Last news in Fakti

25 Септември, 2021 08:06 10 408 29

Разбра се причината за тежката катастрофа на столичното Околовръстно

  • причина-
  • катастрофа-
  • софия-
  • околовръстно

Автомобил решава да заобиколи спрял в дясната лента на Околовръстното друг

Разбра се причината за тежката катастрофа на столичното Околовръстно  - 1
Илюстративна снимка БГНЕС

Тежка катастрофа между кола и микробус стана късно снощи на столичното Околовръстно. Двама мъже са пострадали и бяха откарани в болници. Сигналът за инцидента е получен около 20.30 часа. Две линейки пристигат на място за около 12 минути. До инцидента се стига, след като автомобил решава да заобиколи спрял в дясната лента на Околовръстното друг. За да избегне колата, микробусът прави маневра в лявo и помита движещата се пред него кола, която се обръща по таван. Ударът е толкова сериозен, че колите се движат 50 метра по платното. От най-лявата лента двата ударени автомобила са спрели в най-дясната, обясняват от Нова телевизия.
Инцидентът затрудняваше движението по отсечката към ж.к. "Младост" през цялата вечер, а около 23 часа полиция временно затвори платното, за да направи оглед.


Поставете оценка:
Оценка 2.4 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Жоро

    36 2 Отговор
    Какъв трябва да си, че да спреш в дясно на околовръсното .. Като големите бързаци дето се удрят на Цариградско и после пишат протокол в лява лента.. Акъл като на кокошка

    Коментиран от #10, #17, #22

  • 2 цербер

    32 1 Отговор
    Шофьорът на Автомобил решава да заобиколи спрял в дясната лента на Околовръстното друг автомобил. Автомобилът не взема решенията.

    Коментиран от #4, #26

  • 3 Аборигени

    31 1 Отговор
    Абсолютна дебелщина е да спреш в дясната лента на скоростен път. Тоо..и в аварийната лента е опасно да спреш,като гледам колко катастрофи станаха с автомобили спряли и в аварийната лента. И тоя дето е надминавал е същия дебил щом е помел движеща се пред него кола,защото е карал с дивашка скорост,както повечето камикадзета каращи като луди в лявата лента.
  • 4 жоро

    25 0 Отговор

    До коментар #2 от "цербер":

    Шшш тихо, тук е ФАКТИ, автомобила се кара сам, нали за това е авто .. Като джип прегази дете на пешеходна .. Или камион се вряза в пазар за зеленчуци. Заглавията са топ

    Коментиран от #21

  • 5 Need for speed

    50 2 Отговор
    Околовръстното НЕ Е скоростен път, това че не се спазва дистанция и ограничение на скоростта, няма контрол и няма мозък в главите на участниците в движението, е отделен въпрос.

    Коментиран от #6

  • 6 Komapak

    7 9 Отговор

    До коментар #5 от "Need for speed":

    Всекидневно оттам минават десетки хиляди превозни средства. Ако е така както пишеш трябваше да е пълно с катастрофи, но не е!!

    Коментиран от #14

  • 7 Конфуций

    15 1 Отговор
    Тук някой не е мислил като е писал. Бусът завива наляво и помита колата отпред. Как става това?
    Аз си мисля, че първо стана БАМ, после ФИУУУУУ и накрая game over
  • 8 Ужасонн

    27 0 Отговор
    Добре, че съм гледал клипа от катастрофата, за да потвърдя лъжливата статия!!! Буса не удря автомобил в най-лявата лента, а ауди с висока скорост го помита след като буса се опитвя да заобиколи автомобила, който му сече пътя!
  • 9 шири

    13 0 Отговор
    "първо стана БАМ, после ФИУУУУУ и накрая "game over" Това не беше ли въпроса с пенсиите? Първо теглиш от банкомата-Бам!После фиууу-харчиш парите в аптеката за лекарства,след това за ток и вода, и накрая играта свършва.
  • 10 Ами

    24 2 Отговор

    До коментар #1 от "Жоро":

    Ако ти се повреди колата е нирмално да спреш в дясно на околовръстното. А това че другите карар като ненормални и не гледат, е вероятната причина за катастрофата.

    Коментиран от #12

  • 11 Некой

    1 5 Отговор
    Дреме ми
  • 12 Жоро

    9 0 Отговор

    До коментар #10 от "Ами":

    Не му се е повредила колата, каза го на клипа. Спрял нашия да си смени чистачката в сухо време..
  • 13 Валерко

    17 1 Отговор
    Дебила с BMW то е за затвор!
  • 14 gggw

    2 2 Отговор

    До коментар #6 от "Komapak":

    не е, ама е.. тва че не ги пишат, не значи че няма всеки ден.. погледни статистиката
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Брадвата

    16 1 Отговор
    Ако караха с 80, а не със 180, щяха да си пият ракията спокойно вечерта. Но не. На новата отсечка всеки кара като луд. Още като беше 50 ограничението се караше с минимум 120. А колите отдавна е трябвало да са направени на микровълнови и смартфони.
  • 17 а кажи

    5 3 Отговор

    До коментар #1 от "Жоро":

    А какъв трябва да си, за да изпреварваш в дясната лента (аварийната) и да сечеш пътя на микробуса?

    Коментиран от #18, #19

  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Жоро

    9 1 Отговор

    До коментар #17 от "а кажи":

    Същия е и тоя с бмв-то.. Книжка от зрънчо
  • 20 Гледайте

    10 0 Отговор
    клипа и не говорете глупусти. Виновен 1 е спрелия и виновен 2 е БМВ дето го заобикаля. Буда чукна в ляво за да него връхлети , а в най лява лента Ауди се качи на мантинелата с превишена. Съвкупност от грешки на 1 място и ето го резултата. Добре че няма жертви.
  • 21 Може пък

    1 2 Отговор

    До коментар #4 от "жоро":

    да става дума за някоя Тесла.
  • 22 Бат Радко

    11 3 Отговор

    До коментар #1 от "Жоро":

    Всички спират навсякъде , тротоари , спирки , вело алеи , ниска култура , просто племе българско , подмазвачи и натегачи на всяка крачка , Вива ла Великобритания
  • 23 В е л и к и я

    5 0 Отговор
    На тоя с микробуса трябва да му се вземе книжката доживот , кво е това дивашко каране в тоя трафик ..Такива не подлежат на поправяне .. Това да му е последното каране ...!

    Коментиран от #27

  • 24 asdf

    4 0 Отговор
    Страшни (такива) сте значи има клип на тази катастрофа ама защо не го пуснахте а да сетих се защото хората ще видят кви глупости пишете ама нормално без глупости днешно време ще останете без хляб за това си прекратих университета щото и аз щях да стана един страшен (такъв) ако ме разбирате
  • 25 ГЕРБ=БСП=ДПС

    5 0 Отговор
    Как така някой си ще спира на Околовръстното. Има същите идиоти, които спират и на Цариграддско шосе. На Околовръстното и на Цариградско има локални платна там се спира. Разбирасе, освен в случаите, когато автомобила се повреди и не може да се движи.Ю

    Полицията трявба да взима книжките както на идиотите, които карат в насрещното или с 50 км над разрешеното. Така и на идиотите, които спират на околовръстното, Цариградско или в ускорителните ленти на магистралите.

    Коментиран от #28

  • 26 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "цербер":

    В София е редовна ситуация!Повечето спират,където им хрумне....Оцелей днес....
  • 27 asdf

    4 0 Отговор

    До коментар #23 от "В е л и к и я":

    И двамата са олигофрени тоя с буса не знае къде се намира горкия а оня с аудито вижда пред него че има трафик и спряли коли но продължава да лети така че и двамата са много прости
  • 28 Asdf

    4 0 Отговор

    До коментар #25 от "ГЕРБ=БСП=ДПС":

    Полиция няма тука никога не съм ги уважавал и няма да го направя те са паразити освен да киснят на някоя хранилка с камерката и подборно да спират коли за друго не стават бричка за 3 бона която аз карам и не ми свети единия фар няма проблем няма да ми покажат палката ЗАЩОТО ЗАД МЕН КАРА МЕРЦЕДЕС 2018 ГОДИНА И РАЗБИРА СЕ ЧЕ НЕГО ЩЕ СПРЕ милиционери изтърбушени пред мен да ми откраднат колата или да ме джобят няма да им се обадя защото няма смисъл да си губя времето буквално ще ми е по-лесно да прежаля това което ми е взета и да си купя ново от колкото да се занимавам некъв олигофрен
  • 29 мечо

    0 2 Отговор
    многу селиани дуйдохъ у софету затува
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове