5 Август, 2021 12:18 8 757 82

Николов: Връщаме мандатa, когато постигнем всички договорки

  • пламен николов-
  • итн-
  • мандат

Това обясни от НС кандидат-премиерът на ИТН

Николов: Връщаме мандатa, когато постигнем всички договорки - 1
Снимка: БГНЕС

От „Има такъв народ” ще изчакат до петък преди да върнат изпълнения мандат на президента Румен Радев. Това ще стане, когато бъдат постигнати всички договорки, обяви кандидат-премиерът на партията Пламен Николов, цитиран от Нова ТВ.

„Имаме нужда от необходимите преговори, за да довършим мандата и да го върнем изпълнен, както трябва”, посочи той.

Николов каза, че продължават разговорите с партиите, като ще бъдат използвани всички инструменти. Той не уточни кога ще обяви имената на вицепремиерите в евентуалното си бъдещо правителство.


Бел.ред.
И двете партии, ИТН и ГЕРБ, обещаха на избирателите си мажоритарен вот и получиха общо 128 депутата. Сега ще изпълнят ли обещанието си? Линк към резултатите


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 37 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 серго

    78 11 Отговор
    Доган разреши ли?

    Коментиран от #29

  • 4 цирк

    93 10 Отговор
    Палячовци ........
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 ВЧЕРА

    84 7 Отговор
    ГОВОРИШЕ ДРУГО. ЩЕ ГО ВЪРНЕМ
    МОЖЕ И ПО РАВНО?!??! ВСИЧКИ СТЕ
    ИЗДУХАНИ. ДАНО ДА НЕ УПРАВЛЯВАТЕ. КЪТ БИБИТКО
    ДНЕС ЕДНО УТРЕ ДРУГО. СРАМ
    И ПОЗОР.
  • 7 ПКП Я

    63 6 Отговор
    Онова девойче Славка знае ли?
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 пурко

    70 3 Отговор
    Какво трябва да означава , че ще върнат мандата, когато е изпълнен ? Може ли да ми обясните ?

    Коментиран от #56

  • 10 Hhhhhhh

    66 4 Отговор
    Хвърляйте кърпата и кой от къде е.
  • 11 Дори

    39 3 Отговор
    до петък е много време !
  • 12 русенец

    56 10 Отговор
    Тоя какво каза всъщност? Връща се мандат ако се ОТКАЗВАШ от него. Ако не се откажеш , внасяш в парламента правителство.
    ...
    Съвсем скоро инфантилността на гербаджиите ще започне да ми липсва, както и непосредствения бодряшки аграрен хумор на Тиквата.
  • 13 Варна

    69 5 Отговор
    А бе най- добре да събират цирковата трупа и да си ходят, защото като гледам пак се очертава едни дилетанти да се пробват пак любителски да управляват държавата. - Животът ни мина в 30 години чакане и толеранс некадърните, но пък нагли и арогантни да се пробват в нещо за, което даже нямат и необходимото образование и подготовка.
    Остарях да чакам по- добрите времена от тези на СОЦ-а. - До тук резултатите са катастрофални във абсолютно всички сфери на общественият живот и организация. - Население, смъртност, емиграция, образование, обществени услуги, армия, полиция,икономика.- Няма нещо, което да не е оср-но!

    Коментиран от #24

  • 14 ррррр

    53 1 Отговор
    "В Илиянци има всичко...", дори и премиери :)

    Коментиран от #22, #30

  • 15 ИСТИНАТА

    71 7 Отговор
    Примката около недъгавия врат на чалгаря се затяга смъртоносно! Блестящ като по учебник ход на БСП. И ИБНИ и ДБ вече знаят не подкрепят ли наредения от олигархията негов кабинет, остава служебния както те желаят! Ще бъде подкрепен и от тях и БСП. С гласовете на ИТН стават 149 почти абсолютно мнозинство. Пред Учиндолеца ще има два избора- да подкрепи служебния на президента или да гласува против заедно с ГЕРБ и ДПС и да се самоубие и да не може вече да остане в България! Наистина става интересно...

    Коментиран от #78

  • 16 айдук Кольо

    61 3 Отговор
    Пламене ,не те искаме за премиер ,не ставаш,не разбра ли .
    Когато хората не са с теб ,кого ще управляваш ,офцете ли! пфу ,пфу ...постотиита на Слави самозабравилия се
  • 17 Пешо

    54 4 Отговор
    Румен Петков за кабинета на ИТН: Лакомия и зависимости, жалко и страшно е!
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 ...

    51 6 Отговор
    БСП има златната възможност да получи третият мандат и да предложи служебното правителство. Дори и ако го предложат и не мине, пак ще бъдат изстреляни само заради това, че са предложили служебният кабинет. Ако подкрепят Слави, отиват с тях на бунището.

    Коментиран от #44

  • 20 ДОКТОР ШНОРХЕЛ🤓

    39 3 Отговор
    Е МАЛКО АЛТАФИНИ!ТОЯ ОЩЕ НА ПЪРВИЯ ПАРЛАМЕНТАРЕН КОНТРОЛ ЩЕ ПОТЪНЕ И С ПЛАВНИЦИ И СЪС ШНОРХЕЛ🙃
  • 21 Стига

    41 4 Отговор
    сте протакали, бе, некадърници! Връщайте мандата без гласуване на тази сбирщина от "проверените" ви бъдещи министри и изчезвайте. Едно признавам на създателя ви /който не е Славчо, разбира се/ -правилно е разчел, че лидерът ви няма да се появи публично, защото няма политик в света, който да е нашарен с татуировки с дяволски послания. Ако се появи, ще трябва да облече костюм на космонавт, за да ги скрие. Но „No Mercy“ /по думите на учиндолеца/ за вас.
  • 22 Варна

    12 1 Отговор

    До коментар #14 от "ррррр":

    Абсолютно! :-)
  • 23 Методи

    32 6 Отговор
    Г-н Трифонов , дали поради некомпетентност , дали умишлено защото бягаш от управлението или си подплатен финансово или имаш зависимости , ти си вече тотално компрометиран! Още преди да си съставил правителство недоверието към теб е огромно! Дори миналия ден Десислава Атанасова от Герб злорадстваше и написа -" Гледам хейта и се наслаждавам. Аз идвам и водя ада със себе си а", и дори го бе превела на Английски. Трифонов, Слави ...Аз също гласувах за теб и семейството ми за да детронираме ГЕРБ. Но с твоите неадекватни действия дали целенасочено или неволно ти работиш за връщането на ГЕРБ и ДПС. Докато имаш възможност да запазиш поне част от достойнството и себеуважението се оттегли. Защото както е видно от обществените настроения ще бъдеш принуден от обществото да се оттеглиш и тогава няма да има път занапред за теб!

    Коментиран от #40, #45

  • 24 русенец

    22 5 Отговор

    До коментар #13 от "Варна":

    А колко по-прости щяха да са нещата ако някой беше взривил ядрена бомба в София. Качеството на българите щеше да хвръкне в пъти и може би тогава щяхме да имаме шанс. Защото сега нямаме никакъв!

    Коментиран от #59

  • 25 Стойко

    27 4 Отговор
    Васил Крумов Божков е взел отношение по казуса между ДБ и Станислав Трифонов и е публикувал снимки на Борисов и Слави един до друг - " Вижте ги! Проблемът на българската политика е, че коронясва слуги. Но не на народа, а на частни и чужди интереси. Поставя ги много над нивото им на компетентност. Доскоро беше бодигард, сега си избрахте - шута на мутрите в миналото. Не знаят, не могат, но искат. Всяко заявление за промяна се превръща в панаирджийска подмяна.
    Докато е така, интересите на българските граждани ще са на дъното.
    За съжаление прогнозите ми се сбъдват.
    #БъдетеЗдрави
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Изумен

    35 4 Отговор
    Чалгаря във видео включване каза - "Аз знам какво иска Христо Иванов. Иска постове в новото правителство. Те са 4 политическа сила и когато станат 1-ва тогава ще имат" . Ей чалгар с вид на бавнорaзвиващ! Значи всички други да ви подкрепят да управлявате еднолично само с ваши номинации но всички партии от протеста да носят негативите на вашите некадърни избраници! Я си спомни чалгар безмозъчeн кога досега формации които са подкрепяли управление не са участвали със свои представители за да носят отговорност също. Спомни си тройната коалиция БСП-НДСВ-ДПС формулата бе 8-5-3 според гласовете и процентите. Спомни си предишния парламент и коалицията ГЕРБ-ОП? ГЕРБ имаха 95 депутата а ОП 27. И ОП имаха вицепремиер и министър на отбраната Каракачанов , вицепремиер Валери Симеонов , министри на околната среда Ненов и министър на икономиката Емил Караиванов от квотата на Атака. Имаха областни управители като Илиан Тодоров на Софийска област и на други области. А ГЕРБ тогава имаха 95 депутата а ти сега 65. А искаш еднолично да управляваш и крадеш Европейските фондове а останалите са длъжни да ти ръкопляскат. ОП имаха 27 депутата и Борисов им даде толкова министерски постове а сега ДБ 34 но казваш искали някое министерство. Ей чалгар мутренски, осъзнай се. Не знаеш ни най малко какво те очаква. Та дори Борисов бе коректен с партньорите си спрямо теб!
  • 28 гербераст ербап

    13 22 Отговор
    Тия пишлигари докога ще си играят на иди си,ела си?Да живее Боковото стоманено управление!Борисов е жив Сталин,да живей!!!

    Коментиран от #77

  • 29 Българка

    7 27 Отговор

    До коментар #3 от "серго":

    Интересно ми е чии съветници са пуснали тая мантра, която са подели тукашните тролчета, а именно, че Слави го командва Доган. До скоро същите тролчета пишеха, че и зад Бойко е Доган. Брей, тоя Доган ще излезе супер, мега, гига политик. Ако е така , ние си имаме министър председател и президент в една личност - Доган, няма смисъл от избори, няма смисъл да търсим повече. Подозирам, че такава е заръката на фатмака към неговите тролчета.

    Коментиран от #37, #54, #55, #63

  • 30 От Илиянци

    13 4 Отговор

    До коментар #14 от "ррррр":

    зарежда и магазинчето си за ширпотреба и кинкалерия поетесата-съпруга!
  • 31 Я па Я

    11 20 Отговор
    Чалга партията се оля ,няма да мине на гласуването ,ама след нея идва по-лошото-БСП обеща публично ,че ще предложи временното правителство за тяхно постоянно...ДА НИ Е ЧЕСТИТА ГОЛЯМАТА ЛЪЖА И ПОДМЯНА ,бог да ни пази ,че зимска ще чегъртваме нощвите за хляб!

    Коментиран от #49

  • 32 българка

    23 3 Отговор
    Те просто искаха да си играят шоуто в Парламента ...
    А каква стана тя ...
    Пропуснаха момента да дадат заден ход ...
    Тошко развали работата - не знам какви са другите му сценарии, но този беше провал !!!
  • 33 Шнорхел

    12 3 Отговор
    До дупка. До утре.
  • 34 Сърп и чук

    22 1 Отговор
    Това, което се случва не е политика, а самодейност! Дипломи много - нивото малко под балатума! В предния кратък парламент станаха едни обръквации в едно заседание и председателстващата Дончева се възмути - ,,Няма начин да няма хаос, когато ми носите тук не законопроекти, а някаква литература!".
  • 35 1618

    28 5 Отговор
    Станислав Трифонов и всичките му протежета от ИТН и предложените министър председател и министри нямат морал и достойнство! Излъгахте гласоподавателите, сега се готвите да излъжете всички партии да ви подкрепят!Програмата ви господа от Има такъв народ не струва нищо , щом за министър –председател и министри сте посочили хора свързани с Цацаров, Гешев, ГЕРБ и ДПС! Това е тотално предателство и подмяна на вота на вашите избиратели! Спрете да лъжете от трибуната на Парламента, кои са ви приоритетите, защото отлично знаете, че с това предложено правителство не само , че няма да се спре корупцията и кражбите , но ще се върнат отново в ръцете на олигарсите от ДПС и ГЕРБ, За Гешев и Цацаров да не говорим, щом вашите кандидат министри са в приятелски отношения с тях и са зависими!Така, че вие сами доказахте ,че сте предателска партия на подмяната!Вие сте нагли лъжци и искате да вкарате в капан протестните партии и БСП , но няма да ви се получи!
  • 36 Фй45

    25 3 Отговор
    Я ДА СЕ РАЗКАРВАТЕ МОМЕНТАЛНО НЕНОРМАЛНИЦИ ИЗМИСЛЕНИ, И КОЙ КЪДЕТО ВИ ВИДИ ДА ВИ ЗАПЛЮВА, СЛАМЕНИ ЧУПЕЛА
  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 olo

    7 2 Отговор
    Само "черно на бяло" !....парол д'оньор не важи :))
  • 39 Сашо Диков

    26 3 Отговор
    "Слави Трифонов се самоубива". Люба Кулезич през 2018 по повод диванчето "Слави Трифонов се самоуби ритуално". Кой да ви каже още /или да ви го изкрещи/ да се МАХАТЕ! Никога няма да може да стигнете нивото на служебното правителство, затова още неизбрани сте мразени.
  • 40 Тодор

    24 4 Отговор

    До коментар #23 от "Методи":

    И аз щях да гласувам за ИТН,но след като не зададе неудобните наши въпроси на Бойко а мълча и мънка,ми стана ясен още тогава.Излъга много хора.Радвам се,че не съм един от тях.
  • 41 сара

    17 3 Отговор
    Не, тези не са чалгари - те са "жива рана" в настоящата действителност.
  • 42 Я па Я

    6 25 Отговор

    До коментар #18 от "ЪРП":

    Това ЪРП РЪБ ЛИ Е...Радевото правителство ще ни закопае ,то нищо не произвежда ,освен клюки и интриги !

    Коментиран от #43

  • 43 коко

    14 3 Отговор

    До коментар #42 от "Я па Я":

    Обаче затваря чекмеджета ! А това е най-важно сега !
  • 44 Я па Я

    2 16 Отговор

    До коментар #19 от "...":

    То да предложат само Радевото могат ,това ще им е лебедовата песен!

    Коментиран от #53

  • 45 Деса Тъпото

    20 2 Отговор

    До коментар #23 от "Методи":

    не го е превела. На английски е написано точно това на плещите му. Беше се разголил веднъж в студиото си, за да покаже дяволските си татуировки. Избиване на комплекси, защото не знае един чужд език.
  • 46 СИМО

    25 2 Отговор
    Този ми стана антипатичен само от видеото 2018,когато беше използван като муле от наркотрафиканти,но той в случая беше клоуна за да има шоу.Кой уважаваш себе и бизнесмен с международен опит и мениджмент,ще се яви на измисленото шоу на Гологлавия за да бъде шутът в предаването.Пълен въздухар и измамник.От всичките му лъжи за международни успехи и частен бизнес се потвъри само професията ми на продавач на шнорхели като наемен работник.Професор Илчев от СУ го каза в прав текст,че няма такова животно,което той представя за докторска степен и само неук дилетант,може да направи такъв фалшификат,който обединява три различни неща в едно..В Австрия в регистъра за научни степени също няма такова животно Пламен Николов.Когато поискаха да му преснимат дипломите на брифинга онзи ден,той не ги даде и каза че може да го направи само срещу заплащане.Нагъл като и наглеците,които ни предствят този продавач на шнорхели за премиер.Само едно посолство в България може да извади фалшиви документи в неделя,да го впише в регистъра за научни степени със стара дата и фалшив входящ номер,което издава и кой е написал листата с псевдокабинета и на кого служи ИТН.Като го слушам как убедително говори,имам чуството че някой е извадил пасаж от телефонен разговор на "Ало Измамниците"

    Коментиран от #52

  • 47 Слабаци

    14 3 Отговор
    Репликата на този юнак, как до 12 часа събирал кабинет беше първи нокдаун, преговорите им през медиите са втори, а "връщам мандата" е ритуално самоубийство.
  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 Нинова

    7 6 Отговор

    До коментар #31 от "Я па Я":

    да ги обещава тези на шапката си. Никой от служебното правителство няма да отиде под шапката ѝ. С класи са над нея и нямат нищо общо с партията ѝ. Ама иначе продължава да преговаря с ИТН. Изходът е - никой, служебното правителство продължава работата си, а наесен - на избори. Тогава има начин служебното правителство да стане експертно и да работи четири години.

    Коментиран от #60

  • 50 Доротея

    4 8 Отговор
    ИТН имат право на сто дни да се докажат! Стоте дни на Наполеон и сетне - на доживотна каторга! 200 години от този момент.
  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 3333

    7 1 Отговор

    До коментар #46 от "СИМО":

    Поздравления за коментара!
  • 53 Ти сам

    8 1 Отговор

    До коментар #44 от "Я па Я":

    ли си пишеш, отговаряш и се харесваш, раздвоена линост!
  • 54 Да ти кажа

    6 3 Отговор

    До коментар #29 от "Българка":

    ли кой пусна тази "мантра". Умният и образован български народ, който умее да чете между редовете, да слуша анализатори и да про-вижда какво се случва. Пък ти, влизай в банята!

    Коментиран от #62

  • 55 Никой

    4 3 Отговор

    До коментар #29 от "Българка":

    Пак обърна лопатата и другите са тролове. Реши за кого си.
  • 56 споко

    13 3 Отговор

    До коментар #9 от "пурко":

    И те не знаят, какво значи. Те такива глупости наговориха, така наречените ''нови'' политици.

    Коментиран от #80

  • 57 Буха ха

    12 3 Отговор
    Остават ли в екипа на Шнорхела следните: Плагиата, Жартиерата, Ваксърката, Грозданчо и ония двамата?
  • 58 Гост

    18 3 Отговор
    Щял да връща мандата говедото просто!
    Мандат се връща,ако не се оползотвори, и няма съставен проекто-министерски съвет бе кьопек.
    Кой глупак въведе "връщане" на мандат при положение че кандидат-министър се готви да представи кабинет?
    Трябва вече глоби и за официалните подигравки с Българския език, като глобите да започва от 10 000 лева за частно лице по медиите, и от 100 000 за медиите.

    Коментиран от #64, #73

  • 59 Варна

    1 1 Отговор

    До коментар #24 от "русенец":

    ха ха ха
    А бе можеше там да ги продадем на сърбите или македонците или пък на гърците барабар с населението.- Поне да изкараме някой лев :-)
  • 60 Нинов

    1 2 Отговор

    До коментар #49 от "Нинова":

    Това е единственият начин да си дигне рейтинга.
  • 61 Да ама не

    7 7 Отговор
    Питам се ,заслужава ли си за 5 минути слава,да си жалка подметка доживот.Този хахо или нещо му хлоопа или надценява дългата ръка на ЦРУ и САЩ.Проблем може да направи само Нинова и не защото самата тя го иска, а защото е зависима от САЩ-синчето и работи и живее там,не по заслуги а заради поста и в БСП.Една майка е способна на всичко заради детето си.Но залога е или да подкрепи малоумниците от ИТН и партията и да изтече в канала или да зашити положението на синчето си.Така действа ЦРУ.Връзва си гащите и с управляващите и с опозицията.Да се надяваме,че няма да се получи,както не се получи с Цветанов с 2-те му дъщери в САЩ,който беше готвен за замесник на Борисов,но след протестите ,ориентацията зад океана се насочи към ИТН,като продължител на линията на ГЕРБ,за окупация на изключително важна като стратегическа територия България.
  • 62 Българка

    5 10 Отговор

    До коментар #54 от "Да ти кажа":

    Изобщо не си ме разбрал, явно четеш само между редовете. Казах, че всички са хванали сапуна Доган и си мият ръцете с него. Атаката е масирана и няма начин да не се подклажда от човека , който има най-голям интерес , а именно фърчилото.
  • 63 Да, правилно

    1 6 Отговор

    До коментар #29 от "Българка":

    Да, за съжаление е така и за това има политици, които се опитаха да прекратят тази зависимост от Доган. За това и се искаше смяна на модела. За съжаление, ще пакаме още.
  • 64 Буха ха

    2 0 Отговор

    До коментар #58 от "Гост":

    Конституцията е написана неграмотно, все едно правилник на домсъвета, представете си на какво ниво са разните закончета

    Чл. 99.
    (1) Президентът след консултации с парламентарните групи възлага на кандидат за министър-председател, посочен от най-голямата по численост парламентарна група, да състави правителство.
    (2) Когато в 7-дневен срок кандидатът за министър-председател не успее да предложи състав на Министерския съвет, президентът възлага това на посочен от втората по численост парламентарна група кандидат за министър-председател.
    (3) Ако и в този случай не бъде предложен състав на Министерския съвет, президентът в срока по предходната алинея възлага на някоя следваща парламентарна група да посочи кандидат за министър-председател.
    (4) Когато проучвателният мандат е приключил успешно, президентът предлага на Народното събрание да избере кандидата за министър-председател.
    (5) Ако не се постигне съгласие за образуване на правителство, президентът назначава служебно правителство, разпуска Народното събрание и насрочва нови избори в срока по чл. 64, ал. 3. Актът, с който президентът разпуска Народното събрание, определя и датата на изборите за ново Народно събрание.
    (6) Редът за съставяне на правителство по предходните алинеи се прилага и в случаите на чл. 111, ал. 1.
    (7) В случаите на ал. 5 и 6 президентът не може да разпуска Народното събрание през последните три месеца от своя мандат. Ако в този срок парламентът не може да състави правителство
  • 65 Редът за съставяне на правителство

    3 0 Отговор
    Договорки, явни, тайни, по някога чисти маймунджулуци се правят от претендиращи за политици, хора, които още каруца хляб трябва да изядат за да могат гору-долу да са на ясно какво ще правят. Но твърдо не, ШОУ - представление, де.
  • 66 Спец

    4 0 Отговор
    Тепърва ще видим кон боб яде ли!
  • 67 Ха ха ха

    3 0 Отговор
    Те кукувците от километри си личат особено скоп@ците
  • 68 1111

    7 2 Отговор
    Ако планът на тези предатели е да си предложат сламения кабинет, и герб и дпс ги подкрепят, противодействието ще е на улицата и ще бъде като на война!!!
  • 69 Серж

    5 3 Отговор
    Това което става в момента с ИТН е смешно и глупаво да се слуша и гледа!Пълни глупости под диктовката на Доган и мафиотите от БСП.
    Но времето на “повервайте ми” е минало преди 20години и българският народ вече е информиран и уморен да гледа тези жалки палячовци на конци!

    Коментиран от #76

  • 70 Суверенът

    8 4 Отговор
    Гербероиди , хайде изчезвайте с 200 , както се изразяваше вашият гуру! Разбрахме ви що за птици сте ! Изчегъртването ви беше една фалшива реклама ! Марш в небитието !
  • 71 Навалний

    4 1 Отговор
    Какво означава връщане на мандата. На кой го връщат?
  • 72 Павел пенев

    4 0 Отговор
    Освен посочване на вице премиерите, договарящите партии искат и смяна та някои неподходящи министри,като например Консула на известната офшорка Барбадос.
  • 73 Пея

    0 1 Отговор

    До коментар #58 от "Гост":

    Отлично казано!
  • 74 чалгари вън

    5 3 Отговор
    А мислехме, че от ГЕРБ по-прости няма откъде да се намерят :((
  • 75 Една

    7 0 Отговор
    Знам двама човека , които отказаха да седнат на диванчето пред начумерения поглед на Слави.Това са Лили Иванова и Симеон Сакскобурготски. И двамата показаа, че имат достойнство
  • 76 Българка

    2 4 Отговор

    До коментар #69 от "Серж":

    Още един намеси Доган, по това ще ги познаете платените от Дондуков 2 тролчета. Това им е комунделското поръчение.
  • 77 LOSHIA

    1 1 Отговор

    До коментар #28 от "гербераст ербап":

    ВЕЧЕ СТЕ В КЕРЕЧА!
  • 78 Мара

    4 0 Отговор

    До коментар #15 от "ИСТИНАТА":

    Ами ако ГЕРБ подкрепи кабинет на мацинството какво следва мамини гугутки.Рибата в морето а тигана с олиото вече цвърчи.
  • 79 Asterix

    4 2 Отговор
    Оказва се,че не само Борисов води листата на глупаците!След 30 г. "демокрациа",това роди и избра като бъдещи управляващи българското общество!Остава само да се потвърди завръщането на болшевизма с ново лице и всички са цъфнали и вързали!Прехода се оказа тотално изпразнен от съдържание.Добре,че внесоха поне смартфони,че да се повдигне самочувствието на всеобщата селяния,тъпчеща българската земя!Честито на всички!!!
  • 80 Знам всичко

    1 2 Отговор

    До коментар #56 от "споко":

    Ще върнат мандата готов, тоест ще има ратификация на правителството, което предложиха. За съжаление не го виждам това,заради Омбудсмая, ХаЖигенчу, Комунистическата цигуларка със селския си говор и Бойкикев
  • 81 Борат

    2 0 Отговор
    Тоя ми прилича на Али Незми. Да не са братв
  • 82 Така ли

    1 1 Отговор
    "ДОГОВОРКИ" с ДПС ,ДС ОТ УНИБИТ ,ШИШИ ,ЦАЦАРОВ.НЕГОДНИЦИ ВРЪЩАЙТЕ МАНДАТА.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове