Last news in Fakti

29 Август, 2021 16:51 3 603 72

Ген. Атанасов: Правеше се всичко необходимо, за да се провали първият мандат

  • атанас атанасов-
  • демократична българия-
  • итн кабинет

„Демократична България“ са постъпили отговорно

Ген. Атанасов: Правеше се всичко необходимо, за да се провали първият мандат - 1
Снимка: бТВ

Аз останах с впечатление, че се правеше всичко необходимо, за да се провали този първи мандат. Това каза пред Българското национално радио заместник-председателят на Народното събрание и съпредседател на „Демократична България“ Атанас Атанасов. По думите му на политическите партии на протеста без никакви преговори и разговори от страна на „Има такъв народ“ е бил сложен на масата „един непригоден състав на Министерски съвет“ и това е „съборило нещата“.

„Лентата беше отрязана миналата вечер, когато Слави Трифонов даде интервю, тоест Националната телевизия отиде в неговия офис /това междудругото е важен въпрос/ и той заяви, че няма да дадат подкрепа. Там имаше други интересни неща – той каза, че след следващите парламентарни избори правителство трябва да има на всяка цена и призова към смирение. Аз да питам защо при този парламент да няма правителство на всяка цена, като те са първа политическа сила и имат председател на Народното събрание, получиха най-важните комисии в парламента. Защо сега не?“, чуди се той.

„Трябва да стане чудо, за да може да бъде реализиран мандатът на БСП, при условие, че Слави Трифонов заяви, че няма да даде подкрепа. Не може да бъде осигурено мнозинство за съставянето на това правителство и всичко оттук нататък е предизборна кампания. Не знам дали ние трябва да участваме в предизборна кампания на БСП. Това е абсурдно. Тази покана малко ми звучи като призовка“, обясни ген. Атанасов. По думите му поканата на левицата към неговата партия дошла през медиите.

„Ако имаше шанс да бъде съставено правителство, трябваше да направим всичко възможно, включително публични срещи с БСП, за да се търси решение на кризата“, посочи той.

Според него президентът е дал последния мандат на БСП, за да е сигурен, че ще има време за актуализацията на бюджета. „Било е изначално ясно, че няма шанс при третия мандат да се създаде правителство. Иначе ние предлагахме много по-рационална формула, която можеше да доведе до създаване на правителство“, припомни ген. Атанасов.

Според ген. Атанас Атанасов от „Демократична България“ са постъпили отговорно, защото не са допуснали подмяна да бъде избран от Народното събрание състав на Министерски съвет, на хора, на които ще им бъдат натискани, образно казано, копчетата да вземат решения.

„Има златно правило в политиката – подкрепата се търси, тя не се носи на тепсия“, обобщи съпредседателят на „Демократична България“.


Бел.ред.
2 509 864 българи заявиха на Референдума от 2016 г., че депутатите трябва да се избират на мажоритарни избори в два тура, но политическия елит и неговите кукловоди не позволяват това да се случи, а в техните медии темата е табу.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 35 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Чочо

    55 29 Отговор
    ИТН = ГЕРБ

    Коментиран от #32

  • 2 Еййй

    30 7 Отговор
    Няма оправия и това е. Да нападнем китайците, като ни превземат за 2 часа, ще назначат и правителство
  • 3 Слави Трифонов

    42 33 Отговор
    Така е - от ДБ направихте всичко да провалите първия мандат. Дори подведохте Мая и компания, че ще мине мандат през тях ама Румбата ви прецака
  • 4 FEFE

    54 16 Отговор
    Трифонов не е искал да прави правителство
  • 5 Една жена от пазара

    39 5 Отговор
    Наско, какво стана със СРС-тата?
  • 6 хаха

    38 27 Отговор
    и тоя изпълзя от дупката да плюе срещу итн
  • 7 искания

    29 12 Отговор
    Абе Тиквеници, защо не се съберете всички с ИТН, ДБ, ИБНИ, БСП, затворете се в Парламента и не излизайте от там, докато не решите коалиционното си споразумение!
  • 8 Болшевик

    32 11 Отговор
    Всички сте алчни КОМУНИСТИ !
  • 9 pesh

    41 12 Отговор
    ДейБарите пуснаха опорка срещу ИТН, че ГЕРБ щели да излязат от залата и да мине кабинет на ИТН с подкрепа само от БСП. ДейБарите направиха всичко да провалят първия мандат, а сега като комунисти обвиняват другите.

    Коментиран от #17

  • 10 Куку

    34 5 Отговор
    И този трябва да бъде разкаран от политиката! Освен да върти интриги, друго не знае да прави! Такове е и мнението на бивши негови колеги и подчинени...
  • 11 Пич

    28 13 Отговор
    Атанасов , докато излезеш от старческата сенилност , Мая се ориентира , и вече поляга на Бойко ... Бързо към Банкя , че Татяна , Мая и Хаджиментов , няма да ви бавят въобще... ГЕРБ като им даде по едно министерство , и вие изпадате от каруцата... Тичайте , и искайте за Ристе пак правосъдието... Бойко не е злобата , ще ви го даде... И да слушате тоя път ей , че Гешев ще ви почне " по устав " ...

    Коментиран от #42

  • 12 гтнгтн

    34 7 Отговор
    След като дъблоко се омазаха от продай България сега опитват заедно с Татянчето да се оправдаят пред безмозйчните жълтопаветници техни избиратели. Нямам търпение на новите избори да бъдат изметени и Маята и дебелия лодкар.
  • 13 Българка

    19 24 Отговор
    Публикувано във факти.бг:
    „Има златно правило в политиката – подкрепата се търси, тя не се носи на тепсия“, обобщи съпредседателят на „Демократична България“.
    Не само в политиката подкрепа о помощ се търси. Но Слави, Тошко и сценаристите показаха на всички, че те не разбират о от политика, а Слави не разбира и от любов. И за това е провален и в любовта и вече в политиката. И в предното и в сегашното НС ИТН действат като Троянския кон на мафията. Задачата им е била да провалят реформите и да отложат максимално търсене на наказателна отговорност от мутрите, които ограбиха българите и разкостиха България, като пречат за съставяне на редовен кабинет и заради тях се разпуска второ НС.
    Хора на следващите избори масово за истинските партии на промяната, а не за фалшивите шоумени на подмяната

    Коментиран от #18, #27, #48

  • 14 Българка

    20 7 Отговор
    Ами щом подкрепата се търси,потърсете я при ГЕРБ или ДПС, другарю.Какъв ви е проблема?
  • 15 доган

    18 16 Отговор
    Браво Станислав , справяш се много добре
  • 16 ИТН ГЕРБ

    8 21 Отговор
    Въпрос към Слави Панорама:
    -Ще подкрепите ли кабинет с мандат на БСП?
    Слави: Не!
    Няма как да прекосчиш ДПС и ГЕРБ, ако не подкрепиш БСП.
    Защото и Христо Иванов се дърпа.
    Което означава, че Христо Иванов и ИТН играят за ГЕРБ.
    На следващите избори Възраждане ще заеме мястото на ГЕРБ.

    Коментиран от #34, #37, #64

  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Ташо

    9 35 Отговор

    До коментар #13 от "Българка":

    Правилно .На следващите избори масово трябва да гласуваме за истинските партии ГЕРБ и СДС ,че тези червени другари ни разказаха играта .За два месеца станахме два пъти по бедни.

    Коментиран от #22

  • 19 Фаро

    8 11 Отговор
    Де Бъ още не са получили процента от чекмеджан за бетонирането на Гешеф а Мая беше излъгана че ще получи попляскване по дъто.Чекмеджан още не е платил на Мата Хари ама това е друга история

    Коментиран от #25

  • 20 ОСТВКА

    13 1 Отговор
    От вас всичко възможно направихте! И постъпихте напълно безотговорно! ИМАЛО ЕДНО ВРЕМЕ НА ЗАПАД!!! -2:00:00ч.
  • 21 бай Иван

    6 7 Отговор
    Кръстът е символът на изтезанието. Предпочитам знака на долара, символът на свободната търговия, а следователно и на свободния ум.
  • 22 АнтиКомуняга

    13 11 Отговор

    До коментар #18 от "Ташо":

    ГЕРБ и СДС са най-червените.
    ДС победи България.

    Коментиран от #29, #31

  • 23 я ааа

    6 3 Отговор
    Изберете и назначете една кохорта ДСари та да ни "оправят", както трябва.
  • 24 ЕДГАР КЕЙСИ

    18 6 Отговор
    ВСИЧКИТЕ СТЕ АЛЧНИ И КРАДЛИВИ КОМУНОПИТЕЦИ , КАТО НАЙ КРАДЛИВИЯ Е ЗЕЛЕНИЯ ЧОРАП......
  • 25 Мислещ

    10 13 Отговор

    До коментар #19 от "Фаро":

    А припомни пак кой не допусна до гласуване законопроектите срещу гешев? Май пак бяха чалгарите. И ДБ, и Възраждане внесоха такива.

    Коментиран от #56

  • 26 Христо Иванов

    13 8 Отговор
    ГЕРБ = ДБ
  • 27 Д. Петров

    8 17 Отговор

    До коментар #13 от "Българка":

    Никаква подкрепа и споразумения, с отявлени, кумурунгелски крадци, били те от ГЕРП ИЛИ БСП - все БКП!!! Браво на Слави!
  • 28 gerbforever

    11 8 Отговор
    Ей, от няколко месеца спряха кражбите на гербавите калинки от държавни поръчки и еврофондове и вече "държавата" ще се срути.
    Тиквоча може и да е побъркан, но успя с миналогодишния бюджет да изкраде 5 милиарда авансово, защо се чудят толкова?
  • 29 113

    9 2 Отговор

    До коментар #22 от "АнтиКомуняга":

    Да не забравяме и червените ДБ и ИБНИ, както и ДС - ДПС.
  • 30 Данчо

    14 9 Отговор

    До коментар #17 от "Българка":

    Тпа птко, в момента имаме министър на финансите осъден за кражба на интелектуална собственост за милиони, както и противуконституционно назначен министър на финансите, излъгал най-нагло в декларацията си, но тях много ги харесваш нали? Министрите на ИТН са ти проблема, които никога не са осъждани за нищо и никога ме са нарушавали закон, ама ти нали си тпа птка и за теб слуховете са по-важни от фактите, защото си си наумила нещо и празната ти глава никога няма да уври.

    Коментиран от #33

  • 31 Ташо

    9 12 Отговор

    До коментар #22 от "АнтиКомуняга":

    А бе не знам дали са най червените но сега живея два пъти по бедно ,отколкото при ГЕРБ. Цените до небесата а заплати и пенсии ,същите.Мен не ме интересува дали сте или червен управлява.А ,как свързвам двата края.

    Коментиран от #35

  • 32 А не

    13 7 Отговор

    До коментар #1 от "Чочо":

    позна! Пълният близнак на герб, е дб! едно към едно, без грам разлика! Нито по задкулисие, нито по лъжи, нито по подлост, нито по тъпотия! Единствената разлика е името отзад!
  • 33 Ташо

    9 3 Отговор

    До коментар #30 от "Данчо":

    Браво ,точно в десятката.Но старата мома едва ли ще вдене ,какво и се казва.Тя е предан член на партията майка БКП-БСП.
  • 34 Само

    15 6 Отговор

    До коментар #16 от "ИТН ГЕРБ":

    подлеца копейкин ни липсва! Че сега малко подлеци имаме, че още един борещ с с подлост за власт! Плащащ на тролове за лъжи и простотии, с пари идващи от фирми от кръга на доган! Ако има толкова прост народ, да вкарат и този подлец в помощ на доган!
  • 35 ГЕРБ

    11 4 Отговор

    До коментар #31 от "Ташо":

    Заложено поскъпване от ГЕРБ на ток, вода, парно.
    Защото в КЕВР мнозинството беше на ГЕРБ.

    Коментиран от #38

  • 36 Слави имал среща с Камен Костадинов

    9 4 Отговор
    Не е ясно какво е обещал и какво не, но ДПС си има изисквания!
  • 37 гост

    14 7 Отговор

    До коментар #16 от "ИТН ГЕРБ":

    Както се видя за ГЕРБ играят ДБ и ИБНИ, като отказаха да поемат отговорността за отстраняването на Гешев и да изчегъркат ГЕРБ.
    Можеше ДБ и ИБНИ (+БСП) да подкрепят правителство на ИТН за да се предприемат съвместно законови действия за отстраняване на Гешев и законодателни промени в правосъдната система, и след това трябваше да се отиде на следващи предсрочни парламентарни избори. Но ДБ и ИБНИ предадоха протестиращите, като всичките им действия са в полза на ГЕРБ и ДПС. Постоянно без основания обвиняват ИТН.
    Всички действия от ДБ и ИБНИ е гнусна и отвратителна политическа пропаганда с цел да излъжат народа.

    Коментиран от #40, #41

  • 38 Ташо

    12 2 Отговор

    До коментар #35 от "ГЕРБ":

    На калпавия нали знаеш,какво му пречи.Мен не ме интересува,какво е заложено.Като не могат да управляват ,да не се натискат за това.
  • 39 ЕДГАР КЕЙСИ

    7 10 Отговор
    СЛАВИ Е БУШОН НА ЗЕЛЕНИЯ ЧОРАП ! ! !
  • 40 Прав сте

    9 4 Отговор

    До коментар #37 от "гост":

    Споделям, прав сте!
    пък хората в листата му, половината от НДСВ и креатури на ДС.
    много странни и необясними ходове на ИТН и ДБ.
  • 41 Ами зависи

    8 8 Отговор

    До коментар #37 от "гост":

    ИБНИ не са отказали кабинет на БСП, гледах срещата онлайн.
    По-скоро ДБ и ИТН играят за ГЕРБ и ДПС, като гледам кандидатурите от НДСВ в листите на ИТН.
    И да не забравяме че ББ е продукт на Бриго Аспарухов, ДС-НДСВ.
    Всичко си идва мястото, ИТН и ГЕРБ, май ще се окажат верни едни записи навремето между Борисов и Трифонов.
    Само хипотези, разбира се.
  • 42 Атанасов е ДС

    5 0 Отговор

    До коментар #11 от "Пич":

    и неофициално от действащите тайни служби.
    Не е случайно, че през годините все разпространява първи тайни информации (за подслушвания и др.) въпреки, че след това официалните служби се опитват да потулят нещата.
  • 43 ЕДГАР КЕЙСИ

    7 4 Отговор
    КРАДЦИТЕ И ОЛИГАРСИТЕ ПОДКРЕПЯТ СЛУЖЕБНОТО ПРАВИТЕЛСТВО И ЗЕЛЕНИЯ ЧОРАП ! ! В ЗАДАЧАТА СЕ ПИТА..... РЕЗИДЕНТА ПОЧТЕН ЛИ Е ИЛИ Е МОШЕНИК ? ? ?

    Коментиран от #45, #62

  • 44 безпартиен

    6 4 Отговор
    Нито една партия не желае промяна!Нито една партия не внесе в НС законопроект за промяна в съдебната система,МВР,конституция!Това значи,че не са готови,че нямат хора които да ги направят,че не желаят промяна и това,което е сега ги устройва!Какво "чегъртане",когато всичко е само приказки за пред хората в медиите!Само се сменят "бушоните" и както сме карали преди,така ще продължим!Никой не предложи поне една реформа например в МВР!Там има около 5000 "работещи" пенсионери с пенсия+заплата 2500-3000 лв.+20 заплати заради пенсионирането!Това са едни поне 150-160 млн.годишно за заплати предимно на ръководен състав"пенсионери"!Няма желаещи или пък са такива специалисти,че без тях закриват МВР????
  • 45 Президента

    8 11 Отговор

    До коментар #43 от "ЕДГАР КЕЙСИ":

    Румен Радев може официално да бъде обвинен в държавна измяна, след като многократно наруши Конституцията на РБ, но и да не се случи това действията му си остават противоконституционни.

    Коментиран от #60

  • 46 3592

    7 6 Отговор
    Какъв генерал е този мишок ?

    Коментиран от #59

  • 47 коста

    4 2 Отговор
    гнома се прави на анализатор?!?
  • 48 Абре жено

    5 2 Отговор

    До коментар #13 от "Българка":

    Кой кара славе да направи правителство в 45тия парламент и се обяви за не искащ нищо! Ице дебелата лелка и дебелия арменец барабар с неуспелия адвокат и онбуцман. Сега в 46тото правителство требвало те да търсят подкрепа. Ице какво направи каза, че не е негова работа да говори с БСП и е обещал да не влиза в коалиция с тях. Е как да стане то вярно , че не математик, но може някои първолак да му помогне да събере двуцифрени числа!
  • 49 XYZ

    8 6 Отговор
    Какъв политик е Слави Трифонов? Я не ме разсмивайте!
    Слави е едно плямпало, даже си има хора, които му пишат приказките!
    И като си помисля, че Тошето е автор на тези приказки ....
    Абе, хора, кукувица ли ви изпи ума, че гласувахте за тях ???

    Коментиран от #63

  • 50 Плевин дагеа

    7 5 Отговор
    Така са казали на Трифонов хората, които го ръководят- мафията, част от олигархията, библиотекарите на чичо Денчев. Чалгарят от с. Учин дол, Плевенско е подставено лице, изпълнител, "сламен" човек, от него нищо не зависи, спазарил се е да изпълни нещо и го е направил. Основното- провалил е протестните партии. Това издава мръснишкия му характер и малотрайността на неговата партия.

    Коментиран от #54

  • 51 замита следи

    6 6 Отговор
    Чалгарят е ръководен от тъмни сили, главната цел е да се заметат следите от управлението на герберастите и да могат ДПС да си реализират проектите и да гепят парите.
  • 52 Паткарски

    5 4 Отговор
    Трифонов е вреден за демокрацията, да си седи в кабеларката, или да се върне на село- Учин дол- и да пасе патките.
  • 53 Срамни

    1 3 Отговор
    позиции и изявление на ИТН и ДБ. Показват устойчива политическа дебилност, която не може да се излекува от никакви избори. Добре е все пак че си показаха истинското лице , но за съжаление отново на гърба на избирателите, които дано на следващите избори да ги оценят както заслужават.
  • 54 За това

    3 4 Отговор

    До коментар #50 от "Плевин дагеа":

    ли плаща прокопиев? Дори не мога и да ви съжаля!
  • 55 Ко? не!

    2 0 Отговор
    Негодни са казаха негодниците Калинка долни
  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 НАРОДЕ

    2 0 Отговор
    недоволен и отвратен от политиката и политиците в държавата не искаш ли лично ти да вземаш решенията вместо политиците и управниците?
    Ако искаш:
    Тогава НАРОДЕ решенията ще бъдат вземани от теб с мнозинство.
    Тогава НАРОДЕ няма да разчиташ на някой вместо теб да решава.
    Тогава НАРОДЕ цялата отговорност ще бъде твоя.
    Тогава НАРОДЕ няма да ти е виновен никой друг.
    Тогава НАРОДЕ няма срешу, кого да протестираш.
    Тогава НАРОДЕ всичко в държавата ще зависи пряко от теб.
    Тогава НАРОДЕ всичките ти решения ще бъдат в полза на мнозинството.
    Тогава НАРОДЕ ще престанеш да обвиняваш някой друг или всички и всичко.
    Е НАРОДЕ не изкаш ли всичко това, че и още?
    Трябва само да си го поискаш.
    НАРОДЕ????
  • 58 Абсолютно вярно

    8 3 Отговор
    Точно вие Дб направихте всичко възможно да го провалите.
    Сега ако обичаш ,не прехвърляй на друг вината.
  • 59 Гномов

    4 1 Отговор

    До коментар #46 от "3592":

    В тази партия- на "генерала"- има и някои свестни хора, но те ги държат настрана и издигат разни любовници на гнома, на Ичо, на ония от с. Крушари, Толбухинско и т.н.

    Коментиран от #61

  • 60 Фоообре

    2 1 Отговор

    До коментар #45 от "Президента":

    Вземи си Плевньо и се целувайте до сутринта,само гледайте Деса да не ви надуши !
  • 61 Политанализатор

    2 7 Отговор

    До коментар #59 от "Гномов":

    Ето ви доказателствата,че от т.н. парламентарни партии нищо няма да излезе,освен народът да ги " изчегърта" от политическото пространство!! Президентът да инициира РЕФЕРЕНДУМ за Президентска република,за да се знае кой носи отговорността за съдбата на нацията!!

    Коментиран от #65

  • 62 БББ

    5 2 Отговор

    До коментар #43 от "ЕДГАР КЕЙСИ":

    Почтен е,за разлика от любимия ти мошеник Чехльо-милионерчето !
  • 63 LOSHIA

    3 1 Отговор

    До коментар #49 от "XYZ":

    Троле дай факти ,аргументи доводи,а не само квалификации.Така моментално ти лъсва простотията
  • 64 LOSHIA

    3 2 Отговор

    До коментар #16 от "ИТН ГЕРБ":

    Кой нормален ще гласува за проект на ДПС?
  • 65 ДОЛУ и НЕ на

    4 1 Отговор

    До коментар #61 от "Политанализатор":

    президентската република платен анализатор.
    президентска република = Гешев
    Не може да махнеш мразения от народа президент или президент спечелил с 51% изборите преди края на мандата му. Ще се докара, като сегашната ситуация с Гешев да не може да се махне преди мандата.
  • 66 Тошко

    5 3 Отговор
    Докато имаме превратаджия за президент, ще е все така? Шапкар и политика никога на едно място!
  • 67 Ало Атанасов

    7 1 Отговор
    ...всички видяхме,че точно вие от ДБ направихте тези неща дето сега ни баломасваш,че ги е направил някой неизвестен.
    ,,на прост човек не се дава власт или пари,,-поговорка
  • 68 Рабфаков

    5 1 Отговор
    Гнома на времето е учил в транспортното училище. После чрез Рабфак е влязъл да учи "Право", тези неща стават чрез окръжните комитети на БКП.
  • 69 Мемфис

    1 5 Отговор
    Оказа се, че ДБ е една от партиите, които мислят за България. Радостно е, че противните и подли чалгари, начело със злобното учиндолско гов.до се разконспирираха рано и не можаха да направят коварните замисли на гербаджийската хунта!

    Коментиран от #70

  • 70 От кога

    5 0 Отговор

    До коментар #69 от "Мемфис":

    прокопиев е България! Да мислиш за прокопиев, мислиш как да овладееш и грабиш България! Е това е истината за дб! Всеки плащащ на глупаци за лъжи, не мисли за България!
  • 71 ЕФРЕЙТОР

    2 1 Отговор
    ДА СЕ ЗАБРАНИ ИЗБИРАНЕТО НА ВОЕННИ ПОЛИЦАЙ МИТНИЧАРИ НА ПОСТОВЕ ПО ВИСОКИ ОТ ОХРАНИТЕЛ В ДЪРЖАВНИ ИНСТИТУЦИИ ВСИЧКИ СА МЪРЗЕЛИВИ ИНТРИГАНТИ КОЛТО НЕ СТАВАТ ЗА НИЩО
  • 72 Танасе Танасеее

    2 0 Отговор
    И в предния, не само в този парламент, ИТН правѝ всичко възможно да не се състави правителство! Това е игра с далечна цел!
    ИТН един път загатнаха за голямото си желание да имат комфортно мнозинство в парламента. Не можаха в 45 и 46 парламент
    Ще го направят в изборите 2 в 1 и заедно с Румен Радев! Как ли?
    С усвоеният мадуровски опит!
    Не знам дали ще съм жив до късна есен, да видя дали ще се сбъдне прогнозата ми!
    Надявам се да съм жив, а прогнозата ми да не се сбъдне!
    Много ще се усмихват иронично на думите ми!
    Аз да питам:
    Имаше силно изразено желание за промяна на системата през 2020/21 година.
    В 45-ти и 46 - ти парламенти имаше прекрасно съотношение на силите позволяващо тази промяна!
    Причините за провала на промяната бяха очевадно нелогични и явно подработени с някаква цел!
    Дали това беше в резултат на борбата между американските и руски интереси?
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове