Last news in Fakti

21 Септември, 2021 20:30 7 756 64

Бизнесът: ГЕРБ заложиха ВЕИ бомба в енергетиката

  • работодатели-
  • енергетика-
  • веи

Всички на пазара изнемогват от скъпия ток, а „Козлодуй“ получава милиард „от въздуха“, посочват работодатели

Бизнесът: ГЕРБ заложиха ВЕИ бомба в енергетиката - 1
Кадър бТВ

На фона на растящи цени на природния газ и рекордно скъпи квоти за парникови газове, България може да се окаже без работеща водна енергетика заради наредба, приета по времето на последния кабинет на ГЕРБ – „Борисов 3“. За това предупредиха представители на бизнеса в студиото на „Лице в лице“ по бТВ.

Боян Кършаков от Управителния съвет на Националната енергийна камара посочи, че без обществено обсъждане е била приета наредба за използването на повърхностните води, в която влиза текст, задължаващ собствениците на ВЕЦ да разполагат с учредено вещно право в даденото речно корито – документ, който не е бил нужен при строежа на централите и който по силата на действащото законодателство няма как да се извади в последствие.

„Това е саботаж – пълен, директен саботаж“, подчерта той. Васил Велев от Асоциацията на индустриалния капитал в България допълни, че с действията на кабинета на ГЕРБ „е заложена бомба“.

По думите на двамата индустрията, енергийното и регионалното министерства са ги подкрепили, а МОСВ са провели обществено обсъждане за промени на текстовете, но те така и не са стигнали до Министерския съвет. А вече са започнали откази за подновяване на разрешителни на централи.

„Ние сме пред стачни действия, ще излезем по улиците“, предупреди Кършаков.

Докато водната енергетика в България в момента е на практика извън закона и с неясно бъдеще, ситуацията с ядрените мощности се оказва по-добра заради високите цени на тока. „Разходите за едни са приходи и печалби за други – АЕЦ „Козлодуй“ ще реализира над 1,3 млрд. свръхпечалби, които им падат от небето. Те ще бъдат прахосани, както обикновено се случва в енергетиката“, заяви Велев.

Той призова за около 1 млрд. лева помощ за потребителите на свободния пазар, сред които има не само фирми, но и болници, училища и други. По думите му подобни решения вече се вземат в други европейски държави като Испания, Гърция, Франция и Англия.


Бел.ред.
2 509 864 българи заявиха на Референдума от 2016 г., че депутатите трябва да се избират на мажоритарни избори в два тура, но политическия елит и неговите кукловоди не позволяват това да се случи, а в техните медии темата е табу.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 34 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Последния Софиянец

    133 20 Отговор
    Калинките на Тиквата нанесоха щети за столетия напред.

    Коментиран от #30

  • 2 Боко 🎃

    10 38 Отговор
    България ще закупи двадесет и девет вертолета Boeing co ah 64e Apache на стойност три и половина милиарда долара до 2022 година.
  • 3 БКП=герп+сдс

    93 11 Отговор
    +дпс.

    Тройната коалиция между герп, сдс и дпс не е носела нищо добро на страната!
    За тия съд, но не български, а китайски!

    Коментиран от #41

  • 4 ДА ИЗМЕТЕМ ГЕРБ

    97 9 Отговор
    Сега много обвиняват ГЕРБ,
    а когато Тъпото от Банкя управляваше,
    тези двамката само го хвалеха и превъзнасяха...

    Коментиран от #26

  • 5 Бибитко

    110 9 Отговор
    А защо не излязохте на улицата, когато ГЕРБ прие този закон за ВЕИ-тата? Тъй наречените "синдикати" също спяха послушно, а сега също се разкрякаха. Ако бяхте го сторили Тиквата нямаше да устиска до края и да награби още повече милиарди от гърба на българите! Сега всичко се опитвате да сложите на гърба на служебното правителство и президента Румен Радев!

    Коментиран от #35

  • 6 розово

    55 3 Отговор
    И пак става въпрос за пари за сметка на народа.
  • 7 АСОЦИАЦИЯТА НА ИНДУСТРИАЛНИЯ КАПИТАЛ

    17 45 Отговор
    ТВЪРДИ:
    " КИРО ЛЪЖЕЦА И АСЯ/АСАН ОЧИТЕ СЪЗДАВАТ ОБРЪЧИ ОТ ФИРМИ!
    САМО ДО МОМЕНТА СА ОТКЛОНЕНИ ПОВЕЧЕ ОТ...100 МИЛИОНА" !!
    ЩО ТАКА , БЕ АЙДУЦИ?
    ВРЪЩАЙ МУЛИОНИТЕ ДЕБИЛ

    Коментиран от #20

  • 8 Карпатскси

    47 2 Отговор
    царство Му има връзка с вятърните перки и няма с воднянките дето оставиха населението без вода. Тези промениха реките и екосистемите около тях поради постоянния теч на студена вода. Всички тецове са на близки до партиите хора и от закони не им пука. Сега обаче ревнаха ,но това бе начина да им спрат кранчето така както те на народеца. Още повече ги е яд сега когато скочи цената на тока и не могат съвсем да си омазнят ръчичките. Алчна пасмина политическа. А както винаги най-печеливш е оня с ТЕЦ Варна дето не работи и взима милиони.
  • 9 Гриша Ганчев

    42 2 Отговор
    Само моите ВЕЦ-ове да ми върнете, че Шиши ми ги взе по схемата с КТБ?
  • 10 Запознат

    6 15 Отговор
    В българската народна банка има злато в размер на 180 милиарда евро.
  • 11 Хахаха

    53 7 Отговор
    Аз да питам ..
    Като са строили ВЕЦ, защо не са поискали сервитут и разрешение за изграждането на съоръженията за отвеждане на водите, които са построени в леглата на реките ????
    Строили незаконно искат помощ ????

    Съгласно Закона за собствеността, влязъл в сила 1956г, и деъстващ до днес, собственика на земята е собственик и на построеното, ако няма сервитут.

    Всички ВЕЦове са построени НЕЗАКОННО!
    Радев само да е посмял да им продаде имуществено право , изключителна публична държавна собственост, по обявена в Конституцията ... не е за импиъчмънт, а за наказанието обявено от Левски за предателите!!!

    Коментиран от #36

  • 12 ГЕРБ

    13 52 Отговор
    Няма начин да не ви е виновен ГЕРБ гадове мръсни

    Коментиран от #28, #37, #60

  • 13 54321

    53 8 Отговор
    ГЕРБ и Борисов са мафията която се издържаше и стоеше на власт благодарение на вашите пари т.е. на бизнеса, сега е време да събирате плодовете му! ГЕРБ са пиявицата която години наред ще изсмуква кръвта на Българският народ!
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 ГРАД ТРЪН

    4 12 Отговор
    В телевизорите на българска народна банка има злато в размер на двеста милиарда евро.

    Коментиран от #38

  • 16 asd

    14 3 Отговор
    Ган.щайните се сетили само с 8-9 години закъснение!
    Браво ган.щайни!

    ХАХАХАХАААХАХАХАХАХАХАХАХА

    Коментиран от #61

  • 17 Матей

    13 15 Отговор
    А като спрат и тецовете какво става,тока ще стане лукс,връщаме се на свещи и газени лампи!?Това е един от големите мераци на прославените реформатори Петков и Василев,а още колко ще има,ум да ти зайде!Ще ни правят нео-либерален еталон,рай за малцина и ад за мнозина.
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 ГЕРБ

    13 47 Отговор
    РАДЕВ И ШАЙКАТА МУ СА ЗА РАЗТРЕЛ.За четири месеца ликвидираха България

    Коментиран от #23

  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 ЧОБАН

    25 3 Отговор
    АБЕ ЩО ГЛЕДАТЕ В КАНЧЕТО НА КОЗЛОДУЙ ГЛЕДАИТЕ СИ ВАЩО КАТО НЕ МОЖЕТЕ ДА ПРОИЗВЕЖДАТЕ ФАЛИРАТЕ КАПИТАЛИЗЪМ АДЕ ЧУПКАТА А ЗА ВЕЙ СЛУЖЕБНОТО КВО ПРАВИ 6 МЕСЕЦА ЧАКА УДОБЕН МОМЕНТ ЗА КОМПРОМАТИ АМИ ХУБАВО АМА ТОКА ЩЕ Е СКЪП
  • 22 Танев

    32 1 Отговор
    Частни веита.панели слънчеви на кой са кой гушка от бедния човек
  • 23 Мазньо

    37 7 Отговор

    До коментар #19 от "ГЕРБ":

    Буци като беше 150 месеца на власт я докара до тук,опитай се да помислиш малко,само заемите са 40 млрд.
  • 24 СОДОМИТ

    13 7 Отговор
    АМИ ИЗЛЕЗТЕ БЕ КВО ЧАКАТЕ АЗ ЛИ ДА ВИ ЗАЩИТАВАМ ИНТЕРЕСИТЕ ИЛИ НЕ МОЖЕ ДА ИМА ПРОТЕСТИ ПРИ РАДЕВ ДА НЕ СЕ ОБИДИ АМИ ХУБАВО ТОГАВА СПИРАТЕ И НОСИТЕ МАЛКИ РИБКИ ОТ ДОЛНОТО ДО ГОРНОТО ТЧЕНИЕ НА РЕКИТЕ КОЙТО СТЕ ПРЕГРАДИЛИ
  • 25 България Б4К

    3 11 Отговор
    На балканите
    Берия Черезвичаиний Комитет
    Борисов Четри Край
    Български Червени Комунисти
    Български Черепи Кости след Ковид19
  • 26 Ами щото

    23 5 Отговор

    До коментар #4 от "ДА ИЗМЕТЕМ ГЕРБ":

    беше цар и самодържец, ако се обадиш идват 16 агенции да те проверяват.
    Нещо като диктатура.
  • 27 Боко 🎃

    4 11 Отговор
    Швейцарската електронна фирма лонжин и електролукс ще построи АЕЦ Белене за 4 милиарда лева външен дълг има да до 25 година.
  • 28 A cега

    11 2 Отговор

    До коментар #12 от "ГЕРБ":

    ... остава тези да кажат на работниците си за кого да гласуват и наесен ще преброим колко са работниците и държавната администрация в Бг.
  • 29 СЛОНА

    12 5 Отговор
    АЗ КАЗВАХ ГОДИНИ НАРЕД,НО НИКОЙ НЕ МЕ СЛУША ЧЕ ТОВА СА СЛЪНЧЕВИ ПЕРАЛНИ ЗА ПАРИ И ВЯТЪРНИ МЕЛНИЦИ ЗА ПАРИ СЪБРАНИ НЕ ОТ НАРОДА ,ЧЕ САМИЯ НАРОД САМ ПО СЕБЕ СИ НЕМОЖЕ ДА ИЗРАЗХОДИ ТОЛКОВА КОЛКОТО СА ПОСТРОЕНИ ПО ЯРЕМЕТО НА ЦАРА ИОРЕЩАРСКИ иСЕГАГО НАБИВАТ НА БИЗНЕСА ДЕМЕК БАТКО Е ЗАЛОЖИЛ БОМБАТА ,А ТЕ СТРОЙХА И ПРИЕМАХА ЗАКОНИ исега мама КУРИ НА СИЧКИ СИ НИ ГО ТУРИ
  • 30 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    5 4 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    а ти какво даде на ДЪРЖАВАТА господине

    Коментиран от #55

  • 31 ежко

    12 4 Отговор
    Тази "бомба" тръгна от Тройната коалиция дето разрешиха на всеки който иска да строи ВЕИ-та без разчети,без търгове,без отчет на нуждите, но със задълженията на НЕК да изкупува ел.енергията на преференциални цени.ГЕРБ си има едни други грехове към енергетиката.Те са в пълно неглежиране на нуждите, липса на корекции и изобщо едно здраво нищоправене последните 12 години.А когато никой нищо не прави, то потъващият кораб продължава да потъва.С "Балкански поток" Бойко Борисов просто проби още една дупка в борда на парахода.
  • 32 Подкрепа за Борисов

    7 9 Отговор
    Велев дърти Комуняги от БКП заграбили България От 30 год Сега ли се сетихте че токът ви е скъп Дърти крадливи мошеници
  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 Лудница

    13 1 Отговор
    Въже на центъра за всички продали майка България.
  • 35 Пусни

    4 3 Отговор

    До коментар #5 от "Бибитко":

    бибитката, Бибитко, че много бибиткаш!
  • 36 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    6 16 Отговор

    До коментар #11 от "Хахаха":

    ПЕТКОВ
    ВАСИЛЕВ са измамници мошеници крадци слуги на БОБОКОВИ
    с ИТАЛЯНСКИЯ БОКЛУК
    та
    ПЕТКОВ ВАСИЛЕВ са пуснали въдица който шаран кълве а риба се лови най добре в мътни води от къде
    КИРЧО
    АСЕНЧО
    забогатяха
    кражби измами далавери
    КИРИ ПЕТКОВ
    АСЕН ВАСИЛЕВ НДСВ 2
    лъжат както излъга ЦАР СИМЕОН
  • 37 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    1 6 Отговор

    До коментар #12 от "ГЕРБ":

    н позволявай да те гаврятколега
  • 38 А в главата

    1 1 Отговор

    До коментар #15 от "ГРАД ТРЪН":

    ти има място за бръмбари за 2200 милиарда.
  • 39 ГЕРБ=БСП=ДПС

    14 1 Отговор
    Някой може ли да ми каже къде отиват огромните пари плащани от нас потребителите за въглеродни емисии? В българският бюджет, в европейския бюджет. Или в джобовете на задкулисни алчни далавераджии олигарси, български и европейски. Къде отиват парите плащани за въглеродни емисии. Знам къде не отиват, не отиват в електроцентралите, нито във вътрешните мини. За това са виновни евродепутатите приели закона за ВЪГЛЕРОДНИТЕ ЕМИСИИ. Всички виновни евродепутати, трябва доброволно да си подадат оставките. Защото вкарват голяма част от европейските граждани в мизерия. С тези 4-5 пъти по-високи цени.

    Коментиран от #47

  • 40 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    4 11 Отговор
    герб ПОБЕДА
  • 41 Лумпен

    5 2 Отговор

    До коментар #3 от "БКП=герп+сдс":

    Така е умни, друже. В последните 80 години има само комунисти и селяци. Ти от кои си?
  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 СЛОНА

    3 9 Отговор
    ЗАТАВА ЩЕ ИМА И РЕШЕТНИКОВА ЗИМА...!!!...?
  • 44 Тъпогербери

    12 3 Отговор
    ГЕРБ=ГРОБ
  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 СЛОНА

    0 0 Отговор

    До коментар #39 от "ГЕРБ=БСП=ДПС":

    АА ТУК ПОПАДА И БАРЕКОВ ,И ДА НАПОМНЯ НА БАТКО ,ЧЕ ЗА НЕ КОЙ ПАРТИЙКА ,ЗА НЕ КОЙ МИНИСТЕРСКО КРЕСЛО ,ЗА НЯКОЙ ДЕПУТАТСКО ЕВРОКРЕСЛО ,А ЗА МЕН ВАЖИ ОЩЕ ВЕЛОСИПЕДНОТО СЕДЛО ,АМА АКО СЕ СЪБЕРЕМ СЪС СУБАРОВ И АБХАЗОВ МОЖЕ ДА ПРАТИМЕ НЯКОЙ ИЛИ НЯКОЯ ДА ВИДИ КАКВО ПРАВИ АНДОНОВ НА КУРСК...
  • 48 Бойко Таралежа

    12 4 Отговор
    Заложените бомби от Шишко и Таралежко са навсякъде...има още заблудени глупаци, но на кадрите на Севда вече се виждат само по две три заблудени картуни зад бечурицата на Бойко.
    Снимай стрино Севдалино, че след два месеца ше ви излъчват само по кабеларката на зайчарника.
  • 49 ПППП

    9 0 Отговор
    Всичко стана заради задължителната Залена енергия на ЕС , като соларните панели и вятърните турбини!! Държавата се задължи да им плаща тока по 50-70 стотинки и останалата част от цената се разпределяше на всички абонати! Веднага се уредиха близки до власта и вече доста време си печелят от нищото, дори тези със соларните панели продават ток на държавата и през нощта !Разбира се има и още други далавери, които също допринасят за увеличението!
  • 50 Iviviv

    10 0 Отговор
    ВЕИ-тата икономика не хранят, няма ли АЕЦ няма и силна икономика. И по скъп ток ще плащаме. Енергетиката ни е вече тотал щета.
  • 51 Интересно

    6 1 Отговор
    Току що гледах по БНТ как 4 специалиста обясняваха как България е посрещнала кризата в цветущо финансово състояние, без огромни задължения и борчове.. Как па само като дойдат комунисти на власт все се случват мизерии..
  • 52 Анонимен

    3 6 Отговор
    Все бою ви е трън в очите. С него лягате, с него ставате. Превърнахте го в Герой на Демокрацията. Неутрален
  • 53 Анонимен

    3 5 Отговор
    Все бою ви е трън в очите. С него лягате, с него ставате. Превърнахте го в Герой на Демокрацията. Неутрален. Чакалите отвън са наточили зъби, а народа забравен от бога не 12,не 32,а умножено х много години. Късмета е бил на бб и дпс и бсп 12 години. Къде бяхте през тия 12 г, а сега не ви излиза от устата Борисов. Не че съм защитник на когото и да било, но защо подминавате бсп и дпс. Лесно е да смачкаш самотният борисов. Всички срещу един и мълчат дпс и бсп нинова, а кога ядохте заедно окей ви бе нали. ЕНП мълчат и те за бб, вместо да го защитят. Кога си в беда разбираш враговете си.
  • 54 SDEЧЕВ

    1 3 Отговор
    Партизаните отдавна бяха заграбили речната енергия и цоцаха здраво. Със съответния документ се изисква процедура за да може да има равнопоставеност,кой може да пие вода от извора.
  • 55 Мисля че

    0 0 Отговор

    До коментар #30 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Е дал данъците си.
  • 56 Анонимен

    0 3 Отговор
    Цоца държавата от народа. Смяна на парите им през 1946/1947. 3000 лева за долар. Правете любов и деца. Не всичко е пари. Малко ли ни удряхте, мили комунисти от ляво, дясно, център. Живи и здрави бъдете и си харчете откраднатото, че животът е кратък и коварен, не подбира млад, стар след 1989. Бог да ги прости. Още гинеколога и кой ли не от нашите юристи не са свалили чврните дрехи. Пигребаха млади дечицата си по на 20,30 години.
  • 57 Цифри

    3 0 Отговор
    За сравнение преди 2 години.
    -Ток мегават Козлодуй 55 лева мегават(спрените блокове на АЕЦ, ако работиха сега-30 лева Мегават)
    -Големи държавни ВЕЦове в рамките на НЕК-към 70 лева мегават.
    -Държавната Марица 2-преди да въведат вредните емисии 79 лева на Мегават (вредни емисии от ЕС са 60 евро на тон, любимите ви ГЕРБ са подписали за вредни емисии, когато мутрата ББ говори, че нищо не е увеличил) в момента-135 лева на Мегават час.
    ЦЕНИТЕ ДОТУК ДА ДЪРЖАВЕН СЕКТОР, ОСТАНАЛИ ОТ ЛОШ СОЦИАЛИЗЪМ.
    ЧАСТЕН СЕКТОР-КЪРЛЕЖИТЕ КАТО ТОЗИ НА СнИМКАТА гореь на които затължително и грантирано им изкупуваме енергията, 20 години концесии, повтарям 20 години.
    -ТЕЦ 1 бившите американски-169 Мегават час-в момента над 200-220 лева Мегават с изкупуване на квоти вредни.
    -Фотоволтаици-400-500 лева на Мегават час, централите на цветелина бориславова любимата на Борисов.
    -Перките-184 лева на мегават.
    -биоцентрали 334 на мегават-те са малко.
    -МикроВецове -156 лева на Мегават.

    Ако в момента потребителите плащаха тока на Козлодуй-55 лева мегават, сметките ни средна разлика частници200-220 за ток не трябваше да са повече от 40-50 лева зима, 15 лева лято.
    Този на снимката реве, че е незакононен-без право на строеж и ни е грабил. съмненията, че тези са изнасяли печалбите в офшорки -остават.
    Мутрата Борисов 2009 имаше шанс да отвори 3-4 блок на Козлодуй,, когато Украйна краде руска газ, разбира се Борисов не го направи.
    Изискването на ЕС бе за откриване на мошности еко-340, к
  • 58 Мутри ГЕРБ

    3 1 Отговор
    Мутрите от ГЕРБ
    ЕС ни задължи да отворим само 340 мощности, колко отвори мутрата Борисов и ГЕРБ над ЕДИН МЕГАВАТ фотоволтаици МОЩНОСТ, тогава плащахме 780 лева мегават-задължително, 2016 мутрата преподписа част от Концесиите и откри нови.
    Мутрите от ГЕРБ искаха над 50 г Концесии до 90 г.
    Същата тази мутра Борисов не тровеше с горенето на боклуци, да не забравяме, че още като кмет БОРИСОВ МЕЧТАЕ ЗА ЗАВОД ЗА ГОРЕНЕ на боклуци, усетило е момчето ПАРАТА в този мафиотски бизнес.
    Е още им ГЛУПАЦИ, които гласуват за Мартинчо, ДБ, СДС-та, ГЕРБ, ДПС,БСП, ДЕСНИТЕ ТАЛИБАНИ-които упорито твърдяха, че сме имали ток,и ни стигал, ДА АМА НЕ.
    А Борисов само за нанесени щети област енергетика трябва да е при Бай Ставри, заедно с Костов-реактори едно и две, Кунева реактори 3-4-които до днес можеха да работят, ПРОСТОТИЯТА С ЕРП-та НДСВ и безобразните договори Концесии, Тройната Станишев и ГЕРБ Борисов.
    Всичкото накуп трябва да играе-каре белот при Бай Ставри, а цветанов с апартамента от 2 милиона с Цецка да ги пазят от мухите, в килията на Иванчева.
  • 59 Кико

    3 2 Отговор
    Толко е силен Бойко че командва енергетиката в цяла Европа!
  • 60 Хан Крум

    1 1 Отговор

    До коментар #12 от "ГЕРБ":

    Гадовете мръсни сте от герб
  • 61 ASD

    0 0 Отговор

    До коментар #16 от "asd":

    Не ми пипай псевдонима, тикво!
  • 62 НЕ МОЖЕ!

    0 0 Отговор

    До коментар #42 от "Друга тема":

    БЪЛГАРИЯ Е МОЯ!
  • 63 Бай Нанай

    0 0 Отговор
    На ви енергийна борса! 40% от електроенергията на РБ отива у комшиите -Румъния, Турция, Гърция,Сърбия. Печалбата - у износителя, за нас третия пръст. Гърците увеличиха тока си, а Мин.Председателя успокои хората, че разликата нова/стара цена я поема държавата.
  • 64 ГЕРБ=БСП=ДПС

    1 0 Отговор
    Да изминалите 11 г. управление на най-вече на Бойко Борисов=ГЕРБ и но и едната година на управление на Пламен Орешарски=БСП+ДПС. Доведоха до тези проблеми в енергетиката, а и в държавата. Да ГЕРБ са големи злодеи. Но защо тези Вacил Вeлeв и Acoциaциятa нa индуcтриaлния кaпитaл в Бългaрия, мълчат за злодеянията на "Тройната коалиция"(БСП+НДСВ+ДПС).

    Аз не искам едни мошеници и некадърници ГЕРБ, да бъдат сменени от други мошеници и некадърници БСП. Не искам "подмяна" и вместо кражбите да отиват в чекмеджето на Борисов. Кражбите да отиват в чекмеджеатта на БСПари.

    ГЕРБ, БСП и ДПС трябва да бъъдат изчегъртани от властта поне за 1-2 поколения напред.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове