Last news in Fakti

6 Септември, 2021 06:37 6 350 72

Весела Лечева: Нинова продължава войната срещу Радев, внушава, че е предател

  • весела лечева-
  • румен радев-
  • корнелия нинова-
  • война-
  • предател-
  • президент-
  • бсп

Впрегнати са и медии, които сипят захаросани хвалби за председателя на БСП, а в същото време атакуват яростно президента всеки ден, смята бившият депутат от левицата

Весела Лечева: Нинова продължава войната срещу Радев, внушава, че е предател - 1
Снимка: БГНЕС

"Свидетели сме на поредната атака на членове на ръководството на БСП срещу президента. Този път тя е маскирана под формата на въпрос - дали държавният глава подкрепя ЕВЕНТУАЛЕН партиен проект на министрите Кирил Петков и Асен Василев. Това е продължение на прикритата война, която лично председателят Корнелия Нинова води повече от година с държавния глава. За целта си ползва партийни послушни говорители и приближени анализатори. Впрегнати са и медии, които сипят захаросани хвалби за председателя на БСП, а в същото време атакуват яростно президента всеки ден".

Това написа във Фейсбук бившият депутат от левицата Весела Лечева.

"С последната атака се внушава, че Румен Радев едва ли не предава БСП - партията, която го издигна за президент. Нелепото е, че това се случва броени дни след като той избра да даде мандата именно на нашата партия (за втори път) и изрично засвидетелства уважението си към хилядите редови социалисти. Направи го и въпреки че емисари на председателя Корнелия Нинова забраниха на редица партийни структури да изразят в декларация подкрепата си за президентската двойка Радев - Йотова. Мотивът им беше, че фокусът уж трябва да е върху парламентарните избори и не е сега моментът за президентските. Е, моментът дойде, но двусмисленото поведение на членове на ръководството продължава. Отчетливо се вижда и настояването на ГЕРБ и БСП за избори 2 в 1, докато президентът изрази противоположната позиция.

Докато бях част от Изпълнителното бюро на БСП, настоявах да има директна комуникация с президента и днес продължавам да не разбирам защо разговорите с него се водят през медиите. Все по-ясно проличава желанието на част от ръководството да саботира държавния глава чрез интриги и спекулации и откровени действия срещу него и екипа му. Реципрочният въпрос е - одобрява ли председателят на БСП това поведение на хора, които лично е овластила? Държи ли председателят на БСП този път партията да инкасира поражение 2 в 1?", допълва легендата на родната спортна стрелба.


Бел.ред.
2 509 864 българи заявиха на Референдума от 2016 г., че депутатите трябва да се избират на мажоритарни избори в два тура, но политическия елит и неговите кукловоди не позволяват това да се случи, а в техните медии темата е табу.


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 40 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хихи

    67 32 Отговор
    Тая беше заедно с Гергов на маса яде и пий заедно с фигуранта.

    Коментиран от #18, #57

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Корнелия

    53 26 Отговор
    Казва истината!!!!

    Коментиран от #66

  • 4 Нали му

    54 12 Отговор

    До коментар #2 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Харчи парите с Ушев. Кво и пука за мажа й
  • 5 МАФИЯ

    58 13 Отговор
    вижте снимката вижте погледа и това ЧОВЕК ли е не е тая и ГЕРГОВ са олигарси кк
    кожодери
  • 6 среднощен

    48 26 Отговор
    Ако има "нов политически проект" на Петков и Василев - БСП ще пострада най-много... "Тук е заровено кучето"... На БСП не и трябва "силен президент" - трябва и "послушен президент"...

    Коментиран от #7, #16

  • 7 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    12 10 Отговор

    До коментар #6 от "среднощен":

    прав си ник СРЕДНОЩЕН точно така е
  • 8 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    51 42 Отговор
    РУМЕН РАДЕВ ПРЕЗИДЕНТ ВТОРИ МАНДАТ

    Коментиран от #10

  • 9 БСП= ГЕРБ=ДПС

    45 42 Отговор
    Корнелия Нинова е много долна,както и цялото БСП! Продължават да действат в синхрон с ДПС и ГЕРБ, като правят всичко възможно да не се гласуват промени в законите,които не се харесват на ГЕРБ,ДПС и Иван Гешев!
  • 10 среднощен

    2 17 Отговор

    До коментар #8 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Би било добре, но при тази ситуация в БСП и ИТН - "нищо не се знае"...

    Коментиран от #12

  • 11 Сър Пичук

    39 4 Отговор
    Тая верно е много куха
  • 12 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    30 0 Отговор

    До коментар #10 от "среднощен":

    на власт са олигарси мафиоти мутри
  • 13 Лечева, нещо лично го вземаш срещу

    43 2 Отговор
    Нинова!!!?? Много Вождове сте в БСП, няма толкова Места в Парламента за всички!! Индианците намаляха!
  • 14 Сатъра на Хана

    33 1 Отговор
    Баце е Буден, Баце не спи , с Гергов и Добрев пак пъклен план ви крои.
    ,...... АКО ВСЧКИ СЛЕДВАХА ИДЕАЛИТЕ ЗАВЕЩАНИ НИ ОТ ИСУС ХРИСТОС - СВОБОДА, РАВЕНСТВО, БРАТСТВО , СПРАВЕДЛИВОСТ, И ДА НЕ СЕ СТРАХУВАШ ДА УМРЕШ ЗА ТЯХ , ДОСЕГА ДА СМЕ ПОСТРОИЛИ СОЦИАЛИЗМА .....А с тия Айсберги, БСП е като Титаник
  • 15 Сандо

    20 5 Отговор
    Предател е - ДА!И като особено ценен агент,Господарят му първо го инсталира на възможно най-високо ниво и чак след това го активира.Както се казва:класика в жанра.А кой му е Господаря ли?Прочетете му биографията и ще намерите верния отговор.
  • 16 РЕАЛИСТ

    18 6 Отговор

    До коментар #6 от "среднощен":

    И как така единствената лява партия останала в България ще пострада от нов десен проект. С изключение на ДПС, които по скоро са център ,другите; ГЕРБ, ИТН, ДБ и Изправи не знам каква си , са десни партии на капитала. Те имат принцип "Богатите да стават по богати, а бедните по бедни" Какво ще промени една нова дясна партия? Ами нищо, ще обслужи само нечии интереси.

    Коментиран от #19, #29

  • 17 Пламен

    20 22 Отговор
    Лечева,мафиотска си,кажи си защо стреляха мъжът ти.А Радев е фашист вербуван в САЩ.
  • 18 РЕАЛИСТ

    26 22 Отговор

    До коментар #1 от "Хихи":

    Нинова извади това селянче Радев от армията и го направи президент, а той тръгна срещу нея."Благодарност - най-малката от добродетелите, но когато е неблагодарност - най-лошият от пороците. - Томас Фулър

    Коментиран от #64

  • 19 среднощен

    27 10 Отговор

    До коментар #16 от "РЕАЛИСТ":

    Истината е, че в момента в България няма "лява партия" - има "леви олигарси"... Нинова също се "облажи от приватизацията" - с умиление си спомня "дните на радост с Командира"... Къде живеят децата и - защо не в Русия и Куба, ами в САЩ..? Политическото лицемерие погуби БСП...

    Коментиран от #23

  • 20 Кирил

    21 14 Отговор
    Радевите правителство е редено в американското посолство.Изглежда,това не е още ясно само на най големите наивници.

    Коментиран от #33

  • 21 Ю.Кортес

    20 14 Отговор
    Кирил Петков харварда е човек на американците.Радев,също.Ще направят партия.

    Коментиран от #30

  • 22 big

    37 0 Отговор
    Аз не знам дали има война между Нинова и Радев, но със сигурност има такава между Нинова и Станишев с неговите поддръжници! Лечева също се присъедини към тях, причината тя си знае най-добре. Най-голямата грешка е, да се мисли, че Радев е част от БСП и ще следва политиката на Нинова и БСП като цяло. Той това го е доказал отдавна и най-вече с двата си служебни кабинети. С политиката си в международен аспект също: проамериканска и прозападна, няма значение какво говори БМБ и около него, фактите са си факти! Хубавото е, че е по-убран в изказванията си за Русия, дори избягва да я споменава, за разлика от "пастирката". Единствено, което обединява Нинова и Радев е отношението им към БМБ и ГЕРБ като цяло.
  • 23 РЕАЛИСТ

    17 9 Отговор

    До коментар #19 от "среднощен":

    Едно си баба знае едно си бае. БСП е лява партия от Европейски тип. Този курс бе приет със смяната на името ѝ от БКП. Нищо общо няма Нинова , нито с Куба, пък нито и Русия, където една дясна партия "Единна Русия" е вече толкова години на власт, ама отде да ги знаете тези работи. Затова децата ѝ ще учат , където си искат и ще говорят международен език-английски , нужен за всеки средно интелигентен човек сега. За Техноимпекс провери Гугъл и ще видиш има ли нещо гнило. Ако е имало щеше да е разпъната досега на кръста, щото има много врагове.

    Коментиран от #24, #62

  • 24 среднощен

    3 4 Отговор

    До коментар #23 от "РЕАЛИСТ":

    Добре... Но, защо тогава - "нейните не и вярват"...? "Лява партия от европейски тип", значи - добре - успех...

    Коментиран от #26, #27

  • 25 123

    12 9 Отговор
    Нинова е троянски кон на Ротшилд. Сина й работи в банка на Ротшилд.

    Коментиран от #32, #48

  • 26 РЕАЛИСТ

    16 3 Отговор

    До коментар #24 от "среднощен":

    Хайде сега, от луната ли идваш? Нинова не единственият реален опонент на Бойко. Той наля милиони в Гергов и искаше , като награда главата ѝ. Започна една вътрешна борба за отстраняването и. Бойко искаше да спи спокойно. Нинова обаче направи нещо за първи път в България. Демократичен избор на лидер с гласуване от членовете на партията, както се прави във Великобритания и започна да гони предателите един по един.

    Коментиран от #31, #67

  • 27 За овце

    13 2 Отговор

    До коментар #24 от "среднощен":

    Ами, просто е. "Нейните", не са нейни. Това са "левите" феодали, от които се опитват да очистят БСП. За това е и канския рев. Просто Нинова извади партията от глобално-либералната ЛГБТИ линия и я върна там, където и е мястото.

    Коментиран от #35

  • 28 БСП МИЛИАРДЕРИТЕ

    13 6 Отговор
    ЗАГУБИ ЛИ И ТИЯ ИЗБОРИ, НИНОВА Е АУТ

    Коментиран от #36

  • 29 Емил Боев

    14 1 Отговор

    До коментар #16 от "РЕАЛИСТ":

    Ха Ха Ха ДПС били център .Център ама друг път ДПС са най върлите либерали и глобалисти и мафиоти .Погледни във Европейският парламент във коя фракция членуват и тогава ръси тези глупости тук .

    Коментиран от #43, #47

  • 30 Тъй ли?

    11 5 Отговор

    До коментар #21 от "Ю.Кортес":

    Радев с хамериканците?Нещо за Грипените да кажеш?!?И те ли бяха американски???
  • 31 среднощен

    13 1 Отговор

    До коментар #26 от "РЕАЛИСТ":

    Борисов помогна и на Нинова, спомнете си "гласуването на субсидиите" - вместо един лев за глас - осем...? Нейните европейски партньори /Станишев и Йончева/ я изоставиха... По заповед на "приятелските служби отвъд океана" Гешев удари олигарсите подкрепящи левицата - и се стигна до тук...
  • 32 За овце

    6 1 Отговор

    До коментар #25 от "123":

    Ами ако не знаеш, да ти го обясня. "Социалистическите" революции и движения в цял свят бяха пряко или косвено свързани с Родшилд(Червен щит), то за това и най-голямата "социалистическа" армия се казваше "Червена".
  • 33 Тролчетаааа,тролчета

    9 8 Отговор

    До коментар #20 от "Кирил":

    Мноооо ви е яд,че "вашия" Радев е най-независимия президент,който сме имали!!Ту беше с руснаците,ту с американците.Тц,тц,тц...
  • 34 Време разделно Манол и Караибрахим

    8 2 Отговор
    Лечева е в състояние на афект след като простреляха Манол който е в кома нещо като Мануела Горсова след като Максим Стависки пиян блъсна с джип Хамър колата в която е била мануела Или Гунди и Котков
  • 35 среднощен

    9 3 Отговор

    До коментар #27 от "За овце":

    "...Просто Нинова извади партията от глобално-либералната ЛГБТИ линия и я върна там, където и е мястото."; Това "просто" - не е толкова "просто"... Сами го виждате... Не изпълни "заръката за Истанбулската конвенция" - съответно "доверието падна"...

    Коментиран от #38

  • 36 За овце

    3 1 Отговор

    До коментар #28 от "БСП МИЛИАРДЕРИТЕ":

    И теб какво ще те сгрее?!
  • 37 ха ха ха

    11 4 Отговор
    Такъв е - Раев е предател и ти също!

    Слуги сте на сорос!
  • 38 За овце

    4 2 Отговор

    До коментар #35 от "среднощен":

    За чие "доверие" говорим? Ако е за членската "маса", точно обратното е. Спечели го напълно.
  • 39 още тулупи

    7 2 Отговор
    Всъщност най-страшната война за вас си я водите вие социтата , ама от дека акъл да го разберете когато става въпрос за лични изгоди.
  • 40 Пламен

    8 4 Отговор
    Тая е от групата на Гергов и мафиотите а на Радев му спускат командите американците.Ще направи партия чрез Харварда..Нинова държи здраво за партията и за това има много врагове
  • 41 Радев не отиде на парада на червения

    7 0 Отговор
    Площад когато беше 140 годишнината от освобождението и основаването на Българскаа държава от Руската империя а 140 е Един Фор Ол 041 Ол фор Един и миналата година се провикна Мутри Вън давайки команда за дискриминация и репресиране на Бивши Хора сега с конспиративната Дума Мутри
  • 42 Авертас

    9 8 Отговор
    Всички помним, че през 2016 БСП се възползва от кандидатурата на Радев. Това е единствената изборна победа на БСП под ръководството на Нинова. Нейните днешни атаки срещу президента само ннасят вреда на БСП. Избираателите намаляват заради поведението на ръководството и парламентарната група на БСП. Нинова е поствила личното си честолюбие пред интереса на партията, която имитира, че ръководи. Ще остане не само без електорат, но и без членове много скоро.
  • 43 РЕАЛИСТ

    4 2 Отговор

    До коментар #29 от "Емил Боев":

    Емо, думата центристка как я разбираш, бе пиле шарено? ДПС е част от Обнови Европа. Групата „Обнови Европа“

    Центристката група „Обнови Европа“ (Renew Europe) бе създадена в началото на настоящия мандат на Парламента като наследник на Алианса на либералите и демократите в Европа .
  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 Информиран

    15 3 Отговор
    Другарката Лечева наскоро закупи хотел Бургас в Гр Бургас - после всички умници мислете за кого гласувате !
  • 46 Баш мутра

    8 4 Отговор
    Не пипайте Корнелия , че ще спра парите от Дубай за фигуранта
  • 47 РЕАЛИСТ

    1 2 Отговор

    До коментар #29 от "Емил Боев":

    Че и плюсове ти слагат и ти се радват на тъпнята.
  • 48 321

    10 6 Отговор

    До коментар #25 от "123":

    ...а мъжът и от години лапа яка 5-цифрена заплата в Борда на Директорите на подарения от бившия и шеф -Иван Костов "Нефтохим" на "Лукойл" и е ортак на Златев,който пък го знаете е пръв приятел на Банкянския тъпанар с ,който играе карти ...Абе синджир -марка ...навързани ,като свински черва .Всичко е за предплебса ...едните "леви" ,другите -"десни" а всъщност два крака на едно налято от корупция тяло ,крачещи уверено по пътя на своите далавери ....леви-десни-леви-десни ...да крадем и за напред !
  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 Дора

    12 2 Отговор
    Групата на Гергов отново атакува.Някой помни ли снимката,Гергов ,Радев и жените им ядат пият и се веселят на една маса в столичен ресторант на софийски мафиот...обеснява всичко.
  • 51 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    7 7 Отговор
    До кога ще го търпим този с юмручето❓
  • 52 Behemoth

    2 4 Отговор
    Ами нормално е Нинова да не е очарована ...има ясна тенденция за отдръпване на Радев от БСП и настаняване в центъра при другите центристи ХАХАХ...но ако е чесна той няма как да остане тясно обвързан с БСП ако иска да предизвика промяна в страната....
  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 Щерев

    10 2 Отговор
    Използва БСП.Сега ще си прави своя партия.Така е в политиката,има само интереси.Доколко е свързан с американците,как мислите,висш офицер с достъп до техни бази и две специализации в САЩ.
  • 55 Българин от БГ

    10 7 Отговор
    А бе Лечева,не разбра ли,че той наистина е предател!Раздели нацията,подкрепи метежа миналата година с малкото си юмруче и неговите хора от протестърските партии съсипаха 45 и 46 Парламент.Настана хаос в страната благодарение на него!
    Така,че Нинова не внушава ,а казва точно това което си е в действителност!
  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 Предателка!!!!

    7 1 Отговор

    До коментар #1 от "Хихи":

    Спри се вече! Само омраза и злъч от твоята уста. Виж си личния живот , семейството и собсвения си морал и тогава хвърли КАМЪКА! Продажница!
  • 58 СВД

    9 1 Отговор
    Слушай ся приказки от уж свои хора и сетне се чудят защо БСП имала нисък резултат и искат оставка на Корделия! Според вас, ще работят ли Лечева и такива като нея за по добро представяне на избори? Преди местния вот нинова им каза - Който мисли да критикува след изборите, да бъде така добър да се кандидатира в своя район, град, село и община, и да покаже как! Миков да отиде и стане кмен на Кула и Видин!
  • 59 Доротея

    1 8 Отговор
    Когато Нинджата предложи на Радев да бъде издигнат кандидат за поста, той учтиво я пита - Какво ще искате от мен!? - Нищо, г-н летец, освен да спечелите тези избори! Генерал Радев направи каквото се искаше от него, но забрави да каже той какво иска от вас и то публично - Вие, госпожо Нинова, да спечелите Вашите, парламентарните избори, а не да ме оставите сами срещу тази кохорта от калинки, суджуци, пуйки, мисирки, медии, социолози, антрополози и всякаква педелвайска гмеж!
  • 60 Пико

    12 1 Отговор
    Абе тия хора вечни ли искат да са в политиката.Явор Божанков е три пъти по интелигентен от Лечева.А и последствията и показват повече злоба отколкото градивност.Дължи и информация на обществото за истината относно мъжа и ,тя каза че я знае.Има и алтернатива -при Миков,Гергов,Кр.Янков Кирил Добрев,Жаблянов все ,,обичани"от членовете на БСП.
  • 61 До 16, ще пострадат, защото

    3 0 Отговор
    докато тази нова партия строи посткапитализъм, ползва соц. риторика.
  • 62 Ташо

    6 2 Отговор

    До коментар #23 от "РЕАЛИСТ":

    За Техноимпекс ,всичко е гнило.Но те си гласуваха закон за давност и за това са спокойни.

    Коментиран от #63

  • 63 РЕАЛИСТ

    2 2 Отговор

    До коментар #62 от "Ташо":

    Кое точно е гнило? Нека да чуем!
  • 64 чичо

    3 4 Отговор

    До коментар #18 от "РЕАЛИСТ":

    До теб и твоите плюсчета-вие наистина ли мислите,че Нинова е причината.Ама много сте смешни,галено казано.Да ви светна.БСП имаха друг кандидат,когото скоростно смениха,като по заповед.Ама не мислете,че имаше нещо организирано,всичко си стана,ей тъй,спонтанно,а бе направо случайно.Нали разбрахте-на галено,ха,ха,ха.....
  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 АМОН

    3 6 Отговор

    До коментар #3 от "Корнелия":

    ИСТИНАТА Е, ЧЕ ЛЕЧЕВА Е ПРАВА.

    ПРИВАТИЗАТОРКАТА НА ТЕХНОИМПЕКС 98 Корнелия Нинова е типичен представител на задкулисието.

    Тя направи това което никой друг не би направил - РАЗБИ ЛЯВАТА ЧАСТ ОТ ПОЛИТИЧЕСКОТО ПРОСТРАНСТВО ТАКА , КАКТО НАВРЕМЕТО БЕ РАЗБИТА ДЯСНАТА ЧАСТ ОТ НЕГО.

    Сега и пука дали ще продължи с ЛИКВИДАЦИЯТА на БСП или ще се оттегли при съна си в МАНХАТЪН.
  • 67 АМОН

    4 1 Отговор

    До коментар #26 от "РЕАЛИСТ":

    ИЗВИНЯВАЙ, но Нинова беше маската зад която се вършеха всички грабежи един от които е този свързан с последното придобиване на ЧЕЗ от ОРГАНИЗИРАНАТА ПРЕСТЪПНА ГРУПА НА АГЕНТ РУМЯНЦЕВ /АТАНАС ТИЛЕВ/, БРИГАДИР АСПАРУХОВ, АГЕНТ КРУПИЕ /САКСКОБУРГОТСКИ/, НИКОЛАЙ ВАСИЛЕВ, заместника на ДОЙНОВ /СТОЯН МАРКОВ/, МИЛЕН ВЕЛЧЕВ И ЛОНДОНСКОТО ВТБ НА ПРИНЦИ КИРИЛ.

    ГОРЕИЗБРОЕНИТЕ ПРЕВЪРНАХА ТИХО И НЕЗАБЕЛЯЗАНО ОТ НИНОВА ОТ БОРИСОВ ДЪРЖАВАТА В ДОНОР НА ТАЗИ ОПГ ЗА КОЯТО НИКОЙ НЕ ГОВОРИ , А ИМА ТАКЪВ НАРОД ОТКРИТО Я ПОДКРЕПИХА ПРЕДЛАГАЙКИ ЗА ПРЕМИЕР НИКОЛАЙ ВАСИЛЕВ КОЙТО Е ЧАСТ ОТ НЕЯ
  • 68 Стара чанта

    2 2 Отговор
    Веселке, май ти хареса да си в политиката, в Парламента ? Це3ната няма значение, важното е, да си вътре !Червени отрепки- безродни! Вън от държавата ни, болшевишки предатели !
  • 69 Тарзан

    1 4 Отговор
    Всички в бсп сте луди щом преизбрахте таз мазни. а Нинова. И още гласове ще губите.
  • 70 таке даскалот

    2 3 Отговор
    Хората сто и кусур години градиха и градят партия ,на която
    крушовишката биволица и видя сметката за някакви си пет - шест години и видя сметката !!! Дръжте я още малко и с партията е свършено !!! И спомен няма да остане !!! Комунистите измряха и останаха некадърни отрепки , жадни за власт , ама на готово и за мноооооого пари , ама някой да им ги даде на готово !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • 71 ЕДГАР КЕЙСИ

    2 2 Отговор
    КУРНЕЛА В СЛУЧАЯ Е ПРАВА, ТЯ НЕ ВНУШАВА ЧЕ ЗЕЛЕНИЯ ЧОРАП Е ПРЕДАТЕЛ, А ГО ДОКАЗВА ЧЕ Е ДЕВАЛВИРАЛ МАФИОТ.......
  • 72 Читател

    3 0 Отговор
    Тази става все по-нагла, защото няма кой да й зададе уместни въпроси за натрупаното богатство, за това каква е разликата между съпруга й и избягалия в Дубай и т.н.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове