Last news in Fakti

30 Септември, 2021 17:29 2 340 30

Стойчо Кацаров: Предали сме сигналите за фалшиви сертификати на прокуратурата

  • стойчо кацаров-
  • сертификати-
  • ваксиниране-
  • пандемия

Показателят за смъртност се увеличава, но по думите му това е нормално в хода на пандемията

Стойчо Кацаров: Предали сме сигналите за фалшиви сертификати на прокуратурата - 1
Илюстративна снимка, БГНЕС

Решаващо за това да се намали смъртността от COVID-19 е масовата ваксинация на хората. Това заяви пред журналисти служебният здравен министър Стойчо Кацаров, след като награди с официални плакети на Министерството на здравеопазването дирекциите "Надзор на заразните болести" и "Обществено здраве" към регионалните здравни инспекции в страната, съобщи novini.bg.

В здравното министерство вече има постъпили сигнали за фалшиви сертификати за ваксинация. Всички те са предадени на прокуратурата. Кацаров уточни, че те не са чак толкова много.

На въпрос за третите дози и на кого могат да бъдат поставяни здравният министър обясни, че всеки може да си ги сложи, а не само хората, които попадат в петте препоръчителни групи.

Решаващата дума има лекуващият лекар на конкретният човек. Няма ограничения по отношение на това кой може да ги поставя. Не е нужно да се издава нов сертификат за това. Продължителността на валидност на сертификата се определя от ЕК и ние се придържаме към решенията ѝ. Издаденият сертификат е безсрочен. Ако те преценят на базата на научни доказателства, че трябва да се постави срок и да се издава нов сертификат, ние ще реагираме по съответния начин. Засега не се налага, поясни Стойчо Кацаров.

Показателят за смъртност се увеличава, но по думите му това е нормално в хода на пандемията.

,,Слава богу той е много далече от показателите за смъртност, които имахме през ноември, март и април'', заяви Кацаров.

По думите му засега здравната система се справя добре, няма хаос и паника. Настаняването и лечението на болните в здравните заведения е добре организирано.

Няма недостиг или дефицит на легла за прием на деца с коронавирус. Броят им не се отклонява значително от това, което сме виждали през предишните епидемични вълни, допълни Кацаров.

Имало е увеличение на броя на заразените по-младите хора, включително и на децата в края на август, но сегашните показатели показват превес на заразените сред по-възрастните.

Към момента експертите не виждат основание за специални мери в която и да е от областите у нас. Не се налага и национален локдаун.

Нашите области са твърде малки, за да бъдат разглеждани като отделни единици. Един епидемичен взрив на дадено място може да изпрати една област от „червена“ в „тъмночервена зона“. Не сме забелязали извънредно отклонение в дадена област, което да налага конкретни мерки в нея, поясни здравният министър.


Поставете оценка:
Оценка 1.9 от 26 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бог дава

    14 3 Отговор
    Бог взима

    Коментиран от #9, #29

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Али Баба

    35 0 Отговор
    То вие сте за прокуратурата,ама не в Бг!
  • 4 ДП1

    46 0 Отговор
    "Продължителността на валидност на сертификата се определя от ЕК. Ако те преценят, че трябва да се постави срок и да се издава нов сертификат, ние ще реагираме по съответния начин." Майко, България, какви продажни слуги си родила!

    Коментиран от #6

  • 5 Гешо Келешо

    20 0 Отговор
    Чудо голямо!Аз пък съм с фалшива диплома.
  • 6 Някой

    32 0 Отговор

    До коментар #4 от "ДП1":

    Всички стават послушковци като се сдобият с власт. Явно ги държат с някамви компромати и не смеят да мръднат. Почти като германските канцлери.
    Явно заверата е масова и е на много високо ниво. Някой ден може и да рязберем малка част...

    Коментиран от #10

  • 7 Грульо

    28 0 Отговор
    Стойчо, кажи кво ти каза Ботоксат на тайната среща в началото като стана министър? :D
  • 8 Шок и ужас

    35 1 Отговор
    Ей това му се вика "последователност на действията", до преди няколко месеца обясняваше как не трябва да се бодем (с пълно право), а сега стана най-големия защитник на отровите, които искат да ни набутат. Един ден ще бъдеш съден и наказан от народната любов, родоотстъпник долен!!!
  • 9 Ярост

    22 0 Отговор

    До коментар #1 от "Бог дава":

    "По думите му засега здравната система се справя добре" - Това твърдение е абсолютен нон-сенс. Здравната система отдавна копае дъното на здравеопазването и на медицината. Този човек няма никаква представа от това каво всъщност представлява т.нар. здравна система, а е назначен да я управлява. Заравянето на главата в пясъка не спасява щрауса, и отричането на проблемите не ги разрешава. Пълно е с алчни, некомпетентни, некадърни хора, правещи се на лекари и печелещи купища пари от болежките и страданията на българския народ. Но когато падаш от Марс или от друго място. Половината смъртни случай са благодарение на любезното съдействи и намесата на т.нар. лекари.
  • 10 Мислещ

    14 0 Отговор

    До коментар #6 от "Някой":

    Тоя специално си беше продажник и преди да се сдобие с власт. Тия дни му бяха пуснали едно от изказванията, как не трябвало да има мерки, но ако имало масово ваксане на 60+-годишни.

    Не знам от къде идват безумните твърдения, че бил антиваксър.
  • 11 Гюро Ваксината

    9 0 Отговор
    Ало, Кацаров!! Тия " сигнали" все едно ,че сте ги подали на арменския поп!! Схващаш ли бе тикво???
  • 12 Майна

    19 0 Отговор
    Този СЛУЖИТЕЛ НА НАРОДА, ЩОТО Е НАЗНАЧЕН КАТО ТАКЪВ НЕКА ОБЯСНИ КОЙ ОДОБРИ ЪЕЗИ ГЕННИ ТЕРАПИИ В ИЗПИТАТЕЛЕН ПЕРИОД ЗА ,,ВАКСИНИ,, И НА БАЗАТА НА КОЙ ЗАКОН СЕ ВЪВЕЖДАТ ТЕЗИ ,,ВАКСАЦИОННИ ПАСПОРТИ,, ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ЕКСПЕРИМЕНТАЛНИ ТЕРАПИИ....БЪЛГАРСКИТЕ ГРАЖДАНИ ИМАТ ЕДИН ПАСПОРТ, КОЙТО Е ВАЖАЩ ЗА ДОСТЪП ДО ВСИЧКИ ОБЩЕСТВЕНИ РЕСУРСИ НА ДЪРЖАВАТА, ЗАЩОТО Е ГРАЖДАНИН НА ТАЗИ ДЪРЖАВА!
  • 13 Майна

    10 0 Отговор
    Този е ПЪРВИЯТ В СПИСЪКА С ОСЪДЕНИТЕ, ПОМНЕТЕ МИ ДУМАТА !
  • 14 Майна

    12 0 Отговор
    Бил Гейтс е ЕВГЕНИСТ...ОТКЪДЕ ЗАПОЧВА ВСИЧКО, ЗА ДА ВИ СЕ ИЗЯСНИ МАЛКО..нацистите в Германия бяха вдъхновени, насърчавани, ръководени и финансирани от евгенисти, особено от Рокфелерите, в Съединените щати. „Законът на Третия райх за предотвратяване на дефектното потомство“ е приет на 14 юли 1933 г., по -малко от шест месеца след назначаването на Хитлер за временен канцлер. Той налага стерилизация на „дефекти“ в осем различни категории и в своя връх през 1940 -те години води до принудителна стерилизация на 400 000 германци. През този период програмата беше разширена, като включи „евтаназия“, довела до над 70 000 германски деца, възрастни граждани и психиатрични пациенти, убити от нацисткия режим. Вижте „ Колко голямо петрол завладя света “ .

    Разбира се, германците не бяха единствените жертви на нацистките програми за евгеника по време на Втората световна война.

    Но влиянието на САЩ при оформянето на тази програма беше толкова силно, че когато висшите нацисти бяха изправени под съд в Нюрнберг след Втората световна война за тяхната евгенична програма, нацистката защита цитира уважавания съдия от Върховния съд на САЩ Оливър Уендъл Холмс, който написа Върховния съд на САЩ през 1927 г. решение. Вижте „ Бък срещу Бел: В калъфа SCOTUS, който доведе до принудителна стерилизация на 70 000 и вдъхнови нацистите “ .
  • 15 Майна

    6 1 Отговор
    Независимо от това какви щети са нанесени на евгеничното движение чрез радикалната му интерпретация, проявена в нацистките практики преди и по време на Втората световна война, варираща от стерилизация до убиване на хора с психични заболявания, физически увреждания, история на бедност или престъпление поведение или по отношение на тези хора, които не отговарят на тяхната представа за „расова хигиена“, движението никога не е изчезвало и е имало известни представители. Всъщност сега тя се възражда дълбоко, въпреки че нейните поддръжници знаят по -добре, отколкото да се наричат ​​„евгенисти“.

    Съединените щати остават истинският дом на евгенистите с принудителна стерилизация, практикувана до 70 -те години на миналия век и все още със закона на страната през 2021 г. „Това не се случва сега“, бихте могли да кажете.

    Вижте „САЩ все още принудително стерилизират затворници“
  • 16 no name no face no number

    5 0 Отговор
    Да си подава оставката и да се маха продажник
  • 17 Майна

    10 0 Отговор
    По същество намеренията на елита никога не са се колебали: Каквато идеология да се е ръководила от всеки елит в определен контекст, елитът обикновено е искал значителна част от всяко местно човешко население да бъде убито, а по -голямата част от останалите живи да бъдат превърнати в робство, в една форма или друго, като същевременно безкрайно завладява планетарни ресурси за елитна употреба.

    И той използва различни средства, за да постигне това. По-специално, геноцид (особено срещу коренното население в Африка; Азия; Северна, Централна и Южна Америка; и Австралия), война (с около 20 милиона души, убити през Първата световна война и 70-85 милиона души, убити само през Втората световна война), и глад чрез контрол на глобалната икономика (която вече убиваше 100 000 души всеки ден преди да се генерира настоящата криза, за да играе своята роля).

    Както и да е, моята гледна точка е проста: за какво е „Голямото нулиране“ на Световния икономически форум? Това е просто последната (и планирана последна) стъпка в дългогодишната евгенична програма на Global Elite. В този случай той се прилага допълнително и предимно чрез унищожаване на световната икономика и програмата за принудителни инжекционни инжекции, която се осъществява по целия свят, като разполагането на 5G и геоинженерството също играят роли, докато поробването на останалите живи се постига чрез мерки за осъществяване на технократичната/трансхуманистична програма.

    Коментиран от #19

  • 18 hhhhhhhhhhh

    8 0 Отговор
    Ние сме толкова нещастни, неграмотни и неуки, че не можем сами да определим колко дълго може да е валиден тоя сертификат!!! Нямаме учени, специалисти вирусолози, епидемиолози, клиницисти, които да определят доколко човекът е предпазен и какъв е изобщо смисълът на тоя сертификат! Гавра!
  • 19 стоян георгиев

    1 12 Отговор

    До коментар #17 от "Майна":

    много си зле.елита винаги е водил развитието на науката,търсенето на свободата и падането на робството.провери от къде произлизат ботев,левски,гоце делчев и т.н. български революционери.ни един не излиза от бедната прослоика на българския народ.така е и при останалите народи.чисто математически не излиза смешното ти твърдение за желанието на елита за избиване на населението.на елита му трябват потртебители наи-малкото бе дрогар!няма как да произвеждаш телефони,колисамолети ...и да искаш намаляване на клиентите!ама за бедняка ,особено за мързеливия такъв все богатите му са виновни!
  • 20 Майна

    8 1 Отговор
    д -р Стефан Ланка обясни за ваксините като цяло:

    Само невежи хора, които сляпо се доверяват на държавните органи, които „тестват“ и одобряват ваксините, могат да считат ваксинацията за „малък безвреден убоден“. Проверените факти показват опасността и небрежността на тези учени и политици, които твърдят, че ваксините са безопасни, имат малко или никакви странични ефекти и биха предпазили от заболяване. Нито едно от тези твърдения не е вярно и научно; напротив, при точен научен анализ се установява, че ваксините са безполезни и съответната литература признава липсата на каквито и да било доказателства в тяхна полза
  • 21 Майна

    11 1 Отговор
    Далеч от безполезността обаче ваксините имат изключителен успех в две сфери. Те са изключително печеливши-дори с многомилиардни глоби, наложени на фармацевтичните корпорации, усвоени като разходи за правене на бизнес: вижте „Голям фармацевтичен конгломерат с криминално досие: Pfizer„ превзема “пазара на ваксини в ЕС. 1,8 милиарда дози - и те нараняват и убиват с безмилостна ефективност. А за тези, които обръщат внимание, това е добре известно от дълго време с много учени, които документират безбройните проблеми с ваксините- само за един пример вижте „Нови изследвания за контрол на качеството на ваксините: микро- и нанозамърсяване“- и други документиращи обширните наранявания и смъртни случаи. Вижте библиографията на Sayer Ji с 326 страници с огромен брой препратки към литературата, обясняваща изключителната гама от шокиращи опасности от ваксинацията: „Ваксинация“ .

    Всъщност, въз основа на собствения си опит в популяризирането на ваксини сред непознати популации в Африка и Азия и предвид добре познатите му симпатии към евгениката, Бил Гейтс откровено заяви, че „ако вършим наистина добра работа с ваксинирането, можем да намалим света население с 10% до 15% “. Вижте „Иновации до нула!“ Нещо повече, той би могъл да добави, че ако използваме генно-променяща се „инжекционна“, можем да го направим много по-ефективно.
  • 22 Майна

    6 1 Отговор
    И така, колко ефективни са тези инжекционни препарати за убиване? Ето само извадка от това, което някои изтъкнати лекари и учени са описали, обикновено като част от предупреждение:

    В това видео професор Долорес Кахил, д-р Джуди Миковиц и д-р Шери Тенпени обясняват „Истината за ваксината срещу Covid-19“ .

    Според професор Кахил, през следващите години тези ваксини срещу иРНК ще нанесат големи щети: „През цялото време казвах че всеки над 70 години, който получи една от тези ваксини срещу мРНК, вероятно за съжаление ще умре в рамките на около две до три години . И всеки, който получи инжекция с иРНК, независимо от възрастта му, може да се очаква да умре в рамките на пет до десет години.
  • 23 Майна

    8 1 Отговор
    Във видеоклипа си „Последно предупреждение за човечеството“ , д -р Майк Йейдън пита „Защо фармацевтичната индустрия прави„ допълващи “ваксини? ... На този етап трябва да се ужасите, както и аз, защото няма абсолютно никакво възможно оправдание за тяхното производство .... Много ме е страх от това. Не е възможно доброкачествено тълкуване на това. Вярвам, че те ще бъдат използвани, за да навредят на вашето здраве и евентуално да ви убият. Сериозно. Не виждам друго разумно тълкуване освен сериозен опит за масово обезлюдяване. Това ще осигури инструментите за това и правдоподобно отричане. “

    От своя страна лекарите по Covid Ethics наскоро издадоха четвъртото издание на собственото си предупреждение „JAccuse! „Ваксините“, базирани на гени, убиват хората. Правителствата по целия свят ви лъжат, хората, населението, което те предполагаемо обслужват “ :
  • 24 Майна

    10 1 Отговор
    предупрежденията от професор Кахил, д -р Миковиц, д -р Йейдън, д -р Бакди и други. Срокът за смъртта е през следващите няколко години, така че накратко, въпреки вече ужасяващата реалност, трагедията едва сега започна.

    Разбира се, истината за броя на смъртните случаи и нараняванията във връзка с „ваксината“ е силно потискана от международни организации (включително Обединените нации и Световната здравна организация), правителствата и медицинската, фармацевтичната и медийната индустрия, защото тези знания само ще подкопаят подкрепата за елитна програма за евгеника.

    Следователно трагедията ще продължи да се ускорява със съпротива, ограничена до тази, която може да бъде мобилизирана извън основните канали.
  • 25 Майна

    9 1 Отговор
    И така, как можем да устоим?

    За щастие вече има значителна съпротива. Трябва обаче да разширим това и да го поставим на по -стратегически основи, така че да подкопае функционално силата на глобалния елит да извърши този преврат. И не предполагайте, че Global Elite ще отстъпи. Това е престъпно лудост.

    Коментиран от #26

  • 26 Определено

    5 1 Отговор

    До коментар #25 от "Майна":

    Определено препоръчвам Robert Malone като източник на материал за размисъл... Все пак, е мозъкът зад мРНК ваксите...

    Коментиран от #27

  • 27 Да се чете

    4 0 Отговор

    До коментар #26 от "Определено":

    Да се чете: Доктор Робърт Малоун, мозъкът зад мРНК технологията, която се използва за Шмайзер/МодеРНА и подобни.
  • 28 ПРАЗНООДУМИЕ

    3 0 Отговор
    ОТОЧНЕТЕ ПОНЯТИИЕТО"ФАЛШИВ СЕРТИФИКАТТ" – ДАЛИ ТОВА Е ОФИЦИАЛЕН ДОКУМЕНТ НО РЕАЛНО НЯМА ПОСТАВЕНА ВАКСИНА ОТ ПОДКУПЕН ВАКСИНАТОР ИЛИ ИМИТАЦИЯ НА ОФИЦИАЛНИЯ ДОКУМЕНТ
  • 29 СЛУГА

    7 0 Отговор

    До коментар #1 от "Бог дава":

    АКО ГЕЙРОПКА РЕШАЛА ЗА СЕРТИФИКАТА ЩЕЛИ ДА ИЗМЕНЯТ ЗА СЕГА БИЛ БЕЗСРОЧЕН В КАВИЧКИ НЮРБЕРГСКИ ПРОЦЕС ЗА ТЕРОРИСТА ОТ СНИМКАТА!
  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове