Last news in Fakti

16 Септември, 2021 09:21 1 660 31

Ива Митева: Границите в това НС бяха минати. Доказах, че не съм болонка

  • ива митева-
  • граници-
  • преминати-
  • парламент-
  • доказах-
  • болонка

"На мен Татяна Дончева не ми е предлагала подкуп, а ми е казвала да подкрепим правителство, за да не ходим на избори", разказа председателят на 46-то НС

Ива Митева: Границите в това НС бяха минати. Доказах, че не съм болонка - 1
Снимка: БГНЕС

„Границите в този парламент бяха преминати. Имаше повече гняв и омраза. Мисля, че с това, че не свиках извънредно заседание и поех всички рискове, показах, че не съм болонка”. Това каза в студиото на „Здравей, България" председателят на 46-ото НС Ива Митева. И допълни, че Татяна Дончева не се е извинила след изказването ѝ.

„Не съм казала и една дума срещу нея. Винаги съм я уважавала. Затова ми беше странно, че тя реагира така остро и ме нарече болонка. От този ден не разговарям с нея", каза още Митева. И коментира, че реагира бурно, когато смята, че нещо не е почтено.

„Мисля, че съм емоционална тогава, когато чувството ми за чест и достойнство е накърнено. Относно изказването на Христо Иванов, че съм повече емоционална, отколкото е разумно, аз го разбирам в друг смисъл. Той ми каза, че трябваше да действам целесъобразно, а не законосъобразно. Не приемам тези упреци”, каза още Митева.

„Когато се видя, че може би ще се ходи отново на избори, като че ли спряхме да бъдем мъдри и търпими един към друг. В това НС имаше много гняв и омраза. Самият Далай Лама ни учи, че това е признак на слабост”, допълни председателят на 46-ото НС.

На въпрос какво мисли за поведението на част от депутатите от „Има такъв народ", които също обиждаха свои колеги от парламентарната трибуна, Митева заяви следното:

„Не оправдавам някои реплики на членове на ИТН, но го отдавам на емоцията им. Тяхната среда е била по-различна. Виждам, че има надграждане в поведението им. Смятам, че в следващия парламент ще бъдат по-улегнали. Не приемам този начин на говорене и затова не сте ме чули да говоря така, но такава беше атмосферата”, поясни Митева.

Относно скандала „500 к", председателят на НС бе категорична, че не е виждала записи.

„Наскоро разбрах какво означава„500 к". Г-жа Дончева е юрист. Тя си дава сметка за последиците чисто политически и юридически. Може би затова ответната ѝ реакция веднага беше такава. На мен не ми е предлагала подкуп, а ми е казвала да подкрепим правителство, за да не ходим на избори", разказа Ива Митева.


Бел.ред.
2 509 864 българи заявиха на Референдума от 2016 г., че депутатите трябва да се избират на мажоритарни избори в два тура, но политическия елит и неговите кукловоди не позволяват това да се случи, а в техните медии темата е табу.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 20 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Сатъра на Хана

    28 18 Отговор
    Не си блондинка Иве ...БУЛОНКАТА на Чалгаря на Зайчаря от Банкя си....

    Коментиран от #30

  • 2 Мислещ

    34 7 Отговор
    Точно обратното усърдно доказваше до последно.
  • 3 SH BG

    36 10 Отговор
    Доказа даже, че и каишката ти е къса...!!!

    Ха, ха, ха... :::)))
  • 4 русенец

    30 15 Отговор
    ПКП беше надмината от разградска такава.
  • 5 хаберих

    30 12 Отговор
    Ива Митева: Границите в това НС бяха минати. Доказах, че не съм болонка. НЕ,НЕ СИ БОЛОНКА. ТИ СИ БУРУНДУК.
  • 6 лют пипер

    22 5 Отговор
    Не си булонка,булка си.
  • 7 Бау бау бау

    22 5 Отговор
    Кой лае, а Митева .
  • 8 Ива Митева

    20 5 Отговор
    Бау бау
  • 9 Българка

    31 8 Отговор
    Когато се държиш като послушно дресирано куче на диктатор и свита сценаристи, как да те нарече освен болонка? Ива Митева наистина не е обиждала и не се е държала просташки, но това не значи, че беше отговорен политик, койкто безотговорно подкрешяше безумиата на болния мозък.
  • 10 Всъщност

    24 5 Отговор
    Болонката е симпатично кученце , затова сравнението е неуместно .
  • 11 Митева,

    27 4 Отговор
    Коментарът за болонка беше, че като председателна НС си излезе от залата за да НЕ гласуваш предложеното за кабинет на СОБСТВЕНАТА си партия. Пълен срам. Заради това си и болонка, ненужна и обслужваща задкулисието. Сбогом!
  • 12 вегетарианец

    8 26 Отговор
    Един от най-компетентните предсетате ли на НС, които сме имали.
    Говорния дефект, малко дразни, но като цяло Ивето е шестица.
  • 13 Да бе

    24 3 Отговор
    Доказа, че не си И болонка даже. Прип при Тошко за указания, прип в групата за доуточнения. Така не се държи Председател на НС, поне преди тази длъжност да вземат да я дават на разни лели.
  • 14 То се

    23 5 Отговор
    видя и с действията си доказа , точно това ! Че и махленски злопанетна ! Пълна катастрофа !
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 РЕАЛИСТ

    9 2 Отговор
    Как може да изтриете виц, който го има публикуван в много сайтове и аз само го копипейсвах.
  • 17 Кирил

    12 8 Отговор
    Нищо не става от теб, Митева! Пълна нула си, ЗЕРО! Просто нямааш капацитет за нещо повече от секретарка...
    Иначе Дончева е предлагала кинти за да се прави правителство в това НС, защото тя самата вече няма финанисране от червената олигархия за да си купува отново гласове за да прескочи 4%.
  • 18 Достойна и

    5 20 Отговор
    честна жена, в единствената смислена партия ИТН!
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 китайско чубри

    11 3 Отговор
    Иве , разноси си папките по Парламента , не се занимай с неща дето не са ти по възможностите.
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Tутанкамон

    7 3 Отговор
    Безгръбначна...
  • 25 Някой

    7 4 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Ива Митева: Границите в това НС бяха минати. Доказах, че не съм болонка.

    Но най-вече доказа,че си психично неуравновесена и с психически проблем!
  • 26 Павел пенев

    7 2 Отговор
    Това си е субективна оценка, но резултатите от твоето ръководство на НС са плачевни.
  • 27 Боби цирея

    0 4 Отговор
    Защо с тая злоба, гневни коментиращи? Липса на култура? Нисък интелект? Не съсипвайте медията.

    Коментиран от #28

  • 28 болонка е

    6 3 Отговор

    До коментар #27 от "Боби цирея":

    А на какво ниво е интелекта и културата на водача на парламентарната им група ТОШКО ПРОСТАКА ? - той ли е образеца за култура и висок интелект?
    Да обиждаш на "БОКЛУК" европейски депутат от "уж" партньорска политическа сила, само защото е пупликувал мнението си относно Ковид кризата - не е обидил и намесил който и да е от чалгарската партия в този пост. Това показва , че сценаристите от ИТН са просто нискоинтелигентни хора, които дори и не се сещат, че нормалния начин да обориш мисленето на опонента е с аргументи, а не просто с "Боклук". Доживяхме да видим в парламента и утайката на обществото.
  • 29 dron

    2 3 Отговор
    Най-важното е , че гласувалите за итн се убедиха /надявам се 100%/,
    че слави и ко са патерица.Дончева в прав текст каза на кой!

    Коментиран от #31

  • 30 пунчо

    2 1 Отговор

    До коментар #1 от "Сатъра на Хана":

    Инфлацията и сегашните некадърни управници изяжда доходите и спестяванията на хората, задава се тежка икономическа зима, а тези дъвчат само тази съдебна реформа. Ето ви красноречиво доказателство за поговорката - ситият на гладния не вярва. Докато мързеливците гласуват за ферарита и адвокатчета , ще им сърбаме попарата!
  • 31 Гласувалите

    0 2 Отговор

    До коментар #29 от "dron":

    за ИТН се убедиха е морала и принципите на Слави! И като ти плаща копейкин за лъжи срещу Слави, единствено ни убеждава, че е подъл и обслужващ задкулисия! Така му кажи!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове