Last news in Fakti

8 Октомври, 2021 09:49 4 813 45

Курумбашев предупреди Радев с Петър Стоянов

  • петър курумбашев-
  • петър стоянов-
  • румен радев-
  • предупреждение

Според бившия евродепутат, при сегашните противници на Радев в надпреварата може да се случи това, което се е случило на Стоянов в битката с Първанов – активна работа на ГЕРБ, на ДПС в подкрепа на противниците на Радев, и за 40-тина дни да настъпят много промени

Курумбашев предупреди Радев с Петър Стоянов - 1
Снимка: БГНЕС

Имам чувството, че подкрепата на БСП за Румен Радев сега е малко като тази на СДС за Петър Стоянов. Това каза бившият евродепутат Петър Курумбашев, който беше част от кампанията на Стоянов, когато той загуби от Георги Първанов. Курумбашев, който влезе в Европейския парламент с квотата на БСП, говори е подробности за преизбирането на Радев, информират от actualno.com. Бившият евродепутат направи още едно сравнение – БСП изнесе първата кампания на Радев, сега още не е точно така и си припомни как при втората кампания на Стоянов тогавашният действащ президент му изглеждал като „самотен бегач на дълги разстояния”.
Според Курумбашев, при сегашните противници на Радев в надпреварата може да се случи това, което се е случило на Стоянов в битката с Първанов – активна работа на ГЕРБ, на ДПС в подкрепа на противниците на Радев и за 40-тина дни да настъпят много промени. Изрично Курумбашев посочи пред bTV, че не може да се говори как Румен Радев е безалтернативен. Сега вече дойдоха други кандидати - проф. Анастас Герджиков и Лозан Панов, напомни той с акцент, че тепърва ще почне те да трупат активи, а при Радев не е ясно каква ще е тенденцията. Курумбашев се изяви и на тема енергетика плюс зелена сделка. Според него, трябва веднага да строим АЕЦ „Белене”. Бившият евродепутат счита, че Европейската зелена сделка ще е много тежък удар и трябва да има от помощи за домакинства, за малък и среден бизнес и на първо място за големия бизнес.


Бел.ред.
Уважаеми читателю,
14 ноември 2021 г. ще е уникален ден, когато ти ще гласуваш едновременно за конкретен човек (мажоритарен избор на президент) и за списък от хора (подбрани от и верни на задкулисието нови депутати).
Усещаш ли разликата?


Поставете оценка:
Оценка 3 от 25 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 От Думите му разбираме

    28 5 Отговор
    ПОМОЩИ ЗА ОЛИГАРСИТЕ И ЛИЛАВИТЕ А ЗА БЕЛИЯ БЕГЕ НАРОД ....ДУДУЦИ...
  • 2 конкретно

    35 2 Отговор
    ти я по-добре кажи до кога дс корумпираната мафия ще прави България на луда!
  • 3 Начи

    20 16 Отговор
    С Корнела напред БСП по стъпките на СДС

    Коментиран от #5

  • 4 2020

    28 8 Отговор
    Вместо да мисли за Белене, този хамелион трябваше да влезе в затвора за онова пошло предаване за "Козлодуй" След като и при това престъпление никой не влезе на топло - повече от ясно е, че нямама санкционна система!

    Коментиран от #38, #39

  • 5 Чичо

    20 7 Отговор

    До коментар #3 от "Начи":

    И накрая една обща партие Герб Бсп Сдс

    Коментиран от #35

  • 6 Фактъ

    27 18 Отговор
    Това няма как да се повтори .Румен Радев не е партийно издигнат .

    Коментиран от #21, #33

  • 7 123

    31 5 Отговор
    курум баш, гледай си крадените милиончета, не давай акъл, знаем те
  • 8 кастроли

    19 6 Отговор
    "Според него, трябва веднага да строим АЕЦ „Белене”." Нищо,че е Корумпбашев,но е прав за АЕЦ-а. Когато няма слънце и вятър,фотоволтаиците и перковрътките са безполезни. Само АЕЦ-ът е "зелен". Като Славена Вътова.

    Коментиран от #36

  • 9 Пламен

    26 17 Отговор
    Не е удачно да сравняваме Пешо-коня,с настоящия президент....Коня беше едно недоразумение,станал президент благодарение на глупостите на БСП...Сега ситуацията е друга... Мафията подкрепят,пишман ректора.А обикновените хора, подкрепят настоящия президент който вдигна юмрук срещу мафиота БорисоФ и ОРТАЦИ му от ДПС...ЗА ТОВА СЕГА ТОЛКОВА МНОГО КВИЧАТ МРЪСНИТЕ МАФИОТИ....

    Коментиран от #14, #19

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Иван

    16 32 Отговор
    Може ли човек със скандалните проявления на Румен Радев и здрав разум в главата да иска втори президентски мандат?!

    Особено ако се е сдобил с първия случайно, по недоразумение, със задкулисни игри и с гласуване на инат от страна на доста избиратели!

    Коментиран от #13

  • 12 фен на сидеров

    11 4 Отговор
    КУКУМБАШЕВ , и ти ли........
  • 13 Омерзен

    13 25 Отговор

    До коментар #11 от "Иван":

    Защо един нормален човек би желал да му припомнят какви глупости е дрънкал с фатмашко чувство за хумор на връх Шипка в разгара на коронакризата за двата щама COVID-19?


    Защо един човек с чувство за дълг на редови гражданин към държавата си и към сънародниците си би искал под път и над път да чува как е хукнал с вдигнат юмрук по площада и е насъсквал вандалствата срещу сгради и хора и оскверняването на църкви от банда нехранимайковци, щедро финансирани от забегнали разследвани олигарси, и алчни за власт, до която нямат друг начин да се докопат?

    Коментиран от #16, #17

  • 14 Гочо

    12 13 Отговор

    До коментар #9 от "Пламен":

    Идва отново старата мафия. Бобокови, Божков, Баневи, и т. н.
  • 15 Сърп и чук

    12 8 Отговор
    Стига с тези произволни сравнения! Бат Пешо Стоянов има много достойнства, не е тьпанар и крадец като много седерюги, но не постъпи добре с бай Тодор Каварджиев, като не се яви с него за втори мандат! Сега Радев не се отърва от Йотова и да вземе на нейно място някоя като Филиз Хюсменова, като се покаже като любител и обединител. Докато други за гласове ще се пидерастчат, ще се лигавят, ще заиграват с национална памет и история и демагогстват.
  • 16 Срам!

    8 14 Отговор

    До коментар #13 от "Омерзен":

    Защо един що-годе почтен човек би търпял непрестанно да го обвиняват в г н у с н а неблагодарност и поз0рна п0длост спрямо хората, които са му сторили най-голямата добрина да го измъкнат от анонимността и да го трудоустроят като пенсионер на най-високия пост в държавата, както направиха БСП и Корнелия Нинова, а в отговор той се е отнесъл с тях като пр0 сти тутка с мъртво пиян клиент, когото тя обира и изчезва в мрака?
  • 17 Чук и Гек

    13 4 Отговор

    До коментар #13 от "Омерзен":

    Права си! Трябваше да вдигне 2 юмрука и с навирен χγй да тръгне из сокаците, и щяхте да се разбягате!
  • 18 В този форум

    11 19 Отговор
    веднага се вижда, че подкрепящите фатмака са вулгарни люде, които не възприемат света отвъд първичните си инстинкти.

    Така се подчертава факта, че той разчита на долн0пробната маса в обществото, които не се интересуват от съдбата на нацията и подкрепят нискостойностните продажници в политиката.
  • 19 някой

    12 17 Отговор

    До коментар #9 от "Пламен":

    Аз съм обикновен човек, не съм мафиот , но няма да подкрепя Радев!
    Подкрепящите фатмака се мислите за големи демократи а останалите
    хора са мафиоти! Много дебилски подход!
    А за неговото тълкуване на Конституцията, какво ще кажете?
    Чете я, както дяволът Евангелието!
    Подкрепя в разрез с президентските си пълномощия политически проект воден от крадец на интелектуална собственост и друг попълвал декларация с невярно съдържание?!
    Сигурно се чака, някой да подмени оригиналната бележка в канадското посолство в Букурещ, че тогава Кирчо да намери време да си я вземе?

    Коментиран от #32

  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 хафала

    9 13 Отговор

    До коментар #6 от "Фактъ":

    Хайде бе ! Баба ми го изрови и издигна за президент и вече не помни. Чист комунист. Ама бил ходил на екскурзия в САЩ. Ами те комунистите все на там ги дърпа. Искат да помиришат гниещия капитализъм. Няма да ходят в червената кочина , че да пукнат от глад я !
  • 22 Изобщо не е прост

    11 2 Отговор
    "Видяхте ли сега защо Бойко Борисов се оказа най-хитрия човек в държавата? ”7/8 ТВ””Вместо да го разнасят наляво-надясно по ”Магнитски”, ”Пандора пейпърс” и други подобни схеми, човекът си ги подрежда пачките и кюлчетата в чекмеджетата. Това каза пред ”7/8 ТВ” Крум Савов


    Шкафчето си е до главата му и в никакви списъци не може да се появи. За разлика от бившия му министър и спряган в един момент за кандидат за президент Николай Младенов, който се оказа, че е в този списък", каза още Савов.

    Коментиран от #23, #25

  • 23 Cтoйко

    10 8 Отговор

    До коментар #22 от "Изобщо не е прост":

    Борисов -" Прoocт съм и ми е лесно. То е коoфти да си слoожен". Затова милиардите му са по света чрез "Тенис клуб Банкя", за къщи в Барселона , за бутици там и поръчкови Поршeта за Мис Бикини, за Бугати ВЕЙРОН и замък за дъщерята в САЩ, за поръчково БМВ Х6 за племенника което бяха откраднали, за пълни шкафове и гардероби с пачки евро и кюлчета чисто злато...Наистина е прoccт и му е лесно

    Коментиран от #24

  • 24 Така е

    9 4 Отговор

    До коментар #23 от "Cтoйко":

    Kaк сте? А вие бедни ми народе блъскайте за храна, ток и транспорт - Откраднаха джип "БМВ" Х6 на племенника на Бойко Борисов. 35-годишният мъж се казва Димитър Борисов, а преди Нова година се сдоби с първо чедо, което кръсти на негово име. Премиера е бил изключително щастлив от огромния жест и му подарил скъпото поръчково возило за половин милион евро, като от модела са произведени само 6 подобни в света.Кражбата е станала в района на Руски паметник през нощта. БМВ Х6 е сред най-крадените коли в София през последните години.Става дума за луксозен поръчков черен джип БМВ Х6 в обхвата на Шесто РПУ на столицата, поясниха източници

    Коментиран от #30

  • 25 Потресен

    13 3 Отговор

    До коментар #22 от "Изобщо не е прост":

    Кошмарното и ужасното е че всички тези пачки в шкафчета, кюлчета злато, къщи, Поршета и бутици в Барселона, Бугати Вейрон и замък за дъщерята в САЩ, поръчково БМВХ6 за племенника са от нашите робски кървави пари откраднати от тиквата ...
  • 26 НИЯ

    10 9 Отговор
    ДО КОГА ЩЕ СЕ БЪЛТАЕМ, И ЩЕ СЛУШАМЕ ТОЗИ И ОНЗИ. В МОМЕНТА НАЙ ДОБРИЯТ ВАРИАНТ Е РАДЕВ. ВСИЧКО ДРУГО Е НЕДОМИСЛИЕ.
  • 27 Cтoйко

    12 11 Отговор
    ЧЕСТИТ НОВ ПРЕЗИДЕНТСКИ МАНДАТ ГЕНЕРАЛ РАДЕВ! ТИ ИЗЛЕЗЕ , СЪБУДИ И ВДИГНА НАРОДА И СМАЗА БОРИСОВАТА КОРУМПИРАНА ДЪРЖАВА!!! ИЗХВЪРЛИХМЕ ГО ЗАЕДНО ОТ ВЛАСТТА И ГО ИЗПРАТИХМЕ ИЗВЪН ОКОЛОВРЪСТНОТО ШОСЕ!!!! СМЪКНАХМЕ ГО И ОТ ДЖИПКАТА , СЪСТАРИ СЕ ОТ БЕЗПОМОЩНОСТ И ЗЛОБА И ЗАПРИЛИЧА НА 79-ГОДИШЕН СТАРЕЦ !!!! ВЕЛИК СИ ГЕНЕРАЛЕ...НАИСТИНА ВЕЛИК..! ДА ГЛЕДАМЕ ТИКВАТА ТОЛКОВА СМАЗАН И ГЪРЧЕЩ СЕ !!!! ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ , ЕВРОПА И СВЕТА СМЕ С ТЕБ!!!! С НАМИ БОГ ..👍✊СЪС СВОЯ ЖЕЛЕЗЕН ЮМРУК СМАЗАХМЕ ХУНТАТА И ГРАБИТЕЛСКАТА КЛИКА..🤛

    Коментиран от #40

  • 28 Истинския герой на България не е Радев

    12 3 Отговор
    Истинският Герой на България е 🌟🍫🏅Бойко Методиев Борисов, само БМБ спи до нощно шкафче натъпкано с “бали” от 500 евро банкноти, шкафче пълно със Златни Кюлчета, всичко това гарнирано с полу-автоматичен пистолет ГЛОК, Една Ръка Разстояние. КАРТЕЛ БМБ,ДОГАН,ГЕШЕВ,ПЕЕВСКИ,
  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Перо

    7 1 Отговор
    Най-малко ме интересува мнението на Корумбашев по въпроса. Чудя се на журналята,като какъв специалист го канят!
  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 0001

    5 0 Отговор

    До коментар #5 от "Чичо":

    ЗАБРАВИ ДПС.
  • 36 Тошко

    3 1 Отговор

    До коментар #8 от "кастроли":

    Да Корумбашев, "Електрификация плюс съветска власт" е най-доброто решение за комунистите!
  • 37 Българин

    3 0 Отговор
    " Според него, трябва веднага да строим АЕЦ „Белене”
    А е и много важно Белене да си остане Държавна ! Много екземпляри като Делян Добрев точат лиги за частни" инвеститори" - инвеститорите с печалби, евроатлантическите политици с комисионни, а за българите - само риска!
    Само държавна АЕЦ Белене !
  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 Го4о

    4 6 Отговор

    До коментар #27 от "Cтoйко":

    Борисов вчера вкара два гола за "Бистришките тигри" очакваме да извади и заседналия "Вера"су Бойко се готви за четвърти мандат! Радев се крие като мишка, защото най Лозан го захапа здраво, изпя го като "Фалшив герой"! А когато председателя ВКС пее, трябва да му се вярва!!!!
  • 41 гост

    1 0 Отговор
    Като балон му е надута главата му. И на слави във всички парии разпръснати. Мерси балнон. От Пеевски на вас. Не е от качамак, а от преяждане надминали Пеевски. Резили
  • 42 Яяяяя

    1 0 Отговор
    До коментар15 да назначи направо Доган.
  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 Корумбашев народа те"благослови"

    2 0 Отговор
    Със участието на всичките ти роднини по женска линия!!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол