Last news in Fakti

3 Август, 2021 22:48 8 546 38

Братя Галеви заплашили с пистолет бащата на Стойчо Кацаров

  • братя галеви-
  • стойчо кацаров

Изплува скандален случай с издирваните от Интерпол подземни босове

Братя Галеви заплашили с пистолет бащата на Стойчо Кацаров  - 1

Изплува скандален случай от миналото с издирваните от Интерпол подземни босове братя Галеви и бащата на служебния здравен министър Стойчо Кацаров.

През 2010 г., в разгара на делата срещу офейкалите от България Пламен Галев и Ангел Христов, мистериозно в съдебните сведения се появява и името на таткото на здравния министър – д-р Тодор Кацаров, разкрива в. "Ретро". Тогава бившият кмет на Дупница Пламен Соколов разкрива пред магистратите скандален случай с участието на Кацаров-старши и единия от братята Галеви. „Пред очите ми Пламен Галев опря пистолет в челото на д-р Тодор Кацаров, баща на Стойчо Кацаров, с думите: „Ако простреляният ми гард не оживее, умираш с него!“. Повече подробности около фрапантната случка не стават обществено достояние.

Докато все пак бащата на Кацаров може да се похвали с пациенти, самият той не е слагал лекарската престилка от 1997 г. насам, когато става депутат от ОДС начело с Иван Костов. Проверка на ПИК установи, че здравният министър на Румен Радев е „калинка“ във властта, тъй като няма лекарски права. Причината е, че Кацаров не е член на Българския лекарски съюз, който гарантира на медиците възможността да упражняват професията си свободно. В същото време обаче неговата съпруга е лекар в Александровска болница. Елисавета Енишейнова е неврофизиолог. Междувременно през 2019 г. е започнала и на втора длъжност – като медицински съветник в международната компания IQVIA, занимаваща се със здравеопазване. Преди това пък е работила в Катар. В социалните мрежи тя демонстрира висок стандарт на живот и редовно публикува снимки от пътувания в чужбина. Тяхната дъщеря Теодора пък живее царски в Швейцария. Тя е високо в йерархията на една от най-известните застрахователни компании в световен мащаб и годишната ѝ заплата била над 200 хиляди лева.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 30 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ИТН подмяна

    52 7 Отговор
    предатели еничари
  • 2 Ааааа

    55 7 Отговор
    не така с извадки от контекста. Защо я няма цялата статия. Защо не е написано, че отивайки в София Стойчо Кацаров прави всичко възможно братя Галеви да не избягат от закона и е един от тези, които имат заслуга България да се отърве от тях.
  • 3 98765

    25 4 Отговор
    Отново ще се нароят активни борци и ятаци; както някога нашите гори се оказаха по обширни от руския лес, защото 45 години до последно от тях продъжаваха да излизат партизани помагачи и ятаци. Та, номерът вече е изтъркан и няма кой да ти се вързва на партизанските номера.
  • 4 Лавренти Берия

    46 6 Отговор
    Калинки сте вие и ПИГ. Да си министър не е нужно да си лекар Десислава Атанасова също не беше лекар, а беше министър също и вуйчото на горанов не беле лекар, а беше министър на здравеопазването!

    Коментиран от #35

  • 5 Професора

    32 8 Отговор
    От ПИГ ли почнахте да преписвате беее?
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Той

    45 6 Отговор
    Стойчо бил калинка,щото нямал лекарски права-да питам за един "преател" Деса простата дуловска .... Боко като я назначи за Здравен министър имаше ли лекарски права???????????????

    Коментиран от #34

  • 8 Американеца

    2 17 Отговор
    Братовчедката ми е женена за сина на Руски олигарх от кръга Кремъл .
    За да им разрешат да се оженят Родителите му , пратиха самолет да забере Дядото и Бабата и ги закара в Москва за очна ставка . Сватбата беше край езерото Женева.
    ............... ......... .................. Така че много внимавайте .... Ако реша да мина Тоз Тихий Бял Дунав и да правя демокрация в България , ще го направя поне с 200 Венгеровци и 2-3 кораба с оръжие

    Коментиран от #26

  • 9 Магията Фел

    27 5 Отговор
    Платена пропаганда от ДПСто и раздухвана от жълти сайтове! Нанков финансита да не беше лекар?
  • 10 Търсят под вола теле....

    44 9 Отговор
    Стойчо Кацаров е може би, най добрия
    Здравен министър досега ! Целта е да се
    плюе по служебно правителство...то се
    Знае от кого !....
  • 11 Сатана

    5 5 Отговор
    Ае утре да напомните на Българите за министър Асен и подписването на договора за влизане на България в Еврозоната.А някои твърдят,че служебното правителство нямало пълномощия от НС…..хахахах.Честито Ви €ВРО .
  • 12 КОНТРАТА

    34 4 Отговор
    Като е с прекъснати лекарски права да не е машинист станал? Я да видим Борисов как стана генерал, къде ходи на школа за майор после под полковник, полковник за да има звание генерал? В пожарната няма звания генерал!!!
  • 13 СЛАВИ ТРИФОНОВ изигра хората от...

    24 3 Отговор
    Протестите ! Това няма да бъде простено !!!

    Коментиран от #15

  • 14 От герберастия до и тъй нататък....

    13 2 Отговор
    Пътят е много кратък.... зачатък.....
  • 15 Ялчин

    15 2 Отговор

    До коментар #13 от "СЛАВИ ТРИФОНОВ изигра хората от...":

    Няма милост за Славчо и Тулупа.
  • 16 Професора

    8 0 Отговор
    Множествената склероза е наказан отгоре!
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Морфей

    27 5 Отговор
    Доктор Кацаров ги разката и болница Лозенец хайдуците и Пирогов хайдуците!
  • 19 Гост

    3 4 Отговор
    Да се оплаче на Манолова да си озъпти хората.
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Питам се ?!

    6 5 Отговор
    Като как ще стане?! Бибитко да се хване !
    От този кабинет с калинки 🐞 безчет !
    Къде и на кого ще дават отчет ?!
  • 22 Борбата е безмилостна, жестока

    4 0 Отговор
    Борбата е епична, много лична.... само да не се
    каплична....
  • 23 Защо просто не ги застреля галевите

    5 3 Отговор
    Като знае що за стока са...аз ако имах парите на божков бегето щеше отдавна да е сирия 2 номер и кървав преврат
  • 24 KAVKAZ

    14 4 Отговор
    Не клеветете по доктор Кацаров меразвци списвапи и преписвачи! Вонещици депесрски слуги на турците.
  • 25 Разсъждаващ

    16 3 Отговор
    Ниащо не се разбра от това писание, освен това, че очевидно жената и дъщерята на д-р Кацаров са способни и добри в своите професии.

    Коментиран от #27

  • 26 Хахахаааа

    4 1 Отговор

    До коментар #8 от "Американеца":

    "Кръгът Кремъл"! Като четеш това не се ли смееш на тъпизма си! Изобщо вникваш ли в написаното, хахахахааааа!
  • 27 Klark

    19 4 Отговор

    До коментар #25 от "Разсъждаващ":

    Обаче не пишат, че Боко купува скъпи подаръци на роднините си с крадените пари от нашия залък. Не пишат, че Ахмед стана милиардер последните 10 години и си вдигана палати по цялата българска земя. С мръсните си очи се огледахте в честния човек и раздухвате мръсотията която бълва оная помй ** яма ПИГ!
  • 28 Я стига

    11 2 Отговор
    с лъжите на онова дребното от ПИК. Да не си член на БЛС не означава, че си лишен от лекарски права. То е като със синдикалните членове. Писва ти и не плащаш членски внос, но не те гонят от работа. Аре, стига инсинуации.
  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 жжжжжж

    2 5 Отговор
    той от тогава ли е откачил? това е причината , значи....
  • 31 Мая Галевата

    3 3 Отговор
    Аз ги изпратих за такива като тебе така трябва
  • 32 HHAHAHA

    6 5 Отговор
    ГОЛЯМ ЦИРК БРАТЯ ГАЛЕВИ ВЪРНЕТЕ СЕ И СПРЕТЕ КОРОНА ЛЪЖАТА!
  • 33 Aлфа Вълкът

    9 0 Отговор
    Лошото е, че на туй момче никой не му вярва. Стана лъжливото овчарче цялата картинка.
  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 Бай Кольо

    7 0 Отговор

    До коментар #4 от "Лавренти Берия":

    То по твоята логика и министъра на финансите не трябва да е финансист, а например стугар
  • 36 незнайко

    3 3 Отговор
    УМНИТЕ И РАБОТНИТЕ ВИНАГИ ЩЕ ИМАТ ПОВЕЧЕ ПАРИ !!! За да стигнеш в Швейцария високо ниво в тази компания не става само с ПАРИ трябва и мозък !!! На такива хора не трябва да се завижда .
  • 37 цербер

    0 1 Отговор
    ...неговата съпруга е лекарка в Александровска болница. Елисавета Енишейнова е неврофизиоложка и медицинска съветничка в международната компания IQVIA.
  • 38 глоги

    2 2 Отговор
    Тяхнaтa дъщeря Тeoдoрa пък живee цaрcки в Швeйцaрия. Тя e виcoкo в йeрaрхиятa нa eднa oт нaй-извecтнитe зacтрaхoвaтeлни кoмпaнии в cвeтoвeн мaщaб и гoдишнaтa ѝ зaплaтa билa нaд 200 хиляди лeвa. ТЪЪЪЪЪЙИЙ.МАМИНА И ТАТИНАТА ЩЕРКА Е В ШВЕЙЦАРИЯ. ЗАТОВА МЛАДИТЕ БЪЛГАРИ И БЪЛГАРКИ НАПУЩАТ БЪЛГАРИЯ. 200000 ЛЕВА ГОДИШНО СА СИ ДОБРА ЗАПЛАТА,КОЯТО ТУК ,АКО НЯМАШ ДЕБЕЛИ ВРЪЗКИ,НЯМА КАК ДА ВЗИМАШ. С 650 ЛЕВА МЕСЕЧНО ЖИВОТ НЕ СЕ ОПРАВЯ,МАЙНА.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове