24 Август, 2021 06:41 4 708 86

Смилов: ИТН и ДБ ще увеличат резултата си при нови парламентарни избори

  • даниел смилов-
  • има такъв народ-
  • демократична българия-
  • бсп-
  • мандат-
  • избори

Позитивната тенденция при тях може да бъде ограничена от разочарованието у избирателите заради влошените отношения между т.нар. партии на промяната, смята политологът

Смилов: ИТН и ДБ ще увеличат резултата си при нови парламентарни избори - 1
Снимка: БГНЕС

Има политическа логика БСП да са мандатоносител, но ако те бъдат посочени от Радев, това прави задачата за реализиране на третия мандат почти неизпълнима.

Това заяви политологът Даниел Смилов в интервю пред dir.bg.

"От гледна точка на ИТН БСП все пак са партия на статуквото - те едва ли биха разговаряли много сериозно с БСП за сформиране на правителство. Има и допълнителното усложнение - ДБ заявиха, че не биха участвали в такова правителство с мандат на БСП. Макар че това изглежда политически логичен ход БСП да получи мандата, вероятно е това да снижи шансовете, колкото и малки да са те, за съставяне на правителство, и това е нещото, което Радев обсъжда.

Естествено, за него, с оглед на президентските избори, БСП изглежда по-рационалният избор. Но, ако той се колебае между тези две партии, в крайна сметка печеливш може да се окаже ИБГНИ. Те в момента са се позиционирали малко по средата между БСП и ДБ и това е техният шанс номинално да получат този мандат. По важно е дали тези четири партии заедно с ИТН изобщо са склонни да седнат да обсъждат заедно сформиране на правителство. И за съжаление, към момента не мога да кажа, че такова желание е налице, особено от партията на Слави Трифонов", смята той.

"Към този момент по-вероятният сценарий е този за избори. Това би била моята прогноза. По-добрият вариант за страната не е да ходим на още едни избори, защото вероятно е резултатът от тях да не предложи коренно променена ситуация от тази в момента. Тоест, тези избори са в някакъв смисъл загуба на време и отлагане на същия дебат за след няколко месеца, заяви Смилов.

"Трябва да знаем дали машините, с които разполагаме, са в състояние да издържат едно такова упражнение. Това са все въпроси, на които са компетентни да отговорят от ЦИК. И аз също чакам с интерес тяхната позиция. От гледна точка на спестяване на средства, разбира се, логично е изборите да бъдат "две в едно", да не се ходи два пъти, дори вероятно три пъти да се гласува. Но от гледна точка на партийната логика на отделните партии там ситуацията е доста сложна. Това, което можем да кажем, е, че партиите, които имат силни кандидати на президентските избори, биха спечелили от сливането на изборите "две в едно". Те дори и да не са слети, пак ще бъдат достатъчно близо във времето, защото просто календарът е такъв.

Така че президентските избори със сигурност ще окажат влияние върху парламентарните. Дали са слети, или не, е второстепенен въпрос. Общата логика е, че партиите със силни кандидати за президент могат да разчитат и на по-добър резултат на парламентарните избори. И обратното, разбира се", допълни политологът.

Според него възходящата тенденция на резултата на ИТН и ДБ от предните избори, ще се запази при евентуални нови.

"Има го и разочарованието обаче у избирателите поради факта, че така наречените партии на промяната, нещо не могат да си говорят и не се разбират. Това е сериозен фактор, който според мен ще окаже негативно влияние и може да ограничи позитивната тенденция на нарастване на подкрепа. Защото все пак, да караш избирателя три пъти да ходи на избори, е малко безпрецедентно", завършва Смилов.


Бел.ред.
2 509 864 българи заявиха на Референдума от 2016 г., че депутатите трябва да се избират на мажоритарни избори в два тура, но политическия елит и неговите кукловоди не позволяват това да се случи, а в техните медии темата е табу.


Поставете оценка:
Оценка 2.4 от 33 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Хахахахахха

    35 7 Отговор
    Има такъв народ
  • 3 Centyrion

    61 34 Отговор
    За ДБ съм сигурен,но за ИТН не.

    Коментиран от #7, #55, #71

  • 4 хах

    66 1 Отговор
    В тая държава има повече политолози от политици.
  • 5 Луд

    44 15 Отговор
    Да да ама не.Не ,че има и за кой да се гласува.Ако има още едни избори най-вероятно НЕ ПОДКРЕПЯМ НИКОГО ще има най-много проценти.

    Коментиран от #9

  • 6 Гошо

    62 2 Отговор
    От къде ги намирате тия звезди бе? Политолозите станаха повече от проститутките!

    Коментиран от #15

  • 7 нашия

    36 20 Отговор

    До коментар #3 от "Centyrion":

    точно обретното...кой не знае за Ристо вече кой не е чувал за неговото антибулгарско поведение...????!!!
  • 8 Николай

    37 40 Отговор
    За ДБ съм сигурен, те ще изместят БСП и ще станат трета политическа сила с около 15-16%, ИТН ще паднат много и за жалост ГРОБ ще ги измести от първото място, но така е като предлагаш масон за вътрешен министър и продавач на плавници за премиер. Чудя се дали ИТН ще могат да хванат дори 20те процента...

    Коментиран от #12

  • 9 нашия

    32 5 Отговор

    До коментар #5 от "Луд":

    изключи си телевизора и ако наистина искаш да гласуваш за някого/а не да следвш мантрата-няма за кого/ ще намериш в нвта достатъчно информация кой кой е ......прав си ,че тия които ИЗВИРАТ от телевизорите не са правилниите хора....
  • 10 Скрий

    33 3 Отговор
    се бе Смислов. Гениална мисъл - колкото повече лъжеш, толкова повече получаваш
  • 11 Мислещ

    44 14 Отговор
    Глупости, за чалгаря гласува доста народ, които по принцип не са глупави, но не им достигна електорална грамотност и гласуваха за него само защото "единствено той има достатъчно проценти да спре тиквата". Всички такива хора са се отвратили тотално и няма вариант да гласуват отново за него. Ще остане само с твърдия електорат от пияници, проститутки и други крайно пропаднали.

    Коментиран от #13, #35, #81

  • 12 нашия

    35 10 Отговор

    До коментар #8 от "Николай":

    а за ДБ как да станат нещата с процентите след като са на директна издръжка от организации на чужди държави и не само а и частни такива...значи масон не може/и правилно/,но професионален майкопродавец може да управлява...така ли..??!!!!

    Коментиран от #16

  • 13 нашия

    23 7 Отговор

    До коментар #11 от "Мислещ":

    прав си ,че много гласуваха за Славчовците заото имаше реален шанс да бутне Боко,но да охарактеризираш твърдия му електорат по този начин е некоректно....

    Коментиран от #14

  • 14 Мислещ

    27 5 Отговор

    До коментар #13 от "нашия":

    Вече не е (До юли - да), след всичко, което чалгарят и свитата му показаха. Да го подкрепя човек все още (Като политик, иначе няма лошо да си го харесва като музикант или шоумен. И аз харесвам някои чужди музиканти, за които знам, че са боклуци и не ги уважавам като хора по никакъв начин) означава нещо да му е дълбоко сбъркано. Точно както да подкрепяш тиквата без да си на хранилка. Електоратът извън калинките им е еднакъв.
  • 15 БСП на Бунището

    30 1 Отговор

    До коментар #6 от "Гошо":

    Доцент Смилов е Програмен Директор на Института за Либерални Стратегии...Останахме 5 милиона на тази територия от които половината Пенсионери.Другата половина са Политолози,Политици,Полицаи и кандидати за такива....Много Либерална Стратегия!!!
  • 16 Николай

    2 14 Отговор

    До коментар #12 от "нашия":

    Да съм казал, че ДБ трябва да управлява? Казах само колко според мен ще са процентите на ДБ и ИТН.

    Коментиран от #19

  • 17 Психиатър

    24 2 Отговор
    Тъпичък и продажен ! Погледа казва всичко !
  • 18 Фитки.Бг

    6 11 Отговор
    При нови избори по-добрият вариант е ИТН без Слави !

    Коментиран от #59, #70

  • 19 нашия

    10 1 Отговор

    До коментар #16 от "Николай":

    надеждата че има разумни и мислещи хора винаги умира последна....надявам се това което си мислиш че ще стане да НЕ се случи....
  • 20 ИТНайците

    21 7 Отговор
    След като излъгаха за промяната и прехвърлят вината си за предателството си върху малките партии, трудно ще прехвърлят 4%.
  • 21 Софиянец

    19 3 Отговор
    Глупости, всички губят, хората се отвратиха

    Коментиран от #26

  • 22 3748т8т8т9ъ

    13 4 Отговор
    Хахаха къде е доцент тоя, предателите от ИТН и ДБ се сриват, първите са извън парламента,залагам 5 лева

    Коментиран от #82

  • 23 4545

    18 7 Отговор
    ИТН повече няма да увеличат гласоподавателите си, след номерата, които не спряха да разиграват. Ясно е, че си имат кукловод, който не се води от очакванията на народа.
  • 24 Резултатът

    11 1 Отговор
    ще им покаже вратата !
  • 25 ПУТИН

    7 19 Отговор
    ИТН НА ВСЕКИ СЛЕДВАЩ ИЗБОР ЩЕ ВДИГАТ ПО 2-3 МЕСТА В ПАРЛАМЕНТА И СЛЕД ДВАДЕСЕТ ИЗВЪНРЕДНИ ЩЕ СА С ПЪЛНО МНОЗИНСТВО И ЩЕ УПРАВЛЯВАТ САМИ!
  • 26 4545

    17 2 Отговор

    До коментар #21 от "Софиянец":

    Хората се отвратиха- това беше целта на кукловода. Избори, избори, докато хората спрат да гласуват и до урните да отиде само твърдият електорат на партиите на статуквото.
  • 27 ИЗБИРАМЕ Система а НЕ партии' !

    13 0 Отговор
    До кога ще избираме Парцалени кукли ? Нас Системата ни УБИВА а тя е все една и СЪЩА @
  • 28 КУКЛОВОД

    6 1 Отговор
    ИБЕРЕТЕ МОЯТА КУКЛА!
  • 29 Наблюдател

    11 2 Отговор
    Още един пропагандатор от "институтите" на Сорос (ЦиРейУ). 😜
    За За ДъБъ и Има Такива Идиоти

    Мазньо, а 4% бариера ще прескочат ли ????! "😀" "" 🤣
  • 30 Шишо бакшишо

    5 17 Отговор
    Пак ГЕРБ ще са първи,но този път гласовете от чужбина срещу ГЕРБ ще са по-малко,свършват парите на Черепа,няма лотарийки.
  • 31 LOSHIA

    10 1 Отговор

    До коментар #1 от "Астролог":

    а тебе ще те тръшне простотията!
  • 32 В крайна

    8 12 Отговор
    На фона на майкопродавците,грантаджии и джамджии на прозореца на Овертон,електоратът на Славчо ми изглежда делеч по приемлив,просто защото болшинството са бачкатори полагащи къде ниско,къде по-квалифициран труд,но в крайна сметка са нормални хора с но рмални семейства от мъж,жена и деца.

    Коментиран от #37

  • 33 Народът на БГ

    12 9 Отговор
    ИТН заблуди стотици хиляди, че ще осъществи промени с другите протестни партии.Те са главните виновници за заблудата на стотици хиляди българи, че ще осъществи промени заедно с другите протестни партии, а не положи усилие да направят мнозинство.Те са деструктивни за този модел на парламентарна демокрация, вървят против правилата.

    Казваме АУТ на всички протестърски партии заради тяхната политическа ограниченост безотговорност!

    Коментиран от #36, #83

  • 34 Диоген

    6 0 Отговор
    Публикувано във факти.бг: "Трябва да знаем дали машините, с които разполагаме, са в състояние да издържат едно такова упражнение...
    ---
    Машини за гласуване за еднократна употреба ли сме си купили?
  • 35 LOSHIA

    10 9 Отговор

    До коментар #11 от "Мислещ":

    РИСТЬО, ДОНЧЕВА, МАЯ ,ХAДЖИГEНOВ ,ВИE УДЪЛЖИХТE AГOНИЯТA НA БЪЛГAРИЯ! ВИE УДЪЛЖИХТE И РAХAТA НA БOРИCOВ. CЛAВИ ВИ ИЗКAРA МРЪCOТИЯТA И КИРЛИВИТE РИЗИ НA ПOКAЗ.ЦЯЛA БЪЛГAРИЯ ГИ ВИДЯ И РAЗБРA КOИ CТE И КAКВИ CТE!!КAКВO И ДA КAЖEТЕ НE CТРУВAAAAAAAA..
  • 36 LOSHIA

    7 2 Отговор

    До коментар #33 от "Народът на БГ":

    виж 35 и си го набий в главата!!
  • 37 Пурко

    7 5 Отговор

    До коментар #32 от "В крайна":

    И с примитивно интелектуално ниво достигнало своята връхна точка от слушане на проядена от пошлост музика, безсмислени и пошли текстове и модели на поведение не надминаващи евтини примати и техните метреси! Я пак помисли преди да пишеш!?! Ако можеш де ...
  • 38 Гай Турий

    9 6 Отговор
    Смилов, ти на кой свят живееш бе?! ИТН изчезва след тия безобразия, които сътвори в това НС. Не може да искаш да си във властта и да се държиш като магаре на мост, все едно си в опозиция. Дългият и тошковците на разбраха, че техните фокуси в подигравателното студио на чалгаря не вървят в държавата. В НС се иска диалогичност и комбинативност за възможни решения, след като за теб са гласували по-малко от 10 % от българското население. Какво са спечелили тия куку-нехранимайковци!? Илюзия е, че българите са гласували с всичкия си за чалгарите и пак ще го повторят. Даже и кючеклиите разбраха, че така не става. Така че те са кръгом и бегом напред в посока НДСВ!
  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 ТРЕНД

    7 1 Отговор
    ДБ ca любимци нa ЦРУ и цигaнитe щe глacувaт зa тях, ГEРБ ca минaлo зa тях. Трябвa им нoв ку чи cин. Нo ЦРУ и живкoвитe кaпитaлиcтичecки върхушки cгрeшихa, и вeчe нямa кaдрoви и прoпaгaндeн пoтeнциaл в кoятo и дa билa пaртия. Очаквахме от Радев и Слави да извадят на светло нови хора успели в науката и иновациите, а те извадиха стари кримки, и си ги пазят като квачка пиленцата. БКП и ДC cъздaдe кaдри, някакви, изкуствено с връзки, НO ТEХНИТE ДEЦA CA ПРOВAЛ, НE БЛECТЯТ C НИЩO. Eтo тoвa e кризaтa, зaлaгaт caмo нa к уци кoнe.. и ку ци идeи!
  • 41 среднощен

    1 2 Отговор
    "...По важно е дали тези четири партии заедно с ИТН изобщо са склонни да седнат да обсъждат заедно сформиране на правителство. И за съжаление, към момента не мога да кажа, че такова желание е налице, особено от партията на Слави Трифонов", смята той..."; "Добре смята"...? Партиите на протеста вече знаят, че делото в Барселона е прекратено и започва "обратно разследване "... Никой не иска да изгори вместо лидерът на "Българското лято " - Васил Божков... Единствената сила, която може да мотивира "партиите на протеста " да се споразумеят е, че вече ясно осъзнават - в следващия Парламент някои от тях няма да участват... ФАКТ!
  • 42 Хехе

    9 2 Отговор
    Вярвай си,Смилов!Уклонът ти към ДБ те подхлъзва!
  • 43 За да Сменим СИСТЕМАТА

    3 8 Отговор
    Е нужна Нова ПАРТИЯ " Глас НАРОДЕН !" С нова ИДЕОЛОГИЯ - Народна ! С Нова Държавна и Социална политика защитаваща интереса и на ИЗБИРАТЕЛЯ @

    Коментиран от #56

  • 44 опг

    11 2 Отговор
    Задкулисието и техните проекти ГЕРБ БСП ДПС ИТН(ГЕРБ2) трябва да бъдат отстранени от всякакъв достъп до управлението на държавата и до финансовите източници, както и техните деца и техният подготвен обслужващ персонал.

    Коментиран от #48

  • 45 Избирай байно - " Глас НАРОДЕН !"

    2 6 Отговор
    Или има такъв народ - " Господин за ЕДИН Ден !" ,докато трае ИЗБОРНИЯ ДЕН ! Не го ли разбра до сега , че на ГЛАД вървят нещата !
  • 46 Архимандрисандрит Бибиан l

    1 11 Отговор
    Бацо е единственио кой е доказал за три петелетки каде може да кунди Бойковина! Останалите начело с ошатио пингвин доказоха за три месеци каде са нехвелити и пембени гагамунги! Внетно е нале?
  • 47 Цената на ХЛЯБА у нас не се Увеличава !

    1 4 Отговор
    НАМАЛЯТ му грамажа ! Да гласуваме единни за Една партия " Глас НАРОДЕН " ! И да създадеме законни нашите ИНТЕРЕСИ , на труженика с загрубелите от труд ръце @
  • 48 среднощен

    4 0 Отговор

    До коментар #44 от "опг":

    ТРОЛ - направо напиши, че трябва "промяна в Конституцията" и президентска република...? Само че тогава и малкото останали мислещи хора в България ще разберат, че това е волята на "задкулисието" - по-лесно е да си "напазаруват президент", отколкото 120 депутата... Случилото се в 45-я и 46-я Парламент след протестите от миналата година ясно говори за това... Мислете хора..!

    Коментиран от #52

  • 49 МИлко

    4 2 Отговор
    Прокопи ли направи тази прогноза чрез устата на Смилов? :)
  • 50 сара

    6 2 Отговор
    За ДБ съм съгласна, че може да увеличат подкрепата си, но за ИТН силно се съмнявам.

    Коментиран от #85

  • 51 Чалгарите отидоха при татарчето...

    5 1 Отговор
    Валерко!Които лъжат и продават България,заминават при шефа на Толупа
    лъжеца Сакскобургготски,Толупската партия след изявлението за християните в Родопите е вече партия от родоотстъпници и продажници,подчинени директно на падишаха.....Толупа от Банкя стана за подигравка и на ромите от селата....
  • 52 опг

    3 2 Отговор

    До коментар #48 от "среднощен":

    Колко пари си откраднал? Имаш ли си хотелче, мотелче, джетче, джипка...с крадени парички? Обърни се към МВР.
  • 53 5577

    2 1 Отговор
    Никаква делема няма. Няма база за сравнение. Да става въпрос за политика? Някой знае ли някакви политически възгледи за да сравнява? Има ли личност която може да излезе и да говори за политика? Единствено което ги обединява е и двете партии говорят за сваляне на герб, но до там. Няма продължение. И идея си нямат какво да правят. По важни въпроси е само мълчание. Никой не влиза в нормално студио, в свободен текст да направи политика. Само окъпани фейсбук изказвания. В студиата само тъпи анакизатори, които политическите артисти ги правят смешни. Бе цирк.
  • 54 Българка

    5 3 Отговор
    Логът Смилов доста се объркал. След огромните гафове на ИТН и подозрения за свързаност и зависимост от сараите ДПС, гласоподавателите им трябва да са луди отново да ги подкрепят и отново да се окажем в същата ситуация. Явно Слави иска да управлява еднолично! Очаквам огорчените избиратели на ИТН по-скоро да подкрепят ДБ и ИСБГНИ- те са партиите на протеста и промяната

    Коментиран от #84

  • 55 Ако

    6 1 Отговор

    До коментар #3 от "Centyrion":

    Дб вдигне резултат, ще означава, че народа е много глупав, лесно манипулиран и лъган! Нищо друго не може да обясни, да си дадеш гласа за подмяна на едно статукво с друго, едни лъжци с други, едни подлеци с други!
  • 56 Празнодумие

    4 0 Отговор

    До коментар #43 от "За да Сменим СИСТЕМАТА":

    Знаеш ли какво е това твое желание да смениш системата? Кое искаш да смениш от частите на системата? Формата на държавното управление ? формата на държавното устройство? А колкото до социално в държавното управление то е заложено в конституцията и е нужно социално правителство а не крайно десен либерален български крадлив капитализъм.

    Коментиран от #58

  • 57 Ender

    5 4 Отговор
    Гласовете на ДБ и ИСБГНИ ще се сгромолясат, защото са предатели и продажници!

    Коментиран от #60

  • 58 нали

    2 2 Отговор

    До коментар #56 от "Празнодумие":

    Та затова ли се напълни със социални олигарси, а други мажат социални филийки с пастет и лЮтеница? Социалните ви партенки вече не вървят. Едно свястно и оформено мнение не може да пуснете. Но такива сте всичките. Нямате принципи, нямате какво да защитавате освен капиталите си придобити пак по незнайни социални пътища.

    Коментиран от #62

  • 59 Тошко много ли ти се нрави.

    3 2 Отговор

    До коментар #18 от "Фитки.Бг":

    Дребен, злобен и вреден.
  • 60 Ender'чо

    4 2 Отговор

    До коментар #57 от "Ender":

    ИТНайците са предатели и изменици, излъгаха избирателите си че ще заличат герберастите а тръгнаха по същите пътеки. Не търси ИТН'аец в 47 НС.
  • 61 5398

    2 1 Отговор
    Не е сигурно!!
  • 62 наликащия

    4 0 Отговор

    До коментар #58 от "нали":

    Явно си доста объркан и обсебен човек. Социално правителство не значи бсп, напротив бсп не е социална партия. Ако бяха социална партия нямаше да въведат плоския данък и да държат да не се отменя.
  • 63 любител

    4 4 Отговор
    ало боко тиквата ли ти плаща коментарите.не заблуждавайте хората. на следващите избори ИТН няма да минат и 4% заради простотиите които вършат под диктовката на ДПС което е в полза само на ГЕРБ но не и за честните български граждани мачкани унижавани и ограбвани през последните 12г.

    Коментиран от #64

  • 64 Това ще кажат хората!

    4 1 Отговор

    До коментар #63 от "любител":

    А не евтин драскач на лъжи и простотия!
  • 65 Българин

    5 1 Отговор
    За ИТН не ми се вярва на следващите избори да имат повече гласове. Ще видим дали аз не съм прав или българският народ е тотално изтрещял.
  • 66 Веси

    1 0 Отговор
    И като го увеличат какво, дестабилизацията ще продължи. Тези две партии не стават, не могат да управляват държава. Едно е да си опозиция и да лаеш срещу силните на деня, друго е ти самият да се превърнеш в силния на деня и да парираш натиска на другите.
  • 67 Доротея

    3 1 Отговор
    Нормално е щом след всеки провал увеличават резултат да искат още и още избори, докато постигнат съвършенство! Както Бойко години наред говори глупости и след всяка изречена простотия излизат социолози - политолози и обясняват как реагирал светкавично в сложна ситуация, отчитайки, че пред себе си има същите прости като него хора и рейтинга му се вдига и печели поредния вот. Естествено, че ще продължават по същия начин. Ако след гаврата с народа след 4 април, на 11 юли бяха получили 4 %, никакви избори нямаше да искат и като патриотите щяха да подкрепят и самия Таласъм, само и само да са там.
  • 68 Макробиолог

    2 1 Отговор
    Докато всеки имам вие от неговото минаре че неговия алах е най велик тъй ще е.Да гласуваме за СДС бе смилоф,с малко но завинаги,нали така?Дженерал атанасоф каква промяна е,/кой е костоф,кой не е слушал за него/хр иванов ново лице неучаствало?,прокопиев и капиталци правилни олигарси ли са?мая ,на всичко готова?хаджигеноф,зам министър на циганката министърка ли ще е?Има Такива Нещастници какво да ги коментираме?ачик мюре на мафията.....На всички е ясно,не се ли разберат на който и да е третият мандат,да издигне правителство на основа служебното,с ясни конкретни цели--закони за съд с-ма,премахване длъжността гл прокурор,разследване и ревизия на управлението на мутромилиционера,оперативни мерки по здравеопазване,мигранти,плана за възстановяване,новия бюджет и т.н. с хоризонт около година,то зимата чакайте блокади и протести.
  • 69 Чата

    2 2 Отговор
    Смилов дори не заслужава един хубав пердах! Ярък пример за платена утрепка! Но, да ге го критикуваме съвсем, че може и да се окаже прав! Нищо чудно този повреден народ пак да избере същото.
  • 70 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 71 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 72 Айдееее

    1 1 Отговор
    "Пoзитивнaтa тeндeнция при тях мoжe дa бъдe oгрaничeнa oт рaзoчaрoвaниeтo у избирaтeлитe зaрaди влoшeнитe oтнoшeния мeжду т.нaр. пaртии нa прoмянaтa, cмятa пoлитoлoгът" ------> не "може", а е самият факт вече! Хората имаха надежда в тях, а какво стана - палячо до палячо!
  • 73 12345

    1 0 Отговор
    Да си гласуват тяхните бкп бспдпс гербдпс. Не гласувайте. Появили се някое умно и гледат да го ликвидират. Кирил Петков и приятели, защо, защото са хем прости, хем искат да имат отдолу техните хора. И думите им едни, не за слушане, дядо, дядо ти можеш само да yadez serez i seduz. На бою дпс бсп хората. Хората с пари от азис хасан хаджиевите и затова не Чакайте промяна и реформи. Очакват следващите и при тях с подмазване се готвят о щ е да купъват недвижими имоти
  • 74 Анонимен

    1 0 Отговор
    На запад има конкуренция, а тук по старому бкп, деца, внуци. Умен е Кирил, но умни има и от по-възрастните, но на вас ви казват опредекени хора, гласъвай за дпс, бсп и герб и отивате и пущате. Оправяйте се. Орененил се Илия огледал се пак тия. Старци над 80 с деменция, те си знаят тяхното, каквото им каже партията 'Майка'. И ти остави други, но и самочувствие да видиш, не могат да ходят старите комуняги на бобчо и сега нашите идат. Забили Бг знаме, а липсва Европейското
  • 75 112

    1 0 Отговор
    ББ каза ли или не ПКХ
  • 76 Театър

    2 0 Отговор
    Ще увеличат друг път. С тези постановски, които разиграха и всичките гнусотии, които сътвориха за толкова кратко време, хората трудно вече ще им гласуват доверие.
  • 77 Иванов

    3 2 Отговор
    Ако тези две партии увеличат своите резултати, то ще е ясно, че хората сме доста глупави... зад ИТН седят интересите на Доган, докато зад "Демократична България" надничат интересите на олигарха-престъпник Иво Прокопиев!
  • 78 ЧОБАН

    1 3 Отговор
    ГЕРБ ЩЕ СА ПЪРВА ПОЛИТИЧЕСКА СИЛА А РАДЕВ ЩЕ СИ СЪБИРА ПАРЦАЛИТЕ /СЛАГАМ 50 ЛЕВА/
  • 79 Калин

    3 0 Отговор
    За ДБ това няма как да стане, защото все повече се разбира, че са марионетки на Прокопиев и хората няма да гласуват за тях.
  • 80 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 81 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 82 чалгар

    1 0 Отговор

    До коментар #22 от "3748т8т8т9ъ":

    хаха изгуби ги 5-те лева
  • 83 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 84 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 85 чалгар

    1 0 Отговор

    До коментар #50 от "сара":

    точно обратното ще бъде есента продай бг с 6%
  • 86 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове