Last news in Fakti

16 Септември, 2021 17:25 4 051 60

БСП: Кирил Петков не се справи с най-важната си задача

  • станислав младенов-
  • кирил петков-
  • бизнес

За 4 месеца служебният икономически министър обслужи едрия капитал, а тази политика няма нищо общо с лявото, коментира експертът в Съвета по икономика на БСП - София

БСП: Кирил Петков не се справи с най-важната си задача - 1
Снимка: БСП

Като министър на икономиката в досегашното служебно правителство Кирил Петков не се справи с най-важната си задача, а именно - да се разплати с бизнеса. Това коментира Станислав Младенов, експерт в Съвета по икономика към Градската организация на БСП - София. Той добави, че цялата енергия на експертите в екипите на служебния министър и на директора на Оперативна програма "Иновации и конкурентоспособност" Ирена Младенова е била насочена в посока трансформиране на безвъзмездната финансова помощ в заемни инструменти в Плана за възстановяване и устойчивост. А основната им задача да се концентрират върху подпомагане на бизнеса във време на пандемия от Covid-19 е останала на заден план.

"Това беше цел №1, която си постави министър Кирил Петков при встъпването му в длъжност преди около 4 месеца. Тогава той заяви, че бързото разплащане на помощите за малкия и среден бизнес е най-важната му задача. Към днешна дата все още не е започнало изплащането на помощи, за които кандидатстваха малките предприятия с оборот над 500 000 лева в началото на годината. Не е стартирал и процесът по наддоговаряне с дружествата в резервния списък. Това са силно притеснителни факти. Свидетели сме на поредното забавяне от страна на екипа на Министерство на икономиката, което очевидно за 4 месеца не показа нов подход в работата си, с каквато заявка встъпи в длъжност", каза експертът.

Младенов добави, че все още не е завършено и изплащането на всички средства по процедурата за средните предприятия, които кандидатстваха за помощи още през лятото на 2020 година. "Минаха 13-14 месеца, а бизнесът не си е получил парите. Това е срам", заяви той.

"Показател е за липса на капацитет и иновативен подход в администрирането на самата процедура по предоставяне на безвъзмездни помощи. Мисля, че в новите средства, които са заложени за подкрепа на бизнеса, мярката "60:40" трябва да бъде оптимизирана. Има едни бързи процедури за ликвидност с опростени разходи, към които е добре да се насочи новият министър на икономиката и екипът ѝ. Защото вече има фирми, които срещат много сериозни затруднения и са на ръба на оцеляването. В последните дни от различни места чувам да се говори за подем на икономиката, но никой не споменава един изключително важен факт - цената на суровините се е повишила с над 100%", добави още Младенов.

Според експерта на БСП - София, с работата си като министър на икономиката в служебното правителство през последните 4 месеца Кирил Петков е обслужил едрия капитал. "Неговите действия нямат нищо общо с лявата политика. Не зная какъв политически проект смята да прави. Може би партия-кентавър - главата ще гледа наляво, тялото ще изпълнява десни политики...", заяви още той.

Станислав Младенов е категоричен, че 46-ият парламент има огромна вина за забавеното внасяне на Плана за възстановяване и устойчивост в Европейската комисия. "Народните представители впрегнаха целия обществен ресурс, за да постигат лични и партийни интереси, вместо да помислят за българския народ. А можеха да вземат стратегическо решение кога и как да бъде сложен край на така наречената "кафява" енергия в България. Защото именно тя се оказа една от най-големите пречки за внасянето на Плана за възстановяване и устойчивост в Европейската комисия.

Далеч по-далновидно и практично щеше да бъде, ако народните представители бяха организирали сериозен обществен и политически дебат по темата, който да улесни реализацията на Плана. Към днешна дата вицепремиерът Атанас Пеканов и неговият екип са заложници на този нерешен проблем. Със сигурност те трябва да внесат Плана за възстановяване и устойчивост в Европейската комисия, но след това редовен кабинет ще трябва да вземе решение за "кафявата" енергия", коментира Станислав Младенов.


Бел.ред.
2 509 864 българи заявиха на Референдума от 2016 г., че депутатите трябва да се избират на мажоритарни избори в два тура, но политическия елит и неговите кукловоди не позволяват това да се случи, а в техните медии темата е табу.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 32 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бай Шили

    30 43 Отговор
    Киро може само сок от моркови да прави, оно това е завършил у Харвард.

    Коментиран от #49

  • 2 БОЛШЕВИК 🌟

    56 10 Отговор
    През тия 31 години никой политик, партия и власт, не са се справили с нито една задача!

    Коментиран от #34

  • 3 ЧОРБАДЖИЯ изедник

    25 42 Отговор
    Благодаря на другаря Радев, че закопа БСП.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 гадно

    57 26 Отговор
    Напротив най-важната работа беше да спре кранчетата за източване. Изглежда е успял и е засегнал интересите не само на шайката и фесовете, но и на червените бизнесмени.

    Коментиран от #17, #54, #58

  • 6 Ценов

    46 13 Отговор
    Кой бизнес пич ? Този ли,който налапа авансово милиарздите и изкара на протест лумпените си? Ясе разкарай комуне недоносено!
  • 7 Последния Софиянец

    12 30 Отговор
    В моя ресторант направих първия партиен клуб на партията на Кирчо.За членове безплатни кафе и бира.

    Коментиран от #10, #30, #43

  • 8 Бай Шили

    20 17 Отговор
    Американците почнаха да ядат моркови с кисело мляко и Кирето реши да влиза в политиката.
  • 9 jeevs

    27 2 Отговор
    Която и да е партия ,до момента нещо свършила ли е?...И това десетилетия наред!
  • 10 Бай Шили

    15 17 Отговор

    До коментар #7 от "Последния Софиянец":

    На Кирцата му сервирай таратор с моркови.
  • 11 Станислав Младенов-Градски експерт от

    27 10 Отговор
    БСП??? Експерте, отивай в съседния двор, от който си дошъл!!
  • 12 ....

    21 9 Отговор
    Бавно и полека модула, който закотви страната на дъното - модела бсп-дпс-герб се отича в канала. Това разбира се, е свързано и с бавната смърт на въпросните проекти на дс, коетя сйщо е в ход.
  • 13 Ихи ихи

    20 0 Отговор
    А вие много добре се справихте с нищото
  • 14 Кирил Петков

    12 10 Отговор
    заяви, че влизали в политиката, не обажда още върху чий мандатоносител ще стъпят за да се явят на парламентарните избори. Обаче щели да се явят. Хитричко, по остапбендеровски пласира, че много „пласьори“ шетали и събирали пари от тяхно име, ама да не им вярваме на тия пласьори, всичко щяло да бъде честно, въх, пак ни взимат за идиоти… С десни инструменти ще постигат леви цели – това е истински потрес.

    Коментиран от #15

  • 15 Поредната

    14 4 Отговор

    До коментар #14 от "Кирил Петков":

    порция от внесени Юпита – с правилния произход, с правилната ориентация, с правилното поведение, въобще с всичко правилно, което е угодно на правилните властници, над.пени да им го завират правилните господари и ближещи техните правилно посочени задници!…
  • 16 гУНЧЕВА

    20 8 Отговор
    Проблемът е, че пред стадо овце каквито и глупости да плещиш, всичко минава, те блеят в овчи възторг, дори пръст да им покажеш. А ако стадото се състои от недоуважени лелки, които точат лиги пред красивите усмивки на хардвардчетата, всяка битка е загубена. Малкото мислещи са набедени за хейтъри и противници на „промяната“ /каква точно промяна освен замяната на ваши с наши стана, поне аз не разбрах/. Всеки опит да се накарат да мислят, води до яростна съпротива.

    Същото беше и с Царчето, и с Борисов.

    Дори само лъжата с гражданството би трябвало да говори на всеки морален и разумен човек, че нещо не е както трябва.

    Да, ама не!

    Поредният идол с глинени крака ще прави подмяната на промяната!!!
  • 17 Бай Шили

    8 9 Отговор

    До коментар #5 от "гадно":

    Няма нито един следствен затова ще е точил от кранчетата които в последствие Кирцата е спрял. Също и обвиняем за това че е създал кранчетата за източване.

    Коментиран от #26, #37

  • 18 кой

    23 2 Отговор
    Ама то и БСП няма нищо общо с лявото. Пребройте се колко милионери с хотели имате, аматьори. Защо само плюете, подходете градивно. Затова и скоро ще сте история, неприятна.
  • 19 Тия в хард-вард

    10 9 Отговор
    са обучавани като извъртят напълно отдясно и излизат отляво,изкарват черното бяло.
    Невероятно е как личности с такова високо образование говорят общи приказки,все едно си дрънкат в махалата.

    Като са били министри ,макар за няколко месеца,какво постигнаха,отрицателни резултати,кризата набира обороти,това ли са техните заслуги?

    И с всичкия си акъл ще се тикат нагоре и драпат неистово, подтиквани от Козяк и щатския пРЕЗИДЕНТ радев, това е театър на абсурда.
  • 20 Иван

    13 6 Отговор
    „Подмяната продължава“ звучи като взаимстваното от Бабикян „Ние идваме“, нищо чудно да се вземат тия с нелепо звучащи лозунги като от тъп холивудски филм партии.
  • 21 Бай Шили

    11 4 Отговор
    Колко сигнала в прокуратурата са внесени за неправомерно източване.
  • 22 ГАТЮ ОТ СЕЛО ЛАЙ КУЧКА

    8 4 Отговор
    И ЯЗЕ НАПРАВИХ ПОЛИТПРОЕК НА КИЛЕ И ВАСИЛЕ ТУРИХ ПЛАКАТИ НА СТЕНИТЕ НА ВЪНШНИЮ КЛОЗЕТ И ВЕЧЕ В КЛУБА ША ИМА ХАР ТИЯ ВСЯКА СЪБОТА И ФТОРНИК
  • 23 Харвард

    9 3 Отговор
    е стандарт за образование но не и на лоялност!!!Лоялноста е пред образованието!!!
    Дали е необразован или образован като Продавач…няма значение!!!

    Всичките Гуру от Харвард през пролетта на 2008 година казваха едно, но по късно през годината при Кризата -мълчаха!!!

    Най продаваната и четена книга от Тях след Кризата-стана Капиталът-на К.Маркс…

    След това се пръкна Клаус Мартин Шваб…???

    Коментиран от #28

  • 24 Американските

    9 6 Отговор
    КЕЛЕМЕТА – асАнчо и Кирето Канадския най после казаха това, което всички знаем :
    „Ние сме американски прислужници“ !

    И американския агент РумбУФ е доволен че забива нож на БСП, която го направи президент .

    Но сега той заедно с баш зидаро мазача Гочето Свинара, Киро Помака от Гоце Делчев, она шев рантия Лечевата и софийския БСП валия ще разгромяват БСП, за да я окупират и после при Мустафата …

    Коментиран от #25, #41

  • 25 Не знам,

    6 1 Отговор

    До коментар #24 от "Американските":

    но ми се струва, че БСП беше „изпълнителка на чужда воля“, когато го предложи.
    Чия бе „чуждата воля“, няма нужда да уточняваме. (Все тази. Все същата.)
  • 26 гадно

    9 6 Отговор

    До коментар #17 от "Бай Шили":

    Няма нито един следствен защото имаме каскет за главен прокурор, ако беше Кьовеши пандиза щеше да е пълен с пишман бизнесмени.
  • 27 Тези двама

    7 4 Отговор
    палячовци са много послушни,видимо ограничени и безкрайно алчни.На запад са ги чипосали за да лъжат, карадът и лично да се обогатяват.
    НПО-тата ще ги финансират, както и откраднатите за три месеца пари от служебното п-во на БЕЗРОДНИКА /ПРЕДАТЕЛ/ нарочен за глава на държавата.
    Престъпниците от ФАЩ работят чрез тези ПОДЛОГИ за унищожаването на БЪЛГАРИТЕ И БЪЛГАРИЯ.
    Предишните долни душички – ЦвЦв,Симеон Дянков,Р Бъчварова, ПКП и прочие се оттеглиха и си харчат откраднатото.

    Дойдоха нови гладни, учени да унищожават икономики и държави.

    Използвайки БЕЗРОДНИКА ще бъдат настанени във властта, но нас не ни чака нищо добро.
  • 28 хайде бе

    3 3 Отговор

    До коментар #23 от "Харвард":

    Това го чета и как да го осмисля. Значи викаш да бъдеш тъп? Умните обичат независимост, не може да ги управляваш. Но за сметка на това сценаристите искат точно обратното, лоялност, абсолютна, тази която се среща само в робството. И се постига чрез горене на книги, за да бъдеш тъп.
  • 29 Двамата

    3 4 Отговор
    бивши служебни в опит за овладяване на „Зелените“.

    Защо коалиционния партньор на БСП, а не при дайчовците, където също има „зелени“?

    Ясно е че рейдърството им е в кръвта!

    Така ги учат в Харвард!

    Директно в ръководството и на избираеми места.

    Б0клуци!
  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 ГЕРБ=БСП=ДПС

    6 3 Отговор
    "Като министър на икономиката в досегашното служебно правителство Кирил Петков не се справи с най-важната си задача, а именно - да се разплати с бизнеса."

    Допреди 3 седмици според всички БЕСЕПАРИ Кирил Петков и цялото служебно правителство се справяха чудесно с работата си. Сега когато, Кирил Петков и Асен Василев решиха да правят своя партия и да се конкурират с БСП за гласовете на избирателите. Изведнъж БСП обърнаха палачинката. Очаквам скоро за БСП Кирил Петков и Асен Василев, да станат "по-лоши" от Бойко Борисов. И да са по-оплювани.

    Кирил Петков и Асен Василев, не са светци. Не знам какво ще сътворят в близкото бъдеще. Дали райска градина или поредното корумпирано управление подобно на управленията на Сташишев и Борисов. Но знам, че БСП заедно с ДПС и ГЕРБ трябва да изчезнат от властта в България.

    Аз през целия си живот никога не съм гласувал за БСП и ДПС или за бивш бесепар или депесар. Искаше ми се да кажа същото и за ГЕРБ.

    За момента не смятам да гласувам и за новата Пария на Петков и Василев, но ги предпочитем пред Нинова, Свиленски, Карадайъ, Биков, Аттансова, Дончев ...

    Коментиран от #38

  • 32 гларус

    5 2 Отговор
    Алоууу икономическия експерт на БСП, кажи утре че БСП е за зкриване на маришкия басеин и Мариците и да видиш на кое място ще сте на изборите.Явно си си повярвал че си висока топка международен икономист, който
  • 33 РадеВън

    2 5 Отговор
    Всичките му на летеца са такива, от които нищо не става. Пореден пример е новия министър на икономиката. От тая Стара труженичка, всеизвестно с подвизите си в Русе, единствено лъха поза и никаква компетентност. Та тя е била само и единствено дребен чиновник и то не в сферата на икономиката. Това е позор или ясна оценка за икономиката ни. Какво да се каже за Киро каната? Не българин обслужващ чужди интереси.
  • 34 ГЕРБ=БСП=ДПС

    7 1 Отговор

    До коментар #2 от "БОЛШЕВИК 🌟":

    "През тия 31 години никой политик, партия и власт, не са се справили с нито една задача!"

    Напртив справиха се с "една задача": ПРИВАТИЗЦИЯТА. Не само СДС но и "другарите" от БСП, НДСВ и ГЕРБ доста приватизираха и концесионираха. Приватизираха всичко, дори електросистемата, водопроводите, канализацията, държавната лотария ... и боклука даже приватизираха.

    Коментиран от #36, #42

  • 35 Ю.Кортес

    3 5 Отговор
    Кирето ще напълни каруцата и ще щрака с пръсти в Канада.Други,ще питат,кой ни с.а в гащите.
  • 36 Щерев

    3 3 Отговор

    До коментар #34 от "ГЕРБ=БСП=ДПС":

    Ма,справиха се,ама си забравил.Царчето и юпитата с БТК и енергоразпределителните дружества.Напълниха каруцата за 100 поколения напред.Сега са наред Кирето харварда и оня изцъкления.

    Коментиран от #40

  • 37 ГЕРБ=БСП=ДПС

    6 0 Отговор

    До коментар #17 от "Бай Шили":

    Ало деби ... те, не сте ли чували за разделение на властите. То е хубаво нещо, но не и когато една и съща мафия държи 30 години и трите власти едновремнно. Това да има следсвени не е работа на минситрите или на депутати. Това е работа на прокуратурата. Това да има осъдени или оправдани пък е работа на съда.
  • 38 Панов

    3 0 Отговор

    До коментар #31 от "ГЕРБ=БСП=ДПС":

    Ти си типичния българин,който 30 години се лута и всеки път пита,кой ми с.а в гащите.
  • 39 Бъбу

    1 5 Отговор
    Никаква работа не свърши като министър Киро остап бендера, нанесе непоправими щети, обслужи интересите на едрия капитал и не спря да се хвали и дрънка глупости. Нагъл тип, по добре да си вървят в Канада с готвачката.
  • 40 ГЕРБ=БСП=ДПС

    1 0 Отговор

    До коментар #36 от "Щерев":

    "...ама си забравил. Царчето и юпитата..."

    Не съм ги забравил, написал съм НДСВ. Просто нямаше да ми стигне мястото да изброявам всичко, което се приватизира в изминалите 31 години.
  • 41 ГЕРБ=БСП=ДПС

    4 0 Отговор

    До коментар #24 от "Американските":

    " ... разгромяват БСП ..."

    Ако направят това, заслужават българският народ да им отпусне доживотна геройска държавана месечна пенсия от 5000 лева месечно/равна на половин депутатска заплата/. Лично ще гласувам с двете ръце за това.
  • 42 БОЛШЕВИК 🌟

    0 0 Отговор

    До коментар #34 от "ГЕРБ=БСП=ДПС":

    Това не е задача, това е погрома който извършиха над страната и народа. За съжаление, не се вижда така жадуваното възмездие. Няма хора които да поведат народа със събудената злоба на роба, да търси разплата с мародерите довели ни до това жалко състояние!
  • 43 Буха ха

    3 0 Отговор

    До коментар #7 от "Последния Софиянец":

    Виртуален ли е този твой клуб-ресторант?
  • 44 Жоро

    4 1 Отговор
    С корнелия нинова , кирчо добрес и свиленски, бсп е в кереча. Всички от бсп сме за Кирил Петков, новото модерно ляво

    Коментиран от #45, #46

  • 45 Гошо

    4 2 Отговор

    До коментар #44 от "Жоро":

    И ние младите от ГЕРБ сме за Кирил Петков, ръководството напоследък много ни излага.

    Коментиран от #55

  • 46 Геша

    5 1 Отговор

    До коментар #44 от "Жоро":

    Всички ние от ИТН сме много разочаровани от това което се случи в последните месеци и само чакаме Кирил Петков да обяви къде отива за да се присъединим масово към него.
  • 47 Георги

    4 1 Отговор
    И ние от ИБГНИ сме за Кирил Петков.
  • 48 хахаха😂

    6 1 Отговор
    Отчаяните лъжливи компромати на БСП нямат никакво значение. Те се чувстват застрашени от Кирил Петков и Асен Василев и се опитват да ги очернят, тъй като ще отнемат част от техния електорат.
  • 49 !!!?

    2 2 Отговор

    До коментар #1 от "Бай Шили":

    Киро и сок от моркови не може да прави...жена му го прави, а той си прави селфи в Язовиро !!!?
  • 50 мдааа

    4 2 Отговор
    Всички излъгати от ИТН ще предпочетат да гласуват или да се присъединят към Кирил Петков и Асен Василев. Чалгарите паднаха в канала, да живеят Харвардците!!!
  • 51 Напреееед

    6 2 Отговор
    Харвард в атака срещу чалгари, гаджали, мутри, мафия и комунисти.

    Коментиран от #56

  • 52 Започна

    3 0 Отговор
    голямото плюене.Какво да им плащат,като досега нямаше КОВИД.Колко нагли са тези комунисти,като медиците,през лятото да им плащат при липса на ковид ,само с по-няколко измислени случая,но да върви далаверата .Така искат българите.От мед.средите съм,да отидат на работа,да оправят клюките,да пият няколко кафета ,да изпушат няколко цигари и да се оплакват колко им е тежко.На Запад няма такъв филм./ часа пълна заетост.
  • 53 Матей

    1 1 Отговор
    От къде да ги вземе тия пари за обезщетенията по ковид,боко ги пусна по пързалката,обаче туй най-малко го притеснява.Ти да видиш какви поразии ще прави тоя американски емисар,бедно ти е въображението.Иска да спира Марица-изток с някакви тинтири-минтири и търчи-лъжи,квотите за въгл.двуокис били непоносими,хората му казаха ,че има не едно техническо решение,но той се прави на ул-ав.Защо,защото така са му набили в канчето и такава е линията на нео-либертариата,зелена икономика,ако ще и турско да стане.
  • 54 С кое

    1 1 Отговор

    До коментар #5 от "гадно":

    Успя? Това е говоренето на фатмака и цялата му жалка шайка. Нищо конкретно. Той е много успешен . С кое? Нищо конкретно , нищо измеримо , само алабализми. Междудругото има много хляб да изяде Кирето, докато достигне нивото на курифейте в областта на многословието и нищоказването, като Гечев и особено президента Първанов. Толкова да сте малоумни и да повтаряте едни и същи кухи, празни фрази...
  • 55 Геца

    1 3 Отговор

    До коментар #45 от "Гошо":

    Не ги мисли младите от герб. Баце и със средно комбайнерско образование да беше пак има 100 пъти повече акъл от тия комплексари -юпита, нови юпита и най-нови фатмак юпита.

    Коментиран от #57

  • 56 Леле

    1 2 Отговор

    До коментар #51 от "Напреееед":

    Дотука и на двамата неопределени и Рашков кръгли нули, зеро , нуль.
  • 57 Хи их хи

    1 1 Отговор

    До коментар #55 от "Геца":

    Баце и акъл е оксиморон!
  • 58 Я па тоА

    1 0 Отговор

    До коментар #5 от "гадно":

    Не подкрепям служебното правителство.Не казват нищо ново,не показват документи.Сложиха свои хора навсякъде
  • 59 демократ

    1 1 Отговор
    Фатмака "зелен чорап"единствено се изяви със
    шпинското гнездо в ппезидентството,закрила на
    олигарсите(които го финансират) и тоталното
    разпадане и разединяване на народа.Това може
    да се очаква от човек учил и специлизирал в Русия.
    А новите му протежета са отрочета на бивши марксисти.
  • 60 Какво се случва с внесени сигнали в

    1 0 Отговор
    Прокоратурата за Източване?? Нищо не се случва!! Същото като с не внесени сигнали!! Нищо
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове