7 Септември, 2021 13:37 4 451 70

Радостин Василев: Никой не ми е предлагал подкуп, за мен казусът е морален

  • радостин василев-
  • татяна дончева-
  • итн

По думите им Дончева пожелала среща с Василев в неговата адвокатска кантора

Радостин Василев: Никой не ми е предлагал подкуп, за мен казусът е морален - 1
Снимка: БГНЕС

"Чакам да бъда потърсен, няма от какво да се притеснявам", заяви депутатът от „Има такъв народ“ Радостин Василев относно стартиралата от Спецпрокуратурата проверка по казуса „Татяна Дончева“, съобщава БГНЕС.

Държавното обвинение се самосезира след телевизионно интервю на Василев по „7/8 ТВ“, водено от председателя на парламентарната група на партията Тошко Йорданов, в което двамата изнасят данни за направен опит за търговия с влияние от страна Татяна Дончева от „Изправи се БГ! Ние идваме!“.

По думите им Дончева пожелала среща с Василев в неговата адвокатска кантора, за провеждането на която доказателство били видео камерите, монтирани на входа. На нея пък Дончева намеквала за опит за разцепване на групата на ИТН в парламента, написвайки на лист сумата от „500k” (500 000), по думите на самия Радостин Василев, без да е уточнена валутата.

„Не бих давал оценка на някакви доказателства преди въобще да се стигнало до някакъв казус. За мен казусът е морален“, коментира адвокатът.

„Това показва какво се е случвало дълги години назад, както в кулоарите на парламента, така и извън него“, казва още той.

Дали това е било опит за подкуп, Радостин Василев коментира по следния начин: „Никой не ми е предлагал подкуп, аз такова твърдение нямам. Адвокат съм и мога да правя преценка на фактите, никога няма да набедявам някого в нещо, което не е сигурно“. Депутатът определи срещата си с Татяна Дончева като „отвратителна“, а самата нея като „играч“, който сипел обиди към свои колеги.

„Нито съм набедявал някого, нито съм клеветил. Напротив, казах истината. Ако г-жа Дончева има смелостта да ме съди, тогава ще трябва да сблъска с още по-тежката истина“, коментира още Василев.


Бел.ред.
2 509 864 българи заявиха на Референдума от 2016 г., че депутатите трябва да се избират на мажоритарни избори в два тура, но политическия елит и неговите кукловоди не позволяват това да се случи, а в техните медии темата е табу.


Поставете оценка:
Оценка 2.9 от 26 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 итн

    74 2 Отговор
    Историята с въртящото се дупе според слънцестоенето е доста добре позната. Един ББ. Дежа вю.
  • 2 Иво

    105 4 Отговор
    Уж сценаристи,уж професионалисти пък не можахте един компромат като хората да стъкмите.Излагате се.
  • 3 Радостин Василев от ИТН за Дончева

    38 4 Отговор
    …Опитваше да скъси дистанцията между нас, като обясняваше, че г-н Трифонов, наричаше го трубадур на Илия Павлов и зад него стоят десетки лица като Орлин Алексиев, Маджо. Каза как сценаристите са тамагочита, а аз съм експерт на високо ниво. Не знаела откъде се контролира центърът на задкулисието на ИТН. Слави стоял по средата на масата, от едната страна го дърпал Доган, от другата Орлин Алексиев…
    …Разговорът продължил 2 часа.

    Коментиран от #47, #50

  • 4 Охохохо

    72 1 Отговор
    Ама много ясно, вече ще ти викаме Радо Моралния Казус.
  • 5 Тоя

    81 2 Отговор
    в желанието си да каже нещо , каза едно много голямо НИЩО ! Оплете се и се оплита все повече и повече !!!
  • 6 GGG

    81 4 Отговор
    ИТН = ГЕРБ!

    Коментиран от #17

  • 7 Стойко

    93 2 Отговор
    Аааа Радoooo, сега друга песен запя. Като каза Дончева че ще те съди ааа....Не ти се дават стотици хиляди левове ...Манипулатори долни чалгаджийски
  • 8 РЕалиста

    71 1 Отговор
    хахаха, съшити с бели конци истории , сценаристите действат на принципа за повторената многократно лъжа, пълни глупости, камерата заснела дончева Влиза и Излиза и си Драскала на Едно лисче, 500К, егати и диказателствата, пълен въздух под налягане ...........
  • 9 Права е

    62 2 Отговор
    Татяна Дончева ухапа лошо ИТН: Парите от чекмеджето са у спонсорите на Слави!

    Депутатът от ИСБГНИ Татяна Дончева ухапа лошо „Има такъв народ“ и тайните й спонсори, сред които ковчежникът на Бойко Орлин Алексиев.
    В свой пост адвокатът, сред клиентите на която са били имена като боса на „Мултигруп“ Илия Павлов и е достатъчно добре осведомена за мафията у нас, разкри, че чекмеджетата, които се превърнаха в нарицателно за злощастното управление на Мутрата, са притежание и на спонсорите на Слави Трифонов.
  • 10 Джонката

    69 1 Отговор
    Като разбраха, че Таня Дончева, ще им скъка гъ....те от дела, които ще и спечели, веднага врътнаха палачинката. Иначе са много отворени от ИТН. Еми хайде отивайте на съд и да се види кой прав , кой крив. Излиза Тошо Африкански и казва, за 500 к подкуп, че даже и назовава поименно, а сега не било така. Това идиотизъм ли е , или сериозно психично заболяване ?
  • 11 333

    59 2 Отговор
    Слави, разкрихте се докрая.Никой за нищо не ви вярва вече.Взехте, каквото взехте, закривайте я тази партия.Направихте голямо шоу за сметка на народа.Ти нали беше болен? Много стана активен, изведнъж оздравя.
  • 12 действай

    43 1 Отговор
    Съзнателно или несъзнателно прекарахте царя си. Пък уж предложихте шахматист за премиер. Дончева действай, добър адвокат си.
  • 13 нннн

    59 1 Отговор
    Ха сега,де! Цяла България научи, че му е предлаган подкуп, пък той не знае..
  • 14 ТаУмВзе

    50 2 Отговор
    Чалгарчето и тошляка, явно не знаят римския постулат, Лъжецът трябва да помни. Жалкарство.
  • 15 Вдигнете кулисите

    49 2 Отговор
    Герб и дпс натиснаха Трифонов да си връща вересийте..поне на финала всичко ще се изясни
  • 16 Как

    51 3 Отговор
    До днес Тошко говореше за подкуп,а сега нямало предложение за подкуп.....и ние мислим ,че ИТН ще ни оправи....само че,в буквалния смисъл....
  • 17 Малка неточност

    12 21 Отговор

    До коментар #6 от "GGG":

    ДБ = Герб! Сега вече е точно!

    Коментиран от #53

  • 18 Стойко

    50 3 Отговор
    Г-н Станислав Тодоров Трифонов се оказа най стабилната патерица на Герб според Татяна Дончева. Активиран от Ахмед Демир Доган и ковчежника на Борисов Орлин Алексиев. Целта е да спасят Борисов и Гешев от правосъдието, като вceят раздори между протестните партии и атакуват служебните министри на президента Радев. Все пак Дончева е била адвокат на Илия Павлов и е запозната със задкулисието.
  • 19 питащ

    43 3 Отговор
    Ей чалгаджии, вие сте подкрепа на това недоразумение бойко да се върне на власт. Господ да ви тресне от ИТН.

    Коментиран от #55

  • 20 ЧАЛГАРИ загазихте

    44 2 Отговор
    Това поставя няколко въпроса:
    - Защо чак сега научаваме тази истина близо месец - ако е истина, а не клевата?
    - Защо Тошко Йорданов е затаил това престъпление, ако то наистина е факт, както твърди?
    - Защо човекът, в чийто офис Татяна Дончева е направила предложение за купуване на депутати от ИТН, не е сезирал веднага компетентните органи?
    - Уведомен ли е бил лидерът на партията Слави Трифонов и защо той не е сезирал МВР, ДАНС и Прокуратурата за престъпление, извършено от най-висш представител на законодателната власт?
    - Знаела ли е Ива Митева, че е била предмет на покупко-продажба с цел овластяване? Когато името й се завъртя като евентуален премиер, това част от този сценарий ли е?
    - Знаел ли е Иван Хиновски, че ще бъде предложен за министър на енергетиката срещу заплащане?
    - Къде се намират листчетата, на които Татяна Дончева е написала „половин милион ще ти дам”?  Тошко Йорданов твърди, че след като надраскала сумата, Дончева си ги е прибрала. Тогава как ще докаже тяхното съдържание.
    -Свален ли е записът от камерата? Къде се намира?
    - Кога е станал този разговор? 
    - Защо Дончева е избрала точно този човек за пазарлъка си?
    - Дончева може да е била в този офис, но как ще се докаже, че наистина е предлагала сделка - пари срещу парламентарна подкрепа?

    Коментиран от #29

  • 21 розово

    28 1 Отговор
    Прави се опит за кръстоска между морал и пари.Какво ще е отрочето.
  • 22 Миризлив пор

    41 3 Отговор
    Татяна е стар играч, не ми се заема позиция, но не вярвам толкова тъпо да се издъни.

    Коментиран от #30

  • 23 Шантаж от първо лице

    24 2 Отговор
    Самопризнание, отвратитилен. НИКОЙ НЕ МУ Е ПРЕДЛАГАЛ ПОДКУП. ПОДЕЩЕНИЕ? Адвакат при адвоката, ЗА РАЗЦЕПВАНЕ на ИКМВ (ИТН) измъкванекато мокра връв!
  • 24 На море

    33 3 Отговор
    Ей сладур зализан - 2 часа среща а? май нещо ни мяташ в оркестъра, ако сте си бъбрили 2 часа само тия пет-шест изречения ни споменаваш а... колкото и да е неостра Танчето мислиш ли че не знае че има камери а... още повече след като лъсна дружката й на камерите на дубайския..
  • 25 Реалист

    37 3 Отговор
    Този смешник има наглостта да говори за морал?!
  • 26 ИСТИНАТА

    35 3 Отговор
    Толкова са сринати и загазили от ИТН и в частност Станислав Трифонов че може би няма да участват вече на предстоящите парламентарни избори за да не се излагат повече. А и да избегнат унижението да бъдат последни!

    Коментиран от #32

  • 27 Тая

    2 31 Отговор
    овца сега ще и дадат да заведе дело, ако добие смелост, да поизлъже и ще я ударят със звукозапис на речите и! Общо взето, сега си изкопа ямата и ще се зарови сама накрая!
  • 28 гад зееви

    4 25 Отговор
    За да изгрее и стане тя малка червена звезда!!! Затова Дончева изгоря. А като гледам какви глупости се пишат тук - явно си драпате за Боко!!!
  • 29 Чичо

    6 19 Отговор

    До коментар #20 от "ЧАЛГАРИ загазихте":

    Щото тетка Дончева преля чашата в Петък с интервюто си по БТВ, да я млъкнат лекичко. И на децата е ясно, че завлече и Галевица и Ажиментю с умнотиите си
  • 30 На море

    29 3 Отговор

    До коментар #22 от "Миризлив пор":

    Тка че ги извърти, че накрая ще излезе зализания е искал подпук хахаха... така ще им го нацепи, че ще съжаляват че не ги разцепи
  • 31 Тетка

    3 26 Отговор
    Нема да посмее да води дело щото не знае дали са снимани 500 к, ся ша са кротне на село
  • 32 Хуарбуса

    30 3 Отговор

    До коментар #26 от "ИСТИНАТА":

    Напълно резонно е Трифонов и кръжока му да не се явят на изборите през ноември. С оправданието че са омерзени от политическата конюнктура в страната и се оттеглят в своето поприще шоу спектаклите. А иначе ще потрива ръце защото си е взел 120- те милиона от Баце,Доган и Орлин Алексиев без да участва в сценарии занапред. Целта ще е изпълнена- Баце е реабилитиран и недокоснат, Гешев си остава главен прокурор и Герб отново ще е 1-ва политическа сила благодарение на Трифонов и задкулисието зад него!

    Коментиран от #36

  • 33 Хи их хи

    9 7 Отговор
    Ама Баце веднага се изтропа по въпроса: "Цитирaм дocлoвнo, чe зaмecтник прeдceдaтeлят нa пaрлaмeнтa пишe нa лиcтчe, тaкa кaктo Плaмeн Узунoв c тoрбичкитe, мaхaт тeлeфoнитe, взимaт тoрбичкитe, лиcтчeтo във вътрeшния джoб. Пишe нa лиcтчe зa дeпутaт пo пoлoвин милиoн. Пo мoятa cмeткa им трябвaхa 30 дeпутaтa зa нaпрaвят прaвитeлcтвo. 30 пo 500 прaви 15 милиoнa рecурc. Oткъдe?", пoпитa Бoриcoв."
  • 34 3.14К

    37 2 Отговор
    Адвокате, адвокате, Тошко африкански каза, че ти е предлаган подкуп и ще го доказвате с детектор на лъжата. Сега даде задна, а учиндолеца продължава да настоява за детектор. Последно, какъв е сценария?
  • 35 Behemoth

    24 2 Отговор
    Какво да говорим...ударихме дъното...мислех ,че след ТИКВАТА няма накъде ,ама то дъно няма...как да се отласнеш?
  • 36 Кой

    5 23 Отговор

    До коментар #32 от "Хуарбуса":

    от тримата, мая, дончева и хаджиментов е ковчежника на платената ви простотия? Или и тримата! Как бързо ви активираха! Но като гледам опорките, май само дончевица! 😃
  • 37 Дончева е умна, защо ли и е на нея

    22 3 Отговор
    лично да предлага подкуп? И то да разцепва вече разцепена партия??? Няма логика другари сценаристи. Интересно е защо е била там тогава? И то 2 часа ако е вярно!
  • 38 дело

    18 3 Отговор
    Това не са ли две спечелени дела от раз срещу две лица, даже три? За лъжесвидетелстване и оронване на самоличност. След като прокуратурата се самосезира, ще насочи ли обвинение в правилната посока? Тези толкова ли са тъпи?

    Коментиран от #42

  • 39 Gowo

    25 3 Отговор
    Тогава какво излиза.Че подкуп е нямало.И сега Тошко Африкански ще понесе цялата сила на правосъдието стоварващо се върху недоразвитата му природа.Щото видно е, дават ход назад по печените.А за по глупавите ще има тояга
  • 40 Карло

    19 3 Отговор
    Та това е работника на сина на доган , как изобщо си помислихте , че говори истината?
    гроб за ръчички с дупсе подмятат кат цървул итн хаха

    Коментиран от #43

  • 41 ще повърна

    25 3 Отговор
    От тъпите, но същевременно много гнусни и низки манипулативни сценарии .
    На тази простотия биха повярвали само хора лишени от каквото и да е мислене. В това мероприятие на ИТН се вижда типичния почерк на Борисов , Гешев, Доган. Явно Чалгаря е много много зависим и иска да повлече целия български народ в блатото за да спаси личните си седалищни части - едно към едно с действията на Борисов в последната година.
  • 42 Gowo

    12 3 Отговор

    До коментар #38 от "дело":

    Ще се опитат да мине за грешка.И извинение Но на вън , особенно във САЩ такива номера не минават Та тоягата на Темида е безкомпромисна.И се лежи за лъжесвидетелстване
  • 43 Абе

    2 3 Отговор

    До коментар #40 от "Карло":

    ИТН не, ама теб как подмятат за два бонбона, не е истина! Като циркова маймунка!
  • 44 Преподавател

    17 3 Отговор
    Леле...И тая РЯПА Е АДВОКАТ?Боже,айде за вересиите,а?Тошко здраво ПРОДЪНИ партията на "суверена"...btw,тия,дето му гласуваха на Слави трябва видят в тълковния речник значението на думата суверен!Много се изложиха тия - МНОГО!!!!

    Коментиран от #49

  • 45 Опаааа

    15 2 Отговор
    Даваме задна.
    Лошо Седларов,лошо.
  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 Gowo

    15 3 Отговор

    До коментар #47 от "Българка":

    Тошко се оказа доста неподготвен юридически Как и с какво нахалство ще се изтъпаниш пред цяла България за да говориш неща без стойност.Нима си мислят , че в техните шоу като се подиграват и правят скечове и там им се позволява.Нима Народното събрание за тях е продължение на шоуто им.
  • 49 Gowo

    14 2 Отговор

    До коментар #44 от "Преподавател":

    Тоз е адвокат колкото са прокурорите на Гешеф Биячи , дето ги върнаха от Дубай от нещастната им злополучна мисия по отвличането на Божков.Че ги биха там Но пресата премълча.
  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 кукувци

    12 1 Отговор
    Опааа , шоуто придоби неочакван развой по време на самия спектакъл.
  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 ДПС ГЕРБ И ТН

    10 3 Отговор

    До коментар #17 от "Малка неточност":

    Има лъжи , които ако ги повториш няколко пъти стават истина , но тази тъпа манипулация не е от тях.
    Прости , прости , но не ни подценявайте чак толкова де.
    И вие от свитата на Слафчо не сте големи умници . Виждаме ви тъпите сценки от рода на разцепване, подкупи, кой какво и за кого казал като дошъл да преговаря с вас - даже и на селска седянка не си клюкат така, а Чалгаслугинажа уж мачовци , а действията им като на малките деца : " Другарко, а пък Пешко преписа от мен и каза сте грозна " - не е смешно, а е тъпо да виждаш подобно инфантилно поведение в Парламента на България.

    Коментиран от #59

  • 54 НЯКОЙ

    9 3 Отговор
    Така, историята се изясни май - двама депутати се срещат, разговарят, тя споделя свои мисли, той отговаря и толкоз!
    Един диалог между колеги се превърна от Слави Трифонов в престъплението на века!
    Тия вече наистина заслужават да бъдат осъдени - Слави Трифонов като подстрекател!
    Народът няма желание да го занимавате с вашите лиготии!
  • 55 XYZ

    1 0 Отговор

    До коментар #19 от "питащ":

    Той ги тресна - започнал е отгоре надолу!
  • 56 Ф акт

    4 3 Отговор
    Безспорно доказателства от африкано-учиндолската правна школа.
  • 57 отКадяНаКадя

    3 2 Отговор
    Че има нещо гнило в цялата тази работа - има.Но че има хора,които са големи Глупаци - и това е вярно. Кума Лиса е доста изпечена и обиграна, и знае как да го направи,че да не я окошарят,но на тебе дуп.. за ти е яко в съда,щом не си предвидил,че ти трябват и други доказателства,освен голите приказки изречени на всеослушание.
  • 58 ИТН играят

    5 1 Отговор
    заедно със задкулисието!
  • 59 Я да видим

    4 3 Отговор

    До коментар #53 от "ДПС ГЕРБ И ТН":

    По какво Дб ce рaзличaвa oт гeрб! Гeрб e зaдкулиcнa пaртия, oбcлужвaщa дoгaн! Дб cъщo зaдкулиcнa пaртия oбcлужвaщa прoкoпиeв! Гeрб e пoдлa пaртия, плaщaщa нa трoлoвe, мeдии и миcирки, зa мaнипулaции и лъжи! Дб cъщo e пoдлa пaртия, плaщaщa нa трoлoвe, мeдии и миcирки, зa лъжи и мaнипулaции! Гeрб ce бoри дa излъжe нaрoдa зa дa крaдe Eврo фoндoвe и лъжe нaрoдa! Дб ce бoри cъщo дa крaдe Eврo фoндoвe и лъжe нaрoдa! Дб и гeрб, имaт рaзликa, caмo в имeтo кoeтo oбcлужвaт! Жaлкo зa излъгaнитe избирaтeли нa дб, дa cи дaдaт глaca зa тaзи пoдлa, зaдкулиcнa и изтъкaнa oт лъжи пaртия, кoятo дa зaмeни гeрб!
  • 60 Наивен

    6 1 Отговор
    Наивен или си прост. Така ли не си разбрал че Тошко клюкарка, с Трифонов зависимия с цялата пасмина не е трябвало да се захващаш. Да ги разцепили се стремели. Смях в залата. Та вие сте събрани от кол и въже. Вие сте ги заплашили да мълчат, да гласуват не по съвест а по заповед. Как и с какво ще стане ясно. Но стана ясно че Слави се издъни и освен че провали два парламента, провали на много млади хора бъдещето. Постави им клеймо - били са членове на ИТН. Това вече ще е срам. Слави ше си прибере парите, ще си строи палатите, а другите кучета ги яли. Е нека на всички да им е за урок, че няма такава партия, няма такива Умни ръководители, а само по изпечени корумпирани шоумени и сценаристи.
  • 61 wtf

    1 1 Отговор
    Не разбрах какви са тези, че Дончева ще си позволява такъв език за други политици пред тях?
  • 62 !!!?

    2 5 Отговор
    Превтасалата селска погача Дончева май си намери "майстора" !!!?
  • 63 Радостин Василев! Никой не мие предлагал

    4 1 Отговор
    Поткуп!! Казва го човека!! Ако някой е търсил Поткрепа от друга политическа сила, това се случва 30год Вече!! Коалиции, Патерици Явни, скрити, златни пръсти!! Всичко е част от Парламентарните договорки, постоянна практика!! Никой не мие предлагал Подкуп!! Казва Радостин Василев!!! Какви проверки, какво Самосезиране, какъв Смях, какъв Резил!! Някой Мъти водата, освен ГЕРБ други не маже да са, зада заработи Прокоратурата!! Ако е Вярно, защото е смешно!!

    Коментиран от #67

  • 64 Учиндолски

    3 1 Отговор
    Най-мноооо Дончева да ме осъди(няма да ми е за пръв път) за 5-6 хил. лева,бълха ме ухапала!Важното,че я омаскарих!Нал политиката била мръсна работа в България?!?
  • 65 Мръсник до мръсника,подлец до подлеца

    3 1 Отговор
    мила моя майньольо!Тия (ИТН) ги намразих за отрицателно време за разлика на Бойко разбойко!!!!
  • 66 Мендоса

    3 1 Отговор
    Тошко Лудото ще го отнесе май?
  • 67 Мендоса

    0 1 Отговор

    До коментар #63 от "Радостин Василев! Никой не мие предлагал":

    Ти ходил ли си на училище бе?
  • 68 а сага де

    2 0 Отговор
    "Радостин Василев: Никой не ми е предлагал подкуп..." Ами тогава Тошко Йорданов защо преди 3 дни обвини Татяна Дончева, че давала "500 000 лв. да разцепи ИТН"??? Тогава Тошки Йорданов трябва да бъде съден!

    Коментиран от #69

  • 69 Ами

    0 0 Отговор

    До коментар #68 от "а сага де":

    ходи го осъди!
  • 70 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове