха този Пламен Николов?! Той е политически неподготвен

  • валерия велева-
  • пламен николов-
  • правителство

Този човек никой не го познава. В "Панорама" видяхме просто един ведър човек, каза журналистката

Валерия Велева: Откъде го изкараха този Пламен Николов?! Той е политически неподготвен - 1

Журналистът Валерия Велева изказа недоумението си от появата на кандидатурата на Пламен Николов от "Има такъв народ" в последния възможен момент. По думите ѝ всичко тръгнало от скандала с оттеглянето на номинацията на Петър Илиев и припомни, че според Слави Трифонов такова име изобщо не е било обсъждано, докато някои от лидерите на т.нар. протестни партия бяха признали, че името на Петър Илиев е сред обсъжданите за евентуален премиер на страната. Тя поиска да разбере кой лъже в случая.

,,Как беше изваден в последния момент Пламен Николов? Къде е заседанието на парламентарната група, която по Конституция трябва да предложи и излъчи кандидатурата на министър-председателя?! Кой е този орган, който го избра? Това е разрушаване на основите на парламентаризма на България'', коментира Велева в сутрешния блок на bTV.

Този човек никой не го познава. В "Панорама" видяхме просто един ведър човек, който обаче е политически неподготвен. Ако е бил наистина определен преди две седмици за премиер, както твърдят от ИТН, трябваше да е подготвен. Казвайки, че Договорът с РС Македония трябва да бъде ревизиран е огромен политически гаф, допълни още тя.

,,Как е подготвен по тези пет приоритети?! Видяхте ли някаква конкретика в неговите отговори? Попитаха го как ще реализира своите политики, той казва, че това било техническа работа. Значи имаме много, много сериозен проблем'', сподели Велева.


Бел.ред.
И двете партии, ИТН и ГЕРБ, обещаха на избирателите си мажоритарен вот и получиха общо 128 депутата. Сега ще изпълнят ли обещанието си? Линк към резултатите


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 40 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Чичо

    41 17 Отговор
    Ми Ники Василев нали е подготвен що го хейтихте. Излиза че Ристе и адвокатчето са най-подготвени

    Коментиран от #19, #21, #22, #51

  • 3 Професора

    55 7 Отговор
    Ми то що Боко от бариерата на хотел Славия можа що и продавача да не може? Така докато Република България изчезне!

    Коментиран от #88

  • 4 Важни въпроси

    53 22 Отговор
    Какво значи, че е политически неподготвен? Че няма да източва средства? А ако беше политически подготвен щяхте ли да кажете, че е с тъмно минало, политически хамелеон и така нататък? Бойко Борисов колко опит имаше, когато дойде на власт?.

    Коментиран от #29, #100

  • 5 element 05

    50 20 Отговор
    Г-жа В.В. откъде знаете че Пл. Николов е неподготвен. Станишев и Боко по - подготвени ли бяха????

    Коментиран от #20, #53

  • 6 Пич

    33 12 Отговор
    Как да не е подготвен... Сега шнорхелиста ще им сложи по един безплатен шнорхел на всички избиратели на ИТН...
  • 7 Гост

    42 9 Отговор
    Кога ще се отървем от тази ?
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Тома Бичков

    34 5 Отговор
    Искра Фидосова ще нашия кандидат за президент!

    Коментиран от #61

  • 10 БУДЕН ГРАЖДАНИН

    6 18 Отговор
    НЕ САМО ПОЛИТИЧЕСКИ!!А ИНАЧЕ НЯКЪДЕ ИЗМЕЖДУ КОЗЯК И РОСЕНЕЦ ГО ИЗКАРАХА!!
  • 11 ученик

    53 12 Отговор
    този Трифонов е едно глупаво и нахално недоразумение в политиката, и на следващите избори, резултатите на смешната му партийка, със смешните му сценаристи, ще бъде нулиран
  • 12 истината

    32 2 Отговор
    Същите тези хора, които сега пищят, твърдяха за Боковите министри че не било нужно да са експерти в съответната област, защото били политически назначения и носили политическа отговорност...
  • 13 67778

    30 3 Отговор
    Къде е сега Миролюба Бенатова да ми обясни как кандидата за МП бил хвален от пеевските медии? Ехооо Миролюба къде си? Варелия Велева е придворната на Доганя
  • 14 Сссс

    40 11 Отговор
    Това е смешно, което казва че е политически неподготвен. Не съм фен на ИТН, но такива изказвания ме вбесяват. Алоооу Боко откъде беше политически подготвен? От простотията или от Симеоново, или от сик?

    Коментиран от #34

  • 15 Той

    22 2 Отговор
    че не е , е ясно , но зер твоя спонсор , ДС продукт, мноооого подготвен ! Да лъже и граби ! И той с твоя морал , другарке , дето развали семейството на Найден Андреев , вечна му памет !
  • 16 яаояаояа

    37 6 Отговор
    Валерия Велева трудно може да бъде наречена журналист. Между другото Радев като стана президент също беше абсолютно неизвестен.

    Коментиран от #25, #60

  • 17 ххгнпх

    32 11 Отговор
    Пламен Николов е една марионетка за заблуда на врага, че ИТН все пак имат някаква кандидатура за премиер, а те всъщност нямат сериозна такава. ИТН се оцапаха яко в мараците си да са в политиката, от която нищо не разбират, нито имат подготвени компетентни специалисти. Пълни аматьори.
  • 18 Американеца

    19 5 Отговор
    Не вярвам че Човек който 43 години си е натсикал парцалките ,
    може да подпали Сараите и Зайчарника
    ............. ........... ........... Такъв човек може да стане за министър - председател на островите Фиджи или Украйна , щото там от министър-председателя нищо не зависи
  • 19 хе хе

    9 0 Отговор

    До коментар #2 от "Чичо":

    Защото е "бюджетен ястреб" с "ДНК от бъдещето". Хората очакват някой първо да реши проблемите им от настоящето.
  • 20 То е видно

    17 11 Отговор

    До коментар #5 от "element 05":

    ХеХе откъде знае:
    1. Образование философ тоест дървен философ.
    2. Стаж на амбулантен търговец.
    3. Никакъв опит в публична дейност.
    4.Ще ревизира преспенският договор.
    Супер подготвен е да вземем някой клошар той ще е по-подготвен :)).
  • 21 овцъта

    17 13 Отговор

    До коментар #2 от "Чичо":

    Мравояда Христо е активиран да провали ИТН - мравояда е проект на ДПС и направи активно мероприятие в Росенец, с което подлъга доста хора да гласуват за него
  • 22 Пепи

    19 11 Отговор

    До коментар #2 от "Чичо":

    Абе угодия няма. Истината е че всичко де е било на хранилка 30 год. ревна срещу ИТН. Хем искаме промяна, хем незнаем как, хем плюем по новите. А и народа му дай новинни от ЕДНА ЖЕНА КАЗА и т.н.
  • 23 Мими

    12 8 Отговор
    Точно такъв трябва да е, непознат всички които вече знаем и сме видели са се о....и , апропо и ти си от тях от безсмислено бръщолевеща!!!!!
  • 24 Славче търси сянка(параван) да се скрие

    16 2 Отговор
    Славче му е трудно в тая ситуация с тоя състав да управлява, а и въобще не му се управлява и за това ке да е да има правителство, но с мандат на БСП и то може да се каже експертно, което ще бъде съставено основно с хора от служебният кабинет със срок около година и с кокретни цели и задачи.... така ще бъде подкрепено от всички без прокажените ГЕРП и ДПС!!!!
  • 25 какво то това

    8 8 Отговор

    До коментар #16 от "яаояаояа":

    Може да е бил неизвестен, но не беше неподготвен.
  • 26 petar svilenov

    13 6 Отговор
    Верно,че няма опит в ,,УСВОЯВАНЕТО,, на еврофондове и прокарване на поръчки, без конкурс на ,,нашите фирми,,които после обратно носят пачки или подаряват златни асансьорни копчета.А трябва на всяка цена да е корумпиран,а досието му да е в чекмеджето на някой от групата КОЙ.
  • 27 ГЕРБ

    21 7 Отговор
    ИТН просто нямат качествени кадри и все по тъпи кандидатури ще виждаме.Какво от това че излъга 500000 човека на изборите и после какво ЕДНО ГОЛЯМО НИЩО.Кой гласува за тоя в чужбина МИЯЧИ, ЧИСТАЧИ ,И ТЕМПОДОБНИ НИЩО КАЧЕСТВЕНО

    Коментиран от #30

  • 28 Според мен

    10 11 Отговор
    Щом Боко можа и този може.

    Коментиран от #33

  • 29 Цър Цър

    17 6 Отговор

    До коментар #4 от "Важни въпроси":

    Айде ти кажи колко?
    1. Главен секретар на МВР
    2. Кмет на София
    Та колко да е бил подготвен а??? А този продавал коли и гащи през интернет е айде стига. Нито искаме простак да ни управлява нито амбулантен търговец нито чалгар.
    Къде отиде обещанието на Слави че МП ще е образован, начетен, сериозен, смел човек та този е пълен ми шок дето му пускат импулси в мозъка и го управляват като лабораторна мишка.
  • 30 asd

    5 1 Отговор

    До коментар #27 от "ГЕРБ":

    Да дадат път на останалите, които имат!
  • 31 Ало

    9 2 Отговор
    Мисирке до сега все политически подлоги ни управляваха.Извадиха го отна...........
  • 32 Gowo

    11 1 Отговор
    Балканска тактика.Боса не си цапа ръцете Изтиква напред ощмулвн заек .Не рискува.Но такава от времето на Доган От когато стана почетен председател И Бойко прилага това навсякъде Бедната душица Атанасова.И Цецка беше изтикана под прожекторите за кратко като кандидат президент.Дамо с Плювню малко нещата се объркаха.Взема се на сериозно Гадже си гама.Взе да се показва и още.Но удариха синът му....
  • 33 н е

    11 2 Отговор

    До коментар #28 от "Според мен":

    12 години го чакахме да се научи и не можа. Няма да чакаме още 12 някой друг!
  • 34 Чугуна

    19 3 Отговор

    До коментар #14 от "Сссс":

    Боко си е Боко-тъп и прост на гайдуница. А Пацо Шнорхела е още по-зле. Не може да си доктор на философските науки, да имаш претенции че си изчел два вагона с книги и да си управлявал бизнес на интерконтинентални фирми и в същото време да искаш да ревизираш Преспанския договор, който, забележи, е сключен м/ду Гърция и РСМ. И на това отгоре се ухилил като варена овча глава. Такива сме ги виждали...и знаем до къде ще ни докарат.

    Коментиран от #48

  • 35 ТИ ДА ВИДИШ

    12 4 Отговор
    Зор ще види Славчо дорде ни натресе за премиер Ванката...

    Коментиран от #43, #83

  • 36 Витиса

    7 0 Отговор
    Какво се праи на изненадана, другарчето на Доган, тук в страната на ташакизма, всичко е представление. Които представления ги определят и поставят режисьорите, зад завесата!!!
  • 37 100pera

    6 3 Отговор
    И откъде я изкарахте тази Мадам В? Уважавам желанието ви да представяте различни гледни точки и позиции но тя като всеизвестна политическа подлога просто няма такива - сменя ги според финансовия интерес като памперсите си.

    Коментиран от #39, #45

  • 38 ученик

    11 3 Отговор
    много мускули, много амбиции, много закани, ние идваме, сега ще видите какво ще стане, и накрая какво, видяхме какво, едно нищо, едно нищо пенкилер, визуално смешно, било къде ли не, учило какво ли не, и за пет минути го сложиха на телевизора, и то се изтропа пред всички, показа незнание на основни неща, хайде бягай от тук
  • 39 иии

    10 2 Отговор

    До коментар #37 от "100pera":

    Какво невярно каза? Кандидатът ви е неподготвен.
  • 40 Муле

    7 4 Отговор
    Пламен Николов го готвят за затвора, но той горкият е толкава залупен че не разбира :). След една година правителството ще падне ще дойде Боко на бял кон и няма да му се размине. После Боко ще докладва пред ЕС и САЩ че имаме супер напредък с борбата с корупцията и всички ще са щастливи. Пацо шнорхела е едно муле което ще го сготвят.
  • 41 Как от къде са го извадили???

    12 3 Отговор
    От кастинга, да наистина ведър и усмихнат идиот от Горна Оряховца, някой да е очаквал нещо друго??😂, кастинг за политици🙈🙉, това само голата и умна чутура на Слафчу Трифунуф може да го измисли. Ако този не мине, следващият кандидат най-вероятно ще е шефа на Федералният резерв, ще е работил в ООН, ще е лепил фибран по строежите, ще е бил треньор по футбол в някое от топ първенствата в Европа и ефрейтор в армията на Наполеон...и ко??пак ли няма да го харесате...нещата с всеки изминал ден и час вървят от добре на по добре, този шнорхел Пламен не знаел нищо за Преспанският договор...и ко??голяма работа, нали се е явявал на кастинг, на кастинга са го оценили като най-перспективен, дори Фильо го е целунал по челото, другите били трагедия, обували са си чорапите с инструкция. И всичко върви по план, наесен купона пред парламента ще бъде възобновен, по Коледа баба Мика ще открие новото НС...ако е жива...а Славчу ще бъде канонизиран за светец, и ръкоположен за Вселенски патриарх...УУРААААА..
  • 42 Прави се на изненадана, а знае

    2 1 Отговор
    И магаре, което може ди използва копино за подпис, става, защото друг дърпа юздите. Наивна, не знае, да бе.
  • 43 111

    3 1 Отговор

    До коментар #35 от "ТИ ДА ВИДИШ":

    Наблюдавайте ги внимателно какво правят и никой нищо няма да ви натресе!
  • 44 Ейййй

    6 6 Отговор
    Много паплач, много нещо се активира срещу ИТН! Ама що е този страх от моралното и достойното? Явно е сладко да си имат някои държава и да си я бранят! За капак и други се бутат да си имат държава, но и на тях им пречи ИТН! Голямо шоу и се харчат едни пари да плюят лъжи и простотия, не е истина!

    Коментиран от #54, #80

  • 45 Афродита

    3 0 Отговор

    До коментар #37 от "100pera":

    Имало е и любов, но е било... давним-давно!
  • 46 Гост

    9 2 Отговор
    Валерия кажи си го направо - политически неграмотен !
  • 47 Българка

    9 2 Отговор
    Велева не я харесвам , но в случая е права. Нека ИТН покажат документ/ протокол или друг документ от заседание на парламентарна група или ръководството на ИТН. Не може Слави да се държат като в предучилищна група дечица, да тропат с крака какво искат или да се жалват, че другарчетата им от ДБ не ги харесват и не искат да си играят с тях. Говорим за кабинет на ИТН и премиер, които трябва да са професионалисти, но и бойци срещу ,мафията. Другото е губене на пари, времи и нерви и на политици и на избиратели

    Коментиран от #75

  • 48 Сссс

    4 1 Отговор

    До коментар #34 от "Чугуна":

    Съгласен съм, не го отричам но глупостите на всички лози идват в повече! Този няма да мине през парламента, но жалкото е че никоя партия не заслужава гласа на българина. Всички яко са полегнали на външни сили и ние очакваме просперитет.
  • 49 И аз

    5 1 Отговор
    така се ококорих като видях документите на "доктора" по... "ботаника"!
  • 50 Хаха

    4 3 Отговор
    Тая говореше същото и за президента Радев.
  • 51 Чичка

    3 1 Отговор

    До коментар #2 от "Чичо":

    ти наистина ли не знаеш кой е Малкият Мук или се правиш на тапа в шише, която не може да бъде извадена с тирБУШОН!
  • 52 Сърп и чук

    5 2 Отговор
    Всички произлезли и намиращи се в БСП са подготвени, но не ги щете! Забележете - сопственик на телевизия, подвизаващ се почти целия си трудов стаж в телевизията, известен, богат и успял и в политиката напоследък, благодарение на телевизията, отказва да застане пред екрана на Телевизията, защото там щели да му зададат лоши въпроси и скроят гадни провокации и номера! В този смисъл, всички, местни герои и световни звезди, посетили неговото шоу просто са се проявили като будали!
  • 53 То ние

    2 2 Отговор

    До коментар #5 от "element 05":

    видяхме кой е той, ти питаш Велева. Сега остава да кажеш в какво е подготвен!
  • 54 Кое не е вррно

    10 4 Отговор

    До коментар #44 от "Ейййй":

    А кое е лъжа?
    1. Нима от ден 1 Тошко не кази ние нямаме и не искаме партньори?
    2. Нима ден 1 не сложи за МП марионетката на НДСВ и Пеевски Ники Маус?
    3. Нима не атакува служебни министри в синхрон с ДПС
    4. Нима не предложи на партньорите си Петър Илиев адвокат на мафиата който пере парите им в барбадос?
    5. Нима не се съобрази с ДПС които казаха не искаме нито един от служебното правителство
    6. Нима не сложиха един продавач на шнорхели за МП
    7. И накрая нима не фалшифицираха регистрите само и само да се види че бил доктор.

    Коментиран от #57

  • 55 Тая е за кючекиня

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "хъхъ":

    Да и фърлят акчета.
  • 56 Трябва

    2 2 Отговор
    Да се създаде професия "КУСУРДЖИЯ" .В БГ много ги има.

    Коментиран от #81

  • 57 Кое

    5 0 Отговор

    До коментар #54 от "Кое не е вррно":

    не разбра в ком. 44, че реши, че може да си копи пействаш платените манипулативни простотии на ДБ, спонсорирани от кръга капитал? Там пишеше и за вас! Чети!!!

    Коментиран от #62

  • 58 Чук и Гек

    5 0 Отговор
    Обожаваме е тая - минала е през сарая!
  • 59 100pera

    6 1 Отговор
    Честно казано, не ме интересува, кой точно ще е премиер. Стига да спазва конституцията и законите. А в конституцията и ЗДА правата и задълженията на премиера и министрите са ясно разписани.
    Основното е, че той ОРГАНИЗИРА работата на МС, но в същото време НЕ МОЖЕ да разпорежда абсолютно нищо на МС и на който и да било министър. Точно както и председателят на НС е пръв сред равни, но не може нищо да разпорежда на депутатите. Всяко излизане извън това прави премиера диктатор (както беше по времето на Борисов). Всяко излизане извън тази правна рамка е нарушаване на парламентаризма, който искаме да възстановим във все още парламентарната ни Република България.
    Негативните примери ги знаем от времето на Борисов: АЗ разпоредих на МС/министъра на... АЗ съм разпоредил на парламентарната ни група... АЗ ще дам 10-тина депутата... АЗ в НС няма да стъпя...
    Ако не се отървем от това никога и нищо няма да мръдне напред.

    Коментиран от #70

  • 60 Не сравнявай

    2 7 Отговор

    До коментар #16 от "яаояаояа":

    бригаден генерал Румен Радев с този измислен продавач на шнорхели. това, че ти нищо не си знаел за него не означава, че хората не знаеха. Не сравнявай "Мойсей" с измислената биография на този нещастник-продавач. Върви и виж в ....шоуто на Слави разговора с него през 2008 година , в което той му каза "България има нужда от хора като теб. Ти трябва да бодеш политик. Помисли върху думите ми". Видеото е в ютюб.

    Коментиран от #67

  • 61 един

    1 0 Отговор

    До коментар #9 от "Тома Бичков":

    Фидосова, Дърева и Нинова са много фьешън.
  • 62 Истината

    2 0 Отговор

    До коментар #57 от "Кое":

    Пак питам кое не е вярно?
    Това няма нужда Капитал да ми го казва то се вижда и е лесно проверимо.

    Коментиран от #65, #77

  • 63 МАЛКА пенсИЯ

    2 0 Отговор
    А защо,трябва,да го познаваме.Нека ни ИЗНЕНАДА.
  • 64 В е л и к и я

    2 0 Отговор
    А аз като те гледам си бая пожар ...!
  • 65 СТАНИШЕВ ДА НЕ БЕШЕ ПОДГОТВЕН

    2 0 Отговор

    До коментар #62 от "Истината":

    АМАЦАРЯ ГО КРЕПЕШЕ...ИНАЧЕ БСП КОМУНЯГИТЕ ШЕ ВИДАТ ВЛАСТ НА КУКОВО ЛЯТО

    Коментиран от #72

  • 66 Иво Христов

    2 2 Отговор
    е прав, но не съвсем. Дебилите са повече от 80%. Валерия Велева взе едно интервю от Доган и стана Мадам В, Мая Манолова имаше топки и скри истинските изпълнители на поръчката кой предложи Пеевски /Местан и Станишев/, Татяна Дончева е била една една от многото адвокати на империята на Илия Павлов, но стана мултачка /Веждито удобно го изпускат/. Сега, многознайковци, кажете кой е личният биограф на Сакса и ще ви кажа браво. Ама не знаете и няма да ви кажа, защото, ако го направя ще ви паднат мандибулите! Винаги ще бъдем на това дередже, защото няма никаква надежда да си сменим чипа. Този народ винаги ще повтаря като папагал какво е прочел във вестниците и какво е видял по телевизията. Иначе не спира да плюе мисирките. Само едни 15-20% могат да съберат 2+2 и да направят изводи със собствената си глава. Вие наистина ли не разбирате чий продукт е Слави Трифонов или не ви е удобно да мислите. Пък може и да ви мързи, пък може и да не можете. От мартеници не се забогатява, еееей. И колкото и да печелиш от едно шоу няма как всяка любовница да я осигуряваш с жилище за милиони и скъпи коли. Сега очаквам Григор Лилов да напише следващата си книга "Тайният проект Слави Трифонов". Да не мислите, че излезе на политическата сцена от вчера за днес. но има една малка разлика с Борисов. Борисов е политическо животно, което умее да оцелява и затова кукловодите му толкова дълго го държаха и търпяха. Слави е еднодневка и кукловодите бързо започват да се оттеглят.
  • 67 Голяма разлика

    4 3 Отговор

    До коментар #60 от "Не сравнявай":

    Румен Радев е един от най-добрите Български пилоти на новото време. Дори в нета има десетки видеа на негови изпълнения, не случайно човека е президент.
    Освен това се вижда много ясна логика в неговият житейски път!
    Висше Долна митрополия за летец- Става летец- Ескадрилско училище в САЩ-Магистърска спепен в САЩ отново с военна специалност- Доктор по военни науки от академията Г.С.Раковски- Командир на авиационна база- заместник началник на щаба за подготовка-Заместник началник на ВВС- Командир на ВВС и след това става политик.
    Тоест този човек е учил и работил това което е искал и се е развил през всички стъпала докато влезе в политиката.
    Пацо шнорхела учи философия после става търговец пък веднъж продава коли после шнорхели изобщо знае ли какво иска този човек от живота, освен пари?

    Коментиран от #73, #74

  • 68 dsсса

    2 1 Отговор
    И откъде да вземат политически подготвен човек бе, Валерия?
  • 69 .......

    3 2 Отговор
    НЕ ХАРЕСВАМЕ ВЕЛЕВА ,ЛАСКАЕ ДОГАН И ТИКВАТА
  • 70 Доротея

    4 0 Отговор

    До коментар #59 от "100pera":

    А и нтересува ли те кой ще те натегне под чаршафите тази нощ! Не ги интересувало личностите, важно били политиките, а като опре до конкретика и имена - тотален блокаж! Все било секс, нямало значение кой ще ви напъне! Моралът Ви е под всякаква критика! Тоест - липсва!

    Коментиран от #98

  • 71 БОРУНА ЛОМ

    3 0 Отговор
    МУХЪЛ ПАК ЛИ ТИ БЕ!
  • 72 Същото

    4 1 Отговор

    До коментар #65 от "СТАНИШЕВ ДА НЕ БЕШЕ ПОДГОТВЕН":

    Станишев е този Пламен Николов 2 абсолютен пример. Съсела като Доган му каза или гласуваш за Пеевски или си заминаваш и очилата му се изпотиха без малко да получи инфаркт, и после знаем историята. Безхарактерни хора без топки какво очакваш, този паля чо Пацо Щнорхела е същият каквото му кажат това ще прави той е само ръце няма мозък.
  • 73 Перо

    4 1 Отговор

    До коментар #67 от "Голяма разлика":

    Най-любопитното е как мениджър,дистрибутор или продавач във фирма за стоки с американски произход,макар и с 14 човека персонал,се е ориентирал към политиката и се е самопредложил за депутат от ИТН за 45-то НС. Заплатата на депутата,по-висока ли е от другата в “американската” фирма? Поведението на Николов не предполага силно чувство за патриотизъм или влечение към политиката,защото той не се е ориентирал,преди 20 г.за това,а се е насочил към дребния бизнес с философско образование! Вижда се /чрез Преспанския договор/,че политиката не е стихията му и това го прави рисков играч!
  • 74 Доротея

    2 1 Отговор

    До коментар #67 от "Голяма разлика":

    Дядо ми едно време бил джамбазин, търговец на добитък значи и по възрастните хора го уважаваха поради тази му дейност в миналото и честност! Една от лелите ми разправяше как веднъж по тъмно докрал 7 магарета, цяла нощ гризали жив плет! Хруссс - хрусс-хруссс и не могли да спят под сайванта! На сутринта пак по тъмно, бял ден не видели, ги отвел нан някакъв панаир и го продал всичките. Намери ги за 2-3 лева, хариже ги за 5 и ето ти печалба.... В Беломорието през есента на 44 година гърците го молили да не си отива в България и да остане при тях, защото бил добър човек. Но, за министър - едва ли!?
  • 75 Да.. подкрепям те напълно...

    2 2 Отговор

    До коментар #47 от "Българка":

    За това което си написала👍👏, най-важен е премиера, трябва да е интелигентен и образован, трябва да е написъл.."Брулени хълмове", "Война и мир", и "Добрият войник швейк"...най-малко, и да е космонавт, да е летял с Илън Мъск, за да може да лети с македонците, задължително трябва да е евнух, за да няма изненади с разни Мати Хари, които снимат и спалнята..и после неприятности, както казваш трябва да е и боец..да може да набие, Тома Биков, Харизанов, Деса, Христо, Мустафата и Тайсън Фюри..всичките заедно да ги омаа..такива персонажи има в България много. И никакви документи не трябват...само празен чек на несъгласните, да напишат това което е нужно...и всичко е ОК. но ти с всеки изминал ден израстваш пред очите ми, нивото ти вече е много високо...поздравления👏👏💓
  • 76 Боко

    2 2 Отговор
    Българина обича распознаваеми лица!Може да са се оакали до главата ,ама да са познати!

    Коментиран от #79, #82

  • 77 И аз

    0 0 Отговор

    До коментар #62 от "Истината":

    пак питам! Нужно ли е да падам на ниво платен глупак, за да коментирам платените манипулативни глупости на Дб с парите на прокопиев и кръга капитал! Подлеци!!!
  • 78 В Велева, трябва дае учил за Полицай, да

    3 2 Отговор
    би бил в СИК или Хидроинжинер, за да е подготвен?? Станишев къде, се Беше подготвил??? Родени Политици няма!! Видяхме, всякакви Кухи професори, Пожарникар и Какви ли не!!! Желание за работа, да имаш кураж и Екип!! Да НЕЕ целта, ти да Забогатееш!! Ще се намери и такъв!!!
  • 79 Доко

    1 0 Отговор

    До коментар #76 от "Боко":

    Така е братле...както пишеш, разпознаваеми лица, оплескани с фекалии до ушите, в списъците на "Магнитски", търсени от Интерпол, засичани от ЦРУ, МОСАД, МИТ за контрабанда на цигари, пране на пари, укриване на данъци, корупция в големи размери, каквото си помислиш...еми всички ги познават..няма изненади. Обаче в този момент такива не са нужни, трябват ни хора, чисти, неопетнени, необвързани и ненаакани..такива в България..под път и на път. Значи, хващаш един гражданин от улицата, караш го да си върже сам обувките, вкарваш го в магазин за шапки..сам, питаш го от къде духа северният вятър...и, ако сам си върже обувките, ако си купи сам шапка по мярка..без да я вземе малка или голяма, и ако ти каже че севрният вятър духа от север...значи става за премиер...отговаря на всички изисквания.
  • 80 тъп избирател

    0 0 Отговор

    До коментар #44 от "Ейййй":

    Не виждам, кое е невярното в коментара на Велева?
    А пропо, след като в последните години се наслушах на приказки за "калинка", тоест определение за човек спуснат на управленчески пост + некадърник + липса на квалификация , искам да питам?
    Калинки ли бяха на Слави юристите, та не можаха да разтълкуват Конституцията?
    Според нея, кандидатът за премиер, трябва да е избран от парламентарната група на партията!?
    В случая става ясно, че шнорхела е избран от Слави и неговите солташа ци!
    Каква е разликата между Слави и Баце?
    Освен това, ако не е спазена Конституцията, какво следва да се напрани? Абе, некалинки, кажете бе?
  • 81 111

    1 0 Отговор

    До коментар #56 от "Трябва":

    Не ми харесва как звучи, "кусур" е турска дума. Предлагам професията да се нарича "перфекционист", така ще заживеем в идеална държава.😇😇😇
  • 82 qwerty

    0 0 Отговор

    До коментар #76 от "Боко":

    Не, не е вярно. Който се е оакал го пенсионират.
  • 83 Чугуна

    4 0 Отговор

    До коментар #35 от "ТИ ДА ВИДИШ":

    Хахахаха..я виж , дали се е наредил на опашката за премиери. Сигурно е там, и неговия ред ще дойде. Големи простотии ги натвориха от ИмаШе такъв Народ..големи. Никога не съм очаквал, че българската политическа класа( колко високопарно звучи за едно гюме овчари и прости селяндури) може да стигне такова дъно. Боже, пази Българите...щото държавата отече вече.
  • 84 Бай Тошо

    1 1 Отговор
    Ще го подготвят, а може и да го сготвят. Ако нещо не знае или не разбира ще попита, има КОЙ да му каже- я Мун чо, я Доган, я Пинокио. Тия тримата знаят "всичко".
  • 85 ДА СИ КАЖЕМ

    2 2 Отговор
    А бе, Валерия, Този Пламен все от някъде го изкараха, но има човека сурат за показване! Но комедианта, чалгата Слави от къде го изкараха, от нафталина - нито рак нито риба, нито приказката му, нито образованието му, нито политиката му е за парламента! Той, като водач ръководител на партията си спечелила първо място на последните парламентарни избори, трябваше да оглави премиерския пост, - но човека не става за това, той изобщо не става за политик и подлъга избирателите! За това ИТН ни предложиха един премиер, предложиха ни втори, но ние всички като орисници сме седнали да избираме - този не ни харесва, този е такъв?, този не става, не можем Валерия да си намерим чеп който да ни пасне! Валерия, хайде да си кажем най-накрая истината - Комунистите не спечелиха, те продължават да губят, голяма част от народа не ги харесват за политико-криминалното им минало и настояще, за това са забранени със закон! Те, се пишат в момента за кротки загрижени "благодетели", но вътрешно злобеят и завиждат на ИТН! Те, се стремят да им извият ръцете, да им диктуват, да вкарат свои хора в министерските редици с които да компенсират загубата си и чрез тях да дърпат конците на управление зад завесата, без да носят отговорност - за това не можем да си намерим чепа! Знаем всички кои са трима министри от временното правителство и тяхното минало, предлагани от Христо Иванов! Никой не искал министерски места, някой вярва ли на това, не искали, но искат да дърпат конците! "Другаря" Ивано
  • 86 Да ама не

    6 2 Отговор
    Ведър човек...боли ме корема от смях.Направо кажи че е пълно КУКО и се хили като зелка,на която са и сложили шнорхел.Нищо в СВ-то не му е вярно.Предприемача и мениджера е обикновен работник на трудов договор а за научната степен от Австрия има хора,които са задействали процедура в Австрия за измама с документи,потвърждаващи научна степен без да съществуват в регистъра на Австрия.Този шнорхел и да го наплюеш ще продължава да се хили.Словореда му е изваден от контекста на "Ало измамниците".Казва много убедителни нещо,което въобще няма нищо общо с конкретиката и истината.Роден за измамник или за продавач на джапанки,които представя за плавници,но те пак си остават джапанки..Клоун.Кой уважаваш себе си човек с добър международен бизнес или добър менижър,със солидно образование,себеуважение и елементарна култута ще се яви на кастинг2018 в самодеен стил при Слави Трифонов за да разсмива хората.

    Коментиран от #90, #93

  • 87 ДА СИ КАЖЕМ

    1 6 Отговор
    ... "Другаря" Иванов, ако смята цялото общество са дебили, то тогава той самия е дебил?! Валерия, могат да се кажат още много верни неща, но ще спрем до тук! Народа вижда всичко, но за сега няма да кажем лоша дума за тези които не "виждат", те във времето ще го разберат на свой гръб - ще страдаме всички заедно - вярвам, че ме разбирате!
  • 88 Гневен язовец

    5 2 Отговор

    До коментар #3 от "Професора":

    Как откъде бе Велева?? Толкова ли си тъпа!! Разбира се че от магазина за шнорхели,бански,плавници и джапанки!! Това е голям политически опит!!!
  • 89 Какво

    1 6 Отговор
    Се пулиш кукувице видяхме ги политически подготвените до сега.Зощо не вземеш да се скриеш.Мнението ти си го дръж за себе си.
  • 90 Ти защо

    2 5 Отговор

    До коментар #86 от "Да ама не":

    Не се кандидитираш бе "умник".Много коментирате но народа си каза думата.ИТН ще ви покаже как се прави.Щом пищите толкова значи всичко върви в правилната посока.

    Коментиран от #95

  • 91 Васил

    1 5 Отговор
    Алоооооооооо овцоооооооо а диктатора от Банкя и физкултурника или пък Костов бяха много подготвени?
  • 92 Наблюдател

    4 2 Отговор
    Това е идеята на неподготвен по-лесно се "дърпат конците"!
    Смешно е ако някой си въобразява че Николов ще има Своя воля за управление!
  • 93 На Марко петия

    2 4 Отговор

    До коментар #86 от "Да ама не":

    ПО -ЯВАШ БРЕ ЧОДЖУМ, МНОГО АЛЧНО СИ, ШНОРХИЛОТ БАРАБАР С ДВЕТЕ ЗЕЛКИ, ША СЪ ЗАДАВИШ БРЕ ЧОДЖУМ, ПО-ЯВАШ, ПО-ЯВАШ, А ТЪЙ, А ТЪЙ...А...а...а... явашъ.....
  • 94 Пройко

    2 4 Отговор
    Който не е доволен, да си направи партия и да се яви на избори.И ,като стане първа политическа сила като Слави да си назначи министър по негова угода .Елементарно е.Не съм фен на цигуларя.
  • 95 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 96 Този поне

    1 0 Отговор
    Е симпатичен.Не е ,като Пинокио и фърчилото.
  • 97 ПЕНКО

    1 1 Отговор
    ОТМИНАЛА КЛИМАКТЕРИУМА - ПОЛУУМРЕЛЯК ---АМА С ПРЕТЕНЦИИТЕ НА ГЕПЕНИТЕ МАНГИЗИ !!! ТЕОРИЯТА НА ВАЛЕРИ -БАБИШКЕР Е : ТРЯБВА ДА Е СТАТУКВАРО ПОДГЕТВЕН СТАТУКВЕННО -ЗА ДА Е ПОЛИТИКУС НАГЪЗЛЯКУС ЕКСПЕРТУС !!!! ... И НЕ ПУКВА БАБИШКЕРКАТА !!!!!!?
  • 98 100pera

    0 0 Отговор

    До коментар #70 от "Доротея":

    :)))
    Хе-хе-хе... :)))
    Доротейче,
    Явно и при теб е като при Мадам В - тишината в спалнята ражда безумия, особено когато е след тежък климактериум със злощастен изход.
    Основният ти блян очевидно е огромен фалос. Остани си с него. Ако не знаеш - провери в Гугъл и сигурно ще намериш доста магазини, в които продават такива. Вярно - ще е изкуствен, но на такива като теб и това им е достатъчно.
  • 99 Молба към ИТН

    0 1 Отговор
    Единственият кандидат които може да им се угоди на всички партии е Краси Радков играещ и гримиран ролята на Бойко Борисов.240 гласа ще са малко при гласуване...... гаранция!Хората доволни медиите доволни....... Дори и БСП ще гласуват заради шоуто.....А това че не знае езици не е проблем ,те в Европа са свикнали накрая може и български да проговорят в Брюксел.......
  • 100 9377

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "Важни въпроси":

    С този коментар напаво им го на*чука! Евала, баце. Точно така е. Три мандата медийните подлоги прикриват гафовете на Борисов. Който не вярва да се разрови в мрежата, но първо да седне и да пие един валериан!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове