Last news in Fakti

5 Септември, 2021 18:46 2 721 59

Нинова: Имаме 7 решения за излизане от кризата

  • корнелия нинова-
  • политика-
  • бсп-
  • предложения

Вместо служебните министри да разрешават социалните проблеми се занимават с партийно строителство

Нинова: Имаме 7 решения за излизане от кризата - 1
Снимка: Facebook

Недоумявам каква е тази политическа лудост, която обхвана държавата, написа в своя профил в социалната мрежа Facebook Корнелия Нинова. Цели браншове са на улицата и протестират справедливо: Земеделците за обезщетения от градушките, работници за изработени и неплатени заплати, ресторантьори и хотелиери за обезщетения от затворени бизнеси, здравната система прегрява отсега.

Цените летят нагоре, доходите се стопяват. На фона на всичко това т. нар. партии на протеста се разправят кой в кой офис ходил и какво се е пазарил. Това заявих в Сопот, където съм по случай празника на града и 136-ата годишнина от Съденинението. В Сопот открих нов клуб на БСП.

Служебни министри пък вместо спешно да решат най-важния въпрос сега - социалният, се занимават с партийно строителство на нов проект. А най-жалкото е, че това дава основания на Борисов да морализаторства и да се прави на спасител.

Решенията са лесни, стига да има разум и отговорност.

1. С всички налични ресурси и с актуализирания бюджет във вторник да се платят заплатите, обезщетенията и да се преизчислят пенсиите.

2. Да се купят лекарства и да се промени методиката за оценка на медицинския труд за ковид.

3.да се плати по една заплата на самоосигуряващи се, ако останат без работа и на родители, ако останат вкъщи да гледат децата си.

4. Мярката 60/40 да се промени на 80/20 или 80/0 в зависимост от степента на затваряне на фирмите.

5. Нова методика за ценообразуване на енергоносителите с цел намаляване на цената на ток, газ, парно и т.н.

6. Енергийни помощи на социално слабите за зимата.

7. Безкомпромисна борба със спекулата, ако се появи такава. Всичко това е изпълнимо и работещо и ще помогне на много хора. Трябва само спокойно и хладнокръвно да се изпълни.


Бел.ред.
2 509 864 българи заявиха на Референдума от 2016 г., че депутатите трябва да се избират на мажоритарни избори в два тура, но политическия елит и неговите кукловоди не позволяват това да се случи, а в техните медии темата е табу.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 26 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Талибан

    21 29 Отговор
    Врeмe e тoзи цирк, нaрeчeн Пaрлaмeнтaрнa Рeпубликa дa приключвa. Пaрлaмeнтaрнa рeпубликa e зa тeзи, кoитo я зacлужaвaт. Явнo тoвa плeмe нe e oт тях. Идвa рeд зa Прeзидeнтcкa ... НЯМA ДРУГ НAЧИН

    Коментиран от #16, #59

  • 2 Пропусна едно

    23 28 Отговор
    8. Да върнем Борисов на власт.
  • 3 Първото

    33 20 Отговор
    най-важно решение е да си дадеш оставка!
  • 4 ХУМОР САТИРА И ПЕТОЛЪЧКА

    31 11 Отговор
    АБЕ НАЛИ ПРАВИТЕЛСТВОТО НА СЛУЖБА ТИ ХАРЕСВАШЕ И ИСКАШЕ ДА СТАНЕ РЕДОВНО МАЙ МАЙ😵😵🤕🤕😵
  • 5 ПЕНЦИОНЕР

    17 15 Отговор
    ..... НИНОВА,.... КАК СИ КА,...??????.... ТИ ОЩЕ ЛИ СИ В ОНУИ ИЗМЕРЕНИЕ... ДЕТО...... УЖ СЪСТАВЯШ КАБИНЕТ.... ТИ СИ МИНИСТЕР.... УСМИХВАШ СЕ БЛАГО.... И ТИ ИЗРАСТВАТ. КРИЛЕ.... НЕУПИСУЕМО Е... ХЕПИ...... ХИ ХИ
  • 6 Талибан

    13 21 Отговор
    Прocтo e. Вeликo Нaрoднo Cъбрaниe. Нoвa Кoнcтитуция кoятo дa утвърди Прeзидeнтcкa Рeпубликa. Дeлeгирaнe нa влacт нa Прeзидeнтa дa нaзнaчaвa Прaвитeлcтвo, кoeтo дa издaвa Укaзи зa упрaвлeниe, кoитo пък oт cвoя cтрaнa дa ca oдoбрявaни или нe oт Прeзидeнтa. Кoнcтитуциoнeн cъд, избирaн прякo oт нaрoдa, кoйтo дa мoжe дa aнулирa cпoрни рeшeния нa Прeзидeнт и Прaвитeлcтвo. Пaртиитe дa ce зaбрaнят, дa ce рaзрeшaт caмo грaждaнcки cдружeния, кoитo дa излъчвaт кaндидaти зa Прeзидeнт и мecтнa влacт. ..Aбe тoплaтa вoдa e измиcлeнa oтдaвнa aмa...A кoлкo кaлинки и кoлoрaдcки бръмбaри щe изпaднaт oт кaруцaтa, лeлe мa мaлe!! Врeмe e тoзи нaрoд дa рaзбeрe, чe вcички нecгoди и прoвaли идвaт oт Maфиотско-Пaрлaмeнтaрнaтa cиcтeмa.
  • 7 Крушовица

    20 9 Отговор
    И кой ще ви приема решенията, като ще сте 4-ти на изборите?
  • 8 кой

    21 14 Отговор
    Поведението на БСП от последните няколко дни е срамно и цинично.
  • 9 Българка

    15 9 Отговор
    И поменикът с предложения кой ще го изпълнява при разтурено НС?
  • 10 ЧОРБАДЖИЯ изедник

    11 13 Отговор
    А така! Скарахте се с Радев. Още надолу ще паднат % на следващите избори.
  • 11 Помак от Доспат

    7 6 Отговор
    Тази вечер ще ядем калмари по родопски. На гости сме у сюнетчият.

    Коментиран от #20

  • 12 Госあ

    14 15 Отговор
    Корнело, оттегляй доверието от фатмака ! Ще ви повлече още надолу !
  • 13 Сатъра на Хана

    8 7 Отговор
    Како Ма, Дясно Центристки проект на Киро ще отхапе гласове от Дясното .... Второ, за да се борят със социалните проблеми, служебните министри трябва да имат Бюджетни средства, а тия средства ги дава Народното събрание със закона за Бюджета. .... Трето, Не се подавай на партенките на скритите Живковист-Станишевци в БСП ....И Четвърто, Аз като Християн Комунист , НЯМА да гласувам за вас, щото мутрите трябва да се трепят, а не да се преговаря с тях ..,....Не се страхувай да бъдете Радикално лява партия - само ще спечелите от това ....Поздрави Абу Камаш USA
  • 14 дааа

    3 6 Отговор
    Вервайте в промяната!
  • 15 антигерб

    13 15 Отговор
    Кордело , ти си боклук ! Подавай си оставката !!! Съсипа хубавата Партия !
  • 16 Изкрейзил

    11 7 Отговор

    До коментар #1 от "Талибан":

    Само ,че президентът, трябва да се казва Пиночет.
  • 17 БСП...ЗЛО КОМУНДЕ

    7 13 Отговор
    РАДЕВ ПРАВИ ПАРТИЯ ЧРЕЗ КИРЧО И АСЕНЧО....И ТОЙ ОТСВИРИ БСП...МАЙ

    Коментиран от #41

  • 18 НАС ЧЕРВЕНОТО ЗНАМЕ РОДИ НИ

    8 7 Отговор
    НИНОВА, КОГА СПЕЧЕЛИТЕ ИЗБОРИТЕ ПРИЛАГАЙ РЕШЕНИЯТА...СЕГА НИКОЙ НЕ ВИ БРЪСНЕ ЗА СЛИ.....

    Коментиран от #35

  • 19 червен маргинал

    8 9 Отговор
    "Амазонката"..."Жана д Арк"-а ..."Райна Княгинята" ,както я наричат във възхита шепата и заблудени фенове ,начервиса бузите пак с руж ,награби букетите и хукна да укрепва рехавите редици на все оредеващите и поддръжници.Премиер не стана, но изпълнява плана да закрие БСП -щях да кажа и "лявото", но няма да съм прав, защото БСП не е нито ЛЯВО ,нито СОЦИАЛИСТИЧЕСКО ...До един приватизатори, арендатори, номенклатурчици ,милионери ,фирмаджии...абе все богаташи а тръгнали бедните да защитават . Айде де ...Корнелата отдавна е милионерка в "ЕВРО" ...Вижте и само точките ...Рога на изобилието ще се изсипва -ама пак към "соц.слабите " ...знаете ,кои са ...че са и много ...ама странно ,не знам от къде ще ги изкарва тези пари ,ще ги печата ли ...Икономокита е в частни ръце ,при това и ...чужди . Нищо не казва за НАЦИОНАЛИЗАЦИЯ, ЗА ОДЪРЖАВЯВАНЕ НА ЗНАЧИМИ ОТРАСЛИ ,както бе при социализма ...Капиталист -социална политика ще провежда ...айде де ...Отвратен съм, въпреки ,че по произход, възпитание и мироглед съм ляв .
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Отец Тък

    7 9 Отговор
    Охх..маммооо,
    от комунистите решения.
    Пази ни Боже!

    Коментиран от #27

  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Сполука

    7 3 Отговор
    Имате решения, но нямате 120 депутати, имате точно пет пъти по-малко.
  • 24 БСП за България и Радев

    4 15 Отговор
    Госпожица Нинова даде на изстрадала майка България най-великият президент, който България е имала и някога ще има, но е време да отстъпи място на Мая Манолова и нейната партия да се обедини с БСП. Тогава България ще се оправи. Мая е русата жена от пророчеството на Ванга

    Коментиран от #31

  • 25 Обричате Бойко на смърт

    7 6 Отговор
    Борисов: Оставяте ме без охрана, за да угодите на мафията.

    В нашия регион имаме убити премиери - Луканов, Джинджич. На кой мафиот искате да угодите с това да ме направите лесна мишена, защото видяхте, че ГЕРБ е непобедим. Сега искате по друг начин да си решите въпроса. Сигурно тази вечер са ви се разплатили за услугата, която сте им направили, но после ще ви забравят. Това е недопустимо в държава от ЕС. Радев ли ще носи отговорност за убийството ми?", попита риторично Борисов.
  • 26 Фалиралия сссре през 89г

    10 7 Отговор
    4 пъти на власт комундетата и 4те пъти от кафяво по кафяво но видиш ли имали решение.Хахахаха
  • 27 Госあ

    4 1 Отговор

    До коментар #21 от "Отец Тък":

    А не ве, от десните и мавъра ше чакаме решения. Не ви хареваше да продавате плодове и зеленчуци и да разнасяте кренвирши, на място я харесахте таа демокрация
  • 28 ГЕРБ=БСП=ДПС

    6 4 Отговор
    Един срещу друг, но само в парламента: Двама депутати от ГЕРБ и БСП седнаха след работа на вина и деликатеси (СНИМКА

    Любопитна снимка беше публикувана във Фейсбук групата “Демократична България – привърженици”. На кадъра се вижда как двамата депутати от ГЕРБ и БСП – Тома Биков и Александър Симов стоят на една маса и си говорят. Вероятно мястото, на което те се намират е заведение, тъй като на прозореца до тях пише: Богат избор на вина, храни и деликатеси. На снимката се вижда още, че те са в компания с други двама мъже. Автор на снимката е Тодор Трифонов. Ето какво пише той, публикуваме без редакторска намеса:
    Интересна находка от преди 10мин. бкп1 и бкп2 си поркат след ‘тежък’ работен ден, в който бламираха(отсъствайки)кворума относно промените в НСО. След работа всеки е просто гражданин и може да вдига наздравици с когото му е кеф. Но почти десет години да твърдиш, че си опозиция на бкп2, да лапкаш и ти от далаверите (примери много) .. да не разводнявам. Ае наздраве
  • 29 3.14К

    7 2 Отговор
    Не мога да повярвам колко прост народ има по форумите!

    Коментиран от #37

  • 30 смях

    8 8 Отговор
    И 7-те минават през оставката ти, Нинова!!
  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 ГEРБ

    7 6 Отговор
    Вие отнехте охраната на Бойко от НСО. Парламента преди 8 години бе решил всеки бивш министър председател да бъде охраняван от НСО още 4 години откакто напусне поста! А вие отнехте това! И само защото бивш премиер бе Борисов. Отнехте и охраната на главния прокурор Иван Стоименов Гешев! Бойко каза още миналия ден " В коя друга държава главния прокурор не е охраняван". Отнехте и охраната на Българския патриарх на православната ни църква само защото уважаваше Бойко и винаги го приемаше и благославяше. Вие оставяте Бойко на мишената на някой от тези които арестува през мандатите си! В петък потребител бе писал на профила на Божков за свалената охрана и кога ще действал! Божков отговорил че това не го касае и цитирам" И Зоран Джинджич имаше охрана, така че дали има или няма мен не ме засяга", писал е "Майката на шиши се отказа от него..Аз няма...С каскета ще ги гоня до дупка"
  • 33 Българка

    5 6 Отговор
    Дръжте си решенията за вас. Сега ви е малко рано.Като спечелите 121 мандата,тогава.
  • 34 Пролетарий

    4 8 Отговор
    Курнелке, защо пазиш Гешев.

    Коментиран от #38

  • 35 НИНОВА

    2 6 Отговор

    До коментар #18 от "НАС ЧЕРВЕНОТО ЗНАМЕ РОДИ НИ":

    Ша спечелиме ние......то сичко живо са е юрнало да гласува за ГЕРБ!!!
  • 36 само факти

    10 8 Отговор
    ПО-ПЪКЛЕНА ФИГУРА ОТ ФИГУРАНТА НЯМА.ТОЗИ ЧОВЕК ДОНЕСЕ РАЗРУХАТА НА Б-Я.КАКЪВ БО..ЛУК ТРЯБВА ДА СИ ЗА ДА РАБОТИШ С-У ПАРТИЯТА БЛАГОДАРЕНИЕ НА КОЯТО ПОСТИГНА ВСИЧКО А СЕГА ДА РАБОТИШ С-У НЕЯ И ДА И КРАДЕШ СТРУКТУРИТЕ.ДА СЛУГУВАШ НА ВСЕКИ ЗА ЛИЧНА ИЗГОДА БЕЗ ДА ТЕ ИНТЕРЕСУВА НИЩО ДРУГО.ТОЗИ ЧОВЕК РАНО ИЛИ КЪСНО ТРЯБВА ДА БЪДЕ СЪДЕН ЗА ВСИЧКО КОЕТО ПРИЧИНЯВА НА ДЪРЖАВАТА.
  • 37 Филанкишията

    2 1 Отговор

    До коментар #29 от "3.14К":

    Еми, ха добре си ни дошъл. Да попълниш бройката. Един в повече винаги е по-добре. Така де.
  • 38 Кандидат Милионер

    10 8 Отговор

    До коментар #34 от "Пролетарий":

    7 мерки от които нито една не пълни Бюджета,а го Изпразва....И всичките подхранват Инфлацията и я Увеличават....Дали ще станем пак Милионери от една заплата отново като през 1997 ма???В трепетно очакване съм!!!

    Коментиран от #43, #46

  • 39 Кой Месттният

    4 0 Отговор
    И ТОВА Е ДОБРО РЕШЕНИЕ .НО ВСИЧКИ СЕ СЪМНЯВАТ ДАЛИ И КОГА. И КАКВА ОДГОВОРНОСТ АДЖЕ БА НОСЯТ ПОЛ.ПАРТИИТЕ И РЪКОВОДСТВО !?! КАКВА?????????
  • 40 наблюдател

    9 4 Отговор
    Корнелия се оказа най-трезво мислещия политик, който е загърбил личните и тясно партийните си интереси!

    ТЯ показа, че е с "топки" за разлика от всички други партийни "величия".
  • 41 www

    5 1 Отговор

    До коментар #17 от "БСП...ЗЛО КОМУНДЕ":

    Не, отсвири чалгите.
  • 42 АЗ СЪМ СИГУРЕН,

    4 6 Отговор
    ЧЕ ВИЕ ЩЕ ИЗЛЕЗЕТЕ, НО ЩЕ ВКАРАТЕ НАС , ВСЪЩНОСТ ВЕЧЕ СЕ УСЕЩА КРИЗАТА ОТКАКТО РАДЕВ УПРАВЛЯВА , ВСИЧКИ ЦЕНИ СА ПО ТРИ !
  • 43 ksufx

    8 1 Отговор

    До коментар #38 от "Кандидат Милионер":

    В моменти на криза не се пълни бюджет, а напротив раздават се средства, за да оцелеят хората! Много е права Нинова, ама кой ли се вслушва в думите и!
  • 44 ДСБ БЪДЕЩЕ ЗА БЪЛГАРИЯ

    4 6 Отговор
    Къде беше БСП 30 ГОД и не спря ограбването на България

    Коментиран от #45

  • 45 Пешо Папура

    4 3 Отговор

    До коментар #44 от "ДСБ БЪДЕЩЕ ЗА БЪЛГАРИЯ":

    Е как къде бе? Що за въпрос? Ами нали тя, БСП, дирижираше ограбването бре!
  • 46 Виталия

    2 1 Отговор

    До коментар #38 от "Кандидат Милионер":

    Ако беше внесен в ЕС Планът за възстановяване и развитие с тия точки, които Корнелия казва, щеше да се пълни и хазната! Тия асфалтови щуротии сега откъде се плащат? ЕС на три морета?! По тоя инвестиционен план какво се случва? Там е за инфраструктура предимно. 1997 нямаше такива екстри, за да се възползват и затова се случиха разни неприятни неща за хората.
  • 47 ттт

    2 1 Отговор
    В какъв срок ако след изборите бъдете сред управляващите ще изпълните 5 и 7? Относно 6 - по-важно е, на социално слабите да се намерят трудови доходи. Помощите им ги изкарват работещите, а те стават все по-малък процент, и грижите за неработещите им тежат все повече. Социслно сланите трябеа да бъдат прецизирани. Сигурен съм, че има поне 100 000 фалшиви инвалиди.
  • 48 КРОКОДИЛА

    2 1 Отговор
    А МА ЗАЩО ЛЪЖЕШ МА ............................
  • 49 КРОКОДИЛА

    3 1 Отговор
    ЛАПАШ ДЪРЖАВНИ ПАРИ - ЩЕ ВИДИМ ДО КОГА - МНОГО ТИ СТАНА - ВНИМАВАЙ ДА НЕ ХВАНЕШ КОТЕТО ЗА ОПАШЛЕТО .
  • 50 дали

    3 0 Отговор
    Преди избори решила реклама да си направи. Да питам Нинова първо кой работодател ще пусне работника за един месец да си гледа децата и второ тази една заплата минималнали е? Ти май не живееш в тази страна. Ако ти можеш да си стоиш един месец вкъщи с кинтите дето ти плаща Баце аз не мога!
  • 51 Какво е седем (7)

    3 0 Отговор
    Бля, бля, бля, бля, бля, бля, бля. И 70 да имат си все бля, ..., бля. Успешно го доказват след 1989 г.

    Коментиран от #54

  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 ХАН КРУМ

    3 0 Отговор
    така е на държавната ясла,дето я пълнят тези ,които работят.а корнелийка диспечер на нашите пари.тя тази е най –лесна–бери и яж.ама до като стигнеш до брането и яденето има много предшестващи процедури дето ги правят други,а вие се надпреварвате в лапането и краденето.вие с две усти и два г,за ли сте?вашта .....
  • 54 Виталия

    1 0 Отговор

    До коментар #51 от "Какво е седем (7)":

    7 години Президент Жельо Желев основател на Балкански Политически Клуб 26.05.2001. Разбра ли сега какво е?
  • 55 АнТоНиМеН

    3 2 Отговор
    Брътвежи! За пореден път БСП показва, че е анти-социална партия, способна, да потопи държавата още веднъж.
    1. Поради високият обществен интерес към Служебното правителство, водещите му министри биват заливане с конспиративни журналистически въпроси. Разбира се, всички знаем техните отговори, но някои партии полягат с удоволствие на догадки, за да обявят новата истина!
    2. БСП винаги готови да раздават пари, сега, без мисъл за утрешният ден. ББ ли наследи модела от тях, те ли следват неговият.....
    3. Помощи за фирмите, кои фирми, бранш, малкият-средният-големият бизнес!? С и без пандемия бизнесът у нас все крета, но сега работниците ще подкрепят с данъците си своите работодатели. Направо да се спре понятието "работа". От къде ще дойдат бъдещи постъпления в хазната и покриване на дупките в бюджета, сещайте се.
    4. Как ше намалят цените на ток, парно и т.н. може само да се гадае. Тъй като и те гадаят, ще направят най-елементарното, ще натиснат цените, а разликата м/у реална и продажна цена ще я платят през бюджета, в смисъл, с данъците на хората.
    5. Борба със спекулата....много са силни. Да не забравяме кои са доайени в областта. Ще овладеят отново митниците и ще потече.....имат верни хора навсякъде, хора за всичко, хора доказали се (в партията). Партия с дълга история и солидно наследство, наследство и последователи.

    Техните решения, ха!
  • 56 Фаро

    0 0 Отговор
    Каква криза ви гони бе Нинова?Хората искат по-високи пенсии и заплати двойно по-високи а вие вечно за криза говорите
  • 57 Алексей Сергеев

    0 0 Отговор
    Решение № 8 Другарката Нинова да внесе в националния бюджет 2,5 мил. долара колкото заграби с приватизацията на Техноимпекс
    На мен и още 490 служители от Техноимпекс в Мароко тя не защити пенсионните ни интереси, просто ги зачеркна годините работили там
    ПОЗОР проклета комунистке
  • 58 хахахах

    0 0 Отговор
    --- и 7 депутати в следващия парламент.
  • 59 Хахаха

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Талибан":

    За президенска республика трябва президент а не льолю / жена му и божков да му дават акълТои едно правителство не може да направи ти българия искаш да оправи а нинова иска луканово правителство и видиново зима да направи
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове