Last news in Fakti

20 Септември, 2021 10:15 3 097 92

Политолог от "Тренд": "Продължаваме промяната" черпят гласове от протестните партии

  • политолог-
  • продължаваме промяната-
  • гласове-
  • протестни партии

Предстои да видим как ще разгърнат своите политически послания, казва Анастас Славов

Политолог от "Тренд": "Продължаваме промяната" черпят гласове от протестните партии  - 1
Снимка: БГНЕС

„Петков и Василев черпят гласове от сходни политически субекти, които са артикулирали антистатукво риторика, промяна и т.н. – „Има такъв народ“, „Демократична България“ и „Изправи се БГ! Ние идваме“. Предстои да видим как ще разгърнат своите политически послания. Възможно е да вземат гласове от левицата, но несъществена част“. Това каза в студиото на bTV политологът от "Тренд" Анастас Стефанов. По думите му „Изправи се БГ! Ние идваме“ остава под бариерата именно заради новата формация. „Възраждане“, които затвърждават подкрепата си.
Оценка за работата на 46-ото Народно събрание

Регистрирана е рекордно ниска подкрепа към Народното събрание. Това показва социологическо проучване на „Тренд“. То е направено между 8 и 15 септември чрез интервюта „лице в лице“ с таблет сред 1012 души на възраст над 18 години по поръчка на „24 часа“.

Електоралните нагласи показват, че ГЕРБ-СДС събират най-голяма подкрепа (24,4%), на второ място са „Има такъв народ“ (17,5%) и трети – БСП (16,6%). Според данните 4-процентовата бариера за влизане в парламента преминават още ДПС (9,3%), новата формация на бившите служебни министри Кирил Петков и Асен Василев (9,1%) и „Демократична България“ (8,5%).
Политологът от „Тренд“ коментира, че лидерското място на партията на Бойко Борисов може да се обясни със стабилизация в политическото им поведение и отлив на електорат от „Има такъв народ“.

По думите на Стефанов данните затвърждават негативните оценки. Според него резултатът не е изненадващ на база политическите конфликти.

Неодобрението достига 77%, а подкрепата пада до рекордно ниските 12%. 11% не могат да оценят работата на парламента.
„Има една съществена разлика с предходното Народно събрание, тогава беше създадена една атмосфера на арена за двубой със статуквото, внасяне на нов тон. Докато тук видяхме една арена на война на всеки срещу всеки“, обясни политологът.

Оценка за работата на служебния кабинет

Изследването отчита спад в подкрепата към служебния кабинет „Янев 1“. Стефанов уточни, че правителството е стартирало с добри резултати, но действията на част от министрите са рефлектирали върху резултата.
Проучването показва 35% одобрение, 44% - неодобрение, а 21% от запитаните не могат да дадат отговор. Политологът обясни, че през май месец е имало завишени очаквания към работата на кабинета.

Оценка за работата на президента

Президентът успява да съхрани своя висок рейтинг, въпреки че се регистрира лек спад. Одобрението към него е 46%, а неодобрението – 35%. 19% от анкетираните не могат да определят.
На въпроса „Коя формация носи отговорност, че не се състави правителство“ 43% от запитаните отговарят „Има такъв народ“. На второ място са посочени ГЕРБ-СДС (11%) и на трето – „Демократична България“ (8%).
„Данните са красноречиви. За никой не е тайна, че към „Има такъв народ“ имаше големи очаквания, а след изборните резултати от 11 юли това беше първата политическа сила. Логично е тези очаквания да са завишени спрямо очакванията от 4 април. Създаде се и впечатление, че ИТН действа не толкова колаборативно, колкото се очакваше от останалите „партии на протеста“, коментира политологът.


Бел.ред.
2 509 864 българи заявиха на Референдума от 2016 г., че депутатите трябва да се избират на мажоритарни избори в два тура, но политическия елит и неговите кукловоди не позволяват това да се случи, а в техните медии темата е табу.


Поставете оценка:
Оценка 2.9 от 15 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 плюс минус

    23 14 Отговор
    "Вчера Кирил и Асен обявиха, че биха работили с ГЕРБ и ДПС, ако признаели за корупционния модел. "
    Вече не са ми интересни.
    Не са ми интересни и партиите на вятъра на промяната в последните две, но много кратки във времето народни
    събрания.
    Защо ли всички тези нови и мъничко по- стари партии и партийки забравят за 12 годишното крадливо диктаторско управление сякаш не е съществувало във времето.
    Защо ли?

    Коментиран от #11, #33, #55

  • 2 Отровното трио

    18 13 Отговор
    Дано този анализ не е верен. Но ако е така призовавам Киро и Асен да дърпат гласове само от ГЕРБ, ДПС, БСП и Слави, за да влезем останалите в парламента

    Коментиран от #6, #72

  • 3 Последния Софиянец

    6 21 Отговор
    Вчера се срещнах с Кирчо след пресконференцията и го уверих че всички от протеста сме с него и ще помагаме да стане първи,както направихме първи Кирчо е един от нас.

    Коментиран от #49

  • 4 Майна

    19 9 Отговор
    И този ,Котето се вживя в ролята си...Тежко на България с такива СПАСИТЕЛИ...АЙДЕ СЕГА ЮРУШ ДА ГЛАСУВАТЕ...ОТ ТРЪН ,ТА НА ГЛОГ

    Коментиран от #84

  • 5 Пред димно

    14 2 Отговор
    Политолог е човек, който продава предимно невярна информация, на предимно користни хора, за предимно добри пари. Балъците я получават безплатно.

    Коментиран от #29

  • 6 Последния Софиянец

    6 18 Отговор

    До коментар #2 от "Отровното трио":

    Вчера Кирчо ми сподели че имат план за привличане на честните хора от БСП, ГЕРБ и ДПС.Казах му че едва ли са много.ха ха ха ха

    Коментиран от #74

  • 7 МАНОЛОВА ОЛ ИНКЛУЗИВ

    11 3 Отговор
    Тия ше ми гепат гласове от партията....Готвя се за зимуване на палатка пред парламента

    Коментиран от #13

  • 8 Майна

    5 0 Отговор
    Голяма РЕКЛАМА , като за ,,ВАКСИНИТЕ,,.. Ама те вървят заедно, де..ю
  • 9 Последния Софиянец

    9 14 Отговор
    Това е моята партия! Кирчо го познавам от улицата. Много земен човек е. Въпреки че е завършил Харвард не се е надул. Има по-добро образование от всички в България, но не гледа да парадира с това

    Коментиран от #86

  • 10 гадно

    14 3 Отговор
    Същата еуфория беше и с мадридския лъжец. Големи очаквания и голямо разочарование оправи ни за 800 дни и си хвана шапката надиплил милионите в сметката си.
  • 11 Последния Софиянец

    10 11 Отговор

    До коментар #1 от "плюс минус":

    Казаха че ако ГЕРБ и ДПС си признаят престъпленията и си понесат наказанията може да преговарят с останалите.Това няма да стане никога.

    Коментиран от #18

  • 12 СЛАВЧО ОТ ИТН

    12 7 Отговор
    Тия ми гушкат 1/3 от избирателите......Бацо, помагай братко

    Коментиран от #53, #58

  • 13 Реалист

    11 0 Отговор

    До коментар #7 от "МАНОЛОВА ОЛ ИНКЛУЗИВ":

    Направо преименувай отново партията на Изправи Се БГ Ние НЕ идваме, идват ТЕ
  • 14 Кой беше поръчал изслвдването

    5 1 Отговор
    На Тренд? Вчера четох някъде, че е 24 часа? Защо никъде не е посочено това в статията? С такъв поръчител, аз мисля резултатите са субективни и неадекватни.
  • 15 ШиШиШиШи

    12 3 Отговор
    Глупаво заглавие !!! ДБ и ИТН НЕ СА ПРОТЕСТНИ ПАРТИИ
  • 16 Българин

    9 3 Отговор
    Тренд проучват по поръчка на "24 часа", иначе казано Бойко Борисов проучва общ.мнение по поръчка на Делян Пеевски!
    Лъжа и измама!
  • 17 БСП за България и Радев

    10 4 Отговор
    Тия двамата ми приличат на Милен Велчев и Николай Василев. Генерал Румен Радев незабавно да се разграничи от тях и да ги обяви за извън протестите

    Коментиран от #19

  • 18 А ТАКА

    12 1 Отговор

    До коментар #11 от "Последния Софиянец":

    То престъпления не се казват, ама се доказват.....като съдя по резултатите до сега, престъпления няма.....

    Коментиран от #22

  • 19 ФАТМАШКА ЗИМА

    9 8 Отговор

    До коментар #17 от "БСП за България и Радев":

    Високи цени, глад и студ идат....за тва да помисли Радев ......

    Коментиран от #26

  • 20 шопендар

    9 4 Отговор
    така и не разбрах за каква промяна иде реч,виж ПОДМЯНАТА лъсна веднага,хаоса е навсякъде,цените полудяха,ИНФЛАЦИЯТА ИЗЯЖДА ПАРИЧКИТЕ НИ, и тези двамката станаха част от нея.популизъм за наивници,ЧАКА НИ ПОРЕДНАТА КОМУНИСТИЧЕСКА ЗИМА

    Коментиран от #23

  • 21 Всеки

    3 3 Отговор
    може да си избере за кого да гласуват ! Щом са харесвани личните им качества , както и визита им за управление и политика , хората ще гласуват за тях !
  • 22 Последния Софиянец

    8 6 Отговор

    До коментар #18 от "А ТАКА":

    Като свалим Гешев ще има наказани.

    Коментиран от #28, #89

  • 23 Последния Софиянец

    1 3 Отговор

    До коментар #20 от "шопендар":

    Чакай бе!?Нали зимата се готви да управлява Тройната коалиция ГЕРБ ДПС БСП?
  • 24 номад

    4 3 Отговор
    НДСВ 2 тези синове и дъщери откъде преди 20 години имаха пари да учат в най скъпите университети и да живеят по света кои са родителите им ,но защо се учудвам като има кой да гласува за Слаби .... ей слаба държава
  • 25 БСП БАБИЧКА

    4 7 Отговор
    Тия двамата са големи сладурчета....ах на баби хайванчетата, заставаме зад вас
  • 26 Последния Софиянец

    1 4 Отговор

    До коментар #19 от "ФАТМАШКА ЗИМА":

    Нали зимата ще управляват ГЕРБ ДПС БСП?Какъв глад?Смени опорките

    Коментиран от #30

  • 27 лози

    4 3 Отговор
    И тоя платен "лози", лъже като сиганина от Банкя. Най много ще загубят крадците от ГЕПИ. Всеки нормален българин прогледна и разбра, че крадеца с чекмеджето, е крал от всеки един от нас, и че единствения шанс за промяна е в новия проект. ГЕПИ е лъжа, кражби и разруха. Никой не иска да го крадат и лъжат.
  • 28 А ТАКА

    3 2 Отговор

    До коментар #22 от "Последния Софиянец":

    Кога.....след като свалят ....Радев ли
  • 29 Очарован

    4 0 Отговор

    До коментар #5 от "Пред димно":

    Политолог от "Тренд" - как звучи само.
  • 30 ФАТМАШКА ЗИМА

    1 4 Отговор

    До коментар #26 от "Последния Софиянец":

    Я имаме си ..оракул.....гадае по иероглифи кой ще управлява
  • 31 СВИЛЕНОВ ПАК НАРЕЖДА

    0 0 Отговор
    Щели да им вземат от електората.......Ами по хубави са от теб.....
  • 32 Behemoth

    3 1 Отговор
    Българи юнаци....на човек като му стане хубаво да го клатят не може да си отклати....най подготвения идва...
  • 33 Пантагрюел

    3 1 Отговор

    До коментар #1 от "плюс минус":

    Защо се учудвате?
    От правилното посолство са разпоредили да се коалират и да забравят.Важното е да има редовно правителство,защото плащането за новите чертежи не търпи отлагане.
    Затова не назоваха,,действащия корумпиран политик".Няма значение боята и овертюрите.
    Детето си мисли,че управлява количката,а ,,майката"държи лоста зад него и тика в,,правилната посока".
    Това е положението.
  • 34 прост народ никаква държава!!!

    7 2 Отговор
    тези ще черпят гласове само от заблудения и глупав народ който си мисли че като дойде някой на власт дето не са го чували до сега и ще ги оправи… но всъщност да се появиш така от нищото в политиката то е ясно че доган си спонсорира новата власт на пук на всички идиоти които си мислят че слави е с доган сега ще ни заровят в калта отново с техни миши мозъчета !!!
  • 35 Ужас

    4 0 Отговор
    И какво се оказва че Кирил Петков взема от гласовете на ДБ и сега вместо 4 партии ще трябват 5 партии за коалиция :)). Мисията невъзможна :)).
  • 36 !!!?

    4 3 Отговор
    Проектът "ПП" черпи гласове от маргиналите на отровните Бабикяни - задава се "има такъв народ 2" !!!?
  • 37 !!!?

    6 6 Отговор
    Мимикрията на мутрите на Радев ще продължава, докато той управлява !!!?
  • 38 МОШЕНИЦИИИ

    5 1 Отговор
    И КОИ ПАРТИИ СА ПРОТЕСТНИ , ЧЕ НЕ ЗНАМ ?
  • 39 ....

    6 1 Отговор
    Само пълен малоумник може да смята, че тези ей така просто ще спасят света.
  • 40 Хуарбуса

    3 4 Отговор
    1/3 от бившите избиратели на чалгаря отишли при новия проект! Това са лица отхвърлени от обществото с нисък социален статус чакащи поредния месия да ги оправи. До изборите 2/ 3 от чалгарските фенове отиват при новите а след месеци се прехвърлят при поредния спасител. Хубавото е че измамния ЧАЛГАР е аут

    Коментиран от #45, #46, #54

  • 41 ПАРАЗИТИ

    2 0 Отговор
    ЦЕЦО И ТОЙ ХОДЕШЕ НА ЗАКУСКИ С ЖЕНА СИ И ЕТО ДО КЪДЕ СТИГНА !
  • 42 Перо

    4 3 Отговор
    Населението е напълно опростачено и безразсъдно,щом има още гласуващи за доказана престъпна организация като ГЕРБ. При това положение,разумното действие е обединение срещу мутренската и етническа партии!
  • 43 911

    5 3 Отговор
    нема десно 🙂 нема лево 🙂 с десни политики ( според Киро Язовиро ) 😄 Фигуранта ✊ и неговата разпасана служебна команда 👹 постигат бесна лева инфлация 🤮
  • 44 !!!?

    5 2 Отговор
    А и тези новите са на път да занyлят и Славчо. Каква по хубава комбинация от това! Само електората на Герб е непокътнат от новите и проекта им не ги вълнува.
  • 45 Перо

    4 1 Отговор

    До коментар #40 от "Хуарбуса":

    Толупът ли ти е месията?
  • 46 повтаряш се

    2 3 Отговор

    До коментар #40 от "Хуарбуса":

    говори със севда да ти измисли нещо да напишеш виждам на теб не ти се получава каквото са ти казали като пример когато са ти дали няколко стотинки да плюеш по слави и си до там искай нещо ново да ти изпратят за репертуара промяна трябва не само едно и също
  • 47 XAAXAAAXA

    4 3 Отговор
    Новият канадцко-джендърски проект на Радев, ще откъсне поне едно 4-5% живо месо от БСП, което ще е края на тоя коалиционнен сбирщайн!
  • 48 LOSHIA

    1 5 Отговор
    Тези не са пипнали от избирателите на ИТН. ИТН отново ще са първи на изборите и този път ще изпратят главатарите на хунтата ОПГ-ГЕРБ там където им е мястото- при бай СТАВРИ да ги топли в студените зимни дни!

    Коментиран от #50, #51, #57

  • 49 Дррф

    2 1 Отговор

    До коментар #3 от "Последния Софиянец":

    Ти си срам за протеста леке.
  • 50 Хуарбуса

    6 2 Отговор

    До коментар #48 от "LOSHIA":

    ЧАЛГАРЯ е обграден с мутри като ГЕРБ. Помните преди как бе поканил герберската мутра, рекетьор и бияч Стъки в неговото ШОУ заедно с жена му мутресата Юлиана Дончева. Дори им се мазнеше че щял да прaща негов телевизионен екип на участията на неговите състезатели от ММА. Затова мутрата Стъки не казва нищо срещу чалгаря. Разчита Славуца да върне отново ГЕРБ на власт да тръгва пак из страната да осакатява и пали. Мутрите на чалгаря действат в координация с мутрите на Герб в цялата страна. Никога повече мутренските сборища ГЕРБ и ДПС и ИТН
  • 51 Я па тоА

    6 2 Отговор

    До коментар #48 от "LOSHIA":

    ИТН оттекоха в Перловският канал. Вече са в Искъра и пътуват към Дунава а след един месец ще се влеят в Черно море и ще потънат безвъзвратно. Сеяндури с две гънки не ни трябват

    Коментиран от #60, #61, #79

  • 52 Грешка

    2 1 Отговор
    Поредната лъжа
  • 53 Колко

    0 1 Отговор

    До коментар #12 от "СЛАВЧО ОТ ИТН":

    трябва да си пр... та да не те е срам да се излагаш с подобна глупост! Да си беше играл с куклите?
  • 54 LOSHIA

    3 1 Отговор

    До коментар #40 от "Хуарбуса":

    СЪН.......БЛЯНОВЕ В МЕЧТИ .......БЪЛНУВАНЕ....И КОШМАРИ.......ПРИЧИНАТА Е СТРАХ!........... СТРАХ!........... СТРАХ!........... СТРАХ!........... СТРАХ!........... СТРАХ!...........
  • 55 Gowo

    0 1 Отговор

    До коментар #1 от "плюс минус":

    Десислава Атанасова ,Десислава Танева, Бойко Методиев, Владислав Горанов няма да са сред ония , които от ПП призовават да си признаят за корупцията.Десито Атанасова има своя принос в корумпирания модел Борисов чрез прякото си участие като председател.на комисията по разследване кражбата КТБ.Тя няма да се закопае.У за другите изброени важи същото.Но за останалите които само са били заблудени....може.Но не пряко участие в кражби Задължително проверени

    Коментиран от #59

  • 56 Прави ли са от ТРЕНД

    1 2 Отговор
    Политологът от „Тренд“ коментира, че лидерското място на партията на Бойко Борисов може да се обясни със стабилизация в политическото им поведение и сериозния отлив на електорат от „Има такъв народ“.

    Коментиран от #64

  • 57 Gowo

    0 1 Отговор

    До коментар #48 от "LOSHIA":

    Не се отказваш да баламосваш.Може.Такива като тебе.Почитатели на фолка и футбола
  • 58 изрод от ГЕРБ

    1 1 Отговор

    До коментар #12 от "СЛАВЧО ОТ ИТН":

    Ти си от някоя детска градина?
  • 59 БЕГИ МА..СМРЪДЛЬОК

    1 2 Отговор

    До коментар #55 от "Gowo":

    МУЙ ЗА ФАТМАКА..ГОЕВА

    Коментиран от #62

  • 60 Хуарбуса

    1 2 Отговор

    До коментар #51 от "Я па тоА":

    Искаш да кажеш че ЧАЛГАРИТЕ вече са удавени в Искъра ли? Остана ли все още някой НЕудавен от тях ??? Не за друго , а за да му помогнем да отиде при колегите си!!!!
  • 61 LOSHIA

    1 3 Отговор

    До коментар #51 от "Я па тоА":

    И на нас жълтопаветни без мозъчни гънки не ни трябват!!!
  • 62 Антитрол

    1 6 Отговор

    До коментар #59 от "БЕГИ МА..СМРЪДЛЬОК":

    Така наречения "фатмак" ще бъде първия от 32 години избран още на 1-ви тур! ИТН го не само подкрепи а го издигна! Затова заедно ще изпратят ОПГ-ГЕРБ на топло при бай Ставри! А ти ще си още по гладен и от сега и вече няма да има кой и една монетка да ти даде за хляб!

    Коментиран от #76

  • 63 26 ПОРЕДНИ ИЗБОРНИ ПОБЕДИ

    7 2 Отговор
    3 УСПЕШНИ МАНДАТА И ..БОЙКО СРЕД СВЕТОВНИЯТ ЕЛИТ!!!! ФАКТ !!!
    .....ВЕЛИК СИ БОЙКО, НАИСТИНА...ВЕЛИК!!!

    Коментиран от #69, #70

  • 64 изрод от ГЕРБ

    1 2 Отговор

    До коментар #56 от "Прави ли са от ТРЕНД":

    Че кой им вярва на тренд бре
  • 65 До тук държавата

    5 2 Отговор
    я докарахте до инфлация и хаос , а от тук насетне хиперинфлация ни очаква !
  • 66 Перо

    1 4 Отговор
    Какво лошо има да си отидат гласове от случайните и некадърни партии,в един организиран антимутренски проект,който ще приземи толупа и ненормалните му гласоподаватели за винаги? Даже консолидацията е полезна!

    Коментиран от #90

  • 67 МОШЕНЯЦИ

    4 1 Отговор
    И КОИ ПАРТИИ СА ПРОТЕСТНИ , ЧЕ НЕ ЗНАМ ?
  • 68 бай Пешо

    5 1 Отговор
    Както го е казал народът: "На прехвалени ягоди с голяма кошница не се ходи"!
  • 69 LOSHIA

    1 3 Отговор

    До коментар #63 от "26 ПОРЕДНИ ИЗБОРНИ ПОБЕДИ":

    На последните избори достойния и винаги държащ на думата си Слави , убедително тушира тулупа на изборите! ИТН са единствените които ясно заявиха че най важната им задача е да "изчегъртаме Герб завинаги". Затова между изборите април и юли качиха с 112 хиляди гласа. За разлика от двуличниците от дб и всички останали които са готови на коалиция с ОПГ-ГЕРБ
    Затова ИТН пак ще млатят тулупа докато го "ИЗЧЕГЪРТАТ" докрай! Нали сега ти стана ясно ученички? Айде сега бегай в клас в училището за умствено изостанали!
  • 70 Перо

    2 3 Отговор

    До коментар #63 от "26 ПОРЕДНИ ИЗБОРНИ ПОБЕДИ":

    Три успешно фалшифицирани избори,до идването на Б.Рашков!
  • 71 ШАФИОРА

    4 1 Отговор
    ЩОМ НЕ КАЗВАТ КОГА БОЙКО ЩЕ ВЛЕЗЕ В ЗАТВОР , ЗНАЧИ НЕ СТАВАТ И ТЕ !

    Коментиран от #82, #91

  • 72 Алфа Вълкът

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "Отровното трио":

    Баш си е верен, статуквото е непоклатимо със 150 депутати минимум! Сега започва едно самоизяждане! Протестари джендър-дясно със Славуца най-много 90 места, но 70-80 е по-реалистично!
  • 73 Авертас

    2 1 Отговор
    Не са малко недоволните от Нинова бесепари, които одобряват работата на К.Петков и А.Василев като служебни министри. Също така има доста хора, гласували за ГЕРБ през годините, които са разочаровани.
  • 74 Алфа Вълкът

    1 0 Отговор

    До коментар #6 от "Последния Софиянец":

    Нямам търпение да те направят координатор за София и да ти видя снимката, готви се за ХАРДСКОР ГАНГБАНГ БЮК!
  • 75 МАФИЯ

    2 2 Отговор
    ПРОЕКТА Е НА РАДЕВ И БОЖКОВ, ЕДИНСТВЕНО ТЕ ЩЕ СА ПЕЧАЛИВШИ.
  • 76 Болен си

    0 1 Отговор

    До коментар #62 от "Антитрол":

    Само в Карлуково ще те лекуват. Късмет.
  • 77 Мария

    0 0 Отговор
    Добре ТРЕНД - сега от тези партии после и от партиите на статуквото - докато не остане нищо от старите партии.
  • 78 чудя се

    3 0 Отговор
    Все още не разбирам чий проект са тия, та се замислих дали пък не са проект на Божков. Защото той по едно време миналата година много се кахъреше кво толкова хората харесват в Бойко и си правеше проучвания по темата... А както в момента се гради имиджът на Кирчо и Кокорчо, ми изглеждат като имитатори по доста елементи - чисто популистки говорят неща, които хората си говорят за политиката, за да изглежда, че се съобразяват с мнението на обществото; носят си ризките без вратовръзка и с разкопчана яка (то като чак всичките така са се барнали прави впечатление, че е нарочно); избрали са го Кирчо да е някъв левентин, за да го харесва женската част от избирателите... Има и още, ама няма да ми стигне мястото тук. И разликите, разбира се - знаел бил езици и нямало да ни излага пред европейците (да бе, английският му е трагичен), учил бил некъде си и т.н.... Все неща, за които е критикуван Бойко. Та си мисля, че само някой, който се е интересувал с какво Бойко печели симпатиите на хората, може да е спретнал този проект.
  • 79 Ами

    0 1 Отговор

    До коментар #51 от "Я па тоА":

    тогава какво правиш тук?
  • 80 Избирател

    5 1 Отговор
    Тaзи пaртия "Прoдължaвaмe пoдмянaтa!Прoдължaвaмe дa ви лъжeм!Прoдължaвaмe дa ви мaмим!" e eднa гoлямa илюзия и гoлямa измaмa!

    Пaртиитe нocитeли щe гo рaзбeрaт,нo щe бъдe мнoгo къcнo!
  • 81 Вълк единак

    0 0 Отговор
    Черпят гласове от Герб, БСП, ДПС и т.н.
  • 82 някой

    3 1 Отговор

    До коментар #71 от "ШАФИОРА":

    Баце си е взел мерки да се оттърве! Ти за него не се кахъри!
    Ние обаче каква ще я "къдрим"?
    Щот от много приказки да вкараме някой в затвора, нищо смислено не можем да направим!
  • 83 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 84 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 85 кради кради

    3 0 Отговор
    Тия двете юпита ми напомнят за Милен Велчев и неговата крадлива банда!
    Мотото им е същото, като това на Испанския кардец Симеон:"почтеност във всичко".
  • 86 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 87 вдв

    1 0 Отговор
    Мазни трлочета, как искам да ви смажа ауспусите!
  • 88 Реалист

    3 0 Отговор
    Кирчо и Кокорчо са продукт на Фатмака! Те обслужват интересите на червената олигархия! На същата, която му ги предостави за министри...или си мислите, че Мунчо ги е познавал лично?! Хаввардските измамници се опитват да хванат риба в мътни води, от нас зависи да не им позволим.
  • 89 На Гешев

    1 0 Отговор

    До коментар #22 от "Последния Софиянец":

    Можеш да му свалиш ,нещо друго.
  • 90 Ти ли си

    1 0 Отговор

    До коментар #66 от "Перо":

    Нормален бе,червен каскет.
  • 91 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 92 !!!?

    1 0 Отговор
    Юпитата са като кукувици - цопнаха се в гнездото "въстаниците" и изхвърлиха Бабикяните да подсмърчат като кучета край касапница !!!?
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове