14 Септември, 2021 14:12 16 330 215

Бойко Борисов: Изборите са предрешени!

  • бойко борисов-
  • кръстовден-
  • избори-
  • парламент

С този свръхдефицит сега забравете за Еврозоната, отсече лидерът на ГЕРБ

Бойко Борисов: Изборите са предрешени! - 1
Снимка: Фейсбук

Лидерът на ГЕРБ и бивш премиер Бойко Борисов е на Кръстова гора навръх големия християнски празник Кръстовден. Заедно с него са бившият финансов министър Кирил Ананиев, бившият зам.-министър на регионалното развитие Николай Нанков, депутатът Радомир Чолаков.

Благодарение на г-н Бойко Борисов, преди 14 години, ние получихме частица от кръста Господен. Лично министър-председателят донесе тази велика светиня, която беше донесена тук и надлъж и нашир пази нашето отечество и благочестивия наш народ, каза митрополит Николай, който води празничната служба в църквата.

Нека г-н Борисов, на вас, на всички ваши придружаващи, които са дошли в тази света обител, която се обновява благодарение на вашето родолюбиво съзнание, нека всички вие се докоснете от светия кръст, да получите земно щастие, изцеление от болестите и небесно благословение.Сърдечно ви благодаря за добротворството, което проявихте и към цялата православна църква и към тази обител. Тук десетки хиляди болни и страдащи идват, за да просят изцеление, посочи митрополитът. Вие създавате удобства за болни и страдащи и за населниците на този манастир, каза отец Николай.

Със средствата, които отпуснахте се строи нов манастирски корпус, който е изцяло съобразен с канона и ще удовлетвори потребностите на много хора. Много хора, които осъзнават, че това е ваше дело, ще ви ббагословят и споменават в молитвите си. Бог да ви дава здраве и благословия. Слава на Бога, каза още на Борисов Пловдивският митрополит Николай.

Двамата огледаха новите строежи на светата обител, които текат и в момента. Това е българският Атон, коментира Борисов.

Разбрах, че пътят към Молдовския манастир е спрян, отбеляза Борисов. На въпрос кога ще обявят името на кандидата си за президент, той подчерта, че ще дойде време. Шикалкавят с парламента, каза той. Не видях в актуализацията на бюджета да са заложени средства за пътища, за туризъм, отбеляза той.

Трети избори чакаме Бойко Рашков да каже кого сме подслушвали и кои хора сме яли. Това ни взима проценти, а е пълна лъжа. Превърнаха парламента в слуга на Румен Радев и място на лични вендети, отсече Борисов.

Лъжат пенсионерите, че им дават пари, а от януари къде са им приходите. В момента върви чудовищна контрабанда, отсече той.

Днес няма да си разваляме празниците, но това, което се случва е чудовищно. Хърватия влиза в еврозоната, а България остава в чакалнята заради Радев, но хърватите са умни. Месеци на хаос и безвремие, и нищо. Искам да ми покажете едно нещо, което е свършило едно правителство, посочи Борисов.

Изборите са предрешени, каза още Борисов. Имаме и един, и втори, и трети, и още двама, и още трима. Няма да ми задавате едни и същи въпроси на фона на безвремието. Сега чух по радиото, че Мая манолова направила разкритие за газовата връзка. Но, проверявайте преди да говорите. България няма нищо общо в момента с този газопровод. Той се изпълнява от гръцка фирма. Има договор и ние сме платили. Търгът го спечелиха две гръцки компании. Ако има забавяне, ще има и неустойки, реагира експремиерът на изказване на Манолова.

Тези хора как ще обяснят спирането на Хемус и на магистралата. Къде са им инвеститорите, Киро разправяше, че ще докара 600 инвеститори. Къде са им кредитите. Слушах Велев сутринта и той ги разкости - от грантове те направиха кредити. Няма план за възстановяване, няма нищо, само едно бюро за защита искат да дадат на Янаки Стоилов и да излъжат пенсионерите за 3 месеца, припомни Борисов.

С този свръхдефицит сега забравете за Еврозоната, отсече той.

Сега да видим как Радев ще прикрие самолета, който падна, коментира още той.


Бел.ред.
2 509 864 българи заявиха на Референдума от 2016 г., че депутатите трябва да се избират на мажоритарни избори в два тура, но политическия елит и неговите кукловоди не позволяват това да се случи, а в техните медии темата е табу.


Поставете оценка:
Оценка 1.8 от 141 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ……….

    452 55 Отговор
    И твоята съдба е предрешена ! В затвора !

    Коментиран от #90, #124, #211

  • 2 Последния Софиянец

    374 53 Отговор
    ГРОБ ще изпадне от парламента

    Коментиран от #51, #99, #140, #156

  • 3 Сатана

    359 42 Отговор
    Попе,не лъжи,грешно е!

    Коментиран от #131

  • 4 222

    190 27 Отговор
    Лелее!
  • 5 Делю Хайдутин

    323 37 Отговор
    За какво ни е тая еврозона?Да може Тиквата да си харчи евраците
  • 6 ТаУмВзе

    290 40 Отговор
    БЕЛЕНЕ МУТРОПИТЕК ДОЛЕН! Когато не си ги купуваш, не са ти изгодни.
  • 7 Магаре

    286 30 Отговор
    Къде го този свръхдефицит, точно толкова колкото вие го заложихте :))). Бойко и икономика магаре и сандали :).
  • 8 Чекмеджи Ага

    243 32 Отговор
    Млъкни бе тикво затвор те чака !

    Коментиран от #130

  • 9 ДСБ БЪДЕЩЕ ЗА БЪЛГАРИЯ

    215 33 Отговор
    Да вярно е.. Герб в канала
  • 10 ДяДо Ви КурТи от СелО ПиПерКоВо

    233 27 Отговор
    Изборите са предрешени мутро,и съдбата ти също...Всичко рано или късно се връща...Аре чупка при бай Ставри
  • 11 Тогава не се явявай

    210 28 Отговор
    Без тебе ще сне екстра, държавата ще дръпне рЕзко и бързо.
    И никой нЕма да си спомня грoзната ти мyтра.
  • 12 И попа

    181 21 Отговор
    с кой акъл му припява ?
  • 13 Жоро

    175 24 Отговор
    И твоята съдба мили, заедно с хайката около теб и най големия Доган който навремето е пускал доноси срещу свойте братя турци хахаха колко жалко. Бойко в затвора ти е мястото
  • 14 мдда

    30 155 Отговор
    Браво, Баце!! Издигнете жена и спечелете изборите.

    Коментиран от #34, #43, #59, #196

  • 15 Още ли не са му казали

    155 18 Отговор
    Евро зоната не е морков, а вибрратор, с нея може да примамва само К. Ангелов и сие
  • 16 ПКП Я

    159 21 Отговор
    Този още на свобода ли е?
  • 17 asd

    146 18 Отговор
    Я пореви още малко в логорейния си "стил" дебела Тикво!
  • 18 Фин

    92 18 Отговор
    Благодарение на теб!
  • 19 Дет

    99 17 Отговор
    не го сеят , там никне !

    Коментиран от #206

  • 20 Стойко

    128 25 Отговор
    Очаква се Герб да не издигне свой кандидат! Това ще спести унижението на Борисов да бъде пребит убедително от Радев! Което едва ли ще преживее в залеза на своя политически живот! Той подготви почвата за това с думите че " Съдията на мача е купен". След толкова противопоставяне с Радев и хоп да го унищожи на 1-ви тур ще е края на Герберската шайка! Досега никога в новата 32-годишна история на страната никоя кандидат президентска двойка не е избирана на 1-ви тур! Борисов може да е тъп и прocт , но с вродения си инстинкт усеща това!

    Коментиран от #146, #166, #169

  • 21 Бойко Борисов:

    80 18 Отговор
    Изборите са предрешени!
    Предрешени са избирателите от летни към есенни дрехи.
  • 22 Борисов Тиквата

    125 19 Отговор
    Обръсни се бе , боклук! И си купи нормални дрехи. ....че ходиш като просяк на фона на чекмеджетата.Пак изпълзя от дупката си.
  • 23 няма начин

    98 16 Отговор
    как без буци ще се случат чудесата.Този дебил е навсякъде.
    Скоро ще има нов светец-св.Тулуп Тиквоний
  • 24 Той не е " може да е тъп и прост"....

    70 20 Отговор
    Той си е и тъп и прост .Надявам се скоро да пукне.
  • 25 Е твърде

    103 15 Отговор
    гнусно е, да обвиняваш другите, затова което ти си направил! Кой гласува това за пенсионерите? Нима не се спомена после кой ще поеме вината? Няма такъв гьонсурат! Ежедневно в лъжи! Как да повярва човек, че си бил честен и не си крал? Та всяка втора дума ти е лъжа и манипулация! Направо е гнус да си помисли човек, че може да има такъв отпадък!
  • 26 Защо

    77 14 Отговор
    Трябва да го канонизират Бойко Борисов. Църковното му име да стане Свети Боко Бански. И деня, в който му празнуваме името, всички да я дем тиква. Амин.

    А иначе, продължителното, дългогодишно нехайство, простодушие, сервилност към политическата класа, алчност на църковните служители е причината почти всички млади българи да се отчуждават и разграничават от Църквата, и в някаква степен от християнството.
  • 27 Шопо

    72 16 Отговор
    Нема вече търговия на дребно ,МУТРО!
  • 28 Българка

    88 11 Отговор
    Долният тиняк защо не е в затвора, а на предизборни екскурзии? До кога каскетите ще са част от ОПГ с мутрите? Та ние данъкоплатците не плащаме данъци, с които да издържаме мафиоти, техни съучастници и придворни калинки!
    Съд, конфискаци и затвор за Борисов!

    Коментиран от #41

  • 29 Професор

    26 130 Отговор
    Неблагодарен народ. Вместо да излязат на всички на улицата и да протестират срещу безобразията на Радев - включително заради последното - уволнение на Асен Балтов те си мълчат. Този човек на снимката направи много за страната. Такива Държавници като Генерал Борисов се раждат веднъж на Сто години. Ако имахме читав президент като Росен Плевнелиев този човек щеше да получи Орден Стара Планина и повишение на званието от Генерал в Генералисимус.

    Коментиран от #62, #77, #139, #195

  • 30 Кръста е средство за мъчение и убиване

    52 11 Отговор
    Както кола на мъчението на индианците от Винету незнам защо се почита това средство за мъчение

    Коментиран от #186

  • 31 Васил Крумов Божков

    57 11 Отговор
    Бойко каза, че никога не е искал да бъде президент и не му е интересен този пост. През септември 2016, когато още пращаше Севда при мен, заяви, че на следващите президентки избори ще се кандидатира. Пет години преди това думите му бяха, че ще изкара един мандат, около половината от другия и тогава ще се кандидатира за президент. Pi аr Sevi си го дръпна Boiko назад, по-добре поредната лъжа, че не президентски избори се пада отвисоко.
    Същият този човек твърди, че аз лъжа за милионите, за които ме изнудваха.

    БъдетеЗдрави
  • 32 Делчо

    67 12 Отговор
    Този прост фатмак и пожарникар отново дърдори глупост след глупост.Няма ли кой да му каже :
    Бойко спри се отиди при твоя Господ царя и отидете на почивка в Испания ,а и да си видиш вилата в Барцелона”.
  • 33 герб

    63 11 Отговор
    Мутрата с чакалите отново по талавизиата
  • 34 Българка

    62 9 Отговор

    До коментар #14 от "мдда":

    Ама ние ще имаме избори не за танцьорки на пилон, а за президент!
  • 35 айде

    61 10 Отговор
    мазен прост тиняк
  • 36 ами

    66 11 Отговор
    ББ трябва да е в затвора, както и много други членове от групировката герб и от тяхната клиентела.
  • 37 До пожарникар борисоф

    34 8 Отговор
    Честит професионален празник
  • 38 Трезво мислещ българин

    34 9 Отговор
    "Днес е хубав празник, но излизат неща – за прикриване на убийства. " Факти като ще публикувате интервю не режете важни неща.
  • 39 Българин

    61 10 Отговор
    Най-сетне без да иска каза истината. Изборите са предрешени. Със същия успех обаче можеше да го каже и Марешки, и Шкембе “Била” Воевода. Няма кой да гласува повече за тия крадци. Най-хубавото е че ги виждаме колко са отчаяни

    Коментиран от #113

  • 40 Юда

    61 12 Отговор
    За колко ли сребърника се е продал митрополит Николай?

    Коментиран от #44

  • 41 ПСР

    60 10 Отговор

    До коментар #28 от "Българка":

    Изключително позорна и нагла действителност.Как Тулупий се е изтъпанил на Кръстов ден там?!Комунист-милиционер,син на комунист-милиционер и някакъв поп му целува ръка,че и го венцеслави?
    А онзи лъготи,манипулипа и си прави предизборна кампания!
    Нищо те става в тази страна-нищо Пълна обреченост на хомот,заблуди,лъжи и мутро манталитет.
  • 42 5577

    30 6 Отговор
    Много трол за плюене бе. На черното бяло трудно се пише. Фактите са си факти, нали така се казва сайта.
  • 43 2345

    27 9 Отговор

    До коментар #14 от "мдда":

    Цецка !! Цецка !! Цецка
  • 44 хъхъ

    49 11 Отговор

    До коментар #40 от "Юда":

    мУтрополит Николай със сигурност няма да отиде в Рая.
    Преди време беше анатемосал някакъв младеж, който се опитал да отключи S-класата му.
  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 Професор

    13 55 Отговор
    Според мен като следя новините Петър Стоянов не желае са се кандидатира за Президент. Има няколко варианта. Герб да издигне професор Асен Балтов като кандидат за президент. Друг вариант е Цвета Караянчева. Тя има огромен авторитет сред българите. Мисля че ще обедини народа. Гаранция за победа на първи тур е лично Генерал Борисов да се кандидатира. Разбира се Генерала се умори да се занимава с политика и предполагам няма да се кандидатира. Друга също важна фигура е Станислав Недков - Стъки който също има огромен шанс да бие шофьора на самолет още на първия тур.

    Коментиран от #50, #52, #56, #64, #123

  • 47 Валентин

    32 7 Отговор
    Мр4и бе г.ад про;клета
  • 48 Бацо

    41 9 Отговор
    Разказва небивалица на петте процента фенове де ги има още. Първо Станишев беше виновен, после Орешарски, сега бацо е виновен
  • 49 сара

    52 10 Отговор
    Този човек не е нагъл, а болен. Да твърдиш като навита пружина, че са лъжа всички факти за него с пълното съзнание, че не са си е болестно състояние. И си вярва като щраус.
  • 50 Станислав Георгиев Недков -Стъки

    9 47 Отговор

    До коментар #46 от "Професор":

    Братя и сестри! Вчера реших да оттегля своята кандидатура за президент! Получих спам във форумите на много новинарски сайтове! И взех решение да оттегля своята кандидатура! Сега вече съм напълно свободен отново и тръгвам на обиколки из цялата страна да дам възмездие на всички спамери и нагли индивиди! Ще подкрепя най силния кандидат срещу разеденителя на нацията- ФАТМАКА с вдигнатия юмрук и зелен чорап Румен Георгиев Радев- Решетников!
  • 51 Хаха

    14 7 Отговор

    До коментар #2 от "Последния Софиянец":

    От избори в избори и пак избори. Парите оставали в България и не било кой знае какво. Ами тогава никой да не работи, да ни дават по 20 к.заплати, пък парите все в България ще се харчат. То по тая логика може и да акаме да си го изяждаме и пак ще ни е пълен стомаха...
  • 52 Тъпи тролче

    22 4 Отговор

    До коментар #46 от "Професор":

    😮 ама ти сериозно ли?
  • 53 питащ

    45 8 Отговор
    А бе, послушните медии докога ще ни занмавате с един психясъл индивид. Народа не го трае. То бива недоразумение човешко, но това неговото не се търпи. Ти си никой бе пожарникар нещастен. Забрави ли времето когато ръководеше взод в Дулово за потушаване на протестите на преименуваните мюсюлмани. Никой освен твоите калинки и фирми не те понасят.
  • 54 ууу

    41 8 Отговор
    Бойчето е толкова СТРАХЛИФ , и обича да се фъка , че той е ДАЛ !!! , но не от джоба си ... !
  • 55 Сух

    34 6 Отговор
    митрополит Николай, не каза ли и нео за шкафчета та..
  • 56 коко

    30 5 Отговор

    До коментар #46 от "Професор":

    Не се бях смял толкова много - благодаря ти за хубавото настроение, хахаххх...
  • 57 гост

    41 6 Отговор
    Обичта на мутрите към параклиси и храмове е пословична.
  • 58 Варна

    56 7 Отговор
    Този е изключително нагъл! - От 2009 година до 2020 общият дефицит, който ни докара селянина от Банкя е над 14,5 милиарда лева!
    На всичкото отгоре от 9 милиарда дългове, ни приключи на 30 милиарда в края на 2020. А външнотърговското ни салдо от 2009 до 2020 е на минус 80 милиарда лева.
    Ей това е действителността! - Който не вярва да провери справките на Министерството на Финансите.

    Коментиран от #65

  • 59 гост

    28 9 Отговор

    До коментар #14 от "мдда":

    Баце,издигнете хемафродит и спечелете изборите!
  • 60 естет

    11 12 Отговор
    Баце гуем, ученото си е учено, дялан камък!
  • 61 Жан Клод ( с двата ножа)

    9 6 Отговор
    Благодарение само на него!
  • 62 гост

    22 5 Отговор

    До коментар #29 от "Професор":

    Професоре-запиши се в първи клас -утре започвате!
  • 63 Кажи как пълни шкафчета 12години

    32 7 Отговор
    И как лъга и си гледа дерибейството.
  • 64 гост

    37 6 Отговор

    До коментар #46 от "Професор":

    Много си прав -ПКП ще обедини народа!Изтрезней тикво!

    Коментиран от #75

  • 65 Професор

    11 40 Отговор

    До коментар #58 от "Варна":

    Няма такова нещо. Орешарски изтегли милиарди. Първо изтегли 16 милиарда. Орешарски е виновен. Генерал Борисов е праведен християнин и стотинка не е взел нито от бошков нито от някой друг. Борисов е чист като сълза, вярващ в Бог. С душа на Ангел Господен. Да се свети името Му и да ни управлява още много дълги години. Амин!

    Коментиран от #80

  • 66 И ти ли попе

    47 8 Отговор
    Такъв изверг в България не се е раждал и дано никога повече не се роди! Мутро замълчи!
  • 67 Behemoth

    30 7 Отговор
    Цяла шайка християни за пример начело с дедо поп...
  • 68 Зрител

    43 6 Отговор
    "Днес няма да си разваляме празниците" казва Бойчето и следват 15 кофи с помия по политическите противници. Интригант беше, интригант си остана.
  • 69 Предрешеное

    36 7 Отговор
    Няма да е жипко бибитков, вече няма никога
  • 70 Българин

    33 8 Отговор
    На теб вече и Господ няма да ти помогне, но дано помогне на българския народ като ни спаси от теб! А на този сребролюбец до теб можеш да му подариш още един часовник, та поне да се моли за теб.
  • 71 Брадвата

    43 8 Отговор
    Попът като истински поп ближе до червено дупката на Тиквата. Тотален боклук, продал се за два крадени лева. После що нема вяра у българите. Аз на тоя мазньо ли да вярвам?
  • 72 Мба

    39 10 Отговор
    Този човек е сериозно болен, нуждае се от лечение
  • 73 Луд е човека

    42 7 Отговор
    На този човек (Борисов), Радев не слиза от устата му! А Радев управлява само четири месеца! И да се чуди човек, как има нормални хора да му се връзват на тези исинуации. По-скоро, човекОТ е за психично освидетелстване.
  • 74 Миро

    44 6 Отговор
    Чичо Мутра каза, че президентът бил извършил убийство на северозапада, но не обяснява къде е ползата за северозапада от неговата руско-турско-сръбска тръба за 3 милиарда лева наши пари и защо няма нито едно разклонение за българските градове и предприятия.

    Коментиран от #100

  • 75 Професор

    8 37 Отговор

    До коментар #64 от "гост":

    Това са машинации и инсинуации. Генерал Борисов никога не е наричал г-жа Караянчева ПPOCTA KЪPДЖАЛИЙCKA ПУTKA. Не се поддавайте на внушенията на комунистите.
  • 76 356

    9 21 Отговор
    Затънахме в тинята, ще гладуваме тази зима и пак не виждате истината. Жалко за българския народ.
  • 77 1234

    42 7 Отговор

    До коментар #29 от "Професор":

    Той е толкова генерал, колкото ти си професор. Освен това, управлението на мутрата е найй-срамната част от новата българска история...

    Коментиран от #87

  • 78 За тая Евро зона. ..сън не ме хваща.

    37 9 Отговор
    Живея вече 12 години в тази бленувана от Тиквата и подобни ритнати кучета Евро Зона. ...Хич да не я въвеждат.Ако някой си мисли че е голямо благо .....е за богатите може и да е...на за мишките хич не е.И ако си мислите че 1 евро=1 лев имате много здраве.Но със сигурност цените обърнати от лев чета в Евро ще станат от 0.86 обърнати в 1 евро...Така е било в Франция. Отделно че БГ губи завинаги своя суверенитет .Нищо му няма на левът.И без това с плащанията чрез банките вече кеш почти не се плаща.В Франция ли митът за кеш в магазин по рано бе до 500 Евро ,може вече да е паднал.Ако преди 5 години си плащах кеш или с чек суми над 2000 Евро -за данък сградите -то сега мога до 300 Евро с чек или кеш в данъчното.Целта е да се следят паричните потоци.Нямаме нужда от Евро в БГ. Трябва референдум.....както и за гей браковете.

    Коментиран от #201

  • 79 дискриминиран

    35 6 Отговор
    И твоята съдба - също е предрешена. ОТ НАРОДА.
  • 80 Пий нещо

    29 5 Отговор

    До коментар #65 от "Професор":

    Не си добре човече!
  • 81 пешо

    35 6 Отговор
    мутро , колкото хора затри и манастир да направиш , няма да ти се простят греховете .
  • 82 Просто човек

    42 6 Отговор
    Опетни и този свещен празник с гнусното ти присъствие и думи, Мутро...
  • 83 Именит

    41 6 Отговор
    Тиквак на изборите Радев ще те смачка !
  • 84 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 85 Сик транзи, глория мунди

    28 6 Отговор
    Така отминава "световната" слава, уви, има-няма и за десетина години.
  • 86 fxpro

    37 6 Отговор
    До кога ще се занимаваме с този патологичен лъжец.
    Все Радев му е виновен,май се е гласил за президент,но знае че няма никакъв шанс......и слава богу.
  • 87 Професор

    8 11 Отговор

    До коментар #77 от "1234":

    Знаеш ли колко много книги съм написал? Над 1000 книги! Даже няма време да си ги прочета. Не помня какво съм написал. Защото винаги пиша след бутилка водка. Снощи работих до късно. Събудих се следобед под масата. Целия изповръщан че даже съм се изпуснал малко по голяма нужда. Работя прекалено много.

    Коментиран от #92

  • 88 БРАВО

    34 5 Отговор
    А ТИ БАЦЕ КОЛКО МИЛИАРДА ЗАЕМИ ИЗТЕГЛИ?
  • 89 Лост

    23 6 Отговор
    Не му се хващайте на лъжите, че всичко е предрешено. Иска хората да не отидат да гласуват и после да приказва за ниска избирателна активност и слабо доверие към Президента.
  • 90 Пак

    8 29 Отговор

    До коментар #1 от "……….":

    Победа за герб Това е ясно Но след тази катастрофа дали ще има някои които да иска власта Освен бсп мераклии няма да има След всяко комунистически управление Цените на горе Заплатите на долу

    Коментиран от #104

  • 91 констатация

    20 5 Отговор
    То с тези мизерни доходи и слаба икономика за съжаление хич не сме за Еврозоната. Те не ни и исщат там. Бедняците на Европа.
  • 92 Лост

    11 4 Отговор

    До коментар #87 от "Професор":

    А сега като тръгнеш да си търсиш очилата и викаш-"А къде ми са, а къде ми са? " ще те направят Академик.
  • 93 потребител

    20 6 Отговор
    Тоя пожарникар разбирал и от свръхдефицит и от еврозона! Саше,Саше,много си умен Саше!
  • 94 гост

    30 7 Отговор
    ТИКВАТА ПАК ХЛЕНЧИ И РЕВЕ . КОЛКОТО ПОВЕЧЕ ЗЛОСЛОВИ СРЕЩУ РАДЕВ , ТОЛКОВА ПРЦЕНТИТЕ НА РАДЕВ СЕ УВИЛИЧАВАТ . КАНДИДАТ , БЪДЕЩИЯ ПАНДИЗЧИЯ ЩЕ ИМА МНОГО ВРЕМЕ И ГОДИНИ ДА ХЛЕНЧИ В ЗАТВОРА .
  • 95 съмнеж

    18 7 Отговор
    добре е че тиквата е донесъл частицата от кръста..чудно ми е за 2000 години колко кубика дърва са заминали в тая посока
  • 96 Фаш

    27 4 Отговор
    От злоба ще получи инсулт
  • 97 животновъд

    31 6 Отговор
    Днес се сблъскахме и с истинския лик на българските попове.
  • 98 мдаа

    36 5 Отговор
    Тоз Тиквеник беше наречен дори в предизборната кампания на Германия "корумпиран премиер-министър, заради който България изостана в развитието си".🤔

    Коментиран от #103

  • 99 Хаха хаха ха

    18 6 Отговор

    До коментар #2 от "Последния Софиянец":

    ГЕРБ се затрудняват в избора си за президент!
    Май най им подхожда Йоло Денев!
  • 100 мнение

    7 8 Отговор

    До коментар #74 от "Миро":

    Ползата от тръбата не е за всеки акъл!
    Украйна що се бори, по нейната тръба да тече газ към Европа?

    Коментиран от #108

  • 101 Нито владика, нито Овчаров ще му

    28 6 Отговор
    Помогнат, Народа Български гое Проклел!!
  • 102 шундурко

    27 6 Отговор
    цървул долен
  • 103 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 104 Дааа

    36 7 Отговор

    До коментар #90 от "Пак":

    И къде видя сега катастрофа?Катастрофата е ГЕРБ .
  • 105 Бг идио.и всякъкви

    13 9 Отговор
    Православните български труженици на заплата не е зле да спрат да калят българската църква промотирайки тоя прост човек с доказано низък морал защото отдалечават хората още повече от себе си..в Италия мафията също бяха големи дарители но папата ги отлъчи..тоя ако им е толкоз мил на сърцето на нашите да го произведат в светец направо
  • 106 Перо

    26 7 Отговор
    И попа не спазва 10-те Божи заповеди! Толупа не е дал 1 ст.негови пари. С чужда пита помен прави! Човек не знае,когато толупа говори несвързани глупости,от простотия ли го прави или е нарцис. Вече не е на бюджетния чеп и е за никъде,минала хубост! Говори за еврозоната,защото чекмеджето е пълно само с евра и златни кюлчета! Той е отдавна в еврозоната!
  • 107 ПАРОДИЯ

    10 17 Отговор
    100 обвинения с нито едно доказателство.

    Коментиран от #115

  • 108 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 109 МАФИЯ НА ББ

    30 8 Отговор
    ГРЕШНИЦИ КАТО ТЕБ НЯМА ДА ИЗБЕРЕМЕ. КРАДЛИВЕЦО!!!!
  • 110 БОЧКО

    29 7 Отговор
    Една си баба знае, една си бае. Виновни са му Радев, Нинова, лунното затъмнение, ретроградния Меркурий, космоса, земното притегляне и т, н, и т, н. Но най-вече Радев. То не бяха дронове, Мата Хари, постановки... Вече като си отвори проклетата уста и всички знаем какви ще ги бръщолеви тая крадлива гадина.
  • 111 Blackthorn

    22 9 Отговор
    Предрешени са, а ти си пътник!
  • 112 калчев

    21 9 Отговор
    имам приятното усещане,че тиквоний крадливий и дс угодний,няма да има физическата способност да си изхарчи далавераджийските пари!
  • 113 Който и да съм

    8 19 Отговор

    До коментар #39 от "Българин":

    Напиши в гугъл "Машините на Смартматик са опасни за България".
    От там ще разбереш защо тези избори са предрешени!
    Промените в Изборния закон, цирковете в НС против съставяне на редовно правитлство и времето за наладка на алгоритмите на машините за гласуване гарантират победа на Радев, щото той държи "ключа" за машинките! Ще видим и коя партийна формация ще спечели предостатъчно покрай Радев!
    Вие може пак да си плюета Борисов, но той сигурно има информация за подготовката на тия избори. А тя тече мнооого отдавна!

    Коментиран от #117

  • 114 абоната

    12 21 Отговор
    ГЕРБ напред!
  • 115 доказателства

    22 8 Отговор

    До коментар #107 от "ПАРОДИЯ":

    Доказателството е Гешев, ортака на Борисов!
    До сега не е разследвал дали е вярно,
    нито едно нещо свързано с Борисов, нали?
    Дори не взема ДНК проба за дъщеричката му в Барселона!
    Борисов е гадняр, безотговорен баща!
  • 116 Пъпката

    10 24 Отговор
    Всички тука сте пълни тъп@ци и проф@ ни. Ще ядете киселици зимата и ще мрете като пилци.
  • 117 Ти си Боко трол

    29 8 Отговор

    До коментар #113 от "Който и да съм":

    Плачете, защото при машинното гласуване са невъзможни мъртвите души и фалшифицираните протоколи , с които комунистът Борисов и ОПГ ГЕРБ фалшифицираха изборите!
    И да ревете, файда йок!

    Коментиран от #163

  • 118 Вуцов

    22 8 Отговор
    ЗАТВОООООООООР!
  • 119 ПРЕСА

    24 6 Отговор
    Къдее са паритее къде е Мата Хари там е заровено кучето
  • 120 Б М Б

    24 8 Отговор
    "С този свръхдефицит", който ви натресох, "забравете за еврозоната..."
    Къде са F -ките, Батка?
  • 121 МАТА ХАРИ С ВЕРНИ ДРУГАРИ

    9 24 Отговор
    Евала на Батето, поне направи нещо, другите са крадци, лъжци и изм@мници. Пфу жалки говед@.
  • 122 Камата съм

    22 3 Отговор
    чака ви Мутриполитен Беляне
  • 123 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 124 Точно

    4 4 Отговор

    До коментар #1 от "……….":

    Ясно и кратко
  • 125 Един от многото

    19 4 Отговор
    Тъъъп прозззст глууупав Тиквоч
  • 126 кольо

    20 4 Отговор
    бегай бързо чекмедже айдук
  • 127 Гост

    24 3 Отговор
    бойчеееее, недей така деее! Как ще са предрешени, като го няма дъртия ти приятел мишката константинов? Само при него бяха предрешени, бойчееее!!!
  • 128 Пенди

    22 5 Отговор
    Айдеее, шизофреника пак се спече!😁😁😁
  • 129 Жътварката

    8 20 Отговор
    Хихи ей вий смешници неверни, ще гоните питомното и ще фанете дивото, нека ви е хак на сите тука тъпунгери, където плюете по Борисов. Вие какво сте направили и дали, само сте крали и сте се ояли дебелог..ъзци смр@дливи.

    Коментиран от #133

  • 130 ФАКТ Е

    27 7 Отговор

    До коментар #8 от "Чекмеджи Ага":

    Комунистът Борисов се гърчи!
    Вече е в тотална изолация!
    Дори БСП и ДПС странят от него!
  • 131 Бандера

    13 11 Отговор

    До коментар #3 от "Сатана":

    Той е съвеЦки милиционер, предрешен като поп! И от ДС са го определили за следващия патриарх!
  • 132 Цербера

    9 25 Отговор
    Браво Борисов добре им го каза. Евала за кръста, голям си признавам.
  • 133 Направеното

    27 7 Отговор

    До коментар #129 от "Жътварката":

    След три мандата на Борисов,
    няма улица без дупка на асфалта!
    Няма тротоар без пропаднали плочки!
  • 134 Тредстоун

    10 23 Отговор
    ГЕРБ ще са първи въпреки напъните на зеления чорап и стадото орки около него. Чалгата и павиана африкански ще са далеч назад , другите са пълнеж.... , време е да си върнем парламентарната република , прецидента достатъчно паразитира върху България и българите , фатмака си е фатмак , не става за цивилния живот , изкривено му е мисленето....
  • 135 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    17 4 Отговор
    всеки има глава на раменете си да мисли
  • 136 ГЛАВАНАК БАНКЯНСКИ

    26 5 Отговор
    Буци, ако се кандидатира за президент коя ще му е първа дама? Сигурно Мата Хари, или някоя от певачките дето ги возеше с правителствения самолет. Как сме го търпяли това чудивище развратно и крадливо толкова много години, и защо? Наистина сме много прост народ.
  • 137 Морски

    21 6 Отговор
    Поповете и те можели да лижат гъ... ове🙂И Бойко дали чете форумите да види колко го обича народа,и тогава да говори че изборите са предрешени
  • 138 В лицето

    19 6 Отговор
    на Борисов имаме "свръх дефицит" на срам и доблест и свръх наглост., свръх нахалство и лъжи.
  • 139 Байко

    14 5 Отговор

    До коментар #29 от "Професор":

    Ти ако по една случайност наистина си професор,то е ясно как си станал,подмазвачо.Балтов може и да е добър лекар,но се омеси с гербаджии за пари и си го получи,Плевнелиев никога не е бил силен президент,просто марионетка.Бойко го направи човек царя,а той за благодарност се опита да му вземе имотите,що си купи къща в Барселона,щото в Мадрид Симеон го уважават много повече отколкото в България и там Борисов не би прогресирал.
  • 140 СОФИЯ

    7 5 Отговор

    До коментар #2 от "Последния Софиянец":

    а ти си юда и човекомлазец който се подиграва особено над болните хора
  • 141 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    10 3 Отговор
    ЧЕСТИТ ПРАЗНИК БЪЛГАРИ
  • 142 Амин

    6 19 Отговор
    Най добрия премиер на България за всички времена.
  • 143 факт

    19 6 Отговор
    Секна му кеажбата на тоя пиян дебел б@клук
  • 144 Съдията Дред

    14 8 Отговор
    Време е да го конвоират по етапен ред до бай Ставри.
  • 145 Тоя

    18 5 Отговор
    Митрополит Николай не е ли чувал, че църковните не участват в политиката, не гласуват, камо ли да агетират!
    Парите са магия!
  • 146 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    6 5 Отговор

    До коментар #20 от "Стойко":

    ЗДРАВЙ ПРИЯТЕЛ ДА БЪДЕМЕ ХОРА И ЧОВЕЦИ макар щото ЧОВЕЩИНАТА е малка
  • 147 Уйке

    20 5 Отговор
    Как само се събраха мазните лъжци-Б. Борисов и поп Николай! И двамата могат само да лъжат и крадат!
  • 148 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    8 17 Отговор
    Най окупирания сайт от червени тролове. Затова скоро ще излезете от парламента. Защото с лъжи и фалшиви новини не се печели.

    Коментиран от #151, #160

  • 149 предрешен

    16 5 Отговор
    Буци и ти си предрешен за кражби в особено големи размери. 25 години при строг затвор и строг бай Ставри.
  • 150 От Врат

    10 5 Отговор
    Баце мутрата с Николайчо лудия,,прост суупер!!Буахахаа
  • 151 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    6 4 Отговор

    До коментар #148 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    ПОСЛЕДНИЯ СОФИЯНЕЦ копира никът ми и плете интриги и обижда

    Коментиран от #155

  • 152 Ком

    15 4 Отговор
    Най-после една добра новина за България да " забравиме за еврозоната". Защо да се "състезаваме" с Хърватия, а не с Дания / отхвърлила още в първоначалния договор еврото/,Швеция / отхвърлила еврото чрез референдум/, Полша / ще го въведе, когато икономиката й достигне тази на Германия/, Унгария /твърдо отлагане,тъй като по договор няма краен срок за въвеждането му, Чехия със същия аргумент като Унгария , Румъния дипломатично също отлага. Да не говорихме за Великобритания, която не го въведе и никога нямаше да го въведе.
  • 153 Ферух

    7 16 Отговор
    България без Борисов е обречена на нищета. Няма вече възход а само падение. Младите да мислят дали ще гласуват пак за чалгата..
  • 154 Гражданин

    6 11 Отговор
    Бойко си го свалиха тези, които го издигнаха. Комунистите от дс. До вчера казваха гласувайте за ББ и бб ги остави да работят до над 70 години и му се качиха на главата. Гласувайте за бб, а преди повече от 1 година, ББ ни предаде на турците. Гадни комунисти сталинисти. Двуличници. И утре ще се обърнат и срещу следващите. Хората, турци, българи, няма да гласуват за никого.
  • 155 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    7 17 Отговор

    До коментар #151 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Да живее България, Бойко Борисов и град Козлодуй.
  • 156 ЧОВЕК

    7 4 Отговор

    До коментар #2 от "Последния Софиянец":

    виж себе си първо
  • 157 Смех !

    18 7 Отговор
    От прост индивид,прости приказки -за простолюдието."Отец"Николай ....Боже ! Хърватия- пет пъти доходи от тиквенското "управление" и т.н. Лъжец и крадец !
  • 158 Благо Пинъса

    13 5 Отговор
    Много рано започна цивренето
  • 159 Омерзен

    21 6 Отговор
    Боко, изчезни от полезрението ни. Всяка твоя поява само подтвърждава твоята немощ и укрепва ненавистта ни към Теб и твоята шайка от калинки и подлоги!
  • 160 БЪЛГАРИЯ

    5 4 Отговор

    До коментар #148 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    ФАКТИ БГ най ЧЕСТНИЯ САЙТ
  • 161 буци

    15 6 Отговор
    Глупакът има убийствено накъсана реч , нищо не може да му се разбере , тръгва да каже нещо и отплесва на друга страна.
  • 162 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 163 Който и да съм

    6 4 Отговор

    До коментар #117 от "Ти си Боко трол":

    Никой не плаче. Ако не харесвам Радев, не значи че троля за Боко!
    Светът е шарен. Не се състои само от фенове на Борисов и Радев!
    Ако решиш да прочетеш нещо по темата, направи го и ще видиш за какво става дума.
    Няма гаранция че ще научиш нещо стойностно, ако четеш само това, което ти харесва.
  • 164 Пунта Мара

    16 6 Отговор
    Тоя отсега плаче. Знае кво го чака. ГЕРБ умре. Бойко в затвора
  • 165 O sancta simplitica

    11 4 Отговор
    От Банкя до Делиормана и от Перперикон до Кръстова гора няма по-подготвен от него! Обикаля като истински апостол на свободата, като Паисий и буди народа български. Той е еманацията на съвършенството! Не сме достойни да целунем и свещеният прах под нозете му!
  • 166 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    2 7 Отговор

    До коментар #20 от "Стойко":

    ПОСЛЕДНИЯ СОФИЯНЕЦ копира никът ми и ме обижда ва на ХА ХО същия обижда и ХОРАТА ПИШЕЙКИ ОТ НИКЪТ ОТ КОЙТО ПИША той е интригант от самоков
  • 167 Само глупости и лъжи

    13 5 Отговор
    Да питам: защо Томислав Дончев не ходи до него но тияобиколки" ? Срам ли го е?
  • 168 Таня

    17 4 Отговор
    Митрополит Николай заслужи още един Ролекс.
  • 169 Браво господине

    3 4 Отговор

    До коментар #20 от "Стойко":

    Точен коментар
  • 170 предрешен каиш

    16 6 Отговор
    Буци , сега ти е времето , покаяние пред Бога и с расо в манастир , или самопризнания пред съдията и с раиран костюм в пандиза. Изборът е твой.
  • 171 Ха ха ха

    11 13 Отговор
    Както винаги Бойко е абсолютно прав за това ,което казва , а когато Борисов говори с факти и комуноидно увредените последователи на московския резидент си мъчат, и подсмърчат , като сигане пред баничарница ...... хи хи ....

    Коментиран от #198

  • 172 Анонимен

    5 8 Отговор
    Комунистите от ДС си го свалиха Бойко Борисов. Двуличници. Толкова много им даде на рях бб и днес го плюят и се радват, че идвали комунистите на власт. И ги плюя. Нищо че ме обиждат, че сме луди. Бб ни предаде на турците, а на тях се подмазват и кмета им даде без пари или на ниски цени недвижими имоти. Оправяйте се. Ние сме безпартийни. Хубаво не видяхме от бай толо, съши и ит демикрацията ви, но що годе навън са ок. Те ги мързи някои от нименклатурата на бай тошо да работят, а и не е лесно да си градинар, живитновъд. Нямам думи. Все тая ни е вече. Интересно е ипон са военни, за кого ли биха гласували и те???? Най-сигурни са дпс.
  • 173 патриот

    4 16 Отговор
    Вместо да са му благодарни на Бойко за това, че им предостави по високо качество на живот от това в Турция, Сърбия, Северна Македония и ред други, близки и далечни страни, по-голямата част от коментиращите, най първосигнално избълваха огън и жупел по негов адрес. И всичко това, след като тия, които те поддържаха се провалиха най безславно във всичко, до което се докоснаха! Бог да пази България!

    Коментиран от #175, #185, #205

  • 174 JEFF

    13 3 Отговор
    Да , разбира се че са предрешени . Действията на политиците предрешават съдбата им. Радев -Президент , а ГЕРБ с не повече от 20 депутати. Никога ГЕРБ !
  • 175 любопитен

    3 3 Отговор

    До коментар #173 от "патриот":

    Още вицове знаеш ли?
  • 176 Избирател БГ

    9 9 Отговор
    На 04.04 и на 11.07 много българи изтеглиха два пъти късата клечка,като гласуваха за чалгаря и неговите шутове,за сестра галева,която беше заедно с отровното трио,които издигахте бесилки,носехте ковчези,осквернявахте националните символи на България,замеряйки герба на България с боя,яйца ,домати и какво ли още не и тия политически неграмотни от ДБ.Никой здравомислещ българин не може да си помисли,че тия ще построят магистрала "Хемус",магистрален път Видин-Ботевград,тунела под "Шипка",тунелът под "Петрохан",магистрален път Русе-Казанлък,магистрала "Черно море",магистрала "Европа",магистрала "Струма",7-ми блок на АЕЦ-Козлодуй,което ще увеличат икономиката на България,ще увеличат жизнения стандарт на българските граждани.Нищо подобно.България ще се върне във времето от края на 90 години на миналия век.

    Българи,много внимавайте следващият път да не изтеглите отново късата клечка!
  • 177 гост

    17 4 Отговор
    бойко всички си го знаем... няма нужда от коментар... но на този долен крадлив мазен поп трябва да му се ударят няколко тояги публично
  • 178 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 179 Кръстосва гора

    17 6 Отговор
    Затвор за Българоубиеца от Банкя! Умряха Кюлчетата и Пачките в Чекмеджетата затова го боли ТУЛУПА. Каквото е посял това ще Получи. ЗАТВОР!!!
  • 180 ТИКВОООО

    7 3 Отговор
    БОКО НЕКА НЕ СИ ВЪОБРАЗЯВА ЧЕ НОМЕРА С БАЛТОВ ЩЕ МИНЕ - УВОЛНЕНИЕТО МУ Е ПОСТАНОВКА И ЗАГОВОР - ГОЛЯМ СКАНДАЛ ЩЕ СТАНЕ ! ГЕРОИЗИРАНЕТО МУ НЯМА ДА ПОМОГНЕ !
  • 181 Тодор Живков

    12 3 Отговор
    Борисов след като о с р а цяла България, окраде милиарди, нали разбираш, че няма начин да гласуват за теб. В това отношение е предрешено. Без теб.
  • 182 Емил

    4 1 Отговор
    Комунист - вярващ? Айде стига де!
  • 183 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 184 ПП ГРУБ

    9 3 Отговор
    Двама продажници и крадци един до друг. Срам и позор за църква и страна.
  • 185 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 186 ИМПЕРИАЛИСТ

    2 0 Отговор

    До коментар #30 от "Кръста е средство за мъчение и убиване":

    Защото ни закриля, като плаши сатаната като му напомня за неговото фиаско...
  • 187 август

    8 0 Отговор
    Дедо поп гласоподавател на ГРОБ.
  • 188 ХАН КРУМ

    8 0 Отговор
    ПОШЛОСТ И НАГЛОСТ НА ВРЪХ КРЪСТОВ ДЕН. И ТОЗИ И ОНЗИ БРАДАТИЯ ДЯВОЛ ,НЯМАТ НИ СТРАХ ,НИ СРАМ ОТ БОГА.ЛИЦЕМЕРИ И НЕЧЕСТИВЦИ.
  • 189 Прост народ

    2 0 Отговор
    Долу в Тоскана.
  • 190 Малшанс

    2 0 Отговор
    Това е тъп тираджиийски сайт. Въпреки, че работят в Европа, викат против нея. Говеда елитни.
  • 191 Амааа

    3 0 Отговор
    Са кат фалиргаме, Ко ша праим?
  • 192 Безсрамник

    10 0 Отговор
    къде отишъл да си прави кампания схемаджията и бандюга Толуп Кюлчев?????От тебе по-голям лъжец в държавата няма.Ти си вече нарицателно за престъпник-ДОН ТОЛУП.
  • 193 ПОПОВЕТЕ

    8 0 Отговор
    му ПРАВЯТ ПИАР КАМПАНИЯ.Е по-голямо дъно няма.Тия с него и те безмозъчни.Какво лицемерие и нахалство на този празник да се натрапваш на хората.Мизерник.
  • 194 Анонимен

    1 0 Отговор
    При наличие на Три попа/отчета в Града, Вие Герб викахте Дядо Николай от Пловдив. Не бе редно според мнозина граждани, а тримата бяха отчета, единият от тримата мохамеданин. Обичан от християни. Умен и много човечен Поп. Другият турчин поп, и третият христуянин. Лошо ли ви се вижда, от друга вяра, но са Отчета. Време бе да се вразумите, но късно е. Да сте мислили навреме, а не да разделяте народа, чрез Забогателият незнайно как, Дядо Николай от Пловдив.
  • 195 голЕм смЕх

    0 0 Отговор

    До коментар #29 от "Професор":

    Хахахах как само ме разсмя с тази басня.
  • 196 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 197 Здравко

    4 0 Отговор
    Буци,това за пенсионерите го гласуваха твоите от ГЕРБ в пленарна зала!!!Ти Парламента не го ли гледаш!Плямпаш само лъжи и простотии!
  • 198 ХА-ХА-ХА, ХА-ХА-ХА!

    1 0 Отговор

    До коментар #171 от "Ха ха ха":

    Ха-ха-ха, ха-ха-ха, хо-оооо! Майтапчия голЕм си! Ха-ха-ха.
  • 199 Не бе ТУЛУП!

    3 2 Отговор
    Президентът Радев печели, само щот си ПРОСТ, ЗЛОБЕН, КРАДЛИВ И УБИВАШ ХОРА!!!
  • 200 ДОКО

    1 2 Отговор
    ПОЖАРНИКАРЯТ БОКО СЕ ЗАВРЪЩА НА БЯЛ КОН...А ЗАЩО И НА БЕЛА КАМИЛА..А ЗАЩО ГЕНЕРАЛА БОКО ОТ ПОЖАРНАТА И ПРОКУРОРЧЕТО ГЕШЕВ НЕ СЕ ЗАВЪРНАТ В БЕЛЕНЕ..БЕЛЕНЕ Е ИМЕННО ПОСТРОЕНО ЗА ТАКИВА КАТО ТЯХ...ИЗПЕЧЕНИ МАФИОТИ..
  • 201 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 202 Историята

    1 2 Отговор
    ...."Блaгoдaрeниe нa г-н Бoйкo Бoриcoв, прeди 14 гoдини, ниe пoлучихмe чacтицa oт кръcтa Гocпoдeн. Личнo миниcтър-прeдceдaтeлят дoнece тaзи вeликa cвeтиня, кoятo бeшe дoнeceнa тук и нaдлъж и нaшир пaзи нaшeтo oтeчecтвo и блaгoчecтивия нaш нaрoд, кaзa митрoпoлит Никoлaй.... - Какво лицемерие!!!
  • 203 Бай Грую

    1 0 Отговор
    Порциите на властта" станаха много малки и ще трябва да се подсилят с борчове!
  • 204 fdvgdfvg

    1 3 Отговор
    Тиквока знае как са го избрали и сега няма да е негов ред и плаче :)
  • 205 Историята

    0 0 Отговор

    До коментар #173 от "патриот":

    Бойо, ти ли си го написа това сам за себе си, криеш се май, а?
  • 206 еее

    0 1 Отговор

    До коментар #19 от "Дет":

    ПЛЕВЕЛ - ИЗКОРЕНЯВА СЕ ОТ КОРЕН !!!! И СЕ ИЗГАРЯ 111
  • 207 gggggggg

    0 1 Отговор
    Попе , колко е часа, попе? Скоро ще бие камбаната ....
  • 208 любител

    1 3 Отговор
    до кога ще показвате този крадец този мръс-н бокл-к.
  • 209 Гост

    0 2 Отговор
    Кой направи тоя дефицит бе боклук.
  • 210 Танев

    3 0 Отговор
    Само БОЙКО ИДВАЙ СИ
  • 211 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 212 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 213 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 214 Фастер

    0 0 Отговор
    Споко Баце ,600 000 сме по нагласените им венецуелски данни ,а ние знаеме че сме мноооого повече и тоя път трябва да го покажеме!Ноември има по-малко работа и повече работяги ще гласуват!Много е лошо да бачкаш без пари или за малко , за червени хамелеонски паразити!
  • 215 факт

    0 0 Отговор
    Следващият президент е Димитър Николов
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове