Last news in Fakti

15 Септември, 2021 22:14 4 974 61

Тандемът Петков-Василев сондирали "Екогласност" за ракета-носител

  • емил георихиев-
  • екогласност-
  • кирил петков-
  • асен василев

Две избираеми места, от което едното примерно в Хасково, другото в Монтана

Тандемът Петков-Василев сондирали "Екогласност" за ракета-носител - 1
Снимка: БГНЕС

Председателят на политически клуб „Екогласност“ Емил Георгиев съобщи в "Още от деня" по БНТ, че са били търсени от Кирил Петков и Асен Василев във връзка с нов политически проект.

„Ние бяхме потърсени. Имахме два разговора – първият беше с представител на г-н Петков, г-н Василев и министъра на образованието. Казаха, че разчитат на нас, защото сме модерна партия. Но поставят условие – те да ръководят изцяло дейността на „Екогласност“. И аз казах, че разговорът приключва", заяви Георгиев.

"Те предложиха и друг тип съдействие. На другия ден същият този техен представител ми се обади и каза, че лично Кирил Петков желае да се срещнем. Разговорът беше 2 часа. На него му казах, че няма как да се съгласим на нас да ни бъдат предложени условия. Оттеглиха иска си да поемат изцяло „Екогласност“. Тогава поставиха искането да влязат в ръководството на „Екогласност“, защото след няколко дни имахме национална конференция“, каза той.

На нас се предложиха избираеми места. Две избираеми места, от което едното примерно в Хасково, другото в Монтана. Те поемат изцяло кампанията и ще предложат хората. Казаха, че са направили кастинг във всички области, подбрали са 50 души, обясни още той.

Директно зададох въпроса кой стои зад този проект, защото в публичното пространство се говори, че президентът е зад този проект. Не получих отговор, но ми се каза, че зад този проект стоят представители на президентската институция, каза Емил Георгиев.

"Казах, че повече разговори няма да има. С този проект е запознат и министър-председателят. Президентът не стои зад този проект, но негови хора - да", категорично заяви Емил Георгиев.


Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 36 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Радев

    51 20 Отговор
    Е дистатъчно умен, да си направи негов проект когато дойде момента

    Коментиран от #11, #54

  • 2 Сух

    24 47 Отговор
    Кирчо търсил модерното.. Ми то дженда си е на мода сега..
  • 3 хммм

    47 5 Отговор
    Не знаех, че още съществуват. Осведомете ни какво става и със Зелената партия! 😀

    Коментиран от #18

  • 4 3.14К

    45 46 Отговор
    А така.... и Кокорчо и Позьорчо ходили на пазар....! Да си спомняте Никито Василев и Миленчо Велчев? Предупредени сте.
  • 5 Смешен плач

    29 30 Отговор
    Като царя,абе комедия. Кирчо сега двоен гражданин или..... да!?
  • 6 Емиле

    44 21 Отговор
    Защо излагаш момчетата така Не си ли даваш сметка че можеш да провалиш техния политически проект.
  • 7 електорат

    68 20 Отговор
    За този никой нищо не беше чувал, сега измисли това, за да го разберат, че още съществува.

    Коментиран от #52

  • 8 Мдаааа

    31 5 Отговор
    Абе, много пе дерасе в политиката ,бе!!!
  • 9 избирателите

    50 19 Отговор
    Изпитва страшна неловкост, когато зрял мъж се държи като махленска клюкарка, а преувеличеното и невярното в думите му светят ярко. но и този човечец плучи своя звезден миг в медиите ни. Много по-важно е кой ще гласува за Кирил Петков и Асен Василев, а не кой стои зад тях. А ако някой толкова се интересува, може да провери дали групата в подкрепа на К.Петков вече е надминала 110000 члена.

    Коментиран от #14

  • 10 Чичо

    50 10 Отговор
    Я го питайте тоя Емил Георгиев откъде се захранва с кинти за да създава политически проект. Тая мишка ежемесечно прибира над 20 000 от ЧЕЗ, като им осигурява кошаревски свидетели при случаи, когато се натъкнат на кражби на ток. Емил Георгиев е председател на Федерация на Потребителите в България и в това си качество работи с ЧЕЗ. Така, че нито на дума не му вярвам. Навремето много искаше да влезе в БСП за да стане депутат и да седне в Парламента.
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 ДС служител

    45 11 Отговор
    На доносника от ДС Емил Георгиев от , познат сред службите като агент "Станислав" не вярвам - активно мероприятие на библиотекарите !
  • 13 оня с коня

    15 36 Отговор
    Зад радев стоят МНОГО ДЕБЕЛИ ПАРИ на Олигарси,затова и Петков и Василев имат съответното Самочувствие защото са тяхното Бъдещо лице в Парламента.Почти сигурно е че Радев ще има Втори мандат като след Избора му на поста БСП просто няма да има думата за да му дава някакви "Съвети и наставления",отделно че Нинова е абсурдно да остане на Поста си непосредствено след изборите.БОРИСОВ обаче КАТЕГОРИЧНО ще владее Парламента като Първа Сила и дори и да не Управлява,ще оказва Решителна намеса в Действията на едно Редовно правителство без значение кои Партии влизат в Него.

    Коментиран от #15, #43

  • 14 Антитрол

    19 16 Отговор

    До коментар #9 от "избирателите":

    „Екогласност“ не беше ли част от СДС което сега е коалиционен партньор на ГЕРБ. Защо ли Кирчо изобщо ги е търсил тези

    Защо ми си струва че Кирчо които е член на ДБ сега ще се мъчи да прави нова партия която пак да върне ГЕРБ на власт защото ДБ не успя.

    Кирчо беше добър министър но в правителството на Радев. Когато Радев е шефа е едно, а когато един от министрите му стане шеф може да е коренно различно.

    Както казва народа на нов шеф и на малко прасе не се радвай че не знаеш каква свиня ще излезе.
  • 15 Антитрол

    40 13 Отговор

    До коментар #13 от "оня с коня":

    Хайде скрий се с тъпите опорки и герберските лъжи - и кои олигарси стояли зад Радев.

    Много го мразите герберчетата Радев защото ви смъкна от власт и ви секна краденето и сега плюете ли и бълвате злъч и лъжи.

    Ама колкото и да се напъвате ще ви тормози още 5 години - а забравих след 4 няма да ви има.

    Коментиран от #34, #37

  • 16 Калмук

    39 13 Отговор
    Само не разбрах къде е новината ... Публично известо и коментирано е, че Петков и Василев нямат време за регистрация на партия и ще потърсят вече регистрирана такава ... Е, отишли при тези от Екогласност, но не се разбрали - това ли е новината ??? А, че този Емил Георгиев се е разприказвал като селска клюкарка - не му прави чест ... Освен, ако не изпълнява поръчка.

    Коментиран от #38, #46

  • 17 Росен

    16 15 Отговор
    Трифонов близнак на Борисов а Доган е татко им.
    Ревете мутри и чалгари.. вие сте минало, време е за нови иновативни управляващи с европейски подход и визия, а не дебели куци стари износени болни на 2 шепи хапчета стари дърти мутри чалгари.
  • 18 Емил

    12 4 Отговор

    До коментар #3 от "хммм":

    ДС е неунищожима! Всички дърти ченгета са се скатали и сега ги търсят новите кадри на ГРУ за акъл.
  • 19 JEFF

    30 2 Отговор
    В България имало нещо като екогласност ? При толкова екологични проблеми , нито веднъж не съм чул нещо от тях .
  • 20 Бай Ганьо

    1 7 Отговор
    Ще е новият месия и ще спаси Българите от Мафиотите
  • 21 Славчо

    21 18 Отговор
    Харвардските тарикати ще напират за джендърство, ваксини, русофобия, купуване самолети за зелено за милиарди от САЩ, зелени енегрии и наливане милиарди към Прокопиев, циганизация
  • 22 Тръмп

    23 23 Отговор
    Много ми е смешно колко дебили ще гласуват за тия двамата измамници!;)
  • 23 оаожа

    22 15 Отговор
    Кирчо ходи ли до Румъния за документите или се прави на луд още - риторичен въпрос
  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Тошко

    8 22 Отговор
    Козяк = ГЕРБ = ДБ = Харвардските шмекери плюс Румбата плюс Денков
  • 26 !!!?

    7 17 Отговор
    Нова мафиотска структора на дългата ръка на Кремъл за завземане на цялата власт - такова нахалство, наглост и арогантност е типично само само когато зад гърба на тези марионетки стой КГБ и руския посоль на терен !!!?
  • 27 СЛАВУЦА KOПИЛЕТО OT УЧИНДОЛ

    11 6 Отговор
    Е БИТ И ДОУБИТ ПEEРAAACCTT🤣😀😃🤣ВИКАЙТЕ С МОЩНО ГЪРЛО....😶😁😆СЛАВУЦА УБИТ ПEEРAAACCCTTT ПEEРAAAACTTT🤑👿👽
  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Пенди

    10 5 Отговор
    Ти си гуем пидирунгел, бе цървул! Каква Екогласност, какви 5 лева. Май нещо бях чул за вас миналия век. Май вече сте и без грайфер езика? То кво ви подадоха това олигавихте!
  • 30 Швепс

    3 2 Отговор
    С тия мустачки мое само по пъпа да ме боцкаш! Ееее, дур, бе! Човек па нищо да ти не каже?!
  • 31 !!!?

    14 16 Отговор
    Кукувиците от Харвард търсят готово гнезденце ! Крушата не пада по далече от дървото - така и Фигуранта използва БСПто за влизане във властта !!!?
  • 32 Сатъра на Хана

    12 4 Отговор
    Киро и Асенчо ще правят партия по образец на Демократическата партия при нас в САЩ и Либералите в Канада. .... Което в дясното пространство е огромна крачка напред в сравнение със мутро-феодализма на чорбаджиите и бейовете
  • 33 Бибитко

    17 11 Отговор
    Явно на Емил Георгиев са му платили добре от ГЕРБ и ДПС, за да злепоставя президента Румен Радев, обвинявайки го че той стои зад политическия проект на Кирил Петков и Асен Василев. Успяха ловко да настроят и Корнелия Нинова против президента. Изобщо, мишките още не са напуснали кораба, защото те нямат интерес той да потъне и затова правят всичко възможно да се обединят против президента. Но сметките им ще излязат много криви. Под каквато и форма да се явят на изборите на 14 ноември Петков и Василев ще спечелят с голямо мнозинство. Ето защо всички са се съюзили срещу тях, като се опитваха да ги атакуват още докато бяха служебни министри.
  • 34 Здрав разум

    10 7 Отговор

    До коментар #15 от "Антитрол":

    И кой остава в политическия спектър? Ще възкръсне авангарда на работническата класа? Или запасните офицери и сержанти начело с Радев? Или заченатите непорочно протестъри? Или псевдо десните ДеБили? Преди 130 години красивите и умни бай Ганьовци се радват на убийството на Стамболов. Щото бил прост и женкар. И не си поплювал. И след това идват едни гении със западни дипломи... Историята се повтаря, а ние кой знае защо не поумняваме.
  • 35 Hoho Boho

    15 7 Отговор
    Вече започнаха с фейковете и манипулациите.
  • 36 мдда

    8 5 Отговор
    Тия ЕКогластност не бяха ли от мекеретата на мутрите от 90-те?? ха ха ха какво ще правят там 2мата мишока?
  • 37 оня с коня

    4 14 Отговор

    До коментар #15 от "Антитрол":

    Според тебе радев е "Смъкнал от Власт" ГЕРБ,но някакси НЕ КАЗВАШ КОГО е поставил на тяхно място?Само не посочвай Служебното му правителство,защото то е "Ден до пладне" и има задача ЕДИНСТВЕНО да подготвя следващите избори.затова и Футкциите му са орязани Максимално,СЪЩО като тия на Президента!Затова и е полезно за Здравето ти ДА СВИКВАШ че ГЕРБ ЩЕ УПРАВЛЯВАТ поради липса на Конкуренти и изобщо не са "Умрели" или пък са отишли при НДСВ както драскате тука в Екстаз,нито пък ББ е отишел при бай Ставри.А за такива като тебе Мъдрият народ е казал че "Срещу Ръжен не се рита",ама вие пак си тичате боси през лука и не ви пука,щото...няма кво да губите.

    Коментиран от #58

  • 38 Радев?

    4 6 Отговор

    До коментар #16 от "Калмук":

    Да де, само дето ококорчо вчера друго ви разправяше от екрана - да почине , да помисли и тогава щял да реши дали да се занимава с политика. Накрая Радев ще го отнесе.
  • 39 cornholio

    7 1 Отговор
    Като чета тука какви мислители има, няма как да прокопса родината.
  • 40 Пижо

    0 0 Отговор
    95%!
  • 41 ТраЛаЛа

    12 2 Отговор
    ама тоя вярва ли си, те го биле търсили, световно неизвестния, екас комунде и доносник .................хахаха
  • 42 Именит

    12 3 Отговор
    Изтървахте си шанса екоТъпост
  • 43 Сатана

    4 12 Отговор

    До коментар #13 от "оня с коня":

    За парите си прав.Още през 2016 г.Радев беше дебело спонсориран от стотици пенсионери с по 400—500 лева за да не бие на очи.Но се намериха хора ,които разследваха случая и се оказа ,че пенсионерите не са и чували за дарителство и далаверата беше замете на под килима.Сега пак ше стане същото но няма да има мераклии за гласуване.Няма начин някой да накара 3 300 000 гласоподавателя да идат и гласуват за президент.Това е необходимият минимум или 50% по Конституция.Капанът е задействан още в основният закон.Не гласувайте и ще стане весело.Стойте си вкъщи за да нямате грях към другите.
  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 Пръц

    7 9 Отговор

    До коментар #16 от "Калмук":

    За твое сведение Екогласност е в коалиция за България т.е.БСП.
    Летеца цепи БСП,партията която го направи президент.Дойде по дънки на Дондуков 2 а сега се вози в ескорт от бронирани Мерцедеси и поне 10ина гавази на наша сметка.
  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 Otoplitel

    7 3 Отговор
    Писна ми от шегаджии.То не му ходят на крака.То не го молят.То му дават обяснения.То му казват че имат само 50 човека.Партията на Зелените не е постигнала никакви резултати.Вижте какво правят в Европа.Ясно,че се нуждае от нов лидер който да я изведе на достойно място в обществото.Нашата държава не наред от самозвани политици с клюкарски уклони.
  • 50 Юлия

    12 1 Отговор
    Гледах и внимателно го слушах,не повярвах на нито една дума:))
  • 51 B.M.P.O.

    5 3 Отговор
    Ако потърсят за "ракета-носител" ДС-МВРо на ДС-Ванче караПарас с Джандбаз, трябва да са 1000% сигурни, че няма да им откажат - при всякакви условия! Плюс че те имат опит в предлагането да са "ракета-носител": през 2001г. се предлагаха на Симо кобурга, но той ги отсвири по вишочайшо нареждане!
  • 52 Pilot

    6 3 Отговор

    До коментар #7 от "електорат":

    Гробаджийте са му платили жълти стотинки, че е умрял от глад !

    Коментиран от #59

  • 53 Пр севи

    5 1 Отговор
    Проба проба
  • 54 Емо Георгиев aka агент Станислав

    10 2 Отговор

    До коментар #1 от "Радев":

    Познавам този човек повече от 35 години !
    Беше доносник от службите с името агент Станислав и е нахален като конска муха !
    Не му вярвайте !
  • 55 Ех тоя

    5 2 Отговор
    "оправи" водата в Хасково,че и политиката ще оправи сега,че как се изхвърля какво казал.Как всички си придават важности,че са някакви фактори.Като си фактор какво свърши???Осъдили за мръсната вода областната управителка от ОПГ ГЕРБ в Хасково дърт клюкарино,поведение ала ИТН-тоя това каза,пък аз така....Кукумицини болшевишки.
  • 56 ХАН КРУМ

    3 3 Отговор
    КОРНЕЛА ПИЩИ ,ЧЕ И ЦЕПЕЛИ СТРУКТУРИТЕ–ЕКОГЛАСНОСТ,ЧАСТ ОТ БСП ЛИ Е? И ТАЗИ ГРУПИЧКА ,ЗА КОЯТО ГЛАСУВАТ 100 ЧОВЕКА СЕГА СИ ПРИДАВА ВАЖНОСТ,НА ХОРА С ХАРАКТЕР.ПОТЪРСИЛИ СА ВИ ХОРАТА,ОТКАЗА ЛИ СТЕ. СТОЙТЕ СИ С 0,5 ДЕПУТАТИ.КОЙ СЕ СЕЩА ЗА ВАС ,В ЕЖЕДНЕВИЕТО ,ЧЕ ВИ ИМА?ДАВАТ ВИ ШАНС ,ОТКАЗАЛИ СТЕ–НИЩО ЛОШО. С ВАС ИЛИ БЕЗ ВАС, КЕРВАНА СИ ВЪРВИ,А КУЧЕТАТА СИ ЛАЯТ.
  • 57 Зима

    4 4 Отговор
    Нормално, поредният СОРОСОИДЕН проект.
    Зимата идва, ще се топлим и зареждаме колите с мислите за "светло евроатлантическо бъдеще".

    Коментиран от #60

  • 58 1914

    4 2 Отговор

    До коментар #37 от "оня с коня":

    Много вие е страх гербаджиите,че ще ви спре хранилката по партийна и шуробаджанашка линия.Почвайте да свиквате,простащината и нейния представител от Банкя никога повече не трябва да се завръщат.
  • 59 Летец

    2 2 Отговор

    До коментар #52 от "Pilot":

    Докато си измисляте истории , в които ГЕРБ и ББ са злодея, а всички останали са бял ореол и крилца, нищо добро не ви чака. В момента се вихри разместване на пластове, подмяна на вота на хората. Радев и всички партии в момента се занимават само и единствено със Задкулисие!
    Свободна държава сме, всеки е свободен да мисли, чувства , вярва и говори каквото си иска, но е много важна да си отворите сетивата и да се ориентирате какво се случва в действителност. Най-просто казано , възползват се от емоцалноста на българина и липсата на обектива на оценка и го правят на маймуна...
  • 60 караЦура

    2 1 Отговор

    До коментар #57 от "Зима":

    Нама да е зле 75% от колите да не се движат за да не замърсяат въздуха на София! Пък и Фандъкова да замрази ВСИКИТЕ 4000 служенби лимузини за ЛИЧНО частно и партийно ползване - Мааайте с метрото, бе!
  • 61 ПОДЛОГИ

    3 1 Отговор
    АКО Е ТАКА ТЕ АКЪЛ НЯМАТ !ЕКОГЛАСНОСТ СА ПОДЛОГИ НА КОЙ ЛИ НЕ !
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове