Last news in Fakti

25 Август, 2021 06:48 6 676 120

Балабанов: Нали Ива Митева беше болонка?!

  • станислав балабанов-
  • има такъв народ-
  • ива митева-
  • премиер-
  • ибгни

От ИТН смятат за абсурдно ИБГНИ да лансира възможността председателят на парламента да бъде предложен за премиер с третия мандат

Балабанов: Нали Ива Митева беше болонка?! - 1
Снимка: БГНЕС

"От ИБГНИ сравниха с порода куче преди две седмици Ива Митева преди две седмици, а сега ще ни дават възможност да я предложим за министър-председател. Това е абсурдно".

Така реагира депутатът от "Има такъв народ" Станислав Балабанов на идеята на най-малката партия в парламента председателят на Народното събрание да бъде предложен за премиер.

"Ние няма да променим позицията си, каквато сме я заявили. Нашата позиция не е тайна, беше изразена от нашия лидер, ние сме открити в позицията си към българското общество", повтори Балабанов, цитиран от Епицентър.

"Ива Митева е прекрасен професионалист, вие изхождате от думите на други политически лидери, които се опитват да играят ролята на умиротворители, а самите те бяха в основата въобще да се стига до трети мандат, коментира Балабанов, попитан дали дори реверансът Ива Митева като премиер не смекчава позицията на ИТН.

Ние ще бъдем твърди и последователни, надяваме се суверенът, българският избирател да го вижда, ще видим какво ще прецени на следващите избори, когато и да са те", добави депутатът от ИТН.

Балабанов каза, че след като бъде връчен третият мандат, останалите партии имат 175 депутати, така че могат да направят стабилно правителство. Ако не успеят да го съставят, конституционната логика е, че вървим към нови избори, отбеляза той.

Председателят на парламента Ива Митева беше лаконична в коментара си пред журналисти: "Нека изчакаме президентът да вземе своите решения и да изпълни конституционните изисквания."


Бел.ред.
2 509 864 българи заявиха на Референдума от 2016 г., че депутатите трябва да се избират на мажоритарни избори в два тура, но политическия елит и неговите кукловоди не позволяват това да се случи, а в техните медии темата е табу.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 40 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 уууи

    52 53 Отговор
    Правилен отговор.

    Коментиран от #8, #28

  • 2 Ирена

    99 21 Отговор
    Нищо не се е променило.
    Тя пак си е Болонка, но просто я пледлагат за премиер..

    Коментиран от #39

  • 3 Още ли доказателства искате

    72 33 Отговор
    ИТН са ДПС/ГЕРБ предлагат им тази болонка и министри, а те се правят на луди, само определени НДСВ/ДПС масони искат за премиер.
    Долни чалгаре!

    Коментиран от #6

  • 4 Сатъра на Хана

    71 16 Отговор
    Що БЕШЕ, ТЯ си е булонката на ПКО .. 9 години Експертка в НС и всичките тъпи закони по времето на Рапона са създадени с нейното "булонско мнение"

    Коментиран от #47

  • 5 трясъ

    8 17 Отговор
    Благодарение на експерименти върху лабораторни мишки, американски учени идентифицираха антитяло, което ефективно неутрализира почти всички известни разновидности на новия тип коронавирус. Резултатите от изследването са публикувани в научното списание Immunity, предаде БГНЕС. Учените не са напълно сигурни, че ваксините, разработени въз основа на първоначалните варианти на вируса, ще работят също толкова добре с неговите мутирали версии, така че те не спират да изследват различни антитела срещу SARS-CoV-2 и как те действат върху патогена COVID-19.
  • 6 ....

    29 23 Отговор

    До коментар #3 от "Още ли доказателства искате":

    ДПС?! Това е партия, с която БСП традиционно управляват! Близки са си, познават се добре...

    Коментиран от #11

  • 7 иве

    58 16 Отговор
    Държи се като болонка на Слави. Доста хора в ИТН се държат като че са без собствено мнении.

    Коментиран от #23

  • 8 Люси

    40 7 Отговор

    До коментар #1 от "уууи":

    Ставаше въпрос, че се държи като нечия болонка!
  • 9 ОТ ЧУЖБИНА МАЧКАМЕ ЯКО

    43 32 Отговор
    Стига глупости не съм гласувал за Слави но е прав ИБНИ и Дай България имаха шанса да направят и подкрепят експертно правителство на ИТН за няколко месецаза да се приемат важни закони ама .. . Но не Галева отказа Христо-Прокопи също защото какво искаха власт а сега се молят е няма да стане хората още помнят Драгалевския крадец и Галева какво направиха като бяха във властта. Сега избори и Питека от Банкя на бял кон заради алчността на тия двамата .

    Коментиран от #13, #41

  • 10 Чичо от народа

    61 22 Отговор
    Суверена такъв шут ще ви удари че повече няма да видите парламент.И на теб и другите от сценария ЧАО! Дадоха ви мандат защо не го използвахте? Вместо да седнете и се разберете вие се направихте на обидени и обвинихте другите протестни партии че не ви дават подкрепа за шнорхела и другия плагиатор, а сега с поведението си обиждате целият Български народ. Абсолютни смешници.

    Коментиран от #76, #118

  • 11 РЕАЛИСТ

    24 6 Отговор

    До коментар #6 от "....":

    Тази глупост , кога я измисли. Точно БКП, която се преименува бе БСП им смени имената на турчолята, помаците и ромите. Натири ги на колите и влака и ги прати с еднопосочен билет към Турция, която чувстват за родина. Тези дни това, каза лидерът им. После се опита да спре регистрацията на ДПС, като етническа партия, но СДС, правиха совалки до всички чужди посолства. Та лъжите ти не минават при хора с памет.

    Коментиран от #20, #33, #67, #70

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 И като мачкате яко

    42 7 Отговор

    До коментар #9 от "ОТ ЧУЖБИНА МАЧКАМЕ ЯКО":

    Какво направихте... Смачкахте развитието на държавата за цяла година... Безвъзвратно загубено време... Тоест , мислите че сте умни , с то - противоположното...
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Пешо Папура

    46 9 Отговор
    Балабанооов..Балабанов..дребни душици излязохте. Дребниии. С такъв манталитет държава не се управлява, Пак добре, че идат нови избори. Че да ви изметем, душичко мамина.

    Коментиран от #49

  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Последния софиянец

    14 34 Отговор
    Избори, и да се връща бат Бойко, че тия гладните с юмручето съсипаха отново всичко!!!!

    Коментиран от #21

  • 19 Драк

    35 4 Отговор
    Няма смисъл да търсите СНЕЖАНКА в ИТН . Но ТРИМАТА ГЛУПАЦИ са там и ще ги намерите .
  • 20 ....

    13 5 Отговор

    До коментар #11 от "РЕАЛИСТ":

    Тъпотията ходи по такива като тебе.А бе преди да го имаше ГЕРБ с кого бяха коалиция ДПС?

    Коментиран от #29, #30

  • 21 Верно

    3 2 Отговор

    До коментар #18 от "Последния софиянец":

    Си последен !
  • 22 5kof

    35 6 Отговор
    Балабанофф! Лекинко започна да св взимаш много на сериозно! А и не само ти. Безсилието, което показвате като първа политическа сила ( за момента), неумението ви да контактувате със себеподобни, както и високомерието, с което държите, ще ви струва скъпо. Не че много ми пука, де. Лошото е, че ще ни струва скъпо и на нас, тея, които ви издържаме да творите Нищо. Позволявам си един приятелски съвет: Наведете малко главите, защото идва есента, ще започнат дъждовете. И ще ви напълнят вирнатите носове с дъждовна вода. И няма да направите добро впечатление на Суверена, който ще трябва да решава за пореден (трети) път кой колко струва. Та не знам дали след 3-4 месеца ще имате трибуна за умнотиите си, освен студиото накрая на града.

    Коментиран от #50, #57

  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 среднощен

    9 0 Отговор
    Най-интересното в създалата се ситуация е датата на новите избори и дали ще бъдат 2/1...?
  • 26 нннн

    19 1 Отговор
    "Тъп, но упорит. Става за милиционер." Така завършваше един стар виц...
  • 27 Илия

    18 5 Отговор
    ИТН веднъж избяга от парламента, за да не играе с топката, но сега топката отново се насочва в полето на ИТН и този път ще трябва да играе с нея. Понеже при първия мандат ИТН народ не искаха и не можаха да осъзнаят грешката в това, което предлагат, сега 3-тия мандат ще иде в ИБГНИ и те ще предложат на Слави той да даде състав на правителство, ще има опцията и същото да предложат! Ако не Слави не приеме това предложение ще гризне дръвцето, защото ще е абсурд да не иска да подкрепи себе си!

    Коментиран от #51

  • 28 Jacques Yves Moineau

    20 5 Отговор

    До коментар #1 от "уууи":

    Естествено че е правилен отговор. Няма как да я предложат. Явно признават че е болонка.
  • 29 Сандо

    5 0 Отговор

    До коментар #20 от "....":

    Кой с кого е упрвлявал е едно,кой създаде и по-важното наложи озаконяването на ДПС е друго.За да се допълнят празнотите в казуса препоръчвам интервюто на тогавашния премиер Димитър Попов.
  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Филип Георгиев

    24 5 Отговор
    СВЕТЛЬО БАЛАБАНОВ БЕШЕ НА ПРОТЕСТИТЕ. НО ! КАТО РЕПОРТЕР. ТОВА НЕ ГО ПРАВИ ПРОТЕСТИРАЩ. СЦЕНАРИСТИ, АРТИСТИ И МУЗИКАНТИ НА ЧAЛГAPЯ ОТ УЧИHДOЛ НЕ СЪМ ВИДЯЛ ТАМ. ВИЕ ВИДЯХТЕ ЛИ? НАЙ ВЕРОЯТНО, НЕ. С КОЕ ПРАВО СЕ ОБЯВИХА ЗА ПАРТИЯ НА ПРОТЕСТА. МНОГО МАЛКО ХОРА СИ СПОМНЯТ ЧЕ ЧАЛГAPИTE НАДУВАХА ЗУРНИ НА КУПОНИТЕ НА MУTPИTE, НО МНОГО СИ СПОМНЯТ КАК ХВАЛЕХА ДОГАН ЗА ИЗЦЕПКАТА ЗА ОБРЪЧИТЕ ОТ ФИРМИ. СПОМНЯТ СИ И ИНТЕРВЮТО С НАШ БOKO, KOETO ЩЕШЕ ДА Е ИМПРОВИЗИРАНО И БЕЗ ПРЕДВАРИТЕЛЕН РАЗОВОР А ПЪК НАКРАЯ TИBATA CИ ИЗВАДИ ОТ ДЖОБА ОТГОВОРИТЕ НА ВЪПРОСИТЕ. И НАКРАЯ ЗА ЕЛЕКТОРАТА. ЗА ЧAЛГAДЖИИTE ГЛАСУВАХА ТЕЗИ КОИТО ПОНЕ 9 ПЪТИ СА ГЛАСУВАЛИ ЗА БAЯ BИ ГAHЯ. ТАКА! НЯМА СЪМНЕНИЕ ЧЕ ТЕЗИ ИМАТ ПАРТИЙНО ПОРЪЧЕНИЕ ДА ПАЗЯТ СТАТУКВОТО.

    Коментиран от #53, #55, #62, #90

  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 ТИ ДА ВИДИШ

    11 3 Отговор

    До коментар #11 от "РЕАЛИСТ":

    А и баеХ0я беше участник във възродителния процес... Биби е бил командир на възродителен запасен батальон на ДС(ВВ) и участник в насилието...
  • 34 Какъв Бял кон Санувате?? Има един във

    13 5 Отговор
    Факултета и той е дръглив и Куц!! Ако се качи на него коня ще се Срине!! Не ни плашете с Бойко, казват в една държава"плашени сме вече"!!
  • 35 софимаринова

    10 1 Отговор
    Този чиляк бал..,тъй де,много ми аресва.Такава интелигентност излъчва погледа му.Професор.Може изобщои да не си отваря устата.
  • 36 Бамбука

    7 9 Отговор
    Ако се държиш на булонка, подвиваш опашка пред "лидера" като булонка, значи не си ..доберман. А майчето дава знак че има шанс булонката да се промени.

    Коментиран от #87

  • 37 Ха ха ха

    6 4 Отговор
    кой е брадатият хипар и дебеличкият 2Lo0p на снимката ?!
  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 изчегъртайте Радев!

    15 10 Отговор
    Чалгарите се гаврят яко с Льотчик Радев, уж го подкрепят за втори мандат, а го удрят по тиквата.

    Коментиран от #64

  • 41 Кака Мара

    12 4 Отговор

    До коментар #9 от "ОТ ЧУЖБИНА МАЧКАМЕ ЯКО":

    Напротив- точно за Слави си гласувал. Вече започна да ви е срам да си признавате и има защо.
  • 42 Мислещ

    8 1 Отговор
    И продължава да е. Просто И бъгни се също са идиоти заедно с да, америка; и не са никаква опозиция на..."опозицията" "И така нататък".

    Клоун до клоуна и мафиот до мафиота.
  • 43 Българка

    7 19 Отговор
    Не съм фенка на чалгарите но ме кефят,как клатят хората на фърчилото.

    Коментиран от #46

  • 44 Уйке

    16 5 Отговор
    Балабанов! Булонката е симпатично животинче, но ти и Тошко, и целият ви щаб начело с Трифонов сте глутница виещи чакали, която се присъедини като твърда опозиция към ГЕРБ и ДПС!

    Коментиран от #59

  • 45 Кукла на конци

    8 1 Отговор
    Докато е зависима от други и им изпълнява поръченията няма как да и гласува народа доверие, всичко е парлама.
  • 46 Мислещ

    5 0 Отговор

    До коментар #43 от "Българка":

    Сигурно и на ДПС-подлогата каримански се радваш? А като върнат тиквите на власт сигурно също ще си много доволна.
  • 47 LOSHIA

    2 3 Отговор

    До коментар #4 от "Сатъра на Хана":

    Ще напишеш ли нещо,различно от глупост
  • 48 изрод от ГЕРБ

    1 1 Отговор

    До коментар #12 от "човек от народа":

    а ти си само ,само последното!
  • 49 LOSHIA

    8 5 Отговор

    До коментар #16 от "Пешо Папура":

    ГЕРБ СА ПРИКЮЧЕНИИИИИИИИИИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Коментиран от #52

  • 50 LOSHIA

    6 2 Отговор

    До коментар #22 от "5kof":

    ИЗБОРИ ДО ДУПКА ,ДОКАТО СЕ ИЗМЕТЕ ВСИЧКО СТАРО,ГНИЛО И НЕПОТРЕБНО!!...............И НЕ ИЗПАДНАТ ВСИЧКИ БАНИЧАРИ!!!!
  • 51 LOSHIA

    6 6 Отговор

    До коментар #27 от "Илия":

    Липсата на ум обикновено е съпроводена с простотия в излишък‼️ Не ви ли стана ясно че ИТН няма да се коалира,нито да управлява с синьо-червени креатури на БКП, като ДБ и ИБГНИ,или сте от трудно развиващите се!
  • 52 Даааа

    3 0 Отговор

    До коментар #49 от "LOSHIA":

    Щом казваш... 😂😂😂

    Коментиран от #61

  • 53 LOSHIA

    9 2 Отговор

    До коментар #31 от "Филип Георгиев":

    Публикувано във факти.бг: КОГАТО ЕДНО ГОЛЯМО НИЩО КОМЕНТИРА НЕЩО,РЕЗУЛТАТА Е ГРАНДИОЗНО НИЩО!!!!!!
  • 54 Димитър

    8 3 Отговор
    Интересно как казват че другите партии имали 175 гласа на кого ли ми напомня това само бройката е друга че имат 65 депутата а не 63 ? Чеп за зеле не става от вас айде в миманса при шоуто

    Коментиран от #56

  • 55 LOSHIA

    8 7 Отговор

    До коментар #31 от "Филип Георгиев":

    Твърдението че ИТН са свързани с ДПС е симптом за много тежка кретения!!
  • 56 изрод от ГЕРБ

    1 3 Отговор

    До коментар #54 от "Димитър":

    А от вас и опиняк за кочина не става!!
  • 57 Истината баце

    5 9 Отговор

    До коментар #22 от "5kof":

    Суверена няма да предаде ИТН, но не мога да говоря от името на всички, но аз няма да ги предам. Помията която изливате върху тях, ми подсказва че пак ще гласувам за тях, колкото и да не ви се иска. А тук доста манипулатори-коментатори има а и сайта ги обича.

    Коментиран от #73

  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 LOSHIA

    4 6 Отговор

    До коментар #44 от "Уйке":

    РИСТЬО, ДОНЧЕВА, МАЯ ,ХAДЖИГEНOВ ,ВИE УДЪЛЖИХТE AГOНИЯТA НA БЪЛГAРИЯ! ВИE УДЪЛЖИХТE И РAХAТA НA БOРИCOВ. CЛAВИ ВИ ИЗКAРA МРЪCOТИЯТA И КИРЛИВИТE РИЗИ НA ПOКAЗ.ЦЯЛA БЪЛГAРИЯ ГИ ВИДЯ И РAЗБРA КOИ CТE И КAКВИ CТE!!КAКВO И ДA КAЖEТЕ НE CТРУВAAAAAAAA..
  • 60 jcmdr dje

    7 2 Отговор
    Ей тюfлeк , май всички там не сте наясно по каква работа сте и определено не се занимавате с нея , а си играете някакви игрички.

    Коментиран от #69

  • 61 LOSHIA

    4 4 Отговор

    До коментар #52 от "Даааа":

    ГЕРБ СА В КАНАЛААААААААААААААААААААААААА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • 62 изрод от ГЕРБ

    4 8 Отговор

    До коментар #31 от "Филип Георгиев":

    ДБ и ИБГНИ СА ПОЛИТИЧЕСКИ МЪРТЪВЦИ!!
  • 63 Го4о

    2 1 Отговор
    И все пак Мая настоява яловия мандат да бъде даден на вас чрез нея!?!?

    Коментиран от #66

  • 64 изрод от ГЕРБ

    2 3 Отговор

    До коментар #40 от "изчегъртайте Радев!":

    Тези махленски мантри вече не вървят! Измисли нещо друго.........ако можеш де!
  • 65 Иван

    11 0 Отговор
    Станиславе, Станиславе, ако знаеш колко си противен и отвратителен ти и партията ти, хич няма да се показвате
  • 66 изрод от ГЕРБ

    1 1 Отговор

    До коментар #63 от "Го4о":

    И какво от това?

    Коментиран от #74

  • 67 Хахаха

    5 2 Отговор

    До коментар #11 от "РЕАЛИСТ":

    Точно твоята памет я няма. Винаги Бсп правиха коалиция с дпс. Когато се говореше за парламента винаги се казваше бспидпс направиха това, направиха онова, напуснаха парламента и т.н.
  • 68 Тошко

    9 1 Отговор
    Като разбраха, че Слави е скопен и всички изведнъж започнаха да го обичат.
  • 69 Игричките

    3 5 Отговор

    До коментар #60 от "jcmdr dje":

    ги играят всички плащащи на глупаци за лъжи и простотия! А ИТН са решение за всички умни и достойни!

    Коментиран от #78

  • 70 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 71 Кип

    12 0 Отговор
    Какво се правят на обидени ??Като си помисля сценаристите и вождът им колко народ в това число и политици президенти и съпругите им осмиваха иподиграваха по нечовешки начин и то За ПАРИ!!!!Повдига ми се от тях!
  • 72 iwo

    11 0 Отговор
    Я да ви питам вие от ИНТ дето и аз гласувах за вас по точно какъв го дирите сега в парламвнта.С какво допринесохте нещо полезно за държавата за времето което сте там.Ми вие лапате заедно с всички други там моите пари,а и на всички други избиратели независимо за кой са гласували и кво изпълняватв поръчки и се чудите как да се завъртите ,че да остане мафията на позициите си.Я се постевете малко в страни и вижте как изглеждате,просто слуги на задколисието.А ние чакаме да гласувате бюджет,я се разкарайте и вие и вашия отворен купен шев със скапаната 7/8 дето никой вече не гледа щото разбрахме че сте лъжци.
  • 73 Пинчо

    4 5 Отговор

    До коментар #57 от "Истината баце":

    Бая правописни грешки. Това ли е новото поколение. Не сте ходили на училище колкото в чалготеката. Какво ще ти даде Слави? Права на ромите, че си имат малко ли? Като гледам как всеки е там само за собствено облагодетелстване май ще гласувам за герб

    Коментиран от #80

  • 74 Го4о

    2 1 Отговор

    До коментар #66 от "изрод от ГЕРБ":

    Ами като е "кво от това" вземете го ЯЛОВИЯ мандат вместо Мая!
  • 75 4898

    5 2 Отговор
    Какъв суверен, какви пет лева размахвате. 200 000 държавни служители, които умножени с по 2-3 от семействата им и още някои други хрантутници правят 600 000, гласоподавателите на една известна партия; още половин милион неграмотен суверен който срещу 30-40 лева си избира господар; и още 3 млн. суверен който по време на избори ходи за гъби и за риба. Остава суверен от 500 000 хиляди който се опитва от злото за избере по-малкото. Те това ви е суверена.

    Коментиран от #79

  • 76 LOSHIA

    3 9 Отговор

    До коментар #10 от "Чичо от народа":

    Отговор на дядо от народа: Не ви ли стана ясно че ИТН няма да се коалира,нито да управлява с синьо-червени креатури на БКП, като ДБ и ИБГНИ! Чичак, не се отъждествявай със Суверена !ТВЪРДЕ СИ ДАЛЕЧ ОТ НЕГО!А за шута не се притеснявай.МНОГО ЯКО ЩЕ ГО УСЕТИТЕ!!!!!!
  • 77 3355

    5 1 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Нашата позиция не е тайна, беше изразена от нашия лидер - куцият кон.
  • 78 бъркаш

    11 3 Отговор

    До коментар #69 от "Игричките":

    ИТМ не могат да излязат от студиото на 7/8 и да осъзнаят , че са в Парламент и се занимават вече не с глупотевините на шоуто им , а с проблеми на държава.

    Коментиран от #84, #92

  • 79 ГРЕШИШ

    4 2 Отговор

    До коментар #75 от "4898":

    Изборите са Пунта Мара!
    Без активна регистрация и с милион "мъртви души"!
    С праг на преференциите и "избираеми места"

    Затова България продължава да е Партийна република,
    а не Парламентарна република!
    Българската демокрация продължава да е по комунистически!
    С руска енергийна примка на шията!

    Коментиран от #81, #83

  • 80 изрод от ГЕРБ

    1 0 Отговор

    До коментар #73 от "Пинчо":

    Тия театрални постановки ги разигравай другаде,защото не ги умееш!Ти винаги си гласувал само за герб!!
  • 81 4898

    2 1 Отговор

    До коментар #79 от "ГРЕШИШ":

    Няма грешка, точно това казвам и аз.
  • 82 Българка

    11 3 Отговор
    ИТН са долни предатели и продажници на мафията. Те саботират реформите и умишлено разпускат второ НС, където се правят реформите. ИТН- нагли, алчни, арогантни , които не искат да управляват, а да властват! В момента са един отбор с ГЕРБ и ДПС

    Коментиран от #91, #99

  • 83 аман

    0 1 Отговор

    До коментар #79 от "ГРЕШИШ":

    Стига ръсил глупости бе .

    Коментиран от #94

  • 84 LOSHIA

    1 9 Отговор

    До коментар #78 от "бъркаш":

    Липсата на ум обикновено е съпроводена с простотия в излишък‼️ Не ви ли стана ясно че ИТН няма да се коалира,нито да управлява с синьо-червени креатури на БКП, като ДБ и ИБГНИ,или сте от трудно развиващите се!

    Коментиран от #85

  • 85 тааа

    2 1 Отговор

    До коментар #84 от "LOSHIA":

    Стерилитет казваш , или импотентност може би.
  • 86 Найс

    2 1 Отговор
    Айде бе.. Не е бульонка а немска овчарка..найс а
  • 87 изрод от ГЕРБ

    3 4 Отговор

    До коментар #36 от "Бамбука":

    Майчето ти вече е политически труп!Невъзможно е да дава,каквото и да било.......
  • 88 ааааааа

    2 4 Отговор
    Станиславее, правеше се много на протестите, сега вече спазваш стриктно указанията на дпс.... предателю

    Коментиран от #93

  • 89 ива митева

    1 0 Отговор
    джаф джаф
  • 90 И ОТНОВО8434

    1 5 Отговор

    До коментар #31 от "Филип Георгиев":

    А твоето поръчение е да легитимира и оправдае това: Кирил Петков е новото политическо творение на задкулисието,монтирано в Служебното правителство от Иво Прокопиев и кръга"Капитал".Те смятат че ДБ в негово лице ще има по ново,по модерно и по приемливо представителство,отколкото Христо Иванов с неговото комунистическо минало!
  • 91 ЛЪЖЕШ

    2 6 Отговор

    До коментар #82 от "Българка":

    Бългaрcкaтa дeмoкрaция прoдължaвa дa e пo кoмуниcтичecки!
    C руcкa eнeргийнa примкa нa шиятa!

    Единствено ИТН се стреми да се промени
    30-годишното статукво на ляво десните креатури на БКП!
  • 92 Нещо не ти стана ясно ли?

    0 1 Отговор

    До коментар #78 от "бъркаш":

    Написано е всичко! Чети! Написал съм го ясно!!!

    Коментиран от #97

  • 93 LOSHIA

    2 3 Отговор

    До коментар #88 от "ааааааа":

    Публикувано във факти.бг: Твърдението че ИТН са свързани с ДПС е симптом за много тежка кретения!!
  • 94 ГРЕШИШ

    2 3 Отговор

    До коментар #83 от "аман":

    И кое по-точно не е вярно?

    Бългaрcкaтa дeмoкрaция прoдължaвa дa e пo кoмуниcтичecки!
    C руcкa eнeргийнa примкa нa шиятa!

    Единствено ИТН се стреми да се промени
    30-годишното статукво на ляво десните креатури на БКП!

    Коментиран от #101

  • 95 asdf

    6 0 Отговор
    Точно за това, бе, Балабанов! Нали уж си много умен?
  • 96 панагюрец

    4 0 Отговор
    Най-търсените поръчкови изпълнители!
  • 97 чета чета

    2 0 Отговор

    До коментар #92 от "Нещо не ти стана ясно ли?":

    Проблемът на такива като теб е , че им убягва фактът - това е само лично мнение , личен поглед за нещата и съвсем не означава изчерпателност , достоверност , коректност . Нещата съвсем не са еднозначни , особено в областта на това с примките , където повече навяват на опорка.

    Коментиран от #102

  • 98 чичо

    5 0 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Нали Ива Митева беше болонка-неудачно сравнение.Булонките редовно им мият козината.
  • 99 Спонсорирано от прокопиев!

    1 4 Отговор

    До коментар #82 от "Българка":

    Спонсорирани лъжи и простотии от прокопиев! Изразени от платените глупаци на дб! Да се знае кой плаща за лъжи, кое е подлеца и лицемера, борещи се да заменят герб в ограбването на България!
  • 100 XYZ

    8 1 Отговор
    ИТН - Високомерни глупаци!
  • 101 ficpkdx ie

    2 1 Отговор

    До коментар #94 от "ГРЕШИШ":

    Убягват ти принципите на парламентаризма , дори ОПГ-то ГЕРБ по силата на тях се оказва в Парламента , нещо , което ама хич не ми се харесва лично на мен , но вероятно на някои се харесва. Та от тук нататък трябва да се работи при тези дадености , вече втори парламент се разпуска , па прага на тежки сезони сме - есен , зима , държавата ни е разнебитена , обществото ошашавено , пандемии и т.н. и т.н. Ами тези са пратени уж от нас да се оправят с нещата в тези дадености , да се оправят , ама освен , че са некадърни , а са и неадекватни и си играят на някакви игричкr ''дай ми куклите , на ти парцалките ''
  • 102 О не позна отново!

    3 0 Отговор

    До коментар #97 от "чета чета":

    Нито един факт не ми е убегнал! Нито за парите от фирми на кръга капитал към дб, за лъжи, манипулации и простотия, нито парите на кръгове около доган отиващи към подлеца копейкин, за плащане на глупаци по форумите за лъжи, нито на герб платените глупаци, нито на божков, нинова и хаджиментов! Та на мен не бягат, ама потърси проблема защо на теб ти бягат! Сигурен съм, че ти е елементарен проблема за затъмнението! 😀

    Коментиран от #104

  • 103 Бай Грую

    2 0 Отговор
    Че какво лошо има в това да те сравнят с куче? Лесно се забелязва, че кучетата са много добри и безобидни същества за разлика от човека!
  • 104 добре де

    0 0 Отговор

    До коментар #102 от "О не позна отново!":

    Виж сега , личните ми настроения много съвпадат с това дето си написал , но са само настроения , липсват ми доказателства , за това се въздържам от твърдения като твоите. Ти би ли ми поднесъл конкретни факти за това , което твърдиш ?
  • 105 dron

    6 2 Отговор
    итн троловете пак се разпениха .Явно сараите са дали некой лев и плюенето тръгна с пълна сила .Да ама соц.проучванията показват,че
    губите 5-7% -засега! С епитети като "предатели,продажници,комунисти" и "газов руски монопол" се печелеше през 90-те год.на мин.век.Сега е различно и щом напирате за избори с ясно съзнание ,че губите позиции,значи обслужвате дпс-герп и банковите сметки на славчо.Ако имате друго обяснение ,моля
    напишете го.
  • 106 Trifon

    0 3 Отговор
    Виите скапан соросоиди, малко ви остава.
  • 107 Павел пенев

    2 2 Отговор
    Разпущане на НС и бойкот на следващите парламентарни избори. Всички да си заминават. Това са изроди а не депутати.
  • 108 как стават тия

    0 0 Отговор
    Как си я представяте собственикът на фирмата , в случая държавата , да уволни всички служители , които не ми допадат и да назначи само такива под мой личен подбор ?
  • 109 дай нещо реално

    0 0 Отговор
    107
    Ехххх , мечти , мести , ако можеше да станат истина , ама 30-десет години вече не се случват.
  • 110 Лекинко да те разочаровам!

    2 3 Отговор
    105
    Тролове да пишат истини видял ли си? Тогава как итн да имат тролове? А и това са хора с морал! Не е подлеца копейкин все пак!
  • 111 Адресирано

    0 0 Отговор
    110
    до ком. 105
  • 112 ИЗЧЕЗВАЙ

    1 0 Отговор
    107
    Щом призоваваш за бойткот на изборите, значи си от онези, които си купуват гласовете. ПЛИТКИТЕ ВИ НОМЕРА НЕ МИНАВАТ ВЕЧЕ!
  • 113 Ами именно!

    3 1 Отговор
    104
    Бъди по наблюдателен! Не е трудно да видиш кои медии създават опорки, кой ги ползва по форумите и да си извадиш изводите, кой зад кой стои! После с малко ровене и любознателност, ще намериш и отговорите! Когато гледаш действия, а не голи приказки, не изпускаш факти;
  • 114 Бойкикев съм

    1 1 Отговор
    Тези от Сектата са импотентни/политически/ а татуираният гуру е импотентен/ама наистина/. В късната есен ще заемат полагащото им се място на кафява опозициййка с 10 дупетата/естествено от екипа на шоуто/
  • 115 ГРЕШИШ

    3 1 Отговор
    101
    За парламентаризма,
    прочети чл.67 от Конституцията на РБ
    и чак след това коментирай парламентаризма!
    Иначе, просто само тролиш!
  • 116 Дедо

    4 1 Отговор
    16
    Ало, Балабанов!! Големи бузи си отпрал бе!! Май добре ти се отразяват тлъстата депутатска заплата и топлите депутатски кюфтаци,а??? Ива Митева не е била,а Е болонка Ясно??
  • 117 въпрос

    3 1 Отговор
    "Балабанов: Нали Ива Митева беше болонка?!" ... Тоя галфон не прави разлика между "като болонка" и "е болонка". Едното е сравнение, другото е обиден епитет. Не мога да разбера как хора незнаещи български език се добират до властта. Същият беше и Борисов.
  • 118 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 119 продал на герб

    1 0 Отговор
    защо и кой я бута напред
  • 120 Мислител

    0 0 Отговор
    Ива Митева си е била, много добра в правния отдел на НС.
    Но за председател на НС беше избрана прибързано.
    Макар и леко хумористично да звучи, не е лошо да се разгледа принципа на Питър:
    В общи линии Принципът на Питър гласи:
    В една йерархия всеки се стреми да достигне своето ниво на некомпетентност.
    Един от многото примери за действието на принципа е този с учителя, който е много добър педагог и бива повишаван в йерархията, докато не става училищен съветник. На този пост той не върши никаква работа, защото тук не се изисква педагогически опит, а съвсем други – управленски – качества. Учителят е достигнал своето ниво на некомпетентност.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове