Last news in Fakti

4 Август, 2021 11:37 7 236 33

Громиш си кротко соросоидите във фейсбук, вземат, че те предложат за министър - започваш да триеш

  • андрей янкулов-
  • адв. андрей янкулов-
  • момчил иванов-
  • има такъв народ-
  • итн-
  • итн кабинет

Коментар във Фейсбук на адв. Андрей Янкулов от Антикорупционния фонд

Громиш си кротко соросоидите във фейсбук, вземат, че те предложат за министър - започваш да триеш - 1
Адв. Андрей Янкулов; Снимка: ФАКТИ

"Громиш си кротко соросоидите във фейсбук, вземат, че те предложат за министър - започваш да триеш. Защо? Пък и колко да го изтриеш... "Думите отлитат, написаното остава".

За висши публични длъжности трябва да бъдат номинирани само хора, които биха застанали зад всичко, което са написали.

Да си готов да си стоиш зад думите, струва повече от всички дипломи и сертификати за чужди езици".

Това написа адв. Андрей Янкулов от фондация "Антикорупционен фонд" във Facebook. Припомняме, че вчера "Има такъв народ" обяви кандидатите си за министри. За поста министър на правосъдието беше предложен Момчил Иванов. В интернет пространството се появиха негови публикации във Фейсбук, които шокираха както с лош правопис, така и със съдържанието си.


Бел.ред.
И двете партии, ИТН и ГЕРБ, обещаха на избирателите си мажоритарен вот и получиха общо 128 депутата. Сега ще изпълнят ли обещанието си? Линк към резултатите


Поставете оценка:
Оценка 4.7 от 43 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 мислещ

    82 6 Отговор
    Громиш Сорос, пък изведнъж шефът ти вземе, че направи ромско министерство и сложи "бивш" кадър на фондация Отворено общество. Не е библейско, някакси.

    Коментиран от #23

  • 2 Информация

    20 32 Отговор
    В прoeктoкaбинeтa имa 2 лични кaпии нa ДБ и 1 нa МaяМa. Тoвa мe нaвeждa нa миcълтa, чe вce пaк имa някaквa дoгoвoркa мeжду пaртиитe. Ocoбeнo eдиният oт ДБ кaтo знaм, дo кaквa cтeпeн нeнaвиждa ДПC и Шиши ми e мнoгo труднo дa пoвярвaм, чe ДПC ca имaли влияниe в изгoтвянeтo нa кaбинeтa. Имa 2 вaриaнтa, или нeщaтa нe ca тaкивa кaквитo ce гoвoрят и ДПC нямaт никaквo учacтиe, или имa дoгoвoркa мeжду ДБ и ДПC.
  • 3 Чичо

    24 35 Отговор
    Щом е антисоросоид гласувам за ИТН пак, след баце соросоидите са най-лошите

    Коментиран от #7

  • 4 Иван

    42 14 Отговор
    Избори.ИТН=ДПС=.ГЕРБ=ДСмафия
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Пак ли

    17 20 Отговор
    Сериозни провинения просто, единия преписвал, другия пишел у фейсбук. Да си връщаме досегашните с откраднатите милиарди. Тва си е далеч по-приемливо явно. Заслужава си съдбата!!!
  • 7 мислещ

    47 9 Отговор

    До коментар #3 от "Чичо":

    Те и Биков и Сачева, и Стъки, и много други бяха против тиквата.
  • 8 ПСР

    48 9 Отговор
    Не знам кого"громи"Момчил Иванов.Писанията му,звучат до болка познато.Някакъв микс между Волен Сидеров и Бойко Борисов.
    Поредната издънка,след ревизията на споразумението от Преспа или поканата за среща.
  • 9 1618

    73 10 Отговор
    Тошко, това дребно , самовлюбено, нагло протеже на Станислав Трифонов вчера заплашваше журналистите, днес заплашва всички партии , че ако не ги подкрепили те щяли да бъдат виновни за Третите избори! Драги ми Тошко, и ти като седящия на дивана сте загубили напълно представа за реалност! Вие предадохте избирателите си, вие подменихте вота на всички протестиращи хора като се консултирахте и влязохте в съглашателство и в скрита коалиция с ДПС и с БСП, вие нападнахте Служебното правителство с цел да го дискриминирате и да назначите свои зависими от ДПС и ГЕРБ министри, които са много под нивото на министрите от Служебното правителство, вие започнахте с лъжа и измама като още през почивните дни променихте основен държавен регистър,създадохте фалшиви линкове , прередактирахте и допълвахте текстове в Уикипедията на Пламен Николов и всичко , което е свързано с Пламен Николов! 60% от хората в България не подкрепят кандидатурата за министър- председател на Пламен Николов, също толкова хора вече ви мразят и са отвратени от вас! Така , че вие сами сте си виновни за всичко , което причинихте на българския народ!Вашата партия се разпада и отива на дъното при НДСВ!

    Коментиран от #10, #27

  • 10 мислещ

    37 4 Отговор

    До коментар #9 от "1618":

    Пък и какво лошо има опозиционните партии да са "виновни"? Все пак чалгарите са тези, дето ще се сринат за сметка на другите партии, пък аз не виждам нищо лошо в това, та нека са си "виновни".

    Коментиран от #18

  • 11 Луднал вече

    40 6 Отговор
    Дааа приятели, простотията няма край, пишат, трият, говорят глупости ... както каза една дама "един чалгар смени друг чалгар" ... явно трябва да се излиза по улиците, тия няма да спрат да работят само и единствено за собственото си благо ... а и явно без възмездие нищо няма да стане ... пък дори и само да е по оня член, по който се съди за тъпота с взлом.
  • 12 Сандо

    25 6 Отговор
    А как се става соросоид?Първото изискване е а забравиш всякаква привързаност към някаква идея или идеология и да я замениш с пълна и безусловна преданост към Новия Господар.Оттам нататък са подробности.
  • 13 Търновец

    37 6 Отговор
    Момчил Иванов на правосъдието? Вие шегувате ли се? Бивш Костовист , директор на Спортни имоти при СДС , изгонен заради злоупотреби. Адвокат и бивш кандидат за общински съветник в Търново от Синята коалиция. Боже , смили се над България. Чалгаря явно съвсем умишлено прави да ни хване носталгия за управлението на Борисов

    Коментиран от #15

  • 14 Стайко

    14 19 Отговор
    Бай Прокопи щото го е яд , че няма постове за Ицката Маджов в правителството активира умнокрасивите да вълват жлъч.Ъъъъъ ,а кога медал "Магнитски " и за Прокопи?
  • 15 Потресен

    48 5 Отговор

    До коментар #13 от "Търновец":

    Момчил Иванов? Добре ли прочетох ? Моля ви кажете истина ли е? БЛИЗКИЯ до всички Гербаджии в град Велико Търново и най вече до Бившия общински съветник от Герб и направен от Борисов шев на НАП в града Ивайло Здравков. Може да бъде забелязан често и в компанията на кмета Даниел Панов който е и областен председател на Герб за региона...Голямо изчeгъртaне на Гешев и Борисов ще падне с този министър на правосъдието...Сега разбирам колко прав е бил Васил Божков за yчиндолския чалгар
  • 16 Коректор

    23 5 Отговор
    На автора и всички засегнати соросоиди от "фондации" и " институти" данапомним, че новото славчово правителство гъмжи от техни.
  • 17 мишоци

    13 2 Отговор
    Това са толкова мизерни в душата си хора, че какво повече да се каже. Като прогнили артикули в лъскава опаковка в магазин са. Струвам милион и двеста.
  • 18 хан ювиги

    19 4 Отговор

    До коментар #10 от "мислещ":

    когато се изчегърта Д/п/С , буквата п е за цвят и мирис.тогава България ще тръгне на чисто!!!
  • 19 Механик

    24 3 Отговор
    Мисирка до мисирка, мила моя майнольо. И това правителство, като и онова, предното.
    както и оная, Кьовеши. Докато си бе в Румъния беше върл враг на корупцията. Сложиха я в Брюксел и и се затвори устата.
    То така е. Кучето пазач трябва да е малко гладно. Като го нахранят и то си променя стратегията и приоритетите.
  • 20 Бамбука

    15 8 Отговор
    Новия правосъден министър си поискал от студентка ? Едно положително качество - не е обратен - хахаха
  • 21 Деймос

    6 1 Отговор
    Сорос и влиянието му в обществото са друга тема ! С едно нещо се търси в движение и индулгенция за СОРОС , няма нужда ..
  • 22 Този

    10 2 Отговор
    неграмотник да не би да си е изтрил постовете!
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 не оптимист

    23 6 Отговор
    Чета, Гледам, Слушам и ме обхваща тотална безбадеждност...Вървим към завръщане на Боко с пълна сила. Каъвто народът - такова и управлението му. А стана ясно от хората в Служебния кабинет, че има още умни, смели и подготвени хора. Ама що да са те, за временно явление стават - за дългосрочно крадене - не.
  • 25 Тони

    10 37 Отговор
    Слави им бръкна в червата и на Мафията и на Статуквото.
    Браво, само така - народът е с вас.

    Коментиран от #29, #32

  • 26 Харесвам 🎃, само сготвени

    26 6 Отговор
    Кандидат-министър с вид и манталитет на бавно развиващ се. Какво друго да очакваме от Ганю, който калните цървули го спускат с парашут директно в министерското кресло. Чакайте от този комплексар да отстоява клаузи като Рашков, Стоилов, Петков, Василев... Калинка на и т.н.
  • 27 Мухаха

    8 32 Отговор

    До коментар #9 от "1618":

    Та какво хубаво видя от служебното правителство. Единствено, че се договорихме за завод за автомобили в бъдеще. Само клевети и назначения. А спецов? А узунов? А рашков?
  • 28 ПЕНКО

    6 2 Отговор
    СОРОС ОТДАВНА ТРЯБВАШЕ ДА Е МОРТОС , НО ЦИОНИСТИТЕ ВЛАДЕЕЩИ САЩ -ПРАВЯТ РАЗНИ ЛУПИНГИ -ПРИ ЕВЕНТУАЛНО УМРЯЛ СОРОС --ДЕЛЯТ СИ ПАРИТЕ ДОЛАРИ ПОМЕЖДУ СИ !!!!! ХОЛОХОЛО КОСТ НАВСЯКЪДЕ ПО СВЕТА И ВЕЛИКА СВОБОДА ЗА НАРОДИТЕ !!!!!!!
  • 29 Сам Боха

    2 2 Отговор

    До коментар #25 от "Тони":

    Ако ти си народът, мале, мале... Е аз поне не съм с вас!
  • 30 Продажност

    1 0 Отговор
    Тя е закодирана в гените ни,утвърдена в навиците ни,закалявана е векове.От смотаняците,които раздробиха България на Видинско,Търновско и прочее "царства".Чалмите с ятаганите влязоха като у тях си в 1396..
  • 31 Магарето

    1 0 Отговор
    А чата със студентката по жартиери, жена му Какво каза за това нещо?
  • 32 Магарето

    0 0 Отговор

    До коментар #25 от "Тони":

    Тогава защо днес го оттегля от номинацията?
  • 33 И аз да кажа.

    2 0 Отговор
    Аз пък искам някой да ми обясни какво / кого етикетира като Соросоид? Явно е нещо за мразене? И ако е толкова могъщо и всеобхващащо, защо в никое публично говорене го няма? Ползвам френски, немски и английски. Само Орбан от Унгарско и той се пени на Сорос. Или ще кажете, че Сорос специално е взел България на прицел?
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове