14 Септември, 2021 13:10 3 256 30

Бойко Рашков: Не знам защо ме свързват с проекта на Кирил Петков и Асен Василев

  • бойко рашков-
  • кирил петков-
  • асен василев

Той припомни, че финансовият министър обяви, че няма да се занимава с партийна дейност, докато е в изпълнителната власт

Бойко Рашков: Не знам защо ме свързват с проекта на Кирил Петков и Асен Василев - 1
Илюстративна снимка, БГНЕС

Не знам с каква цел ме свързват с проекта на Кирил Петков и Асен Василев. Това заяви вицепремиерът и министър на вътрешните работи Бойко Рашков.

Той припомни, че финансовият министър обяви, че няма да се занимава с партийна дейност, докато е в изпълнителната власт.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 29 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Българка

    18 42 Отговор
    Ти кажи от къде са ти имотите, че това с жена ти издиша.

    Коментиран от #5, #17

  • 2 Последния Софиянец

    22 8 Отговор
    Рашков да прати биячите зад колоните на турската граница.

    Коментиран от #6, #22

  • 3 пешо

    11 2 Отговор
    какво може да очаква човек от политтехнолозите на психодесните, освен мишкувания разни... те въртят схеми и инсинуации, за да убедят себе си и драгия избирател, че бъдещето, ако не управляват те, всъщност е минало.
    та, да не се чуди рашков.
  • 4 Българка

    10 21 Отговор
    Въпрос към тези които ми поставят минусчета ( явно не съгласни с мен) , не ви ли е интересно, как с държавна заплата се прави имение за милиони + апартаменти в София с реална (не данъчна оценка) цена над милион.

    Коментиран от #9, #12, #18

  • 5 отговор

    19 8 Отговор

    До коментар #1 от "Българка":

    Струва ми се някой друг пише с ника на "Българка", но гербаджийските крадци са си направо клептомани, крадат всичко що може да се краде.
    А на въпроса ти , аз мога да отговоря - съпругата на Рашков е нотариус и за разлика от крадливите гербаджийски калинки, печели с честен труд сериозни доходи. И не само тя, тази професия е твърде доходна. Познавам трима нотариуси лично и трябва да те уверя , че имат много повече имоти от Рашков - по няколко хотела на морето, къщи, коли................

    Коментиран от #11, #15, #20

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Българка

    16 14 Отговор
    Ами хората харесват като цяло служебното правителство. Най-харесвани са Кирил Петков, Асен Василев, Бойко Рашков и Комитова. Те са най-активни борци срещу корупцията. Хората обръщат към тях поглед с надежда за реформи, правова държава и по-добър живот

    Коментиран от #10

  • 8 Време е за ВЪЗРАЖДАНЕ

    21 11 Отговор
    Бойко Рашков е най-добрият вътрешен министър.... БИ БИЛ И НАЙ-ДОБРИЯТ ПРЕМИЕР
  • 9 Българка

    11 6 Отговор

    До коментар #4 от "Българка":

    Крадецо сарайски, ти не си за минусчета, а б0й с дебели сопи. Бегай на отчет на килимче в сараите. Чакат те!
  • 10 444443

    8 19 Отговор

    До коментар #7 от "Българка":

    Тези двамата, с платените курсовете към Харвард- АсенчоТо и КирчоТО в комплект с "оная" смотана женица, на която и трябва "Джи-Пи-Ес" в мозъка, за да знае къде се намира- наистина могат да ти докарат нервен ступор!Първият, вместо да обясни имотно-фирменото състояние на милиционерчето Рашков и на "любовния" си мускул- Спецов, не спира да дрънка БЕЗДОКАЗАТЕЛСТВЕНИ инсинуации!
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Минусчетста

    2 8 Отговор

    До коментар #4 от "Българка":

    Са от червени тролове, те тук живеят.
  • 13 Ха ха ха

    4 10 Отговор
    дъртият комуняга - пияндурник само с шадравана и другите сЪвеЦки мумии може да се сравнява !
  • 14 Червен ръб

    4 10 Отговор
    Тебе пък кой те свързва?! Ти си един червен ръб.
  • 15 Сериозно

    1 0 Отговор

    До коментар #5 от "отговор":

    Ама сериозно ли?..
  • 16 БойкоВците ги назначават в чест на

    3 0 Отговор
    Бойка Вапцарова и Бойко Димитров а Вапцаров е трябвало да поиска освен да се ожени преди да бъде разстрелян да направи деца с Бойка за да не остане червей след разстрела и празен имота Ерген и след Ергена червей какво тук значи някакъв си собственик А апартамента е за вечни времена
  • 17 asd

    8 2 Отговор

    До коментар #1 от "Българка":

    Да питаш логорейната си Тиква бе троляк слабоумен и одрищян!

    Кой се разпореждаше с НАП, Икономическа полиция, Гомнарутурата и.т.н. а?
    Севда Тъпото ти пратила някакви реплики и едва смогваш да ги изтропкаш с копитцата?
    ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА
    Ама за толкова стотинки, само такова като теб може да наеме...
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 ВИЖ СНИМКИТЕ НА ИМАНЕТО С БАСЕЙНА

    2 8 Отговор
    ПО ГОЛЯМО ОТ НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ
  • 20 Алло

    2 5 Отговор

    До коментар #5 от "отговор":

    Колко милиона можеш да спечелиш от държавна заплата. Тролове бол

    Коментиран от #21

  • 21 asd

    6 1 Отговор

    До коментар #20 от "Алло":

    ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА!

    Бойко Рашков и семейството му били на "държавна заплата"..."имал бил милиони"... пък Барба Тиквьос и слабоумните му калинки не го проверили дали си е платил данъците...

    ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХААХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА

    Севда Тъпото явно плаща на столипиновски орки... ХАХАХАХАХАХА
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 МРАЗЯ РАШКОВ

    2 2 Отговор
    Мръ.... бокл...
  • 24 Анонимен

    1 0 Отговор
    Всички имат вина. Политиката не е за нас но как може да има хора с нередни телкови решения. Жена с удар или родена с един бъбрек и то добре разхождащи и изглеждащи с 100 процента инвалиднос, а други с рак и удари с 30 и втори път с 70 %. А за социала или хората на дпс там е покартително. Как да се оправи Бг, ще й трябват много години. Който и да дойде на власт в близките години няма как с магическа пръчка да се оправят нещата от над 30 години. Грешни сте всички.
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Анонимен

    1 0 Отговор
    Всички депутати от 1989 си оставяха на работа техни приближени, за да крадат и след това си правяха закони за техните ди хора. Примери много и то достоверни казано ни от човек пенсиониран от подемение, сега бизнесмен на автобус, но замира, защото няма хора, стари са, та по същество. Купува апартамент човек с кредит и тъй като не може да ги погасява им го отнема съдия частен изпълнител и чрез комисия военния пенсионер хва връзка, братовчедка му в комисия член и на безценица купува жилище в центъра на града, а те са от малко затихващо градче. Оправя зет си в системата на мвр, в икономическа, опита се да вкара и дъшеря си, смесен брак при младите. Бащата е симпатичен, но и оправен с връзките, които има. А старите граждани да ходят да се лутат къде си пожелаят. Справедливост с векове е нямало в бг, всичко зависи от човека. Честността също така е порок явно. Надделяват нахалните и днес положението е на лице. Фалити няма учители, или има, но говорещи на диалект, много са пред пенсионна възраст и може да е прав и другия тарикат, конто отнема на градинари земи, а той нищо, че е от село, но с пари номенклатурен кадър явно за да ородава от 4 хиляди на 40 хиляди и праща хора останали без работа болни, идете ородават, но за 30,40 хиляди. И бб има, и дпс има, и бсп има, а в нс всички сте деца на БКП, ДС, КГБ. Не става за живеене в бг, става, но само до тяхни хора на депутати. Всички имате вина дори от 44-та до днес. Думата е простичка Корупция и си поделяте пицата за в
  • 27 Анонимен

    1 0 Отговор
    Продават гласа си за 20 и 50 лева И днес положението е отрицателно. Цени нагоре и то по различни градове. Цвете за пример. Струва в един град например 1 лев, а в друг 2 лева. Днес купиш 10 работи по 1 лев, 10 лева х 30 дена, 300 лева, иди и живей, в някои скъпи провинциални градове. Те се борят за кокала, а други за оцеляване. И млади хора с джипове от 50 и 100 хиляди. Откъде така бързо в бедна българия станаха заможни, да работили на запад баща и син, но да караш скъпи коли и замъци да имаш е по въпрос. Не визирам депурати, а обикновените хора. Имаме познати, не българи, млади, мъж и жена на запад, дори са казвали на нашите близки, че стефчо е най добрия на запад. Успяха да купят 1 декар земя край пловдив, асеновград и в момента строят къщурка. Извода за вас. Пиша от името на народа. Нашата е ден за ден, утре може да не сме между живите.
  • 28 Кико

    1 0 Отговор
    Защото всички Вие сте за Ляв Проект! (ляво във всички форми , посоки и тълкование)!!!
  • 29 Aйша

    0 0 Отговор
    Няма си тъща и няма си асансьор !
    (колько да съм неадекватний а ?)
  • 30 Гената

    0 0 Отговор
    Ами защото, г-н Рашков, единственото сигурно нещо, което искат болшинството българи е ВЪЗМЕЗДИЕ за тия , които ограбват родината ни и прогониха децата ни ! Не се прави, че не се сещаш, хитра писицо. Апропо, аз не схващам, това свързване обижда ли те, или те ласкае ? И след като правосъдието е продадено на Доган, поне МВР да е на правилните позиции. Анадънму, ферщеен ?
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове