Last news in Fakti

23 Септември, 2021 06:28 3 841 37

Даниел Лорер: Не ни е страх от КОЙ

  • даниел лорер-
  • зам.-председател на пп „продължаваме промяната“-
  • институции-
  • власт

Ужасът ни растеше, докато наблюдавахме какво се случва с институциите, заяви зам.-председателят на ПП „Продължаваме промяната“

Нашето служебно правителство си сложи големите ботуши и големия гащеризон и погледнахме какво се случва вътре в държавата. Наблюдавайки какво се случва в институциите, всяка следваща седмица ужасът в нашите очи растеше. Това бяха институции, които не функционират за държавата, а за определени фактори.

Това каза в предаването „Честно казано с Люба Кулезич“ зам.-председателят на ПП „Продължаваме промяната“ Даниел Лорер.

„Фразата „Повярвайте ни“, която употреби Кирил Петков при представянето на проекта ни, беше много подобна на фразата, която употреби Симеон Сакскобурготски преди 20 години „Вервайте ми“. Има една огромна разлика между двата екипа. Ние идваме с доказани неща, които сме свършили за последните няколко месеца. Никой не може да отрече това, което г-н Петков и г-н Василев свършиха с техните екипи. Когато видяхме колко е проядена самата система, това ни накара всички от основния екип да оставим това, с което сме се занимавали и да влезем в политиката като професионален отбор“, отбеляза той.

„Нашата най-силна дефиниция на „почтеност“ е именно да се работи за държавата, а не за собствена облага. Това е нашето верую“, посочи Лорер.

„КОЙ е група от интереси, които движат страната от много години и използват държавата за собствена облага. Дали ни е страх - не, не ни страх. Видяхме, че се опитват да създадат всевъзможни компромати срещу нас. Затова ние изискваме този договор за почтеност и всеки един от нас да бъде открит пред институциите“, коментира той.

Даниел Лорер бе категоричен, че прокуратурата и съдебната система трябва да бъдат реформирани:

„Прокуратурата и съдебната система у нас трябва да бъдат реформирани, за да имаме контролираща и наказателна функция. Почтеността е лично качество, законността е държавно. Хората, които идват да са почтени, но хората, които не са, да може държавата да ги санкционира“.

„Да си пожелаем на 14 ноември да празнуваме независимостта от корупцията и едно ново начало“, пожела си Даниел Лорер. Той изрази надежда предстоящите избори да възпроизведат едни нови, малко по-различни изборни резултати.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 35 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Продължаваме промяната ✊🏻

    28 31 Отговор
    Така иска суверена👍🏻

    Коментиран от #34

  • 2 Фактъ

    48 23 Отговор
    И да вкарате Боко в затвора .
  • 3 Българка

    56 21 Отговор
    Съдейки по фамилията на тоя джендър, а като знаем и Кирчо че е с чуждо гражданство, нас кой ще ни управлява?? Българи ли са тия? Интересно ако фамилията на тоя беше Азис или Кемал, дали така щяхте да му се радвате?

    Коментиран от #13, #29

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Гост

    38 26 Отговор
    Не ви искаме.
  • 6 гадно

    40 6 Отговор
    Всичко което казва звучи добре, но през тези години се наслушахме на кресиви приказки и после пак същото. Затова хората са отвратени и 60% не гласуват, а ходят за гъби.
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Ракията

    30 21 Отговор
    Чуднo ми e къдe бяхa вcички тия пoрeз пocлeднитe 12 гoдини ? Крoтo cтoяхa и чaкaхa. Cлaви им cвърши мръcнaтa рaбoтa - CВAЛИ ГEРБ oт влacт и ceгa пoчвaт дa ce прaвят нa cвeтa вoдa нeнaпитa. Тa виe cтe чacт oт вcичкo тoвa ?
    Кирчo зaщo ce oткaзa oт кaнaдcкoтo грaждaнcтвo ? Зa дa e CAМO 2 мeceцa миниcтър ? Нeщo пoвeчe мaй му oбeщaхa !!!

    Коментиран от #21

  • 10 Гарвана

    33 18 Отговор
    Лицето на този индивид говори достатъчно за същността му. И другите двама са същите. Нагледахме се на измамници.

    Коментиран от #26

  • 11 Ай сега

    19 0 Отговор
    Изклесак Агейн. Тук трябва Гилотен и Макаренко.
  • 12 Нищо ново

    5 20 Отговор
    и дрън-дрън.... Само че с много по конкретни приказки срещу корупцията, борбата с контрабандата и да се работи за държавата и за едно "ново начало", а не за собствена облага, Някога преди 12 години и Борисов спечели с огромно мнозинство доверието на избирателите и изборите с много по точна, ясна и изпълнима във времето програма, а пък сега новите протестъри от ЛГТБ , му искат оставката, защото бе безкомпромисен към предателите , затова бе крайно демонизиран от президента и червената олигархия, като най корумпирания и най големия "крадец" в държавата...!!!
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Веси

    31 6 Отговор
    Този новия Паси ли е? Не благодаря. Не искаме вече месии, отказали се от бизнеси за милиони и фирми само и само да ни спасяват. В този век не съществуват родолюбци, патриоти и др. Всичко е схеми и лъжи
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Кольо

    31 3 Отговор
    честито Ви нови управленски фамилии с топла връзка Израел- Тел Авив. Въртят ,сучат от 2013 все около политиката съпрузите Виолета и Даниел с красивата синя кръвна фамилия " Лорер". Дъхът на царствен юдеизъм отново вещае " Оправяне ". За тях е ясно -ще оправят и децата си благодарение на мизерния народец. Да не забравите да си платите данъци ,всичко за автомобилчето старо , тока и водата ,кредитите и все такива нещица за да има какво да "оправят" хората. Ех, пустите 40 милиарда евро помощи... От банките на кого, в ръцете на кого ? Еврей ,сър. Способни хора.
  • 17 Реалист

    20 1 Отговор
    Тоя боядисан, да не е бежанец или с канадско гражданство?
  • 18 Оо555

    14 2 Отговор
    И този ли е харвард? Нищо не се знае за него, моля журналистите за биографията му.

    Коментиран от #19

  • 19 Всички са ДПС

    14 2 Отговор

    До коментар #18 от "Оо555":

    Всички ще станете Харвард само и само да ви изберат
  • 20 Бат Сали

    15 1 Отговор
    Абе тоз момченцето от нашите бе, от Факултето на улица Харвард
  • 21 Туршията

    5 13 Отговор

    До коментар #9 от "Ракията":

    Никой не е СВАЛИЛ ГЕРБ ОТ ВЛАСТТА .Само ги направиха по-силни ! Факт !
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Махала Шлюшлюпите

    1 15 Отговор
    АС И МАЙКАМИ НИ ОМРЪЗНА ОТ РАДЕВ ,РАДЕВА ,МАНОЛОВ ,ДРАГОЙЧЕВА,СЛАБИ,МАРЕЖКИ И ЩЕ ГЛАСУВАМЕ ЗА БОЙКО .СЪД ,ЗАТВОР САДИСИ ОБИЦИ ГАНСТЕРИ
  • 24 Бойко

    12 1 Отговор
    Хептен свалиха летвата моите опоненти ,аз не мога да ги различа вече ,все едни гелосани ,червосани ,и със мътни дрогирани погледи
  • 25 Бойко

    0 8 Отговор
    Ще поръчам на Гешев да поразпита кой е този Козлодой тук дет се подвизава във Факти и командва стани падни мирно и плюе срещу Радев и Радева ,и ще му пратя пазарджишки терористи
  • 26 Лицето на

    2 8 Отговор

    До коментар #10 от "Гарвана":

    копейкин (от маалата) по-голямо доверие ли ти вдъхва? а, рубладжия!? Свърши вашата. Или ще трябва да започнете да работите или ще се запознаете с глада.
  • 27 мой

    8 0 Отговор
    Да, антипатичен е и не вдъхва доверие по-скоро има излъчване на хитър измамник. Но няма да изчезне с магическа пръчка и върви в пакет с Петков и Василев така че това е положението.
  • 28 юначен страх

    5 0 Отговор
    Много е трудно да се измете БОРИСОВЩИНАТА ! Тя коли и беси 12 години и тотално се е пропила в цялото ни общество . А и не се предава без бой.
  • 29 амии

    2 0 Отговор

    До коментар #3 от "Българка":

    Вие така наречените българи, какво направихте? Българи сте само до документи, но сте паричкаджии и интернационалисти. Навдигахте хотели и къщи с дворове и басейни, с апартаменти кой знае по колко из градовете (нап знае). Уговаряхте поддържане на ниско заплащане и удряхте по конкуренцията чрез лостовете на превзетите и корумпирани институции. Изгонихте стотици хиляди българи и мислехте, тази земя е наша. Не е ваша, на всички българи е. И вие не сте българи, вие унищожавате държавата и народа. Нямате нищо общо с онези българи, които са се борили срещу враговете и са извършвали атентати дори на не български земи. Ти имаш ли нещо общо с авторитета на една истинска българска жена.
  • 30 Павел пенев

    2 0 Отговор
    Евреите са безстрашен,но ви липсва Симеон Дянков.
  • 31 Голям Смях 😂

    7 2 Отговор
    Новият проект стана еманация на задкулисие още преди да е тръгнал!

    Даниел Лорер, най-близкият човек на Кирчо Плямпата в новия политически проект „Продължаваме промяната“, бе в предаване на Генка Шикерова.

    Малко е да се каже, че дамата го разби, направо го попиля. Партията „Средна европейска класа“ е една от двете основни формации, върху които ще стъпи „Продължаваме промяната“ на Кирчо. Председател на партията пък е Георги Манев, същият, който е съдружник в две фирми с Бенчо Бенчев, когото пък арестуваха в Истанбул заедно с Митьо Очите, пише posoka.org.

    А Кирчо Плямпата се кълне, че проверяват всичко около тях за почтеност… Излиза, че и Радев е в кюпа, защото в Бургас с него е движил Бачийски, заместникът на Манев. Въобще навързани като свински черва.

    Новият проект стана еманация на задкулисие още преди да е тръгнал. Какво ли ще е след година? А Плямпата продължава да твърди, че ще се бори с корупцията?? Господи помилуй!
  • 32 Тръмп

    5 0 Отговор
    Този "почтен" евреин шмекерува!;)
  • 33 никой

    2 0 Отговор
    А памперсите сложихте ли? Щото лакомо ду..пе кръв с..ере.
  • 34 днес

    3 1 Отговор

    До коментар #1 от "Продължаваме промяната ✊🏻":

    Разбира се, че не го е страх от КОЙ, защото КОЙ го управлява и той му е гуру, а Лорер и компания са изпълнители в лапите на КОЙ!
  • 35 Серж

    2 2 Отговор
    На никого вече не вярвам!!!!Стига празни приказки !Доказателства трябват и факти за извършена работа и истински документи от университети!
    Стига лъжи и изкуствена фразеология и празни царски обещания
  • 36 Агамемнон

    1 1 Отговор
    Виж ти , хубавата работа се оказа еврейска ! Никак си нямаме късмет, за Бога ! Тез двамината ухилени приятелчета -служебни министри виж каква стерилна приятелска дружина изкараха ! То май съвсем замириса на фашизоиден еврейски кандил ! Наистина все повече ясно става и се оказва, че отново има особено опасни кандидат-управници на тоз наш обран бостан, и душичките ни български ще продават с усмивка без свян !
  • 37 Чичо,

    2 0 Отговор
    Защо не се потруди да кажеш нещо друго от тези кухи и несъществуващи вече в българския език думи и фрази. Къде беше досега, че не си се наслушал на тях.Ти по всяка вероятност не си чел Платон, но поне да беше прочел негов цитат в един от коментарийте:""СЛЕД ОЛИГАРХИЯТА ИДВА ДИКТАТУРАТА." Само олигарсите не се страхуват и явно ти сам се причисляваш към тях.Ние обаче нормалните хора, се страхуваме от хора, които могат да дойдат на власт само по пътя на диктатурата.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове