22 Август, 2021 00:03 4 640 28

Пътят Русе-Бяла взе поредна жертва - загина 6-годишно дете

  • русе-бяла-
  • път-
  • катастрофа-
  • дете-
  • жертва

Трагедията е станала малко преди 19,00 часа

Пътят Русе-Бяла взе поредна жертва - загина 6-годишно дете - 1
Снимка: bTV

Пътят Русе – Бяла взе поредната си жертва, съобщи БНТ Шестгодишно дете загина при тежка катастрофа между лека кола и микробус.

Пострадали са две жени и мъж, и четиримата са били в лекия автомобил. Той е с русенска регистрация и се е движел към Бяла.

Ударът е станал с микробус, с литовска регистрация, пътуващ в обратната посока. След завой той е навлязъл в отсрещното платно и се е сблъскал с лекия автомобил. Детето е загинало на място.

Сигналът за произшествието е подаден на тел. 112 малко преди 19.00 ч. Пострадалите са откарани в болница. Екипи на полицията са на мястото на инцидента. Движението в участъка беше пренасочено по обходни маршрути. Причините за катастрофата се изясняват. Само преди седмица на същия път в тежка катастрофа загинаха други двама души.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Последния Софиянец

    50 3 Отговор
    Пътната мафия вместо да плаща на ромите за протести да иде да си оправи пътищата.

    Коментиран от #3

  • 2 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    50 0 Отговор
    БОГ да прости ДЕТЕНЦЕТО
  • 3 А Ма

    7 17 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    Хъджигенов ти ли си
  • 4 2107

    93 3 Отговор
    Какъв път е това бе ?
    Прилича на някоя просека в дебрите на Амазонската джунгла.
    Я вижде какви гюрлюци-всичко е обрасло -нито банкетите се виждат ,да не казвам за някаква видимост в далечината от надвиснали клони и храсталаци ...
    Аз съм водач от далечната 1974-та ... и до сега си карам ,без да съм спрял и за ден ,с проф. категории съм, но такова състояния на пътищата , дори и третокласни , не помня да е имало даже и през "бай-Тошово време" .
    А,тогава дори и свинетки не плащахме даже, да неказвам за някакви пари от Евро-програми .
    Къде потъват тези средства бе ?
    Я, колко безработни ,неграмотни хайлази има от циганското население ...само на помощи чакат ... Дайте им по един инструмент ,поне да свършат нещо за "пет пари" . Нали все реват ,че работа нямат .
    А, като гледам ,къде е станал ударът (от двете страни оградено с мантинели
    дори и аз да бях с моя опит от над 2-та млн. безаварийни км ....щях да съм размазан от насрещният (виновен) бус -просто НЯМА НА КЪДЕ ДА ИЗБЯГАШ .
    Жалко за детето и невинно пострадалите .
    До кога ще търпим това ...Да ни дерат с постоянно увеличаващите цени на ГО, разните му стикери, Свинетки,данъци и какво ли и не ,а накрая да не знаем дали ще стигнем живи за където сме тръгнали ?!

    Коментиран от #5, #20, #21

  • 5 мдда

    7 49 Отговор

    До коментар #4 от "2107":

    Не може да не намесите Тошо и как "било по-хубаво" преди... аман от комунистически глупости.

    Коментиран от #7, #14

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Един капитан

    39 5 Отговор

    До коментар #5 от "мдда":

    Ами, беше си по-хубаво, това е истината!

    Коментиран от #10

  • 8 kvy

    13 4 Отговор
    Всичко се свежда до контрол и превенции от страна на държавата. Когато тя липсва, това са резултатите!
  • 9 Плюс-минус

    26 1 Отговор
    Защо триете? И кой?.Нямаше и секунда, дори съдържанието не беше прочетено!
    А в него имаше питане защо този път не е оправен, след като ББ и приятели крадат нашите пари и с оная си работа, дето им е откъм гърба!
    Съчувствие към близките на загиналото детенце!

    Коментиран от #12, #15

  • 10 мдда

    5 22 Отговор

    До коментар #7 от "Един капитан":

    Истината е, че не беше по-хубаво.

    Коментиран от #23

  • 11 Дада

    6 5 Отговор
    Път като път,точно пък там настилката е добра и не е при м в нея.Просто е пълно с Шумахеровци и тръгнал да изпреварва и се оказва в насрещното срещу камиона....
  • 12 оня с коня

    10 11 Отговор

    До коментар #9 от "Плюс-минус":

    Питаш защо този Път Русе -Бяла не е оправен ли?Ами защото просто НЯМА КАКВО повече да му се оправя!Беше му направен ОСНОВЕН РЕМОНТ и си е в Суперсъстояние със всички прилежащи маркировки и ОГЛЕДАЛНА ПОВЪРХНОСТ на настилката в преобладаващата част.Истината е че е доста натоварен поради интензивно движение на Румънски/основно/ и всякакви други Туристи както и Тирове особено през Летния сезон,но за целна си има периодично редуващи Участъци с по 2 ленти в едната посока за улесняване на изпреварването.И точно поради тия причини СРЕДНАТА СКОРОСТ не пада под 120км/ч .
  • 13 Пеяме

    6 0 Отговор
    Ако не познаваш пътя там и тръгнеш да изпреварваш си свършил!

    Коментиран от #16

  • 14 ????

    6 0 Отговор

    До коментар #5 от "мдда":

    Тъй,де къде по хубаво е при еврогейските джендъри!? Много казват Аман от либерални изгъзици.
  • 15 Аз бе

    7 3 Отговор

    До коментар #9 от "Плюс-минус":

    Явно никога не сте минавали от там или просто сте поредният трол.
    И аз си мислех че пътя е някаква развалина четейки всеки ден за катастрофи там докато преди две години не минах по него и разбрах че пътя е перфектен, просто шофьорите са ни такива
  • 16 Всеки бърза

    4 1 Отговор

    До коментар #13 от "Пеяме":

    Да защото се изпреварва на непозволени за това места
  • 17 Аз съм

    6 1 Отговор
    Натоварването на този участък много отдавна е за минимум четирилентов път, ако не за магистрала. Интересно, че към новия мост на Дунав през планината от Ботевград до Мездра се строи, докато от Бяла до Русе от години са само приказки.
    Спомнете си колко често ставаха челни катастрофи от Стара Загора до Бургас преди да има магистрала. Тук е същото - когато построят магистрала, ще се оправят нещата.
  • 18 Абсурдно е

    10 0 Отговор
    път, обозначен като паневропейски коридор с Е-номерация, още повече двуцифрените(Е-80, Е-79) и т.н. да е толкова тесен. В развитата Европа тези пътища са задължително трилентови магистрали...Чужденците ни избиват вкъщи по тоя път... Жалко за невинното детенце
  • 19 Росен

    4 1 Отговор
    б.б няма да свърши по естествен.път..
  • 20 Селянин с кололо

    1 12 Отговор

    До коментар #4 от "2107":

    На крива ракета, космоса и пречи. Микробуса е заспал и е влязъл в настещното платно. Ако нямаше храсти, щеше ли да е по добре? Само като те видя ,че въздишаш по Тодор и ми е ясно всичко. Крайно време е хората да започнат да карат по-отговорно , а не да са им виновни дървета, стълбове, храсти.

    Коментиран от #24

  • 21 Доцент Мангъров

    4 0 Отговор

    До коментар #4 от "2107":

    Прав сте,това едва ли път, при това и международен. Май беше Е-87. Това не път, а направление север-юг.Отстрани е обрасло с храсти, диви дървета и треви. През лятото така са много пътища, няма необходимата видимост.
  • 22 плюс минус

    13 0 Отговор
    Стотици пъти съм преминавала по този път. Погледнете ширината на платната. Един тир трудно би се побрал в тази ширина. А тировете вече са хиляди на ден. Трябва много добре да познаваш този "път на смъртта", но и тогава не си защитен.
    Ех, ББ, най-много си кадърен на обещания и да пълниш шкафчета.
  • 23 Истината е

    4 1 Отговор

    До коментар #10 от "мдда":

    ЧЕ БЕШЕ СТО ПЪТИ ПО ХУБАВО

    Коментиран от #26

  • 24 Аааааааа

    7 0 Отговор

    До коментар #20 от "Селянин с кололо":

    Не закачайте бай Тошо .За него или добро или нищо .Ама арно си беше при него
  • 25 √(n&Варна)

    2 0 Отговор
    Цитат от статията: Удaрът e cтaнaл c микрoбуc, c литoвcкa рeгиcтрaция, пътувaщ в oбрaтнaтa пocoкa. Cлeд зaвoй тoй e нaвлязъл в oтcрeщнoтo плaтнo и ce e cблъcкaл c лeкия aвтoмoбил.(край на цитата)

    Пак ми се наложи да чета глупости и да коригирам съмнително грамотни писачи на статии!

    В този участък пътят има ЕДНО платно за движение с две ленти и микробусът е навлязъл в лентата за НАСРЕЩНО движение (не в отсрещното платно), където е станал фаталния за детето (Бог да го прости!) сблъсък.
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 дядоЯго

    0 2 Отговор
    Радев ОСТАВКА!
  • 28 Пешо

    1 0 Отговор
    ДядоЯго тури си оставката ...знаеш къде.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове