Last news in Fakti

25 Септември, 2021 15:41 5 875 90

Методи Андреев: Кирил Петков удари през пръстите крадливите олигарси, които източваха ББР

  • методи андреев-
  • кирил петков-
  • крадливи-
  • олигарси-
  • източват-
  • ббр-
  • удари-
  • през пръстите

Проектът на Петков и Василев трябва да е насочен към младите хора, казва бившият депутат от СДС в 38-ото НС

Методи Андреев: Кирил Петков удари през пръстите крадливите олигарси, които източваха ББР - 1
Снимка: БГНЕС

Бившият служебен министър на икономиката Кирил Петков удари през пръстите крадливите олигарси, които бяха тръгнали да източват Българската банка за развитие (ББР) и направи всичко възможно дребните и средни фирми да взимат кредити от там. Асен Василев пък заяви, че: „от утре НАП повече няма да рекетира и тормози малките и средните, ще влезе при големите“. Това са много важни заявки за едно бъдещо управление.
Това заяви пред БГНЕС Методи Андреев, бивш депутат от СДС в 38-ото НС и народен представител от гражданската квота на ГЕРБ в 43-ия парламент. Той коментира актуалната политическа обстановка в държавата.

„Смятам, че техният проект трябва да се насочи към младите хора, които не са били изкушени от политиката. Чули са от своите бащи и майки, дядовци, баби за различни политически сили – БСП, СДС, ГЕРБ, но виждат, че България не е нормална държава, че България няма почтено управление. Към този сегмент от българския избирател трябва да се насочат двамата бивши служебни министри и проектът им „Продължаваме промяната”, заяви той и ги призова да се насочат към младите хора, които искат България да се превърне в нормална държава, да има постоянно управление, корупцията да бъде ликвидирана и те да се реализират тук, а не в чужбина.

Андреев каза още, че появата на новия политически проект не трябва да предизвиква ревност у другите партии, свързани с протеста и партиите на промяната. „Ако те са привърженици на свободния пазар, на истинската пазарна икономика, такова нещо може да се случи и в политическия пазар“, заяви той.

Според него появата на един толкова амбициозен проект като на Петков и Василев само трябва да ги амбицира, не само да запазят своето електорално влияние, но и също да го повишат.
Въпреки добрата заявка и добре свършената работа от Петков и Василев, бившият депутат каза, че няма смисъл да „преливаме” гласове от „Демократична България” и „Изправи се! БГ. Ние идваме!”.

„Този проект трябва да разшири територията от гласоподаватели, които искат истинска и необратима промяна”, убеден е Андреев и добави: „Номерът е тези момчета да активират онази част от българските избиратели, които не са гласували”.

Андреев каза, че не изключва възможността ситуацията от предходните избори да се повтори и отново да бъдем изправени пред нови избори. „Не изключвам този вариант, но аз по-скоро съм оптимист. Те казват нещо много важно: „нашата цел е да занулим корупцията, нашата цел е да може да вдигнем стандарта на живот, който пада поради огромните кражби“. За това нещо няма идеология – и десните, и левите избиратели еднакво страдат от корупцията, и това, което е в България. Мафията, която е окупирала държавата, вече 12 години и повече, тази мафия също няма политическа окраска – там има всякакви – десни, леви, центристи, патриоти“, каза той.

„В този смисъл „Продължаваме промяната” може да се окаже онази изключително важна спойка между отделните политически субекти, които не успяха да намерят помежду си достатъчно допирни точки, за да се превърнат в една реформаторска коалиция в последните два парламента”, добави Андреев.

По отношение на това дали вторият мандат е „в кърпа вързан” на Румен Радев, бившият депутат смята, че още е рано да се каже как ще се развият нещата. Каза, че при евентуален балотаж между Радев и Борисов, който като лидер не е невъзможно да се хвърли в битката.

„Радев е бивш член на БКП, и Борисов също. Радев залита по политиките на Путин, но в същото време подкрепя Триморието. Борисов и той се слагаше на Путин, изгради му даже газопровод с български пари, не позволи да има диверсификация, но пък купи фантомите. Дотук позициите са почти еднакви. Тежката болест на обществото е корупцията, а Борисов е инструмент на задкулисието през тези 12 години. Чрез него корумпираното задкулисие заграби държавата и се имплантира във всяка клетка на българските институции. Докато Радев застана на страната на реформаторските сили и каза, че е против корупцията и мутрите. В такъв случай ще гласувам за Радев, поне 20% да съм истински щастлив“, коментира Методиев.
Той изрази недоволството си по отношение на това, че нито ДБ, нито ГЕРБ показват някаква решимост да изкарат свой силен кандидат и призова ДБ да го направят, а не да подкрепят чужди кандидати. Според него по този начин ДБ ще покажат, че имат силен кадрови потенциал.


Бел.ред.
2 509 864 българи заявиха на Референдума от 2016 г., че депутатите трябва да се избират на мажоритарни избори в два тура, но политическия елит и неговите кукловоди не позволяват това да се случи, а в техните медии темата е табу.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 49 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Последния Софиянец

    25 23 Отговор
    Днес Кирил Петков е в Хасково.

    Коментиран от #9, #18, #26, #31, #33, #82

  • 2 Рррррррр

    41 11 Отговор
    ГЕРБ,ДПС,СДС=ОПГ
  • 3 choko

    43 13 Отговор
    И така трябва да бъде и занапред!

    Коментиран от #15

  • 4 иво

    27 27 Отговор
    Глупости на квадрат
  • 5 Кирчо

    50 14 Отговор
    да удари през пръстите крадливите и Тулупа хихи

    Коментиран от #19, #86

  • 6 ПЕНЦИОНЕР

    15 23 Отговор
    ............ ТРОЛУВЕ....... АКУ. НИ СТЕ.... ВИЖДАЛИ...... ИСТИНСКИ.... ТРОЛ.... ЕТО СЕГА МОИ ДА ВИДИТЕ.... БАЧ СИ... МЕТОДЯ... КРЕСЛИВИЯ.... ХИ ХИ..... ША МА УМРИТИ... ЕИ... ШШ....!!!!!!!!
  • 7 ТаУмВзе

    18 28 Отговор
    Яко смях! Долната мутра си шества, по села и паланки. Каскета се лигави на некви европудели. Кое е свършил кирчо? Тия соросоидчета, когато настъпят, мутропитека ще е за предпочитане.

    Коментиран от #27

  • 8 📌:) Бля

    29 7 Отговор
    Ей тва, тия дето се хранеха в Стола за 0.40 стотинки нема да му простят на гн. Кирил Петков и Асен Василев.

    Коментиран от #41, #46

  • 9 Дреме ми

    17 7 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    И какво от това, като е в Хасково

    Коментиран от #14

  • 10 ГЕРБ=БСП=ДПС

    16 15 Отговор
    Изчезвай бе ГЕРБАДЖИЙСКА подлога такава, помним чии депутат беше ти.
  • 11 гадно

    19 14 Отговор
    И тоя се опитва да налива вода в мелницата на Бойкикев и Манолова.
  • 12 Бойко

    20 11 Отговор
    Ще назнача за шеф на ББР Кристалина Георгиева, като я изгонят от Световната банка.

    Коментиран от #30

  • 13 Олигаврх

    15 1 Отговор
    Бе ка ше ме удрят некви момчетии през пръстите бе ...
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Да говориш

    10 2 Отговор

    До коментар #3 от "choko":

    за почтеност и да крадеш почтеност в дните си е едно, а да я сътворяваш и отстояваш, съвършено различно.

    Защо им е на някои хора, да допускат зло, а и да правят зло, завивайки се като подарък с панделката на почтеността.

    Това не остава ненаказано, не само във времето, а и извън него.

    Или са заблудени, или са самозабравени, пък дори и най-престижните университети в празнославието си да са завършили.

    Почтеността не се култивира в университет.

    Да прости Господ невежието на дните ни!

    Съблазънта, лъжата и лукавството са сродни пороци и произлизат от дявола, който е „баща на лъжата“ и на лукавството (Йоан 8:44).

    На това той учи и своите служители, хората, които вземат от него пример в своята зла воля и зли нрави, казва Св. Тихон Задонски. Тези пороци завладяват хората, които едно говорят с устата си, а друго имат в сърцата си.

    Обикновено такива хора се наричат двоедушни, продължава светецът, тъй като те като че ли имат две души, т.е. вътрешна и външна: с външната си душа те общуват с хората и ги заблуждават, а вътрешната пазят за себе си.

    Коментиран от #17

  • 16 зъл пес

    17 3 Отговор
    Айде къш бе,и ти си чуждопоклонник и лизач на чуждоземни дирници.
  • 17 Хората

    10 3 Отговор

    До коментар #15 от "Да говориш":

    от този тип общуват с ближните си ласкаво, гладко и тихо, но хитро и коварно, за да могат както крадец, да се прокраднат в техните сърца. Те умеят и смирени да се покажат, а отвътре е съвсем друго.

    Преди години в службата за сигурност имаше една особена прослойка от оперативния състав, които си бяха спечелили прозвището „м@стии“.

    Боравеха майсторски с г@вендийските номера и това някои от тях го считаха за връх на професионализма.

    Може и да са имали право в някои особени ситуации, въпреки моите резерви към подобен цинизъм.

    Но като гледам настоящите сухи, претендиращи с образованието си мазни мутации на двуликия Янус, превземащи лъжовно, но и нагло, материалността на съществованието ни, парадиращи с почтеност, за да се завият поне малко и с духовни одежди, си мисля:

    – дори и онзи долнопробен „професионализъм“, който носеше заможност на продажниците, днес е деградирал до такава степен, че уродливите му плодове ще хранят уродливи поколения.
  • 18 миризлив пръч

    12 2 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    Е супер,преместих си го у лево.
  • 19 изрод от ГЕРБ

    9 5 Отговор

    До коментар #5 от "Кирчо":

    Няма да ги удря,той ще е наравно с тях.
  • 20 Анализатор

    11 12 Отговор
    Тия двамата мошеници с харвардски апломбса големи артисти, дето казват хората:ама па как хубаво лъжат.

    Да им се чуди човек на бодряшкия оптимизъм, не могат на две магарета сламата да разделят, а се наемат да изправят на крака опустошената страна, с толкова разделени хора и настръхнали едни срещу други, с толкова безумно богати и изключително бедни.

    И са уверени,че 4-те месеца ще ги превърнат в 4 години.

    Може би, ако тропне байдън по масата и накара неговите окупационни войски да подсигурят „логистически“ назначаването им - единия за премиер, другия – за вице.
  • 21 Истината

    4 3 Отговор
    Хората боледуват, защото нарушават Закона на Истината.

    Причината за всички язвички в стомаха се крие в лъжата.

    Лъжата изменя химическия състав на кръвта и на тъканта, понеже щом излъже – човек започва да се страхува, а от този страх се получава свиване на кръвоносните съдове, както и на тъканите.

    Много хора и много народи, които са лъгали, са спрели своята еволюция, а много от тях са изчезнали!

    При всяка лъжа намалява силата на ума.
    Като говориш Истината, придобиваш сила и тежест.

    Лъжата обезсилва човека. Каквато и да е лъжа – бяла или черна, все едно.

    Колкото пъти я употребите, тя всичко ще ви вземе, не само че ще ви обезсили, но и последен бедняк ще ви направи.

    Истината е пътят, по който идват силите и знанието, а лъжата всичко разрушава!

    Коментиран от #22

  • 22 Лъжата

    4 1 Отговор

    До коментар #21 от "Истината":

    е най-калпавият материал, с който се строи нещо ново в света!

    По-калпав материал няма от лъжата, лъжата е най-силната отрова.

    Като отрова – руши; като материал – руши; като научен материал пак руши; като религиозен материал още повече руши.

    Навсякъде, където влезе – лъжата руши!

    Има лъжи, които покваряват долната част на носа, има лъжи, които покваряват горната част на носа или гърба, или основата на носа.

    Разни лъжи има.

    От лъжите се деформират носът, устата, езикът, ушите, очите.

    Цялото лице се деформира от лъжата!

    Лъжата е един материал, който дето влезе – деформира.

    Сърцето не се лъже – то знае! Щом страда, излъгано е.

    Щом умът се помрачи – излъган е.

    Най-много след сто години всякаква лъжа, ще бъде откривана веднага!

    Днес може да не знаете кой ви лъже, но за в бъдеще всяка лъжа и всяка неправда ще бъде моментално откривана!

    Учителя

    Коментиран от #24

  • 23 Мария

    11 1 Отговор
    Вроденото винаги е по-важно от придобитото.
    В това съм се убедила.

    Досега ни управляваха всякакви.

    И образовани (като Кунева и Кобурготски например), и натурално-първични (като Борисов), и обучени в страната на неограничените възможности (като Радев ) .

    Кое ги обединява- независимо от различната степен на образованост?

    Ами, продажността и алчността.

    Коментиран от #25

  • 24 Да ...

    6 1 Отговор

    До коментар #22 от "Лъжата":

    Тва е като диводородния моноксид с който пълнят ваксата!
  • 25 БГ гражданин

    6 9 Отговор

    До коментар #23 от "Мария":

    Като месии и богове посрещна раята след това и Костов, и Царя, и Боко Тиквата.

    И след това и тях ги гони с камъне и дърве.

    Мал0умната БГ-рая посрещна като Спасител и Гумен Крадев.

    След това и СлавитУ.

    А сега посреща радостно с 0вчи възторг и протежетата на Крадев – КирчоКокорчо!

    Тази р а я напълно си заслужава управниците, олигарсите и грабителите!

    Заслужава си робската, нерадостна съдба щом няма мозък да разграничи сеното от сламата и да проумее нещата, такива каквито са!

    Коментиран от #29

  • 26 Боли ме

    7 1 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    Хурката
  • 27 Вярно

    5 0 Отговор

    До коментар #7 от "ТаУмВзе":

    Ти е взет ума. Смешното е , че ти не знаеш.
  • 28 бай Иван

    8 1 Отговор
    Човек трябва да се пребори първо с демоните, които обитават душата му, а след това да се изправи срещу чудовищата, които населяват делника му.
  • 29 Българин

    8 12 Отговор

    До коментар #25 от "БГ гражданин":

    Искам пРезидента като главнокомандващ армията и пилот да излезе и да каже истината за загиналия пилот Валентин Терзиев или и той да излъже!

    Стига се е крил зад фустата на жена си и под полата на Херо Мустафа!

    Май тук става дума за убийство!

    Вярвам на Димитрина Попова!!!

    Коментиран от #32, #38, #40

  • 30 poredniq

    6 3 Отговор

    До коментар #12 от "Бойко":

    Споко бе тя е на твоя БЮ човека ,много ти е къса памет имаш трол .кой беше срещу Бокова твоя прост Винету
  • 31 Ти тук

    5 2 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    осведомителна агенция ли се явяваш! Знаем , че е в Хасково. Четем и се информираме, но ти не знаеш къде ще бъде срещата им със съмишленици и в колко часа!

    Коментиран от #44

  • 32 Остава

    5 4 Отговор

    До коментар #29 от "Българин":

    едно неприятно усещане с това да се хвърля ЦЯЛАТА вина върху пилота, а него дори го няма да се защити.

    Следват натрапващите се риторични въпроси. Допустимо ли е летец с нальот колкото курсант III курс да изпълнява сложни нощни полети?

    Допустимо ли е командирът на такъв недотрениран пилот да носи генералски пагони?

    И така по командния ред до Фърчилкото най-отгоре.

    Едва ли ще узнаем истинската причина.

    Ще усукват, ще крият, ще лъжат докато се забрави случая, до следващата вдовица, която ще търси истината…

    Коментиран от #34

  • 33 а яяя

    5 2 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    Да нагледа как растат кауньте.
  • 34 Вдовица,

    4 4 Отговор

    До коментар #32 от "Остава":

    която ще питат от най – високо ниво „Как сте“?

    Ами как да е вдовица, на която отстреляхте съпруга и баща на детето ѝ?

    Толкова гьонсуратлък, че чак да повръщаш!

    И това ми било „генерал“ и „държавен глава“!

    Никой нормален, обикновен човек, не от отбора на почЕтените, не би постъпил така цинично!

    Коментиран от #35

  • 35 Мисля,

    7 2 Отговор

    До коментар #34 от "Вдовица,":

    че всички знаем истината за смъртта на майор Терзиев.

    Останалото е мълчание, както се казва.

    Какво тук значи някаква си личност? Някакъв си българин?

    Такива са циничните правила на играта, нали?

    С подобни „стратегически партньори“, грижещи се за мира на планетата, не ни трябват врагове…
  • 36 Гого

    7 6 Отговор
    Браво Методи!.
    Напоследък заработваш добре. Очаквам те в листата на ПП да осребриш активността! Горчивои наздраве!
  • 37 Димитър Вълев

    8 6 Отговор
    Методи ,много прост се оказа . ББР не е източвана ,всички кредити са се погасявали. Сега ще има източване с необезпечени кредити за Наши хора и трябва Кирчо Ментата да бъде ударен през пръстите. Мошеник!

    Коментиран от #43

  • 38 georgi

    9 1 Отговор

    До коментар #29 от "Българин":

    Абе ти да не се криеш зад него до като той е зад жена си ,че знаеш толкова много . най вероятно език не знаеш ,за автомобил кой те знае какъв дръгел караш на 30 год седнал за президента да говориш.Ако търсиш такъв който се крие зад жена си това е РОСКО най голямото недоразумение в политиката.ама БЮ като каза че и магаре да сложи за президент пак ще го изберете ибриците като теб ....

    Коментиран от #72

  • 39 Бля-бля ...

    7 1 Отговор
    иcкaм дa чуя имeнa нa "крaдцитe",които Кирил Петков удари през пръстите! Крaдцитe, нa тaкa нaрeчeният прeхoд, ги знaeм!Някoи ca пo тoплитe cтрaни, други c бaceйни и 10-15 тoaлeтни, oтдeлни зaкoнoтвoрци, ca приcвoили "зaкoннo" пoлoвинaтa чeрнoмoриe и т.н.!
  • 40 Аз пък

    3 3 Отговор

    До коментар #29 от "Българин":

    хич не ѝ вярвам! Защото : първо не му е жена, второ - стана по пилот от пилотите и трето - хич не прилича на опечалена някаква и не престава да дрънка.
  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 Сатана

    7 6 Отговор
    Киро 5ков е бил всеоще Канадски гражданин когато уволни борда и директорите на банката.Нищо не е спрял а е пренасочил паричните потоци към фирми на червенобузестия.
  • 43 гого

    9 1 Отговор

    До коментар #37 от "Димитър Вълев":

    ооо как да е умен като теб ! от тази банка са давани кредити на фирмичките на дебелия пеевски който какаквото докосне изчезва .но на вас троловете колкото и да ви го казват все сте кухи.какво стана с булгартабак Благоевград ? какво бе
  • 44 Последния Софиянец

    3 3 Отговор

    До коментар #31 от "Ти тук":

    С Кирчо се чуваме по телефона и знам всичко. Май много ви е яд, че с Кирчо сме приятели. Вече сме привлякли над милион избиратели.

    Коментиран от #54, #62

  • 45 Реалист

    5 9 Отговор
    Хаха, единственото, което направи Кирчо Харварда беше да подмени хората на хранилките и да сложи спонсорите на Фатмака по места. Включително и в ББР! За да плащат на подобни смешни сайтчета с откраднатите пари за пропаганда и дезинформация. Точно Служебните на Фатмака дадоха достъп на червената олигархия до властта и държавните финанси! Сега ще сърбаме обаче всички попарата. Върнаха България години назад и ни чака гладна зима сега...протестърска и заслужена за калпавия ни народ.

    Коментиран от #50

  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 Фаро

    4 1 Отговор
    Ударил ама пръстите ги нема и парите нема.Киро каза връщане на пари йок машала
  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 Стрелцов®

    6 3 Отговор
    Когато селянин се вземе насериозно се превръща в Методи Андреев. От сутрин до вечер дава интервюта, белким някой го вкара в парламента. Смешник.....дъвче ги едни и същи глупости....

    Коментиран от #53

  • 50 LOSHIA

    2 3 Отговор

    До коментар #45 от "Реалист":

    ГЛАДНАТА ЗИМА Е ЗА ВАС,И СПЕЦИАЛНО САМО ЗА ВАС!
  • 51 Гръч

    6 6 Отговор
    Заслугата за свалянето на гроб е изцяло на ИТН.Помолиха хората за подкрепа с ясни цели получиха я и разбиха греб.Върнаха парите от субсидиите.Кирчо е само натамънен герой всичко на готово и накрая нищо само статистика
  • 52 трият всеки

    11 2 Отговор
    Кoлкoтo и дa ги плюeтe вижтe кaквo ca cвършили зa три мeceцa !!! a нe дa ми хвaлитe oнзи крaдeц Бoриcoв кoитo зa 11 гoд пoтънaхa 700 милиaрдa .a нaпрaви някoлкo км мaгиcтрaли нa кoйтo нacтилкaтa e c трaйнocт 6 мeceцa a мaркирoвкaтa e 3 .e тoвa aкo нe e чудoтo нa 21 вeк здрaвe .Кaквитo ca му мaгиcтрaлитe ,тaкoвa му e мeтрoтo и вcичкo кoeтo e нaпрaвeнo .мeтрoтo прoтeчe нa първия мeceц бacи якoтo .Пoд рeкa тeмзa 1863 гoд e прoкaрaн тунeлa зa мeтрo тц тц тц ЗA КAКВO ГOВOРИМ ГEРБEРCКИ ТРOЛOВE ??? КРAЖБA КOЛКЙOТO МOЖE ПРEЗ ТEЗИ 11 ГOД ГAРAНТИРAНO OТ ГEРБ

    Коментиран от #57, #59

  • 53 изрод от ГЕРБ

    3 3 Отговор

    До коментар #49 от "Стрелцов®":

    Този още не може си прости ,че не е откраднал толкова колкото Баце.
  • 54 изрод от ГЕРБ

    1 1 Отговор

    До коментар #44 от "Последния Софиянец":

    Дааа бе,......... като знаем колко си привлекателен.
  • 55 П П ще разпилее статуквото...

    7 1 Отговор
    Трябва да ви е ясно гербави чутури и други креатури ! Този път ще има за кауша,няма
    пълнене на гуша! Ще се ходи при бай Ставри
    под душа! БИБИТКО там ще слуша !

    Коментиран от #61

  • 56 Бамбука

    7 1 Отговор
    Президента Радев залитал по Путин ? Толкова голяма простотия може да роди само болен мозък. Падев не само залита, но и защитава българските интереси, Къде е Путин в тази схема ? Обратното , Борисов не само че залита, но и плаща за да се хареса на Путин. Последната "Любов" ощетява България с над 3 млрд. за газопровод от който ние нямаме никаква нужда - няма нито едно отклонение към България. Да не говорим за "канала" на Доган и онези 400 млн. подарени на руски фирми.
  • 57 Избирател

    1 6 Отговор

    До коментар #52 от "трият всеки":

    Прав си обаче нищо не казваш че са съгласни на коалиция с ГЕРБ и ДПС тия новите (само да си признаели грешките). Значи ограбването на българския народ 12 години вече стана "грешки".

    И щом този соросоид и седесар взе да ги хвали говори само едно.
  • 58 Рендесивирчо

    3 1 Отговор
    Гербав мушмурок ще му се даде урок !
  • 59 ИВАНЧО

    4 1 Отговор

    До коментар #52 от "трият всеки":

    Дядо ми казваше:Не бързайте да хвалите прасето,не се знае каква свиня ще излезе.
  • 60 Всички млади и интелигентни,образовани

    5 6 Отговор
    Хора ще гласуваме за ПП и ДБ и ИБГНИ а може и за ИТН! Но твърдо НЕ,за гроб,ДПС и БСП !

    Коментиран от #65, #87

  • 61 LOSHIA

    5 3 Отговор

    До коментар #55 от "П П ще разпилее статуквото...":

    ПП няма да разпилее статуквото!То е конструирано да го съхрани,като подмени играчите!
  • 62 От ГЕРБ

    5 4 Отговор

    До коментар #44 от "Последния Софиянец":

    А като се чувате по телефона и сте приятели защо не ни светнеш как върви коалицията с ГЕРБ.

    От ГЕРБ казаха че нямало проблем да си признаят "грешките" стига да им дадат няколко министерски кресла.

    Даже и ДПС щели да признаят някои "грешки".
  • 63 Harvard } Банкя

    2 0 Отговор
    Иска ли питане ???!!!
  • 64 Гост

    6 3 Отговор
    Имали още Балъци да му вярват на лъжите на тоя
  • 65 Избирател

    5 4 Отговор

    До коментар #60 от "Всички млади и интелигентни,образовани":

    Само че като гласуваме за ДБ и ПП пак получаваме ГЕРБ. И от двете места казаха че няма проблем да работят с ГЕРБ.

    Та защо трябва да гласуваме за тия можеш ли пак ми разясни?
  • 66 Уса

    0 5 Отговор
    Нямам нищо против Кирил Петков гледам и ИТН му симпатизират до някаква степен,но като човек който живее в сащ и купува пробиотика на Кирил Петков,за да го дарявам на бедни и болни българи в България това редно ли е?Защо цените са еднакви за сащ и България,редно ли е?Защо 90% от българите не са чували за тоя бизнес,но Опра го ползва?Вечно ли ще спасяваме богатите?Имам много въпроси но няма смисъл само да си питаме
  • 67 Ученото си в учено....

    5 2 Отговор
    Е! Не са завършили милиционерска школа !
    За дължината на шланг ! Такава дисциплина
    няма в HARVARD ! Жалко !!!

    Коментиран от #84

  • 68 MGehwer

    4 1 Отговор
    Методи Андреев бил министър за "три дни" а ръси акъл като че ли е врял и кипял но си остава неизвеcтник-нищоправец-бонгур!
  • 69 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 70 Фен

    4 1 Отговор
    АРЕСТИ са нужни Андреев за всичките тези престъпления но кога?
  • 71 Петков и Василев срещу...

    4 5 Отговор
    Лъчо мозъка, Барни Ръбъл, Манивел,
    Главчев,ПКП, Боко Тиквата и кой ли още не !?
    Качество срещу количество !

    Коментиран от #85

  • 72 Когато

    4 5 Отговор

    До коментар #38 от "georgi":

    Роско е бил на амбразурата, "стрелял" съм по Роско, преди това по Първнов.

    Сега Гумения Гадев е на амбразурата. Още повече, самият той е пилот от десетилетия и следва да отговори като уж професионалист.

    Така че, хайде стига сте заставали като щит за този подъл недостоен и продажен индивид, наречен по недоразумение държавен глава.
  • 73 Тоалетна в двора

    2 3 Отговор
    На гроб кръгозора

    Коментиран от #83

  • 74 мафия

    6 1 Отговор
    Има още много хора, които следва да бъдат ударени през пръсти и по няколко български шамара да им греят и да се сещат за кражбите и корупцията, в които са участвали и да не смеят отново да вредят. Започнете и процеси по възвръщаемост на заграбеното и изнесеното зад граница.

    Коментиран от #80

  • 75 П К П

    8 1 Отговор
    Много важно, че са завършили Харвард !
    Могат ли да правят поцинковани кофи ?!
    А,де,де....
  • 76 Мога само да крада,лъжа и мажа

    4 2 Отговор
    Затова съм в ГЕРБ да се докажа
    На Бойко да се подмажа и нещо да намажа
    Но ме изхвърлят на паважа
  • 77 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 78 ГОСТ 1

    3 2 Отговор
    Митоди пак са изказа ниподготвьен.Най добре да се скрие за да не се излага.
  • 79 Го4о

    5 1 Отговор
    Тези двамата така удариха олигарсите, че даже пострадаха Дъ. Бъ. и най-вече олигофрените от ДСБ!?!?
  • 80 Тошко

    5 1 Отговор

    До коментар #74 от "мафия":

    И най-важното да върнат всичкото злато заграбено от канадската фирма!!!!
  • 81 Мдааа

    6 1 Отговор
    Той, Методи, да обясни първо къде и как изчезнаха страници от досието на Гоце....
  • 82 2020

    5 2 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    А кога ще е в Букурещ да си вземе тапията, ако я има - още си е канадец, а от Козяк така го бутат, че направо ще го издърпат!

    Коментиран от #90

  • 83 Вида

    4 3 Отговор

    До коментар #73 от "Тоалетна в двора":

    И на Радев позора!
  • 84 12321

    3 2 Отговор

    До коментар #67 от "Ученото си в учено....":

    Това онзи Харвард - дето е в Канада, нали?
  • 85 Го4о

    6 3 Отговор

    До коментар #71 от "Петков и Василев срещу...":

    ОХИЛЕния и Опуления нямат никакъв шанс! Най много да откраднат гласове от Пинокио и да изхвърлят Мая на жълтите павета!
  • 86 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 87 Подкрепа за Борисов

    4 6 Отговор

    До коментар #60 от "Всички млади и интелигентни,образовани":

    Младите са се млади но има и други избиратели 800000 българи гласуват за ГЕРБ сега
  • 88 Коко

    5 1 Отговор
    Абе кой са ударили през пръстите бе ПСИХО пат откраднаха парите харчат си ги и никой не влезе в панделата колко пари върнаха от откраднатото
  • 89 Тредстоун

    0 0 Отговор
    До колкото стана ясно тия двамата , крадливия асен и усмихнатия канадец който уж не назначиха свои близки хора на високи постове в българското банково дело. За ББР стана ясно не само че не е източвана ами е на рекорден ръст и всички отпуснати кредити са гарантирани и е една от най стабилните банки .... или поне беше докато тия двамата пъпеши не я опоскат и фалират , това със сигурност го могат , фалитите не им са чужди и приятелите им с опит в измамите по линия ддс , така наречените специалисти по продажба на фирми с милиони дълг на сулю и пулю ще помогнат с каквото могат на новия им проект ... , смешници
  • 90 Копейкин

    0 0 Отговор

    До коментар #82 от "2020":

    Още чакаме конституционния съд да се произнесе по делото което се води срещу Киро , дали е излъгал, че няма двойно гражданство , по което може да отнесе три години кауш
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол