22 Септември, 2021 12:51 34 955 107

Кметът на Велико Търново: Скоро очаквайте новини от г-н Бойко Борисов

  • велико търново-
  • даниел панов-
  • бойко борисов

Всеки един българин днес трябва да се замисли дали е независим

Кметът на Велико Търново: Скоро очаквайте новини от г-н Бойко Борисов - 1

На празника за Деня на независимостта изключително тържествена е атмосферата в църквата "Свети 40 мъченици" във Велико Търново, където през 1908 г. Княз Фердинанд прочита манифеста, с който страната ни е обявена за независимо царство.

,,Всеки един българин днес трябва да се замисли дали е независим, дали това, което предците са ни завещали преди 113 години и са се борили за тази Независимост - дали полагаме достатъчно усилия и допринасяме с нещо за нея'', заяви кметът на Велико Търново инж. Даниел Панов в ефира на БНТ.

Той обясни, че по време на честванията на празника днес ще бъдат спазени всички противоепидемични мерки.

В програмата е предвидено на историческата крепост "Царевец" с военен ритуал да бъде издигнат Националният трибагреник, а след това празничното шествие ще се отправи към паметника "Майка България", където ще бъдат поднесени венци и цветя на признателност. В тържествата ще се включат държавният глава Румен Радев и служебният премиер Стефан Янев.

Кулминацията е довечера, когато за всички жители гости на "Царевец" ще се излъчи спектакъла "Звук и светлина".

Инж. Даниел Панов коментира и въпроса за предстоящите избори 2 в 1 за Народно събрание и президент, като заяви, че местната власт е достатъчно подготвена за организация на такива избори.

Що се касае до кандидатурата за президент на ГЕРБ, мисля, че г-н Бойко Борисов съвсем скоро ще обяви кандидата, той не е неизвестен, допълни инж. Панов.


Бел.ред.
2 509 864 българи заявиха на Референдума от 2016 г., че депутатите трябва да се избират на мажоритарни избори в два тура, но политическия елит и неговите кукловоди не позволяват това да се случи, а в техните медии темата е табу.


Поставете оценка:
Оценка 1.9 от 109 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Просто човек

    371 68 Отговор
    Какво да очакваме от един страхливец?! Нека се изправи срещу Президента...

    Коментиран от #3, #53

  • 2 И Векико

    362 41 Отговор
    Търново е заприличало на управата си - потънали стотици милиони между свои селяндури и мутри "бизнесмени" , разрушен облик и загубен чар !

    Коментиран от #62

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 льольо

    173 52 Отговор
    Чекам и се надевам бай , господин ( другар ) , генерал , батБойко банкянски , пожарникарски да спечели ( да си купи ) изборите и да състави кабинет Борисов 4 и да продължи лапачката !
  • 5 Последния Софиянец

    216 59 Отговор
    Този кмет разчита Доган и Гергов да върнат Тиквата на власт,ама си прави сметката без кръчмар.Кръчмарите сме аз и Кирил Петков.ха ха ха ха
  • 6 768

    235 37 Отговор
    Какво мога да очаквам от крадлива мутра-примат?

    Коментиран от #59

  • 7 Румен

    249 36 Отговор
    Срам за кмета. Всички алчни мутри станаха кметове.
  • 8 Какво

    206 29 Отговор
    да очакваме? Един достоен човек, може да го излъжат, но да стои в партия изградена от лъжа, кражба и подлост, не го прави достоен! Така, че няма никакво значение кой ще предложат! Той със сигурност не е достоен и не става!
  • 9 Алооо

    217 27 Отговор
    Долнопробен и противен кмет...

    Коментиран от #26

  • 10 мунчо

    157 26 Отговор
    Леля Цеца от село Драгана президент,Борисов почетен гвардеец пред вратника на Президентството!
  • 11 мафия

    185 36 Отговор
    Промяната минава през вкарване на Бойко Борисов в затвор, както и на всички участвали в корупционния модел на групировките от така наречения преход.
  • 12 бг1234

    204 27 Отговор
    Срам и позор за този "кмет", който на този свят ден си прави пледизборна кампания. Никога ГЕРБ и полу еднокнижника!!! Да живее България!
  • 13 Кмета на Търново

    185 22 Отговор
    Окраде всичко 🙊🙉Допусна КРОНОШПАН В ТЪРНОВО КРОНОШПАН ТРОВИ ТЪРНОВЛИИ И СЕЧЕ ГОРИТЕ САМО ВЕКОВНИ И ДЕБЕЛИ ДЪРВЕТА 🙉🙊ДА НЕ КАЗВА. ЧЕ НАЙ БЕДНИЯ ГРАД Е В. ТЪРНОВО ВСИЧКО Е СЪВИПАНО ЗА 12 ГОД. ОТ ГЕРБ БОРИСОВ И ЦВЕТАНОВ

    Коментиран от #37

  • 14 Иван Грозни

    151 22 Отговор
    Панов, стига с тия фатмашки номера/начало на житейския му път-сержантското училище към ВНВУ "В.Левски" тогава/, "аз знам ама нека да го каже шева".Блажо мазнев долен. Сега е доктор благодарение на група професори/препълзяли в ГЕРБ от лични интереси за благоденствие/ които със сигурност са му написали дисертацията срещу определена общинска службица.
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 истини

    10 49 Отговор
    Племенницата ни доктор бе омъжена за доктор, имат дъщеря. Той от Царевец, а тя от Хасково. И двамата учили хуманна и в Хасково. Той е известен и скромен, и красив доктор, а тя е от честен тракийски род баба й от селото на КПВойводата и поради бедност явно раздяла и тъй като къщата ни е на два входа, бреза, се принуди в друг курортен град на квартира, а той бе назначен явно от герб цц за гл. лекар, дойдоха бсп и дпс и бе уволнен. Тъй като много често посещавам кабинета Алергология, за него само похвали, за дидка сме пас, все пак носи наша кръв. Честит празник! Факти може и без публикация. Това са лични неща... Дядо и киро бе главен готвач на болницата в хасково, баба тонка зам гл готвач. Майка й злата медицинска сестра, а дидка лекар мъка... Наша... Тракийска, беломорска. Благодарим прочетох в някой сайт, тъй като не живея в родният си град, че антифашистите плоча са поставили.. Бреза. Ако е така им благодарим, защо ли, защото в ония години след 1823 са живели, заселени и купили къщи от заминаващите турци за турция, както македонци, помаци, цигани, арменци и прочие да не ги изреждам всички етноси, включая и турци. Комшии ни бяха, ходжата, деца учени и еродирани, учители, медицински кадри, крава имаха, купувахме млеко от тях, от бъкгарите овче, ит тракийци не купувахме, но придаваха вино, ракия, на вратата надпис.. Образцов дом. Младите и по големите нищо не знаят за муналото, а не книги по история, или учебници. Има сътворени лъжи, а ние сме очевидци и на х
  • 17 кабел

    99 14 Отговор
    Какви ще са тия новини от Баце? Че ще ми спре парното и топлата вода ли? Или ще ходя на яз."Искър" да се къпя и да си измия посудата?
  • 18 истини

    9 43 Отговор
    .. . Комшии ни бяха, ходжата, деца учени и еродирани, учители, медицински кадри, крава имаха, купувахме млеко от тях, от бъкгарите овче, ит тракийци не купувахме, но придаваха вино, ракия, на вратата надпис.. Образцов дом. Младите и по големите нищо не знаят за муналото, а не книги по история, или учебници. Има сътворени лъжи, а ние сме очевидци и на ходжата сина, само той беше без.. И е казвал на х и да учиш и да не учиш шофьор ще си. Изучи се х, су право и живя бедно, а джелял, сменил си името в истанбул, изселян от бкп, и днес бил един от най - заможните бизнесмени в Турцоя, истанбул. Hs
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Отговор

    101 14 Отговор
    Да кандидата не е неизвестен - само някакво "магаре" -поредното от коневъза на простата тиква
  • 22 АМОН

    79 13 Отговор
    От козяк още ли не са му казали кой ще е кандидата на ГЕРБ?

    Коментиран от #103

  • 23 файчо

    68 5 Отговор
    "Всеки един българин днес трябва да се замисли дали е независим." Не можеш да си незавим,след като чакаш НОИ или работодателят ти да ти преведат резултата на твоя труд на електронна карта. Няма как, ако си гладен ,мръсен и опърпан, да си независим. Независим си до толкова,колкото нищо не зависи от теб,освен тоалетната и банята...
  • 24 Пенчо

    69 8 Отговор
    Що тоя натяква "Господин" за ББ ? Нещо съмнения ли витаят, що ли ?
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Пунта Мара

    92 9 Отговор

    До коментар #9 от "Алооо":

    Ресторант Паяка в Арбанаси. Собственост на кмета. Това не е ли конфликт на интереси?
  • 27 Смях в залата

    77 11 Отговор
    Тия няма да могат да издигнат кандидат за президент
  • 28 Диктатор

    28 119 Отговор
    Фатмака разединител няма срам да отиде на този ден във Велико Търново. Само вдига юмрук и носи глад.

    Коментиран от #46

  • 29 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    6 4 Отговор

    До коментар #25 от "бай курти 46 г.-Ерген- 22 г.ваш ЛИДЕР":

    ЗДРАВЕЙ МАРТИН как си

    Коментиран от #30

  • 30 Бай курти 46 год.ерген - 22 г. Ваш Лидер

    10 41 Отговор

    До коментар #29 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Отговор в реално време: Здравей!!! Ти си ми приятел затова ще бъда искрен с тебе!! Вече не съм добре откакто 5 месеца Бойко не е премиер! Нито избори има да купувам гласове нито можем пред Джеронимо пак да сглобяваме пешеходците! Затова се надяваме да се върне есента пак Бойко премиер!

    Коментиран от #32, #48

  • 31 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    38 4 Отговор
    ЧЕСТИТ ПРАЗНИК БЪЛГАРИ
  • 32 Стойко

    49 7 Отговор

    До коментар #30 от "Бай курти 46 год.ерген - 22 г. Ваш Лидер":

    Затова ли не наричаш вече хората "бедняци и "голтаци" както преди откакто Генерал Радев и Рашков ви СПРЯХА далаверите и кражбите ???? ИСКАХТЕ да сме зле аз КОЗЛОДУЙ,Иван и другите и злорадствахте, но сега се стовари върху вашите глави

    Коментиран от #43, #47

  • 33 Ицо

    48 5 Отговор
    Дали пък ще влиза в затвора това ще е добра новина
  • 34 Борисов

    46 4 Отговор
    Към подзаглавието.Всеки българин е независим!От него нищо не зависи.
  • 35 Кмета на Търново?? С какво може да

    64 8 Отговор
    Изненада Борисов?? Всичките Мутренски номера ни показа за 12год!!с Никой и нищо не може да изненада Народа!! Бита карта, тъжно, черно, Окрадено минало!!

    Коментиран от #94

  • 36 dron

    52 6 Отговор
    Аз си мислех, че ще каже името или поне от кой бардак е Мата
    Хари , а той ще ни занимава пак с глупости.
  • 37 Търновец

    60 10 Отговор

    До коментар #13 от "Кмета на Търново":

    Съсипано е всичко В Търново от Герб и Борисов и от 100-ната гравитиращи около Герб мутри които сега огладняха! Мога да напиша за всеки поотделно докъде стигна!
  • 38 ТАКА е Курти за пирамидата

    54 6 Отговор

    До коментар #25 от "бай курти 46 г.-Ерген- 22 г.ваш ЛИДЕР":

    Кметът на Велико Търново Даниел Панов – глава на финансова пирамида
    Помните ли една от последните, станали публично известни пирамиди за измами с привличане на клиенти, които като внесат една сума, ще спечелят многократно повече, ако доведат нови баламурници, със сбъркано мислене за бързо забогатяване.
    Казваше се бизнес клуб „Галакси”.
    Медиите надушиха измамната схема, покрай инстинкта си, придобит покрай хилядите измамени от варненските и пловдивските пирамиди от началото на 90-те, още през 1999 г. Въпреки това „Галакси”, тръгвайки от Бургас, се разклони със свои структури в почти всички областни градове. След като медиите я издъниха със сектантските й сбирки за промиване на мозъци, за да се набират средства за организаторите по върха й, пирамидата се пререгистрира. На едни места беше „Пауърнет”, на други „Проксима”. Босът на последната Иво Димитров бе застрелян в ресторант „Слатина” в София.Един от шефовете на клона й във Велико Търново, любопитна подробност, е бил настоящият кмет Даниел Панов. Този факт не присъства в официалната му биография, нямаше го и по време на кандидат-кметската му кампания. 

    Коментиран от #39

  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 Баба Вуна

    39 9 Отговор
    "Щo ce кacae дo кaндидaтурaтa зa прeзидeнт нa ГEРБ, миcля, чe г-н Бoйкo Бoриcoв cъвceм cкoрo щe oбяви кaндидaтa, тoй нe e нeизвecтeн, дoпълни инж. Пaнoв."
    Абе щом до сега не го е обявил, няма да е кой знае каква изненада! Той и предния път мисли, мисли и накрая измисли Цецка, дето за нищо не става...И сега ще е същото, просто няма някой толкова известен и разпознаваем човек, та да се върже на Боковите простотии...

    Коментиран от #42

  • 41 Знаем

    50 11 Отговор
    Новината...... Герб се разлага бавно ,но сигурно.
  • 42 ИМПЕРИАЛИСТ

    15 35 Отговор

    До коментар #40 от "Баба Вуна":

    Бойко Борисов ги изработи всичките кукловоди и се промуши през „иглени уши” . Ето за това ги е яд, най-вече на себе си, че проспаха и подцениха „бодигарда на бай Тошо”, а всъщност ръководител катедра в академията на МВР в Симеоново .
    Кукловодите се усетиха и заеха всички капии. Така че и дюшеш да хвърляш, друг да не може да се промуши. В държава като нашата, където трима комунистически министър председатели са били офицери от КГБ, московската агентура е проникнала до всички нива.
    По тази причина трудно се намират ръководни кадри. Цачева я избраха защото нейното изваждане от поста Председател на парламента, предизвикваше най-малкия кадрови трус в сравнение с другите по-подходящи кандидати.
    В политиката Радев е Н-И-К-О-Й и комунягите в БСП го ползват за параван, като същевременно провеждат про-кремълската линия в управлението.

    Коментиран от #49

  • 43 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    5 3 Отговор

    До коментар #32 от "Стойко":

    ЗДРАВЕЙ КАК СИ ТИ ПРИЯТЕЛ
  • 44 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    19 6 Отговор
    КМЕТА на БУРГАС ли е кандидант за ПРЕЗИДЕНТ на герб
  • 45 Цецо

    11 5 Отговор
    Каза че е Димитър Николов кмета на Бургас
  • 46 Охооо

    12 7 Отговор

    До коментар #28 от "Диктатор":

    Виж си минусите, бе гадняр !

    Коментиран от #84

  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    4 3 Отговор

    До коментар #30 от "Бай курти 46 год.ерген - 22 г. Ваш Лидер":

    МАРТИНЕ къде са КАЛОЯН и МИРО БЛАЖЕВ
  • 49 Баба Вуна

    10 5 Отговор

    До коментар #42 от "ИМПЕРИАЛИСТ":

    Нямам намерение да ти отговарям, но пиша само за да те попитам - ти добре ли си? Иди да се прегледаш при психиатър, че подобни разсъждения водят до доста обезпокоителни изводи...

    Коментиран от #51, #56

  • 50 питащ

    34 9 Отговор
    Скрий се бе некадърник, бойкова подлога. Хората въобще не го бръснат за нищо, единствено герберските калинки, онези без осигуровки и ползватели винаги на народни блага и назначената от него безкрайна администрация. Но всичко свършва един ден некадърник.

    Коментиран от #57

  • 51 ИМПЕРИАЛИСТ

    12 5 Отговор

    До коментар #49 от "Баба Вуна":

    ДОКТОР здраве да Ви дава за „мъдрите” слова! Амин.
  • 52 Загадка

    42 7 Отговор
    Ще бъде шоу наистина ако Тулупа изперка окончателно и се кандидатира за президент. Голям резил ще е и ако започнат да дискутират теми, без някой да може подскаже на Тулупа какво да отговаря. Смех, смех и ризил за най големия Простак на Държавата. А Панов си личи от десет баира че е зависимо пале. Сметката ще бъде поискана от всеки натрупал имоти, без да може да докаже от къде и как.
  • 53 Болярин

    12 42 Отговор

    До коментар #1 от "Просто човек":

    Ти тоя разединител на нацията президент ли наричаш - тоя, дето заради власт, и майка си ще продаде !!?
    Вместо да отиде на логопед, за да спре да фъфли и поне едно изречение да може да прочете, той ... Допълзял до Велико Търново да развали празника ни !!!
  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 така така

    30 9 Отговор
    Ккакъв си ти бе мърльо?“?“ И кой те е избирал за кмет??

    Коментиран от #61, #64

  • 56 Пак съм аз

    15 4 Отговор

    До коментар #49 от "Баба Вуна":

    Няма и какво да кажеш, защото и в четенето се затрудняваш ! Но щом препоръчваш психиатрични прегледи, значи добре познаваш достъпа до такива специалисти !!!
  • 57 Аз, бе... Аз...

    7 19 Отговор

    До коментар #50 от "питащ":

    То се виждат некадърниците, когато НАРОДА гласува ! Колко години двойкаджиите ръмжат подир ГЕРБ, а, ... другарю ?!? Ръмжете си - на никого не пречите !!! На 14 ноем. пак ще ВИ зарадваме, милички !

    Коментиран от #90

  • 58 Търновец

    24 2 Отговор
    Търново умря още преди години а Пишмана е село, много мутри, да дoйде ФБИ да разследва Панoв, в гробищата нощно време кучета и лиcици и къртици ровят гробовете; духът на П. Христов витае и брат му…..

    Коментиран от #63

  • 59 Го4о

    2 3 Отговор

    До коментар #6 от "768":

    Най - много да забременееш, друго какво?
  • 60 Тошко

    11 33 Отговор
    В България няма община, която да не подкрепи ГЕРБ! Ако има някъде такава, то тя ще гласува за друг, но в никакъв случай за Радев, който вече е известен на всички като превратаджия!
  • 61 Вида

    6 32 Отговор

    До коментар #55 от "така така":

    Само с две думи: ДОЛУ РАДЕВ!
  • 62 Болярин

    4 11 Отговор

    До коментар #2 от "И Векико":

    Ейййй, платения, коментирай си тези дето те хранят, не вземай отношение за град, дето дори не си стъпвал
  • 63 Болярин

    2 11 Отговор

    До коментар #58 от "Търновец":

    Ти си най много от Горна Оряховица!
    Никакъв Търновец не си

    Коментиран от #68

  • 64 Haha

    3 15 Отговор

    До коментар #55 от "така така":

    Аз съм го избирал и пак ще го избера
  • 65 Ха ха ха

    29 2 Отговор
    Тиквата бил "господин"...Той си е тиква во веки веков. ...като онази ПКП. ...

    Коментиран от #85

  • 66 Петко

    27 4 Отговор
    Кмета на Търново е едно недоразумение, той не мисли за търновци, а за себе си!
  • 67 Кмета на В Търново!! Изхвърля се като

    18 3 Отговор
    Таранка на пясък!! Някой рибар да муго Обясни какво означава!!
  • 68 Търновец

    6 2 Отговор

    До коментар #63 от "Болярин":

    И майка ми е била родена в Търнoво под Тъpгоската г-я
  • 69 Бай Иван

    24 3 Отговор
    Панов, виж потъналия си град в мизерия на нещастният си трети мандат, като крадец и тогава говори..!
  • 70 321

    13 0 Отговор
    зависими сме от ЕС и САЩ
  • 71 УРА и НАПРЕД

    21 5 Отговор
    Само си представете страхливеца Борисов на президентски избори срещу Радев !
  • 72 КРОКОДИЛА

    6 30 Отговор
    ИДЕ РУМЕН РАДЕВАТА ЗИМА - СТЕГНИ КОЛАНА ...........
  • 73 СлънчогледкА

    6 13 Отговор
    Има ли начин Бойко да е и президент , и премиер , и прокурор , и съдия , и дипломат ? Той най-става за всичко това ! Няма по-добър , подготвен и достоен ! НАЛИ ?
  • 74 Patton

    13 2 Отговор
    Новината да не е , че ще си вземе момата с бикините в своята къща !?
  • 75 Не си ти когато си от ГЕРБ

    21 2 Отговор
    Друго си е Мафията да ти каже че не си напълно честен :D Безочието във България и наглостта отдавна чупят рекорди
  • 76 Боли ме

    19 1 Отговор
    гъ-а кой е кандидат на ОПГ ГЕРБ.Борисов трябва да ходи в затвора.Четете в сайта Бивол-Хронология на престъпленията на Борисов.Наглеца още се показва.Това е гнуг за всички честни хора да ни натрапвате разбойко.Позор!

    Коментиран от #86

  • 77 Vladi

    20 2 Отговор
    Какви новини за Бойко Борисов ? , надявам се , хубави ,. ,примерно че е скочил от балкона в резиденция Бояна и се е размазал или че се е самоубил с личния си пистолет ?
  • 78 Vladi

    19 1 Отговор
    Довиждане довиждане довиждане , Бойко , довиждане ,а чакай , забраеих да ти кажа нещо важно , довиждане ,довиждане довиждане , ще ти идваме на свиждане
  • 79 Сретан Йосич

    18 1 Отговор
    Ти закасняваш понякога истино , но винаги идваш , идваш при нас
  • 80 Наймного

    13 1 Отговор
    Цвъки да предложи или Харизанов?Ще бъде голям майтап или Цеца Секса с кораба да е дошла на свиждане на престъпника ТОЛУП.Гешев кога ще разследваш перачката ??????
  • 81 Сретан Йосич

    17 1 Отговор
    Струваше си чакането , клетва съм дал , дойде времото да я спазя !!!
  • 82 КМЕТЕ

    14 1 Отговор
    ПОД ЛОГО ГЕРБАВА.........!
  • 83 Надали

    20 2 Отговор
    Хубава новина ще е ако изправятТулупа пред съда най скоро време. Както днес толкова подробно всички платени медии му показват посинялата от злоба мутра, все едно е казал нещо умно и развалиха празника на хората, така тогава да го дадат пред съда как ше се гърче като дъждовен червей. Тогава ще падне голяма веселба. Жалки медии, жалки мисирки.
  • 84 Лея 13

    2 2 Отговор

    До коментар #46 от "Охооо":

    Ти по добре виж твойте минуси :))
  • 85 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 86 Лея13

    2 2 Отговор

    До коментар #76 от "Боли ме":

    Я бегай с тоя Бивол бе! Всичките му "статии" са кьор фишек...
  • 87 656565

    5 9 Отговор
    Ако отново Радрв е президент, бъдещето на страната ще бъде неясно, дори фатално. Затова от сега в Америка група успели българи подгатвят привличането на млади, качествени личности да им се даде възможност да се реализират и избегнат политическото безвремие. с надеждата един ден да я въстановят.
  • 88 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 89 ЛИЛИ ИВАНОВА

    6 1 Отговор
    Къдее са паритее къде е Мата Хари
  • 90 питащ

    3 1 Отговор

    До коментар #57 от "Аз, бе... Аз...":

    Ами езбройната администрация назвачена от бойко за кого да гласува, а отговори на този въпрос. Защо ви паднаха гласовете, защото онези мургавите дето не плащат данъци и осигуровки, но ги облагодетелствуваше боко не могат да гласуват с машини.
  • 91 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 92 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 93 Истинария

    3 0 Отговор
    Има различни не/зависимости. Когато следваш Бога, си зависим от своята съвест, съзнание, човечност и пр. и независим от лошотиите. Когато не ти пука за морал, почтенност, човечност и пр. нямаш "ангажименти" към доброто, но си маша в ръцете на злото, дявола, смъртта и пр.
  • 94 Болярин

    5 11 Отговор

    До коментар #35 от "Кмета на Търново?? С какво може да":

    И в следващите 12 години народа ще се радва на ГЕРБ и Борисов ! А хейтърите поне да се опитат да научат нещичко, за причините в една година, по три пъти на избори ... Просто има можещи управници, които винаги печелят - а некадърните кандидати да управляват са винаги губещи ! Не е трудно за проумяване, нали !!?
  • 95 Чекмеджаров

    5 2 Отговор
    интресно до кога ще си крие кандидата, ако има наистина такъв. Или го пази в тайна, за да няма време да му извадят на светло кирливите герберски ризи
  • 96 емо 73 канар

    6 1 Отговор
    Поредният васал който ласкае крадеца от Банкя.
    Но така е добре. Тулупа ще се помисли наистина за важен и значим, а на 14.11. ще гледа като бай Тодор на 10.11.89година.
  • 97 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 98 Марш!

    5 1 Отговор
    Егати ибрикчията
    !
  • 99 Марш!

    5 1 Отговор
    Егати ибрикчията
    !
  • 100 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 101 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 102 Мда

    7 1 Отговор
    Каква жалка подлога!
  • 103 Бабугер

    4 0 Отговор

    До коментар #22 от "АМОН":

    Казали са му и няма да е от ГЕРП. Пък той да си предлага на олимпийски принцип
  • 104 SH BG

    4 1 Отговор
    Ще обяви официално че пристава на БайСтаври...!!!

    И вече ще се грижи само за пълно задоволяване на нуждите на съпруга си, ще му пере, ще му готви, ще чисти килията, и ще му "олабва жилата"...!!!

    Дааа...!!!
  • 105 ПОМИЯР

    5 1 Отговор
    Кметът на Велико Търново: Скоро очаквайте новини от г-н Бойко Борисов КОЙТО НЕ Е ГОСПОДИН А ДРУГАР И КРАДЕЦ !
  • 106 спец

    5 1 Отговор
    Всички тези пионки от ГРОБ са толкова смешни и жалки - никой не знае какво ще хрумне на Тиквата, а дори и да знае, ще бъде жестоко наказан ако проговори преди Първия.
  • 107 Драйфус

    1 0 Отговор
    А ти за себе си какво ще кажеш-независим ли си????
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове