Last news in Fakti

21 Август, 2021 06:49 18 521 269

Борисов: В Родопите няма един християнин, но мрат за ГЕРБ

  • бойко борисов-
  • разград-
  • герб-
  • посещение-
  • радев-
  • тошко йорданов

Ти Хитлер ли се бе, обърна се бившият премиер към Тошко Йорданов

Борисов: В Родопите няма един християнин, но мрат за ГЕРБ - 1

"Първата партия е опозиция, втората партия е опозиция, а третият, петият и шестият искат да правят правителство. Те не ги щат в селото пъдар, те кмет на селото искат да стават".

Това заяви бившият премиер и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов при посещението си в Разград.

"Що не ме викнат сега в парламента да ме питат защо не сме купили ваксината Спутник V. Сега в момента в Русия умират по 800 на ден от коронавирус", коментира още Борисов.

Той припомни, че по време на управлението на ГЕРБ в страната е имала нулева миграция, а сега ни залива нова мигрантска вълна. Бившият премиер призова България да се погрижи поне за афганистанците, които са помагали на българите в Кербала.

"Тайно се опитва да прави нещо служебното правителство. Когато отидохме на 27 юли в центровете и казахме, че правителството не се справя с нелегалната миграция и центровете са препълнени. Афганистан е друго, тези хора бягат от смъртта", каза Борисов и уточни, че за първи път за пет години са поздравили Радев по повод решението му за изтребителите Ф-16.

"Трябваме да съберем цялата ескадрила. Имат 63 депутати от ГЕРБ-СДС и това е правилно. Аплодираме това ваше решение. И ги платихме ние, не ги оставихме на другите.

"В Родопите, и там е много красиво, там са 100% мюсюлмани, няма нито един християнин, но мрат за нашата партия, защото им направихме пътища, училища и сега им помогнахме след пожарите. Събрахме пари от субсидията", разкри Борисов. "Този регион помни Възродителния процес и какво значи да се сбият два етноса. И вместо да сме си заедно всичко, ние си обясняваме на кой кой му е родината и къде му е сърцето. Тук е и вие сте го доказали много пъти", обърна се Борисов към гостите на събитието.

"Такива лъжи се изсипаха по мой адрес. Толкова лъжи, не мога да повярвам колко добре го направиха. Но сега им блесна цялата същност. Какви са им кандидатите за министри и как само се карат за постове. И сега искат само актуализация, за да имат едни пари, които да похарчат", каза лидерът на ГЕРБ.

По думите му те са направили на практика нова магистрала с ремонта на участъка от Чирпан до Стара Загора. "800 млн. лв. заделихме и платихме", допълни Борисов.

"Разбирам, че Тошко бил казал, че не му пука какво казва ГЕРБ, защото ГЕРБ не трябва да е в парламента. Чакай малко! Ти Хитлер ли стана, бе? Кой си ти, че да определяш кой да е в парламента?! Ето ги тези хора, дай да ги изтържем, за да си доволен", заяви Борисов.


Бел.ред.
2 509 864 българи заявиха на Референдума от 2016 г., че депутатите трябва да се избират на мажоритарни избори в два тура, но политическия елит и неговите кукловоди не позволяват това да се случи, а в техните медии темата е табу.


Поставете оценка:
Оценка 1.6 от 137 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Цфу

    204 18 Отговор
    Глупа

    Коментиран от #69

  • 2 Верно

    292 14 Отговор
    Всички щяхме да "ИЗМРЕМЕ" за ТОЛУПА !!!

    Коментиран от #231

  • 3 малиййй ...успехите на Баци

    261 14 Отговор
    25 минути са отделени на България в международния ефир на едно от най-популярните чуждоезикови издания - Al Jazeera. Темата - до болка познатата нам родна действителност, която за пореден път намира място в онлайн пространството извън пределите на България.

    Късометражният филм проследява основните скандали от обществено-политическия живот в страната през последната година и половина. В потресаващото видео, което е поредното черно петно върху и без това недобрата репутация на България, място намират скандалите със записите, снимките, разследването за "Осемте джуджета" и Илия Златанов, скандалните разкрития на земеделеца Светослав Илчовски от комисията за ревизията в 45-тото Народно събрание. Споменати са скандалната луксозна къща на един бивш министър на икономиката от кабинета на ГЕРБ, построена с европейски пари, отпуснати със съвсем различна цел. Споменати са и думите на бившата земеделска министърка Десислава Танева, която призова производителите да си мълчат за нередностите, за да не секнат парите от Брюксел.



    Очевидно филмът е бил сниман в продължение на месеци. Намерени са гледни точки на политолози, историци, анализатори, журналисти. Място намира Бойко Рашков, адв. Николай Хаджигенов, Даниел Митов. Бойко Борисов и Иван Гешев отказват да застанат пред камерата на Al Jazeera......
    И т.н......

    Коментиран от #154

  • 4 Веднага

    180 8 Отговор
    Не ми седи там, а ходи на пътя за Перник !!!

    Коментиран от #72

  • 5 Затвор за тиквоча

    320 17 Отговор
    По време на твоята хунта, Бэлгария се обезлюдяваше с по 85 хил. на година - 50 хил. отрицателен прираст, вкл. благодарение на батака в здравеопазването и 35 хил се евакуираха, от които над 5 хил. деца.
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Дааааа

    330 21 Отговор
    Не знам дали е Хитлер, но ти със сигурност си най големия крадец и престъпник в БГ
  • 8 Милев

    308 16 Отговор
    Тиквата е пълен олигофрен
  • 9 цървул

    192 11 Отговор
    ПОРТИИТЕ НА ВЕРСКА ОСНОВА ДА БЪДАТ ЗАБРАНЕНИ
  • 10 Хитлер

    223 14 Отговор
    Тулупа така или иначе не стъпваше в парламента, къв му е проблема, че Тошко казал че нямат работа там. Правилно е казал, мина времето на "усвояването" на милиарди, гарантирано от меркелицата, султана, Русия или САЩ.
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 гадно

    257 13 Отговор
    Тиквата за пореден път доказа, че е за освидетелстване.
  • 13 Дебел, сам си призна

    240 13 Отговор
    Ти с твоя любовник Ердоган допуснахте прочистване на Родопите от Християни. Да се пържиш в...
  • 14 ЕЕЕЕ...ВЕЛИК СИ БОЙКО, НАИСТИНА ВЕЛИК

    27 298 Отговор
    НАЙ-УСПЕШНИЯТ ПРЕМИЕР И ДЪРЖАВНИК В НОВАТА ИСТОРИЯ НА БЪЛГАРИЯ!
    РЕСПЕКТ, БОЙКО!
    ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ ЕВРОПА И СВЕТА СМЕ С ТЕБ!

    Коментиран от #53, #76, #93, #217

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Мрат

    146 15 Отговор
    От ГЕРБ
  • 17 5577

    27 168 Отговор
    Че е зле зле е, ама днешните пък наистина за нищо не стават. Като изгради а не руши нещо по добро за него ще гласуваме. За сега итн и дб пълна нула. Дори и не обещават нещо. Само Гешев та Гешев. Нали дойде в парламента. Изложиха се. Борбата е да се върнат Божков, Галевите и други. Да бие Левски ЦСКА и всичко ще е наред.
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Мечо Пух

    223 12 Отговор
    Е толкоз много глупости събрани на куп скоро не бях чел! Да де, от миналата седмица...И два архи глупости - първата, че в Родопите били 100% мюсулмани, което си е 100% лужа! И втората, да сме се погрижили за АФГАНИСТАНЦИТЕ, които помагали на нашите в Кербала! Абе аланкоолу, ти дори не знаеш къде си пращал нашите хора да "защитават демокрацията"...Какви афганистанци са помагали на нашите в ИРАК, бре? Къде е Ирак, къде е Афганистан...Дори обща граница нямат....
  • 20 Караибрахим

    148 16 Отговор
    Розова риза си е облякъл. Помашка. Арнаутова му ги избира такива.
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Борисов?? Нали и ти си участвал във

    156 7 Отговор
    Възродителния процес в Разградско!! И ти си бил в Разградско, забравил ли си или смяташ, че хората не помнят!! В кой ловен резерват стоиш на сянка и хлад, в Доспатско В Кормисош, Люби имия на Живков, там трябва да си отседнал, или на Север от Сатовча,но там е втора класа, в Доспатско са Дебели сенки и планинска вода за Уискито!! Много те Обичат, Селските човеци са доверчиви,дават вид" чети вярват, но мислят съвсем друго!! Мрат за теб??Мрат от теб!! ? В Крумовград ходили да видиш добива на злато, дъщерята нали и тя има акции там?? Или нее Вярно!! Ходи да си прибереш Дивиденти те??
  • 24 Гого

    125 12 Отговор
    Тиквун най-много обиса да холи в Родопите, вярно е. Вярно е и това,че мюсюлманите са мнозинство. Точно затова са най-покорни на местните си феодали, които пък са купени от Тиквун! Идеалнаьюта среда за Пожарникаря! Колкото и да плюеш руското, САЩ те зачертаха завинаги! И няма да позволят на никоя партия да се коалира с тебе! А, твоята създателка и управителка - баба Меркел се пенсионира..
  • 25 гадно

    136 9 Отговор
    Тоя нeщастниk тиквата чувал ли е за отец Боян Саръев или целува ръка само корумпетата от светия синод?
  • 26 888

    121 8 Отговор
    ПРИМАТА ОТ БАНКЯ ПАК СЕ ,,МЪЧИ,,......АБЕ,НЕ РАЗБРА ЧЕ ВЕЧЕ ТОВА ,,УСПИВАНЕ,, С ПРОСТОТИИТЕ И ЛАКАРДИИТЕ НЕ ВЪРВИ...ХОРАТА РАЗБРАХА,ЧЕ ,,МРАТ ОТ ГЕРБ,,...НАГЛЕЦ ПРОСТ
  • 27 Behemoth

    93 6 Отговор
    Баце пак включи на мах...как ги навързва без начало и без край...
  • 28 Тяната

    75 10 Отговор
    Тоя тъп чалгар с неорентираните си действия и безобразното си високомерие,нахъса тиквата и върна него и пасминатата му в играта,с 65 депутата иска да управлява,тая партия на следващите избори при Божков,тъпанар,чалгар

    Коментиран от #88

  • 29 Димитър!!

    206 7 Отговор
    Тази идиотска мисъл, че в Родопите няма нио един християнин е обидна за нас, Тикво!! Къде няма?? В гр. Смолян? В Широка лъка? В Девин? В Пещера? А родопските манастири???? Даде и най-дивият османски султан не е изказвал такива думи!!

    Коментиран от #162

  • 30 UYU EU

    163 5 Отговор
    Как да няма християни в Родопите бре Кратунчо?!
  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 Димитър!!

    141 7 Отговор
    Тиквун, колкото и рядко да съм го гледал по тв да се кръсти, веднага си личи, че не е никакъв християнин, вярващ! Никакъв! Пълен фалш, някакво фалшиво и неправилно кръстене!! Лицемер шопски!!
  • 34 ПРОМЯНАТА

    27 94 Отговор
    ИЗЧЕГЪРТАХА ГЕРБ И ЗАПОЧНАХА ДА СЕ БИЯТ ПОМЕЖДУ СИ? 5 МЕСЕЦА НИЩО ПРАВЕНЕ, КОГА ЩЕ ЗАПОЧНЕТЕ ДА УПРАВЛЯВАТЕ БЕ? КЪДЕ ВИ Е ПРОМЯНАТА? КРАДЕТЕ И ЛЪЖЕТЕ ДВА ПЪТИ ПОВЕЧЕ, НАБУТАХТЕ НИ МИГРАНТИ И ЗАРАЗАТА ПАК СЕ ВИХРИ? НЕ МОЖЕТЕ ДА НАПРАВИТЕ ПРАВИТЕЛДТВО, В ПАРЛАМЕНТА НЯКАКВИ НЕУКИ ДЕББИЛИ, 5 МЕСЕЦА - НИТО ЕДИН ЗАКОН??? ПЪЛНИ ПРОФАНИ!

    Коментиран от #44, #262

  • 35 Алооо

    83 8 Отговор
    Шизофренията те гони май.
  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 Искрен

    41 5 Отговор
    Присмял се хърбел на щърбел,вземи единият па удари другият!
  • 38 рапона

    49 5 Отговор
    Не добре сиромашкият!
  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 Бамбука

    113 7 Отговор
    ТКП обърка Китай с Виетнам, този премести Родопите в Турция. Какво да правим срещу толкова простотия ?
  • 41 шкафче с пачки

    71 7 Отговор
    Бойко защо така унижаваш мюcлитaта :)
  • 42 Географ

    123 9 Отговор
    "Афганистанци, помагали на българите в Кербала"??? Кербала е в Ирак, не в Афганистан! Бойкоооооо...ти надмина и Цвета Капаянчева бе! ПБТ /Прост Банкянски Тулуп /
  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 Сивата котка

    54 5 Отговор
    Е, това похвално ли трябва да е,бе кратуно?
  • 46 дядо Шишарко

    74 4 Отговор
    Като мрат за ГРОБ, що повечето кметове са на ДПС?

    Коментиран от #91

  • 47 Срам ГОЛЯМ

    63 5 Отговор
    Чекмедже бандите лъжееш!!!
  • 48 Как не те Е грех да говориш лъжи

    87 7 Отговор
    "Този регион помни Възродителния процес" Ти беше комунист и агент по същото време, и съучастник във всичко. Какво налива сол в стари рани, като ние християните не сме искали да им се сменят имената.
  • 49 хахаха

    86 6 Отговор
    Кербала е в Ирак,ама за наш чунчо е в Афганистан...
  • 50 Политолога

    34 12 Отговор
    Рапона ще се бори за вота на помаците , а Чалгата му за вота на Анти-ваксърите . Анти-българи
  • 51 Това

    76 7 Отговор
    е РАЗДЕЛЕНИЕ ХОРАТА на РЕЛИГИОЗНА ОСНОВА и трябва да бъдат взети всички възможни юридически мерки !!! При това е ЛЪЖА с цел манипулация !
  • 52 2553

    41 5 Отговор
    Глупак ^10
  • 53 Чекмеджан

    24 6 Отговор

    До коментар #14 от "ЕЕЕЕ...ВЕЛИК СИ БОЙКО, НАИСТИНА ВЕЛИК":

    ...А ВСЕЛЕНАТА?
  • 54 374г

    61 7 Отговор
    Лъжецът, крадец и простак си е точно това - ЛЪЖЕЦ, ГРАДЕЦ, ПРОСТАК И ГЛУПАК.
  • 55 ДА ИЗМЕТЕМ ГЕРБ

    93 6 Отговор
    "В Родопите... са 100% мюсюлмани... -
    този е луд за връзване...

    Коментиран от #59, #61

  • 56 123

    57 6 Отговор
    Боко е доказан слуга на Сатанистите и изпълнява стриктно нарежданията им.
  • 57 Сокол пиле

    85 4 Отговор
    Ето така другарят Борисов показва как се прави възродителен процес. Обявяваш всички за мюсюлмани и после целуваш ръка на Тайпи. Машаллах, Бойко ефенди.
  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 Уточнение

    57 4 Отговор

    До коментар #55 от "ДА ИЗМЕТЕМ ГЕРБ":

    Не е за връзване, а за затвора.
  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 Православен

    99 6 Отговор
    Божее,Господи ...Тоя Толуп с простотията си ,не само е трагично смешен ,но вече става и ОПАСЕН за Националната ни сигурност ...
    Как да "няма в Родопите нито един християнин" бе тъпанар долен ? Аз съм обикалял , в Смолян често в командировки ходих , приятели, колеги имам , в Кърджали -също ,от Армията -набори, колеги от Института -състуденти ... до един православни християни със семейства вече и внуци ... Това говедо ,вече тотално се е побъркало от ,както построи 500 млн . магистрали и ръси глупост след глупост и е време да го грабнат санитарите и нахлузят бялата риза с дълги ръкави -вързани отзад ...
  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 Възмутен

    88 5 Отговор
    Ееееей, голям простак! Няма такъв народ, който да допусне 11 години да го управлява такова говедо!
  • 65 Филип Георгиев

    71 5 Отговор
    НАРОДЕЕЕ...????
    КОЙ ТЕ В ТАЗ РОБСКА ЛЮЛКА ЛЮЛЕЕ.
    ВИЖДАТЕ ЛИ, НЕВНЯТНИ ЗА КОГО СТЕ ГЛАСУВАЛИ ПЕТНАЙСЕТ ПЪТИ.

    Коментиран от #75, #80

  • 66 Ердоган

    52 5 Отговор
    бойко е билологичния ми и6риk
  • 67 Езиковед

    26 4 Отговор
    Не за, а заради.
  • 68 Митов

    60 5 Отговор
    Много тъп тулуп, моля не му давайте трибуна.
  • 69 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 70 Българин

    35 15 Отговор
    Чалгарите наистина се държат като нацисти и развяват пръст на всички инакомислещи. Ако имаха власт щяха да ги затворят в концлагери. На първо място "предателите" от ДБ и мутрите на Мая а след тях и ГЕРБ. Но да БСП, ДПС и Радев лоша дума не казват. А гнома Тошко Африкански със сигурност е фен на фашистите и пунтира позата на Бенито Мусолини със скръстени ръце и гордо вдигната брадичка. С голата глава приликата е 1:1. А и ръстово са от един калибър!
  • 71 Люси

    10 3 Отговор

    До коментар #61 от "Да те изметат анадолските м.а.н.а.ф.и.":

    Теб вече са те изделия, Шмокльо!
  • 72 То който трябва да ходи на пътя за ПЕРНИ

    9 23 Отговор

    До коментар #4 от "Веднага":

    Си седи в кабинета .....ЯНЕВ го мести от левия в десния !!!!
  • 73 хихихихихи

    55 3 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Бившият премиер призова България да се погрижи поне за афганистанците, които са помагали на българите в Кербала.
    СпраФка: Кербала е град, административен център на област Кербала, Ирак. Населението на града през 2014 година е 690 100 души. За шиитите това е едно от най-свещените места в целия свят, отстъпвайки по важност само на Мека и Наджаф
  • 74 23.Кормисош е географски близо до Лъки,

    53 4 Отговор
    Тав е отседнал в Ловната Резиденция на ТЖивков!!! Знае къде да ходи в Горещините!! С, него има много Гавази какво е Плащал, за колко човека, там е Държавно ловно стопанство!!?? Гражданина Борисов плащал лие за престоя, си там??

    Коментиран от #77

  • 75 Георгиев Филип

    13 38 Отговор

    До коментар #65 от "Филип Георгиев":

    А видяхте ли народе за кой гласувахте и не състави правителство ??? Сега тия дето не ги искат за пъдари , се натискат да правят правителство !!!!

    Коментиран от #86

  • 76 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 77 Не може охраната му да е повече от ТАЯ н

    7 13 Отговор

    До коментар #74 от "23.Кормисош е географски близо до Лъки,":

    Чалгарина !!!!
  • 78 Народа

    9 62 Отговор
    Бойко и ГЕРБ.....пак ще сте първа политическа сила !!! Отново ще управляваш успешно държавата !!! Сегашните за нищо не стават ...лъжливи , крадливи фатмаци !!!!

    Коментиран от #123

  • 79 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 80 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 81 Тиквун

    55 4 Отговор
    В Родопите мрат за ГРОБ - 10човека, на които плащаш. Защо ли Джипко Бибиткоф си мисли, че някой му вярва ?
  • 82 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 83 Госあ

    47 4 Отговор
    В цяла България мрат от герб ве, т...нар ! Не само в родопите
  • 84 Госあ

    53 3 Отговор
    Един християнин нямало в родопите....е'ти т..панара !!!
  • 85 БРЦК

    59 5 Отговор
    Борисов ти си срам и позор за БЪЛГАРИЯ. Нямаш съзнание на човек нямаш сърце а само чекмеджето шкафа парите асфалта това е КРАДЕЦО -ПРЕДАТЕЛЮ НА БЪЛГАРИЯ
  • 86 Филип Георгиев

    31 6 Отговор

    До коментар #75 от "Георгиев Филип":

    НЕ СМЕЕШ ДА ИЗЛЕЗЕШ С ИМЕТО СИ, НАЛИ ? НЕ СИ САМО ТИ. ТИПИЧНО Е ЗА ГЕPБEPACT. ТЕЗИ КОИТО СА ГЛACУВАЛИ ЗА ЧAЛГPИTE СА ОГЛЕДАЛЕН ОБРАЗ НА ОНЕЗИ КОИТО ГЛАСУВАХА ЗА БAЯ BИ ГAHЯ. А И ИМА СЕРИОЗНО ПРЕЛИВАНЕ НА ГЛАСУВАЩИ ОТ ГEPБ КЪМ ИTН. РАЗЛИКАТА Е ЧЕ ЕДНИТЕ СА НА ХРАНИЛКА А ДРУГИТЕ НЕ. РАЗЛИЧИЯ В ИНТЕЛЕКТ, ДОСТОЙНСТВО, ЧЕСТ, МИСЪЛ НЯКАКВА НЕ ТЪРСЕТЕ.

    Коментиран от #100, #106

  • 87 Алоооо

    51 4 Отговор
    Т иквоооо , ти си пълен п Рос стак... Че то повече Християни има отколкото мюсюлмани БЕ про стако
  • 88 LOSHIA

    14 3 Отговор

    До коментар #28 от "Тяната":

    су..льо по полека да не направиш белята
  • 89 Филип Георгиев

    42 6 Отговор

    До коментар #80 от "Народа е гласувал 15 пъти за правилния":

    TИKBAТА НЕ Е ЧОВЕК. И НЯМА НИЩО ЧОВЕШКО В ТОЯ ИЗPOД. HИЩО. А И ТЕЗИ КОИТО МУ СА ПОДЛОГИ СА ПО ОБРАЗ И ПОДОБИЕ БОКОВО
  • 90 Буха ха

    38 4 Отговор
    Тулупа е изключително неостър, а и остаря и напълня, така че лелките вече си имат нов любимец в лицето на Кирил Петков.
  • 91 Мечо Пух

    32 6 Отговор

    До коментар #46 от "дядо Шишарко":

    Щото тия, дето "мрат за ГЕРБ", вече са умрели и са останали ония дето НЕ мрат за гробарите и гласуват за ортаците му от ДПС...
  • 92 LOSHIA

    35 4 Отговор

    До коментар #44 от "ПРОМАНА ИМА":

    ГЕРБ СА ПРИКЛЮЧЕНИИИИИИИИИИИИИИ!!!!!!!!!!!!!!!
  • 93 изрод от ГЕРБ

    17 3 Отговор

    До коментар #14 от "ЕЕЕЕ...ВЕЛИК СИ БОЙКО, НАИСТИНА ВЕЛИК":

    Белината не помага срещу Делта Кожид!
  • 94 gggw

    38 4 Отговор
    малии, щу простотия ! пъво в Русия не умират от ваксината, а от неваксиниране.. второ ти точно си последният, който е можел да знае що за ваксина е Спутник5 когато са те питали. То не че и сега ги разбираш амЪ
  • 95 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 96 gggw

    25 4 Отговор
    и трето ако я беше вкарал сега щеше да има много повече ваксинирани, тапуГ тиквен
  • 97 Добре ,

    31 5 Отговор
    че не казал " че няма нито един българин". Но като се вземемат предвид познанията му по религия , етност и география следващият път може и това да го каже.

    Коментиран от #103

  • 98 Бойчев

    32 4 Отговор
    Нека не забравяме,че т.н. субсидия това са от парите на българския народ,а не спечелени от Борисов или ГЕРБ!

    Коментиран от #188

  • 99 Този идиот

    43 3 Отговор
    наистина ли е казал: "афганистанците, които са помагали на българите в КЕРБАЛА"???
  • 100 LOSHIA

    11 32 Отговор

    До коментар #86 от "Филип Георгиев":

    ЕТО ТОВА Е НАЙ ОТВРАТИТЕЛНАТА ЧАЛГА В ПОЛИТИКАТА!! РИСТЬО, ДОНЧЕВА, МАЯ ,ХAДЖИГEНOВ ,ВИE УДЪЛЖИХТE AГOНИЯТA НA БЪЛГAРИЯ! ВИE УДЪЛЖИХТE И РAХAТA НA БOРИCOВ. CЛAВИ ВИ ИЗКAРA МРЪCOТИЯТA И КИРЛИВИТE РИЗИ НA ПOКAЗ.ЦЯЛA БЪЛГAРИЯ ГИ ВИДЯ И РAЗБРA КOИ CТE И КAКВИ CТE!!КAКВO И ДA КAЖEТЕ НE CТРУВAAAAAAAA..
  • 101 митака

    40 4 Отговор
    Ох, горкият!
    На всякъде му се смеят на тоя палячо, а той си мисли, че го искат.
    Те в селото не те искат, ти за поповата къща питаш.
    Ахмак.
    Част от трагичния български шоуспектакъл.
  • 102 Харесвам 🎃, само сготвени

    54 3 Отговор
    "В Родопите, и там е много красиво, там са 100% мюсюлмани, няма нито един християнин"... Този път наистина изгуби всички християни от Родопите. (Простата кърджалийска ламя и тя ли е мюсюлманка?!?)
  • 103 ПСР

    45 4 Отговор

    До коментар #97 от "Добре ,":

    Напротив,казва,че Родопите са 100% ислямски анклав.
    Такава свещенна глупост и безотговорност няма.
  • 104 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 105 Ю.кортес

    20 3 Отговор
    Всички са пълни цървули,каквито сме и българите....мерят си простотията,банкянския,харманлийския,учиндолския.Тук,умен човек,не може да бъде избран да управлява,хората си харесват простите.
  • 106 изрод от ГЕРБ

    8 28 Отговор

    До коментар #86 от "Филип Георгиев":

    А тези които гласуваха за ДБ и ИБГНИ са огледален образ на синьо-червената креатура на БКП!!Всички хора знаят това!!
  • 107 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 108 Анархия

    25 6 Отговор
    Само да попитам защо никой не споменава по колко хиляди се заразяват и умират от телевироса в 100% ваксинирания Изрел?
  • 109 Чичо

    40 4 Отговор
    Добре де, тулуп смотан, като те Убичат толкоз, що ходиш с една рота гавази да те пазят? Нещо пак послъгваш?

    Коментиран от #111

  • 110 Факт

    43 4 Отговор
    Психично болния от Банкя пак изсипа един куп несвързани думи без род,число и време.Лекувайте го този човек,бе!Себе си мъчи и нас мъчи.
  • 111 Мараба

    28 3 Отговор

    До коментар #109 от "Чичо":

    То и ти вече си РЕЗЕНЯК,щом ходиш при Падишаха преди изборите.
  • 112 МалкоЛогика

    23 11 Отговор
    В Русия мрат от вируса защото са като българите и не се ваксинират. Какво щастие е, че настоящият премиер на България е интелигентен! Това е обнадеждаващо.
  • 113 Росен

    41 3 Отговор
    Ей, п.и.т.е.к м.а.л.о.у.м.е.н.... ти Родопите ли мислиш да откъснеш от България?!? Какво значи "един християнин няма"?!? Е. Н. И. Ч. Е. Р ДОЛЕН...
  • 114 123

    29 3 Отговор
    Те и афганистанските талибани, мрат да се запишат в българската талибанска партия ГЕРБ, в един алианс да са...
  • 115 Куку

    38 3 Отговор
    Повече от очевидно е, че тоя не знае, или не се усеща, какво говори, което е признак, че плаче за психиатрична експертиза...Ама я да попитам, кога са се сбили двата етноса? Що за глупости ръси тоя! Обяви Родопите за напълно мюсюлмански регион, и че мрели за ОПГ-то му, което е кощунство! Да не говорим, че Кербала няма нищо общо с Афганистан, освен че е свято място за мюсюлманите...Пълен к.р.е.т.е.н...
  • 116 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 117 Талисман

    31 3 Отговор
    Толкова глупав човек!!! Със куче да го търсиш няма да го намериш.
  • 118 Жорж

    36 3 Отговор
    При глупака е като при мъртвеца-той нищо не усеща,само околните страдат.
  • 119 Адв. Ивайло Юруков

    29 3 Отговор
    Да, бе нулева миграция имало по времето му ххахаах, няма да казвам колко дела с хванати каналджии имах по негово време. Как нагло лъжете!!!
  • 120 бдрг

    7 14 Отговор
    Много статии, много цитати, много... за Вожда. Направете му паметник приживе и поклониците да лазят пред него.
  • 121 дежа вю

    25 3 Отговор
    Буци пак се изказа неподготвен.
  • 122 Паша ефенди

    27 3 Отговор
    Напротив, точно в Родопите няма непоносимост между мюсюлмани и християни

    Коментиран от #130

  • 123 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 124 Поп

    36 3 Отговор
    Болен, жалък психопат и простак!
  • 125 Срам, голям срам

    25 3 Отговор
    Е, че този човек няма да си получи заслуженото!
  • 126 нямам думи за тоя наглец

    27 3 Отговор
    Боко галош такъв , пропагандьор !
  • 127 гггее

    30 3 Отговор
    тоя пак се изтропа неподготвен , 100% а църквите по Родопите за джамии ли г брои , чак дразни с приказките си
  • 128 Винкел

    30 3 Отговор
    Тоя дърт чичак хептем започна да не го слуша главата. Не знае вече какво говори. За него точно умира някой!!! КОЙ обича крадци, лъжци, рекетьори, развратници, затворници, какъвто е той? КОЙ, освен такива като него.
  • 129 Еееее!

    34 4 Отговор
    Не знам как още си мълчат родопчаните, които са християни!!!???!!! Защото е тотален абсурд да твърдиш, че в Родопите били 100% мюсюлмани. Чутовен гаф! И пак по селцата обикаля - там наивитетът на населението е много висок. И бедността и тя е висока - много правилно си е преценил дестинацията.
  • 130 Родопчанин

    24 5 Отговор

    До коментар #122 от "Паша ефенди":

    До такава степен, че в Родопите мюсюлмани се грижат за христянски параклиси
  • 131 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 132 Ник

    25 3 Отговор
    Срам ме е,че толкова години търпим този човек,който не знае на коя планета живее
  • 133 Ник

    21 3 Отговор
    Срам ме е,че толкова години търпим този човек,който не знае на коя планета живее
  • 134 Ник

    28 3 Отговор
    Срам ме е,че толкова години търпим този човек,който не знае на коя планета живее
  • 135 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 136 сухата река

    28 3 Отговор
    Много си тъп Бацее
  • 137 пудел на Доган

    25 4 Отговор
    Севдалина Арнаудова / Севда ТВ/е туркиня! В това няма нищо лошо, но само показва до каква степен Доган е проникнал в герб и контролира мутрата. Сега го пуска срещу президента, за да демонстрира мощ и че от него-Доган, зависи политиката в България. Ако тези семпли хора от трите села насядали по масите като на заколение да слушат брътвежите на тиквата, организиралите"събитието" ще му платят масрафа, щото боко, както и доган най-много обичат чуждите пари. Но така боко мутрата показа вече ЯВНО как се печелят наивни избиратели - с яки лъжи,клевети и подкупи /пари, софри, кебапчета-все едно/!
  • 138 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 139 Тъпп инагъл

    17 3 Отговор
    Умора не а със лъжите
  • 140 Мунчо

    30 3 Отговор
    Простата Тиква се е озлобила толкова много, че губи връзка с реалността. Готов е с лъжливите си изказвания да наруши етническия и религиозен мир в България. Вече мрази българския народ и смята, че колкото в България е по-зле, толкова за него е по-добре. Става изключително вреден и опасен за България!
  • 141 тулуп

    20 4 Отговор
    Тъп както винаги. Буци не изневерява на себе си .
  • 142 Gowo

    20 3 Отговор
    Мисля че е време на Толупа да му се обърне сериозно медицинско внимание.Изживвеа се че е в Октомврийската революция.И води борба с анархисти и ,,рашковци"..Пояснявам и влизам във въображаемия му свят на болния му мозък....,,рашковци" са народ с предводител Рашков.А тяхната роля на ,,Борисовци" е да пазят народа от анархични подразделения на такива като ,,Христов " и ,,маяманоловци".И че властта си оспорват със сродните им партия от ,,ИТН".
  • 143 chi

    23 3 Отговор
    Излагаш се бе тъпако, излагаш се като кифладжия!
  • 144 Изказване на Талибан

    23 4 Отговор
    Този се изказва като типичен Талибан.
  • 145 Gowo

    27 3 Отговор
    Е , това е поредната лъжа на Толупа....,,"Този регион помни Възродителния процес и какво значи да се сбият два етноса"....кога сме се сбивали??.Българи и турци кога са се сбивали?.Едва ли не ще излезе че той е бил там и е присъствал за да ни разтървава.
  • 146 САЩ

    25 3 Отговор
    БМБ що не си седиш в зайчарника?
    Що не млъкнеш веднаж за винаги?
    Що не спреш с идиотизмите и лъжите си?
    Що не вземеш пак да разказваш и рониш сълзи за "убития" си от комунистите дядо?
    БМБ никога не забравяй, че господ всичко вижда и не забравя!
    За това, което ти причини на България и народа идва Видов ден!
    Катрана е подгрят и те чака. Единствената ти магистрала е за Ада.
  • 147 big

    20 4 Отговор
    Всички знаем, че Борисов лъже като дърт циганин, но ако случайно казва истината, това показва само едно: ГЕРБ и ДПС са неразбиваема коалиция!
  • 148 Гост

    22 3 Отговор
    бойчо, тебе те искат само твоите мутри, дето си им слугувал като млад и то не щото си много убав, а за да им подаряваш милиарди!
  • 149 SAAB

    15 3 Отговор
    Ти си ибри..кчия ......главанак без килоти ....по наколенки ....:)
  • 150 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 151 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 152 2121

    33 5 Отговор
    Никога не забравяйте истината за Бойко Методиев Борисов.Ще се опитам да споделя последователно неговото битие:На 19 години,член на БКП;учи за пожарникар;приема да доносничи под името агент Буда,има брак ,който крие,с учителка -истинската майка на дъщеря му;лекарката за която се жени ,само отглежда ддъщерята от първата му жена.банкерката му е любовница, с нейна помощ краде пари/потърсете информация/,съден за кражба и лежи в Чехия, има къща в Барселона и незаконно дете от Йовчева,което не е признал, дъщеря му има акции и получава пари от продадените на фалшива Канадска фирма/зад нея е фирма от сащ/златни находища,Има фирма от биячи "Ипон",няма черен колан,охрана на Тодор Живков и на Цар Симеон II,участвал във възродителния процес на турците и е употребил оръжие срещу тях,основава Герб от две партии-немска и помашка/лесно се проверява/,лош и невярващ православен-посещава манастири,и ги подкупва с крадени пари,лъже постоянно,има нужда от психиатър,патологична омраза към Р. Радев/именно това говори за лошо психично състояние/.Сега Б. Борисов предприема поход срещу временното Правителсто и лъже посоянно за тях;обещава на цигани/80%от младите а неграмотни/,болни,бедни българи ,че Герб трябва да спечели на есен.Това е манипулация на един шизо;;;фре;;;ник.Другото за предателя Б. Борисов, може да намерите във всички форуми .

    Коментиран от #210

  • 153 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 154 На море

    14 17 Отговор

    До коментар #3 от "малиййй ...успехите на Баци":

    Елена Йончева участва ли? тя обича да плюе България и да се подмотва из арабския свят на аванта
  • 155 някой си

    26 4 Отговор
    Този злобен тулуп се е побъркал.Давайте му повече трибуна.Сам се закопава много успешно тъпана.
  • 156 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 157 Тръмп

    8 25 Отговор
    Бойко Борисов е Велик Българин!;)
  • 158 Тръмп

    9 23 Отговор
    Бог Иисус е с Бойко Борисов и го Обича Безкрайно!;)

    Коментиран от #265

  • 159 Ицо

    22 4 Отговор
    И аз видях как един се само уби с викове ГРОБ АКБАР
  • 160 веселяк

    24 3 Отговор
    Баце е уникат! Предлагам да го препарираме и в музей!
  • 161 Георги И

    29 3 Отговор
    Тулупа пак излъга нямало един християнин, цялата ми фамилия е там.
  • 162 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 163 Един

    22 3 Отговор
    Боце съвсем изветре
  • 164 ТРОПЧО

    16 3 Отговор
    МИ ТЕБЕ КОИ ТЕ ИСКА БЕ БОИКО АМА И ТИ СТОЯ 12 ГОДИНИ И ТО С ТОРМОЗ И ЗАПЛАХИ Ч2 ПЪК И В РОДОПИТЕ ТЕ ИСКАЛИ НАЛИ СИ ЧОВЕК НА ДОГАН ЗА ТОВА ТЕ ИСКАТ ЩОТО ДОГАН ИМ Е КАЗАЛ НЕ СЕ ЗАЛЪГВАИ ПЪК И НЕ ВЯРВАМ ЧАК НЯКОИ ДА ТЕ ИСКА САМО ТИ СИ МИСЛИШ ТАКА
  • 165 Просто човек

    20 3 Отговор
    Мрат от ГроБ...безродните престъпници
  • 166 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 167 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 168 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 169 Хахо

    31 3 Отговор
    Как в Родопите да нама християни бе,тулуп прост,толкова да мразиш българите....наппаво си за затвор
  • 170 гошо

    23 3 Отговор
    Такъв тъпак!
  • 171 Жожа

    29 3 Отговор
    Той в коя България живее. Как не го е срам! Родопите са спасили България! Нямало нито един християнин. Срамота!!!!!!!!!
  • 172 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 173 Казуар

    17 3 Отговор
    Като спрат пачките от джипа ще се види колко мрат за него.
  • 174 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 175 На този трябва да му се направи...

    24 2 Отговор
    Восъчна фигура и да се сложи на входа на музея на мадам Тюсо!За да може цял свят да види това гюнсуратско плашило на наглостта и подлостта.Може да се сложат и фигурки и из българските восъчни музей,за да не забравяме ,че сме сто процента дебили,за да имаме такъв премиер...Срам за всички българи които са се навели на прост пъдар и мутра....Който не може да говори и български дори....
    .
  • 176 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 177 XYZ

    14 3 Отговор
    Ами след като с Доган прогонихте християните от Родопите ...
    И това е повод за гордост ???
  • 178 Създава конфликт между етносите в...

    18 2 Отговор
    България!Не трябва ли вече това чучело да се осъди и партията да му плати консумативите за изчъгъргване....??.Този Толуп е доказан предател и враг на България,защо не е прибран от службите за предателство и разрушаване на етническият мир?
  • 179 Комунист

    18 3 Отговор
    По възродителния процес се сбили два етноса, твърди този мъдрец!?
  • 180 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 181 100perа

    26 2 Отговор
    Нарочно го пускам в отделен пост!

    Борисов: България да се погрижи поне за афганистанците, които са помагали на българите в Кербала.

    НЕ ТЕ ЛИ ДОСРАМЯ БЕ, БОРИСОВ?! ПОНЕ ДА СЕ БЕШЕ ТРАЯЛ НА ТЕМАТА!
    КЕРБАЛА Е ГРАД В ИРАК! ТАМ ЗАГИНАХА БЪЛГАРСКИ ВОЕННИ, ИЗПРАТЕНИ ОТ ТАКИВА КАТО ТЕБЕ НЕГРАМОТНИ ПОЛИТИЦИ ДА МРАТ ЗА ЧУЖДИ ИНТЕРЕСИ!

    ОТВРАТИТЕЛНО!

    Коментиран от #183

  • 182 Гост

    15 2 Отговор
    Защо триете вече втори път кратък коментар, съдържащ думата Б.так? Това е прекрасен, български град. Защо е забранено да му пишем името? И 115 място ви е много.
  • 183 Гост

    24 2 Отговор

    До коментар #181 от "100perа":

    Остави, че е еднокнижник.
    Остави, че не знае къде е Кербала.
    Ама той и за Б.так не е чувал!!! Или си мисли, че там няма христиени, или че не е в Родопите.

    Коментиран от #187

  • 184 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 185 Росен

    13 1 Отговор
    Батак помни...
  • 186 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 187 100perа

    19 2 Отговор

    До коментар #183 от "Гост":

    И се намери Еднокнижника от Банкя да държи антибългарска и неграмотна реч точно на деня когато се отбелязва годишнината на Шипческата епопея...
    Някой се покланят на Шипка, други - търчат да оплюват България.
  • 188 Бай Брадър

    17 1 Отговор

    До коментар #98 от "Бойчев":

    Е да , ама тиквата каза-той направил , той дал , той спасил ...??? А колко му вярват и колко са принудени да се правят че уж му вярват е съвсем друга бира ! За 100-ен път казвам-каскета го държи ! И е време да спре това !!!
  • 189 Росен

    12 1 Отговор
    С тази розова ризка... хахаха, пълен комлексар...
  • 190 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 191 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 192 Християнин

    20 4 Отговор
    А бе тикво пр.ста,как реши,че в Родопите няма нито един християнин?И знаеш ли защо точно там имате много гласове?Първо,заради коалицията ви с ДПС.Второ,по малките населени места в Родопите,живеят едни затворени,религиозни общности,с нисък интелект,малко ресурси и начин на живот като от преди 100 години,което ги прави лесно управляеми и податливи на лъжливи обещания и корупция.Именно като и в циганските махали,където имате най-много гласове.Обобщено,гласоподавателите за Герб са,нискообразовани,нискоинтелигентни хора в нужда,които са евтини за купуване и лесни за манипулиране.В никакъв случай не искам да кажа,че това са лоши хора,просто са подмамени на страната на “злото” И Трето,ти,тикво,си едно жалко подобие на човек,с нулева съвест и безгранична простотия.Дано гориш в Ада някой ден!

    Коментиран от #194, #196

  • 193 МНОГО Е ТЪП

    21 1 Отговор
    И ТОЯ ТЪПАК НИ Е УПРАВЛЯВАЛ 12 ГОДИНИ - НЕ МОГА ДА ПОВЯРВАМ !
  • 194 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 195 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 196 Що за

    24 1 Отговор

    До коментар #192 от "Християнин":

    простащина-как така в Родопите да няма нито един християнин? Дори само това е достатъчно, за да видят и непредубедените , а защо не и привържениците на ГЕРБ, колко му е интелектуалният капацитет на този нещастник... Впрочем дали знае какво е това "Родопи"? Съмнявам се... И този чотек над 10 години беше начело на България? Срам.
  • 197 Ромул

    23 1 Отговор
    1,,.Кербала в Афганистан,,?!Ай стига, бе!
    2.,,В Родопите 100 процента са мюсюлмани!,,Не думай!
    3.,,Виждали сме какво става като се сбият два етноса!,,И кога е било това?
    Бацеее! Ама ти напълно си изтрещял, бе!!!
    Слагай патерицата на здравия крак и бегай при дебелите бухти-ГЕРБ в Тутракан! Много ще ти се радват
  • 198 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 199 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 200 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 201 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 202 Християнин

    18 1 Отговор
    Мюсюлманите в Родопите,не са лоши хора,напротив.Те нямат нищо общо с онези азиатски радикали,с техния радикален “ислям”.Между тях и християните не бива да се насажда омраза,тъй като с тях винаги сме живяли мирно.Всеки трябва да уважава другия като ЧОВЕК и ЛИЧНОСТ,уважавайки религиозната му принадлежност.Нима тиквава като християнин,трябва да бъде уважаван,а онова дете,мюсюлманче,което дари спестяванията си за помощ на пострадалите от пожарите в Родопите,не е добро защото е помак.Негъра си е негър,мюсюлманина си е мюсюлманин,християнина,християнин,циганина си е циганин,кучето е куче,черното е черно.Единствено политика днес може да е Герб,утре БСП,вдругиден ДПС.Именно такива хора са достойни за омраза и вместо да диктуват живота на гората,трябва да бъдат вкарани по затворите и да се изхранват с каквото са заработили там,никой не е длъжен да ги храни.Лошото е когато се правиш на такъв,какъвто не си,както тиквата се прави на добър човек,който всъщност е “червив” до мозъка на костите.

    Коментиран от #211, #213, #222, #236

  • 203 Боко Тикваров

    11 1 Отговор
    да не ги изкараш талибани бе?
  • 204 без коментар

    18 1 Отговор
    Не му обръщайте внимание на това нещо - не заслужава! Нека си плещи!
  • 205 Казуар

    16 3 Отговор
    Борисов знае ли, че погромът в Батак е извършен от помаците, а не от турците.
  • 206 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 207 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 208 БРАВО ТИКВО

    20 1 Отговор
    БОЙКО Е НАЙ МНОГО ГОВОРЕЩИЯТ ТЪПОТЕВИЦИ ПО МЕДИИТЕ ТЪПАК !
  • 209 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 210 ИМПЕРИАЛИСТ

    6 17 Отговор

    До коментар #152 от "2121":

    Бойко Борисов Ви “изработи” всички МАНИПУЛАТОРИ и МАНИПУЛАТОРКИ и се промуши през "иглени уши" . Ето за това Ви е яд, най-вече на себе си, че проспахте и подценихте "бодигарда на бай Тошо", а всъщност „РЪКОВОДИТЕЛ КАТЕДРА“ В ИНСТИТУТА НА МВР. Дали това е работа за прост човек? Защитава пред ВАК дисертация по темата „Психо-физическата подготовка на оперативния състав“.
    ... Пък Бойко е СЪОБРАЗИТЕЛЕН ШОП, не пада в капаните дето му ги подлагате на всяка крачка. Пък за феноменалният му рефлекс и способност да отреагира вярно при непредвидени обстоятелства, да не говоря.

    Коментиран от #225

  • 211 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 212 Нане

    6 0 Отговор
    хахахахахаха но комент хахахахахаха
  • 213 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 214 кмета

    17 2 Отговор
    на Симитли ли ти каза, че в Русия умират по 800 или сам си го измисли?
  • 215 ПЕТКО РОДОПСКИ

    12 0 Отговор
    ГЛУПАК
  • 216 Цеко минев

    13 0 Отговор
    АБЕ ТИЯ ГЕРБ МАФИЯТА ОЩЕ ЛИ МЪРДАТ БЕ
    ЗАТВООООООООООР
  • 217 проста

    4 0 Отговор

    До коментар #14 от "ЕЕЕЕ...ВЕЛИК СИ БОЙКО, НАИСТИНА ВЕЛИК":

    да бе верван ти
  • 218 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 219 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 220 Боку

    16 0 Отговор
    с две думи изтрепа християните. ПРИБЕРЕТЕ ГО, БЕ!!!
  • 221 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 222 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 223 Кмета Поли

    11 2 Отговор
    Слънце грее, дъжд вали, ръцам Бойко в Симитли!
  • 224 КРОКОДИЛА

    2 1 Отговор
    АБЕ ЧИЧЕ Я НАРЕЖДАЙ ПО СТРОГО ......................
  • 225 Гост

    4 1 Отговор

    До коментар #210 от "ИМПЕРИАЛИСТ":

    Да говориш глупости не е отреагиране.
  • 226 Гост

    8 0 Отговор
    Родени в Смолян

    Александър Чобанов (р. 1979) – сценарист в сериалите „Дяволско гърло“, „Четвърта власт“, „Под прикритие“, „Румбата, Роналдо и аз“
    Антоанета Френкева (р. 1971) – плувкиня, олимпийска медалистка от Сеул 1988
    Аня Пенчева (р. 1957) – актриса
    Борис Радев (режисьор) (р. 1966) – режисьор на мюзикъла „Оркестър без име“
    Величко Чолаков (1982 – 2017) – щангист
    Георги Казалиев (1927 – 2012) – учител и общественик
    Елвира Георгиева (р. 1962) – поп певица
    Иванка Моралиева (р. 1983) – състезател по плувен маратон
    Йордан Гривнев – илюзионист с псевдоним Дан Кристо, работещ в Швейцария, Франция, Австрия и Италия
    Мариана Павлова (р. 1962), дъщеря на Христина Лютова – народна певица, в рекордите на Гинес с най-нисък женски глас
    Силвана Чаушева (р. 1995) – волейболистка във Волей (Соверено, Италия)
    Стефан Станчев (р. 1989) – футболист в Черно море (Варна)
    Стайко Мурджев (p. 1984) – театрален режисьор
    Стоян Радев (режисьор) (р. 1971) – режисьор на сериала „Четвърта власт“
    Христина Лютова (1940 – 2020) – народна певица, „родопският каба-глас“
    Христо Христов (алпинист) (1977 – 2004)
  • 227 Гост

    16 0 Отговор
    Смолян е център на архиерейско наместничество на Пловдивската епархия на Българската православна църква.
  • 228 Гост

    15 0 Отговор
    Православните храмове в Смолян са 7, като един от тях – катедралният храм „Свети Висарион Смоленски“, е втори по големина в страната след храм-паметника „Свети Александър Невски“ в София (надминавайки катедралите във Видин и Варна).
  • 229 Гост

    7 1 Отговор
    Личности от гр.Девин:

    Васил Бебелеков – гайдар.
    Емил Енчев – поет, белетрист и писател.
    Елена Якимова – журналист, художник, писател.
    Таня Димитрова – поет, художник.
    Минка Митева – поет.
    Радю Петров – първият учител и основател на Девинското училище.
    Никола Тодев – актьор.
    Игор Юруков – дългогодишен кмет на община Девин.
  • 230 Гост

    10 0 Отговор
    Като не чете книги, поне гугъл да беше прочел, да не се излага.
  • 231 Муфтаджийски

    3 7 Отговор

    До коментар #2 от "Верно":

    Браво бе шефе!! Нали казах,че " яко ще се мре?? Оказах се прав!!
  • 232 гост

    9 2 Отговор
    Само се оплаква,но кога взема от хазната да лапа не реве!!!!!!
    Българите не сме бедуини !!!!!
  • 233 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 234 IvO

    16 1 Отговор
    ГЕРБ И ФАКТИТЕ

    В последните 12 години ни управляваха хора като:
    🎃Симеон Дянков
    🎃Цветан Цветанов
    🎃Росен Плевнелиев
    🎃Деница Сачева
    🎃Румяна Желева
    🎃Йорданка Фандъкова
    🎃Вежди Рашидов
    🎃Цецка Цачева
    🎃Искра Фидосова
    🎃Румяна Бъчварова
    🎃Владислав Горанов
    🎃Десислава Танева
    🎃Ивайло Московски
    🎃Николина Ангелкова
    🎃Красен Кралев
    🎃Валери Симеонов
    🎃Красимир Каракачанов
    🎃Екатерина Захариева
    🎃Боил Банов
    🎃Данаил Кирилов
    🎃Цвета Караянчева
    🎃Бойко Борисов…
    Хиляди български граждани бяха наречени:
    ❌Тулупи
    ❌Tиня
    ❌Mаргинали
    ❌Човешки материал
    ❌Лузъри
    ❌Стадо овце
    ❌Пияници
    ❌Маймуни
    ❌Катунджии
    ❌Изроди
    ❌Алкохолизирана тълпа
    ❌Ултраси
    ❌Студенти за селфи
    ❌Аватари на провалени политици
    Случиха се скандали като:
    💣Групировката „Наглите“
    💣Излагацията с Румяна Желева
    💣Убийството на Боби Цанков
    💣Мишо „Бирата“
    💣Размириците в Катуница
    💣Скандалите за проучване за шистов газ
    💣ACTA
    💣Уволнението на Трайчо Трайков
    💣Братя Галеви
    💣Цеко Минев
    💣Референдум за АЕЦ Белене
    💣Костинброд
    💣Подслушването
    💣КТБ
    💣„Яневагейт“
    💣Сблъсъци в с. Гърмен
    💣Кандидатурите на Бокова и Георгиева
    💣Пожарът в тютюневите складове
    💣„Кумгейт“
    💣„Суджукгейт“
    💣„ЦУМгейт“
    💣Сривът на Търговския регистър
    💣„Джип груп“
    💣Пожарът в "Царските конюшни"
    💣„Апартаментгейт“
    💣Международния скандал с пране на пари и ББР
    💣Сривът на НАП
    💣Гинка Върбакова и покупката на ЧЕЗ
    💣Провалът с привличането на Volkswagen
    💣Изборът на Гешев
    💣Некомпетентното управление на COVID кризата
    България е:

    Коментиран от #263

  • 235 IvO

    16 1 Отговор
    България е:
    📉Най-бедната страна в ЕС
    📉Най-корумпираната страна в ЕС
    📉С най-висока смъртност в света
    📉С най-ниски заплати в ЕС
    📉Последна в ЕС по медийна грамотност
    📉Последна по усвояване на пари от инструмента SURE на ЕС
    📉На последно място в ЕС по дигитализация
    📉С най-много застаряващи и най-малко медици в ЕС
    📉На 111-то място по свобода на словото в света
    📉Сред най-осъжданите страни от съда в Страсбург
  • 236 ИМПЕРИАЛИСТ

    6 2 Отговор

    До коментар #202 от "Християнин":

    Аз лично предпочитам Българи-мюсулмани от колкото роми-турци мюсулмани. Не случайно в мюсулмански Татарстан голяма част от населението се определя за Българи, но Русия систематично потиска националното им чувство и отваря широко врати пред турски емисари. Утвърждаването на Българи-мюсулмани ще премахне завинаги опасността от турската асимилаторска доктрина и зависимостта ни от Русия, която уж ни закриляла.
  • 237 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 238 Галина

    12 1 Отговор
    Как да няма в Родопите християни!? Срамота. Ходил ли е там изобщо? Не мога да повярвам, че такова нещо може да бъде дори и по мислено. Този човек предава Родопите!
  • 239 Фончо

    7 1 Отговор
    Афганистанци помагали на българите в Кербала?!? Кербала е в Ирак. WTF?!?
  • 240 Анонимен

    1 6 Отговор
    Кво лошо е казал Борисов. Натам вървят нещата в Родопите. Има християни, но са възрастни. Младите избягаха от България. Хитър е Бойко Борисов. Не слушайте кво се изписва за него. Топ ченге е и с Доган са приятели. А за президентските, ако гласуват Родопите и ще спечели ББ. Може би ви дразни. Неговия проект мисля че свърши. РАДЕВ ЩЕ БЪДЕ ПРЕЗИДЕНТ2. НИЩО НЕ ЗНАЕТЕ ЗА ВОЙНИ ПРЕДИ 100 ГОДИНИ. МИЗИЯ, ТРАКИЯ И МАКЕДОНИЯ. БОЙКО Е НА ТИ С ДОГАН, НО НЯМА ДА ВИ КАЖЕ. ВСЕКИ СЕ БОРИ ЗА КОКАЛА
  • 241 Хитрата сврака с двата крака

    4 1 Отговор
    Тошко бил фашист,а той с фашистките си и сталиниски методи на управление какъв е ? Такъв нагъл и без подобен тип като него не се е раждал,няма и да се роди!
  • 242 1234

    2 0 Отговор
    С бойкови родопчани овчари не съм говорил. Той ще ми каже много неща Балкантурист. Бб на ръката татуирал кръст по соца, бе с хриятиянка, умря. И все вече говори за морала на търкие и му викам, а сега кръста.. Хаха на ума си с месечина ли, родопчанино
  • 243 Гнида

    5 0 Отговор
    Бойко бил голяма гювентия .....
  • 244 В целите Родопи е вече мишена...Боко ..

    8 0 Отговор

    До коментар #237 от "Родопчанин":

    Толуп паша мина границата на търпимост и вече връщане и прошка няма да има от християните в Родопите...Който не мисли когато говори е враг на себе си и на повервалите в него...
  • 245 Анонимен

    1 6 Отговор
    Мюсюлмани са. И сега като дойдат от войната ще се раждат работари. Те не харесват християни. Мързеливи и крадливи. Може и мисля, че ще им е ок от придошлите от войната. Бг може и да стане, а е и станала мюсюлманска. Мое мнение. Преди 100 г моите родители от война и родени в сегашна Гърция.., но тогава е бг била християнска, а днес света е не християнски и нищо чудно, което строи Доган, да бъдат настанени, предположения, а и всичко е турско от турция предприятия. ББ и РР ако ще, ги командват отвън. Родопите кво неверно е казал. Истината. Еерго преди 30 г им каза, раждайте, а ББ учете. Излишно е. Губене на време. Ела и виж родопчанина, сам за един месец издигна първи етаж, а вие тук пишете за жълти галагани. Те са много работливи и от турците. Но борисов им помогна много. За тях града е нюйоркски. От учене глава боли. Закрий университети в бг. Остави 5 престижни и да си гледат пенсиите професорите. Поделения има, войници няма, а генерали има. Реформа защо не направихте, я кажи баце. Защо....
  • 246 66666

    2 1 Отговор
    Кой бе, бобчо реве, родооея или родопчанка кашкавала и айряна
  • 247 Анонимен

    1 8 Отговор
    Истината ви казва. Натам вървят нещата. И ромката от града. Ние цигани и мюсулмани заедни, вие българите много мързеливи и крадливи.
  • 248 Анонимен

    2 4 Отговор
    Интересна ми е темата. Те пред старите християни казват.. Ние сме тракийци, но не са, а са мюсюлмани
  • 249 Анонимен

    2 1 Отговор
    Всеки сам да се определя. От преди 100 години от Беломорието.. Тракийци християни. И то автентични. Защо се страмувате да се назовете че сте мюсюлмани. Карадайъ черпи едно от нещата които са в състояние да се отнася. Аз мислех, че е турчин карадайъ, а той бил, но може би единият родител, майка му е туркиня, а баща му мюсюлманин. Те се женят. Но християнка и мюсюлманин, лошо, на квартира живее учителката от враца, къде гарга не каца. Изгонил я. Целият свят побъркаха. Мниго християни за мюсюлманки по живково, избягаха и не знаят къде е с децата тя. Може сега да е по ок. И в славяново в града с мюсюлманка, но има няколко апартамента и къща и като поостарее и остане без пари и виж побегнала с някой. Предположения, но.. И по тж в съда, разводи тия бракове, но днес сме друг век и не ми се мисли бойко. Да му нислят малкият Бойко и Иванчо, басри и исмаилхихи
  • 250 Манолова

    7 0 Отговор
    До кога ще ни занимават с този психично болен крадлив простак? Гадно е да виждаш и чуваш излиянията на един болен простак.
  • 251 Анонимен

    1 3 Отговор
    Мира Добрева баце от кои е???
  • 252 Абсолютно прав?

    0 4 Отговор
    Видя се какви смешници са партиите на протеста. Дадоха им инициативата и какво?
  • 253 Анонимен

    1 4 Отговор
    Стягайте се за работа. Бойко е хитър като бай тошо. Знае къде е келепира. За един месец пимака се върна от запад. Купи зеня6за 25 хил и издигна първи етаж на сградата. Те се борят за власт. Никой не исли за народа. Никой. Освен родната майка и баща, ако са живи де.
  • 254 Анонимен

    2 2 Отговор
    Може и да греша, но Борисов се бори за Президент на страната САЩ и Канада
  • 255 Хайде лека

    0 8 Отговор
    Понеже протестаджиите ги видяхме колко струват...
  • 256 Потрес

    6 0 Отговор
    Ешшш...афганистанци помагали в Кербала..Нерде Ямбул,Нерде Стамбул..Господи,как може да са толкова тоооолкооова простииии беее бе Господи мили!
  • 257 ТАКА Е

    4 1 Отговор
    Борисов: В Родопите И АФГАНИСТАН няма един християнин, но мрат за ГЕРБ
  • 258 Горски

    2 0 Отговор
    На тоя всичките му лозунги са болшевишки
  • 259 Гост

    2 0 Отговор
    Мрът блажен и са вярващите по голямата част от народа не те иска.
  • 260 ха ха ха

    2 0 Отговор
    къде е Кербала бе тулуп афганестен и ирак са две различни държави да беше погледнал атласа ама това не е винету
  • 261 гост

    1 2 Отговор
    Да живее ГЕРБ!
  • 262 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 263 Ким Ир Сен

    2 0 Отговор

    До коментар #234 от "IvO":

    ХУБАВИ ИЗВАДКИ СИ ИЗВАДИЛ ,НАЙ ВАЖНИТЕ И ТЕ МОЛЯ ТОВА ДА ГО ПРЕДОСТАВИШ ЛИЧНО ПРЕД ТРИБУНАЛА В ХАГА , ДА ВИДЯТ ЦЕЛИЯ СВЯТ КАКВИ НЕЩАСНИ НЕКАДЪРНИЦИ СА НИ УПРАВЛЯВАЛИ , ЖЕЛАЯ ТИ УСПЕХ В НАЧИНАНИЯТА И СКОРО ОЧАКВАМ ДА НИ ЗАРАДВАШ С ДОБРА НОВИНА , УСПЕХ !!!!!!.
  • 264 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 265 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 266 Абе,

    2 0 Отговор
    Буци няма,ли да отива при бай Ставри вече ?!
  • 267 Гост

    0 0 Отговор
    Просто сте едно цяло с ДПС.
  • 268 Читател

    0 0 Отговор
    Бойко Борисов: "Ние платихме военните самолети!"... с кредит, който ще връща целия български народ. Този е гений.
  • 269 Jjj

    0 0 Отговор
    Здравей крадец и осъден лъжец, нямам търпение да те видя в затвора.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове