Last news in Fakti

14 Септември, 2021 14:10 3 334 24

ВМРО: Нелегални мигранти от Афганистан носят опасни педофилски практики

  • афганистан-
  • бежанци-
  • вмро-
  • александър сиди

Нашата агенция по бежанците няма как да събере такава информация, но тези хора сега, днес, в момента са по улиците на София, Харманли и по бежанските центрове

ВМРО: Нелегални мигранти от Афганистан носят опасни педофилски практики - 1
Снимка: БГНЕС

Нелегалните мигранти от Афганистан пренасят опасни педофилски практики в Европа. Мъжете, които прииждат към нас не идват да променят собствения си живот, идват да променят нашия. За това предупреждава членът на националното ръководство на ВМРО Александър Сиди в своята страница във „Фейсбук“ по време на открита среща със симпатизанти във Велико Търново.

„Ще Ви разкажа за т.нар. „танцуващи момчета“. Това е една отвратителна практика, която продължава да се случва в Афганистан. Това са момчета на по 8-10 години, по улиците на градовете на Афганистан ги събират - част от тях ги отвличат, друга част ги лъжат, че ще им дадат образование и ги прибират. Учат ги да танцуват, след това ги вкарват в разни зали и стаи, пълни с възрастни мъже. Не само им танцуват, правят и други неща“, като поясни, че не описва случващите се гаври и извращения с тези момчета, за да не му блокира завинаги профила Фейсбук полицията.

Bacha bazi, както се нарича този ритуал, или bacha bereesh, както се наричат „танцуващите момчета“ е срамна практика, широко разпространена в Афганистан. Това са деца от 7-8 до към 12-13 години, които са прибирани от улицата с една единствена цел – да осигуряват удоволствие на възрастните мъже. Те са обучавани да танцуват и след „представленията“ са насилвани сексуално по няколко пъти или от група мъже едновременно. И всичко това само срещу подслон и храна.

Тази практика не само е широко разпространена в Афганистан, но и за нея се знае от т.нар. правозащитни организации. В интернет пространството могат да бъдат открити десетки статии и разследвания на световни медии по темата. Но тук, у нас, в страната която е външна граница на ЕС, за тази заплаха не се говори. А в държавата ни има десетки лагери от отворен тип, които са разположени в населени места, в които има и детски градини, и училища. Само за София са 3, като не броим този в Бусманци, който се води от затворен тип. И не броим стотиците хостели, които започнаха лека-полека да се пълнят с мъже от Афганистан.

„Хайде сега да ми каже някой в българската Държавна агенция по бежанците има ли идея само от тези мъже у нас колко от тях са участвали в тези отвратителни „увеселения“. Колко са били жертва, колко са били насилници? Няма такава информация“, отваря темата към институциите Сиди.

И е категоричен:

„Нашата агенция по бежанците няма как да събере такава информация, но тези хора сега, днес, в момента са по улиците на София, Харманли и по бежанските центрове. И е само въпрос на време тези хора да започнат да правят своите си неща, защото те не идват да променят собствения си живот, а нашия.“

Държавата ни се тресе от вътрешни противоречия и „изчегъртване“ на неудобните, но не се вълнува особено от това какво ни чака следващите месеци от посятата от САЩ буря в Афганистан. Вече половин година нямаме редовно правителство и работещ парламент. Ако допуснем ситуацията от 2015 г. да се повтори, кой ще защити българските деца и жени, българските граждани?

Ето защо ние от ВМРО за пореден път призоваваме за нулева миграция на територията на България!


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 24 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 мдда

    35 3 Отговор
    Еми ние това го знаем от отдавна... Сиди.
  • 2 Рошко

    26 7 Отговор
    Даааа е па вие нали сте като тях,от какво се притеснявате
  • 3 БОРУНА ЛОМ

    25 4 Отговор
    НЯМА ВИИИИИ! НЕ РАЗБРАХ ТЕ ЛИ???
  • 4 ТаУмВзе

    27 6 Отговор
    Защо така? Шкембе торба няма да може да шитка паспорти бре. Вашта...
  • 5 Аман

    24 4 Отговор
    от кретенизъм. Човека какво съобщава, вие какво пишете.Простотия булхарска до шия, че и отгоре.
  • 6 Историчка

    15 3 Отговор
    Голия полковник от Военното разузнаване и протеже на ВМРО ги чака.
  • 7 стига

    19 6 Отговор
    Пращайте ги вече в историята тези компрометирани и развалени сиди-та.
  • 8 Агент Иван

    24 6 Отговор
    Като са толкова страшни защо им продавахте паспорти?Наводнихте Европа с криминали от цял свят с български паспорти.
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Браво

    21 3 Отговор
    За толкова години във властта едно смислено нещо не направихте сега преди избори сте се разтревожили, че афганците карали малки афганчета да танцуват, ако те е жал за тях иди ти да им танцуваш, недей с чужда пита помен да правиш, никой не ви ще в парламента
  • 11 Брюксел

    23 3 Отговор
    Да питам, пияндурата Слабака още ли дреме в Брюксел. А иначе афганистанците са едни добри хора. Запада си измисля глупости да си оправдае провала.
  • 12 Просто човек

    9 2 Отговор
    Ксиди как хубаво танцуваше като малък...
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Сашко ве

    1 1 Отговор
    Не е УМНО , да си " Уууумен " СЛЕДВАРИТЕЛНО ! А е умно да си умен П Р Е Д В А Р И Т Е Л Н О. ! Пъ. Пе. Ш !
  • 15 Мис Джамболина

    3 0 Отговор
    Аз по принцип се радвам
  • 16 Толкова много думи

    2 0 Отговор

    До коментар #9 от "ПЕНКО":

    А можеше само с една- българин
  • 17 ИНЖ

    7 1 Отговор
    Ама всеки ден под строй с мотиката - и на нивата. Това тука да не е курорт!? Като буа цял ден на полето - няма и да си го помисли....
  • 18 веселяк

    10 0 Отговор
    А така, сега тия пущунци да минат през НС да им покажат на нашите дупетати малко от тези практики, ама по няколко пъти! Пък после нека да продължат към Алеманията!
  • 19 туристи

    9 3 Отговор
    Легалните туристи от Запада носят същите педофилски практики, при това подкрепени с добро заплащане. Не че съм петимна да видя тук афганистанци. Просто нека ВМРО да спре да пуска гръмогласни призиви и да се опитва да печели гласове с тях. Тази омразна партийка с един противен и не дотам психически здрав човек начело, се прави на патриотична, а всъщност подкрепя винаги враговете на България. Само врякат. Без полза. Видяхме ги вече какво представляват.
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 терца майорна

    7 0 Отговор
    нали сте патриоти сега е момента да направите нещо за българия сваляйте гащите и се предложете на аавганците за да спасите българските деца пък може и некой друг пспорт да им продадете като го гледам дивидито каква шафрантийка е спокойно може да издържи с двама вмро бъди патриот до край на авганците дупето си подай
  • 22 КЪРЛЕЖИ

    3 0 Отговор
    ТОГАВА ЗАЩО БЯХТЕ В КОАЛИЦИЯ С ГЕРБ КАТО ТЕ ИСКАТ СЪЩОТО ДА ВЪВЕДАТ В БЪЛГАРИЯ ? КАЖИ БЕ МОШЕННИКО !
  • 23 КРАДЦИ

    0 0 Отговор
    А КОГА ЩЕ ПОДПИШЕТЕ С ГЕРБ ИСТАМБУЛСКАТА КОНВЕНЦИЯ - НАЛИ СТЕ В КОАЛИЦИЯ ДО ЖИВОТ !
  • 24 мамун

    0 0 Отговор
    на граница на ЕС се задават няколко въпроса
    Къде отиваш
    колко пари носиш
    колко ще стоиш
    имаш ли работа?
    и кой гарантира за тебе
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове