Last news in Fakti

8 Септември, 2021 16:57 32 136 168

ГЕРБ отстранява Борисов като Тодор Живков

  • герб-
  • бойко борисов-
  • тодор живков

Очертават се трима претенденти за председателския пост на партията

ГЕРБ отстранява Борисов като Тодор Живков - 1
Снимка: БГНЕС

Важни фигури в ГЕРБ са на път да извършат тих преврат в партията и да отстранят лидера Бойко Борисов. Това трябва да стане по елегантен начин с обяснението, че той сам се оттегля и ще изпълнява почетни функции. Това твърди "Фрог нюз" според информация на членове на парламентарната група на ГЕРБ. Доскоро никой не смеел да говори открито за подобно нещо, но откакто Борисов заявил пред някои от тях, че смята да се кандидатира за президент, назряла идеята за неговата изолация.

Още повече, че неговият мандат като председател изтича в края на годината. Те били категорични, че бившият премиер е обсебен от сегашния държавен глава Румен Радев и омразата му към него вече е в стадия ненавист. Затова и поведението му станало деструктивно, а изказванията му излъчват агресивност, кометирали още източниците от партията.

Според тях Борисов трябва да си тръгне, докато провалът му не е станал катастрофа. Сценарият щял да прилича на десетоноемврийското сваляне на Тодор Живков с благодарствени думи от негови кадри.

Освен това все повече гербаджии смятат, че Радев има реални шансове да спечели напреварата за „Дондуков“ 2, което за него ще е втори мандат, но за Борисов ще е огромен шамар, а ГЕРБ ще изпадне в глух коловоз.

Вече се оформя и мнозинство, което подкрепя идеята Томислав Дончев да заеме лидерската позиция. Смята се, че той най-добре би се справил в новата ситуация с укрепването на структурите в страната, които са доста разколебани след зашеметяващите данни за корупция по време на Борисовото управление. Много от хората не желаят да бъдат свързвани с грабежа на десетки милиарди, защото нито са участвали и дори не са знаели какво става.

Другият конкурент за стола на Борисов – Даниел Митов, нямал шансове в конкуренция с Дончев. Той не се ползвал с доверието на гербаджии още от привличането му в партията и спускането му за депутат, а после и като кандидат за министър-председател.

Амбиции към поста имала и Десислава Атанасова, която смятала, че тя е двигателя на парламентарната група и нейни били тактиката и стратегията на поведение на депутатите.

Верни на Борисов висши кадри обаче твърдо стояли зад това той да води партията и занапред. Между тях се откроявали Николина Ангелкова, която представлявала интересите на известна групировка, Цвета Караянчева, която изпадна от парламента и се надява на Борисов да я върне в играта, Деница Сачева, проф. Костадин Ангелов и още неколцина.

Преобладавали все повече реформаторски настроените, които виждали, че с Борисов партията няма бъдеще. Очаква се в близките седмици да се задействат процеси на промяна и обновяване на втората по брой депутати в НС политическа сила.

Демонстрацията на сплотеност била само за пред обществото и медиите, но всъщност процесите на вътрешни колебания и недоволство в партията се знаели отдавна, но за тях било изрично забранено да се споменава.


Бел.ред.
2 509 864 българи заявиха на Референдума от 2016 г., че депутатите трябва да се избират на мажоритарни избори в два тура, но политическия елит и неговите кукловоди не позволяват това да се случи, а в техните медии темата е табу.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 94 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Диктаторът от Банкя

    403 63 Отговор
    Жалко, хората се надяват да го отстранят по румънския модел?

    Коментиран от #11, #118, #145

  • 2 ха ха

    219 45 Отговор
    Томи, заекващият от Габрово?? То ще има едно дранье.... ха ха това е някакъв майтап.

    Коментиран от #161, #163

  • 3 абе

    240 30 Отговор
    Направо си е луднал , викайте санитарите.

    Коментиран от #79

  • 4 Последния Софиянец

    189 33 Отговор
    Аз гласувам за ПКП начело на ГРОБ.

    Коментиран от #85

  • 5 Българка

    216 27 Отговор
    Всички мафиоти и доносници, попиляли държавата ни вместо в затвора доживотно, стават почетни лидери- кой зад китки в сараи, кой в джипка по екскурзии, кой на меко диванче в собствена ТВ дупка като самотна кукувица на тъмно?!
    Е наистина няма такава държава! Най-важната реформа е съдебната!!!!!!!
  • 6 Ива

    216 36 Отговор
    Време беше но Тодор Живков не може да го стигне 100 години таз мутра разсипа много животи

    Коментиран от #38

  • 7 Анонимен

    140 27 Отговор
    Да се разпада, да се разпада и БСП а ДПС да бъдат разпуснати тъй като самото съществуване на ДПС е в разрес с конституцията на България.

    А за Герб всичко може да е поредния цирк и Баце да си върти нещата задкулисно , като по мъдър диктатор да взима пример от Доганя
  • 8 Закриваи

    183 31 Отговор
    Герб си заминава като - Костовото сдс
    Няма да скьрбим изобщо - но да врьщат милярдите
  • 9 Българка

    101 19 Отговор
    Говорителят на Габровската радиоточка?
  • 10 Дельо Хайдутин

    144 16 Отговор
    Като няма плячка пиратите връчват на капитана Черния знак.Или да скача сам през борда или ще го хвърлят насила.
  • 11 Наблюдател

    150 10 Отговор

    До коментар #1 от "Диктаторът от Банкя":

    В грешка си! ГЕРБ без Бойко Борисов за отрицателно ще се разпадне. Ще последва съдбата на НДСВ, СДС, ДСБ и т.н. Партиите са лидерски, така са конструирани.
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Горчиво

    76 23 Отговор
    И накрая ГЕРБ и ДБ ще се прегърнат и ще заживеят заедно😊.
  • 14 цървулан

    113 8 Отговор
    Е ония не ги изчегъртаха,те сами ще го направят.Без Борисов, ГЕРБ е нула.Правилно е казано,онова което сам си причиниш,и друг не може да го направи.
  • 15 4343

    67 16 Отговор
    Това са някакви фантазии за разтягане на локуми между скучаещи фантазьори. Фрогът ги умее тези неща.
  • 16 Хаха

    63 12 Отговор
    Е нормално,след изказването на Ристьо. След изборите коалиция ГЕРБ+ДБ, а Борисов кат Доган - почетен председател. Промяна нанайси.
  • 17 ХАПНИ ШНИКЕРС 💩

    35 6 Отговор
    НЕ СИ ТИ КОГАТО СИ „ГЛАДЕН”🐸НЮЗ
  • 18 Иванчо

    101 23 Отговор
    Герб я чака съдбата на НДСВ - лека полека си отива и до няколко години нищо няма да се говори....освен за чудовищаната корупция по тяхно време.

    Коментиран от #165

  • 19 4343

    37 4 Отговор
    Забавно четиво.

    Коментиран от #22

  • 20 Банкя

    27 15 Отговор
    RIP ГЕРБ
  • 21 666

    59 12 Отговор
    БКП като отстрани бай Тошо и видяхме на какво заприлича ;). Хайде на късмет
  • 22 жабанюз

    40 11 Отговор

    До коментар #19 от "4343":

    Сайтът на агент Академик никога нищо не е познал.

    Коментиран от #33

  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 ПСР

    65 22 Отговор
    Ще поживеем,ще видим.Аз ГЕПП без Боко не си го представям,но...
    Крадливостта и измамата,корупцията и лъжата вече са им вградени на 100%.
    Че е вманиачен,неадекватен,изчерпан и болен е видно.Ако може да не слиза от"малкия екран" и 25/24 да бръщолеви небивалици за Радев-би бил щастлив.Изобщо не вярвам на останалите,"реформатори".Същите са,във времето са попили твърде много.Всъщност,най-прав е коментар 1,за румънския модел.
  • 25 Запознат

    55 17 Отговор
    Като излязат обвиненията по The RICO Act и сам ще се скрие в най-дълбоката дупка, но бъдещето на Борисов е при Бай Ставри…

    Коментиран от #67

  • 26 ТраЛаЛа

    29 21 Отговор
    хахаха, нити бирисов ще се откаже, нито дончев става за нещо ...........по скоро митов !

    Коментиран от #49, #166

  • 27 Кочо

    54 9 Отговор
    Да го изберем за президент и да отървем Герб от него! Ето, сега ако бе президент, дармадан щеше да ги направи тези престъпни народни избраници! Щеше да нахлуе на трибуната, да изгони Митева, да целуне Дончева и Кирова, да загрее врата на Вигенин, Васлева ще е до тоалетната, а Атанасов ще избяга навреме получил информация! Ще постави лапи на катедрата и ще им се скара - Какво правите вие, бе!? Само аз мога да раздавам пари! никой друг! Лентяи! Безделници! Безотговорни хора! Ще увеличите дефицита и Брюксел ще задвижи наказателна процедура! Няма да ви спасявам! Счупихте ми дължавата с тези ваши безобразия, нехайство и липса на ангажираност!.... А Радев хич нищо не казва, че ще го обявят за разредител и напомнят, че сме парламентарна, а не Радева република!

    Коментиран от #46

  • 28 С--м--ъ--р--т за ГРОБ

    54 12 Отговор
    Те са като СС в края на 45. ...каквото и да правят вече са освободени лагерите и снимките са из целият свят.Мъртво куче не подлежи на реабилитация. Крадлива сган. Трябва лустрация на водещият ешелон на БСП, Царистите, ДПС, СДС,на ГРОБ и кохортите им.....От вълк ядящ месо става ли веган? ( от патологичен крадец лъжец и измамник става ли нормално загрижен управник? ).Не.Трябва да се изолира.
  • 29 Смешно

    24 8 Отговор
    Фрог измислици
  • 30 007

    23 12 Отговор
    Жълта клюка, но е много полезна. Дошел е моментът да се реагира като учител (народа-изберател) да хване за ушите двамата биещи се вече 5 години, без да се търси кой е започнал, и да ги изритат от училището (политиката, управлението на държавата); задължително и двамата. Ако остане единият ще бъде "победител" и ще бие наред, които не се подчиняват. Това може да се нарече с двете "политически мутри" вън от държавното управление!
  • 31 Къдравата Сю

    57 9 Отговор
    Простата Деса ще сложат, а Боко ще стане почетен председател на литературния клуб в централния софийски.
  • 32 баууу

    46 11 Отговор
    Какъв Президент ще става разБойко та той не ходеше на работа в парламента като Министър председател, камо ли катоПрезидент!! хаха Вкарвайте кадито му е мястото на тоя и да се свършва агонията му

    Коментиран от #34

  • 33 Мизантроп

    20 57 Отговор

    До коментар #22 от "жабанюз":

    Румен го е страх от Борисов на преки избори и е задействан агента от Фрог.А толкова пари са потрошени по радевия проект ,че не могат да си позволят да загуби и този път.Активирани са дори и гербавата прислуга на Борисов.

    Коментиран от #136

  • 34 Каиш

    23 49 Отговор

    До коментар #32 от "баууу":

    Фигуранта като ходи на работа какво е свършил освен да слуша и изпълнява на Пламен Узунов капризите?

    Коментиран от #45

  • 35 Жабари нюз

    31 51 Отговор
    Огромни глупости плямпате. Наистина се забавляваме с вашите глупости.
    P.s. и между другото ГЕРБ ще спечелят следващите избори и то начело с Бойко.

    Коментиран от #116

  • 36 а дано

    43 12 Отговор
    Да вървят плътно по пътя на НДСВ.
  • 37 565656

    27 48 Отговор
    ББорисов е единствен за сега, който не допусна социсти и етнисти в държавното управление, заради което имаше пари за всичките тези инфраструктурни проекти (премкъсна кражбите ИМ) и както е казал другарчето им Г Димитров, направи за десетилетие това, което другите са успели за столетие. Заслужава паметник на мястото на мавзолея.

    Коментиран от #63

  • 38 Задръстена си

    12 8 Отговор

    До коментар #6 от "Ива":

    Много, много.
  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 Румен Радев

    28 7 Отговор
    Бухахахааааааа. . Бухахахааааааа...Шлангаджията излетя!!!🎃🇹🇷🇱🇷
  • 41 Вуте

    51 3 Отговор
    ГЕРБ е класическа лидерска партия, създадена от Бойко, около Бойко и за Бойко,. Без него съдбата и ще бъде като на НДСВ!
  • 42 Гепи пачки

    26 5 Отговор
    Сменяме го с тепекето
  • 43 Харесвам 🎃, само сготвени

    23 7 Отговор
    Като "дедо ми, у царевичака"...

    Коментиран от #70

  • 44 Буха ха

    40 11 Отговор
    Да изпратят Тулупа посланик в Македония, тъкмо няма да има нужда да учи чужд език.
  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 номера

    17 4 Отговор

    До коментар #27 от "Кочо":

    Кочо що не идеш на работа у Фрога? Много забавно пишеш, малко в стил "Под игото" и чорбаджи Марко на софрата :)
  • 47 ммм

    13 7 Отговор
    Пак чернокосо тескере ще им е председател на комунистите от ГЕРп..
  • 48 ха ха ха

    16 10 Отговор
    Вождовете не могат да бъдат отстранени.

    Коментиран от #164

  • 49 не вярвам

    5 2 Отговор

    До коментар #26 от "ТраЛаЛа":

    Той пък съвсем не става.
  • 50 Хехе

    24 18 Отговор
    Този коментар е една голяма парлама! Живков беше отстранен от една партия, където той царуваше много години, но беше парашутист от Априлския пленум.ГЕРБ ще приключи, когато самия Борисов реши да приключи с политиката.Защото той я основа, той ще реши и кога ще я разпусне!

    Коментиран от #131

  • 51 Жорката

    36 6 Отговор
    Христо Иванов вече ви подготви за това, което ще се случи. Борисов се оттегля като лидер в сянка, а ГЕРБ се коалира с ДБ с подкрепата на ДПС. Този филм вече сме го гледали. Преди бяха СДС и Реформаторския блок, сега са ДБ. Готови ли сте за подмяната? Христо голям театър ви изигра на Росенец.

    Коментиран от #62

  • 52 Тиквун

    15 9 Отговор
    Ще дърпа конците зад сцената и ще си е същата ОПГ ГРОБ. За изчистване на партията трябва всички ръководни личности да бъдат изритани (без да заемат после почетни функции) и да се заменят от нови лица. Дори тогава се съмнявам, че ще могат да се изчистят напълно.
  • 53 Смях

    15 6 Отговор
    Кога Герб е отстранил Тодор Живков? Съвсем некадърни и неадекватни сравнения потекоха.
  • 54 оня с коня

    20 9 Отговор
    Периодично разни "Умни Полит-Анализатори" лансират Безценния съвет към ГЕРБ че ако отстранят Борисов от Лидерството,Партията ще има по-голям Шанс да се коалира с други в НС.И понеже това няма как да се случи защото е ясно че ГЕРБ е Лидерска партия и няма ли го Лидера Партията ИЗЧЕЗВА,сега изнервените "Гадове"/както ги нарича ББ направо си изпуснаха нервите- обявяват,че Борисов СЕ ОТСТРАНЯВА от Определени свои Съпартийци.Има и споменати "Претенденти" за стола на Борисов- все Висши Фигури в Йерархията на ГЕРБ.А целна е ясна:медийна атака крещу Железният Борисов под формата на Внушение на Електората му,че Той е ВЕЧЕ Вън от играта!Ама ГЕРБ НЕ Е БСП бе Фрог нюз и бат Бойко държи Здраво!И да си зададем просичкия и логичен въпрсо:Ако имаше нещо подобно на Публикацията ви КОЙ от ГЕРБ ще тръгне да го споделя точно с Фрог нюз?

    Коментиран от #66

  • 55 Б. Б.

    15 6 Отговор
    Представяте ли си ГЕРБ без мене? Това е невазможно!
  • 56 бай Даньо

    10 18 Отговор
    Само си викам дано . Герб имат път напред само без Бойко . Бойко е пречка за всякакви коалиции. Омаскаряването на Бойко е стигнало фазата на Костов и няма връщане назад с тоя проклет , зъл и обичащ да мрази народ ... Това и той го разбира и е напълно възможно да се случи минаването му по отзад , защото Бойко и без да знае езици демонстрира безпогрешна политическа интуиция. Няма смисъл от ГЕРБ ( първа или втора на избори) ако всички са против нея . Дори на Бойко не му върши работа такава ГЕРБ. Блазе им на тия който си градят тактиката против ГЕРБ на базата на глупавия Бойко еднокнижник. Другари , Бойко с една книга ви разнася като гомнян вестник из драки а па ако беше чел мале ... Дончев е добър избор да води ГЕРБ , другия също добър е кмета на Бургас - Димитър Николов . В Бургас дори хора който са гласували против ГЕРБ декларират че ще гласуват за Димитър Николов като кмет отново.

    Коментиран от #59

  • 57 истината

    15 18 Отговор
    Мисля, че Томислав Дончев е добра алтернатива да замести Борисов. Томислав Дончев умее да говори интелигентно и да бъде убедителен, без да е арогантен и да се държи като простак както шефа му. Тогава ГЕРБ ще се върне в играта!
  • 58 Грульо

    21 7 Отговор
    Без Бойко герп отива в каналите на историята. :D

    Коментиран от #60

  • 59 истината

    14 4 Отговор

    До коментар #56 от "бай Даньо":

    Димитър Николов не става за водач, защото е слабохарактерен, не смее да се противопоставя на беззаконието, иначе е умен, но не е решителен.
  • 60 Рей

    10 26 Отговор

    До коментар #58 от "Грульо":

    Напротив, без Бойко Борисов, ГЕРБ ще се възроди, ще се изчисти от мръсотията и компрометирането.
  • 61 Да попитам

    22 10 Отговор
    А може ли ,да се направи като Чаушеско?. Да си покаже народа своята любов,с няколко куршума?
  • 62 пфуй

    10 4 Отговор

    До коментар #51 от "Жорката":

    Пълни лъжи, Христо Иванов може да се коалира с ГЕРБ, ако Борисов не е лидер там, но с ДПС никога няма да се коалира!
  • 63 Куку

    18 16 Отговор

    До коментар #37 от "565656":

    Не те знам момиче ли си, момче ли си, обаче нещо в грамотността ич те не бива! До кой клас си ходил/а на училище? И така, бил прекъснал кражбите им...Чии кражби, че нещо не се връзват нещата? Абе ако беше спрял ТОЙ да краде, 500-те милиона километра магистрали щяха да бъдат завършени до сега, обаче не би...Буци пипа на едро, не си играе с милион, два! Запознати казват, че мизата му била къде 30%...Та, ако можеш да смяташ ще видиш колко е захлебил бате ти Буци...
  • 64 Ей големи

    21 14 Отговор
    Ей големи простотии.Чудят се вече какво да измислят.ББ е създал тази партия и е неин лидер.Ама много им се иска на някои хора,да се разпадне ГЕРБ ,защото се видя,че въпреки помията,която изливат,ГЕРБ си остава най-стабилната партия.

    Коментиран от #69

  • 65 666

    11 18 Отговор
    След отстраняването на тоя герб пак няма да спечелят ...прекалено много боклуци другари нахълтаха в тая МУТРЕНСКА ПАРТИЯ ...РАЗБРАХТЕ ЛИ ДРУГАРИ ДЕТ ГЛАСУВАТЕ ЗА гербчетата .Хубаво е да четете КОЙ КОЙ е нахълтал в тая смрадлива ченгесарска партия на другари .
  • 66 бай Даньо

    11 17 Отговор

    До коментар #54 от "оня с коня":

    Няма смисъл от Бойковото здраво държене на ГЕРБ . Ако държи здраво то ефекта ще е по бавно потъване на долу , но посоката е надолу и така до края който идва при други лидерски партии . Накой помни ли "цара" и неговата лидерска парти и колко му върши тя работа днес на цара!? Ако Бойко отстъпи има шанс да се разбие още един мит че ГЕРБ е непоправима лидерска партия , до тук беше, но с Дончев има шанс да е съвременна либерална евро-ориентирана партия. С Дончев ГЕРБ има шанс ( аз лично винаги съм гласувал за ГЕРБ но Бойко никога не ми е бил по вкуса!) . Дончев е интелигентен , практичен, комуникативен, неконфликтен ( коалиция някой!?) какво повече да искаш от политик?

    Коментиран от #71

  • 67 Магн

    12 4 Отговор

    До коментар #25 от "Запознат":

    Какво е това? Корупционна организация ли? Боко да не е следващият в Магнитските забрани, които чакат да минат изборите, за да съобщят следващите имена?
  • 68 Бай Ставри

    13 7 Отговор
    Той и каскета при мен!!!! Стига е ръсил тъпи лакардии по талавизиите!!!
  • 69 666

    8 9 Отговор

    До коментар #64 от "Ей големи":

    Бега бе ,ма верно ли ...я виж съдийчето ,я виж биков момченцето я виж цуцо милиционера ... още да споменавам .Все отрепки !
  • 70 Мразим

    5 2 Отговор

    До коментар #43 от "Харесвам 🎃, само сготвени":

    Такива като теб.
  • 71 оня с коня

    12 3 Отговор

    До коментар #66 от "бай Даньо":

    Е как ще гласуваш заПартия,чийто Лидер не ти е по вкуса?!Е тва наистина не го разбирам...Все едно да махнеш на БМВ Синьо- белия Пропилер и да я превърнеш по тоя начин в една най-обикновена "кола като всички останали"!

    Коментиран от #86

  • 72 1944

    7 8 Отговор
    и кат махнат тулупа кинти откъде? или и те си имат чекмедженца?
  • 73 Вълкът

    12 9 Отговор
    Фрог е..ба..ти и жълтия сайт..ББ печели изборите и сега плюват по ГЕРБ..ЕДНА жена казала на пазара че чула от друга...Няма автор а се крият зад Фрог..къде е оноя дебелия където го биха по краката..мишкари..А КОЛКО ПРОСТ НАРОД ИМА ТУКА..ВЯРВАТ И КОМЕНТИРАТ..ГЛУПАЦИ..
  • 74 кой

    9 6 Отговор
    Каквото и да отстранявате, което силно ме съмнява да е вярно, вие сте престъпна групировка и тези участвали в корупция и престъпления трябва да бъдат осъдени с ефективна присъда. Само така може да се извърши промяна.
  • 75 cpv

    12 13 Отговор
    Има да чакате,тъй като без ГЕРБ в България никога няма да има правителство!
  • 76 Мухаа,хаа!

    12 8 Отговор
    ГЕРБ е огледален образ на царската НДСВ.Няма Борисов,няма ГЕРБ. Ще се спихнат,а до 3-4 години,ще бъдат минало!

    Коментиран от #83, #146

  • 77 Курбанколи Пардимагомедов

    2 13 Отговор
    Много умилително ,чак очите ми се насълзиха.Това ли е поредната мъдрост на еднокнижника от Банкя.Уж отстранен от ръководното място от "некорумпираните гербаджии",(а има ли такива?),а Толупа да опъва конците в сянка като Доган ага.Абе вие съвсем и взехте за слабоумни.Който ви познае и гласува за вас халал да сте му.А иначе като цяло българинът не се слави с мисловната си дейност,щом има и поговорка(мразим да мислим),най вероятно единствена в целия свят.......

    Коментиран от #92

  • 78 Вива Бойко

    15 3 Отговор
    Пълни глупости. Без Борисов, ГЕРБ ще бъде една напълно безлична и некадърна партия като всички останали.

    Коментиран от #80

  • 79 А бе

    8 2 Отговор

    До коментар #3 от "абе":

    Луднали са пенделите от жабата. Ха ха. Гладна кокошка просо сънува.
  • 80 mdaaaa

    6 13 Отговор

    До коментар #78 от "Вива Бойко":

    А сега каква е?! Безлично мутренско сдружение впило зъби в европейските пари.... милиарди , които с убит от герб малък и среден бизнес нашите деца и внуци с пот ще връщат! Бойо кюлчето, бойо далаверата, бойо наглото, бойо купените гласове, бойо егоцентрика, бойо бирата, бойо сикаджията, бойо простия, бойо мисирката, бойо толупа.... и с него и без него греб са бита карта разберете го! След машинното гласуване не спря да реве как си искал хартиените бюлетини да може да си върне купуването на гласовете и мъртвите души! Обвинява Радев за тва, че шкафчето му е тъпкано с хиляди евра и злато а тва драги симпатизанти , зайчета такива са му като парите за закуска на едно дете! НАГЛОСТ! При бойо и сие, става дума за милиарди не за милиони...с лични интереси! За пенсионерите 50 лв. да може да купят мляко, хляб и лекарства (някакви) Ахмаци! ...За тия 30г. не бонуси или както те им викат добавки а с по 300 лв отгоре на месец увеличение е трябвало да стане! СИМПАТИЗАНТИ! Като коне с капаци сте!
  • 81 Току виж

    6 8 Отговор
    в новата ситуация Дончев да си спомни как то съветваше Борисов - "Да се трови президентът... да се трови..." - и как нарече Б.Б. Цвета Караянчева /единственото вярно нещо, което е казал Борисов - "проста кърджалийска пу... и т.н"

    Коментиран от #82

  • 82 верту

    6 11 Отговор

    До коментар #81 от "Току виж":

    Те гребаджии са такива. Включително и гласоподавателите им...кефят се на наглостта, простотията...злобата.
  • 83 Няма да

    4 7 Отговор

    До коментар #76 от "Мухаа,хаа!":

    изчезнат само в случай, че се отърват от лакеите от типа на Биков, Десислава от Дулово и още десетина некадърни блюдолизници и ибрикчии...
  • 84 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 85 ВСЕБЕЗГАЩИ

    5 9 Отговор

    До коментар #4 от "Последния Софиянец":

    ДАЛИ Е ПКП ИЛИ МИЛИЗЛИВКАТА ОТ ДУЛОВО ....ВСЕ ТАЯ !
  • 86 бай Даньо

    7 3 Отговор

    До коментар #71 от "оня с коня":

    Карал съм и БМВ без да ми харесва... Винаги трябва да държиш сметка за алтернативите , а алтернативите на Бойко през годините бяха - буля Курнела , Доган, Волен Сидеров със съответните им антибългарски партии , днес са Мая, Ристьо, Слави ... Това се надявам че разбираш . Дончев е единствения шанс за приемственост на политиката на ГЕРБ напред, другото е революцията на победилото простолюдие ... Ако си обърнал някакво внимание какво пиша сме общо взето съмишленици. Поздрави.
  • 87 неразбрал

    6 4 Отговор
    Дааа!
    Партийният орган Фрог нюз пусна уводна статия за положението в партия ГЕРБ. За разлика от други писания, тонът е умерен, привидна обективност е демонстрирана и въобще културно го даваме.
    Клакьорите и те са в унисон със статийката. Размишляват и загрижено коментират настоящето и бъдещето на ГЕРБ със или без Борисов!
    Въобще толкова сюрреалистична ми се стори действителността, че взех да се питам в България ли съм или не?
    Я си карайте както си знаете, че да си дойде всичко на мястото!
  • 88 Местният

    6 2 Отговор
    ГЕРБ ЗНАЧИ Б.БОРИСОВ. ОСВЕН АКО НЕ СЕ ПРЕКРЪСТЯТ НА ПАРТИЯ ЯЗИ НАПРИМЕР ИЛИ ТУРА. ВСИЧКИ ОТ КОТИЛОТО.
  • 89 ГЕРБ са бита карта

    4 11 Отговор
    Нямат шанс след грабежа, който осъществиха
  • 90 Баба Дончева

    4 8 Отговор
    Стъки ше им стане лидер и ше ги поведе към възход.
  • 91 не понасям

    9 0 Отговор
    Не понасям предатели, без значение от коя партия са. От такива хора не можеш да очакваш нищо добро.
  • 92 ГлавътаВстенатъ

    12 1 Отговор

    До коментар #77 от "Курбанколи Пардимагомедов":

    Да да ... "умните и красивите" гласувайте пак за чалгаря да ви "оправи" за трети път, пък дано усетите нещо този път! Явно не са ви вдигнали достатъчно цените, още можете да поемете!
  • 93 Нищо лошо

    4 4 Отговор
    Да има демокрация за избиране на председател на ГЕРБ. Какво означава провал ??? Трябва всеки да си отговори. Още Един проблем как да се избере кандидат президент. При много партии се поставят няколко кандитири и кой получи най много гласове той предложен след одобрение председателя. Успех
  • 94 Ицо

    4 11 Отговор
    СТЪКИ ЩЕ ИМ СТАНЕ ЛИДЕР И ЩЕ ИЗХВЪРЛЯТ БОЙКО
  • 95 ГЕРЕРУГА

    2 8 Отговор
    ХА КОГА ЩЕ СТАНЕ ОТ КОГА ЧАКАМЕ ТОЯ ДЕВЕТИ СЕПТЕМВРИ
  • 96 Камата съм

    2 8 Отговор
    къдеее са паритее къде е Мата Харии
  • 97 Чочо

    4 11 Отговор
    Да го отсранят, но при бай Ставри.
  • 98 Таварищи

    10 3 Отговор
    Фрог Нюз е проруско сайтче занимаващо се с дезинформация и очерняне на Демокрацията
  • 99 ГЕРБ не отстранява Борисов!! Една боанда

    5 9 Отговор
    Хиени начело с Борисов! Пунта Мара!
  • 100 Една банда

    4 5 Отговор
    Една банда
  • 101 Боко

    4 1 Отговор
    Без мене герб са гроб
  • 102 Импийчмънт и оставка

    9 7 Отговор
    Това са поредните лъжи като снимки и кюлчета, поредната партенка, за да всеят смут и разкол. Няма мине номера на зелените чорапи. Всички все повече се обединяват около Герб. Те показаха, че могат да бъдат опозиция. Само Бойко има силата да подреди дължавата, да изгони мигрантите, да овладее пандемията. Да не разреши гладна радева зима.

    Коментиран от #105

  • 103 Нане

    5 3 Отговор
    Време е за пенсия! Ама като на обикновен пенсионер.
  • 104 баста

    5 6 Отговор
    Да ви кажа, тези разбойници 12 г. се упражняваха, крадоха от българите кой колкото може, и които и от тях да вкарате в затвора, няма да сбъркате.Шампион по кражби и лъжи е естествено простия пожарникар, който лъже като сиганин. На тези негодници, сега им плащаме и заплати по 10 хиляди лева на месец в парламента, за да продължат да лъжат и ако могат да крадат.Събуждайте се българи и не гласувайте за душманите си. Тези без милост ви грабиха, и вие да нямате милост към тях.
  • 105 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 106 БОКО ПУЩУНА

    4 9 Отговор
    И КАТО КАК ЩЕ СТАНЕ ПРЕЦЕДЕНТ КАТО И ТУК И В ЧУЖБИНА ЩЕ Е ПОСЛЕДНИЯ КОМУНИСТ ПРЕЦЕДЕНТ И ТО НЕЗНАЕЩ НИКАКЪВ ЧУЖД ЕЗИК ........ ГОЛЯМ МАЙТАП ЩЕ Е КЪДЕТО СЕ ПОЯВИ - ЩЕ ГО ПСУВАТ НА ВСИЧКИ ЕЗИЦИ , А ЧУЧЕЛОТО ЩЕ СЕ ХИЛИ КАТ ИДЬОТ КАКЪВТО И Е !

    Коментиран от #123

  • 107 Хитър Петър

    7 8 Отговор
    ТИКВОЧА САМО КЬОВЕШИ ЩЕ ГО ОПРАВИ.
  • 108 МУТРОООО

    3 8 Отговор
    БОКО ПЛАЧЕ ЗА БОГАТ ЗАТВОРНИК ПРИ СТРОГ ТЪМНИЧЕН РЕЖИМ !
  • 109 бобо5

    5 10 Отговор
    " Борисов трябва да си тръгне, докато провалът му не е станал катастрофa"
    Той отдавна катастрофира заедно с цялата страна.
  • 110 Бля,бля

    4 4 Отговор
    Статия за наивници и дж..урна....лисчето колкото да изкара някой лефф
  • 111 продал на герб

    5 4 Отговор
    бай Ставри ги чака повечето от герб
  • 112 патриот

    8 8 Отговор
    Бойко Борисов може да бъде оприличен дори, като национален герой, защото издигна на стандарта на живот на българите до ниво, което никой друг в миналото, а както върви и бъдещето няма да може да постигне! След толкова години на градеж, той щеше още да продължи да управлява и да превръща с ускорени темпове България в модерна европейска държава, (дори и без многомилиардната помощ от Европейския Съюз), но за нещастие, негова груба кадрова грешка, доведе на власт, подкрепян от чужда сила държавен глава, който пося семената на разделението, на раздора, на противоборството и на антагонизма в обществото, с което успя да блокира възможността за съставяне на правителство и за пълноценно управление на държавата!

    Коментиран от #120

  • 113 ГЕРБ са ДПС

    3 4 Отговор
    Затова работят по сценарий на ДПС, почетен председател, Доган №2!?
  • 114 Още малко

    4 7 Отговор
    Почакайте още малко, Мутрата ще си замине в отвъдното от злобата, която го е обсебила, от злоба човек нищо добро не го чака! Жалко, ние искахме при бай Ставри, да си поживее до стотина години там на тихичко и топличко!
  • 115 fakeTAXI

    3 5 Отговор
    много от членовете на герп са свързани с криминални структури и обслужват техни интереси, така че, няма да е толкова лесно да се престуктурира партията, също така е и опасно
  • 116 мнение

    1 2 Отговор

    До коментар #35 от "Жабари нюз":

    и между другото това е написано в политико.еу но тук такава новина не се публикува.
    Не отговаря на поставените задачи
  • 117 ГЕРБ=ДПС=ВМРО

    11 2 Отговор
    Аз не вярвам на това писание. ГЕРБ това е Бойко Борисов. След Бойко Борисов няма да има ГЕРБ. Без Бойко Борисов ГЕРБ ще умре. Ще се случи същото, което се случи с НДСВ след Симеон Сакскобургодски. Защото всички в ГЕРБ са слуги на Борисов. Особено Томислав Дончев, от слуга господар не става. Дори за свободен човек не става Дончев, защо е свикнал цял живот да има господар. Който да се грижи за него слугата и да му казва какво да прави.
  • 118 чичо

    7 2 Отговор

    До коментар #1 от "Диктаторът от Банкя":

    Ти не си хората.И фрог по-добре да си сменя мага.
  • 119 Антигерб

    5 4 Отговор
    Гущера къса опашката си с надежда да се спаси !
  • 120 maikomaiko

    7 7 Отговор

    До коментар #112 от "патриот":

    Направо ви се чудя на акъла..на всички вас дето си мислете , че живота се е подобрил..заради бойо. Тия милиарди заеми от Европа не са даром! БВП е катастрофален, бизнеса в колапс и си мислете, че всичко върви нагоре? Тежко и горко на младото поколение , което ще връща тия заеми. Национален герой? Нямам думи! Национален предател, убиец ...да! Далавери, смешки...кюлчета, къщи...хотели, магистрали като хартия , корупция, цензура, наглост! Заслужаваме си го щом му гласувате доверие на мутрата, но защо и децата ни ивнуците трябва да страдат заради нашите грешки? Не мога да повярвам колко лесно манипулируем е народа! Като коне с капаци, като овце с падар! Но не е луд тоя дето яде баницата а тоя де му я дава.
  • 121 разума

    5 7 Отговор
    ГЕРБ е продължението на БКП. Вижте ръководните им органи в задколисие начело с ББ и ще установите ,че са членове на БКП

    Коментиран от #152

  • 122 Пифи

    5 4 Отговор
    Изсмуканият от пръстите памфлет не отговаря на истината и е фейк на жълтопаветните партийки, които искат да разединят ГЕРБ. Не може да се твърди, че втората политическа сила е в упадък. Това е само в розовите сънища на останалите корумпирани играчи в парламента. С ГЕРБ напред, за просперитета на БЪЛГАРИЯ и БЪЛГАРИТЕ!
  • 123 Пифи

    8 2 Отговор

    До коментар #106 от "БОКО ПУЩУНА":

    А тоя в президентството, дето знае много езици, защо не само не го канят, но го и гонят от международни срещи заради прикриване на контактност с Ковид болни? :-)
  • 124 Още един

    3 5 Отговор
    Почетен председател на партия, който ще се занимава с организиране на краденето от държавата и осребряването на политическата власт!
  • 125 Интересно

    2 3 Отговор
    Интересно е защото ГЕРБ със сигурност ще загуби гласове след като Боко се махне защото тези гласове не са дадени за ГЕРБ, а за Боко.
  • 126 Коко Н

    1 0 Отговор
    Много,от десницата пийнаха кафенце.
  • 127 Кире

    1 0 Отговор
    Хея за фаатме
  • 128 Нели Василева

    4 3 Отговор
    абе тоя още ли не е в затвора
  • 129 Ицо

    3 3 Отговор
    има ли още за крадене от тая пропаднала държава шайката на суджуците краде ли още
  • 130 комон сенс

    4 4 Отговор
    Хич няма да се учудя.
    Ще разкарат живковистите, пардо боковистоте, и ще потърсят коалиция с ДБ.
  • 131 boy.de

    3 4 Отговор

    До коментар #50 от "Хехе":

    Абе човече, ББ ще приключи ГРОБ, когато той реши, но дотогава България ще си е отишла няколко пъти.
  • 132 ДЕДО

    6 0 Отговор
    ГЕРБ БЕЗ БОЙКО БОРИСОВ НЕ МОЖЕ ДА СЪЩЕСТВУВА,А ТОМИТО ДОНЧЕВ НЕ СТАВА
  • 133 Хи хи

    3 1 Отговор
    "Като няма новини, ще си измисля ",подпис агент Академик , Фрогнюз.
  • 134 фАНТОМасс

    2 4 Отговор
    Не може да има ЕЛЕГАНТЕН преврат в ГЕРБ към Борисов ! Просто защото думите Б0рисов и ЕЛЕГАНТЕН в едно изречение са НЕСЪВМЕСТИМИ ! Бай Ганьо би ли позволил да го свалят от нещо , за което е ставал и комунист , и мутра , и полицай , та даже и демократ ....по неволя ?
  • 135 Тото 1 и Тото 2

    5 3 Отговор
    Има ли смелост някой от ГЕРБ да се опълчи на ВОЖДА си ? Те дори самостоятелно не могат да мислят , пък какво остава да свалят ББ ? Толкова жалки и подчинени слуги на едно място и все в наведени и угоднически пози към ГЛАВНИЯ ! Отврат !
  • 136 Антимизантроп

    7 4 Отговор

    До коментар #33 от "Мизантроп":

    Гнусньо!Радев няма страх от банкянския разбойник,а обратното.Затова и простия селянин от Банкя във всяка паланка размахва заплахата за диктатора Радев.Президентът е истински генерал,а пагоните на човека от Ипон му ги подариха.
  • 137 Метода за сваляне по румънският....

    5 2 Отговор
    Начин е най подходящ и наложителен!От както опънаха семейство Чаушевско,Румъния стана икономическият тигър на Балканите,а ние с толерантният си подход,създадохме пъдаря на Тодор Живков и сега сме на дъното на клозетната яма.Стига вече сме допускали такива елементарни грешки....
  • 138 но пасаран

    4 0 Отговор
    "И това ще стане,и това ще стане някога но не сега"!!!
  • 139 Реалист

    3 3 Отговор
    Хаха, цитирате Фрог?! Не ви ли е срам да вземате инфо от Прокопиева медия??? Жалки сте в разпространението на подобни лъжи...ББ ще ви оправи, още тази есен!
  • 140 Бай Брадър

    5 2 Отговор
    Тази разлагаща се партия (гроб) има две лидерки да я спасят-ПКП-ка или деса общата ! Гарантиран успех на която и да е като застане на околовръстното !!! Я им сп рат 2-3-ма ибрикчии за 24 часа , я не ! А тиквата рано или късно ще отиде там където трябва да бъде заедно с каскетино !!!
  • 141 статията

    3 2 Отговор
    Не пипайте Чекмеджан. Той е доживотен председател на партията.
  • 142 йоРдан

    2 6 Отговор
    бат, Бойко президент. Ще го избере Народа!
  • 143 Курт Доколенков

    5 0 Отговор
    Е нема как да има ГЕРБ без Бойко Борисов.
  • 144 666

    2 2 Отговор
    Ха, ха, ха!
    ПАРТЕНКА на жълтия парцал Фрогнюз!
    Удавете се в собствената си помия!
  • 145 Фатмаков

    3 2 Отговор

    До коментар #1 от "Диктаторът от Банкя":

    Как всичко се знае за герб и борисов а за радев нищо чист като сълза / кои стои зад него коя групировка - все мъгла/ Доган и решетников го избраха Божков му е съветник Все хубаво хора и много честни
  • 146 Както я караме

    5 2 Отговор

    До коментар #76 от "Мухаа,хаа!":

    Тя България след 15-20г не е сигурно дали ще се казва така?!
    Вие за една партия сте се загрижили!
  • 147 тъкача

    2 2 Отговор
    корумпиран лидер на партия...
  • 148 Тренер

    4 1 Отговор
    Да се кандидатира за президент.Голямо шоу ще стане.
  • 149 МАДЖО

    3 1 Отговор
    ВЯРНО Е ! АЗ И ДОГАН ПОЕМАМЕ ГЕРБ. ЗАПОВЕД ОТ ГОРЕ.
  • 150 Хххх

    2 1 Отговор
    ГЕРБ не е СДС
  • 151 МАЙТАП БЕ УИЛИ

    5 0 Отговор
    АЙДЕ ПАК ДА ПРОЧЕТЕТЕ КОЙ Е ИЗТОЧНИКЪТ НА "НОВИНАТА".
  • 152 жеж е

    1 0 Отговор

    До коментар #121 от "разума":

    като е продължение да обяви национализацията и готово
  • 153 Сони

    3 2 Отговор
    кво, се връща ли сега бойко джипаро? или се отдаде на арчалък от заграбеното.
  • 154 и после

    2 2 Отговор
    в 47-то НС ,,ще плеснат с ръце и ще се прегърнат с БСП и ДПС,че и с ДБ,само и само да елиминират ИТН.
    ,,ЧЕНГЕДЖИЙСКА МУ РАБОТА,,
    Не можеш ги разбра.
  • 155 Тома

    4 1 Отговор
    Те и на козела се клатят, ама . . .
  • 156 винету

    4 3 Отговор
    Ех тиквенски мечти да стане президент а не прост резидент на некаква си партийка която ще остане в историята като най-крадливата такава.
  • 157 да действа

    4 0 Отговор
    Борисов сам трябва да прецени какво да прави - и то много бързо. Ако проблемът му е само в изборите, при тези тиквеници в момента той може да ги вземе без затруднение и пак да управлява. Но ако е викнат в едно посолство и му е казано, че вече е аут от играта, и е нежелан като премиер, няма смисъл да се напъва. Иначе ще цъфне я в списъка Магнитски, я в някой нов сценарии на компромат. У нас често нещата се определят от вън. В такъв случай трябва сам да отстъпи. В момента заради него ГЕРБ са в разкрачено положение - нито напред, нито назад. Без него ще може да се представят добре на избори и да направят коалиция с други партии, а не разни идиоти да разиграват страната вече половин година. За да не се обиди, може да мине в пенсия или почетно председателства като Доган. Всеки политик стига до този край. Сам да си прецени и да действа, защото иначе става като онова куче, дето нито яде кокала, нито го дава на другите, и накрая всички умират от глад
  • 158 ПКП то

    2 2 Отговор
    Аз съм пътя, истината и живота! На Бочко килимче сте постеля и ще му преда с къделя....
  • 159 Матей

    0 2 Отговор
    И да не го отстранят ,той сам се оттегля постепенно.Ако успее да стане президент,тогава ли ще му търсят заместник?Партия герб е сериозна мафия,не може да оставя нещо на случайността.Нито дончев ,нито който и да било може да спре стремглавото им свличане в пропастта,може да минат няколко години докато се разпаднат и влеят в други мафиотски проекти и пак под американската егида.
  • 160 Ккккк

    2 1 Отговор
    Хитра маймуна е Борисов не трябва отстраняване ,а разстрел.
    Къде са окрадените милиарди и чекмеджетата.Измушка се леко този помияр.Затвор ,затвор.
  • 161 Болярин

    0 1 Отговор

    До коментар #2 от "ха ха":

    Томислав Дончев си е много читав, ами ти, освен хейтър и си неграмотен !!!
  • 162 чеКМЕдже

    0 0 Отговор
    НИКОЙ не може да ОТСТРАНИ един истински и жив БОГ ! Единственото , което могат неговите последователи да направят е да му построят МАВЗОЛЕЙ ! Иначе ще трябва да ходят на поклонение чак в Банкя !
  • 163 К...р за ББ

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "ха ха":

    Томи, ГуменатаГабровскаТиква
  • 164 Цицелкьо

    0 0 Отговор

    До коментар #48 от "ха ха ха":

    Тях ги убиват... по възможно най-жесток начин. Казах...
  • 165 Моряка

    0 0 Отговор

    До коментар #18 от "Иванчо":

    Ванко,съгласен съм,че ГЕРБ ще бъде забравен,както НДСВ,но и ще бъдат забравени гепаните от нас милиарди,така,както никой ни потърси потока наши пари,изчезнали по канала Никито Василев,Милен Велчев, принц Кирил Сакскобург готски.Изобщо-бития-бит,......Л ошото е,че е.....ания е винаги народа.
  • 166 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 167 Моряка,продължение.

    0 0 Отговор

    До коментар #166 от "Моряка":

    Сега,по модерно и научно,тези боклуци се наричат ренегати.Иначе миризмата им е все така гадна.
  • 168 Герберастко падение

    1 0 Отговор
    И прозряха герберастите, че народа ги наказа ... И изпадна в Божия немилост Големеца, рев, рев и накрая сополи ...
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове