24 Август, 2021 09:00 1 887 27

БСП чакат "спокойно и търпеливо" третия мандат от Радев

  • бсп-
  • иван ченчев-
  • мандат-
  • правителство

Нека президентът не е под натиск и да даде третия мандат, но дотогава да се обсъди актуализацията на бюджета, апелира Ченчев

БСП чакат "спокойно и търпеливо" третия мандат от Радев - 1

Не една криза чука на вратата, трябва диалог. Това заяви пред БНТ по повод политическата криза у нас председателят на Комисията по въпросите на децата, младежта и спорта и народен представител от парламентарната група на БСП Иван Ченчев.

"Политическите сили трябва да седнат и да преговорят приоритетите. Всеки един от политическите лидери да подходи като държавник", призова депутатът от БСП.

"Нека президентът не е под натиск и да даде третия мандат, но дотогава да се обсъди актуализацията на бюджета", апелира Ченчев.

"Никога не сме се бъркали в работата на президента, спокойно и търпеливо чакаме третият мандат да дойде при БСП", разкри социалистът.

"Без обсъждане на имена нищо не може да се случи – ние не сме лидерска партия", съобщи Иван Ченчев.

"По всички краища на България молят политиците за разум и да съставят правителството. Не може себеуважаваща се партия да приема всичко безропотно", обясни той по повод исканията на "Има такъв народ".

"ИТН показах високо ниво на експертност, разговорите ни бяха полезни, но по отношение на част от лицата, предложени за министри, имахме проблем", завърши Ченчев.


Бел.ред.
2 509 864 българи заявиха на Референдума от 2016 г., че депутатите трябва да се избират на мажоритарни избори в два тура, но политическия елит и неговите кукловоди не позволяват това да се случи, а в техните медии темата е табу.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 11 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ДПС на КГБ

    2 5 Отговор
    Милиционери управляваха-милиционери ще я управляват !

    Коментиран от #21

  • 2 Пич

    11 3 Отговор
    Никой не го чака спокойно , защо си прави сметката , как да прецака другите... И най вече народа...
  • 3 Тъжно но

    3 8 Отговор
    Има едни школи към КГБ за подготовка на кадри,които мислят за България.
  • 4 Аха

    3 2 Отговор
    Чакат и да има изведнъж ръката ми се превърна в гребло
  • 5 БУДЕН ГРАЖДАНИН

    8 4 Отговор
    ЩЕ СИ ОСТАНАТ С ЧАКАНЕТО!!
  • 6 5577

    8 2 Отговор
    Да и без да казва на президента на кого да връчи третия мандат. Само намеква. Ама цирка ще е пълен ако бъде връчен на Маджовци или Галеви.
  • 7 Ха ха ха

    6 7 Отговор
    - Що е то, чисто и просто ?
    - Отговор: милиционер след баня !

    Те така сте цялата комуняго-болшевишка-анархистка клика !
  • 8 синендриона

    5 3 Отговор
    Но най-важното са парите. Те правят всичко. Те са власт. Те са сила. Който има пари, той има оръжие. Свръхсъвременно! Той притежава наемна армия. Парите управляват средствата за масова информация, които баламосват милиардното човешко стадо. С тях се купуват необходимите хора. Те очистват “непокорните”. Бомбардират съпротивляващите се фанатици, иракчани, сърби, а в перспектива – и руснаци. Всичко се решава от капитала и от държавната власт. Ние вече над 3 000 години практикуваме тези занаяти – натрупване на капитал и манипулация на властта. В това отношение никой не може да ни съперничи. Вие нямате пари. Нито своя власт. Няма и да имате, няма и да ви позволим!
  • 9 докаде

    4 7 Отговор
    я докарахме 30 години след прехода пак комунистите да са на власт излишно е било 10 11 1989 година от това следва че чл 1 от Конституцията трябвало да остане и да си я караме по старомо начело с др, живков това е така защото в майка БЪЛГАРИЯ ПОЛИТИЦИТЕ СА орел рак и щука всеки гледа да захапе кокала а народа кучета го яли никои не мисли за него че изнемогва че мре в мизерия и безпаричие това е реалната картинка в сегашно време но накрая маи на народа ще му писне и тогава става лошо

    Коментиран от #17

  • 10 Българка

    6 10 Отговор
    И да го връчи на вас ,все тая. Народа не иска комундрелите да управляват.

    Коментиран от #22

  • 11 Последния Софиянец

    6 7 Отговор
    Да се връчва мандата на БСП е безмислено.

    Коментиран от #13

  • 12 маргинал

    6 5 Отговор
    И какво ще направите с "третия мандат" бе номенклатурооо? Та вие сте с 36 депутата...Даже и Мая и ДБ да ви подкрепят ...все сте в ...малцинство ...Картите ги държат ГЕРБ и БСП ,които винаги ще ви правят "контра...Същото ,може да се очаква и от част с ,които ще се договорите ...Така , че сте ...обречени ...и най-важното ОБРИЧАТЕ БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД на несигурност ,глад и мизерия . За вас не мисля ... Вие НИЩО НЕ ГУБИТЕ ,защото ВРЕМЕТО РАБОТИ ЗА ВАС С ВАШИТЕ ДЕПУТАТСКИ ЗАПЛАТИ .
    България е стигнала дъното и е изпаднала в общественно -политическа криза и тупик ...Повече така не може да се продължава . Само РАДИКАЛНА ПРОМЯНА ТРЯБВА -свикване на ВНС, ремонт на Конституцията и ...НОВИ ПРАВИЛА И ФОРМИ НА ДЪРЖАВНО-ПОЛИТ. УПРАВЛЕНИЕ !
    ТЕ ТОВА Е !!!

    Коментиран от #15

  • 13 И БГ

    1 1 Отговор

    До коментар #11 от "Последния Софиянец":

    На нас, на нас! Ние идваме!
  • 14 аз съм Веска

    2 5 Отговор
    ДА . НИНОВА КАТО НИКОГА ДО СЕГА Е СПОКОЙНА , БАЛАНСИРАНА,УБРАНА ...

    ТАКА ЧОВЕК СЕ ДЪРЖИ ,И КОГАТО ЗНАЕ ЧЕ КАУЗАТА МУ Е , КАУЗА ПЕРДУТА .
  • 15 маргинал

    3 0 Отговор

    До коментар #12 от "маргинал":

    (поправка на допусната грешка) ...да се чете : "картите ги държат ГЕРБ и ИТН...:...
  • 16 Гоце

    0 9 Отговор
    Ще дочакат мандата. Иначе наглият шапкар остава без партийна подкрепа и няма кой да го избере.
  • 17 йуХ

    2 3 Отговор

    До коментар #9 от "докаде":

    Поправка на част от правописните и пунктуационни грешки!

    "ДокЪде
    я дoкaрaхмe 30 гoдини cлeд прeхoдa, пaк кoмуниcтитe дa ca нa влacт, излишнo e билo 10 11 1989 гoдинa oт тoвa cлeдвa, чe чл. 1 oт Кoнcтитуциятa трябвaлo дa ocтaнe и дa cи я кaрaмe пo cтaрoмУ нaчeлo c др. Живкoв тoвa e тaкa, зaщoтo в мaйкa БЪЛГAРИЯ ПOЛИТИЦИТE CA oрeл,рaк и щукa, вceки глeдa дa зaхaпe кoкaлa, a нaрoдa кучeтa гo яли никoЙ нe миcли зa нeгo, чe изнeмoгвa, чe мрe в мизeрия и бeзпaричиe тoвa e рeaлнaтa кaртинкa в ceгaшнo врeмe нo нaкрaя мaЙ нa нaрoдa щe му пиcнe и тoгaвa cтaвa лoшo"
  • 18 плюс минус

    4 1 Отговор
    Без симпатии към г-жа Нинова, но в цялата тази какафония в НС, само тя и БСП запазиха самообладание и единствени и само единствени, помислиха за хората. Но не знам какво ще се случи, ако властта отиде в техните ръце

    Коментиран от #19

  • 19 БСП за България и Радев

    2 3 Отговор

    До коментар #18 от "плюс минус":

    О неразумни юроде, та тя властта е вече в наши ръце чрез служебното правителство. Но народът прост и гласува масово за ГЕРБ и учиндолеца. Сега просто най-великият президент, който България е имала и някога ще има, генерал Румен Радев ще го официализира с третия мандат на нас или Мая Манолова, все тая. Просто формалност
  • 20 ЧОЧО

    4 5 Отговор
    Курнелка мислела за хората ,смях в залата.Тя мисли само за себе си,а това,че умее да баламосва вярващите е друго.
  • 21 Донка

    1 3 Отговор

    До коментар #1 от "ДПС на КГБ":

    Мандат на БСП да но в ръцете на Нинова НЕ!!!!!!Понеже за сега това не може да стане ще се върви на избори.БСП начело с Нинова не може и не бива да участва в поредни избори.Всички кандидат депутати до сега не бива да се явяват трети път!!!Нови хора излъчени от долу на горе и без нито един посочен от Корнела!!!Почти невъзможна задача но да се опита.Личната гвардия корлеанци показа,какво може.Стига!!!!!
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Ченчев пияница

    2 2 Отговор
    Този бездетен пиянница не може да е председател на такава комисия!
  • 24 Стига

    0 2 Отговор
    сте лъгали. Радев е БСП и БСП е Радев, така че стига с лъжите другари погромаджии. А след вашите "управления" винаги сме на минус. И то много голям минус.
  • 25 мдда

    1 1 Отговор
    Няма да го дочакате. Мръсни лешояди!! Как не ви е срам да го искате 2-ри път!!
  • 26 Политкабаре

    1 1 Отговор
    След като обединените ляво десни креатури на БКП в НС,
    саботираха постоянно предлаганите правителства на ИТН,
    абсурдно е сега да искат подкрепата им !
    Перверзно е в един глас
    обединените ляво десни креатури на БКП в НС,
    да обвиняват ИТН в провала на третия мандат!
  • 27 КРОКОДИЛА

    0 0 Отговор
    ГОЛЕМА БЪРКОТИЯ - НАСТЪПВА КЪДЕТО СЕ НАМЕСИ БЕСЕПЕ - И ПОСЛЕ НЯМА ОПРАВЯНЕ СЪС ГОДИНИ ЕЕЕЕЕЕЕЕЕ........
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове