3 Октомври, 2021 11:00 2 338 83

Ива Митева: Ако имаше задкулисие при ИТН, щяхме да направим кабинет

  • ива митева

Не знам ИБГНИ и ДБ откъде са видели дългата ръка на ДПС. Аз лично не съм я видяла. Аз съм два пъти председател на Народното събрание и на мен никой не ми е повлиял по никакъв начин, каза тя

Ива Митева: Ако имаше задкулисие при ИТН, щяхме да направим кабинет - 1
Илюстративна снимка, БГНЕС

ИТН не се е самосвалила от власт, защото в последните два парламента тези, които наистина искаха промяна бяха ИТН. Отново чувам думата "задкулисие". Ако при нас имаше задкулисие, някой щеше ли да ни позволи да не направим кабинет. Това коментира Ива Митева от "Има такъв народ" в ефира на БНТ.

"Ние щяхме да направим кабинет, но не го направихме, защото искахме да е такъв, какъвто го обещахме на гражданите и правихма кампания. Проблемите са страшно много и трябва да говорим повече за здравеопазване, образование, повече за социални дейности, а не само да се въртим около закриването на спецсъда и спецпрокуратурата. Не смятам, че това е основният проблем на съдебната система. Промяната трябва да започне от хората, работещите трябва да ни кажат какви са проблемите. Виждала съм го от много години, депутатите се събират с ръководители на институции", допълни Митева.

"Не знам ИБГНИ и ДБ откъде са видели дългата ръка на ДПС. Аз лично не съм я видяла. Аз съм два пъти председател на Народното събрание и на мен никой не ми е повлиял по никакъв начин, и никой не ми се е обадил да ми каже какво решение да взема. На Великден бях заснета в църква със Стоян Денчев и това го видях за първи път. Тогава бях свързана с ДПС. След като слушах негови интервюта аз за първи път чух от него "кабинет на промяната". До ден днешен не съм чула ИТН да говори за "кабинет на промяната", но го чувам все по-често от всички останали партии в парламента. Кой тогава е обвързан с ДПС?", допълни тя.

Митева говори и за скандала между Татяна Дончева и проф. Атанас Герджиков.

"Не искам да коментирам Дончева, защото когато човек използва неверни думи, когато се опитва да очерни даден човек, трябва да се срамува за това и няма място в политиката“, каза Митова.

По думите и поведението на Дончева е потвърждение точно на тези нейни думи.

По отношение на президентските избори, Митева потвърди, че ИТН застава зад Радев. "Той се оказа един силен мъж, оказа се президент, който отстоява позиции. Хубаво е, че има много кандидати, и вчера се появиха, имена се спрягат, нека хората да имат право на избор. Ние сме застанали зад Радев, още повече, че наши членове са част от инициативния му комитет, така че вървим с него. Не ни задължи това, че сме първа сила да излезем със свой кандидат", посочи още тя и допълни на този етап предпочитаме да не издигаме свой кандидат, предпочитаме да замълчим.

Митева коментира и новата формация на бившите служебни министри Асен Василев и Кирил Петков и припомни актуализацията на бюджета.

"Актуализацията на бюджета не се дължи на Асен Василев и служебния парламент, а на парламента. Защото, ако не бяха всички парламентарни групи, нямаше да се случи това. За пенсионерите предложението бе по-лошо. Депутатите дадоха допълнително половин милиард лева. За пенсии, култура, бизнес", допълни тя. "Министерството бе проспало всичко и не бе внесло актуализация. Ние го направихме", каза Митева.

Харвард ще оправят икономиката, Христо Иванов ще оправя съдебната реформа - не съм съгласна с това твърдение. Не смятам, че някой трябва да си присвоява всяка една дейност. Ние трябва да се обединим. Не случайно предложих да се създадат експертни съвети, каза още тя.

По димите ѝ Слави Трифонов няма да бъде кандидат за народен представител. "Да си народен представител не е лека работа, изискват се определени качества", каза още тя.


Бел.ред.
2 509 864 българи заявиха на Референдума от 2016 г., че депутатите трябва да се избират на мажоритарни избори в два тура, но политическия елит и неговите кукловоди не позволяват това да се случи, а в техните медии темата е табу.


Поставете оценка:
Оценка 2.4 от 30 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 вижда се

    49 27 Отговор
    Каквото и да говорите ,паднахте здраво в канала !

    Коментиран от #10, #26, #56

  • 2 сигурно

    50 21 Отговор
    Златната рибка я изтървахте. Сега гонете михаля и обяснявайте колко много оби4ате народа !!!
  • 3 фртр

    39 23 Отговор
    Зад ИТН има задкулисие- кукловод. Кукловодът нареди саботиране на работата в НС и провокиране на скандали, за да не се състави правителство и да се ходи от избори на избори, за да се изтощи протестната маса и да се подготви завръщането на ГЕРБ.

    Коментиран от #22, #44

  • 4 Си ган

    45 18 Отговор
    Тия така и не разбраха, че на България и трябва Правителство и работещо НС...

    Коментиран от #62

  • 5 Ми нали "правихте"

    36 13 Отговор
    на два пъти,кво повече?! Номинациите ви бяха като на подрастващи..
  • 6 охххххх

    32 15 Отговор
    Слушах го този " пулемёт " отзарана , пълна нищета ви казвам и скръб всемирна .

    Коментиран от #16

  • 7 Красимир Петров

    26 30 Отговор
    Благодарение на ИТН мутрата отиде в канавката.Ще гласуваме отново за тях.
  • 8 ДяДо Ви КурТи от СелО ПиПерКоВо

    26 22 Отговор
    ИТН -ГЕРБ И ДПС СА ЕДНО ЦЯЛО
    МАФИЯ

    Коментиран от #12

  • 9 БОРУНА ЛОМ

    20 10 Отговор
    КАКО ХОДИ СИ КЪРПИ ДЪНКИТЕ! МНООООГОО ЕКСПЛОАТИРАНИ БЕЙ!

    Коментиран от #61

  • 10 LOSHIA

    25 8 Отговор

    До коментар #1 от "вижда се":

    Вие сте в канала И ИЗЛИЗАНЕ ОТ ТАМ НЯМА!!
  • 11 Просто човек

    40 13 Отговор
    Г-жо Митева,не сте вие човекът който определя кой да е в политиката, а ние, гражданите! Дадохме ви доверие, предадохте ни! Бих искал да ви няма в следващия парламент...

    Коментиран от #13

  • 12 LOSHIA

    13 8 Отговор

    До коментар #8 от "ДяДо Ви КурТи от СелО ПиПерКоВо":

    ГЕРБ +ДБ+ИБГНИ+ДПС=ОПГ-МАФИЯ. ТЕ СА ГЛАВНИТЕ ВИНОВНИЦИ ДА НЯМА ПРАВИТЕЛСТВО-ПАРТИИТЕ НА СТАТУКВОТО!!
  • 13 изрод от ГЕРБ

    10 10 Отговор

    До коментар #11 от "Просто човек":

    Твоето искане е без значение!!!!!!

    Коментиран от #14

  • 14 Така си мислиш ти

    19 0 Отговор

    До коментар #13 от "изрод от ГЕРБ":

    За 12 години отпаднахте от дисциплината "мисъл"..
  • 15 Бамбука

    27 6 Отговор
    Ако вие сами сте си избрали тези министри които предложихте на народа, значи сте много зле и това ви каза в прав текст негово величество народа. Ако не сте ги избрали вие сами, значи кукловодите така са преценили - сиреч има задкулисие. За скандалите които вдигнахте в НС няма да споменавам.

    Коментиран от #19

  • 16 И ОТНОВО8434

    14 5 Отговор

    До коментар #6 от "охххххх":

    Вие си въобразявате, че приписвайки собствените си низости на друг, ще си изваяте образа чист и неопетнен. Дали? Едва ли!

    Коментиран от #49

  • 17 reng

    19 8 Отговор
    Сладко пуделче, вашата цел беше да няма правителство, така обслужихте дпс и герб!
  • 18 Swan

    13 4 Отговор
    Жалко такава жена, с такива киртаци!
  • 19 изрод от ГЕРБ

    16 4 Отговор

    До коментар #15 от "Бамбука":

    Народа се произнася на избори!А ти да говориш от името на народа е смешно.

    Коментиран от #27

  • 20 фртр

    12 9 Отговор
    Цялото ИТН се изреди да внушава, че другите били виновни. И след всички поразии, които сътвориха, пак ще се явяват на избори.

    Коментиран от #23

  • 21 Българка

    19 9 Отговор
    ИТН според мен са проект на задкулисието, създаден да извърши подмяната. Ако това не е вярно, то значи са сборище на безхаберни, продажници, които все пак обслужиха и ДПС и ГЕРБ , като стопираха реформите с провалени 2 НС и осигуриха време на мутрите да замитат престъпления и да се прегрупират

    Коментиран от #28

  • 22 И ОТНОВО8434

    10 0 Отговор

    До коментар #3 от "фртр":

    Публикувано във факти.бг: Вие си въобразявате, че приписвайки собствените си низости на друг, ще си изваяте образа чист и неопетнен. Дали? Едва ли!
  • 23 LOSHIA

    6 4 Отговор

    До коментар #20 от "фртр":

    СТРАХ!.......СТРАХ!.......СТРАХ!.......СТРАХ!.......КОШМАРИ...........СТРАХ!.......СТРАХ!.......СТРАХ!.......И ОТНОВО КОШМАРИ.................
  • 24 ИТН е

    9 6 Отговор
    партия на задкулисието,всичко го разбрахте.Моля всички чалгари да гласувате за нас!

    Коментиран от #31

  • 25 Имаше "задкулисие" зад ИТН

    10 5 Отговор
    Ако нямаше, щеше да има правитество, а два избора, нямаше да има. Точно за това за мен лично, абревиатурата я превеждам като "интересчии тъпи некадърници"

    Коментиран от #29

  • 26 Стин

    4 7 Отговор

    До коментар #1 от "вижда се":

    В твойте очи сигурно е така, но в мойте не така и пак ще ги подкрепя!
  • 27 Бамбука

    2 2 Отговор

    До коментар #19 от "изрод от ГЕРБ":

    Явно не можеш да осмисляш написаното. Къде видя че говоря от името на народа ?
  • 28 LOSHIA

    5 8 Отговор

    До коментар #21 от "Българка":

    ГЕРБ и ДПС бяха обслужени от ДБ и ИБГНИ! ТОВА ВЕЧЕ Е ОБЩЕСТВЕНА ТАЙНА!
  • 29 Георги

    4 3 Отговор

    До коментар #25 от "Имаше "задкулисие" зад ИТН":

    Като прочета толкова плитък коментар, и се успокоявам, че има и по-зле от мен.
  • 30 Жалко

    13 6 Отговор
    Когато мълчат повече печелят. Не видяла дългата ръка на ДПС. Ти нищо не виждаш. Защото става зад гърба на всички. Видяхте се колко струвате. А ти си много малка да казваш кой да влиза и кой не в парламента. А ние вече искаме вас да ви няма. Тошко да отива да се ликува нервите, не да пили нервите на хората. Вчера се окотихте и много взехте да дращите.

    Коментиран от #37

  • 31 изрод от ГЕРБ

    1 6 Отговор

    До коментар #24 от "ИТН е":

    Не са го разбрали всички ,само такива като тебе!
  • 32 Иуа Митеуа

    15 4 Отговор
    Аз съм буонка , джаф джаф бау бау
  • 33 Николов

    12 2 Отговор
    Все едно слушам Данчо Ментата.
  • 34 истината

    15 7 Отговор
    Това че ИТН не съумяха да съставят правителство, не е доказателство, че при тях няма задкулисие. Тъкмо обратното, това показва, че вероятно задкулисието им диктува да не правят компромиси с протестните партии, да ги поставят пред свършен факт с предложените кандидатури за кабинет, без да им дават шанс за обсъждане и мнение, нито за предложения, нито и за миг да си помислят, че ще участват в управлението! ИТН внушаваха през цялото време, че уж протестните партии са им "партньори", но партньорите имат право на глас и са част от управлението, а протестните партии не бяха нито едно от двете. Така че и тази лъжа за "партньори" се видя от всички. Щом не са партньори, те не за длъжни на ИТН, още по-малко са длъжни да дадат подкрепата си срещу едно голямо НИЩО! И накрая ИТН, бягайки от отговорност за провала си, се опитаха да натопят протестните партии, като хвърлят вината за неуспеха си да съставят правителство на ДБ. Е няма как вината да е на ДБ, тя не беше мандатоносител, тя не получи нищо в замяна, не беше и длъжна да подкрепи този ялов кабинет, който ИТН предложиха. ИТН нямаха достойни, компетентни и опитни фигури, които да вдъхват доверие за кабинет. ИТН се провалиха с гръм и трясък. ИТН злепоставиха тези, които уж наричаха партньори с компромати и клевети. Така те се прави политика. Явно нямат понятие от политика и как се водят преговори. Да вземат пример от Германия!

    Коментиран от #42, #43

  • 35 One

    14 3 Отговор
    "Вие, бъллллгарския народ, ни гллллласувахте доверие, ама ние от ИТН решихме да се подиграем с вашия вот. Ей тъй, напук на всички. Сега ще бллллижем раните си и ще се надяваме вие пак да гллллласувате за нас! " С това меко френско "л" тази става само да вари кафе в някой офис. Дори и за бързи кредити.
  • 36 пътя надолу

    13 2 Отговор
    всичко започна с предложеното от вас компрометираното юпи николай василев за премиер! ама не си признавате,а?

    Коментиран от #52

  • 37 И ОТНОВО8434

    3 1 Отговор

    До коментар #30 от "Жалко":

    Опитваш се да правиш внушения,на които никой нормален не вярва, ,при това и с правописни грешки.
  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 дали

    9 4 Отговор
    Но пък съвсем случайно атаките на ДПС и ИТН към служебните министри бяха едни и същи. Това разбира се е случахно. Съвсем случайно "От няма да преговаряме с ДПС" стана "С ДПС имаме някои общи приоритети". И това е случайно разбира се, но случайностите почнаха да биян на очи! Това са видимите случайности без да включваме слуховете!
  • 40 Куку къш

    7 1 Отговор
    Радев бил отстоявал позиции...
    Не драга, важното е какви позиции отстояваш. Защото ако не са в полза на хората, по-добре да не ги отстояваш.
  • 41 С'т'ойко

    10 1 Отговор
    Критик съм в повечето случаи на ИТН, но днес ще се съглася с казаното от Тошко Йорданов и думите му "всички които излязоха срещу Радев ще ядат голям бой, и Герджиков и Панов" също така с констатацията му че първи са подкрепили Радев и също с думите му " Ние винаги декларираме че с ГЕРБ и ДПС преговори никога, докато ДБ и ПП допускат преговори с тях", също съм съгласен и отчасти с думите на Митева. Адмирирам и казаното от Радостин Василев че електората на ИТН е неимоверно мотивиран масово да подкрепи Радев на 1 тур

    Коментиран от #59

  • 42 LOSHIA

    5 6 Отговор

    До коментар #34 от "истината":

    Още по голямата истина: ИТН И ДБ СА ПАРТИИ НА СТАТУКВОТО!НА ТЯХ КУКЛОВОДИТЕ НАРЕЖДАТ КАКВО ДА ПРАВЯТ!! ТОВА СЕ ЗНАЕ ОТ ВСИЧКИ ,АМА ОТ ВСИЧКИИИИИ!!!!!!!
  • 43 така е

    14 1 Отговор

    До коментар #34 от "истината":

    Абсолютно искаха да прокарат "предварително написан списък с калинки". Затова и не им се получи. Упорството с което го налагаха и това ние няма да преговаряме с никой, но ако не стане другите са виновни също буди подозрения, че изпълняваха нечия поръчка.
  • 44 Вампир

    2 1 Отговор

    До коментар #3 от "фртр":

    Това е самата 100% - това ИСТИНА!!!
  • 45 С'тойко

    7 1 Отговор
    И с тези думи на Митева съм съгласен- " По отношение на президентските избори, Митева потвърди, че ИТН застава зад Радев. "Той се оказа един силен мъж, оказа се президент, който отстоява позиции. Хубаво е, че има много кандидати, и вчера се появиха, имена се спрягат, нека хората да имат право на избор. Ние сме застанали зад Радев, още повече, че наши членове са част от инициативния му комитет, така че вървим с него. Не ни задължи това, че сме първа сила да излезем със свой кандидат", посочи още Митева

    Коментиран от #75

  • 46 Браво Иве

    4 12 Отговор
    Достойна жена, в достойна партия! Комбинация, която не сме имали в последните 30 години на новата ни демократична история!

    Коментиран от #66

  • 47 Голям

    3 3 Отговор
    късмет е , че не ти върза !!!
  • 48 верваи ми

    9 3 Отговор
    "Не знам ИБГНИ и ДБ откъде са видели дългата ръка на ДПС. Аз лично не съм я видяла. Тогава бях свързана с ДПС. А сега де.
  • 49 забавен

    2 1 Отговор

    До коментар #16 от "И ОТНОВО8434":

    Я ми разясни твърденията и , че политиката и парламентаризмът изискват специфични и особени познания , като там се врат всякакви случайници , събирани от тук и там , поназнайващи колкото да натискат с пръст " правилния " бутон , често насочвани с повдигане на химикалки и тем подобни насочващи предмети. Да не коментирам останалите и глупости дето надърдори.
  • 50 Вампир

    10 1 Отговор
    Целта на ИТН е да сеят скандали, саботират парламенти и максимално да компрометират ДБ и ПП защото единствено от тях се притесняват Борисов и Пеевски.
    Всички от ИТН говорят едно и също срещу Дончева, както Винету говори срещу Радев.
    Целта е ясна модела на "ЧЕКМЕДЖЕТО " да продължи.
    Да сте чули случайно от ГЕРБ и ДПС да плюят ИТН???
  • 51 Хуарбуса

    10 1 Отговор
    Социолога Райчев анализира данните от проучването и за срива на ИТН - " Слави имаше своите гласове, това са хората, които гласуваха "за Слави". Към него обаче бяха прибавени други гласове на хора, които гласуваха против Бойко и искаха просто ГЕРБ да слезе от власт и победен. Петков и Василев кандидатстват за тези гласове, защото те се оттеглиха от ИТН. Слави Трифонов не изпълни поръчката на избирателите да смени в управлението Бойко Борисов. Победи го с гласовете от чужбина, но не употреби мандата. Избирателите просто искаха да гледат друг филм, обясни Райчев. "
  • 52 истината

    9 2 Отговор

    До коментар #36 от "пътя надолу":

    "Дългата ръка на ДПС" пролича в момента, в който ИТН проведе разговори след БСП и с ДПС, в които последните дават сигнали на ИТН, че ще ги подкрепят, ако не следват политиката на служебното правителство и се разграничат от Асен Василев и Кирил Петков (които ограничиха влиянието на ДПС). След срещата на ИТН с ДПС, ИТН се извъртяха на 180° и докато преди това канеха Асен Василев и Кирил Петков за министри, изведнъж се обърнаха срещу тях с клевети и компромати!!!
  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    12 1 Отговор
    предадоха избирателите си
  • 55 Митева,

    7 0 Отговор
    Винаги има, задкулисие в БГ.....!
  • 56 ОдиНаЛогопед

    5 1 Отговор

    До коментар #1 от "вижда се":

    ...(нелюби)МА РРРУПЧЕВА!ВместоЛ,казвашРР,когато не се контРРолираш.Пусна ни от : МоРРя да гласувате, СтанисРРав БаРРабанов, обичам. РР(л)ахна като мед . И ти и съпругът ти в Брюксел сте 🐞 Калинки за изчеъртване.Стани адвокат и покажи колко тежиш.Нмери си мАж- Пълнител,щото много ти личи.Изглеждаш като австралийско зверче ,недобре.Не ти е мястото в Парламента ,не можа да се отървеш от мвнталитета на пощипване секретарка за кафе и още нещо,ама няма Кой!
  • 57 БЪЛГАРИЯ

    11 2 Отговор
    ПОП ФОЛКА е простащина и пошлост
  • 58 мдааа 🤔

    9 1 Отговор
    ДПС бягат като дявол от тамян от Асен Василев и Кирил Петков, защото те разбиха схемите им, от които се захранваха финансово с държавни средства. Дългата ръка на ДПС пролича в тоталната смяна на курса на ИТН спрямо двамата служебни тогава министри. ИТН изведнъж неочаквано ги атакува, а после атакува и ДБ, които са най-големия кошмар на ДПС.
  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 Ивче,

    9 2 Отговор
    Това не може да е аргумент! Собствените ви експерти се отказаха от вас, защото ги излъгахте най-брутално, че техният глас ще бъде взет предвид в решенията. Просто прасилникът на ИТН позволява управата да взима еднолични решения без да иска одобрение от експертите, които вършат цялата работа. Демек свършено е с ИТН. Край.
  • 61 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    2 1 Отговор

    До коментар #9 от "БОРУНА ЛОМ":

    ДЯДО а ти с кви панталони ходиш
  • 62 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    2 0 Отговор

    До коментар #4 от "Си ган":

    ПРАВ си но как да стане всеки дърпа чергата към себе си борба за кокала корупция а и интереса клати феса
  • 63 фуууййй

    9 1 Отговор
    Защо ИТН проведе среща с ДПС, преди да покаже кандидатите си за кабинет? Защо промени отношението си към Асен Василев и Кирил Петков след тази среща и излезе с декларация в Парламента, която беше аплодирана от ДПС и ГЕРБ? Точно тази среща на ИТН и ДПС дава основания за Дългата ръка на ДПС. Или някои, като Ива Митева, удобно се правят, че не помнят срещата?!
  • 64 Продължаваме промяната

    8 1 Отговор
    са кошмара на ГЕРБ и ДПС.
  • 65 А нима дълъг коментар

    2 1 Отговор
    В повечето случаи, не е,, празнословен,....!
  • 66 верваи ми

    2 0 Отговор

    До коментар #46 от "Браво Иве":

    Публикувано във факти.бг: Публикувано във факти.бг: Тогава бях свързана с ДПС.

    Коментиран от #74

  • 67 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 68 БАРОН МЮНХАУЗЕН

    2 3 Отговор
    ....ТОВА,ЧЕ И.Т.Н. СА СЕ ХВАНАЛИ ЗА ЗЕЛЕНАТА ШУБА НА О. ОТ РЕЗЕРВА НЕ ЗНАЧИ ,ЧЕ ЩЕ ГИ ИЗВАДИ ОТ ТИНЯКА 🤔ЗА ТАЯ ШУБА СА СЕ ХВАНАЛИ ДОСТА 💩
  • 69 милата ми тя

    2 1 Отговор
    Драго ми Ивче , ами ако приемем , че поръчката на задкулисието е било да не се допусне съставяне на правителство в парламент , който е доминиран от партии изявяващи се против т.н. статукво , ако искаш да ти го посоча аз , да се не бъркат произволни фактори и да се защитят крупни финансови интереси и осигури защита от извършени престъпления.
  • 70 хахаха

    9 2 Отговор
    Асен Василев и Кирил Петков атакуваха схемите на ДПС. След срещата на ИТН с ДПС, ИТН атакува Асен Василев и Кирил Петков с клевети. Ясно като бял ден.
  • 71 Много

    10 1 Отговор
    фалшива и елементарна женица , ама наистина много ! Махленско ниво от най - ниското !
  • 72 пфуййй

    10 1 Отговор
    ИТН изправили Ива Митева да убеждава хората, че нямало дълга ръка на ДПС, а то очевадно за всички от действията им, ако хронологично се проследят.
  • 73 прозрение

    8 2 Отговор
    ИТН саботираха съставяне на правителство в услуга на ДПС и ГЕРБ.
  • 74 Браво Иве

    4 0 Отговор

    До коментар #66 от "верваи ми":

    Подразните истината ли? Ами свиквай! Мен пък ме дразнят лъжите! Та за какво ми навираш подобна простотия и лъжа, подходяща за интелект на дете?
  • 75 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    1 0 Отговор

    До коментар #45 от "С'тойко":

    ХХЗДРАВЕЙ СТОЙКО защо си ми сърдит писах ти но го изтриха защо
  • 76 И какво

    3 1 Отговор
    се оказа- че те СЪЗНАТЕЛНО не са направили правителство, /а това пък означава, че са знаели колко е "кадърността" на избраниците им... /защото НЕ ИМ ДАЛИ. Какво да ти дадат, като вие нищо не поискахте от никого, смятайки се за над всички? Политиката е изкуство на възможното, а не на тошковци с наполеонов комплекс и на амбициозни чалгари.
  • 77 драматургия

    3 1 Отговор
    Ивенцето мило с пост се сдобило и започнало да кряка , че не е в играта . Само да поясня , Председател на Народното събрание партиен послушко вече се игра ........ примерно за последно от ПКП-ка.
  • 78 123

    4 1 Отговор
    Видя се какви сте.Нямате право да дрънкате глупости, все някой друг ви е крив.Очаквайте едни 10 % надолу.СлавитУ се доказа като тотална отре.пка заобиколена от хлеб.арки.
  • 79 skoopik

    4 2 Отговор
    на всички коментатори да поясня една малка подробност че сапругата на президента Радев е работила в Каналето и Тошко африкански да не се прави на тесличка
  • 80 Вампир

    7 3 Отговор
    Ива Митева се опитва да ни внуши, че е независима.
    Да ама не, "високия и строен" ямболски "ЛЕВЕНТ" Тошко, я командва както фелдфебел "действа" новобранец в казармата.
    И колкото да плюят Дончева, тя ги слата всички от ИТН в "малкия си джоб", защото им казва ИСТИНАТА, " ПРАВО КУМЕ В ОЧИ"!!!

    Коментиран от #83

  • 81 fxpro

    4 1 Отговор
    На болонката пак са и показали саламче.
  • 82 интерпретация

    0 1 Отговор
    за задкулисието може да говори само вашия вожд слави (с малка буква). Той натресе и преписвач-перача, а квто се разсмърдя работата се опита да внедри неадекватния философ. Той саботира мандатите, а вие сте му всички пуделчета и булонки.
  • 83 LOSHIA

    3 0 Отговор

    До коментар #80 от "Вампир":

    Дончева ще види парламентарната зала през крив макарон!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове