3 Септември, 2021 19:30 4 883 52

Харизанов: Да видим дали Нинова ще успее да отмъсти на Радев

  • георги харизанов-
  • корнелия нинова-
  • румен радев

Според него тя не е възхитена, че служебното правителство започва да прераства в политически проект

Харизанов: Да видим дали Нинова ще успее да отмъсти на Радев - 1
Кадър бТВ

Едва ли г-жа Нинова е възхитена, че служебното правителство започва да прераства в политически проект, под крилото на президента Радев. Това заяви в студиото на „Лице в лице“ по бТВ политическият анализатор от Института за дясна политика Георги Харизанов.

„Предстои да видим дали начините, по които тя се опитва доста фино да отмъсти на президента Радев и на служебното правителство за флирта със служебните министри и теорията за тяхната неосъществена партия ще свършат работа и дали ще осуети актуализацията на бюджета и сочените за важни закони за съдебната власт“, добави той.

По думите на Харизанов при Нинова разминаването между думи и действия не е нещо, което ще шокира публиката.

„След връщането на мандата от БСП на 7 септември не остава много технологично време за приемане на кой знае какво изумително законодателство“, добави той.

Според Харизанов не съществува вариант за ГЕРБ без Бойко Борисов и никой не иска да го сменя.


Бел.ред.
2 509 864 българи заявиха на Референдума от 2016 г., че депутатите трябва да се избират на мажоритарни избори в два тура, но политическия елит и неговите кукловоди не позволяват това да се случи, а в техните медии темата е табу.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 37 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Стария Завет

    63 16 Отговор
    Върни се в кръчмата Харизанов не се преправяй на възпитан и умен!
  • 2 пешо

    56 13 Отговор
    тоя хубавец нямаше ли някакво друго поприще, с което е известен на популацията?

    Коментиран от #52

  • 3 Айдук Кольо

    55 11 Отговор
    ... Далавераджия!
  • 4 Шопо

    51 11 Отговор
    Купи ли си диплома за завършено средно образование 🇱🇷🎃💩
  • 5 Е то

    19 28 Отговор
    ѝ личи злобата от поведението ѝ, но няма как да ѝ мине номерът. БСП и симпатизантите ще гласуват да Президента, даже и Нинова да се сцепи откъм гърба. Засега проектът на Кирил Петков не може да се осъществи, поради служебните му ангажименти, но до един се страхуват от него. На Нинова, обаче, много ѝ личи от няколко дни - прибързаното връщане на мандата, злорадата ѝ усмивка, докато се караха, а тя си мълчеше, съзаклятническото хилене с Маноил Манев. Много са признаците.

    Коментиран от #23

  • 6 Жото Тръбата

    40 2 Отговор
    тоя сключил някакъв договор със cnn , ама тия от сиенен знаят ли че шефа му е корумпираното лидерче дето го споменаха по Магнитски ?
  • 7 Професионалист

    44 8 Отговор
    Нагъл боклук,досущ като идола си Бай-Ганьо.
  • 8 Gowo

    40 7 Отговор
    Харизанов много отслабнал.Кирчо ви спря кранчетата.

    Коментиран от #24

  • 9 3.14К

    40 7 Отговор
    Най-обикновени герберски шментикапели. Интриги за глупаци.
  • 10 666

    35 8 Отговор
    "Според Харизанов не съществува вариант за ГЕРБ без Бойко Борисов и никой не иска да го сменя" 😂СМЕШНИК ,бойчо повече няма да управлява колкото и да ми го хвалиш ,бита карта . Колкото и да гласуват за бойчо ,правителство от герб няма да има освен тия дет ша са коалират с тоа от Банкя не си направят СЕПУКО както ония измислените патриотче дет псуваха бойчо в телевизиите и се заканваха да го вкарат в затвора ако дойдат на власт пък се оказа ,сбъркахме ,подкрепяме бойчо в интереса на държавата .
  • 11 мисира

    41 6 Отговор
    За кое бе гоше,за кое да си отмъсти Нинова ?За продадените тръби за скрап на напоителни системи ли,и хоп парите в джобчето на великия МАГ гошко харизанов от ОПГ ГЕРП.
  • 12 Гошо

    36 6 Отговор
    Е само интриги и клюки ви главите И защо трябва да му отмъщава Нинова на Радев ,щото на гоя мърльо така му се иска
  • 13 Последния Софиянец

    19 11 Отговор
    Ще направим партия с Кирчо и ще вземем 140 депутати.

    Коментиран от #16

  • 14 Искрен

    32 3 Отговор
    Един от най-самоотвержените защитници на премиера Бойко Борисов- Георги Харизанов не позна какво ще се случи в деня след вота. Той предсказа по БТВ в средата на януари, че на 5-ти април хора ще се редят с букетчета под балкона на Борисов.Оказва се, че анализът на Харизанов няма нищо общо със случващото се. Точно обратното – в изказването си след първите резултати от изборите, Борисов моли своите опоненти за мир в записано обръщение, пуснато във Фейсбук. Дали Харизанов ще признае, че този път премиерът се появи с „букетче“, е въпрос на личен избор да бъдеш честен пред себе си и обществото.
  • 15 Жоро Тръбата

    31 3 Отговор
    Какъв е този Харизанов, освен квадратна глава? На мутра-Ентелегент ли се прави?
  • 16 Ще гласувам

    10 5 Отговор

    До коментар #13 от "Последния Софиянец":

    за Кирчо , а ти какво образование имаш ?
  • 17 Сатъра на Хана

    18 4 Отговор
    Щом Слави Малкия Рапон може да назначи без конкурс Изпълнителния директор на Доган Банка и Маджо Банка Любомир Карамански за депутат от ИТН и Шеф на Комисията по Бюджета .....е ясно че Зайчаря и Свинаря от ДПС ще се опитват да сложат медиен клин между БСП и Президента
  • 18 Морфей

    18 2 Отговор
    А Боко щастлив ли е?
  • 19 Стоа Артоа

    21 5 Отговор
    Защо го публикувате този неук крадец?
  • 20 Киро Жарта

    21 5 Отговор
    С тоя учих у вечерната гимназия,ама он не завърши!По-късно си купи диплома 🎃
  • 21 От километри

    8 15 Отговор
    ѝ личи вече злобата съм Президента, но НИ–ЩО не може да му направи. Нито кандидат може да издигне, нито ще се реши да говори против него. Нейните я дебнат да се издъни. Не се надявай , Харизанов и не мисли, че ще наблюдаваш цирк. Националният съвет я държи за гушата.
  • 22 Лечно мнение

    15 9 Отговор
    Не съм фен на БСП, но очеизвадно Корни пречи на въпросната партия да се развива в съвременен вариант. Много хора гласуваха и пак ще гласуват за втори президентски мандат на Румен Радев– въпрос на гледна точка и в крайна сметка на личен избор. Но...Нинова като личност не е фактор за избора / или не на Радев за втори мандат.

    Коментиран от #26

  • 23 РЕАЛИСТ

    8 17 Отговор

    До коментар #5 от "Е то":

    За такива , като Радев народът е казал " Въшка на чело". Нинова изкара от армията един комплексиран генерал, който бе назначил любовницата си на две длъжности, държеше го за ръка и му казваше, кога да си отваря устата и после неблагодарника тръгна срещу нея. Изгони съветника си, че отишъл на празненство за избирането ѝ за лидер, сдуши се с Гергов на сватбата на Йотова има нахалството да подготвя политически проект

    Коментиран от #27

  • 24 Той отслабна

    12 2 Отговор

    До коментар #8 от "Gowo":

    от любов! И то несподелена. Забеляза ли, че дълго време не се беше появявал. Преживяваше несподелената любов, ама то има ли жена да отвърне на чувствата му! Щом Георги Марков каза през януари т.г "Дал съм дума на Борисов да не коментирам Харизанов", смятай!
  • 25 Аризаню

    9 3 Отговор
    Речи, че България била малка некой се похвалил, че ще има проект нещо си. Ми некой кът са похвали, че видял шкаф с пачки и къща в Барцелона да верваме ли
  • 26 И като

    4 8 Отговор

    До коментар #22 от "Лечно мнение":

    личност, и като политик Нинова не е фактор за победата на Президента. Няма кой да я слуша вече в партията ѝ, освен тези непознати младоци, които направи депутати именно с тази цел.

    Коментиран от #29

  • 27 Въшка на чело

    10 7 Отговор

    До коментар #23 от "РЕАЛИСТ":

    ама друг път. И не Нинова откри генерал Радев. Да не мислиш, че е обикаляла със свещ военновъздушните сили, за да го открие, най-малкото пък да го води за ръка. Сега си набий един печат на челото. Името на ген. Румен Радев е записано в алеята на славата във ВВС Максуел! Такива като него не се раждат всеки ден, такива като Нинова, Боко, СлаФчо и пр. и пр. - под път и над път. Нинова може само да стои пред него и да слуша.

    Коментиран от #30

  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 РЕАЛИСТ

    6 15 Отговор

    До коментар #26 от "И като":

    Здравният министър на Великобритания го изритаха, защото бе назначил любовницата си за съветник. Същото направи Радев, като шеф на ВВС. Назначи Деса на две длъжностти. Направо импийчмънт и го пращаш пазач на паркинг, щото за друго не става.

    Коментиран от #31, #34

  • 30 РЕАЛИСТ

    6 15 Отговор

    До коментар #27 от "Въшка на чело":

    Какво толкова е този плешив рапон. Никога не е бил ас между летците. Имам приятели там. Едно селянче амбициозно. Даде си оставката като шеф на ВВС, че чужди самолети ще ни пазят въздушното пространство. Това беше чист пиар, да го забележат. Никой офицер, няма право на политическо мнения. Ако Бойко му не приел оставката, нямаше да знаем, Радев е съществувал. После, като президент, пак чужди държави ни пазеха въздушното пространство. Да чу Радев да се възмути? Не нали? Интереса клати феса.
  • 31 Нинка.

    13 8 Отговор

    До коментар #29 от "РЕАЛИСТ":

    Онова е в Англия,пич!!!.И Борисов купи къща и бутик,,скри кеш в чекмеджето,обаче всички си траят...Тишина!!!Не мрънкай!!!

    Коментиран от #32

  • 32 РЕАЛИСТ

    6 9 Отговор

    До коментар #31 от "Нинка.":

    Тук говорим за Радев, не за Борисов. Въпросът е принципен. Щом във Великобритания цялата общественост каза, че това е недопустимо, значи и у нас трябва да важи същото, като страна твърдяща, че в част от демократичния свят. Нямаш представа от възмущението на народа във Великобритания.
  • 33 Редник Атанасова

    13 4 Отговор
    Тоз Харизанката и още Румянка Коларова ще скъсат верига да защитават еднокнижника смешни, жалки и примитивни плямпала.
  • 34 Акъл Патка

    12 5 Отговор

    До коментар #29 от "РЕАЛИСТ":

    Реалния, според твоята логика, бате Бойко отдавна трябваше да се е скрил в миша дупка, заради пачките евра и кюлчета злато в чекмеджето му.

    Коментиран от #36

  • 35 !!!?

    6 13 Отговор
    След "модела" Борисов вече шест месеца имаме еднолично управление по "модела" Радев - парализирани държавни институции, разпарчетосан Парламент, освирепяло общество, икономика "тука има-тука няма, "черната кутия" на армията в неизвестност, последни по имунизация срещу COVID-19, първи по смъртност в Европа, външнополитическа изолация на България заради блокирането на Македония към ЕС !!!?
  • 36 РЕАЛИСТ

    7 3 Отговор

    До коментар #34 от "Акъл Патка":

    Абе, пак го повтарям. Говорим за Радев, не за Борисов. Има си принципи в света. Като компромиси в нормалните държави не правят с когото и да било. Затова живеят добре и се радват на живота. Учтиви да един към друг и имат дълголетие.
  • 37 Фактъ

    9 2 Отговор
    Този май пак ще го наритат здраво .
  • 38 www

    11 1 Отговор
    Няма за какво да си отмъщава. Този проект не я застрашава.
  • 39 Momo

    9 1 Отговор
    умен човек главата му е голяма като тенекия за сирене
  • 40 Васил

    3 10 Отговор
    Служебното правителство нищо не направи освен да разтяга локуми като Герб
  • 41 ЖОРИТРЪБАТА

    8 3 Отговор
    ТРЪБОКРАДЕЦА МНОГО ЗНАЕ ЗА ДАЛАВЕРАТА , ЗАТОВА СИ ИМА И ЗАСЛУЖЕНА ПРИСЪДА !
  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 Този пръдльо

    7 2 Отговор
    Харизанов завърши ли средно образование? Някой да му е виждал дипломата?
  • 44 питащ

    6 3 Отговор
    Ей герберско недоразумение, хората не те понасят. Тяхната благословия ще те настигне. Бъди сигурен.
  • 45 Кинжал

    7 3 Отговор
    Нинова със сигурност ще отмъсти на теб , Харизанов, за президента не се притеснявай! Никой не може да забие клин между БСП и Радев, защото отстояват едни и същи ценности .На него му е благодарна, че успя да защити БСП, които водиха неравностойна битка с мафията, като изкара хората на улицата. Благодарение на това мафията вече не е на власт!
  • 46 хохо

    5 2 Отговор
    Този е вентилатор в герберски тоалетна.
  • 47 човек без ценз

    4 2 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Според Харизанов не съществува вариант за ГЕРБ без Бойко Борисов и никой не иска да го сменя."
    Има - САЩ, ЕС и Русия, на които им писна от простотиите му!!! Завалията още не е вдянал за какво иде реч!
  • 48 Мутри вън

    4 1 Отговор
    Тоя е пълен отврат!!!
  • 49 Харизанов, Насъскваш!! Това нее бой с

    1 1 Отговор
    Петли или с кучета!! Но ти Насъскваш, създаваш Интрига!! Много Елементарно Харизано!!
  • 50 Да видим дали...

    0 1 Отговор
    ...Ти-Другарю Харизанов,ще успееш да се нагодиш спрямо новата ситуация,защото твоят господар Борисов,вече е АУТ...!Но като изпечен лакей,бързо ще се присламчиш към новите управляващи- които и да са те...!!!
  • 51 КРАДЦИ ЗАТВОР

    0 1 Отговор
    Луксозни имоти July Morning
    Луксозен комплекс на висок скалист морски бряг в
    близост до Каварна, плажове и голф игрища
    Bulgarian Properties - СПЕЦИАЛНО ПОСТРОЕНИ ЗА КРАДЦИ НА ТРЪБИ !
  • 52 А дали има

    0 1 Отговор

    До коментар #2 от "пешо":

    диплома и какво му е образованието? Знаем, че разбираше от напоителни системи толкова, че продаде тръбите им за скрабч после взе да се изявява като политически коментатор - явно първо е бил всестранно , а после е станал много странно развита личност. Ама те в ГЕРБ всички са такива - я вижте неуспялото актьорче Биков с какъв патос обсъжда конституционни проблеми, а кърджалийската поцинкована кофа как консултира съпартийците си по юридически въпроси...
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове