Last news in Fakti

6 Октомври, 2021 20:23 5 743 110

Лозан Панов: Радев е фалшив герой

  • лозан панов-
  • радев-
  • фалив герой

„Съдебната система е дадена на концесия на ДПС от Бойко Борисов", казва кандидатът за президент 

Лозан Панов: Радев е фалшив герой  - 1
Снимка: БГНЕС

"Радев е фалшив герой". Това обяви пред БНТ кандидатът за президент Лозан Панов. Той критикува остро поведението на държавния глава по време на протестите от миналото лято. Панов дори се усъмни дали Радев е "стойностна личност". И подчерта: "Един президент трябва да има като свое кредо интересът на народа, а не своя личен".

По повод обявената от Томислав Дончев позиция, че ГЕРБ ще подкрепи Панов, ако проф. Герджиков не стигне до балотаж, Панов отговори: "Не знам защо ГЕРБ слага своя кандидат на трето място". И допълни: "Така да се местят хората като пешки на шахматната дъска, е обидно".

"Оглавявах ВКС 7 години - на върха на една такава система ветровете са много силни, но не ме прекършиха. Съвсем логично е, когато си се борил за една кауза, тя да стане твое кредо. Г-н Иван Гешев премина като торнадо през съдебната система. Трябва да покажем защо е нужна промяна". Така мотивира впускането си в политическата битка председателят на ВКС Лозан Панов в предаването „Още от деня“.

„Смятам, че характерът, който съм проявявал във ВКС, мога да прилагам и като президент на Република България“, подчерта той. И допълни, че Президентската институция може да бъде оглавена от човек с характер.

„Когато се избираше главен прокурор, президентът първоначално не подписа указа с мотива, че битката има само един кандидат, но след това го направи. Говорим за силата на институцията и това дали президентът е стойностна личност? Аз не бих подписал този указ, защото Иван Гешев не притежава качествата да е главен прокурор. Един президент трябва да има като свое кредо интересът на народа, а не своя личен. Той трябваше да брани народа от един такъв главен прокурор, но не го направи“, обясни Панов.

„Решенията, които съм взимал, са били с идеята дали ще са добри за ВКС, а не за мен лично“, увери председателят на ВКС.

„Съдебната система е дадена на концесия на ДПС от Бойко Борисов. Проблемът с Иван Гешев е личностен и системен. Затова се обръщам към г-н Борисов: „Бъдете честен със своите избиратели. Не предавайте президентската институция на ДПС. Бъдете почтен“, призова той бившия министър-председател.

Съдебната система помага на това да сме най-бедните. Бедността се дължи на много фактори, но завладяната държава се дължи на това, че съдебната система е позволила това да се случи“, смята юристът.

На въпрос дали ще чертае разделителни линии, Лозан Панов заяви: „Преди година и половина се говореше за корупция, неефективна съдебна система и тези, които стоят зад Иван Гешев му дадоха заповед да атакува президентството. Последва нормален гняв на хората и президентът с вдигнатия юмрук. Тогава аз не исках да участвам, за да не участвам в създаването на един фалшив герой“, каза още Лозан Панов.

На въпрос дали има предвид президента Радев, Панов отговори : "Да, имам предвид президента Радев".


Бел.ред.
Уважаеми читателю,
14 ноември 2021 г. ще е уникален ден, когато ти ще гласуваш едновременно за конкретен човек (мажоритарен избор на президент) и за списък от хора (подбрани от и верни на задкулисието нови депутати).
Усещаш ли разликата?


Поставете оценка:
Оценка 2.2 от 77 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 бай Лозан

    245 35 Отговор
    Радев държи фронта против РСМ пред цяла Европа и великите сили, Бойко би клекнал моменталически ✊🏻

    Коментиран от #3

  • 2 Днес

    226 32 Отговор
    този "фалшив герой" с разговорите си с европейския елит спечели втория си мандат.

    Коментиран от #32

  • 3 Сатана

    39 173 Отговор

    До коментар #1 от "бай Лозан":

    Глупости,ако не бяха ВМРО с Каракачанов и Борисов Макетата щяха да са в ЕС.Бай Румен мълчеше щото никой не искаше неговото мнение.
  • 4 Историчка

    187 9 Отговор
    Госпожа Моасе вече провали Лозан и Съдебната реформа с изказването си: Да на еднополовите бракове. С това тя се обявява против християнските ценности и традиционното българско семейство. А дали Моасе има българско гражданство?

    Коментиран от #35

  • 5 Сатъра на Хана

    133 15 Отговор
    АКО ХРИСТО ИВАНОВ Е ЧОВЕК НА МАДЖА .....
    ..... НА КОГО Е ЧОВЕК ЛИЗАН ПАНОВ ????
    ...... ЕЙ КАЖЕТЕ МУ ДА СЕ ПОСТРИЖЕ ...ЧЕПРИЛИЧА НА ЛУДИЯ ПРОФЕСОР ОТ BACK TO THE FUTURE С ТАЯ ПЛОВИН ХИПИ, ПОЛОВИН МУТРА ПРИЧЕСКА

    Коментиран от #24

  • 6 Тоя пък

    148 11 Отговор
    Освен третия пол да докара, друго нищо няма да направи, Господ да пази България от такива като тоя, дето се борят ненормалното да направят норма

    Коментиран от #30, #64

  • 7 Румен

    135 21 Отговор
    Нямам нищо против Лозане, но физиономията ти неми харесва. Някак си мафиотска изглежда кат на тиквата. Ни най малко народа ще избере човек от правосъдната мафиотска система. Както казват от 7/8 “ айде бегай от тука бе”

    Коментиран от #93

  • 8 Абе Лозане

    122 15 Отговор
    Ти пък си истински смешник
  • 9 Пучо Капучо

    91 13 Отговор
    А ти си риъл хироу, ъ? Брей, Гешев преминал кат торнадо през съдебната система, тц...Лозанчо, скрий се някъде бе, да не те брулят пак ветровете.
  • 10 Спите ли

    73 3 Отговор
    Уважаеми редакторю, радно е рекламите да се обявяват и забравихте текста Купуването и продаването на гласове е престъпление.
  • 11 БОЖЕ

    108 13 Отговор
    ОТ КЪДЕ СЕ ПОЯВИ ТОЗИ НЕПРИЯТЕН ТИП?

    Коментиран от #57

  • 12 Клик

    22 139 Отговор
    Време е България да има Президент като Лозан Панов а не Кремълска подлога.

    Коментиран от #63

  • 13 Сатъра на Хана

    60 4 Отговор
    ОТМАДЖО ЩЕШЕ ДА ИЗЛЕЗЕ ЧУДЕСЕН ПРЕДСЕДАТЕЛ НА ВЪРХОВНИЯ КАСАЦИОНЕН СЪД, ... А ОТ БАЦЕ ПРОФЕСОР В УНИВЕРСИТЕТА. ....
    .....АМА НЕ ИСКАХА НАВРЕМЕТО ДА УЧАТ ...
    ........ И СЕГА БАЧКАТ С АВАТАРИ
  • 14 Анонимен

    101 6 Отговор
    Лозан да каже дали подкрепя вицето си за еднополовите бракове. Това ли ще е и неговата политика като президент? Айде малко честност, да знаем за какво гласуваме!
  • 15 гадно

    84 4 Отговор
    Какво правим с еднополовите бракове, номера няма да мине.
  • 16 ей умник

    77 4 Отговор
    я се подстрижи, че приличаш на прошляк

    Коментиран от #23

  • 17 Скорпи

    14 79 Отговор
    Правилно Панов,това е лична битка между Борисов и Радев.А Президента трябва да е обединител,не разединител...Срещу Цачева битката беше предопределена,за гласувах за него,защото Цецка беше една голяма ГРЕШКА...но сега няма да му е никак леко на изборите...
  • 18 Пешо

    43 3 Отговор
    .....една такава система ветровете са много силни, но не ме прекършиха.
    Това е мотото на всички гербаджии и лапкащи около власт имащите.
    ,,Парите идват с вятъра и по-добре на палубата , отколкото в трюма".
  • 19 Последния Софиянец

    6 57 Отговор
    Поздрави от Агора България пред Съдебната палата! Лозан Панов и Мария си представиха кандидатурата пред протеста.Така се прави.

    Коментиран от #27, #28

  • 20 фьктология

    43 5 Отговор
    Радев - царят - е гол! - политиките на Джипко с опит за фалшива приемливост!
  • 21 Б.Х

    61 6 Отговор
    Ако Радев в фалшив герой , този е ,.............
  • 22 Отчайващо

    77 12 Отговор
    Слушак цялото му интервю и ме разочарова. Първо, призовава за неспазване на законите и конституцията. Направи опит да внуши че Радев не бил поставил под съмнение качествата на Гешев. А преди конкурса за нов главен пркурор Радев се опита да направи дебат за ролята и фигурата на следващия главен прокуро, но тогава Ристю и Ген. Атанасов се спукаха да му обясняват че това не е негова работа! Каза че ДБ били естествения съюзник на ГЕРБ. Като се има предвид каква мафотска структура са, естествено е да си пратнират с ДПС щото са мафиоти като ГЕРБ. Ако иска да направи от ДБ мафиотска структура, много зле за него. И като цяло, никой не е прокопсал с плюене, особенно по Радев. Много слабо представяне и на него и на екипа му, ако въобще има някакви съветници.
  • 23 Чочо

    38 1 Отговор

    До коментар #16 от "ей умник":

    Той не прилича , а си Е.
    Бая пара е събрал да решава дела на бандити, които вършеят и в момента.
  • 24 стайлинг

    7 26 Отговор

    До коментар #5 от "Сатъра на Хана":

    Та да заприлича на партиен секретар на колхоз ли.
  • 25 Фалшив

    83 6 Отговор
    Лозан Панов нямало да подпише назначаването на Гешев. А ще наруши конституцията ли??? Ето това е фалшив герой дето говори празни приказки единственият вариант да не подпишеш е да подадеш оставка като президент. Изобщо гледах му интервюто, за мен точно Панов е един фалшив герой.
  • 26 БОКОКРАД

    69 17 Отговор
    КОЙТО Е ПРОТИВ РАДЕВ Е ВРАГ НА БЪЛГАРИЯ И ОТИВА В НУЖНИКА - ТАМ МУ Е МЯСТОТО , ПРИ БОЙКО !
  • 27 гадно

    36 4 Отговор

    До коментар #19 от "Последния Софиянец":

    Извинявай за въпроса ти пе дал ли си?
  • 28 Б.Х

    42 3 Отговор

    До коментар #19 от "Последния Софиянец":

    Абе мунчо, ти за еднополовите ли си. ,................
  • 29 Павел пенев

    63 6 Отговор
    Физиономията,външния вид и глупостите които дрънка Лозан, говорят за някакви психични отклонения,но както е известно-луд умора няма. Прогнозирам под 1% от вота.

    Коментиран от #33, #72

  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Sieg

    57 11 Отговор
    Абе като ги гледам другите кандидати..... Радев е по доброто.

    Коментиран от #38

  • 32 ПЕНЦИОНЕР

    13 49 Отговор

    До коментар #2 от "Днес":

    .... БРАВО ПАНОВ... ТАКА Е... ФИГУРАТА Е.... ДОСТА... ТУП...!!!!
  • 33 Любомир

    30 3 Отговор

    До коментар #29 от "Павел пенев":

    -1% и той няма да гласува за себе си.
  • 34 Ееее

    7 47 Отговор
    Мара ба Румбааа! Кът та изберЪт за нов презден жа одим ли на Копринката да веем руските байраци?
  • 35 Има българско

    58 3 Отговор

    До коментар #4 от "Историчка":

    гражданство. Дъщеря е на големия актъор Хиндо Касимов, тя самата има в гените си и турска, и гръцка кръв, а съпругът й е французин. Интересна личност, добър писател - но си представям как ще реагира, ако дъщеря й й доведе снаха. Само един въпрос - бракът е създаден, ЗА ДА СЪЗДАВА. А що се отнася зо съжителството на двама с.бърканяци /идва от "бъркам", да си бъркат, където искат/ -няма никакви пречки да го правят, че и да се наследяват - с обикновена нотариална декларация /познавам такива/. Но да сключват брак, който по даденост е ялов, е противоестествено.
  • 36 asd

    36 2 Отговор
    Ти пък си тъпоъгълен освинен троглодит, но не го правим на въпрос, корумпирано юристче слабоумно.
  • 37 В.В.П.

    56 9 Отговор
    Герб,до вчера тоз го плюеха,а утре ще го подкрепят...Политиката е като религията ,ненужна...Не ми харесва Лозан ,.Давам вот за Румен..!!
  • 38 Магарета

    45 5 Отговор

    До коментар #31 от "Sieg":

    Нали затова ги криха досега. Панов изглежда като потаен психопат а Герджиков на подлога. Не случайно първо беше зам министър на НДСВ после участва в учредяването на Новото време с Кошлуков и съпругата на Стъки а сега пристана и на ГЕРБ.
  • 39 Професор

    39 5 Отговор
    Всъщност, истинският герой се оказа... кандидатката за вице на Лозанчо, която вече ОБЯВИ логичната подкрепа на тази еднополова двойка за еднополовите бракове. Поздравления за смелата другарка Моасе от неомарксистка Франция, а моа гоа пеше.
  • 40 От пръв поглед

    39 3 Отговор
    Тоя изглежда като латексов контрацептив!
  • 41 Turchin

    8 33 Отговор
    Прав сте господин Панов.В ерата на фалшиви герои живеем.И за наше съжаление те ни управляват
  • 42 Перо

    42 2 Отговор
    Лозан Панов и особено вицепрезидентката са откачени и закоравели соросисти и джендъри! Не съм го виждал и чувал да е бил протестър. Интересни са ми недвижимите имоти по кое време са придобити и бил ли е на “специализация” за чужда сметка в страна с неприложимо в БГ прецедентно право!
  • 43 Абе

    42 2 Отговор
    продажник! Кога ония предатели от дб обявиха, че те подкрепят, кога започна да злословиш нещастнико! Типичен дб боклук! В тая партия, само продажници, предатели и лъжци! Отвратеняци! По гнусни и от герб сте!
  • 44 пешо

    30 1 Отговор
    очевидно самонадеяна, вероятно и самодоволна особа. подобно на сума народец от тия, които ще гласуват за него. познати са до болка комплексите им, мераците им, а и възможностите им. предполагам, с г-на панова са си лика-прилика. през 90-те им сърбахме попарата, те са една от основните причини държавицата да се търкулне по наклона към територия. стига ни.

    Коментиран от #48

  • 45 asd

    14 2 Отговор
    Гласуйте за един от "героите" на "прехода"!

    Хвала на корумпираните, слабоумни и одрищяни от страх "съдии"!!
    Кудос отпадък!
  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 Професор

    19 1 Отговор

    До коментар #44 от "пешо":

    Нейната фамилия не трябва да е Касимова, а Мухаремова или Тахирова... Така или иначе -- ясно е -> тюркоазено синьо...
  • 49 Чики-Рики

    12 0 Отговор
    Да не си работил в PIK,а?!
  • 50 Бойко

    25 1 Отговор
    Нека не забравя кой го направи шеф на ВКС
  • 51 негласувал

    4 13 Отговор
    искате ли още да гласувате,или узряхте за бойкот на измислената ни политическа класа?

    Коментиран от #77

  • 52 Гост

    31 4 Отговор
    За този супер герой няма да гласувам. Нооо и ДБ ме загубиха с тяхното решение
  • 53 Скакауец

    39 4 Отговор
    Г-н Панов доста прибързва с оценката на евентуалния си опонент на тези избори! Което, разбира, се говори за липса на възпитание! Не се намира в някакъв форум на диванни политици, където може да говори каквото си иска, а прави изявление на всеослушание като кандидат президент! А не съм чул до сега президентът Радев характеризира опонентите си, а и е сигурно, че няма да го направи, което е негов огромен плюс...

    Коментиран от #65

  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 Хе хе хе

    13 37 Отговор
    Aйдe вcички пoддръжници нa Гумeн, aкo мoжe дa нaпишaт, кaквo тoчнo тoзи чoвeк нaпрaви зa Хoрaтa-зa кoитo твърди, чe милee? Влязoхa Му в кoчинкaтa, и излeзe дa "яхвa" прoтecтъритe, aмa имa eднo гoлямo Нo, eдвa cлeд кaтo влязoхa.....Cкрит кaтo мишкa ceдeшe, чaкaшe и cи чaкaшe, и чaкaшe и кaтo му aрecтувaхa cъвeникa, бaм... "c Вac cъм прoтecтъри". Тoвa ли e "cилният гeнeрaл", или Прocт "oвeнeн", чeтящ "Бългaрcкa aрмия"/oвчa миcъл/. Дocтoeн бил..., дocтoйнo пoтули нeщaтa c гaфoвeтe нa жeнa cи, бaщa cи-лeкa му пръcт нa чoвeкa.

    Коментиран от #85

  • 57 ФАКТИ :

    29 8 Отговор

    До коментар #11 от "БОЖЕ":

    Тoзи лицeмeрeн плъх Лoзaн Пaнoв e oт кoтилoтo нa крaдeцa oт Дрaгaлeвци. Тaкивa кaтo нeгo oтдaвнa ca oвлaдяли cъдa и мнoгo им ce иcкaше дa дoкoпaт и цялaтa прoкурaтурa, нo cлaвa бoгу зaceгa нe им ce пoлучaвa...
  • 58 Ко Не

    13 0 Отговор
    !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • 59 ххх

    32 4 Отговор
    Лозан се изложи!
  • 60 Лозанчоо,олекна

    28 7 Отговор
    Злобно мишле си,нямаш шансове срещу Румен.Този път ще ида да гласувам и с котките от квартала!
  • 61 нещстници

    20 1 Отговор
    а ти и пачта ВИЦЕ сте соросогади, истински герои на ДЪГАТА!
  • 62 Долни седесе найлонки

    13 1 Отговор
    Пълни сте и ви хвърляме в контейнера..
  • 63 Значи днес

    13 3 Отговор

    До коментар #12 от "Клик":

    сте на вълна "Кремъл",а? Угре пък ще обявине, че Румен Радев е проамерикански настроен. Давай, все някой току-виж ви приел основанията...
  • 64 Стоян

    6 4 Отговор

    До коментар #6 от "Тоя пък":

    Нека има повече избор... Хората ще избират..
  • 65 Стефан

    9 1 Отговор

    До коментар #53 от "Скакауец":

    Ай ся де. Почнаха се.
  • 66 Фин

    17 0 Отговор
    Ти пък си много убав!
  • 67 Сттт

    11 1 Отговор
    Това явно е някаква тайна подкрепа от дб за Радев:)
  • 68 Мухльо

    20 0 Отговор
    Вместо да започва изборните си лакартии, този козел взе да плюе дитютектно президента. Ако беше ти щеше да подпишеш, че и краката на Гешев щеше да целуваш. Нищо свястно, нищо полезно не направи на такъв висок пост беше, освен да се жалва, да реве че го съдят, че го натапят и този ревльо сега изведнъж голям мъжага се изкарва. Ще дишаш на Радев праха на 14.
  • 69 Помак

    17 1 Отговор
    Пълна излагация на Лозанчо! Много жалко, имах друго мнение за него! Желая Победа на президента Радев!!!
  • 70 Сигизмунд Фройд

    14 1 Отговор
    Автора на фразата проявява дълбок Едипов комплекс пред мъжката сила на Президента. Естествената му реакция е да омаловажи тази сила, наричайки я с несбъднатото си Аз, засядайки в реалността на То.
  • 71 Биби Долапчиев

    3 17 Отговор
    Само Гержика може да баде достоен презеденд! Тоа и оня отепаниа фадмак са отайки от пембеното минало!
  • 72 Няма

    0 6 Отговор

    До коментар #29 от "Павел пенев":

    да е 1%. Ще повтори резултата на "ПРОДАЙ Б-я", някъде около 13%.
  • 73 Бибитко

    19 1 Отговор
    Най-голяма грешка на Христо Иванов и Атанас Атанасов бе, че изобщо издигнаха свой кандидат за президент, вместо да подкрепят президента Румен Радев за втори мандат. Така те само доказаха, че мислят тесногръдо като отъждествяват Румен Радев с лявото пространство. Да не говорим, че тези господа вече бяха в коалиция с цар Тиква и му позволиха да се превърне едва ли не в олицетворение на дясното и съдействаха за превръщането му в диктатор. Политици, които не могат да виждат по-далеч от носа си не могат да претендират за ролята на реформатори. А Лозан Панов вместо да напада Румен Радев можеше да коментира смущаващата позиция на Анастас Герджиков, който се съгласи с удоволствие да стане маша на Бойко Борисов и да му чисти окаляния имидж.
  • 74 Behemoth

    15 0 Отговор
    Тоя е леко луд.....га го гази колата заподозря заговор срещу скромната му персона... България има нужда от боец дето побърква Тиквата а не от меки китки деликатни и финни...

    Коментиран от #80

  • 75 Каскета

    7 0 Отговор
    Лозане, Лозане и тебе шъ та ..........който та фане. Ще ми накривиш каскета налево.
  • 76 Ех Лозане...!

    12 0 Отговор
    За Радев не знам дали е фалшив герой...!Но за Вице-то ти с това днешно джендърско изказване, относно еднополовите бракове-със сигурност е Фалшив Герой...!А ако не се разграничиш от това нейно изказване-със сигурност и ...-ТИ...!!!
  • 77 Всъщност

    11 3 Отговор

    До коментар #51 от "негласувал":

    тези които не гласуват постъпват глупаво ! Простите, но ХИТРИ турци и цигани гласуват масово и вкарват в общинската и
    държавна власт своите бейове и барони и те успешно обслужват електората си и обръчите от фирми на ДПС.
    Традиционните партии имат интерес недоволните от управлението да не гласуват, защото техните твърди електорати ги избират отново и отново нищо, че реално те не представляват по-голямата част от народа.

    Българино "опичай" си акъла, че инак ще загубиш и земята и държавата си !

    От бележника на Левски : "НАРОДЕ ????".

    Коментиран от #86

  • 78 Наблюдател

    3 13 Отговор
    Лозан Панов наистина се оказа обединител. Обедени кремълските тролове от сараи, позитано, възрожденци 1,2,3 ..., гербери :))))) Агент сава ще ви даде порцийка.
  • 79 Герой

    14 2 Отговор
    "Последва нормален гняв на хората и президентът с вдигнатия юмрук. Тогава аз не исках да участвам, за да не участвам в създаването на един фалшив герой"

    Тогава теб те достраша и за това не участва а можеше много да защитиш президента и да сложиш на мястото му Гешев. Та ако ти беше на мястото на Радев и до сега хунтата щеше да управлява и да продължава да краде. Така че ти си фалшив герой а не Радев.
  • 80 Само да допълня ...

    9 0 Отговор

    До коментар #74 от "Behemoth":

    България има нужда от боец дето побърква Тиквата...,бъркайки му здраво в ....,с вдигнатият си юмрук...!
  • 81 Тоя няма ни'къв шанс

    10 0 Отговор
    Тоз от кои крадци беше? Позабравена муцуна....
  • 82 Тихомир

    13 0 Отговор
    Доста дребнав човечец. То и борбите му такива, чисто личностни и дребнави - его и нищо друго. Идеите са за парлама.
  • 83 Справедливост

    11 1 Отговор
    Ти пък с какво си истински герой, с това че преди 7 години те избаха ГЕРБ и ДПС , и какво предприехте при избора на Гешев-НИЩО!!!Ине на последно място сега пак за теб ще гласуваг бивши герберист, костовисти, и настоящи гераристи.АМИ ТОЧНО ЗАРАДИ ТАКИВА КАТО ТЕБЕ БЯХМЕ НА ПРОТЕСТИ МЕСЕЦИ НА РЕД, ДОКАТО ВИЕ СЕ КРИЕХТЕ КАТО ПЛЪХОВЕ! И Росенец не е причина Гешев да влезе в президентвото , но вие да си лъжете , по принцип си е запазена марка!!!Отивай там от където изпълзя!!ЧАО!!!
  • 84 Тъй и не разбрах

    9 0 Отговор
    Що го биха тоя Лозан Панов преди време.
  • 85 Герберче

    15 3 Отговор

    До коментар #56 от "Хе хе хе":

    Лъжеш герберче - не Радев яхна протестите а той предизвика протестите и ви свали от власт.

    Още ли питаш какво бил направил за народа си Радев - Свали ви от власт и ви пресече кражбите - по-голямо добро за народа досега никой друг не е правил.

    Коментиран от #89

  • 86 аргументирай се

    4 5 Отговор

    До коментар #77 от "Всъщност":

    това значи ли,че тези,които са гласували са постъпили умно?, и кажи, коя е читавата партия,за която си заслужава да гласуваме?

    Коментиран от #103

  • 87 Антигерб

    12 2 Отговор
    "Зaтoвa ce oбръщaм към г-н Бoриcoв: „Бъдeтe чecтeн cъc cвoитe избирaтeли. Нe прeдaвaйтe прeзидeнтcкaтa инcтитуция нa ДПC. Бъдeтe пoчтeн“, призoвa тoй бившия миниcтър-прeдceдaтeл."

    Само това ми е достатъчно - Радев казва на тиквата че е мутра пък този го призовавал да не предавал президентската институция и да бъдел почтен.

    Банкянската мутра и почтен - този наред ли е.
  • 88 Трезво мислещ българин

    3 7 Отговор
    Че е фалшив съм съгласен ,но за герой този смешник не мога да го обявя.
  • 89 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 90 бай Даньо

    2 12 Отговор
    Не на мръсните чорапи! На Радев му е спукана работата. Който и да остане срещу него на втория тур всички ще гласуват за него. Аз ще гласувам за Герджиков , но окото ми няма да мигне да гласувам за Панов на втория тур...

    Коментиран от #91, #92

  • 91 Бай Доньооо

    12 1 Отговор

    До коментар #90 от "бай Даньо":

    Не ставаш за пропагандатор. Много си издегустиран. Спираме ти кеша. Вече си Бай Дундю
  • 92 Избирател

    12 1 Отговор

    До коментар #90 от "бай Даньо":

    На втория тур и за тебе си може да гласуваш защото няма да има втори тур - за ужас на герберчетата Радев ще е президент още 5 години и то от първия тур.

    На изборите си вземете по голяма кърпа че то ще е ред сълзи и ред сополи.

    Коментиран от #94

  • 93 Априлов

    2 5 Отговор

    До коментар #7 от "Румен":

    До къде стигнахме да ги избираме по физиономии а не по качества..ех Бай Ганя..
  • 94 бай Даньо

    0 6 Отговор

    До коментар #92 от "Избирател":

    Ха да видим ! Понеже червените русоляшки тролове слагате ГЕРБ и ДПС от едната страна на политическото противоборство , ха да ви е честито как се получава неравенство като следното:
    ГЕРБ + ВМРО + ДПС > БСП + ИТН + ПП
    Ха да видим!
  • 95 ФАКТ

    12 0 Отговор
    ПАНОВ, МНОГО ГРОЗНО ГОВОРИ ЗА ТЕБ, ГОВОРЕНЕТО НА ЛЪЖИ ЗА ПРЕЗИДЕНТА РАДЕВ! ЗАЩО? - ЗАЩОТО ЕДИНСТВЕНО РАДЕВ 5 ГОДИНИ СЕ БОРИ СРЕЩУ БОРИСОВ, МАФИЯТА, ШАЙКАТА, КОИТО ПРЕВЪРНАХА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД ОТ НАЦИЯ НА 3-ТО МЯСТО В СВЕТА ПО ИНТЕЛИГЕНТНОСТ ДО НАЦИЯ НА НЕГРАМОТНИЦИ, НАРОД РАБОТЕЩ ЗА ЕТНОСИ, КОИТО НЕ ПЛАЩАТ ДАНЪЦИ, ТОК, ВОДА, РАЗХОДИ ЗА ТРАНСПОРТ, ИЗТОЧВАЩИ НОИ С ФАЛШИВИ ТЕЛК ЗА ПЕНСИИ ПО БОЛЕСТ. ТОВА Е ЕЛЕКТОРАТ ЗА КОЙТО БОРИСОВ И ДПС ТВЪРДО ЗАСТАВАХА ЗАД ГЪРБА, КАТО ДОРИ И ПЕНСИИТЕ ИМ УВЕЛИЧАВАХА С ПО ГОЛЯМ %, ОЩЕ МАЛКО И ЩЯХА ДА ГИ ИЗРАВНЯТ СЪС СРЕДНАТА ПЕНСИЯ ЗА СТРАНАТА - ЧИИ СА НАЙ-НИСКИТЕ ПЕНСИИ? -НА НИСКО ОБРАЗОВАНИТЕ, А ТЕ СА ЕТНОСИТЕ , КОИТО ТВЪРДО ГЛАСУВАТ ЗА ГЕРБ И ДПС И ТОГАВА ВСИЧКИ МЪЛЧАХА. КЪДЕ БЕШЕ ПАНОВ ТОГАВА КОГАТО РАДЕВ ЗАСТАВАШЕ СРЕЩУ БОРИСОВ? НИКЪДЕ ГО НЯМАШЕ, МЪЛЧЕШЕ КАТО РИБА, ГЛЕДАШЕ СИ ЛИЧНИТЕ ИНТЕРЕСИ И ТОЗИ СЪЩИЯ ДНЕС ГО НАРИЧА ФАЛШИВ ГЕРОЙ. АКО РАДЕВ БЕШЕ ФАЛШИВ ГЕРОЙ, ЗАЩО БОРИСОВ НА ВСЯКО КРЪСТОВИЩЕ ПЛЮЕ ПРЕЗИДЕНТА РАДЕВ С ПЯНА НА УСТАТА, ЗАЩО? ЗАЩОТО ЕДИНСТВЕНО РАДЕВ ИМАШЕ СМЕЛОСТТА ДА ИМ СПРЕ КРАЖБИТЕ И КОРУПЦИЯТА, А ТИ ПАНОВ ГО НАРИЧАШ ФАЛШИВ ГЕРОЙ?
    ЖАЛКО, ПАНОВ! ИЗЛЕЗЕ БОК..ЛУК, БЕЗ МЪЖКО ДОСТОЙНСТВО.
  • 96 Яна

    14 0 Отговор
    Забравихте ли как пудела на БХК Лозан Панов погази справедливостта- остави убиеца Полфрийман на свобода.
    И соросите го гласят за президент, заедно с Касимова-Моасе-доказан българомразец!!
    Просто отвратително!
  • 97 КОЙ

    10 0 Отговор
    Що си избра туркиня за вицепрезидент никой не разбра.Възможно е тя да знае коя е родината и.
  • 98 ХАН КРУМ

    14 0 Отговор
    РЕЗЕРВНИЯ КАНДИДАТ НА ГЕРБ И ДПС.АКО ЗА ТЕБ РАДЕВ Е ФАЛШИВ ГЕРОЙ, ЗАЩО НЕ ИЗЛЕЗЕ ДА ГО КАЖЕШ ВНАЧАЛОТ НА 2020 Г КОГАТО ОТКРИТО И ЯСНО ТОЙ СВАЛИ ДОВЕРИЕ ОТ ПРОВИТЕЛСТВОТО И ОБЯВИ ВОЙНА НА КОРУПЦИЯТА,КОГАТО ТРЪГНА НА ОТКРИТА ВОЙНА С МАФИЯТА?ТИ КАКВО ТОЧНО НАПРАВИ ВЪВ ВСС ,КОГАТО ИЗБИРАХТЕ ГЕШЕВ –ОСВЕН ,ЧЕ ДВА ПЪТИ ПРОМРЪНКА И ОСТАВИ РЪБЪЛА ДА СЕ ВИХРИ? И КАК ТАКА СИ ПО УДОБЕН ЗА ГЕРБ,А РАДЕВ НЕ Е?КАК ТАКА ПРОКОПИЕВЦИ И КОСТОВЦИ НЕ ТЕ ИЗДИГНАХА ,А ТЕ ПОДКРЕПИХА?НАЛИ СТЕ ЕДНИ И СЪЩИ ЛИЦЕМЕРИ И МАЗНИЦИ!КРАСИВИТЕ И УМНИТЕ СОРОСОИДЧЕТА. И КАКВА Е ПОЛЗАТА ОТ ТЕБ ,СЛЕД, КАТО ДПС ВЛАДЕЕ СЪДЕБНАТА СИСТЕМА, АГЕШЕВ Е ГЛАВЕН ПРОКУРОР А ПОДКРЕПЯЩИЯТ ТЕ ХР.ИВАНОВ БЕШЕ ПРАВОСЪДЕН МИНИСТЪР НА ГЕРБ.АКО РАДЕВ Е ФАЛШИВ ГЕРОЙ ,ТО ПО СЪЩАТА ЛОГИКА ТИ СИ ИСТИНСКИ СТРАХЛЕВЕЦ И МЕРЗАВЕЦ.ПРОСТО ЧОВЕК БЕЗ ШАНС В ТАЗИ НАДПРЕВАРА. МАНТАЛИТЕТА ВИ ЕДИН И СЪЩ С ТОЗИ НА СОРОСОИДИТЕ–ПРАЗНОДУМИЕ ,КОМЛЕКСАРЩИНА И СНОБИЗЪМ.РАДЕВ ГО ВИДЯХМЕ И ТОЙ ПОВЕДЕ ХОРАТА,НО МИШОЦИТЕ ПО ДУПКИТЕ НАДНИЧАЩИ СТРАХЛИВО,НЯМА КАК ДА БЪДАТ ВИДЯНИ.
  • 99 мафия

    15 0 Отговор
    Аферата Панов-Гержиков е подготвена с цел разединение сред българските граждани, които се изправиха чрез юмрука срещу задкулисието, олигарсите и цялата мафия проникнала в почти всички политически партии и държавни институции.
  • 100 ЖАЛКО

    16 0 Отговор
    ПАНОВ, ТИ ЛУД ЛИ СИ? ДА НАРЕЧЕШ ЕДИНСТВЕНИЯ ЧОВЕК БОРИЛ СЕ СРЕЩУ БОРИСОВ И МАФИЯТА ФАЛШИВ ГЕРОЙ Е ПОВЕЧЕ ОТ ЛУДОСТ! ЖАЛЪК СИ! СЛЕД ТОВА ТВОЕ ИЗКАЗВАНЕ ТИ СЕ НАРЕЖДАШ ДО БОРИСОВ И ШАЙКАТА, А МОЖЕ БИ НЕ СЛУЧАЙНО ТОЙ СИ ПРЕДЛАГА ПОДКРЕПАТА ЗА ТЕБ!
  • 101 гост

    10 0 Отговор
    Това проамериканско мекере ще предаде националните интереси заедно с финансираните джендърчета от ДБ
  • 102 ПАРДОН

    9 0 Отговор
    ЕГА ТИ КАРИЕРИСТИТЕ, ДО ВЧЕРА НИЩО НЕ НАПРАВИХА ЗА НАРОДА, НИТО ПАНОВ, НИТО ГЕРДЖИКОВ, ДАЖЕ НАПРОТИВ ГЕРДЖИКОВ БЕШЕ МИН. НА ОБРАЗОВАНИЕТО В КАБИНЕТА НА НДСВ, ЗАЕДНО С БОРИСОВ КАТО БЕШЕ ГЛ. СЕКРЕТАР НА МВР И ЗАЕДНО КРАДЯХА, ПАНОВ ГО НЯМАШЕ НИКЪДЕ КОГАТО ПРЕЗИДЕНТА РАДЕВ СЕ БОРЕШЕ СРЕЩУ МАФИЯТА И ШАЙКАТА ЗА НАРОДА, А РАБОТЕШЕ ЗА СЕБЕ СИ - ЗА КАРИЕРА И СЕГА ХОП, ВИДИТЕ ЛИ ПРЕЗИДЕНТА БИЛ СЕ ПРАВЕЛ НА ИЗКУСТВЕН ГЕРОЙ! БЕЗОБРАЗИЕ! И ТОВА АКО НЕ Е ЦИНИЗЪМ, КАКВО ДРУГО ДА ГО НАРЕЧЕМ, ПРИ ПОЛОЖЕНИЕ, ЧЕ ЗНАЕМ ЧЕ ПАНОВ Е ЛИЦЕТО НА ДПС И ГЕРБ, А ЗА ГЕРДЖИКОВ ДА НЕ ГОВОРИМ.
  • 103 Заради

    3 0 Отговор

    До коментар #86 от "аргументирай се":

    такива като теб индианското име на България е "Няма угодия"...
  • 104 100pera

    11 0 Отговор
    Г-н Панов е разочароващ с това изявление, ече ако бил президент, нямало да разпише указа за назначаването на Гешев. Защото това би било нарушаване на Конституцията и "чудесен" повод КС да го отстрани от поста.
    Ако Бай Пенчо от Горно Нанадолнище каже подобно нещо, нямам претенции - не му е работа и не познава законите иосновният от тях - Конституцията. Но председател на една от най-висшите съдебни инстанции да твърди такова нещо е убийствена характеристика за това, как е вземал решения като съдия.

    Коментиран от #105

  • 105 ТОЧНО

    10 1 Отговор

    До коментар #104 от "100pera":

    АБСОЛЮТНО СТЕ ПРАВ! ПРЕЗИДЕНТА РАДЕВ ПО КОНСТИТУЦИЯ НЯМА ПРАВО ДА НЕ ПОДПИШЕ УКАЗА ЗА ГЛ. ПРОКУРОР! А ПАНОВ И ГЕРДЖИКОВ СТАНАХА ПАРТИЗАНИ НА 09.09.1944 Г. ЗА ДА ГИ НАПРАВЯТ АКТИВНИ ГЕРОИ, ЗА ОБЛАГА!
  • 106 Дядо Рунгел

    6 0 Отговор
    Абе какъв е този Лозан, дето го пробутват по медиите в последно време? От къде се пръкна? Щял да се кандидатира за президент. Ама то и селския идиoт от наше село може да се кандидатира. Та кой бил измослен герой?
  • 107 БАЧУ

    4 0 Отговор
    лозанчоо, слез от асмата бе каун.Генерал Радев ще те отнесе като бръмбар сламка.
  • 108 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 109 ФАКТ Е

    2 0 Отговор
    ПАНОВ И ГЕРДЖИКОВ СТАНАХА ПАРТИЗАНИ НА 09.09.1944 Г. ЗА ДА ГИ НАПРАВЯТ АКТИВНИ ГЕРОИ, ЗА ОБЛАГА!
  • 110 ЧИТАТЕЛ

    1 0 Отговор
    ВИЦЕТО НА ТОЗИ ГЛУПАК Е ТУРКИНЯТА МАРИЯ ХЮЛИ/ ХИНДО|/ КАСИМ / КАСИМОВА/, ДЪЩЕРЯ НА КОМИКА ХЮЛИ ИЛИ ХИНДО КАСИМ И НА ТУРКИНЯТА СЕТА КАСИМ
    ТЯ ПОСТОЯННО НИ ЧЕТЕ МОРАЛ, А СЕГА Е НАПИСАЛА ГНУСЕН ТЕКСТ, ЧЕ ПОВЕЧЕТО ОТ БЪЛГАРИТЕ НЕ СЕ КЪПЕЛИ И МИЕЛИ. НАГЛА КАДЪНА!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол