Last news in Fakti

24 Септември, 2021 08:09 6 043 161

Коалицията на Петков и Василев може да се разшири и може да говори с ГЕРБ и ДПС

  • кирил петков асен василев-
  • кирил петков и асен василев-
  • кирил петков-
  • асен василев

Целта е сключване на споразумение

Коалицията на Петков и Василев може да се разшири и може да говори с ГЕРБ и ДПС - 1
Снимка: БГНЕС

Формацията на Кирил Петков и Асен Василев "Продължаваме промяната" продължава да търси коалиционни партньори извън "Волт" и "Средна европейска класа". Водят се преговори, съобщава в. "Сега".

Коалицията може да стане по-голяма, независимо, че вече подаде документи за регистрация на предсрочните парламентарни избори на 14 ноември. Според Изборния кодекс всяка коалиция, която успешно се е регистрирала в ЦИК, може да подаде заявление, с което да промени наименованието и състава си. Срокът за това е до 35 дни преди изборния ден. Хронограмата на ЦИК, по която се организират предстоящите избори, посочва 9 октомври като крайна дата за такива промени.

Всъщност, "Средна европейска класа" (СЕК) участва на изборите на 11 юли точно така - тогава СЕК опита да регистрира коалиция, в която влизаше и партия "КОЙ – Компетентност, отговорност и истина". Само че коалицията не тръгна по първоначалния план, защото тогавашният лидер на СЕК Георги Манев подаде заявление до ЦИК, че напуска коалицията. Причината за края на партньорството стана ясна малко по-късно, когато Манев поиска да се присъедини към друга регистрирана коалиция – "Национално обединение на десницата" (НОД). В това обединение водеща роля играеше партия КОД на Петър Москов – бившият здравен министър във второто правителство на Бойко Борисов. ЦИК се съгласи и НОД участва на изборите със СЕК в състава си, но получи едва 0.29% от гласовете.

Кирил Петков и Асен Василев ще оглавят листите на "Продължаваме промяната" в родните си градове - Пловдив и Хасково. Това се разбра след тяхна среща със симпатизанти на коалицията в града под тепетата на 23 септември.

Бившите министри потвърдиха намерението си да проведат разговори с "Демократична България" и ИБГНИ следващата седмица. Целта е сключване на споразумение, в което да изяснят общите принципи на едно евентуално бъдещо коалиционно управление на трите формации.

Петков и Василев не изключиха възможността да проведат и разговори с ГЕРБ и ДПС. Но поставят условие - партиите на Бойко Борисов и Ахмед Доган да признаят своите грешки - например за ексдепутата от ДПС Делян Пеевски.


Бел.ред.
2 509 864 българи заявиха на Референдума от 2016 г., че депутатите трябва да се избират на мажоритарни избори в два тура, но политическия елит и неговите кукловоди не позволяват това да се случи, а в техните медии темата е табу.


Поставете оценка:
Оценка 2.4 от 54 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 БАЙ Х@Й‼

    118 18 Отговор
    Кире , защо купуването на гласове е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ, а купуването на партии е ПОЛИТИКА ❓❓❓❓

    Коментиран от #7, #16, #30

  • 2 гадно

    102 7 Отговор
    Ако това се случи лично аз отивам за гъби.

    Коментиран от #67

  • 3 Gowo

    28 22 Отговор
    Добър план.Да взривят в самото движение и хунтата спорове относно бъдещите политики и морал .

    Коментиран от #156

  • 4 БАЙ Х@Й‼

    117 10 Отговор
    Как по-точно коалиция с ГЕП ще прави промяна на модела ГЕП ❓❓❓❓

    Коментиран от #64, #81, #83

  • 5 ХХХ

    128 12 Отговор
    Каква промяна с ГЕРБ бе, вие за луди ли ни имате.

    Коментиран от #68

  • 6 пожелание

    85 14 Отговор
    Когато доган и боко влязат в затвора и им конфискват вси4ко
  • 7 любопитен

    45 12 Отговор

    До коментар #1 от "БАЙ Х@Й‼":

    Защо не зададе този въпрос на Баце? Пропусна ли колко партии си напазарува той?

    Коментиран от #24

  • 8 FEFE

    75 6 Отговор
    Няма да се изненадам ако Бойко реши да стисне ръка на Петков и Василев то се вижда, че медиите на ГЕРБ ги рекламират, а на ДПС ги хранят с лоши новини и провокации!
  • 9 Не че

    15 9 Отговор
    ще се коалират !
  • 10 Умен

    66 4 Отговор
    На това му се казва " Стъпах накриво" !
  • 11 дедо ви

    68 7 Отговор
    чекай чекай малко ..... държавата е крадена много ...но това не е проблем да се коалираме с крадците

    и дума не обелват съдебна реформа-разследване на кражбите-присъди-възмездие за золумите и т.н.

    е на това ли са ви учили в харвард!?
  • 12 абвгдежз

    66 7 Отговор
    Гонят власт, имат да изпълняват нечии нареждания.
    Язък за хубавата фасада.
    Май и те са същата гнилоч.
  • 13 Виталия Ражнатович

    43 10 Отговор
    Каква коалиция? Тия от снимката терминал 1 или 2 и да ги няма. Отчет официално какво свършиха от м.май 2021 ДОСЕГА в цифри не е изнесен! Аз как да разбера, че не крадат? И МРЗ 650 лв.ли се замразява? Барнаха козметично пенсийки само!
  • 14 El boko

    24 27 Отговор
    За всички е добре след тези избори да има правителство вече!

    Коментиран от #23

  • 15 Пич

    44 5 Отговор
    Тарикати... А вие си подскачайте... Важно е да са във властта , а с кой , няма да оставят на вас да умувате...
  • 16 Gowo

    26 8 Отговор

    До коментар #1 от "БАЙ Х@Й‼":

    Половината България е на Делян Пеевски.у Доган.Пирсмидата веднъж бутне ли се ще има страхотно виене от падащи конструкции .А от там пада и ,,тапата" Гешеф.Косвено
  • 17 Стас

    23 4 Отговор
    "Коалицията на Петков и Василев може да се разшири и може да говори с ГЕРБ и ДПС." Една щурачка Мегз каза,че също е получила разширение. Къде точно,не стана ясно.
  • 18 ДБ=ДПС=ГЕРБ

    37 27 Отговор
    Заради такива ще гласувам отново за ИТН!
  • 19 Абе

    49 9 Отговор
    тя целта на задкулисията стана ясна отдавна! Изкараха всички калинки и ежедневно бълване срещу Слави и ИТН! Сега ще се съберат, и ще продължим 30 годишният модел, на крадене и лъгане! Българите ще си стоят отново последни по всичко, но ще им се обяснява ежедневно с какъв не чуван и не виждан напредък са! Не са виновни подлеци като Доган и Прокопиев! Виновни са, че има толкова глупав народ, който им се връзва на лъжите и го водят като агне на заколение, доброволно и безропотно!
  • 20 Наблюдател

    6 21 Отговор
    Анализите на форумните списвачи са най-точни и достоверни. Най-умните и прозорливи хора става форумни списвачи ! ;)
  • 21 Dinero

    19 34 Отговор
    Дано наистина да станат първа сила! 🍁

    Коментиран от #25

  • 22 Gowo

    12 19 Отговор
    Казаха категорично с кой няма да са.Триото Пеевски , Доган ,Гешеф.В това ги подкрепям.А....забрсавих и брюнетката с очилата на кобра Десислава Атанасова.И без нея също.
  • 23 Добре

    18 6 Отговор

    До коментар #14 от "El boko":

    Ама дали е добре да е на всяка цена и каквото и да е? За какво тогава правим избори?

    Коментиран от #34

  • 24 БАЙ Х@Й‼

    23 4 Отговор

    До коментар #7 от "любопитен":

    Не ми е присъщо да контактувам с хора на които им е наливан разум през сфинктера ( било то и на Витоша) ‼️ А и защото Буци НЕ Е политик , той е политически шизофреник с комплекс за нарцисизъм ‼️ Няма нещо до което се е докоснал и да не го ОМЪРСИЛ ‼️
  • 25 Виталия Ражнатович

    11 8 Отговор

    До коментар #21 от "Dinero":

    Дано никога да не стане! Сега Сорос на Дондуков 1 директно ли ще го качите? Ами по-добре някой сърбин да дойде
  • 26 Ще има промяна

    10 8 Отговор
    Че някой да не си помисли, че Бойко след всичко което му се случи няма да поправи грешките си от миналото и основно да реформира и "промени" партията си с нови проевропейско-атлантически лица...!!!
  • 27 Шопо

    24 5 Отговор
    И на тия централата им е на ,, Козяк,,
  • 28 2loop

    31 4 Отговор
    Това ще им е надгробния камък след преговори с герп
  • 29 Ами

    35 11 Отговор
    Кирил Петков е менте от където и да го погледнеш, нямам нищо против него, имам против това че образът който се изгради за него ( лично или от платени спонсори) е доста фалшив и изтъкан от внушения и лъжи. На практика най-лесния и единствен начин да докажеш някакво образование например е да покажеш факсимиле от тази диплома и разговорите приключват. Да ама тоя няма никаква диплома от Харвард, няма го в регистрите. Намерих го в регистрите на Ванкувър обаче.Т.е. ако имаше такава щеше да е достъпна. Не съществува такава обаче! Втората въпросна точка е канадското гражданство. В момента лицето Петков е канадски гражданин, това е. Молбата му за прекратяване е от 19 август 2021 год. Обществото трябва да знае, съдът също : изискайте от Кирил Петков да ви покаже нотариално заверени горните два документа и разговора приключва. Всъщност той ги няма, иначе отдавна да ги е публикувал. Може да заблуждава само недостатъчно образованите и неуки хора

    Коментиран от #33

  • 30 Анонимен

    23 8 Отговор

    До коментар #1 от "БАЙ Х@Й‼":

    Това семейство /Лактобацилус+Кокорчо/ се харчи по-добре и от КОВИД! 4 статии с тия двамата в заглавието преди 8.30ч.! Какво ли ще изпраскат до края на дена пернатите?! А до 14.11 ще плуваме в информация колко са честни, почтени....! Най-"честния" и "почтен"съветник им е някой си Лорер!
  • 31 Не е така

    23 7 Отговор
    Не е вярно, и аз не харесвам Петков Гуайдо и Василев, но те се пошегуваха на въпрос ще диалогират ли с ГЕРБ и ДПС, дуото каза:"ако си признаят за изчезналите милиони"-удмихнаха се и обещаят повече да не правят така.
    Отвърнаха с ирония, ако ДПС и ГЕРБ признаят за изчезналите милиарди, това е все едно да кажат на избирателите си: Ние ви поокрадохме малко, но вие ще ни простите, случва се!.
    А иначе е видно, Веселото Дуо са проамерикански настроени, ще взимат решения в ущърб на България и васалитета й към САЩ, подкрепата им за Амазон, Гугъл, геотермални източници ХА ХА, които щяли да намалят цената на тока, са новото робство на България към подобия на фракинг технологии-геотермали-слаби земетресения САЩ.
    "Цифровото общество на Шваб"-Прекрасният нов свят" и 1984.
    Който има глава мисли, какво иска да донесе в България-агентурата и слугинажа на САЩ, и защо толкова много са промотирани в медиите.
    Нищо лично, но България ми е по-скъпа от САЩ, СЕТА, ТТИП, ТТП, Амазон и Гугъл.
    Скоро ще има среща за Търговски отношения САЩ и Европа.
    Франция е леко пообидена от случката с Австралия, но ще клекне пред САЩ.
  • 32 JEFF

    18 20 Отговор
    Статията е манипулативна и провокираща. Продължаваме Промяната няма да води разговори с ГЕРБ и ДПС , това е заложено още в договора с ВОЛТ. Не заблуждавайте хората. Никога ГЕРБ, никога ДПС !

    Коментиран от #39

  • 33 Всъщност

    26 6 Отговор

    До коментар #29 от "Ами":

    Мозъкът е Василев, като гледам.
    Живеем в "интересни времена", вкоито слугинажа пред чужди посолства и предателството на България са издигнати на пиедестал.

    Коментиран от #35, #159

  • 34 Gowo

    7 21 Отговор

    До коментар #23 от "Добре":

    Това съществено ги различава от проекта на задкулисието ИТН.Не целят подриване на съставяне на правителство И провеждане на по широк обществен дебат.Задават и въпроса , има ли все още разумни лица в отиващите си партии на задкулисието ДПС и ГРОБ.

    Коментиран от #40, #160

  • 35 Така е

    26 6 Отговор

    До коментар #33 от "Всъщност":

    Прав си. Двамата са готвени поне няколко години, първо за служебни, после за проект. Снимките на Петков от протестите също не са случайни. Инженеринг на Американското посолство.

    Коментиран от #70

  • 36 Абанос

    18 12 Отговор
    Само Слави беше категоричен и каза с ГЕРБ, ДПС - НИКОГА. Всички това искахме, сега извендъж......
  • 37 Браво, Кирчо и Асенчо!

    38 2 Отговор
    В ГЕРБ и ДПС е пълно с почтени хора! Хах, вие съвсем популистки го давате вече! Все едно овцете да сключат споразумение с вълка!
  • 38 !!!

    14 5 Отговор
    Гладна кокошка просо сънува. Никой не те е търсил и предлагал коалиция с ГЕРБ или ДПС. Но ще е страшно ако тези партии се коалират и те погнат...
  • 39 БАЙ Х@Й‼

    9 12 Отговор

    До коментар #32 от "JEFF":

    "Никога ГЕРБ, никога ДПС !" 😃😃😃 това ми звучи като " КПСС-БКП от векове за векове !" ‼️ малките не го помнят , но ние да ‼️
  • 40 ДБ троле

    19 10 Отговор

    До коментар #34 от "Gowo":

    Какъв проект е ИТН на задкулисието?! Проект си ти! Проект е ПП! Проект е ДБ и то на едно и също задкулисие! Ако не беше така, нямаше да ти плащат за долни лъжи! Айде събирайте си глупавият електорат, който може да повярва на детските ти лъжи и глупости и не ме занимавай с простотия! Лъжци и подлеци! Нали в тази държава която продаваш за жълти монети, утре и ти ще живееш и евентуално и семейство ще имаш! Как ще им обясниш на децата си, че имаш и ти заслуга да са робите на на тоя или оня, като си ги продал! Пък нямате и срам да се излагате!
  • 41 Валентин

    13 6 Отговор
    Надявам се това да е фейк нюз. Иначе директно за БСП ще гласувам, а на всички "анти-комунисти" и "демократи" ще им кажа да си пият хапчетата и в самоизолация.
  • 42 Anonymous

    11 6 Отговор
    Много ще е смешно ако след всички тези неистови усилия, Боко и компания станат пак първи :)))Ама нямало да управляват, много важно. Ще се забавляват и те със гърчовете на новите анимационни герои.

    Коментиран от #43

  • 43 Няма

    8 2 Отговор

    До коментар #42 от "Anonymous":

    да е смешно, а жалко! Ще покаже точно интелектуалното ниво на народа!

    Коментиран от #47

  • 44 Иво🇧🇬

    14 5 Отговор
    Тия двамата джендъри откъде са толкова сигурни че ще гласува някой за тях. Или машините на Радев вече са настроени за съответния процент. Само сменят имената.
  • 45 Некой си

    13 3 Отговор
    Няколко факта, които будят съмнение дали това не е поредната генералска схема:
    1. Никаква информация за произхода на Петков и Василе, както и на средствата, осигурили им скъпото образование.
    2. Евреи напускат Шалом и стават членове на новата партия.
    3. Готовността на Петков и Василев да преговарят със статуквото, срещу което, ужким, те яростно се бореха.
    Българите трябва да се науат да помнят повече от 3 седмици!
    Тогава ще спрат да гласуват за абсолютни измамници (не твърдя, все още, че Петков и Василев са такива).

    Коментиран от #49

  • 46 СИК СЕК

    8 1 Отговор
    НОД КОД КОЙ ТОЙ НИЕ ВИЕ ТЕ АЗ ТИ ТО
    АБЕ НЯМАТ ЛИ КРАЙ ТЕЗИ ИЗМИСЛЕНИ ПАРТИИ НЯКОЙ ЧУВАЛ ЛИ Е ЗА ТЯХ

    Коментиран от #61

  • 47 ....

    17 4 Отговор

    До коментар #43 от "Няма":

    Ама тия двамата Кирчо и Кокорчо от десетина години са в България! Как пък досега не чухме нещо за тях? И изведнъж, харвардците се завърнали в България! Бум! Толяма новина!И изведнъж без да имат партия им обещават 9%.Това е срамота.

    Коментиран от #60

  • 48 Това е хитър ход,да се разцепят

    4 16 Отговор
    Герб и БСП ! Браво на Петков и Василев !
    С Вас сме стотици хиляди честни хора !
  • 49 Ти не твърдиш

    4 3 Отговор

    До коментар #45 от "Некой си":

    Но те очевидно са
  • 50 vevo

    11 9 Отговор
    Успех дано им върви наистина по вода! :)
  • 51 101010

    4 4 Отговор
    Моята прогноза
    Направена на 16-ти септември 2021 година. Вече бях прогнозирал че изборите ще са 2 в 1. Сегашният президент ще спечели на първи тур срещу когото и да е. Известно объркване на сметките може да предизвика Костадинов
    ГЕРБ ще получи малък спад в резултата а има такъв народ малко по-голям и ще остане на второ място
    БСП съвсем малко ще увеличи резултата си и ще запази третата си позиция
    За ДПС предвиждам запазване на получените досега резултати дори съвсем малък спад поради особеностите на техния електорат и сложността на изборите с машини.
    Изправи се ще бъдат на ръба на четирите процента с еднаква вероятност да са малко над или малко под този процент
    Петков и Василев каквото и да направят ще останат извън парламента.
    За всички досегашни"патриоти"общо предвиждам не повече от 3%.
    Възраждане както и изправи се ще бъдат плътно до четирите процента с голяма вероятност да ги прехвърлят.
    Предвиждам малък отлив от ДБ поради тяхната непоследователност
  • 52 време е

    8 6 Отговор
    Като чета статията, ми се струва че работата отива на Възраждане. Трябва крадците от ГЕПИ да напълнят затворите, а не да си чешем езиците с празни приказки.
  • 53 Бой по статуквото - гроб,бсп и дпс !!!

    7 5 Отговор
    Един по един до един !!!
  • 54 mi6osp

    5 4 Отговор
    Ако стане, ще има потоп от декларации за почтеност ,
    в които ще се удави ПП.
  • 55 Има Такъв Народ

    7 15 Отговор
    Ще гласуваме за П П. Твърдо.
  • 56 Каскет

    13 11 Отговор
    Май май ИТН и Слави се оказаха единствените които държат на думата си.

    Коментиран от #62

  • 57 Какво чегъртане! ТРЯБВА РУТЕНЕ !!!

    5 7 Отговор
    На гробари, бесепари и депесари !!!
  • 58 Задача номер 1.

    8 1 Отговор
    Изхвърляне на гербовидните калинки 🐞
    от еврофондовете и пращането им при бай Ставри. С тях да се погаври.
  • 59 Изумен

    9 6 Отговор
    Снощи пуснах за малко АЛФА ТВ. Репортерката Соколчева спираше хора на улицата и ги питаше за кой са гласували и сега за кой ще гласуват. Половината анкетирани казваха" гласувах за Славито"...А сега пак ли за него ще гласувате пита Соколчева...А те отговарят" Сега има едни нови , за тях ша пуснем" А вярвате ли им ги пита репортерката...,ония отговарят " Не ги знаем но са нови и ша пуснем сега за тях"
  • 60 Това

    15 5 Отговор

    До коментар #47 от "....":

    се нарича политически инженеринг! Народа е като стадо! Знае, че е лъган и краден, знае, че го стрижат ежедневно, но е стадо! Чака овчар! Скритият овчар праща Ицко Иванов с лодка, добре екипиран със снимачен екип! Разиграват сценка! Пресата бълва ежеминутно всякакви истини и неистини! Стадото става не спокойно! Побутват го малко и то тръгва! И с право! Първите тръгнали са най искрени! После се намесва скритият овчар и пуска тия като Кирчо! Снима ги в подбрани пози и плакати! Слага го в едно служебно правителство! Представя на стадото снимките на "бореца за свобода" и настройва стадото в новата посока! По пътя се отстраняват пречки като ИТН, които не искат да слушат овчаря Прокопиев и с масова медийна кампания се очерня единият и се възхвалява бъдещето творение! Така в България, се прави инженеринг и производство на новият водач на стадото обслужващ скритият овчар! А дали той е Доган или Прокопиев, разлика няма! Целта е една! Водене и стрижене на стадото! Докато народа е стадо, което не мисли, а чака да му вкарат какво да мисли, все ще го стрижат едни или други!
  • 61 БАЙ Х@Й‼

    5 3 Отговор

    До коментар #46 от "СИК СЕК":

    А всички са заедно в "Крадем Упорито Република БГ" ‼️Ама как да я изпишат с абревиатура 🤔
  • 62 Ей ме на

    9 9 Отговор

    До коментар #56 от "Каскет":

    Точно така. Пак ще ги подкрепя и поради друга причина, че не искам да ме ваксинират насила. Изберем ли тия с новия проект, които щели да се коалират с ДПС и ГЕРБ, ще ни надупчат насила.
  • 63 Комунист

    4 12 Отговор
    Разбира се,че не могат да пренебрегнат ГЕРБ. Тази партия е с най много избиратели които са също български граждани със съответните права и задължения. А ,какво искат предимно 80 процентовите ,всъщност е без значение.
  • 64 Българка

    10 5 Отговор

    До коментар #4 от "БАЙ Х@Й‼":

    Гледах интервюто, което не е отразено коректно. Василев каза, че преговори с ГЕРБ и ДПС може да има, ако те официално признаят корупцията, санкциите по Магнитски и СЕЗИРАТ ПРОКУРАТУРАТА ЗА ВИНОВНИЦИТЕ. Това казаха и от ДБ, но няма да стане никога. Така че и преговорите с ГЕРБ, ДПС се отлагат за никога

    Коментиран от #74, #85

  • 65 Коалиция с амбиция

    5 7 Отговор
    ПП+ДБ+ ИБГНИ+ ИТН(що не!)
    И НИКОГА с ГРОБ и ДПС!
    Ако махнат Корнелия що не?!
    Това за мен е най добре!
  • 66 Хуарбуса

    10 10 Отговор
    Славуца е бита карта! Напускат го структури, депутати , бивши негови кандидат министри! Навсякъде по форуми, новинарски сайтове и социални мрежи е гаврен и сриван! Вижте дори профила му във фейсбук как е смазван под всеки негов пост! Вече дори няма да е 4-5-6 на изборите а остава извън парламента! Не вярвам и на разни Харвардци и сие които нямат ясна програма като Славуца.

    Коментиран от #75

  • 67 GGG

    9 3 Отговор

    До коментар #2 от "гадно":

    Даган, не го бърка да се откаже от Шиши хехе
  • 68 LLL

    6 8 Отговор

    До коментар #5 от "ХХХ":

    Споко ве...!Не виждате ли,че те открито се бъзикат с ГЕРБ и ДПС,пускайки ги много интелигентно по пързалката...😉😉😉!!!
  • 69 Венцислав Мехайлов пуек!!

    7 6 Отговор
    Какви Разговори може да води Петков и Василев, с ГЕРБ и ДПС??? За какво, какво да си говорят!! Маниполираш, фантазираш на Едро!! С тези две партии нямат пресечени точки, не Маниполирай с Предположения Пуек!!
  • 70 Пешо

    6 13 Отговор

    До коментар #35 от "Така е":

    Кво американско посолство ви тресе. Това са чиста проба комунистически отрепки парцалите на др. Радев. Всички комунисти изпратиха децата си в Щатите.

    Коментиран от #76

  • 71 Ицо Петрофф

    9 11 Отговор
    Ицо Петрофф: Слави Трифонов-Славуца е спал с рапъра Боби Малкия! Защо учиндолският селянин мълчи за това и подминава разкритията ми?! Той прави всичко за пари – преди за Илия Павлов, сега за Ахмед Доган и Делян Пеевски
  • 72 Гроб пак ще е кръгъл сирак

    5 6 Отговор
    НЯМА да си има ортак
  • 73 Ицо Петрофф

    6 9 Отговор
    Слави , специална пресконференция давам за теб. Защо не ме търсиш или опровергаеш? Не си сигурен дали имам или нямам записи ли? А напaдаш собственик на сайт който ги е публикувал? Рокаджията Ицо Петрофф разпали гей скандал със Слави Трифонов преди две седмици по време на пресконференцията си, с която представи новата си книга „Тайните на гей елита 2”. Той разкри, че и шоуменът Слави Трифонов е имал отношения с мъже, но вместо да му отвърне, учиндолецът започна да сипе мутренски заплахи срещу собственика на сайт публикувал думите на Петрофф, заради което бе привикан и да дава показания в СДВР. Целта на Трифонов сякаш бе разкритията на Ицо Петрофф да останат в сянка, но рокаджията остана верен на себе си и не се скри, а напротив в интервю за „Дейли Прес” пита защо Слави не търси обяснения от него, а намесва други хора.

    Коментиран от #100, #106

  • 74 Комунист

    7 6 Отговор

    До коментар #64 от "Българка":

    Няма да имате достатъчно за мнозинство, другарко. Кирчо около 20 депутата най много.И пак ще потърсите пожарникарския шланг.
  • 75 Ама

    9 5 Отговор

    До коментар #66 от "Хуарбуса":

    кажи на жълтият вестник дончева, че няма достоен човек, който да напусне достойна партия! Стига е плащала на глупаци да се излагат и лъжат! Иска му се на продажният кокондрил, ама достойните хора не са като продажните!
  • 76 Грешиш

    14 5 Отговор

    До коментар #70 от "Пешо":

    Грешиш. Радев е американски агент, вербуван още по време на обучението си в САЩ.
  • 77 ПСР

    10 3 Отговор
    Ако ще си говорите с ГЕПП/ДПС Груп,направо си го кажете отсега.
    Няма такива филми,момчета-"ако те..."ГЕПП са Борисов-ДПС са Доган.
    Нито Митов,нито Дончев,нито Захариева са нещо,различно от Борисов.
    Няма човек от ДПС,различаващ се от Доган и ПееФски.
    Та си правете сметките,за да не ви излезнат крайно криви по Изборите.
  • 78 Гербавите тикви са страхливи !

    7 5 Отговор
    Затова си имат сливи,макар и миризливи !

    Коментиран от #80

  • 79 Васил Крумов Божков

    7 8 Отговор
    3 юли 2021 г.- Слави, преди да замина ти дойде в офиса ми и имахме сериозен разговор за бъдещето на България! Нека продължим този разговор или партията ти вече не ти принадлежи?! 29 юли 2021 г. Васил Божков дава онлайн интервю пред Веселин Дремджиев- Г-н Божков , казахте преди изборите че Слави е идвал при вас? За какво разговаряхте? В.Божков - Разговаряхме за партията му. Да се включа в проекта му. В.Дремфжиев - Да помагате финансово ли? В.Божков - Не само финансово , а и с хора и структури. Нали сте запознат че бях работодател на десетки хиляди Български граждани. Да се включат в структурата му. След като идва при мен , отиде на среща с Пеевски. А дали се разбраха не знам а и не ме интересуваше .

    Коментиран от #87

  • 80 Миризливите сливи

    5 5 Отговор

    До коментар #78 от "Гербавите тикви са страхливи !":

    Са при теб.Хеле от Кюстендил. Няма рима ама е вярно.
  • 81 БОРУНА ЛОМ

    9 4 Отговор

    До коментар #4 от "БАЙ Х@Й‼":

    ОТ,, ПРОДЪЛЖАВАМЕ ПРОМЯНАТА... ПП....
    ДА СТАНЕ,, ПРОДЪЛЖАВАМЕ НА КИРО ПРОМЯНАТА... И ХОП... ПКП....
    И КО СТАНА А?
  • 82 ПОДМЯНАТА ПРОДЪЛЖАВА

    9 5 Отговор
    Еееееее пак ли крадливия Бацо ще е премиер
  • 83 Ами като

    2 4 Отговор

    До коментар #4 от "БАЙ Х@Й‼":

    не си прочел статията такива въпроси ще задаваш!

    Коментиран от #89, #103

  • 84 Статукво

    11 5 Отговор
    С тези две недоразумения,могат да говорят само лузърите,като Галева,Хаджибабикяните,които усещат,че няма да влезнат и ДБ с отраднатите от тях гласове и падащи проценти,ааа щях да забравя и Импексова,но при условия.
  • 85 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 86 Гербави мандрили и рунтави горили

    8 12 Отговор
    ДБ яко ще ви дере! Оле!
  • 87 Троле

    9 8 Отговор

    До коментар #79 от "Васил Крумов Божков":

    темата не е за Слави! Кажи на продажницата дончева, че си объркал темите и си лъгал другаде, че да ти даде някоя монета от прокопиевите и божковите за жалкият напън!
  • 88 Ааадее...

    9 5 Отговор
    Продължаваме промиването ,пардон, промяната заедно с ГРОБ и ДъПъС. Евала. Нищо за Боко и за Каскета!.
  • 89 БАЙ Х@Й‼

    6 2 Отговор

    До коментар #83 от "Ами като":

    И откъде си сигурен , че коментирам нещо което не съм чел, чул, видял ..... ❓❓❓❓❓По себе си ли съдиш ❓❓❓❓❓
  • 90 www

    7 1 Отговор
    Чиста загуба на време.
  • 91 Пешо Папура

    11 6 Отговор
    . Нo пocтaвят уcлoвиe - пaртиитe нa Бoйкo Бoриcoв и Aхмeд Дoгaн дa признaят cвoитe грeшки - нaпримeр зa eкcдeпутaтa oт ДПC Дeлян Пeeвcки....хахахаха...ха да са ви честити. Тия се приготвят да се съвокуплят с ГЕРБ и ДПС след изборите. Такава изцепка е направил Асенчо в Хасково. Не ги слушайте колко сладко ви омайват, гледайте какви ги вършат. Особенно с присъствието на отявлен мошенник като Спецов. Доберат ли се до властта, тия тримата ще ви разкатаят фамилиите..като за последно. МИСЛИ НАРОДЕ, АКО ИМАШ С КАКВО!!
  • 92 От гербав по гербав

    4 11 Отговор
    Продължаваме промяната ще бъде
    ПЪРВА сила на изборите. Свиквайте още от сега.
    Че после да не ревете.

    Коментиран от #96, #98

  • 93 7777

    5 3 Отговор
    Сульо и Пульо!
  • 94 Явно пак

    6 12 Отговор
    Боко ще оправя бакиите на Фърчилото.Откак то е на власт обедняхме два пъти.Чудовщна инфлация а повишаване на заплати ,йок.
  • 95 Антитрол

    12 5 Отговор
    Хайде редовните тролове на прокопиев пак почнаха да оплюват Слави и ИТН.

    А статията е че поредната партия ни готви подмяната и да върнат ГЕРБ и ДПС на власт. Дали пък плюенето по Слави и ИТН не цели точно това.

    Ще правели коалиция с ДБ (те са "бивши членове на ДБ) но и лидера на ДБ също каза че няма проблем да направи коалиция с ГЕРБ.

    Та някои ще останат много излъгани от тези партии "на протеста". Протеста доколкото си спомням беше против ГЕРБ а тези ще излъжат народа и ще се коалират с ГЕРБ.

    Да вземат да си сменят името поне на "Продължаваме Подмяната" защото промяна няма да има.
  • 96 Ха дано

    5 4 Отговор

    До коментар #92 от "От гербав по гербав":

    Ама надали.20 до 25 депутата преко сили.Залагам бутилка Джони черен етикет.
  • 97 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 98 Антитрол

    8 5 Отговор

    До коментар #92 от "От гербав по гербав":

    Е в коалиция с ГЕРБ и ДПС наистина ще е първа сила
  • 99 СССРБарета

    15 2 Отговор
    Кирил Петков и Асен Василев това са новите Бойко Борисов и Цветан Цветанов покровителствани и благословени от Вашингтон! И ако дойдат на власт Първото нещо което трябва да направят е да купят Нови 8 изтребителя за нови 2,2 милиарда лв. Не за друго Просто ще трябва да връщат инвестициите които в момента се правят в тях пък и да изкарат на печалба американската държава като техен работодател!
  • 100 Слави се сниши-ето защо

    5 6 Отговор

    До коментар #73 от "Ицо Петрофф":

    След като известния рок изпълнител Ицо Петрофф обвини Слави Трифонов в обратни наклонности , в студиото на БТВ поканихме известния адв.Марин Марковски за повече подробности по казуса - Г-н Марковски , сигурно сте запознат със случая по обвиненията на рок изпълнителя Ицо Петрофф към Слави Трифонов ? Какви са стъпките според Вас които биха могли да бъдат предприети от засегнатото лице? Адв.Марковски: Г-н Слави Трифонов след като е убеден че твърденията са неверни , би могъл да заведе гражданско дело за клевета! Не би могъл по член от НПК за "Набеждаване " което е криминално престъпление и се наказва с лишаване от свобода от 1 до 6 години и глоба от 5 до 15 хил.лв. Защото обвиненията на г-н Петрофф в конкретния случай не са за криминално престъпление а обвинения петнящо доброто име на гражданин! Водещ- И какво би могъл да предприеме г-н Трифонов? Адв.Марковски : Примерно би могъл да упълномощи мен за свой адвокат. Ще внеса иск в деловодството на СГС за клевета и с финансов иск. Ще се насрочи съдебно заседание, в което г-н Петрофф категорично трябва да докаже твърденията си. Ако не би могъл да го направи , ще трябва да заплати исканата сума за обещетение за накърняване доброто име и морални публични щети. Също така медиите които са публикували обвиненията му , ще трябва да публикуват опровержение че не са истина и съда го е доказал! Водещ: След като е толкова елементарно , защо г-н Трифонов не предприема нищо? Адв.Марковски: Ами може би се страхува въпросния П

    Коментиран от #112

  • 101 Глас от Liverpool, England

    8 3 Отговор
    Мо Салах : Да гласуваш за герб е грях !
  • 102 Слави се сниши-ето защо

    5 8 Отговор
    Адв.Марковски : Ами може би се страхува въпросния Петрофф на съдебното заседание да не покаже доказателства и да докаже твърденията си. Друго обяснение няма....П.С. Коментара е излишен
  • 103 БАЙ Х@Й‼

    16 2 Отговор

    До коментар #83 от "Ами като":

    Специално за теб::::: " Петков и Василев не изключиха възможността да проведат и разговори с ГЕРБ и ДПС..." Да ти го напиша ли пак ❓ ТЕ бяха твърдо срещу шапката::: Сачева плюеше ГЕРБ стана им министър , Биков щеше да вкарва Борисов в затвора сега му е депутат, авторчето на "Шайка" днес е съветник на Борисов ! Схващаш ли? А тези дори са готови на преговори , ако някой каже " Ами такива бяха времената. Аз не исках да крада , ама ..." ‼️

    Коментиран от #154

  • 104 Мачкай герберугите а и другите

    5 6 Отговор
    За Кирчо и Асен са заслугите
    И бой по подлогите
  • 105 Буха ха

    9 3 Отговор
    Продължават промяната и търсят партньори? Да бяха се прегърнали с Гешев и Борисов, какво по хубаво от това? Може и с Доган.
  • 106 Антитрол

    6 8 Отговор

    До коментар #73 от "Ицо Петрофф":

    Ех много ви бърка тоя Слави - какви ли не мръсотии ще измислите за него.

    Друго си е ДБ и ПП - обещаха коалицийка с ГЕРБ и ДПС.

    Такава мощна кампания за оплюването на Слави и ИТН по медии и чрез тролчета не е била за никоя партия до сега. Много пари са хвърлени но това говори само едно че ИТН много бърка управляващата хунта.
  • 107 Хуарбуса

    8 8 Отговор
    Предизвестеният край на ИТН

    Единственото добро, което свърши партията на Слави Трифонов, е, че се провали скорострелно, преди да получи властта.
    Има такъв народ" катастрофира. Това показват последните проучвания в началото на септември на "Алфа Рисърч" и "Галъп". Едната агенция отчита 7% спад в подкрепата за ИТН и второ място на предстоящите избори, без да включва в сметките новия играч Кирил Петков - Асен Василев, а другата - отчитайки фактора, нарежда партията на Слави Трифонов на четвърто място. Крахът на ИТН бе предизвестен, но почти никой не е очаквал да е толкова скоростен. Подобно бързо самоубийство на водеща политическа формация няма еквивалент в историята ни. С национално безотговорното си поведение, с неподходящо за политиката гаменско поведение, с нихилистичното си отношение към държавността и институциите, шоумените докараха партията си до рекордно рейтингово пропадане, надминавайки по политическо крушение дори изцепките на националистите Волен Сидеров, Валери Симеонов и Красимир Каракачанов.

    Коментиран от #108, #109, #111

  • 108 Ко ни пука

    7 10 Отговор

    До коментар #107 от "Хуарбуса":

    За някакъв убит ЧАЛГАР...Нали си получи парсата от Боко и сараите...Вие му мислете че идва зима
  • 109 Ето защо учиндолеца се самоуби

    6 7 Отговор

    До коментар #107 от "Хуарбуса":

    Как доверието към ИТН успя да рухне за няколко месеца след гръмката поява на партията политическата сцена през март? Това е логична последица от поредица разочароващи действия: саботиране на два поредни парламента; нежелание и некадърност да съставят правителство, въпреки декларираната подкрепа на ДБ, ИБГНИ, БСП и дори ДПС в 45-ото НС; налагане на еднолични решения без търсене на диалог и консенсус от политическите партньори; избор на неадекватни кадри за премиер и министри; мегаломания и високомерие без покритие на лидера и представителите му в парламента; крещяща неопитност и дилетантщина в политиката; инфантилно поведение на сценаристите и абсолютно неприемлив за политиката език и т.н.

    Коментиран от #113, #153

  • 110 Вижте какво !

    7 9 Отговор
    Румен Радев - Президент втори мандат !
    ПП първа победа над ГРОБ и БИБИТКО !
    Това е положението,драги ми смехурковци !

    Коментиран от #131

  • 111 Така е

    8 6 Отговор

    До коментар #107 от "Хуарбуса":

    Когато спечелиха юлските избори, шоумените-политици се самозабравиха и неволно разкриха (за наш късмет - навреме) политическата си дилетантщина, граничеща с обикновена глупост. Как иначе да си обясним абсурдното обръщение на Трифонов по фейсбук веднага след вота, начумерен от мрачното му студио, в което прибързано обяви състава на проектокабинета си начело с Николай Василев - без да изчака официалните резултати от ЦИК и мандат от президента Румен Радев? Как иначе да си обясним безцеремонното, надменно и силово налагане на правителство (забележете - на малцинството) без консенсус и подкрепа от други партии?! Преговорите за управляващо мнозинство не са политически пазарлъци, както ги изкараха Слави и сценаристите, а основополагащи елементи на парламентарната демокрация, които ИТН неглижира.

    Коментиран от #115, #117

  • 112 Антитрол

    6 7 Отговор

    До коментар #100 от "Слави се сниши-ето защо":

    Статията е за кирчо и асенчо които щели да правят коалиция с герб и дпс ама това не ви интересува а си плюете по Слави с измислени опорки - дали пък целта на плюенето ви е наистина да върнат герберите на власт.

    Прозират едни интереси зад напъните ви.
  • 113 Абе

    5 6 Отговор

    До коментар #109 от "Ето защо учиндолеца се самоуби":

    стига пълни темата с жълтите лъжи на жълтият вестник дончева! Тая умря и пак плаща на глупаци да и пействат простотиите и да пълнят темите с глупости!

    Коментиран от #125

  • 114 Гербав жмульо

    5 2 Отговор
    Каквото и да правя,все съм сульо пульо
  • 115 Танцуващ от радост

    6 11 Отговор

    До коментар #111 от "Така е":

    След като се провали с първия проекто кабинет, още през юли стана пределно ясно, че партията на Слави не предлага управленски решения, а залага само конфликти и проблеми. Последва втора оферта за правителство на ИТН - този път с още по-абсурдна номинация за премиер. Спечелилият тв кастинга за политик в "Шоуто на Слави" Пламен Николов буквално взриви обществото и предизвика смях. За никому неизвестния дотогава, но прехвален от Трифонов, кандидат за министър-председател се разбра, че "богатият му управленски опит" се свежда до собствената му фирма за шнорхели. От ДБ и ИБГНИ обявиха, че няма да подкрепят такъв нескопосан проектокабинет, в който няма експерти и личности, които да се ангажират с обещаните реформи и да сменят главния прокурор Иван Гешев. Шоумените политици детински заклеймиха братските формации като "предатели", обвиниха ги, че им искали "постове" и "порции", а лидерът им изригна от студиото си срещу Христо Иванов с каруцарското: "Кой си ти, че да ми казваш, бе?!".

    Коментиран от #118, #120, #122

  • 116 Българинът е

    6 9 Отговор
    Наивен и Доверчив, затова Винаги се Хваща като Удавник за сламка!

    Налита като Гладен ШАРАН на Гола КУКА!!

    Така се Излъга с МАВЪРА от Драгалевци,с бай СИМО Горския лъжец, с Меди Сокола (сопола), с Боко Тиквата и още други знайни и незнайни КРАДЦИ и МОШЕНИЦИ!!!

    ДОКОГА БЕ БРАТЕ ???

    СЕГА ТРЯБВА ДА СЕ ГЛАСУВА ЗА НАЙ-НОРМАЛНАТА БЪЛГАРСКА ПАРТИЯ – „ВЪЗРАЖДАНЕ“

    ИЗЛЪЖАТ ЛИ И ТЕ, ЩЕ ИМ СЧУПЯ ГЛАВИТЕ ВЕДНАГА!!!

    ПРОШКА НЯМА ДА ИМА!!!

    Коментиран от #127

  • 117 Антитрол

    12 4 Отговор

    До коментар #111 от "Така е":

    Продължавай с различни никове да си отговаряш сам - копи и пейст на спуснати фрази.

    Статията не е за Слави а че ПП ни готви подмяна и коалиция с ГЕРБ и ДПС
  • 118 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 119 Целта

    16 3 Отговор
    на харвардските измамници са милиардите, които България ще получи по плана за възстановяване и развитие от ЕС!

    Това е, каквото и да ви говорят става въпрос за мнооого пари!!!

    Коментиран от #157

  • 120 Антитрол

    9 2 Отговор

    До коментар #115 от "Танцуващ от радост":

    До кога ще си отговаряш сам с различни никове - ставаш смешен
  • 121 Геп стил

    6 8 Отговор
    Типична гербаджийска зле скалъпена операция. Преиначаване на истината и манипулация. Но преиначаване и медийно тиражиране на ироничен отговор си е чиста проба манипулация. Не им се сърдете на гербавите - те имат мислене на психопати - да прецакат, да представят нещата превратно, да съзадат интрига, да излъжат, да усвоят, да обвинят други за собствените си пороци...
    (Не съм фен на ПП, но е обидно пробутването на откровени манипулации)
  • 122 До Факти

    7 5 Отговор

    До коментар #115 от "Танцуващ от радост":

    Няма ли да се намесите срещу спама? Темата е друга, а не за жълтите лъжи на продажницата дончева спонсорирана от прокопиев и божков!
  • 123 Колко

    14 3 Отговор
    трябва да си т@п, че да не можеш да проумееш, че новият (така наречен) проект е политически инженеринг на американския колонизатор!

    И някакви жени със силен майчински инстинкт, се побъркаха, да не кажа – ч@лдисаха се тотално, да защитават “тези млади и умни момчета”, които щели да ни оправят.

    Коментиран от #126

  • 124 Дойде есен и ние с песен...

    4 11 Отговор
    Ще гласуваме за Кирил и Асен !
    Туй е нашият рефрен !
  • 125 Антитрол

    9 4 Отговор

    До коментар #113 от "Абе":

    Ти остави че пълни темата с плюене по ИТН ами е един и същ трол и си отговаря сам

    Коментиран от #128

  • 126 Иван

    15 2 Отговор

    До коментар #123 от "Колко":

    Кирчо Келеша и АсАнчо са тоталното, поредно политическо недоразумение, обявило се за спасител.

    дЕдо Симеончо Хазарта ни „Управи“ за 800 дни с юпитата, а тези вагабонти могат да ни оправят за 800 часа, понеже са Харвардски мошеници !

    Коментиран от #144

  • 127 Не гласуваме

    8 3 Отговор

    До коментар #116 от "Българинът е":

    за партии спонсорирани от Доган! Не гласуваме и за партии, плащащи за лъжи! Имаме достатъчно подлеци в управлението на страната, че да искаме още един продажен подлец! Ако има глупави хора, да си дават гласа за подлец!
  • 128 То е

    5 4 Отговор

    До коментар #125 от "Антитрол":

    ясно, ама на кой му се четат глупости и лъжи на първолак, спонсорирани от един отпадък като дончева! Има си жълта преса за глупаци! Да си драскат там отпадъка!
  • 129 С гроб начело...

    4 6 Отговор
    Пак власт не видело...
    Тез софийски демократи....
    Пак герб ще изклати...
  • 130 Стърчипишчо

    6 3 Отговор
    Умирам си от кеф,как злобеят герберугите .
    Отпивам си ракийка и искрено се смея.
  • 131 Би било

    3 8 Отговор

    До коментар #110 от "Вижте какво !":

    Хубаво но за съжаление няма как да стане. Без пожарникаря сте гола вода.
  • 132 Анжектоплякторчо

    8 4 Отговор
    Прости герберасти! Никой не ще с тях даже
    Здрасти!

    Коментиран от #135

  • 133 Малееее

    9 5 Отговор
    Само заради това, че ще се коалират с париите, които убиваха България, няма да гласувам за тези измамници Кирил и Асен. Гласът ми отива за ИТН, така ще съм и спокоен, че няма да ме карат насила да се боцкам. Лично мнение.
  • 134 Miro

    6 3 Отговор
    И на тез ще им ядем Х@Я Американски подлоги и измамници
  • 135 Ще ,ще

    3 10 Отговор

    До коментар #132 от "Анжектоплякторчо":

    Пак ще се надявате на пожарния кран да ви извади от блатото в което ви натика фърчилото.

    Коментиран от #136

  • 136 Miro

    7 2 Отговор

    До коментар #135 от "Ще ,ще":

    Нали заради пожарния кран сме на такова положение ДЪНО

    Коментиран от #138

  • 137 Кой с Левски,кой с Ботев !

    7 0 Отговор
    БИБИТКО с Марко Тотев !
  • 138 Хаха

    2 6 Отговор

    До коментар #136 от "Miro":

    И за падналата ти патка е виновен Джипко

    Коментиран от #143

  • 139 Шарани

    5 5 Отговор
    Кирчо и Кокорчо се убедиха че в гьола има много шарани и сега пробват дали ще клъвнат и на гола кука. Очевидно са толкова доволни, че Кирчо не може да се спре да се хили. Културягата и той потрива доволно ръце, че шеф на НАП е къде-къде по добре и от Солунската митница.
  • 140 Гербава мъка и неволя

    5 2 Отговор
    Пак ще се изтърколя
    Дават ни проценти....Но тез Харвардски
    студенти !...пак ще взимам медикаменти !
  • 141 Деса поетеса

    5 4 Отговор
    Слави си взе поука!
    Вече ще чете наука!
    А на П П сполука!
    Яко Гроб да 🔨-ка!
  • 142 Продължаваме промяната Русия/Москва

    5 1 Отговор
    И един глас от мен .
  • 143 Miro

    1 0 Отговор

    До коментар #138 от "Хаха":

    е ти като е ближеш ще е паднала!!!!????
  • 144 Факт

    5 4 Отговор

    До коментар #126 от "Иван":

    Жена заляла Кирил Петков с кофа вода в Пловдив.

    Сигурно телевизиите ще го изкарат мъченикът и страдалецът на новото време…

    Коментиран от #147

  • 145 Всяко гербаво начало има КРАЙ !

    5 2 Отговор
    И започва истински РАЙ ! Веселба безкрай !
    А и без сарай !
  • 146 Герберска злоба

    5 5 Отговор
    Веч няма да зоба от народа
    Идват хора от друга порода
  • 147 Символика

    4 5 Отговор

    До коментар #144 от "Факт":

    на предстоящи събития.

    Точно една такава кофа студена вода ще залее харвардците на изборите 14.11.2021!
  • 148 ПП и ДБ в коалиция !

    2 5 Отговор
    Туй е най правилната позиция !
    И Гроб в опозиция !
  • 149 Искам диспут между Бибитко и Петков !!!

    5 2 Отговор
    Да видим КОЙ е готов !!!
  • 150 Да спасим Герб

    5 3 Отговор
    По правилно формацията на Петков и Василев ,,Да продължим промяната" да се нарича ,,Да спасим герб от разследване . Явно тиквата си ги е напазарувал с крадените милиарди .Картинката се изяснява. В тази партия ,може да се коалира и ,,Да България . " Партиите на протеста са изтикани и унищожени . Тези ще довършат работата на чалгаря
  • 151 Аз съм

    5 2 Отговор
    Всяко разширение довежда до спукване и изтичане на телесни секрети! Секретите ще са с USA цвят и мирис на овча лой! От мене, благодаря, не мога да ВИ възприема от моята българска територия!
  • 152 Коко

    4 2 Отговор
    Мравояда с лодката Христо Иванов - Прокопиев прецедателя на ДАЙ България нали каза че с ГЕРБ и ДПС няма сега като ще стават коалиция с Кирчо какво ще каже щом е за пари и власт с всички може затова изтикахте Слави защото не ви беше удобен нямаше да има баница идете сега и гласувайте пак за продажника Христо Иванов-Прокопиев ще сменим Пеевски с Прокопиев
  • 153 Коко

    3 2 Отговор

    До коментар #109 от "Ето защо учиндолеца се самоуби":

    Само дето не можах да разбера с кого Слави трябваше да търси диалог с Христо Иванов- Прокопиев мравояда с лодката бившия министър на Боко тиквата който освен власт и пари друго няма в главата или с Татяна Дончева която ходи от вратата на вратата да си купува депутати относно политическия опит аз като ги гледам и Кирчо канадецът и оня дето откраднал флашката пръщят от политически опит много правилно постъпи Слави а ти се орентирай във вярната посока още има време
  • 154 Коко

    2 0 Отговор

    До коментар #103 от "БАЙ Х@Й‼":

    Абсолютно вярно колега но не се хаби все едно да наливаш вода в пясък няма да се учудя ако на някой им плащат за да пишат подобни глупости
  • 155 чекмедже 2

    3 2 Отговор
    Целта Е..да има правителство на всяка цена..В името на народа, а кой ще плати цена за поредната коалиция на грабежа..електората, лош материал..ИТН не искаха да влизат в такива сделки,затова те са лоши,грозни,некомпетентпи..и куп други прелести..Но ако си бил в коалиция и грабил държавата и сменил по пътя към властта няколко партии..тогава си подходящ..за всички протестни партии..
  • 156 XYZ

    1 2 Отговор

    До коментар #3 от "Gowo":

    Да, наистина хитър ход!
  • 157 Така е,

    0 2 Отговор

    До коментар #119 от "Целта":

    Докато целта на измамниците от герб и ДПС е да работят безвъзмездно и да използват всяко евро за държавата и хората, не за офшорки и чекмеджета!
  • 158 Влад

    1 1 Отговор
    След 14.11. никой няма и да си спомня за тия двамата.
  • 159 KIROEMENTE

    3 1 Отговор

    До коментар #33 от "Всъщност":

    ДАЖЕ С ГОРДОСТ БЕШЕ ЗАЯВИЛ НЯКЪДЕ В МЕДИЙНОТО ПРОСТРАНСТВО ЧЕ ЕДНА ОТ ОСНОВНИТЕ ИМ ЦЕЛИ ЩЕ БЪДЕ ДА ВЪВЕДЪТ ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ВАКСИНИРАНЕ НА БЪЛГАРСКИТЕ ГРАЖДАНИ КАТО ПОЧНАТ ОТ ДЪРЖАВНИТЕ ИНСТИТУЦИИ ЗА ДА ИЗМЪКНАТ БЪЛГАРИЯ ОТ ДЪНОТО НА КЛАСАЦИЯТА С ВАКСИНИРАНИ СТРАНИ КОЕТО Е СЪЩО ОСНОВНА ЦЕЛ НА ДВЕ АМЕРИКАНСКИ НЕПРАВИТЕЛСТВЕНИ ОРГАНИЗАЦИИ НА КОИТО КИРЧО Е ЧЛЕН А ИМЕННО АМЕРИКА ЗА БЪЛГАРИЯ И ЕВРЕЙСКАТА ШАЛОН
    ЗАЩО ЗА РАЗЛИКА ОТ ДРУГИ ПОЛИТИЦИ ТЯХ НИКОЙ НЕ ГИ ПИТА КЪКВА ПОЛИТИКА МИСЛЯТ ДА ВОДЯТ СПРЯМО ВАКСИНИРАНЕТО, ЗАЩОТО ВЪВ ВИДЕОТО ОТ ПРЕДАВАНЕТО НА БЕНОВСКА ПИТА ЯСНО СЕ ВИЖДА ЗА КЪКВО ТОЧНО СА ВАКСИНИТЕ И НЯМАТ НИЩО ОБЩО С COVID19
  • 160 KIROEMENTE

    2 1 Отговор

    До коментар #34 от "Gowo":

    ПО ГОЛЯМО ЗАДКУЛИСИЕ ОТ ТИЯ ДВАМАТА НЯМА
    ЩЕ НИ ПРОДАДЪТ НА АМЕРИКАНЦИТЕ
    ВСИЧКИ ЗНАЯТ ЧЕ ОБСЛУЖВАТ АМЕРИКАНСКИ ИНТЕРЕСИ НА АМЕРИКАНСКИ НПО КАТО АМЕРИКА ЗА БЪЛГАРИЯ И ЕВРЕЙСКАТА ШАЛОН
    ДЕМЕК ПОРОБВАНЕ НА БЪЛГАРИТЕ
    ОСНОВНА ЦЕЛ ПЪЛНО ВАКСИНИРАНЕ НА НАСЕЛЕНИЕТО
  • 161 ГЕРБ и ДПС да си признаят за окрадените

    1 0 Отговор
    Милиарди и тогава може да се разговаря с тях??? Никога няма си признаят, и никога няма да се разговаря с тях!! Ясно и видно е, само някой си пишат глупости, Условието за разговори е "майтап"!!! Не изпълним!!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове