5 Август, 2021 08:28 22 140 111

Доц. Наталия Киселова: Човек като Петър Илиев няма място в правителството

  • доц. наталия киселова-
  • петър илиев

Сега обаче нейни съюзници са медиите

Доц. Наталия Киселова: Човек като Петър Илиев няма място в правителството - 1
Снимка: Архив

"Още през 2015 г. беше ясно, че Петър Илиев е преписвал от книгата ми, но за да не стават скандали... Защото плагиатството се наказва тежко и да не се обвинява университетът. А и този човек (Петър Илиев) можеше да загуби мястото си в катедрата. Нормално е това да стане, но когато той има здрав гръб... И аз какво можех да направя? Обявиха конкурс, той искаше да влезе в него, но не успя. И после разправяше, че му спрели развитието". Това казва в интервю за сайта anteni.bg доц. Наталия Киселова.

Тя обвини номинирания за вътрешен министър от ИТН Петър Илиев, че е преписвал от нейната дисертация “Парламентарен контрол” в книгата си “Компетенцията на Народното събрание”, където има взаимствани цели пасажи от труда на доц. Киселова.

На въпрос защо не е съдила Илиев, Киселова отговаря, че е била притисната от колектива и е нямала съюзници. Сега обаче нейни съюзници са медиите. Според нея сега са се променили правилата, по които работи Етичната комисия в СУ “Св. Св. Кирил и Методий” и преди да се обърне към нея, Киселова ще говори с декана и с ръководителя на катедрата. Защото това е репутационна щета за Юридическия факултет.

Петър Илиев не се е свързвал с доц. Киселова, но през медиите я заплашвал, че ще я съди и “какво ли не”, казва доцентката. Но нейната цел не е да се съдят. “Искам такъв човек да няма място в едно правителство”, категорична е Киселова. От ИТН никой не я е търсил. “В интерес на истината, единствен ми звъня човек от БСП, когото познавах отпреди, за да ме пита дали е вярно. Да, вярно е, и какво от това”, пита Киселова.

Тя твърди, че изчезването на книгата на Илиев от книжарниците не е мистерия, той я е изтеглил преди месец. Но адвокатска група в мрежата (б. р. става въпрос за фейсбук групата “Правна лудост”) с триста зора успяла да се добере до един екземпляр и направила сравнението. Проверката на фейсбук групата “Правна лудост” показва, че в книгата на Илиев от 2015 г. има около 40 страници почти идентичен текст с този в докторската дисертация от 2008 г. на доц. Наталия Киселова. Дисертацията на Киселова е издадена в началото на тази година в книга със заглавие “Парламентарен контрол”.

А как ще действа Етичната комисия на Софийския университет “Св. Климент Охридски”, ако правителството мине и Петър Илиев вече е избран за министър? “Ще го извикат в комисията, защото той е и преподавател, и ще го разпитат. Всеки има право на защита. Не знам какво решение ще вземе”, казва накрая доц. Наталия Киселова.


Бел.ред.
И двете партии, ИТН и ГЕРБ, обещаха на избирателите си мажоритарен вот и получиха общо 128 депутата. Сега ще изпълнят ли обещанието си? Линк към резултатите


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 116 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 7789797

    154 57 Отговор
    Всичко приемам като критика , но едно не мога да разбера , на мутрата от Банкя екипите му бяха 100 пъти по-смотани , никой нищо не каза....

    Коментиран от #45, #59, #71, #80, #86

  • 2 И тоя и Слави и ИТН да се махат бързо

    304 45 Отговор
    Видяхме им силите … СЕГА СИ ИСКАМЕ СЛУЖЕБНОТО ПРАВИТЕЛСТВО !!!!!!

    Коментиран от #42, #73, #101

  • 3 Абе

    64 143 Отговор
    тука вече и апостолите и Исус да са министри пак ще има проблем, а това, че ни управяваше мутра и калинки някак си удобно се забрави много бързо. Я малко да слезем на земята, защото няма перфектни хора.

    Коментиран от #21

  • 4 Гост

    144 12 Отговор
    СМЕШНИК.................ЩОМ СИ ЧОВЕК НА ШАЙКАТА И ,,СВИНЯТА МАЙКА,, ВЪРВИШ........САМО ЗАВИСИМИ И ПРОДАЖНИ ХОРА В ТАЯ ДЪРЖАВА ЕЙ
  • 5 Кирил ДомусДришлиев

    52 158 Отговор
    Хахаха от 2015 г мълчи,и чак сега МЕДИЙТЕ са нейният гръб.
  • 6 Длдмдм

    21 209 Отговор
    Много добре подготвен, млад, пълен с енергия.
    Не коментирам изказването на госпожата, но го определям лаконично - несъстоятелно и няма да мине!

    Коментиран от #11, #47, #90

  • 7 Абе стига с тия дисертации и декани и.т.

    129 13 Отговор
    И тая и тоя Петър всичко боклуци в тая държава! Тоя преписвач да се маха и тия докторанти доценти некадърници! Трудове пишели? Абе стига вече и двайсет труда да си написал ако нямаш морал и съвест ще сваляш жартиери!! Ами то не можем да намерим един достоен българин! Огледайте се вижте се в огледалото и се попитайте нещо не сте ли откраднали някога?! Ама тия големи крадци бе бащата подарил кола на сина си над 400 000 лв?

    Коментиран от #15, #87

  • 8 миш маш е българското законодателство

    38 7 Отговор
    Нова Конституция от 1991 с закони от преди 1989 след 1991 промени на парче и по поръчка на параграфи в закони след 2007 поправка в конституцията че законодателството на Европейския съюз е с приоритетно използване в България този ПИ 3,14 специалист по англосаксонско правораздаване където в Англия искат да приемат шериата на арабите и назначават за министри емигранти или потомци на емигранти вместо англиЧани
  • 9 Сатъра на Хана

    93 9 Отговор
    След като си гледал всяка вечер Джей Лено и Дейвид Летърман ,
    и Шоуто на Чалгаря си е едно голямо плагиатство .....
    ......... Копи и Пейст

    Коментиран от #14, #23

  • 10 Тигре тигре тигре

    34 11 Отговор
    Имаш ли пари на Риана колежките
    Нямаш ли пари на доцентките колежките
  • 11 Възмутен

    126 8 Отговор

    До коментар #6 от "Длдмдм":

    Плагиат, брутслен, мутрс, перящ парите на мутрите в Барбадос, защитаващ СИК в съда. Това е младият Борисов, този човек ще смачка тази жена, само защото има пари и власт. Пази боже сляпо да прогледа. Вървим от мутра на мутра. Протестирсхме срещу Пеевски получихме Борисов. Протестирахме срещу Борисов получихме перач на оари в Барбадос.
  • 12 ХАН КРУМ

    130 12 Отговор
    ТОШКО, КЪДЕ Е КРАДЕЦА? КЪДЕ Е МОРАЛА!КОЙ ГОВОРИ ТЪПОТИИ? ХА ТЕ БИЛИ ВЪВ ВАШАТА ПАРТИЯ.ПЛАМЕНЧО, ДА ВИ РАЗДАВА ШНОРХЕЛИ И ПЛАВНИЦИ И ПО ТЕЧЕНИЕТО... ХАЙДЕ ВРЕМЕ ВИ Е. ПРИКЛЮЧИХТЕ.ЗА ТОВА ЛИ ГИ КРИХТЕ МИНИСТЪРЧЕТАТА ДО СЕГА?БОНБОН , ДО БОНБОН.
  • 13 Случайно минаващ

    115 7 Отговор
    По физиономията му личи колко е нагъл и кариеристично надъхан.
  • 14 Шоуто на Слави започна като спряха на

    69 4 Отговор

    До коментар #9 от "Сатъра на Хана":

    Тодор Колев шоуто Как ще ги стигнем....в НДК
  • 15 Лъжльо

    112 6 Отговор

    До коментар #7 от "Абе стига с тия дисертации и декани и.т.":

    Какво е виновна жената като тав мутра я е натиснал да си мълчи. Все едно мъжа ти да те бие и ти да си виновна що те бие. Този има много доказателства че е свързан със СИК и пете пари на мутрите в офшорен Барбадос. Има публилувани книгите ефно към ефно има цели оасажи, стига вече малка била лъжата. Лъжльото си е лъжльо той просто си лъже за добър ден!
  • 16 Навалний

    57 3 Отговор
    Чалгата ни откраднаха ли предаването от Тодор Колев?
  • 17 8787

    81 3 Отговор
    Всички в проектокабинета са хора на някого- има човек на М.Кунева, на Мавродиев, на царя... и изобщо на хора, отхвърлени като неподходящи, няма да използвам думата ''вредни''.
  • 18 На ул Раковски 209 има магазин

    41 3 Отговор
    За плавници и шнорхели и кислородни бутилки а там е бил първия офис на Борисов
  • 19 ККК

    77 6 Отговор
    Калинка тук, Калинка там, Калинка ГРОБ, ИТН-Калинка, ситуацията е Грамофон свири-майка плаче! Обречени сме, разбирате ли го!?
  • 20 8787

    76 6 Отговор
    Странно е доценти по право да не вярват в правото и да не си търсят правата, щото става сложно. А какво да правят обикновените хора, когато им се наложи да си търсят правото по 10-15 год.?

    Коментиран от #34

  • 21 мислещ

    38 1 Отговор

    До коментар #3 от "Абе":

    Ами вие сте тези, които го забравяте и сте ОК със същото от нови мутри.
  • 22 фАНТОМасс

    54 12 Отговор
    А защо никой не говори за дисертацията на ББ ? Как се държи маркуча с лява , а после и с дясна ръка ! Това е епохално творчество. Дали дори да не го изучаваме и в училище ? Все пак е БожИе творение , почти.

    Коментиран от #97

  • 23 Не приемам

    71 5 Отговор

    До коментар #9 от "Сатъра на Хана":

    Тази теза. Масово има такива програми по света. Проблемът е, че Шоуто на Слави е парцал от поне 15 години, но хората го гледат и накрая избраха шефа му. Резултатът е Шнорхел, плагиат и други амбициозни посредственици, избрани от един самозабравил се егоист
  • 24 Не разбирам

    64 2 Отговор
    Тя била ощетена ,а този иска да е съди! Ако Илиев е виновен...... Да му махнат докторската титла.......и да го разжалват .СУ нали беше голяма работа,или само на рейтинг е голяма работа!!!

    Коментиран от #41

  • 25 Ужас

    55 3 Отговор
    Виждаш му физиономията и ти е ясен. Жалка история. Има Видов ден, рано или късно истината излиза наяве. А, избирателите пак сме прецакани
  • 26 Така ли е?

    51 1 Отговор
    Димитър Батуров, защитил в УНИБИТ, също открадна статия от колега и когато последният се оплака, бе заплашен от ректора Стоян Денчев, че е злонамерен.

    Коментиран от #44

  • 27 Късмет

    50 3 Отговор
    Пълни бок*луци...И.т.н.
  • 28 1313

    45 2 Отговор
    Тоя стойкаджия да си прави фотосесии и да не ни занимава със себе си.
  • 29 No Mersy !

    61 3 Отговор
    Наситихме се на измамници и крадци !
  • 30 лошко Юрданов

    44 16 Отговор
    Според нас човек, откраднал интелектуална собственост, което е доказано в Лондонския съд, не трябва да бъде български министър. Разбираме смисъла на думата симпатия, разбираме, че един човек може да е симпатичен, но когато говорим за хора, които носят обществена отговорност, предпочитаме професионалисти, които нямат проблеми със закона.

    Коментиран от #48

  • 31 опг

    66 2 Отговор
    КОЙ пробутва това лице постоянно, след като излезна информация, че е масон-плагиат? Това един от счетоводителите на клептокрацията и олигархията ли е? Разследвайте финансовите потоци към, от, през Барбадос, както и имуществото.

    Коментиран от #55

  • 32 До Тодор от ИТН

    62 2 Отговор
    Тодоре, Тошко ко стана сега? Уж тоя беше много “стойностен човек”. Сега ще съди ли доцентката или ще мълчи? (знаеш като какво)
  • 33 Виолета

    79 6 Отговор
    Доц. Киселова, искрено Ви съчувствам, тръгнали сте да се борите с вятърни мелници. Насреща си имате арогантните итн-лилипути, които Ви се зъбят и заканват. Сега им е изгодно да защитават този човек, от шоуто си са свикнали да ръсят неистини и да се измъкват безнаказано, поради липсата на обратна връзка с публиката. Това, че медиите са Ваши съюзници, е добре. Дано към тях да се присъединят и колегите Ви от гилдията.
  • 34 Доцент

    55 3 Отговор

    До коментар #20 от "8787":

    Когато си имаш някой ден работа с мутри ще разбереш. Какво право какви 5 лева, ходи при Гешев да го защитаваш. Като я посетят един ден дебеловратите и и кажат да си мълчи къде ще ходи.
  • 35 Гадател

    59 3 Отговор
    Много, адски много ми прилича на Д. П тоя по всички показатели. ккак гго лансират без грам заслуги само, помните ли как тръгна дебелия?

    Коментиран от #62

  • 36 Българка

    73 4 Отговор
    Днес ИТН е хубаво да оттеглят скандалния си проекто-кабинет и да върнат мандата. Видя се, че ИТН не са политици, а смешници, обслужващи задкулисие
  • 37 реквизит

    62 2 Отговор
    Ако Петко Барбадоса сложи една превръзка на окото, може да кандидатства за новата серия на Карибски пирати.

    Коментиран от #84

  • 38 Сатъра на Хана

    50 3 Отговор
    ИТН имаха възможност да не отварят консервената кутия с червеи ,
    но от глупост или наглост решиха да я отворят

    Коментиран от #50

  • 39 Карлос

    11 1 Отговор
    Ако някой е гледал Breaking Bad и си спомня на Саламанка хората....двамата братя с пищовите .....:):)
  • 40 следва продълж

    38 2 Отговор
    Пацо Шнорхела, Петко Барбадоса....

    Коментиран от #60, #92

  • 41 Продал се е

    37 4 Отговор

    До коментар #24 от "Не разбирам":

    Недей така бе човек. СУ си е голяма работа, това не означава че няма такива игри. Никой не е застрахован от мутренски работи по върховете. Това момче може да е добър асистент и в същото време да е мутра и брутален човек. Щом пере парите на мутрите в Барбадос явно е знаещ, но просто се е продал на дявола. Парите са голяма сила.
  • 42 генералисимус

    15 16 Отговор

    До коментар #2 от "И тоя и Слави и ИТН да се махат бързо":

    Видяхме и служебното правителство, как се справя.
  • 43 Плевел

    18 0 Отговор
    Била е съветник по правни въпроси (2012 – 2016) и секретар по правни въпроси на президента на Републиката (2016-2017).
  • 44 Тишина

    57 1 Отговор

    До коментар #26 от "Така ли е?":

    Именно ректорите казват абе траи си сега защо да вредим на университета, голяма работа преписало момчето. Ако все пак се разговориш започват с брутални заплахи ще те уволним, ще те очерним и т.н. Скапана система навсякъде е така ректорите и началниците треперят за мястото си искат тишина и спокоиствие. Също като Слави не му се ходило в парламента, не му се давало интервюта ама политик щял да е????
  • 45 Ами те

    12 2 Отговор

    До коментар #1 от "7789797":

    бяха калинки с купени дипломи и скандалите се размиваха. Истината, обаче, че точно като като калинки не плагиатстваха.
  • 46 Хаджи Тошко

    8 22 Отговор
    Кой ще излезе с името си, че Петър Илиев е плагиат ?

    Коментиран от #68

  • 47 С една

    35 1 Отговор

    До коментар #6 от "Длдмдм":

    дума крадец на интелектуална собственост. Да ви се не види "проверените" инсталирани кадри!
  • 48 Дело

    37 1 Отговор

    До коментар #30 от "лошко Юрданов":

    А как е доказал съда като няма решение на съда???? Да покаже решението на съда, а не да чете ПИК. Странно че именно Тошко чете простотии от вестници вместо да провери. Няма такова решение на Лондонският съд!!!! Делото е прекратено по искане на вносителя, защо ли?
  • 49 реквизит

    30 0 Отговор
    Без думи.

    Дали Магарето не е по-добър избор?

  • 50 Хитър Потър

    22 0 Отговор

    До коментар #38 от "Сатъра на Хана":

    Без червеи как ще ловят рибата?
  • 51 Реалността

    34 1 Отговор
    ИТН е равно на ДПС !
  • 52 О94748

    51 0 Отговор
    И ТАЗИ МУТРА Е ПРЕДЛОЖЕНИЕТО ЗА ПРЕМИЕР, ВПОСЛЕДСТВИЕ ЗА МИНИСТЪР НА ПРАВОСЪДИЕТО НА ИТН???
    ВРЪЩАЙТЕ МАНДАТА ПРАЗЕН ДОКАТО ИМА КОЙ ДА ВИ ТЪРПИ БЕЗУМИЕТО, ЧЕ ВЪРВИТЕ КЪМ СЪД ЗА НАЦИОНАЛНО ПРЕДАТЕЛСТВО И ИЗМЯНА!!!!

    Коментиран от #93

  • 53 Лъжци са

    36 1 Отговор
    Нищо няма да му направят, ще продължи да е преподавател на децата ни. Грозно е, нали? Бсп нищо не прави на такива, повишава ги. Пловдивската фалшива диплома Десислава
  • 54 Т Африкански

    28 1 Отговор
    няма лошо бе ,човека откраднал интелектуална собственост
  • 55 ДАНС

    49 2 Отговор

    До коментар #31 от "опг":

    Не могат щото е офшорна зона! Барбадос е една черна кутия! Но могат да разследват защо Петър Илиев е поканен от Барбадос да бъде техен консул. Това става заради помагане на търговските, икономическите или културните взаимоотншения. Ясно е че Пешо няма общо с културата тоест е помогнал за финансови потоци от България за Барбадос. Е да ама Барбадос до началото на тази година беше в черният списък на Европа!!!! Ясно е че е перял пари на мутрите и е ясно че освен ДАНС никой друг няма капацитет да го докаже.
  • 56 ох малее

    17 0 Отговор
    ся ще водят дело до поникване на коса тамън
  • 57 Позьор

    36 0 Отговор
    драпащ със зъби и нокти нагоре , не от призвание , а от личен егоизъм и първенющина ! Безполезен натегач !!!
  • 58 ИЗЛАГАЦИЯ

    45 2 Отговор
    Каликовщината не ни напуска!!!! Плагиат за министър на МВР, а министър на отбраната човек който не е виждал жив войник!!!! Канцеларски . ...., започнал работа директно по " високите " етажи,направо в като борисовите калинки!!!! Но, един път грешка, втори път на третия няма да гласуваме за ИТН!!! Да си ходят в Учин дол, да се учат ...

    Коментиран от #65

  • 59 Еднакви са

    24 1 Отговор

    До коментар #1 от "7789797":

    Ами ти бе друже, ти явно също нищо не си казал, след като никой нищо не е казал. Мутрата беше опасен за казващите, или това не го знаеш. Ама и сега ли да се държим по същия начин. Слави какъв е ... май един чалгар смени друг чалгар.
  • 60 Жартиерите, жартиери

    9 1 Отговор

    До коментар #40 от "следва продълж":

    Да не го забравим!!
  • 61 Тошко

    25 1 Отговор
    Преписвач, ама си е наш преписвач.

    Коментиран от #98

  • 62 Чирак

    28 2 Отговор

    До коментар #35 от "Гадател":

    Този човек работи с ДП, но е едно ниво под него тоест още е обикновен чирак. Пере пари,защитава мутри и така бавно пробива и чака удобен момент. Когато майката на Делянчо го лансира в НДСВ и от там тръгна кариерата му Божков е казвал, че царят го е натискал да ходи Делянчо да се учи и да му дават някакви малки сделки и изведнъж през Доган никой не е очаквал дори и големите мутри че това момче може да стигне до там. Е и този седи и чака своят момент. Без съмнение види ли шанса си ще бъде брутален и безмилостен, тежко и на Бъгария.
  • 63 Behemoth

    24 1 Отговор
    Значи плагиатстването е задължително из българската наука....то наука няма...а тоя само по снимката е ясно ,че е амбициозна мушмула и нищо повече...
  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 Юристи

    37 1 Отговор

    До коментар #58 от "ИЗЛАГАЦИЯ":

    Забрави 31 годишна пи кла ваксър за министър на образованието??? Къде са ваксините къде е образованието. Еми министъра на енергетиката юрист, горкият нито реактор е виждал, нито котел нито турбина. А този Караджов какво разбира от транспорт?
    Изобщо прави ли ви впечатление колко юриста има в този кабинет и на спорта и той юрист е тези ще се защитават в съда или ще работят?
  • 66 бравос

    15 7 Отговор
    Ето ВИ народе.....,Ето ВИ чичо Славун.....,махнах те Бойко,да Ви е честит Славун......ша го търсите Бойко.....,п.осТ народ,заслужил си клетата сътбица....
  • 67 ГилoтинБeсилкoв

    30 1 Отговор
    Наглият ДС-масонски БКП-изтърсак е закърмен с чувството на безнаказаност и безотговорност, особено ако краде от "общонародното"! Трябва да се разгледат и "творбите" му в чуждите университети - вероятността и те да са компилация от откраднати чужди текстове и идеи е голяма! Този не само не трябва да е в правителството, но и да бъде наказан с обезсилване на дипломите му и лишаване от правото да практикува юридическа професия! Също трябва да бъдат "РАЗЖАЛВАНИ" и благодетелите му, поощряващи подобно държане и наглост, базирана на членството му/им в партийно-масонските KOTEPИИ за заобикаляне и нарушаване на материалните и морални закони, и владеещи цялата юридическа сфера (прокуратура, съд, адвокатура, "академичност") - най-вече Близнашки, Герджиков, Цацров, и всичките приравнени на "прависти" възпитаници на Милиционеския занаятчийски пансион в Симиеново ......, чието "обучение" се състои в това да не спазват и се заобикапят законите по партийно-масонска и ченгесаро-джандарска целесъобразност!

    Коментиран от #78, #94

  • 68 ККК

    10 0 Отговор

    До коментар #46 от "Хаджи Тошко":

    Доц. Наталия Киселова. Още нещо?
  • 69 Тошко,

    36 2 Отговор
    Нали не искахте министър, който краде чужда интелектуална собственост? А тя каква стана... Айде обратно в кабеларката, че присъствието ви в политиката е вече май-малко дразнещо!
  • 70 висок

    23 1 Отговор
    Ами момчето е с тати преподавател по Държавна сигурност в Симеоново! Тъст е Червеняков от БСП!!!
  • 71 фън-шуй

    16 1 Отговор

    До коментар #1 от "7789797":

    кой-кой кой предложи пацо?
  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 ттт

    16 0 Отговор

    До коментар #2 от "И тоя и Слави и ИТН да се махат бързо":

    Ами този мандат не минава. Дават на ГЕРБ, също не минава. Дават на БСП, те заявиха, че ще предложат служебното правителство без никакви промени. Дотук добре, интересно е, след като служебнито получи редовен мандат и започне да натиска мафията по-жестоко, как ще реагира парламента, включително БСП. Но пък ако парламента избере да му пречи, правителството подава оставка, нова въртележка и отново същото служебно правителство.

    Коментиран от #74

  • 74 Корни

    9 2 Отговор

    До коментар #73 от "ттт":

    Това е глупаво решение, парламента ще окапази тези хора. Трябва първо да направят партия да влязат в парламента да сформират мнозинство и тогава. Даже се съмнявам дали са питани. Това е някакъв ПР ход на Корни.

    Коментиран от #77

  • 75 ттт

    2 17 Отговор
    Доколкото разбрах, тази книга я няма никъде, включително в хранилището на Народната библиотека, където се пази по един екземпляр от всичко, което се издава в България. Мисля, че ако въобще е съществувала, много трудно би могла да се докаже плагиатство. Имаме само думата на доцентката. А дали се ненавиждат по друга причина, тепърва ще разберем

    Коментиран от #95

  • 76 Соросоид

    21 0 Отговор
    Свидетели сме на театро. Истината е, че Чалгаря няма кадри и затова избутва напред компрометирани имена. Наясно са, че ще предизвикат дискусии и кабинет няма да се гласува. Всички в ИТН са се н..... от страх от това, че са първа политическа сила. Надяваха се, да са на мястото да Ицо Бойкикиев с 30-на депутата да вряскат, вдигат шум и критикуват - т.е. да правят шоу. Но управлението на държава не е шоу и го разбраха по болезнен начин. Защото провалят ли се - ще се сгромоляса цялата "бизнес империя" 7/8 - телевизияи, концерти и пр. и пр.
  • 77 ттт

    4 3 Отговор

    До коментар #74 от "Корни":

    Нали горе-долу същото казвам. Но какво означава "ПР ход"? Това би било добро за България, вярно, Корни ще спечели отново позагубената си симпатия, че и отгоре. Но нека го направи и нека групата и да подкрепя това правителство (не съм сигурен в това, но дай Боже), важно е да е хубаво за България, пък дали ще е хубаво и за Корни, е частен случай, който не е толкова важен.
  • 78 345678

    6 1 Отговор

    До коментар #67 от "ГилoтинБeсилкoв":

    ПОЗДРАВЛЕНИЯ ЗА КОМЕНТАРА! ОСОБЕНО ТОВА ЗА СИМЕОНОВСКОТО УЧИЛИЩЕ ЗА... ПРЕСТЪПНИЦИ.
  • 79 Зайчарка

    22 0 Отговор
    Чакаме коментара на Тошко... Изложихте се много. И преди това никой не се съмняваше, че това е вярно. Сега доц. Киселова, човек с безупречна репутация го потвърди...
  • 80 Оракула

    15 1 Отговор

    До коментар #1 от "7789797":

    Във всяко едно правителство ,
    си има отговорник за мръсните пари ,
    скрити по офшорките ,
    по времето на Костов беше "Кипърския рай",
    няма да спома кой беше там ,
    защото вече е безгласна буква!
    от който, закачи малко и Бойко Борисов ,
    парите за" СИ-банк" ...?
    После, Бойко Борисов,
    лично назначи Стоян Маврудиев
    за отговарщ офшорките ,
    натъпкани с пари откраднати от Българския бюджет!
    Сега се готви същия модел на крадене ,
    който задължително и винаги минава,
    през офшорките в чужбина!

    Вижда се ясно и четливо ,
    че Този Петър Илиев ,
    е новия Стоян Маврудиев?

    Който с наглостта си ,да знае къде са скрити,
    милиардите на Хунтата,
    си получаваше, какъвто пост си искаше!
    Последните 15 години!
    Ако можеше и Премиер, щяха да го назначат ,
    но откраднатото количество пари,
    вече възмути и
    крадците!

    Петър Илиев, е като Стоян Маврудиев,
    важен за държавната далавера , адвокат?
  • 81 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 82 Чугуна

    15 0 Отговор
    И тоя е поредния джънк..както и всички чалгари и чалгарчета...
  • 83 Чук и Гек

    12 0 Отговор
    Ами, плагиатства се! Преди време поаднах на ,,Еничари" с автор В. Начев! Добре! Но, преди това бях чел ,,Падането на Константинопол" и олееее - ужаст! Може би една съществена част около 1/4 от Еничари е буквално плагиатство! Ако не вярвате - намерете двете книги и сравнете! И този човек е получил награда на СБП! Простено да му е на човека! Все пак се е постарал на историческо - патриотични теми.
  • 84 Dep

    5 0 Отговор

    До коментар #37 от "реквизит":

    Kaрибски пирати И .Така. Нататък
  • 85 Епидем

    11 1 Отговор
    Щом този е най-добрия адвокат - представяте ли си какъв е най лошият? Не се свършиха пожарникарите и Дани - Кириловците в нашата страна. Тежко ни от такива борисовчета.
  • 86 Ясно !

    5 1 Отговор

    До коментар #1 от "7789797":

    Обадил и се един от БСП, когото познава ...
  • 87 Този

    5 1 Отговор

    До коментар #7 от "Абе стига с тия дисертации и декани и.т.":

    с подарената кола за 400 000 е от виртуалните земеделци на които вчера служебното правителство им отпусна допълнителни 170 милиона ... Да ви е живо и здраво това престъпно правителство,а за хората всеки ден по-високи цени.
  • 88 Тиквун

    1 4 Отговор
    Тая прдла не спря да Лъже1

    Коментиран от #91

  • 89 ПКП ППП

    12 0 Отговор
    Пешо Плешатия трябва да бъде натирен от Университета, да му се отнемат адвокатските права и да бъде низвергнат от обществения живот. Той не е нито учен, нито политик, нито има морал на юрист. Да се връща във Филибето и на Четвъртък-пазара да продава гащи и стари непреписани книги.
  • 90 Да да ооо да

    7 0 Отговор

    До коментар #6 от "Длдмдм":

    пълен преписвач и нагаждач,какво да се очаква от такъв.
  • 91 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 92 Шнорхелов

    9 1 Отговор

    До коментар #40 от "следва продълж":

    Сламен Шнорхела, Пешо Плешатия, Момчил Мазния , Тошко Африкански ,Славчо Учиндорския, какви "интелектуалци" се гласят да управляват. Чалгари, измамници, присвоиха народния протест и се подиграха с хората от площадите.
  • 93 на съд

    9 1 Отговор

    До коментар #52 от "О94748":

    Вярно, чалгарите заслужават съд!
  • 94 Свинаров

    8 0 Отговор

    До коментар #67 от "ГилoтинБeсилкoв":

    Плешатия е човек на свинаря Гергов.
  • 95 Има задължителния номер

    8 0 Отговор

    До коментар #75 от "ттт":

    Има издателство и номер. Този номер не е предаден в Народната библиотека, заедно с 13 бройки. Сега ще глобят издателството, което обяснява, че Офшорката е изкупил целия тираж преди месец.
    Чалгарите лъжеха нагло, че този крадец не е предлаган за премиер, включително Славуца, но вчера Африкански по БТВ призна че са го обсъждали с ДБ и ИБГ, които не са се съгласили. Затова ни сервираха Шнорхела, а слугата-масон ще е на МВР.
  • 96 име

    0 3 Отговор
    така е .затова си кисела, но има ТАКЪВ народ и той такива хора иска. глас народен...няма се плашиш.
  • 97 Ето го отговоРА

    4 0 Отговор

    До коментар #22 от "фАНТОМасс":

    Хей ръчички хей ги две едната сменя другата а пък двете п(АУ)тката в зависимост от пола да не се бърка с АУ в България
  • 98 Сидней Рейли

    4 0 Отговор

    До коментар #61 от "Тошко":

    Ленин какво е казал: Може да е негодник, но е наш негодник.
  • 99 Бай Тошо от ИТН

    5 1 Отговор
    Бай Тошо от ИТН ни обясни ,че Асен Василев е извършил интелектуална кражба! Но за Петър Илиев си прави углушки!

    Коментиран от #102

  • 100 Лустрация

    4 0 Отговор
    Съд и затвооор
    !
  • 101 ФАКТ

    0 5 Отговор

    До коментар #2 от "И тоя и Слави и ИТН да се махат бързо":

    ,,А БЕ ПИЧ...ЗА КАКВО СЛУЖЕБНО ПРАВИТЕЛСТВО БЪЛНУВАШ..НЕ ВИЖДАШ ЛИ ЧЕ ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ ГОРИ А ТЕ НЕ ЗНАЯТ КЪДЕ ДА Я ХВАНАТ..А И НЕ И РАБОТА..ТЕ СА СЛОЖЕНИ ТАМ ЗА КРАТЪК ПЕРИОД ПРЕЗ КОЙТО ПРОСТО ДА ПОДГОТВЯТ ИЗБОРИТЕ..И АКО НЕ СЕ ФОРМИРА ПРАВИТЕЛСТВО СЕГА ОКОЛО ИТН..ДЪРЖАВАТА НИ ЗАМИНАВА ...НА МА-НАТА СИ..НЕ ГО ЛИ РАЗБИРАШ..АКО НЕ СИ РАЗБРАЛ ДО СЕГА СЛУЖЕБНОТО ПРАВИТЕЛСТВО ДО СЕГА САМО СМЕНЯШЕ КАДРИ НА ГЕРБ..КОЕТО Е ДОБРЕ..САМО ЧЕ В ДЪРЖАВАТА НИ ИМА МИЛИОНИ ДРУГИ ПРОБЛЕМИ..И АКО НЕ СЕ ГЛАСУВА ТАКОВА ПРАВИТЕЛСТВО ДО СРЯДА..НЕЩАТА ОТИВАТ МНОГО НА ЗЛЕ..ОЩЕ ПОВЕЧЕ ЧЕ ИГРАТА НА ИЗБОРИ НЕ Е РЕШЕНИЕ..ЗА КАКЪВТО И ДА Е ПРОБЛЕМ..И ТЕЗИ ГОРЕ ВМЕСТО ДА СЕ ЧУДЯТ КОЙ ДА ДОКОПА КОКАЛА ДА ПОМИСЛЯТ МАЛКО И ЗА ДЪРЖАВАТА И ЗА ХОРА В НЕЯ....ЗАЩОТО НАРОДА СЪС СИГУРНОСТ НЯМА НУЖДА ОТ ОЩЕ ЕДНИ ИЗБОРИ..А ИМА НУЖДА НЯКОЙ ДА ПОВЕДЕ ХОРОТО..И НЕЩАТА ДА ТРЪГНАТ НА НЯКЪДЕ..ЗАЩОТО В МОМЕНТА НЕ ВЪРВЯТ НА НИКЪДЕ..ПРОСТО НЕ РАЗБИРАМ КАКВИ МАЛО-НИЦИ ВЛИЗАТЕ ТУК ЧЕ ПИШЕТЕ САМО ГЛУПОСТИ..ЗА ВАС СИГУРНО Е НАЙ ДОБРЕ ДЪРЖАВАТА ДАЖЕ НИКОЙ ДА НЕ Я УПРАВЛЯВА И ДА СИ ВЪРВИ НА САМОХОД....АМА С ТАКОВА МИСЛЕНЕ...ДЪРЖАВА СКОРО НЯМА ДА ИМАМЕ..
  • 102 ФАКТ

    0 5 Отговор

    До коментар #99 от "Бай Тошо от ИТН":

    ЗНАЧИ БОРИСОВ ОТКРАДНА МИЛИАРДИ..НО ВИЕ СТЕ СЕ ЗАГРИЖИЛИ ЧЕ НЯКОЙ Е КОПИРАЛ ИЛИ ПРЕПИСАЛ 40 СТРАНИЦИ ОТ НЯКОЙ..ТОВА ЛИ ВИ Е ПРОБЛЕМА.???БРАВО....ВИЕ ДА НЕ ОЧАКВАТЕ В ПАРЛАМЕНТА ДА СЕ НАЗНАЧАТ САМО СВЕТЦИ..ЗАЩОТО НЕ ЗНАМ ДАЛИ ЗНАЕТЕ..АМА 90 ПРОЦЕНТА ОТ СВЕТЦИТЕ СЪЩО СА ИМАЛИ ТЪМНО МИНАЛО..В НЯКОЙ МОМЕНТ....И АКО ЩЕ ВДИГАТЕ ВРЯВА ЗА 40 СТРАНИЦИ..КАКВО ТРЯБВА ДА НАПРАВИМ С ЧОВЕК КОЙТО Е ОТКРАДНАЛ ОТ НАРОДА МИЛИАРДИ......ЗАЩОТО АКО НЕ ВИ Е ЯСНО 40 ИЛИ 100 СТРАНИЦИ ПРЕПИСАНИ ИЛИ НЕ..НЕ СТРУВАТ И 100 ЛВ...КАМОЛИ МИЛИАРДИ...НО ВИЕ СИ ИЗМИСЛЯЙТЕ ТУК ВЕЧЕ КАКВИ ЛИ НЕ ГЛУПОСТИ САМО И САМО ДА ИЗКАРАТЕ НЯКОЙ НЕГОДЕН...КАТО ИСКАТЕ САМО ЧЕСТНИ ХОРА..ИДЕТЕ В САУДИТСКА АРАБИЯ И СИ ДОКАРАЙТЕ ОТ ТАМ....САМО ТАМ НЕ МОЖЕ ДА КРАДЕШ И ДА ЛЪЖЕШ..ЩОМ ПЪК ЧАК ТОЛКОВА ИСКАТЕ ХОРА,,ЧИСТИ КАТО СЪЛЗА..ТАКИВА ИМА АМА КАКТО КАЗАХ В КАТАР И САУДИТСКА АРАБИЯ..САМО ЧЕ АКО ВЗЕМЕ ДА ВИ НАЛОЖАТ ТЕХНИТЕ ЗАКОНИ ТУК..ЩЕ ВЗЕМЕ ДА КРЕЩИТЕ ЧЕ ПЪК ЗАКОНИТЕ СА СУРОВИ..ТАКА ЧЕ..НИЕ ЖИВЕЕМ В ДЪРЖАВА В КОЯТО КРАЖБАТА СИ Е НА МОДА..КАК ОЧАКВАШ ДА НАМЕРИШ ХОРА КОИТО НЕ КРАДАТ..АМА ТО В БЪЛГАРИЯ АКО НЕ СИ ОТКРАДНАЛ НЕЩО..ЗНАЧИ НЕ СИ ЧОВЕК..:)
  • 103 ФАКТ

    0 6 Отговор
    .И ДРУГОТО КОЕТО ..ЩОМ ВСИЧКИ ПАРТИИ ТВЪРДЯТ ЧЕ СА УГРИЖЕНИ ЗА НАРОДА..ЗАЩО НЕ ПОДКРЕПЯТ ТОВА ПРАВИТЕЛСТВО..АМИ ВСЕКИ ГЛЕДА ДА ИЗВИВА РЪЦЕТЕ НА ИТН..НАЛИ УЖ ГИ Е ГРИЖА ЗА НАРОДА..АЗ ДО КОЛКОТО ЗНАМ НА НАРОДА В МОМЕНТА МУ ТРЯБВА ПРАВИТЕЛСТВО..А НЕ ПОРЕДНИ ИЗБОРИ..2 ГОДИНИ НА ИЗБОРИ ЛИ ЩЕ СИ ИГРАЕМ..ДО КЪДЕ МИСЛИТЕ ЩЕ Я ДОКАРАМЕ ТАКА..ОСВЕН ДО НИКЪДЕ..ЩЕ ИЗЛЕЗЕ ЧЕ ТЕЗИ ПАРТИИ МУТРИ ВЪН МУТРИ ВЪТРЕ..И РАЗНИ ДЕМОКРАТИЧНИ БЪЛГАРИИ..МАЙ ГИ Е ГРИЖА ПОВЕЧЕ ЗА СЕБЕ СИ ОТ КОЛКОТО ЗА ДЪРЖАВАТА...ИСКАТ ДА МАХНАТ ГЕРБ..ПРЕДЛАГА И СЕ ВЪЗМОЖНОСТ..НО НЕЩО СЕ ДЪРПАТ..Е ИЗВИНЯВАЙТЕ АМА ТЕЗИ ГОРЕ КОГА НА СЕТНЕ ЩЕ РАЗБЕРАТ ЧЕ НА НАРОДА МУ ТРЯБВА ПРАВИТЕЛСТВО..А НЯМА НАМЕРЕНИЕ КАК 5 ПАРТИИ СЕ КАРАТ КОЯ ДА ВЗЕМЕ ВЛАСТТА..ПАК НАРОДА..КУЧЕТА ГО ЯЛИ..А ИНАЧЕ ПРЕДИЗБОРНО ВСИЧКИ ЗА ЗАГРИЖЕНИ ЗА НАРОДА..АМА МАЙ ФИЛМА ЩЕ СЕ ОКАЖЕ ЧЕ НЕ Е ТАКА..ЯВНО ВСЕКИ ГО Е ГРИЗА ЗА СЕБЕ СИ..

    Коментиран от #110

  • 104 До ФАКТ

    5 0 Отговор
    Защо да подкрепят това правителство ,всички да се оцапат с калта,която цвъкат ИТН.НЕ ГИ ПОДКРЕПЯЙТЕ.Те са НЕПОДХОДЯЩИ и се знае вече КОЙ,КОЙ е.Абе СЛАВИ ти за мауци ли ги вземаш хората,че предлагаш инсталирани марионетки.АЗ се чудя защо толупа се успокои,а то защото посредствени хора ще управляват правосъдието и подлога на ЦАЦАРОВ и ГЕРГОВ и зет на ЧЕРВЕНЯКОВ,ще е на МВР.Затова ИТН-мутрите не искат писмено споразумение за приоритетиНямат намерение да изчегъркват,имат намерение да шикилкавят.Дигай се предателю чалгар,че тези дето те пазят няма да ти помогнат.Защо те пазят пазванти страхливецо?????
  • 105 Гост

    3 0 Отговор
    Не е сам. В системата на мвр след пенсиониране ни казват. Съжалявам, че ни си купих от великотърновският университет, специалност Право, колегите си купиха и днес са адвокати. Но нямат клиенти и ако имат, ходят до нашия юрист, адвокат. Свидетел, как в симеоново, 2009 младо, красиво, с добро телесложение или добре сложен, родопчанче, 4000 за психотест и х въорос към него. Като станеш.. Ще носиш ли злато, а той целият в злато. И след това му поискали пари, за да му дадат теми и сие. И отказал. Желание, но. Баща му във военните Смолян и бе приет в Пловдив. Нна Кирчо от фирмата и на други си казваше, как е в симеоново. Много дипломи са купени. Виж който успя навремето на запад и работят, търсени, психолози, с 3 западни езици. И младо, родени след 1982/93. Фирмите им са немски, а завършуха във Франкфурт. Пътуват по света. А робите да му мислят в българия. Има с 3,4 дипломи, безработни. Или в някой малък далечен град Ардино, учителка.
  • 106 Филибето

    4 0 Отговор
    Свинарят Гергов да си го прибира във Филибето това асистентче на 44 години.Няма място нито в университета, нито в политиката, нито в адвокатския съюз. Той е срам за юридическото съсловие. Чалгарите избират все такива, защото и те самите са крайно непочтени и коварни хора, които измамиха протестиращите.
  • 107 Кис

    0 1 Отговор
    Ами тая от къде е преписвала?
  • 108 Кински

    0 0 Отговор
    Утре тоя барбадосец да постне текста на ,Аз съм българче" и да каже - аз съм новия Иван Вазов,че е по лесно. Е на това се вика стойностен човек.
  • 109 Gowo

    0 0 Отговор
    Ох мамин син.И тоя ли ще ми праща гавази със шлемове да ме арестува.И тоя ли ще праща спец. части за разпръскване на,,превратаджийски"протести пред нсродно събрание.
  • 110 Gowo

    0 0 Отговор

    До коментар #103 от "ФАКТ":

    Нещо май не си доразбрал как стоят нещата.Или и ти като Бойко се правиш на прос....Правителство е нужно за да продължат реформите.В правосъдната система, е МВР, в цялата корумпирана система отдолу до горе..А не просто да има правителство за да продължи да се краде.Или ти си на мнението че не се краде.А....
  • 111 5678

    0 0 Отговор
    Щом изгледах интервюто, веднага забравих за плагиатството. Обхвана ме ужас, че партиите ще гласуват с "да" за този човек . А другите ? Подобни ли са ? Трябва да бъдат изслушани кандидатите , поне за кратко в парламента, и
    за всеки да се гласува по отделно. Недопустимо е , новите ни министри , да са като този човек - нито поведението му е адекватно, нито говори правилно. Няма тежест. Арогантен. Много ми и е жал, че ще се "сгромоляса" , а още е млад. Но така се случва с хора, незнаещи, неподготвени, слаби интелектуално, но с огромно самочувствие. Дано сам да се откаже, това ще е по-достойно. Може би зад тази арогантност, се крие добро сърце. Ще бъдеш адски наранен.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове