Last news in Fakti

23 Септември, 2021 16:32 4 169 25

Бойко Ноев: Неслучайно на Запад Борисов се е утвърдил като „човека на Путин“ в България

  • бойко ноев-
  • бойко борисов-
  • путин-
  • северна македония-
  • турски поток

"Всичко това е част от „тройния шлем“ на Борисов с руснаците: Белене, "Турски поток" и контрола върху българската военна индустрия", коментира дипломатът

Бойко Ноев: Неслучайно на Запад Борисов се е утвърдил като „човека на Путин“ в България - 1
Бойко Ноев; Кадър: "Денят с Веселин Дремджиев"

"Съобщението на британските власти от 21 септември относно самоличността на „третия“ от Солсбъри придават нови измерения на разследването и за „българския Новичок“. За пръв път официално се потвърждава пряката връзка между двете престъпления".

Това каза Бойко Ноев, дипломат и бивш министър на отбраната, в предаването "Денят с Веселин Дремджиев" по TV1 и ТV+

"Съществуват изобилни доказателства, че в периода на управление на Бойко Борисов, за да не бъде разкрита обективната истина, разследването е било манипулирано или възпрепятствано по всяко едно направление: самоличности, мотиви, оръдие на престъплението, помагачи и поръчители и други. Всичко това е част от „тройния шлем“ на Борисов с руснаците: Белене, "Турски поток" и контрола върху българската военна индустрия. Неслучайно на Запад Борисов се е утвърдил като „човека на Путин“ в България", посочи Ноев.

Той коментира още отношенията на България и Република Северна Македония. "Проблемите с Македония на са двустранни, а опират до универсалните принципи на правата на човека и дискриминацията - в случая десетилетния „възродителен процес“ спрямо македонските българи. Прогрес няма да бъде възможен, независимо от състава на българския парламент или правителство, докато не се намери принципно решение на политическо ниво", каза той.

"От една страна да спре процесът на дебългаризация, да бъдат възстановени правата на македонските българи в пълен обем, да се отрази това в Конституцията и законите, наред с останалите народностни групи, да се отрази това в преброяването, като критерий за България цифрите в българските регистри за българските граждани в РСМ, т.е. броенето започва от 120 хил. нагоре.

От друга страна, България трябва да признае официално установяването на македонска идентичност и език след Втората световна война. Всякакви други нон-пейпъри и експертни разговори са обречени на неуспех, а оттам и забавянето на членството на РСМ в ЕС", посочи Ноев.

Целия разговор можете да гледате във видеото:


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 25 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Майна

    39 13 Отговор
    Абе, НОЕВ..АБЕ, НОЕВ...РУСИЯ ЛИ Е ЗАПЛАХА ЗА НАС. ???АЙДЕ СТИГА ВЕЧЕ...
  • 2 Последния Софиянец

    40 12 Отговор
    Вместо Белене ,ГЕРБ и ВМРО построиха с нашите пари Руски поток на Путин и сега реват че тока е скъп.Лицемери!
  • 3 бойко психото

    49 6 Отговор
    бойко е психопат и слуга на всеки , само не и на народа си
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 ДП1

    41 8 Отговор
    Този е един от боклуците, които унищожиха българската армия и нарязаха оръжията ни по заповед на краварите.
  • 6 Павел пенев

    36 3 Отговор
    Само на тебе не ти е ясно,че Борисов е американски и турски агент,национален предател и интернационален наркотрафикант.
  • 7 гадно

    23 3 Отговор
    Майтап Уили, а тиквата се пени, че Радев бил русофил хахаха.
  • 8 Комаров

    16 12 Отговор
    Бойко е най-ценният актив на Кремъл. За последните 10 години той свърши на руснаците повече работа отколкото ДПС и БСП за последните 30.
  • 9 ЕВРО НЮЗ

    22 5 Отговор
    Тоя пък в България е известен като едно от американските мекерета. Така че ако следваме логиката му по добре слуга на Путин отколкото задокеански ъзолизец. ... Макар че ако беше вярно, окупаторите едва ли щяха да търпят кремълски агент толкова години.
  • 10 Госあ

    11 7 Отговор
    Това е като рефрена за сините комунисти, които ни управляват повече от 30 години. Мавъра с приватизацията бил комунист, царя бил комунист, изселените от комунистите турци били комунисти, баце бил комунист…😂 дбили аве чиче, баце не беше ли германски проект под давление на сащ ? Иначе си прав, като реши все пак и през бгто да минава газ, краварите го свалиха, не без помощта на фатмака.
  • 11 истина е

    19 0 Отговор
    Мислех ,4е пастирката е най-големият срам за държавата ,но се оказа еднокнижникът който ни подари без пари на вси4ки големи хиени!!!
  • 12 пешо

    14 4 Отговор
    затова сме болно общество, защото по различни причини, съвсем безкритично, масово се дава трибуна на болни хора, като въпросния. тиясазалечениебе!
  • 13 Българка

    9 2 Отговор
    Борисов, Цацаров и Гешев на съд по глава 1 от НК за обслужване на чужди интереси, прикриване и съучастие в престъпления в услуга на Русия и национално предателство!
  • 14 Не случайно

    9 5 Отговор
    Варна ,Бургас, Поморие, Равда и Свети Влас са вече руски губернии. Въпрос на време е кога ще развеят руското знаме. Дори по бай Тошово време нямаше руснаци в територията.
  • 15 ПЕНКО

    6 1 Отговор
    БОЙКО НОЕВ -БРИТАНСКИ -БЕЗ НОВИЧОК -- А С КАЧАМАК !?!?!?
  • 16 Госあ

    10 1 Отговор
    Оказва се, че само комунистите не са били комунисти !!! Хахахахаха
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 ХА ХА ХА

    6 4 Отговор
    ХА СЕГА КАЖИ ЗА ФАТМАКА , КАК СЕ Е УТВЪРДИЛ НА ЗАПАД .....ТЪЙ И ТЪЙ СИ ЗПОЧНАЛ ДАВАЙ НАРЕД ! ИЛИ ЗА ЗЕЛЕНИЯ ЧОРАП ЩЕ МЪЛЧИШ ????

    Коментиран от #22

  • 19 big

    6 1 Отговор
    Стига с тези глупости! Този бил, оня бил човек на Путин, абсолютни глупости! В България няма нито един политик във върхушката, който да е негов човек, дори някъде дълбока в душата си да изпитва симпатии към Русия! Просто не е здравословно за него като политик. Всички са под особен контрол и ако не слушка го "опичат" много бързо. Това е и причината да се говорят простотии за него и Русия, за комунизма, за да се наберат точки пред кукловодите!
  • 20 косача

    8 1 Отговор
    Бойко, за лъжите си ще получиш удар с ръжен в устата
  • 21 ТЪЙ СА ПРАЙ

    7 2 Отговор
    ЕСТЕСТВЕННО ЧЕ ТРЯБВА ДА СЕ РАЗБИРАМЕ И С ПУТИН И С ЕРДОГАН ЩОТО СМЕ НА ТОПА НА УСТАТА И ТАКА НИ ДИКТУВАТ ГЕОСТРАТЕГИЧЕСКИТЕ НИ ИНТЕРЕСИ /БАЛКАНСКИ ПОТОК Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ГЕОСТРАТЕГИЧЕСКИ ПРОЕКТ ЗА 30 ГОДИНИ В НАША ПОЛЗА И МИ Е СЕ ТАЯ ЗА УКРАЙНА /ТОА ИЛИ Е ОБЪЛ ИЛИ Е НАГЪЛ/
    КВО ЩЕ КАЖЕШ ЗА БОРИС 2 БЕ НОЕВ /ВИНАГИ С ГЕРМАНИЯ НИКОГА ПРОТИВ РУСИЯ/ ИЛИ ТИ СИ ПО ГОЛЯМА РАБОТА ОТ НЕГО
  • 22 ТВЪРДО

    6 0 Отговор

    До коментар #18 от "ХА ХА ХА":

    МНОГО ТВЪРДО СЕ УТВЪРДИ КАТО ТВЪРДЕ ТВЪРД И СРИЧАЩ АМЕРИКАНСКИ
  • 23 123456

    5 5 Отговор
    Та оказа се, че ББорисов като излезе отново начело в класацията стана дъвка за всички калпазани. Няма никой в историята на страната политик и държавник с по-добра дипломация във всички посоки и този сладкиш може само да му се възхищава на умението; може да се сравнява с Меркел (с такъв народ всеки може да постигне всичко и нейното уважение към Борисов говори за разбирането с какъв матРал трябва да се справя).
  • 24 тоя

    2 0 Отговор
    е гнусен плужек...всичко друго би било комплимент(да ме извинят животинките за сравнението).
  • 25 Да ама Не

    0 2 Отговор
    Това е тотална порнография! Не Борисов, а Радев е посочен от US разузнаването, като човека на Путин в България, а и той направи всичко възможно да ни го докаже това, но другаря Ноев трябва да пренасочи огъня в друга посока, за да може Руменчо да бъде преизбран. И всичко това в предаването на Веселин Дремджиев, който е доказан агент на ДС с псевдоним "Богдан".
    Ха сетете се, зад кой кандидат-президент застава Ноев?
    Още от библейски времена е казано, че по делата им ще ги познаете.
    Ето ви един цитат от книгата "The Plot to Destroy Democracy: How Putin and His Spies Are Undermining America and Dismantling the West": "Many traditional former Warsaw pact countries in Eastern Europe have pro-Russian government leaders including Bulgaria’s Rumen Radev"
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове