24 Септември, 2021 19:02 2 177 14

Евродепутатите не потърсили вносителите на сигналите, дали им повод за посещение у нас, и нито един от пострадалите

  • боец-
  • георги георгиев-
  • елена йончева-
  • евродепутати-
  • libe-
  • сигнали

"Кого са изслушвали и с кого са се срещали?", питат от гражданско сдружение "БОЕЦ"

Евродепутатите не потърсили вносителите на сигналите, дали им повод за посещение у нас, и нито един от пострадалите - 1
Снимка: "БОЕЦ"

Гражданско сдружение "БОЕЦ" не са били поканени и не са участвали в срещите на групата евродепутати, които са в момента в България заедно с Елена Йончева. Това съобщиха от гражданското сдружение във Facebook.

"Припомняме, че през юни 2021 г. "БОЕЦ" сезирахме официално комисията LIBE в Европейския парламент за полицейското насилие и подслушването на граждани по време на миналогодишните протести. Представихме им и доказателства и документи, както за полицейското мракобесие - незаконно задържани членове на "БОЕЦ", случаите с Димитър Кенаров и битите граждани зад колоните на МС, така и за подслушването на Георги Георгиев - председател на" БОЕЦ", и подслушваниte заради контактите си с него журналисти от български и чужди медии, което прави казуса международен", посочват от "БОЕЦ".

От ФАКТИ припомняме, че от документи, публикувани от "БОЕЦ", стана ясно, че и нашият колега Петър Здравков е бил подслушван в разговор с Георги Георгиев.

"Странно с кого са се срещали евродепутатите, след като не потърсиха вносителите на сигналите, дали повод за тяхното посещение, и нито един от пострадалите? Не потърсиха и представители на свободните медии! Кого са изслушвали и с кого са се срещали?", питат от "БОЕЦ".

"Ако Йончева игнорира и изолира БОЕЦ, пострадалите и независимите медии, за да държи фокуса върху себе си и да си прави ПР на наш гръб, имитирайки някаква борба за свободно слово, то това е жалко", категорични са те.

"А ако евродепутатите искат да помогнат и да разберат истинската картина на свободата, демокрацията и правото в България, то трябва да се срещнат с хората, които реално водят битката срещу мафията и плащат цената за това!", завършват публикацията си "БОЕЦ".


Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 29 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Здравейте бойци

    17 5 Отговор
    Самата среща с мутра като тази на главпрокурора е достатъчна за да се види какво е правосъдието в България. Според вас това не е ли нещо. Интелигентните хора разбират дори по физиономията и лъжите.
  • 2 Иво

    24 4 Отговор
    Европейската мафия подкрепят българските мафиоти от герб нормално иначе как ще се връща процент към тях от това което крадът от нас народа
  • 3 предложение

    12 12 Отговор
    Ей, сменете го най накрая тоя Гешев бе!
    Сменете го и да приключва тая реформа в правосъдната система!
    Щото само това ви е меракът!
    Може и Васил Божков да сложите на неговото място и да сте щастливи вече!
    То пък Мая Галева може да иска пък Пеевски да сложите?
    Тогава ще настане една демократична надпревара!
  • 4 Последния Софиянец

    18 2 Отговор
    От Европа помощ не чакайте!Сами трябва да си изчистим къщичката.

    Коментиран от #6

  • 5 ГЕРБ=БСП=ДПС

    9 2 Отговор
    Факта, че корупционерката Елена Йончева е "екскурзовод" на евродепутатоте, говори за това, че евродепутатите са дошли да подкреят стауквото БСП.

    Евродепутатите или не могат да разберат, че ГЕРБ=БСП или не искат да разберат. Защото са корумпирани като ГЕРБ и БСП.
  • 6 ГЕРБ=БСП=ДПС

    6 5 Отговор

    До коментар #4 от "Последния Софиянец":

    Тази корупционерка Елена Йонччева, е от твоите хора групичката на президента Румен Радев.
  • 7 9090

    9 1 Отговор
    Те не са дошли да помагат , а да отбият номера . Имат си хората командировъчни и да ги оползотворят ....най-много да оставят напътсвия за правата на ЛГБТ и циганите .Фалшиви са колкото си искат. Ама къде ни набутаха ...от соца ...при неолибералите...ШОК !
  • 8 Фаро

    7 1 Отговор
    Евродупетатите са изяли много кюфтета от депутатските специалните.За какво иначе да идват те с бедняците не се занимават освен ваксинирането
  • 9 нннн

    5 2 Отговор
    Евродепутатите ще чуят истината от Гешев и ще се снимат с него за спомен. Какво друго очаквате от брюкселски боклуци?
  • 10 опг

    6 1 Отговор
    Вие очаквате нещо полезна да бъде свършено от Бруксел и ЕП в полза на обществото в България. Та те работят с мафията уважаеми. Същите тези предадоха борещите се срещу слугите на комунистическия режим, и се съюзиха със същия режим. Какво очаквате от такива колониалисти?
  • 11 БСП на Бунището

    8 4 Отговор
    Ако бяха посетили Позитано 20 ,щяха да видят на живо причинителите на Хиперинфлацията от 97 ма Румен Овчаров и Румен Гечев ...Щяха да видят на Живо как за откраднати 25 милиона Румен Овчаров е с Условна присъда без да връща парите и е член на ИБ на БСП....Щяха да видят Приватизатора на предприятие с милионен капитал - самата Корнелия Нинова и ако се бяха обърнали назад - ха зад тях стои Евродепутатката източила с Офшорни сметки фалиралата банка КТБ - самата социалистка Елена Йончева.....И така нататък,та чак до Олигарсите,вече на Свобода,както и Убиеца на Милен Цветков! - освободен от ареста ...
  • 12 Биби Долапчиев

    0 0 Отговор
    С хъми никой не се срешта бе
  • 13 Игнорирани

    3 1 Отговор
    Даже и Евродепутатите, дето хабер си нямат в какви театри ги въвличат местните, са загряли че на Боец им хлопа дъската!
  • 14 ЕССР

    1 0 Отговор
    На това му се вика "Отбий номер". Гарван гарвану око не вади, де бяха до сега тия наблюдатели, вземаха си еврогейските заплати и се правеха на умрели лисици. Европа е вредна за България и българския народ. Политиката на моркова ни налага еврогейски ценности несъвместими с психиката на хората. Вън от съюза !
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове