Last news in Fakti

14 Септември, 2021 15:20 7 926 74

Виктория Василева: Беше грешка да издигаме Петър Илиев

  • виктория василева-
  • петър илиев-
  • итн

Партиите не можаха да излязат от предизборната си кампания и да започнат прагматична работа

Виктория Василева: Беше грешка да издигаме Петър Илиев - 1
Снимка: Фейсбук

"Има символика в това, че последното заседание на НС съвпада с първия учебен ден. Все още всички имаме много какво да учим. Надявам се да не повтаряме същите грешки в следващия парламент. Не остана време за страшно много неща - реформи в секторите правосъдие, здравеопазване, образование. Партиите не можаха да излязат от предизборната си кампания и да започнат прагматична работа. Съсредоточихме се върху това, което ни разделя и различава", заяви зам.-председателят на НС от ПГ на "Има такъв народ" Виктория Василева.

В студиото на "България сутрин" тя посочи, че е съставен изцяло нов правилник за работа на парламента, който е отдалечил същинската работа на комисиите към Народното събрание.

Взели сме си поуки за всичко, случило се дотук. Това е затворена страница за ИТН. Така зам.-шефката на НС и секретар на партията на Слави Трифонов Виктория Василева сложи край на казуса "Петър Илиев" и обясни в интервю пред "Дневник", че подборът на проектовицепремиера и гласения за вътрешен министър плагиат е бил грешен. "Няма какво да ровим повече, беше грешка", разкри Василева, но предупреди, че залп критики е бил отправен и към новите лица, лансирани от ИТН, "особено във втория кабинет".

"Не само той, но и много други не фигурират в погледа напред на ИТН", отсече тя. От думите на заместничката на Тошко Йорданов стана ясно, че не само Петър Илиев няма да бъде лансиран повече като флагман на политиките на Дългия, но и "много други лица".

Василева обеща, че подходът при определянето на фигурите ще е различен. "Дано тези поуки да са си извлекли и останалите партии", призова тя. "Много е рано да се говори за места, те се определят от хората, а не от социолозите", добави тя и обяви, че нямало социологическа агенция, познала резултата от изборите.

Иначе Василева твърди, че ИТН единствени си спазили обещанията и не са изменили на честността, гарантирали пред избирателите. "Ще си бъдем такива, каквито сме били и досега - шарени и истински", добави тя.
По думите ѝ от изключителна важност е бил приетият от 45-ото НС нов Изборен кодекс. Дал е друга основа на провеждане на избори и друг тип легитимност на резултатите.

"45-ото НС даде основа да спрем дебата за това дали са честни или не българските избори. 46-ото НС свърши изключително важна задача - актуализацията на бюджета. Без бюджет няма как да функционира нито един сектор на икономическия живот. Парламентът подсигури спокойствието на българските граждани поне до края на тази година", подчерта Василева пред Bulgaria ON AIR.

"Това, което се случва в последните дни, ми прилича повече на предизборна кампания, отколкото на работа на народни представители. Парламентът се превърна в наддаване кой ще обещае повече реформи и кой е по-демократ от другите", изтъкна още тя.

От ИТН са категорични, че няма да се откажат от борбата си партийната субсидия да стане 1 лев. На този етап не срещат разбиране от останалите политически партии, отчете Василева.

Според нея в следващия парламент трябва да се започне с дебата за съдебната реформа. Утре депутатите ще разгледат единствено Закона за Бюрото за защита на свидетели.

Василева коментира и неносенето на маски в пленарната зала:

Имаше дебати дали в залата депутатите трябва да бъдат задължително с маски. От МЗ казаха, че това не влиза в кръга от местата, където е задължително носенето на маски. Не мисля, че това е най-големият проблем.

Според нея служебното правителство се е справило с някои неща, но не е постигнало резултати с доста други и е трябвало да успокои ситуацията в страната.

"С провеждането на изборите се справиха. Трябва да отдадем дължимото и на ЦИК", отбеляза тя.


Бел.ред.
2 509 864 българи заявиха на Референдума от 2016 г., че депутатите трябва да се избират на мажоритарни избори в два тура, но политическия елит и неговите кукловоди не позволяват това да се случи, а в техните медии темата е табу.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 52 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Късно е либе за КИТКА !

    136 5 Отговор
    Сетиласе е Мара , да се побара !
  • 2 ДяДо Ви КурТи от СелО ПиПерКоВо

    135 11 Отговор
    Грешна ви е цялата партия,жалки слуги на ДПС..
  • 3 ИНТ СИ ОТИВАТ

    125 11 Отговор
    През ноември ще изтекът в канала при опитомените патриоти

    Коментиран от #28

  • 4 Българите от БГ

    127 9 Отговор
    Вие всичките от ИТН сте една голяма грешка!

    Българите ви разбраха,че от вас нищо не става!

    Затова ви каза АУТ!
  • 5 БАЙ Х@Й ‼️

    103 8 Отговор
    НС не е училището за бавноразвиващи се ‼️

    Коментиран от #14

  • 6 Коко

    105 7 Отговор
    Най продажбата,жалка политическа формация...Това са ЧАЛГАРИТЕ...АРЕ МАРШ НА БУНИЩЕТО...
  • 7 Грешка е, че Стоян Георгиев са

    37 0 Отговор
    го пуснали от НИМ, където работи като експонат в колекцията "Липсващото звено в човешката еволюция"
  • 8 пешо

    78 5 Отговор
    и тая обърна палачинката
  • 9 Шишо

    91 7 Отговор
    Тая не беше ли дясна ръка на Христо Бисеров ,който с Йордан Цонев скокнаха от СДС в ДПС.Можете да си направите изводите Кой стои зад Славиту.
  • 10 онзи край

    69 3 Отговор
    голямо на акване направихте досега, непротестърска партийо
  • 11 итн

    78 7 Отговор
    Вие обслужвате задкулисието и мафията, това се видя и от слепците. Предадохте хората, това чувство не може да бъде изтрито и засенчено. На изборите ще се броите наново.
  • 12 Туньо Туньов

    73 4 Отговор
    Тошко африкански пак ще си остане сценарист и слуга на задкулисието и дпс
  • 13 Българка

    79 9 Отговор
    О ужас!!!! ИТН щели да бъдат:
    Публикувано във факти.бг: Ще си бъдем такива, каквито сме били и досега - шарени и истински", добави тя."
    Ами до сега бяхте против всички реформи и сте виновни за краха на второ НС. До сега бяхте против служебния кабинет, против ДБ, ИБГНИ- партиите на протеста. До сега бяхте подставени безгръбначни продажници на сараите
    Българи, не гласувайте за ИТН. Ще получите ДПС+ГЕРБ
  • 14 БАЙ Х@Й ‼️

    26 2 Отговор

    До коментар #5 от "БАЙ Х@Й ‼️":

    Извинявам се , за лица нуждаещи се от допълнителни умствени напътствия, може би е политкоректно ‼️
  • 15 Пенсионер

    72 3 Отговор
    Значи и в следващото нар.събрание ще бъдат същите простаци, подлеци и предатели. Аз така го разбирам
  • 16 Димитров

    38 0 Отговор
    Теоретично звучи добре,но по действията ще ги познаем!
  • 17 ген Столти

    31 4 Отговор
    Вики, докато клечиш в парламента ромите от женския пазар ще ти гепят сергията и тогава ще видиш къде сер@т гладните.
  • 18 мдда

    72 4 Отговор
    Тук си абсолютно права! Въобще беше грешка че ви избраха.
  • 19 Перо

    50 6 Отговор
    Вече ИТН няма да имат възможност за корекции. За двамата неудачници да се каже “грешка”,когато се спряха всички реформи и се даде нов шанс на толупа е меко казано нелепо! По-бързо двамата министри да правят партия с програма и идеология и да се свърши със случайниците в политиката!
  • 20 Българка

    55 5 Отговор
    Питам - вярно ли е , че Петър Илиев е адвокат на Слави и му помага да си крие доходие в офшорките? И това ли е случайна грешка?

    Коментиран от #22

  • 21 Плюс-минус

    48 3 Отговор
    Народното събрание не е училище за неграмотни. Кандидатите за него трябва да бъдат правно, финансово и политически грамотни, а не да се учат на гърба на народа. Трябва да са и с чисто минало, а не да са прелитали от от партия в партия. Трябва да има и само два мандата.
  • 22 Пенчо

    13 9 Отговор

    До коментар #20 от "Българка":

    При 10% данък не виждам смисъла от офшорки ...

    Коментиран от #26

  • 23 хаха

    41 5 Отговор
    По добре не се връщайте чалгопитеци.

    Коментиран от #36

  • 24 Смех

    28 3 Отговор
    Пак почнахме лъжите, докато не изтрасят новите недоносени калитковци...
  • 25 Вашата задача беше

    37 7 Отговор
    Вашата задача беше да саботирате протестните партии и промените в съдебната система. Постигнахте го до сега. Но, има нови избори, които ще ви попречат да правите това повече. Вие сте вече и т.н.
  • 26 Е ти пък

    13 13 Отговор

    До коментар #22 от "Пенчо":

    Остави дб трола да си каже опорките и лъжите на иванов, подлогата на прокопиев! Как иначе щяхме да знаем, че дб се мъчи да замени герб!
  • 27 Поправка

    33 6 Отговор
    Не знам кое наричат грешки от ИТН, но самите те са най-голямата грешка. И никога няма да станат политици.

    Коментиран от #33

  • 28 LOSHIA

    17 12 Отговор

    До коментар #3 от "ИНТ СИ ОТИВАТ":

    СТРАХ!........СТРАХ!........СТРАХ!........СТРАХ!........СТРАХ!........СТРАХ!........ОТИВАТ СИ, АМА НА КУКУВО ЛЯТОООООООООООО!!

    Коментиран от #54

  • 29 5577

    29 6 Отговор
    Какви партии? За да има партия тя трябва да има някаква политика по всички въпроси. Вие само мълчахте. Единствено беше ясно че герб трябва да се изчегърта ма до там. Никаква алтернатива. Нещо по добро от герб? Няма нищо заявено!
  • 30 Най

    6 22 Отговор
    важното е да си останете такива, морални и принципни! Всичко друго е прах в очите! Не се продавайте и не ставайте подлеци като останалите!
  • 31 Късно е моме за китка!

    18 4 Отговор
    Късноооо...А бат Славчу питали преди да го кажеш туй,щото бай Славчу застана амбразурата кат Маттодов(съветски герой) и късаше ризи в тяхна защита на тия двамцата?!?
  • 32 Късно е моме за китка!

    9 2 Отговор
    Маттодов да се чете Маттодов.
  • 33 LOSHIA

    13 6 Отговор

    До коментар #27 от "Поправка":

    Още по голяма ПОПРАВКА:Политики с бивши мутанти на БКП , ИТН никога няма да прави!!!!
  • 34 Късно е моме за китка!

    14 3 Отговор
    Маттодов да се чете Матросов!
  • 35 Сали

    15 3 Отговор
    Благодаря ви ,усрахтесе.
  • 36 изрод от ГЕРБ

    3 8 Отговор

    До коментар #23 от "хаха":

    Не само че няма да се върнат,ами и ще ви довършат!!!!!
  • 37 XYZ

    26 3 Отговор
    Хората му викат на това "Подир дъжд качулка".
    Щели били да продължат да се обучават и в следващото Народно събрание!
    Ако има идиоти да гласуват за вас?!?
  • 38 На Бойко с 200

    23 7 Отговор
    ИТН си отиват. Бойко също
  • 39 Уйке

    25 4 Отговор
    Беше грешка, че ти, Тошко, Филип, Станислав сте в НС и играете по свирката на Трифонов! Няма кой да ви трае да се учите, защото много скъпо ни излезе вашето училище! Вие от ИТН вкарахте допълнителна простотия и арогантност в парламента, сякаш тази на ГЕРБ не стигаше! Гледайте си шоуто, защото и то умира безславно както умряха и дваете НС в които участвахте!
  • 40 Явечпо

    5 16 Отговор
    Я стига сте тролили. Само дай България и изправи се да го поемем не искаха да има млади и образовани министри, а искаха постове. И Какво искате сетила се мара да се побара в последния момент да разформироват прокуратурата. Ще има много изненадани на изборите. Имахте възможност да дадете път за 100днина младите. Сега ще гледате бойко да ви управлява още 4ри години, но какво ви засяга вие вече сте готови да се коалирате с него!
  • 41 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    25 5 Отговор
    ИТН подведе гласоподателите си

    Коментиран от #42

  • 42 Не са

    3 7 Отговор

    До коментар #41 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Успокой се!
  • 43 чалгарчета

    14 3 Отговор
    Казано простоналодному изходихте се по слонски.
  • 44 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    17 3 Отговор
    ТОШКО ЙОРДАНОВ обиди РАДАН КЪНЕВ както обиди и татяна дончева но
    ХОРАТА по дрехите посрещат по акъл испращат
  • 45 куку

    15 8 Отговор
    Виктория ,грешка е че сте в парламента и че работите в полза на сарая и тиквата .Листата ви е пълна с бандити ,мутри разбойници ,които са на подчинение на олигарсията и библиотеката.Слави цървула ще вземе ли участие в кампанията ви ,или пак ще будалкате опросачените от диванаи банята
  • 46 Грешка

    12 3 Отговор
    и пародия , какт балона ИТН !
  • 47 ТЯ МОТИКАТА Е ЗАЛОЖЕНА

    6 3 Отговор
    ЗА ТРЕТИ ПЪТ ПЛЮС ЕДИН ТЪРМЪК С УШИ
    Я ДА ВИДИМ НА ЧЕТРИНАЙСТИ КОЛКО СЛЕПОКА ЩЕ ГИ НАСТЪПЯТ
  • 48 ИНЖ

    9 4 Отговор
    Касно йе либе за китка!!! ;-)
  • 49 Тръмп

    16 5 Отговор
    Чалгарите отиват на бунището!;)
  • 50 ИТН

    12 5 Отговор
    Има все повече косвени и полу пътеки доказателства, че ИТН е пистов на задкулисието под крилото на ДПС. Как ще опровергаете това, другари от ИТН?
  • 51 Просто човек

    12 5 Отговор
    И.т.н са предатели!

    Коментиран от #57

  • 52 Жан Клод ( с двата ножа)

    7 3 Отговор
    Грешка, но на кого?
  • 53 ИТН

    8 14 Отговор
    Докато сте единствените борещи се честно и почтено и не обвързани със задкулисия, ще бъдете и единствената смислена партия! На целият фон от крадлива и лъжлива сган, окупирала държавата ни, е цяло чудо, че ви има! Добре, че ви има ИТН!

    Коментиран от #66

  • 54 Пламен

    12 5 Отговор

    До коментар #28 от "LOSHIA":

    Ако влязат в парламента,итн ще са по малки и от формацията на Мая..

    Коментиран от #56

  • 55 Може би.....

    10 4 Отговор
    Вики, така ще те "отстрелят" твоите скоро, скоро))))))))). За каква грешка говориш с Илиев, то "Дългия" се закани на всички, които посмяха да потърсят истината в този казус......

    Коментиран от #58

  • 56 Ако

    5 5 Отговор

    До коментар #54 от "Пламен":

    беше така, щяха ли да активират всички платени глупаци на дб, възраждане, герб, бсп, ибгн да драскат лъжи и глупости? Или някой му е зор да си харчи ей така парите! 😀
  • 57 Грешка

    6 7 Отговор

    До коментар #51 от "Просто човек":

    Аз си мислех,че ИТН,като се докопат до властта ще станат същите като старите политици"мижи да те лажем "И като започнаха да вадят "кирливи ризи",много се изненадах.Ама още повече са се изненадали Мая Манолова,Татяна Дончева,Христо Иванов ,които кой знае защо мислеха,че ще има почва за старите им номера.А и така ,поне малко,дано техните симпатизанти да са прогледнали.
  • 58 Е не падаме

    3 2 Отговор

    До коментар #55 от "Може би.....":

    от Марс бре драскачо! И ние присъствахме и знаем все пак истината на кой се закани! 😀

    Коментиран от #63

  • 59 Бамбука

    13 4 Отговор
    ИТН се провалиха тотално. Е, там Тошковци и другите не са виновни. Вожда им подкрепен от задкулисието ги направи на маймуни. Всъщност това се очакваше.
  • 60 оня

    7 2 Отговор
    Бита карта са:))
  • 61 ИТН беше най-голямата грешка.

    13 3 Отговор
    ИТН въобще не трябваше да се появява в българската политика. Това беше едно грамадно недоразумение, създадено от великото его на един комплексиран селяндур. Такива измишльототини като ИТН нямат никакво бъдеще - на следващите избори са АУТ !!! И това е добре. Чао Слави, чао Тошко, чао Филип - довиждане некъдърници.

    Коментиран от #65

  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 Иван

    5 3 Отговор

    До коментар #58 от "Е не падаме":

    Ужас)))) . Видно е, че не падете от Марс, защото имате проблем и с избора на астронавти))).Колко много знаете, а защо тогава не направихте нищо за народа(освен шоуто, което спретнахте, за което благодарим)? По повод на обръщението Драскач, по добре такъв със собственно мнение, отколкото мижитурка без гражданска позиция. Истината винаги засяга така, че аз съм наясно с причината за вашия коментар.

    Коментиран от #68

  • 64 Тази жена

    8 2 Отговор
    има вид и излъчване на интеригент. Е, защо бе ,госпожо Василева, не озаптихте мининаполеончето и неговия ментор, а сега обяснявате - при това Вие, а не те! - че сте допуснали грешка? Тази грешка ще ви струва доста депутатски места, а на България - доста пари, соито можеха да имат далеч по-ефикасно приложение, отколкото харчевено за избори.
  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 Странно

    5 2 Отговор

    До коментар #53 от "ИТН":

    как съчетаваш понятията "честно и почтено" с лансирането на един плагиат и с лъжите на един комплексар с наполеонов синдром?

    Коментиран от #67

  • 67 ИТН

    1 2 Отговор

    До коментар #66 от "Странно":

    А защо ти е странно? Поради някоя монета или поради не възможност за осмисляне! Което по същество е същото! Та кога някой доказа, че някой е плагиат? Да не съм пропуснал нещо? Да обвиняваш някой, за нещо без да е доказано, води точно до двете причини които написах! Ако стане, че се окаже, че не е плагиат, ще си поръсиш ли главата с пепел или ще преминеш да драскаш следващата опорка! Щото и да се окаже плагиат, също няма драма! Ако е министър, ще бъде свален, ако е излъгал Слави и ИТН, ще му се свали доверието и ще напусне партията! В днешно време, това са абсолютно нормални неща и не само в България, а на всякъде по света, все някой, някого е излъгал! Но платените глупаци на дб, възраждане, бсп, герб, ибгн, мислят, че сътвориха опорката на века! Ами не е! Просто да твърдиш и обвиняваш някой в нещо без да е доказано, е сериозна липса на мисъл! Ако пък е виновен, каква е драмата?!? Навсякъде е пълно с някой дето лъже! Ще има драма, ако след като се докаже, че лъже, не се вземат мерки! Тогава и вече и би имал право! Та какъв е зора да ми драскаш глупости като първолак! Не са за мен! Звучите изключително смешно по детски и само показвате подлостта срещу ИТН!
  • 68 Е не падаме

    2 1 Отговор

    До коментар #63 от "Иван":

    Ами наистина ужас си сътворил! Искал си да кажеш нещо, така ако се може манипулативно, ама стана ужас! 😃 Първо аз проблем нямам! Та не ми вменявай! Предполагам от ИТН също нямат, щото не са отдел в НАСА за подбор на астронавти! Та и там не вменявай, колкото да излезе нещо! Малко тъпо звучи. ама карай! Важното е да надраскаш нещо със "собствено мнение" от жълтата преса! 😃 Та да минем натам! Не били направили нищо за народа! Ами как бе!? За първи път в новата ни 30 годишна история, се намери някой да изкара кирливите ризи на стари и нови! Нима това е нищо? Не сме паднали от Марс! 😃 А обръщението драскач драги или драга, (че на вас не ви пречи тази трансформация 😃) се употребява именно за драскач по опорки! Та ако за теб собственото мнение е това от жълтата преса, за мен не е и ми е забавно да се подигравам на такова "собствено мнение"! Та истината наистина засяга, съдейки по надрасканото от теб! 😃

    Коментиран от #70

  • 69 dron

    5 1 Отговор
    итн не е партия ,а сбирток от послушни менте-професионалисти,
    които са пряко подчинени на болен духовно и физически чалгар!!
    Същият чалгар пък е зависим финансово /а може и не само/ от
    герп-дпс. Всичко ,което правеха в НС беше разрушително.
    Сега на изборите ще си проличи колко са малоумниците в БГ.

    Коментиран от #71

  • 70 Иван

    2 0 Отговор

    До коментар #68 от "Е не падаме":

    Това, което пишете е притеснително. Аз изказвам собственно мнение и лична гражданска позиция. За опорки и жълта преса, моля споделейте си там, между вас, които сте партийно ангажирани. Мисля, че ще е добре, ако все пак обръщате внимание и на тези драскачи( според Вас), които бяха с надежда за истинска промяна на системата. Поздрави. Моля не отговаряйте, да не занимаваме останалите с излишни Драсканици.

    Коментиран от #72

  • 71 Копейкин

    0 0 Отговор

    До коментар #69 от "dron":

    за това ли ти плаща с парите на дпс да ни убеждаваш с лъжи?!
  • 72 Е не падаме

    0 1 Отговор

    До коментар #70 от "Иван":

    от Марс драги/а! 😀 Истината не е притеснителна! Теб защо толкова те притеснява? 😀 Я пак да видим на кой се закани Слави, че се напъна толкова глупости да ми надраскаш! Та на кой? 😀 Че интересно "собствено мнение"! Нямам против да се излагаш, забавно ми е! Та няма да те карам да спираш! 😀
  • 73 ИТН

    2 1 Отговор
    ще умре като кон без история.Освен интриги и обиди нищо градивно не свърши.Не коментирай служ.правителство мръхло,защото то е работещо,за разлика от ИТН ,които не направихте комисии навреме и не свършихте нищо,освен ,че си гласувахте високи заплати с ИВА МИТЕВА.С НСО КАКВО СТАНА.Даже не знаете какво сте приели и какво не -шматки отвсякъде и кой да ви подкрепи пак ,няма дебили.АУТ сте.Некадърниците и предателите да си търкат диванчетата в къщи.
  • 74 Виктория

    1 0 Отговор
    Тошко за 2 парламента качил 20 кг! Депутатски кюфтета турски софри.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове