Last news in Fakti

25 Септември, 2021 12:40 4 403 44

Анастасия Мозер: Това, което ме радва, е диалогичността на Кирил Петков и колегата му

  • анастасия мозер-
  • кирил петков-
  • радва-
  • колега-
  • диалогичност

От гласоподавателите зависи дали за Борисов има обратен път към властта, казва почетният председател на Обединените земеделци 

Анастасия Мозер: Това, което ме радва, е диалогичността на Кирил Петков и колегата му  - 1
Снимка: БГНЕС

Едно от знаковите лица в родния политически живот- Анастасия Мозер, даде пред Нова телевизия своя коментар за процесите в държавата и за политическата ситуация. Тя е у нас след две години зад граница. Мозер е депутат в четири поредни Народни събрания. Почетен председател е на Обединените земеделци.

„Струва ме се, че винаги човек трябва да се надява, че разумът ще надделее. Спомняте, че когато бяхме в коалиция „Народен съюз”, нашият лозунг беше „Разумният избор”. Ние винаги сме били привърженици на разумното разрешаване на въпросите”. Така Мозер коментира политическата ситуация в страната.

И допълни: „Това, което сега мен ме обнадеждава, е тази диалогичност на Кирил Петков и неговия колега, които са готови да подновят диалога в нашия политически живот. Според мен той беше изчезнал”.
Запитана дали има обратен път към властта за Борисов и неговата партия, тя отговаря: „Зависи от гласоподавателите. Не мога да не спомена, че той направи много. И не той, а неговото управление направи неща, които чакаха да бъдат направени от години като магистралите, метрото, международните връзки. Нека не забравяме, че той определено постави България на европейската карта. С инициативата за Западните балкани доста привлече вниманието, което е важно. Успя да поддържа добри връзки с Турция, а в този момент заради миграцията това не е лесен въпрос”.

„Разбира се, той си има своите грешки. Винаги съм казвала, че не обичам да критикувам неща, които не съм видяла лично аз. С нас не се е държал политически особено прилично. Всеки път, дори и аз като съм тук, сме искали среща и той много недипломатично е отказвал да се срещнем и да поговорим”, добави тя.

„Ще предложа да потърсим среща с Кирил Петков и неговия колега, защото диалогът в едно общество е много важен. Ти нямаш нужда да ставаш коалиционен партньор, няма нужда да отговаряш, но може да разискваш политиката, което е нещо много важно, да чуеш лице в лице какво мисли другата партия и организация. Ще видим какво ще стане”, посочи Мозер.


Поставете оценка:
Оценка 2.1 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 мозберг

    38 3 Отговор
    тая изобщо мисли ли като говори?
  • 2 Отрова

    38 3 Отговор
    Ако нещо харесва на дъртия маузер, трябва нас да ни притеснява. Тази не е дори приятел на България.
  • 3 Centyrion

    40 3 Отговор
    Абе този вампир жив ли е още бе???Що за наглост и липса на вкус е това???Съученичка на Хан Аспарух!!!
  • 4 ТаУмВзе

    34 4 Отговор
    Офанзивата на куцо и дърто соросоидчета, да крепят и хвалят краварския проект!

    Коментиран от #35

  • 5 Деян Икебаната

    29 4 Отговор
    Здравей, разкопка.
  • 6 гадно

    29 4 Отговор
    Това изкопаемо още ли мърда?
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Да, така е

    15 1 Отговор
    Направи, но как ?
    Стига си се изказвала отдалече...
  • 9 ген Столти

    23 2 Отговор
    Джо от гроба се надига с левото око намига.Тази е от специалните гласоподаватели на Бай Дън.
  • 10 БОЛШЕВИК 🌟

    31 3 Отговор
    Стари кримки от 90-те години, когато беше най-големия грабеж на влоговете на населението, пак изпълзяват преди избори и дават акъл!
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 глоги

    28 3 Отговор
    Анастасия Мозер е депутатка в четири поредни Народни събрания. Почетна председателка е на Обединените земеделци,но не знае от кой край се хваща мотиката и как се кара булдозер с рало.

    Коментиран от #36

  • 13 Маршш

    17 1 Отговор
    Моци би щяха да спечелят повече гласове, ако не се случваше тая подкрепа от всякъде, най вече от всички досегашни участвали в грабежа на бг народа, докарали ни д по дъното на Европа. Тая подкрепа от медиите на 112 място в света, също... Трябва много да си Т...п да нал а паш отново въдицата
  • 14 цербер

    7 0 Отговор
    „Струва мИ се, че винаги човек трябва да се надява, че разумът ще надделее." НЕ БИВА ДА ТИ СЕ СТРУВА,А ДА ВЯРВАШ В ТОВА!

    Коментиран от #44

  • 15 електрошок

    4 3 Отговор
    "Ще видим какво ще стане”, посочи Мозер. МОРЕ,АКО ГО ПОБАРА ЖЕНКА,ЩЕ СТАНЕ! Нема начин да не стане,друго си е женска ръка да пипне.
  • 16 :) Бля

    10 3 Отговор
    📌 Мале, мале, Фрау Мозер за промяна, сега я закъсахме ! Къш ма :)
  • 17 Гандалф

    10 1 Отговор
    Сигурно и тя се гласи да се присламчи към тях...щом повето стари муцуни почнаха, да ги харесват и да говорят суперлативи, значи нищо ново под слънцето...
  • 18 Сатана

    9 0 Отговор
    Стига бе,баба Анастейша е още между нас? Да ИлЯди дано.
  • 19 Серж

    12 2 Отговор
    Откъде изникна тази досадница Анастасия Мозер,да отиде при царя и имотите му.
  • 20 смок

    10 2 Отговор
    Те това име Мозер българско ли е? Не вервам.
  • 21 Васил

    9 2 Отговор
    Мръсници и крадци от миналото излизат и подканват хората да гласуват за нещо неизвестно и лъжлививо.До кога????
  • 22 ДА ИЗМЕТЕМ ГЕРБ

    12 1 Отговор
    Дъртият Шмайзер се показа...
  • 23 с аерофобия

    13 1 Отговор
    Тая дръта кукумявка е толкова "земеделка", колкото аз летец-космонавт и Доган - хидроинженер и енергетик :)))
  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Ром ама кубински

    10 0 Отговор
    Абе старата госпожа защо не си гледа старините ,ами иска да е активна и да ръси"мъдрости"Народът го е казъл -всяко нещо с времето си....

    Коментиран от #28

  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Кой68

    5 0 Отговор
    И тази изпълзя.....
  • 28 оня с коня

    8 3 Отговор

    До коментар #25 от "Ром ама кубински":

    Ами гледа че мика зайкова я изровиха от "еди къдеси" и я пуснаха да тича на воля в Парламента,и на Нея Душичката й иска така!
  • 29 Избирател

    8 2 Отговор
    "Тoвa, кoeтo ceгa мeн мe oбнaдeждaвa, e тaзи диaлoгичнocт нa Кирил Пeткoв и нeгoвия кoлeгa, кoитo ca гoтoви дa пoднoвят диaлoгa в нaшия пoлитичecки живoт."

    Е знаем че герберчетата са обнадеждени от Кирчо който им обеща диалог (коалицийка) с тях, също много са обнадеждени и от "бившия" гербаджия Христо Иванов - и той няма нищо против коалиция с гербаджиите.
  • 30 оня с коня

    1 4 Отговор
    Обаче като се справим с чалгаря ГЕРБ отново ще са на власт и всички чалгари ще бъдат натикани в миши дупки. Ще затворим и измислената ме телевизийка и простачното му шоу.
  • 31 Абе кво става тук

    8 1 Отговор
    Това плашило защо сте го показали !Децата не могат заспа довечера ! Затвор за такива и конфискация до десето коляно !!
  • 32 Анонимен

    2 5 Отговор
    Виж ако не знаеш в ютюб. Госпожа Мизел е Никола Петковистка. От реоресиран род. САВОВ СТЕФАН СЪЩО. ПОКОЙНИК И ДВАМАТА СА ЧЕСТНИ И НЕ СА КРАЛИ. НЕ СА БКП МЛАДИ ХОРА. НО СА ХОРА С ГОЛЯМО СЪРЦЕ, ГОСПИЖА МОЗЕР, ТЪЙ КАТО ИМАМЕ У ДОМА ВНУЦИ... И УВОЛНЕНИ ИМЕННО ОТ ГЕРБ. НО КАКРО И ДА Е. В ТАЯ ПАРТИЯ ГЕРБ СА НАЙ-ВЕЧЕ КОМУНИСТИ. ЛИШО НЯМА, ТА ЗА ГОСПОЖА МОЗЕР МОИТЕ ХОРА МИ БЯХА РАЗКАЗАЛИ ЕДИН ВОЕЧАТЛЯВАЩ ПРИМЕР. ПЪТУВАЛИ ЗА ОТКРИВАНЕ НА ПЛОЧА. ТЯ БИЛА В КОЛАТА. СЛЯЗЛА Е ОТ КОЛАТА И ВИДЯЛА СТАРЕЦ ТРУДНО ПОДВУЖЕН (ТУРЧИН) И ГО КАЧИЛА В КОЛАТА, А ТЯ ЗАЕДНО С ДРУГИТЕ ОТ РЕПРЕСИИ НА БКП ПРОДЪЛЖИЛИ ПЕШ. ЗА МЕН, НАС, ТОВА Е ЕДНА ДОСТОЙНА ПОСТЪПКА И ДОБРЕ ЧЕ Е ЖИВА И ЗДРАВА, ЗА КОЕТО Й БЛАГОДАРИМ. ПРЕЗ 2009 ГЛАСУВАХМЕ ПОНЕЖЕ ТЯ НИ БЕ КАЗАЛА, ДА ПОДКРЕПИМ бб, а сега Кирчо и Асен, за което й Благодарим. Трогнати сме. Мъката си е за нас. Дани и този път народа не бъде излиган. С пожелание за много здраве и дълголетие й пожелаваме на Госпожа Мозер. Велика жена, както и Сакскобургготски.
  • 33 6776

    1 1 Отговор
    ВЕЖДИ един от нас. Българи и турци 2009 подкрепиха Вежди мажоритарно, но герб замени с друг депутат и много от нас повече оттогава не сме подкрепяли и гласували. И Кирил и Асен ви го казаха. Ще се излее помия срещу нас, харесвам им проекта, защото са на годините на приятелите на нашите деца, а те завършиха приятелите им езиковата и бяха 2002 приети по света висше образование, а и преди. Наши близки и децата им на годините на Асен ги приеха в Щатите. Именно в първия момент ми напомниха за умните деца от малки израснали уван, бартл и кой ли не, и днес да по света, адвокати, иннженери, банкови служители. От детската градина се знаеше. Всеки иска, но не всеки има тоя капацитет, ум. И много са добродушни. Има и с огромно, по характер зли и иван не ги покани на сватбата във Варна. Човек се познава колко ти е приятвл, когато си зле, а не когато си ок. Самолет бил казнал, помолил на бкп детето и не отишъл. И са бсп. Ония умните с безпартийни родители се устроиха бб по света и идват родителите си родени 1962 да ги посетят в Бг, защото още работят. Плюете по Кирчо, Асен и колеги, явно, защото вашите не са като тях. Искате си чалгата. Избор имате. Голям.
  • 34 Истината

    2 0 Отговор
    И на дпс карадайъ искам да кажа, че ако продължавате много от Ардинските села, умни младежи след завършване на запад не биха се върнали обратно в Бг. Както искаш г-н Карадайъ не разбирай. Бяха при подписване на брак свидетели в Германия и си прибера приятелката, а днес жена и запуса 2 висше в Германия, и 1 в Бг, с цел оставане там.
  • 35 гост

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "ТаУмВзе":

    Правилно колега,това е 100%-та истина !!!
  • 36 Някой

    9 0 Отговор

    До коментар #12 от "глоги":

    Баща и Геме Димитров , английски агент , със смъртна присъда от фашисткото правителство преди 9-ти , бяга през сръбската граница. След промените първа демократка ,и антикомунистка . Интересна метаморфоза.
  • 37 Време е за ВЪЗРАЖДАНЕ

    7 1 Отговор
    Баба Яга явно няма 300лв пенсия
  • 38 ПЕНКО

    7 1 Отговор
    ВИНАГИ ИЗЧАКВАЙТЕ МОЗЕР ДА СИ ПОСТАВИ ПОСЛЕДНОТО ЧЕНЕ -/КАТО МЕН/ -ПРЕДИ ДА СЕ --- ИЗ КАЖЕ-ХОДИ !!!!!!!!!!!!!!
  • 39 УСЛОВИЕТО

    5 0 Отговор
    Анастасия Мозер, да не бързаме да се радваме, на хамстера и клоуна, много циркови представления сме гледали и сме си тръгвали от шатрата разочаровани от политическото цирковото изкуство! "Почтените", да не се опитват да ни въвеждат в заблуждение - веднъж, вече един ни оправи за 800 дни, така ни оправи, че още ни държи влага, не можем да го измъкнем до ден днешен набит до шията ни! Все пак успя за повече от 800 дни да си върне имотите за които бе дошъл! От тези новите "спасители", глашатаи на "ПОЧТЕНОСТТА", кариеристчета, не се очаква нещо по-различно! Какво да се очаква като знаем, че са обвързани със старите вълци от политиката, а те им диктуват, дирижират правилата, служейки им за маша с която да вадят горещите кестени от горящия огън - те са предани на Радев, а той е ляв - "комунист". Прословутия проекта на "почтените", замислен от доста време е прост и ясен, неговата единствена цел е да обслужва само интересите на Радев! Ние, обществото ли не сме добре, или двамата спасители - "ПРОДЪЛЖАВАМЕ ПРОМЯНАТА", казват те! Поредното клише за наивници! - Може ли да се продължи нещо което изобщо не е започнало, или те, "мъдрите" имат предвид създадения хаос и приложения реванш от служебния кабинет в който те участваха и целенасочено излязоха от него! Чуйте, само условието им - "Ако ГЕРБ признае пет неща и се откаже от тях, тогава можем само да си помислим да работим с тях - леви идеи с десни инструменти, "хитро"! Образовани, "почтени", пропускате нещо много важно
  • 40 УСЛОВИЕТО

    2 0 Отговор
    ...., че в ъгълчето на устните ви има останало още малко жълта - като на малките патенца! Защо не поставите условие на БКП-БСП, а работите с тях - да излезе и да си признае за 45-годишното си политико-криминално управление за което е забранена със закон, и да се извини на близките убити от тях...?! Жълтурчета...!
  • 41 Анонимен

    3 2 Отговор
    Мозер, как е интимният живот? Владко, неукият "специалист по балкански въпроси" от Долна баня, бърка ли в ошавливовия конфитюр все още?
  • 42 Зем принцип

    4 1 Отговор
    Винаги с победителите е този земеделски съюз. На 09.09.1944г. с ОФ, При социализма -с БКП, в началото на демократичния режим -със сдс, сега - искат с Кирил Петков. Не се наядоха тези ценни кадри. Всичките активисти са милионери и разбира се -демократи.
  • 43 Защо продължавате

    5 1 Отговор
    този терор над българите? Моля ви спасете ни поне от тези ПРИЗРАЦИ от миналото. ИМАЙТЕ МИЛОСТ! Не ни принуждавайки да спрем да четем сайта ви. ОСВЕН, АКО НЕ ИСКАТЕ ДА НИ НАПОМНЯТЕ ПО НЯКОЛКО ПЪТИ НА ДЕН КОЙ СТОИ ЗАД БРАТЯТА КИРИЛ И АСЕН.НЕ СМЕ БЕЗМОЗЪЧНИ. РАЗБРАХМЕ!

    Й
  • 44 Оруел

    1 0 Отговор

    До коментар #14 от "цербер":

    „Мълчанието не е опция: Мълчанието е съучастие“ – Оруел
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове